A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Köszi a köszöntéseket!Majd holnap ha tudok jövök.Megyek apázni........................

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Tücsi :)
A felesleges fogakat ki szokták húzni, mert ha nem férnek el, össze-vissza nőnek. Gyerekeknél is kihúzzák a fölös fogat, mert bezavarhat a beszédbe , evésbe és esztétikailag sem szép. Ha elfér a gyerkőc szájában, akkor nem nyúlnak hozzá, de az állandó fogaknál már általában beavatkoznak. Statisztikát nem tudok milyen gyakori, de ez jobb, mint amikor túl kevés fog van. :)
Nekem sem jött ki a bölcsességfogam, egy sem. Egyet ki kellett operálni, mert oldalra nőtt és nyomta a mellette levő fogat és fájt az egészséges fogam. :?
Amíg nem okoz panaszt a bentmaradt bölcsességfog, nem bántják. Ha kijön, abban sincs túl sok köszönet, mert ez az egyik legkönnyebben elromló fog. :?
Ha egyéb részletek érdekelnek, utánanézek. :wink:
Ádámnak jobbulást! :? Szegény gyerek! :(

Annee :)
A felsorolásban van igazság. :D Igenis SÁRKÁNY vagyok. :lol:

Manó :)
Grétu és a computer. Korán kezdi. :D

Zsú :)
Képet a szerzeményekről! :)

Melindának Boldog nénapot!

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Ez nagyon kafa etetőszék! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Apropó etetőszék: asszem nem is írtam, de sikerült a közelébe férkőznöm az ebay-en egy etetőszéknek. Feltétel volt a személyes elszállítás, de szerencsére apa megy jövő 7en dajcsékhoz, így nem nagy kaland Linzben összeszednie a nyertes licit tárgyát.
Igaz, nem rózsaszín, de 4,99 euróért szerintem ez már nem szempont.
Íme, ő az.

Kép

Kép
kissmanó

Zsú! Klassz az etetőszék is! Most már az almareszelőt kell csak megvennetek és kezdődhet a barangolás az ízek utcájában.... :lol: Gyerekülést kipróbáltátok a megvétel előtt? Marci hogy reagált rá?

Egcsi! Köszönöm a válaszodat. Remélem, hogy minden marad fogak terén így, ahogyan most van. Ezen a téren nem szeretnék bölcsebb lenni egy kicsit sem. :D Édes kis Ádikám estére már egészen jól lett. Szerencsére a víz és a ropi nem kívánkozott már vissza és hasmarsilag is rendeződni látszódik a dolog. De pelus a biztonság kedvéért még marad. (Ezek szerint ezt a megoldást mások nem alkalmazzák. Vagy még nem mindenki olvasta el.) Bence nyakacskája rendbejött, nem piros már? Talán most, hogy rengeteget mozog ő is, jobban szellőznek a bőrredőcskéi.

Éjszakai műszakosok ma alvónapot tartanak. Csak én nyomogatom a billentyűket a bealvós szopi után felébredve. 7-től aludtam 10.50-ig. Mindjárt megyek tovább folytatni.... Szép álmokat mindenkinek!

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Manó :)
Ennyi pénzért, tényleg jó a kék is. :D

Tücsi :)
Minden este púderozom a nyakát, de már nem lesz olyan veszett piros, mint ezelőtt. :)
Örülök, hogy jobban van a legény! :wink:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!

Hétvégén voltunk mamáéknál. Bár már szombaton hazajöttünk, de olyan nyomi vagyok/voltam, nem nagyon volt kedvem írni :oops:
Éjjel semmit nem aludtam, nagyon köhögök, meg fáj a torkom, a nyirokcsomóim beduzzadva, szal kidőltem :cry: . 11 fele elnézek dokihoz, nem vagyok dokihoz rohangálós tipus, de most nagyon fáj ahogy levegőt veszek meg a köhögés is, félek nehogy tüdőgyula legyen....

Köszönöm szépen az elismerő szavakat, őszintén szólva nagyon jól estek :oops: Rajtatok kívül más nem szokott ilyenekkel illetni :lol: Esetleg nagyritkán apa, ha épp olyanja van :roll: 8)

Holnap megyünk kromoszóma vizsgálatra nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak, azt se tudom mennyi idő múlva lesz eredmény... A vérvétel után meg egy klassz játszóházba viszem a csemetéket Mikulásozni :D

Klasszak az etetőszékek csajok. Nekünk nem kell venni, jó lesz Zalánnak ami a csajoké volt.

Tücsi: Hogy van Ádám????

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Enikő: szegény TE. Azt hiszem a szervezeted most így reagál még plusszban ehhez a Violás témához. Remélem azért doki semmi komolyat nem talál, s hamar sikerül kikeveredj a kórságból.
Az szerintem csak természetes, hogy elismerő szavaink vannak rólad, hisz példamutató vagy több vonatkozásban eme kis csapatban.
Drukkolok a holnapi vizsgálati eredményhez, reméljük nem sokat várat magára, s ahhoz főleg, hogy ne megdöbbentő legyen az eredmény.

Nagynéném sikerült utánaérdeklődjön Csíkszeredában ennek a hülye kullancsos oltásnak. Útálom ezt a rohadt országot. Itt még pénzért sem lehet kapni. Állítólag Mo-on patikában símán meg lehet venni, nem vényköteles. Arra kérlek meg titeket, hogy aki patikaközelben jár, érdeklődje meg nekem, hogy tényleg vény nélkül kapható-e és hogy mennyi az annyi. Meg mivel többlépcsős, mindeniknek kellene az ára. Köszike.

Kép
kissmanó

Sziasztok!
Hétvégén nagyszülőknél voltunk. Nagyon jól éreztük magunkat. Jól vagyunk. Az éjszakák is jók. Samunak felül jön a foga. 2 kis rece (jobb felső) már kint van, eléggé be van duzzadva neki de annyira nem viseli meg (eddig-kopp-kopp)

Samu még alszik, nagyon jó a húzása. :lol:
Ringatóra nem biztos, hogy megyünk ha így esik. (bár a barinőm el tudna vinni autóval) na mindegy..ők ott lesznek.

A hsz-ekre majd vmikor válaszolok.
torolve_20131003125716

Hemej!
Boldog Névnapot!
torolve_20131003125716

Rita, gratulálok a fogacská(k)hoz!!!! :lol: Ja és az éjszakákhoz.

Manó jó kis áron lőtéttek ezt a szupi etetőszéket. Ügyi vagy!!!

Tücsi, Ádám, hogy an?

Cenikő, jobbulást, vigyázz magadra!

Andi, hogy vagytok? Éjszakák?

Mi nem tudunk Ringatóra menni ebben az esőben, Dani elment dolgozni, így nem tud elvinni.

Tücsi, beleraktuk, és nagyon tetszik neki. És nem "ül" olyan esetlenül benne, mint a hordozóban.

Ja és az etetőszéket is kipróbáltuk. Megfogta a tálca szélét és felhúzta magát ülésbe és úgy sasolt. :D

kispiskóta

Ja és elkezdtünk kúszni. Felvettük videóra, de nem tudom, hogy lehet felrakni ide. :roll:

kispiskóta

Jó reggelt!

Manó: Úgy emlékszem a barátnőm első körben 3200.- ft-ot fizetett, ez az első 2 adagod tartalmazza.
Ma járok gyógyszertár felé, megérdeklődöm pontosan.

Hemej! Boldog Névnapot!
Vendég

Manó: Nem adhatók ki vény nélkül, egyik fajtája se (elvileg)

http://www.hazipatika.com/drugs/prod?pid=5228
http://www.pharmachip.hu/main/ut/leiras ... m=11681501

Én kint akartam beadatni Szerbiába (mert akkor úgy volt itt MO-on fizetni kell a dokinak a beadásért mert nem kötelező oltás) de a kinti gyerekorvosunk nem volt hajlandó beadni, mert ott Szerbiába nincs törzskönyvezve, és ha bármi mellékhatása lenne, hogy vállalja a felelősséget?? Szal itt adattam be nekik....

Én is boldog névnapot kívánom Melindának :oops:

Zsú: Nagyon ügyes Marci :( Gratula a kúszáshoz :lol:

ceniko
Szeged

Cenikő ennyire szomorú vagy, hogy ügyes Marci? :lol: :lol: :lol: :lol: Kúszni kúszunk, de forogni nem forgunk.

kispiskóta

Zsú: Uuuupsz :oops: izé: :D akart lenni :lol: :lol: Bocs még korán van, nem látok :oops: :lol:

ceniko
Szeged

Hümm. Há ha igaz amit Enikő írsz, akkor bassza nyúl lesz. Mert azért addig nem nyugszom, míg valahogy nem szerzem meg.
A húgomat is riadóztattam, ő is próbál utánajárni. Valahol valahogy csak kivitelezem, nem faragtak engem olyan kőből, hogy ha a gyerekeimért kell valamit tennem, akkor elkönyveljem a kudarcot.

Kép
kissmanó

Manó: ezzel én is így vagyok :wink: Ha most a dokinál kapok valami gyógyszert elmegyek kiváltani azé rákérdezek neked :wink:

ceniko
Szeged

sziasztok

uh, mik tortentek itt :(

Eniko
kitartast :)

Anee
:( (vegyel gazspret)

Mano
venykoteles a kullancsoltas, a felnott nem tudom h. az -e, ha nem lett volna gyerek a dokino a felnott felet adatta volna be.
Ha elobb jut eszedbe "aposom" Mvhelyig leszallitotta volna.

Dorka miert ment el?

Cepek a babak.

Rolunk roviden: Janka nem sirt az oltason es nagyon jol fejlodik a laba, rengeteget javult. :)

udv:
M:

mandarka

Sziasztok,
Melindáknak boldog névnapot!

Zsú szerintem a kúptól jött rendbe a kaki, bár ha belegondolok, hogy jól is alszik, hát nem tudom... mintha elvágták volna a rossz éjszakákat. Nagyon szuper az etetőszék, apropó mikortól lehet etetőszéket használni?
Nagyon ügyi MAci a kis kúszóbajnok! :wink:
(Én is vettem egy csimmát :-)

Gurgika: gratula a fogacskákhoz, akkor gondolom ez is közrejátszott a rossz éjszakákban , meg hát ki tudja :lol: , fehér gyertya stb.
Ja anyuméknál vagyok egész héten (szedik le a beázott tapétánkat - penész = levegőszennyezés) szóval nem vagy e-mail közelben, de felveszlek az öcsém :lol: listájára és akkor tudunk kicsit csevegni, okés?

Minden betegnek jobbúlást, minden rosszkedvűnek jobb kedvet kívánok!

PUsszancs

Andrea
Kép
kindernay

zsu!
gratula marcinak a kúszáshoz!! :lol:
extraszuper az etetőszék

kinderke!
oké, vegyél fel a megagigajócsákó öcséd msnjére :oops: :lol:

mandarka!
puszi jankádnak!

enikő!
gyógyuljál!

tücsi!
ádám??

(nem voltunk ringatón)
samu 9-ig nyomatta az alvást.
torolve_20131003125716

szeretnék mindenki hsz-re reagálni de nincs időm..
céges lófaszokat intézek meg kariajikat online..
torolve_20131003125716

Sziasztok

Köszi mégegyszer a köszöntéseket.

Nálunk minden ok ezerrel takizok már nagyon rá fér a lakásra.Amúgy mi is megrendeltük Beninek a kari ajándékot tőlünk járókát kap.Meg rendeltünk egy kengurut is.Játék már most annyi van hogy nem férek el tőle a padláson is van már egyszerűen nem férek el tőle.úgyhogy valoszinüleg még ruhákat hozz a jeszuska mert hát a 68-as ból be raktároztam.Mindenki azt mondta nekem abból sok kell a 74-es elég lesz tavasszal de nem így lett.Van mondjuk 74-es egy pár darab de hát kevés.ès az én Hercegem hát nagyon gyorsan nö.:-)egyébként nagyik meg naptárt kapnak éppen e képekkel vagyok el foglalva.Mi meg hát új mosógépet vetünk fagyasztott így hát nekünk meg volt a kari ajándék.Ja még szárítót is venni kell.Hihetetlen ebben az évben minden háztartási gépet cserélni kellet.:-(

Kata???Lynia???többiek????
Kép Kép

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

sziasztok!

Köszönöm az érdeklődést, Ádikám már nagyon jól van. Jön, megy egyfolytában beszél és csinál valamit és már az ebédről beszél. :D Ma reggel felhívtam az óvodát és az óvónénitől hallottam, hogy ma a csoportban összesen 6 gyerek van a 21-ből. Valószínűleg vírusos fertőzése van az otthonmaradottaknak. Én örülök, hogy láz, hőemelkedés nélkül ilyen hamar túl vagyunk rajta. Csütörtökön a Mikulás látogatásán már egészen biztos, hogy Ádikám is részt vesz. Valószínű, hogy szerdán megyünk az oviba.

Gurgi! Samuka megfogasodott? :lol: Akkor emiatt volt az éjszakai fenforgás.

Zsú! Marci tényleg nem kispályás! Már kúszik...... :wink: Mostantól kell nagyon figyelni, ha nem járókában, hanem a padlón teszi ezt kedve szerint. És hamarosan mindent feljebb pakolni. :lol:

Enikő! Jobbulást, gyors gyógyilgatást kívánok neked is! Annak idején én is elkaptam minden vackot a fiúktól az itthonlétem alatt. Most a barátnőm van ebben a cipőben. Korábban ő maga sem gondolta, hogy ez ilyen. :?

Kormi! Felhívtam az ÁNTSZ-t és ott azt a felvilágosítást adták, hogy teljes áron megveheted a kullancs-encephalitis elleni védőoltást, ha bármilyen-gyermek, felnőtt- orvos receptre felírja nektek. 25%-kal kell többet fizetnetek érte, mert ennyi rajta az állami támogatás. 2 féle vakcina kapható (2180 Ft és 1800 Ft körüli áron) kb. 300 Ft az árkülönbség. Egy hónap elteltével kell beadni a 2. oltást és 8 hónap múlva a harmadikat. 3 évente ismétlő oltás szükséges, 1 db. A második oltás után már kb. 60-80 %-os a védettség.

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Kormi: Nekem az előbb aszonták a patikába, hogy csak vényre adható ki az oltás....

Tücsi: örülök, hogy jobban van Ádi!

Gurgi: De nincs baj ugye? Olyanok a soraid mintha valami nemoké lenne.... :roll:

Hemej: Klassz a járóka! :wink: Nagyon édes Beni, jó ez a képszerkesztő program is :D

2 óra várakozás után behívott a doki (2 óra alatt 4 embert sikerült lerendeznie, sztem gyors meg is operálta őket vagy nemtom mi tartott eddig :evil: ) Hja tüdőgyulladásom van :? antibiotikumot kaptam, meg köhögéscsillapítót. Meg pihenést mondott a doki, mondtam neki írja fel receptre,de kinek nyújtsam be? :lol: No mindegy ez van, főzni már biztos nem fogok tudni, majd rendelek kaját valahonnan. 4-re megyek Bogiért az oviba utána Viusért a bölcsibe aztán meg fejlesztőzünk...meg még vasalnom kell addig, úgyhogy a főzés technikai okok miatt ma elmarad... :oops:

ceniko
Szeged

Én is kezdem belátni, hogy a neten kell intézni a kariajándék-vásárlást...

Nincs jó kedvem. Uram 3 napra No-ba megy csütörtöktől, izzítottam a szüleimet, akik ma visszakoztak....... Nem esett jól. Biztos érzékenyebb vagyok, mert megint nem lehet kimenni, sötét van, mint az állat, ráadásul múlt hét közepén megint volt 1 csepp barna, azóta meg görcsök. De most már nem fantáziálok terhességről, ez már a 3. hónap, hogy ilyen van. Lehet hogy mensi nélkül is PMS em van... frankó.............
Meg nem nagyon tudom mostanság kisfiam alvását menedzselni. Ebből a 3x30 percből neki is meg nekem is elegünk van, gondoltam nem teszem le 2 óra fentlét után, hanem ráhúzunk. Nyűglődött, aztán megint 35 percet aludt... passz... szerintem nagyon kevés neki ez az összesen másfél-2 óra, mikor kb. 2 másfelet kellene még 6 hósan is aludni...

Zsú
akkor te is kezdesz lesüllyedni a szintemre.... 4 óránként eteted Marcit?
Kúszáshoz gratulálok!

Kinderandi
de tök jó, hogy vége a rossz éjszakáknak? homeos kiütés segített?

Enikő
battya meg... tüdőgyuszi.... Az a sz@r, hogy egy anyuka nem lehet ágyban fekvő beteg :(

Tücsi
Örülök, hogy Ádi jól van

Etetőszéket Zalán is rettentően élvezi :) Kép

Kép
Kép
emma1976

Enikő!!
Nincs baj..miért?? :shock:
Jól vagyunk csak rengeteg az intézni valóm a héten /céges cuccok+gyed+kariaji+névnapi aji/ +talik..ja és háznézés is..Ati egész héten 1 nap kivételével újságozik..

Na jah, te meg a pihenés 3 gyerkőc mellett..de kívánom, hogy minél előbb gyógyulj meg!

Tücsii!
Lehet, hogy attól voltak a rossz éjszakák bár nemtom..mert most az éjszakák jók de ugye kajpa a chamomillát..Jó, hogy írom mert elfogyott..
Jól van akkor Ádi meggyógyult. Mikulás, na el is felejtettem..
:roll:

Emma!
Tsóközön Zalánnak.
Ne szomiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!
Legalább hó esne
torolve_20131003125716

Szedegetem össze az eddig készült Samu fotókat, mazsolázok, töttöm fel a netre..aztán szépen előhíjják nékem + naptárt csinálok..meg gondolkodom, hogy kinek mit kéne..(nagy a család)
:wink:
torolve_20131003125716

Enikő! Még talán pont időben mentél vele orvoshoz. Hagymateát, feketeretken átcsurgatott mézet próbáltad már? Nagyon jó hurutoldó, köhögéscsillapító. Mellékhatása nem ismert. :wink: (Tényleg pihenni kellene napközben de tudom, hogy nem lehet. Én is voltam hasonló helyzetben nem egyszer.) A vasalás pedig (sajnos) megvár...... Szegénykém, ez most pláne nem hiányzott nektek. Gyógyenergiákat experessz gyorsan elküldtem!!!!!! :D

Hemej! Benike nagyon vidám, mosolygós. :lol: Mindig ilyen? Nem csoda, hogy már a 74-eseknél tartotok. Emlékszem, hogy a múltkor is szép súlyról írtál. Étvágy, növekedés azóta is rendületlen. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Emma, Zsú! Az új etetőszékekre rá van írva, hogy hány hónapos kortól ajánlott milyen fokozatba döntve?

Emma! Zalánod nagyon kis édes a trónusán. :D És milyen mosolygós ő is!
PMS simán lehet és a pecsételésnek pedig én személy szerint nagyon tudnék örülni . Nekem Niagara-szerű élményben volt ismételten részem. (Írhatnám azt is, hogy vágóhíd-szerű, de ez már nagyon rémisztő lenne.)
Fel a fejjel! Hamar eltellik az a pár nap és újból együtt a család. Séták, beszélgetések nagyon jók, hasznosak a depi elkerülésére. És legalább apa külföldi cuccost is tud hozni. Érdemes az autósülésekről informálódni pl., mert ott kint nagyobb a választék és jóval olcsóbbak. Nézzük mindennek a jó oldalát!

Gurgi és Zsú! Én is ajándékokat mennék vásárolni szívem szerint, de szerdánál előbb nem lehetséges. Nagy valószínűséggel megint Pólus lesz belőle. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi
Ez tök jó ötlet! Nem tudom lesz-e ideje shoppingolni, de felvetem neki... ja, hát tényleg egy niagara még rosszabb lenne
Ez 5 fokozatban dönthető (nem csak a háta dől, hanem az alja+lábtartó is), és azt írják néhány hónapos kortól ajánlott

Mindent visszavonok! Zalánom 2 órája alszik! :lol: Pedig most csengettek, a kutya elkezdett bent ugatni, na minden volt, de ő alszik... úgy tűnik, csak panaszkodnom kell egy kicsit, és megoldódik :)

Kép
Kép
emma1976

Bevilágítottam zseblámpával Samu szájába, :oops: hogy jobban lássam mi a helyzet. No. Az lehetséges, hogy először a felső 2-es fog bújik elő?? Jajj :shock: a bal oldalon pedig az 1-es.
Érdekes.. :roll:

Tücsi!
Én biztos, hogy Pólusba fogok menni. (Libri+Média Markt és még nemtom de ide mindenképpen) Láttam nagyon aranyos és jó karácsonyi kis dekorációkat, figurákat kirakós standnál.
(csak már rosszul vagyok a sok mütyüröktől, csecsebecséktől) viszont narancssárga díszeket venni fogok. (piros-narancs lesz a fánk) /eddig pirosarany volt fehér égőkkel..most váltunk.
torolve_20131003125716

Bekukkantottam a babanetes rendelőbe-fogzás témába..és van olyan, hogy a felső 2-es metszők bújnak ki először..elég vicces
torolve_20131003125716

Manó: Érdeklődtem, irok pü-t.:)
Vendég

Sziasztok!

Ismét nincs időm visszaolvasni, bocsássatok meg érte. Voltunk koponya uh-n, és ismét a neurológián, Balázsnak hál' Istennek semmi baja, minden ok.

Képimádóknak szöveg helyett:
Kép
Kép
Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Enikő :)
Jobbulást! :? Soraidat olvasva pihenésnek annyi. :roll:

Gurgi :)
Fogacskák. :D

Kúszáshoz gratula! :wink:

Hemej :)
Klassz a járóka! :) Beni milyen ari abban a sapiban! :D

Emma :)
Kitartás! :roll: Az etetőszék szupi és a használója tényleg élvezi, látszik! :D Mikor a nagyfiam baba volt a férjem Németo-ban dolgozott, havonta 1X jött haza 4 napra. :? Ennek fényben az a 3 napos távollét nem is olyan sok. Frankó csajszi vagy, megoldod! :wink:

Hol van Kata, Uxi, Lynia és még jó páran? a Lurkoldalra írnak?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Dorka!!
Hát kész vagyok, eszméletlen aranyos Balázs ezeken a képeken (is). Nagyonagyon cukker a kis mikulás :lol: mosolygos babaarc.
Tök szuper, hogy minden oké Balázzsal
torolve_20131003125716

Sziasztok!

Ismét rengeteg a szabadidőm, úgyhogy oldalakat fogok írni... :wink:
Na jó, kb. ennyire telt :oops: , inkább dobok képet.

Az elsőt szomorkodók figyelmébe, kicsit felvidít. Ma így találtam Emit. (Bemászott a szekrénybe, onnan jön éppen elő).

Kép

S hogy az öccse se maradjon le:
Kép

KépKépKépKépKép
uxi

Dorka: Eszméletlen!!! :lol: :lol: :lol: :lol: Jajj, annyira aranyos!:D Az a mosoly, azok a hurkák a pocin, és milyen cickója van! :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagggyon édi!!:D
Vendég

Na azért egy ici-picit mégis vissza tudtam olvasni, az elmúlt napokban nem is írtatok sokat. Kormi kérésére visszapakoltam magam az aktív tagok közé. Viszont egy csomóan eltűntek. :(

Sajna egy picit megfáztunk, mert úgy kb. 1,5 hete anyós összepuszilgatta Balázst betegen. :evil: Most meg én iszom a levét. Úgyhogy elhatároztam, hogy nem érdekel, ki, mennyire sértődik meg, legközelebb nem engedem! Kész.

kétfiús anyuka
babdorka

Uxi: Látom Emi cumizik Beni helyett is!:D Aranyosak nagyon!:D Beni mennyit nőtt! :shock: :)
Vendég

Gurgi :)
Fogzás ügyben minden lehetséges! :D

Dorka :)
Ezek a hurkák! :lol: Örülök, hogy minden ok. :)

Nekem is kellen csináltatni naptárt, de annyira nincs kedven nekiállni. :roll:

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Uxi :)
Emi :lol: Beni tényleg sokat nőtt. :)

Dorka :)
Jobbulást! :? Hát engem sem érdekelne a sértődés...a gyerek a fontos! :?

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Emi csúúúúúúcs. Kép

Fordulás: tegnap előtt megfordult hátról hasra. :lol:

kétfiús anyuka
babdorka

Visszaolvasgattam én is.

Enikő: Gyógyulj meg hamar!! Jobbulást!

Zsú, Manó: Klassz az etetőszék.:)

Zsú: Gratula a kúszáshoz! Marci nagyon ügyes!:D

Hemej: Jó a jároka, és Beni irtó aranyos!:)

Tücsi: Örülök hogy Ádám jól van!:)

Emma: Sajnálom a rosszkedvet.:( Zalán nagyon aranyos. Gyönyörű mosolya van!:D

Gurgi: Gratula a fogacskákhoz.:) Az viszont tényleg érdekes hogy felül jön... :shock: :shock:
Vendég

Lányok! A hétvégén küldtem egy kis Armstrongos levélkét a mindenki címe- adatból. Szabó Ákos visszaírt, hogy ellenőrizzem a címet, mielőtt elküldeném. Most elbizonytalanodtam, hogy valóban jók-e a címek.

Dorka! Tényleg nagyon aranyos Balázska a meztelenkedésével. Ő is kis husi! :lol: A neurológián ugyanaz a doktor volt mint a múltkor?

Gurgi! Akkor egyeztessünk, hátha összefutunk. Talán még Zsúnak is van vásárolhatnéka....:lol: És egyáltalán Monccs is írta, hogy benevezne egy forró csokira. :D
Ádikának is felül bújtak ki a fogacskái először. Petikém -addig ő volt nekem az etelon- után alul vártam én is őket.

Emma! Látod, csak ide kell jönni árulkodni, panaszkodni, s láss csodát! :lol:

Uxi! Bűbáj a kis Emi! A 3. cumi fizikailag képtelenség, hogy besoroljon a 2 mellé? :lol: Gyönyörűséges kék szemű Benikének jobb az étvágya már? Tegnap jutottál eszembe, amikoris egy rectus diastasisról ( hasi sérv) szóló cikket olvastam. Van haladás a sérved terén? Tudsz tornázni?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Nekem átjött.:)
Vendég

Sziasztok!

Csak gyors bejelentkezés, nem is reagálok, csak annyit, hogy tündéri minden babakép! Dorka kis Mikulása oltári cukorfalat, képeslapra való!!!

Nem érek rá írni, vizsgázom ezerrel, a hétre 2 jut, és még a két ünnep között is lesz! :( Pedig én is forrócsokiznék!
Ha esetleg mi is mehetünk, szóljatok mikor lesz, ha épp nem sulizom hátha el tudunk menni!

Addig is olvasgatlak titeket, csak nem jut időm az írásra! Most valahogy jobban utálom a sulit, mint eddig....

Jó karikészülődést mindenkinek!!!

Ildi

KépKépKép
dikó1

Dikó! Neked pedig Kína 5 évi termését a vizsgáidhoz! :lol:

Annee! :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Jó régen voltam már
Dorka hát ez a kis mikulás nagyon édes!

Nyunyihoz szombaton jön egyik ismerősünk beöltözve nagyon kiváncsi vagyok mit szól hozzá.

babysittert keresek januárban kicsit vissza kell térnem a munkához.havonta 5-6 napra....

Bridzsi

Kép
esztora

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?