Új privát üzeneted érkezett!


HALI!

MEGVAGYOK!!!!!!!!!!!!!!

Kép
 
 


én is

gabek

Kép

Kép
 
 

 
 

Na én is.
Akkor ez a végleges?? :lol:

Kép
Kép
 


Helloka!

Csak osszejon! :)

Talihoz mit szolnatok? Nem tudom hogy alltok most a napirenddel, nalunk kesobbre kerult az alvas, emiatt jo lenne delelott talalkozni. Olyan 2-ig birjuk. Alvas utan mar nagyon keso lenne.

Dec 5 esetleg - bar az lehet, h a szervezes szempotjabol kicsit kozel van? Vagy a 10-i heten? (kedd 11 nekunk nem jo).

Pa!

Sára

Kép

Kép
 
 


Jaj de, jaj de, jaj de jóóóóó, már öten vagyunk!!! Hát akkor legyen ez a végleges hely, aztán ha nem műxik a rendszer, akkor megyünk az izgire.

Sára, alvás nálunk is 1 és fél2 körül kezdődik, aztán nyomja 4-ig, fél5-ig, nekünk is üdvözitőbb lenne egy délelőtti időpont, 9-10 körül, ugyanis mi most koránkelők, későnfekvők lettünk.
Azt tudom, hogy Gabekéknek ez viszont nagyon nem jó, mert ők még kétszer alszanak.
Délután nekünk csak a nagyon késő lenne a jó 5-6 körül.
Tehát én délelőtt párti vagyok.

Többiek?

 
 


Sziasztok!

Én is idetaláltam! :)

Tali sajna Nekünk most nem jó csak dec. 14-e után, ugyanis addig kell leadnom a szakdolgozatomat. És hát minden perc számít.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
 
 


Én is jelentkezem.
Az izgi nem akar barátságba lenni velünk.

Talira 5-e nem jó, mert ortopédiázni megyek, de aztán Karácsonyig vagyunk. A délelőttöt pártolom, legkésőbb 7-kor kelünk, ugyan délben már alvás van, de ez legyen az én gondom. :-)

Miből írod a szakdolid, Tündi?

ági

 
 


Jut eszembe, úgy nézem Muzsu kimaradt a topik váltás címzettjeiből.

 
 


Halihó!

Itt vagyok én is! :)
Végül tegnap este kaptam visszaigazoló emailt az izgire, de akkor azt most már nem aktiválom.

Mi mostmár mindhárman betegek vagyunk, tehát a jövő héten nem tudunk menni a talira, remélem utána már igen. Sanyika kb. 11-től alszik kb. 2-ig, tehát 3 után vagy 11 előtt jó nekünk, hétfő kivételével bármelyik napon. Helyszín tök mindegy, megyünk ahol lesz! :)

Sziasztok,
Móni

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Ági!

Egy nem igazán izgalmas témából (de nem volt alkalmam válogatni):
Számviteli szigor betartása egy vállalalat aszfalkeverő üzemeinél.
Szívesebben írtam volna valami jó kis babás témáról, de ahhoz találnom kellett volna külső konzulenst. :(

Muzsu mail címét tudja valaki? Mert ha nem akkor megírom Neki sms-ben hogy itt vagyunk.

Tündi

Tündi
Kép
Kép
 
 


Tundi, a tablazatban nincs Muzsu e-mail cime. Sztem irj neki sms-t, ha van par perced, az a biztos!

Lillo, egesz hasonlo a napirendunk. :)
Mit jelent ez a korankeles, kesonfekves??

Sára

Kép

Kép
 
 


Tündi,
Hát tényleg nem egy lázba hozó téma. :) No de az enyém sem volt igazán az anno. A lényeg, hogy túl leszel rajta és meglesz a diplomád.

Lányok,
A 18 hós oltás milyen? Olyan light-os, mint az elsők? Csütörtökön megyünk, aztán jó lesz megint egy kis nyugi szuri fronton.
Másik kérdés, hogy anyajegyek mikor alakulnak ki a piciken? Úgy fest Blankának lesz egy pont a homloka közepén, csak nem tudom az lehet-e még nagyobb... :?

Tényleg Lilló,
Hogy álltok az éjszaka átalvásával? Tartósnak bizonyult?
Nálunk egész jól ment már lassan egy hónapja, de múlt héten anyuéknál voltunk és azóta minden éjjel van egy óránk, amikor felriad és nagyon nehezen alszik vissza. :( Remélem csak a felső metszők áttörni vágyása okozza és elmúlik.

Na megyek, karácsonyosítanom kell a kecót. :) Már csak 23 nap karácsonyig!

ági

 
 


Szép estét!

Lányok, mit szólnátok akkor mondjuk ha dec. 14 után taliznánk, amikor már Tündi is ráér? Sára akkor még nem szülsz, ugyi? Hányadikára is vagy kiírva?
És időpontnak 9 óra délelőtt, asszem az elég korai ahhoz, hogy Gabiéknak is jó legyen.

Ági: Éjszaka átalvás nagyon nem megy nekünk. Sajnos egyszer felkel, és akkor oda kell vennünk magunk közé (2-3 körül), mert nem alszik vissza semmi áron a saját ágyában. Remélem majd kinövi ezt egyszer, soha nem akartam, hogy köztünk aludjon, de ez lett. Először kitaláltam, hogy raktam le matracot az ágy mellé és oda feküdtünk le, mikor megébredt és utána én visszamásztam apa mellé, de mivel az alattunk lakók elköltöztek és nem fűtenek minket alulról nagyon hideg volt odalent és mindig megfáztunk. Így sajna ezt az ötletet jegeljük, míg az alattunk levők haza nem jönnek Svédországból (Kb. 3 év múlva tervezik :lol: ) Még jó, hogy az éjszakát saját ágyában kezdi, mert különben nem sok esélyt adna egy tesónak. :wink:

18 hós oltás Enyémkét kiütötte, előtte egyik sem, de ettől belázasodott és nagyon aluszékony volt. Egy napig tartott a dolog.

Anyajegyhez nem tudok hozzászólni. Bínek az ágyékában van egy nagy, meg a pociján egy kicsike. Ezek már nagyon kicsi kora óta ott vannak rajta., az ágyékánál már talán születése óta úgy rémlik, akkor még picike volt.

Sára: Korán kelés 6 és 7 között, későn fekvés 9 és 10 között. Mint a nagyok. (most épp már alszik, mert anyósoméknál voltunk Egomban, és elaludt a kocsiban, nem ébredt fel, le se vetkőztettem, alszik ruhástul már 7 óra, kiváncsi vagyok mikor kel reggel :shock: ) Viszont ma nem aludt nappal csak 1 órát, szemben az itthoni nappali 3 órás alvásaival.

Muzsunak azért nem küldtem emailt, mert ami nekem megvan, arról mindig visszajöttek a mailek. Azért megpróbálok írni neki.

Szerintetek írjak a régieknek, mint Lini, kgiulia, Kinga, Pirus, PöttömPanna, AysegülMárti...stb.stb. akiknek tudom a mail címét, de már nagyon régen nem jöttek a másik fórumra se??? Lehet benéznének ide?

Precious Vandát hívjam ide? Az ő mail címét is tudom.

Tündi: A szakdolihoz sok sikert! Húúú emlékszem, mikor én írtam az enyémet, akkor napokig fel se álltam a géptől, reggel pizsiben nekiültem, és este úgy fejeztem be. Igaz nekem akkor még nem volt gyermekem... :) Ja, én marketingből írtam, méghozzá egy konkrét cég (ahol talizni szoktunk :P ) marketingjének a gyerekekre gyakorolt hatásáról. :lol:

Anid! Hahóóóó! Tessék írni!

Puszi:
Lilla

 
 


Na sziasztok!!

Újra megpróbálkozom, hátha most engedi elküldeni. Mert egy párszor írtam már kisregényt, de ez a kedves nem akarta, hogy elolvassátok.

Tali ügyben nekünk is a délelőtt lenne jó. Alvásügyileg Sára és Lilló napirendjét követjük, persze a Jencike, a Janka még kétszer-háromszor alszik, de majd a kocsiban odafele. Jó lenne már tényleg látni Titeket. A legutolsó nem volt jó nekünk, az előtte lévőre meg nagyon készültünk, de aznap reggel a Jencike taknyosan kelt, úgyhogy maradtunk itthon.

Nézegettem a vonalzókat, és hihetetlen, hogy mindenki mekkorát nőtt. Pont akörül kapcsolodtam hozzátok amikor Bí született, és most már kész kisember.

Most megyek, mert nekem is dísziteni valóim vannak még, mint Prücsöknek, de most már sűrűbben jövök. Itt legalább mindenkiről tudom, hogy kicsoda. :wink:

pusz

Kép
Kép
 


Sziasztok,

A mi alvásunkkal ne törődjetek, ha mindenkinek a délelőtt a jó, hát legyen akkor.

Mi dec. 10-én megyünk a 18 hós oltásra, eddig még egyik sem viselte meg, de ettől félek egy kicsit, mert erről már többet is rémisztgettek :roll:

Ti mivel készültök idén karácsonykor? Én tavaly megcsináltam a kéznyomot és azt adta Gergő mindenkinek ajándékba, mellette néhány személyre zóló sorral, de most még nem tudom mi legyen :wink:

No de előtte még itt van a Mikulás??!!! Nem fogja elvárni a gyerekem, ha egyik reggel ajándékot talál a csizmájában, hogy másnap-harmadnap is legyen ott valami? :shock:

Prücsök
Anyajegy ügyben még nem tudok hozzászólni, nálunk nincs egy sem.

Üdv,

Gabek

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Lilló!
Alvás ügyileg mi is hasonló cipőben járunk, igaz mi olyan 5-6 körül vesszük magunk közé, azaz váltja az apját, mert Ő meg akkor kel. De ott még alszik 8-9-ig.
Diplomaügyileg irigyellek. Én is marketing témából akartam írni, de sajna nem volt külső konzulensem...
Annyiban nehezebb most írni a szakdolit, hogy nem tudok leülni reggeltől esti írni, csak kétnaponta 2-3 órát, mikor a nagymamák vigyáznak Imire. :?

Prücsök!
Anyajegy nálunk folyamatosan alakul ki. Hogy pont a homloka közepén van, szerintem még szexi is. :wink: Meg van az esélye hogy nőni fog.

Gabek!
Kéznyomon mi is gondolkoztunk idei ajándékna. Melyik márkát vettétek? Sikerült jól?

Karácsonyi lakásdíszítés Nálunk most egy kicsit eltolódik... meg hát amúgy se nagyon van mit díszíteni.

Muzsunak küldöm az sms-t hogy ittvagyunk.

Bocsánat ha egy kicsit szedett vetett volt az írásom, de ma már annyit fogalmazta, hogy lemerült az agyam. :roll:

Jó éjt!
Tündi

Tündi
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Köszi az infót és is sikeresen idetaláltam.

Sajnos akármennyire is szeretnék elmenni a talira, a kicsi nekem 2-3 óránként alszik, igy nem tudok messzire menni. Mi ugye kendőzünk, de azért nem hiszem, hogy túl kellemes lenne több órán keresztül szegénynek a kendőben dekkolnia. Majd ha egy kicsit nagyobb lesz...

Bálintnak van egy anyagjegye a hátán, kb. 1 hetes kora óta. Több nincs, egyelőre, bár az apja tiszta szeplő, igy szerintem biztosan lesz még pötty.

Megkezdtem a hozzátápit, eddig tűrhető, de nem nagyon rajong érte. inkább a cici, az a menő. Van már 3 foga, most jön a 4.

Igy esszük a céklát!

Remélem, hogy mindenki jól van és birja a farkasorditó hideget!

Szép estét mindenkinek!
Kép

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


HALIHÓÓÓÓÓÓÓÓ!
Virágos, rénszarvasos,hópihés ébredést!

Sajna,mi holnap elutazunk,mert a vizsgaidőszakot csak úgy tudom megoldani,ha manótnkat elviszem nagyszülőzni! Mivel heti bontásban van 1-2 vizsga,nincs értelme 4 naponként Nyíregyháza és Pest között utazni. :twisted:
ÉS mivel az egész pereputy vidéki,mi a karácsonyt is ott töltjük,amit előre úúútálok,mert itthon nincs semmi karácsonyi hangulat, plusz az összes nagyszülőjének most van aszülcsi és névnapja! :twisted:

Anyajegy: én még nem láttam a gyreken, de fel sem tünt,hogy nincs. Mikor alakul ki? Vagy ez is változó?????

Alvás:még mindig jó alvó a ygerek, napi egy déli alvás12-15 között, este pedig 8,30-8-ig alszik, úgyhogy királyság van! :lol:

Nálunk is javában tart a fogzás,de jó katás szokás szerint a négy metsző egyszerre jö: majompopsi és ölbemászásssal kísérve, és takonykórral vegyítve. De ennyi!(Már csak egy van hátra) :shock: :roll:

HA van időtök és nem vagytok fázósak, akkor menjetek ki az állatkertbe: nagyon jó ki programok vannak ott! Mi tegnap voltunk, és a ygerek ííííííímádta, alig lehetett az állatoktól elvonszolni, igaz,hogy volt amikor lemeredt(pl. a bocinál), az akváriumnál pedig kiabált: hakacsa (ez a halacska) :oops:
Mikulásos témát én nem erőszaklom, mindeddig arra tanítom,hogy idegenektől ne fogadjon el semmit, most meg odatuszkolni egy nagydarabb, rikítószínű pacák elé, hát a mi lányunk fél tőle és így nem is akarom hogy rögzüljön ez a félelem.Gonosz anyu vgayok!

Egyébként egy szövegládával vagyok összezátva: hópi (ez a kedvenc szava,amit használt eddig,na jó a hakacsa is jó)

Lassan nyithatunk egy gyerekszájat!

Pl:
Kata ledobott valamit, mire kérdem: -Ki volt az?
GY.: Baba.
A.: Miért?
Gy.: Azé! :shock:

Minden értkezésnálunk: Ebéd :shock:

Megyek kávét főzni,mert lassan ébredés van!
Pusszantás!

Kép
 
 


Kávé megvaolt!
Család alszik,
pedig lassan mennünk kéne mondókázni! :roll:
(Ennyit a magyar szakoról!)

Kép
 
 


SZIASZTOK LÁÁÁNYOK!

Lillótól most olvastam a mailt, köszi! Örülök a váltásnak sok szempontból!
Most csak beköszöntem, majd délután írok rendesen, mert itthon vannak az ovisaim, mindenki köhög. Én vagyok ma a legbetegebb. És szakad az eső, süvít a szél! :(

Sziasztok!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
 
 


Szia Muzsu!

Jobbulást az egész családnak!

Képzeljétek, ma szül az egyik barátnőm, már a vajúdóban van, ÉN ÚGY IZGULOK!!!!!! :) Remélem, hogy nagyon ügyes lesz!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


Hello Lányok,

na Enyémke az igazak álmát alussza miután dugig ette magát rakott krumplival. Mondhatjuk, hogy szereti a főztömet, mert mióta azon él, amit mi eszünk sokkal jobb evő.
Én meg jöttem dumálni, mert annyira jó, hogy végre van hol, és van kikkel. Örülök, hogy már egyre többen idetaláltak az új topikunkba, és örülök, hogy másnak is ugyanúgy hiányzott a régi társaság, mint nekem. Igaza van Sárának, ezek szerint most mindenki lebukott, mert nem az időn múlott :lol: .

Vanda: Örülök, hogy jöttél. És jelest kapsz, mert képet is hoztál Bálintról, aki nagyon-nagyon nagyfiú lett. Látom már bőszen hozzátápláltok. A cékla nálunk is nagy favorit volt. :) A barátnődnek mennek a drukkok! Innen a lakóparkból két mami is szült a klinikán két hete. Mindkettő nagyon jó élményekkel jött haza, az egyikőjük az elsőt a Szt. Imrében szülte, de azt mondta, hogy ég és föld a két kórház személyzete közt a különbség, a Klinikán sokkal kedvesebbek, segítőkészebbek voltak vele. Azért jó volt ezt hallani, hogy másfél év alatt, kórházreformok közben nem változott a helyzet. :wink:

Egyébként képzeljétek, tök szerencséjük volt a csajoknak, egy szobába kerültek. Sőt, ugyanazon az ágyon vajúdtak, mert az először szülő csajszi otthagyta a cipőjét, és másik megismerte és kérdezte, hogy ez nem véletlenül xy cipője, akkor mondták neki, hogy de, csak ittfelejtette, majd jön érte a férje. Az volt a vicces az egészben, hogy még szülés előtt beszélték is, hogy ha az egyik kicsit túlhordja, a másik meg előbb szül két héttel, mint az első gyerkőcénél akkor lehet együtt mennek be. Hát sikerült :) Na bocsika a kis kitérőért...

Anid: Jó utat Nektek és sikeres vizsgákat Neked! Tök jó, hogy Kata már így cseverészik, a csajszik mindent hamarabb kezdenek. Bár én nem panaszkodom, mert a fiam is szószátyár, anyja fia (de csak ebben az egyetlen dologban hasonlít rám).

Gabi: Mi tavaly csináltattunk Karácsonyra mindenkinek bálintos naptárt. Idén már nyert ügyünk volt, mert a dédik azonnal szóltak, hogy ők ha lehet idén is ilyet kérnek. Anyukáméknak én egy fotókönyvet gondoltam Bálintról, most sok helyen hirdetik, szép kötésben, a születése óta vicces szövegekkel, majd megszerkesztem, a Media Markt meg megcsinálja. A kézlenyomatos dolgot már előttük anyu szülinapjára. A 3D-s szobrocskát a névnapjára :lol: Öcsém meg folyton forr, hogy milyen könnyű annak örömet okoznia a szülőknek, akinek már van gyereke. :lol:

Mikulásra csinálok neki egy kis csomagot műzliszelettel, banánnal, keksz-szel, és berakjuk a csizmába. Biztos tetszeni fog neki a dolog. Remélem aztán nem kell majd mindennap csomagot tenni a csizmába. :)

Tündi: Ha szóltál volna és tudtam volna neked külsős marketinges konzulenst szerezni! Na majd a következő diplomádnál! :wink:

Kata: Én is pont azon gondolkodtam, hogy mikor megismertelek, még szó sem volt Jankáról, Jencike volt kb annyi idős, mint Bálint most és lám Janka már 9 hónapos és még nem is láttam. :( Remélem a talira el tudtok jönni.
Erről jut eszembe, ha nem lesz kocsitok, akkor elviszlek Benneteket szívesen.

Apropó tali: Akkor mindenkinek jó a reggel 9 óra??? (ahogy olvasom a legtöbben pacsirták anyukái vagytok)... És akkor dec. 14 után nézzünk egy dátumot! Ki mit javasol? Hogy időben tudjak helyet foglalni...

Péntek délelőtt mi Ringatón vagyunk, szerdán pedig Mocorgó tornán. Mit szólnátok egy csütörtökhöz? Akkor van valakinek valami?

Szép napot! (Lehet majd még benézek :wink: )
Lilla

 
 


Lilla, nekunk jo a 9 ora. Es marad a dec. 14? Vagy a kovetkezo datum egy kovetkezo talira vonatkozik??

Dec 14 nekem szo-szo, mennem kellene forditoirodas karacsonyra, sosem tudok elmenni, ciki, viszont orulnek, ha nem felejtenenek el :mrgreen: nem tudom mennyire fogom birni a 2 programot egy napon.... :?
Ha nincs mas akkor mindegy, megoldom valahogy.

Na pa, most megyek aludni! :lol: (ha kimarad a delutani szieszta vegem van, durva! :roll:)

Sára

Kép

Kép
 
 


Na sziasztok!! :)

Mi is megérkeztünk! Örülök, hogy itt vagytok. Azt nem ígérem, hogy nagyon gyakran nagyon sokat jövök, de azért igyekszem! :)

Mi ilyenkor már itthon vagyunk, mert Bencét minden nap elhozom ebéd után az oviból. Hát igen, nem egy nagy óvoda-rajongó...

Találkozni nekünk is jó a délelőtt, sőt a 14-e is jó. Utána már nem nagyon, mert 17-én elutazunk, aztán Debrecenezünk (családi program...) és jöhet a karácsony!

A télapócsomaggal kapcsolatban nekünk szó szerint az volt, amit Gabek írt, Bence sírva fakadt másnap, hogy nincs ott semmi. De azért a karácsonyi mézesmadzaggal le lehetett nyugtatni!

Én "éppen" (na nem szószerint) egy albumon dolgozok: Bence zeneórára jár, és a tanára elköltözik (Svájcba), neki készítünk egy kis emléket. Minden gyereket lefényképezünk egy hangszerrel, abból lesz a búcsúajándék. Majd felrakom ide a "Bence gitározik" címűt. :)

Jutka

KépKép
KépKép
 
 


Sziasztok lányok!
Nem jött össze a délután, és egyre rosszabbul vagyok. Már hangom is alig van, de ma valahogy a Mundruczó gyerekek ezt megérezték, és olyan jók voltak, egyszer se kellett (volna) kiabálnom. Most is úgy érzem, hogy megyek a Neocitránommal aludni. Egyedül apa bírja magát. A gyerekek se köhögtek ma már annyit.
Nekem is jó a 14.-e. Én úgy tudok menni, hogy elviszem a nagyokat oviba, utána hévvel bemegyek. Örülök, hogy újra találkozunk!

Anid!
Olvastam a privit. Nem túl vidám! Sajnálom, hogy nem tudunk beszélgetni. Nem leszel egyáltalán netközelben?

Prücsök!
Nálunk nem volt gond a 18 hónapos oltás, se Panninál, se Gézunál. Petikének még ez nem volt, illetve 3 éves volt. Az ugyanaz? Anyajegyhez nem tudok hozzászólni. Nekem rengeteg van, és ahogy öregszem egyre több, gyerekeken egy se. Lehet, hogy később alakul ki? Anyukám szerint én 3 naggyal születtem a hátamon. Azóta mindenütt van rajtam. Még ott is!!!

Annyira fáj a torkom, hogy megyek aludni. A könnyezek is, ajaj!!!
Zsu

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
 
 


Sziasztok!

Mi is itt...

Saara, mikorra vagy kiírva? Még össze is futhatunk...

Nálunk is 2 alvás van még, de alkalomszerűen tudom alakítani. A helyszín Budaörs lenne? Mert Kápmegyerről a reggeli csúcsban átszelni az egész várost, hogy 9-re oda is érjünk, hááááát.......

Ranpo Évinek is ment mail?

Most én is rohanok, levezettem ma 200 km-t, lakást adunk el, házat építünk be tetőtér szinten, rohanálunk fürdőszobaszalonokba, és még tanulni is elkezdtem. Panka meg csak dumál, szaladgál ezerrel. Ja, és mindjárt szülök is... Még jó, legalább kicsit visszaveszem a tempót.

Tündi, kitartás!

Jó éjt,

Puszi mindenkinek,

Cseragi és Panka (saját szavaival Panci)

Kép étteremben eszem...

Kép

Kép
 
 


Muzsu!

Gyógymanó-támadást éjszakára!!!!!!!

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Zsu, egy raklapnyi gyogymano megy neked! De jo lesz veled is talalkozni (ha osszejon..) :)

Cseragi, nema'! Nalunk (is) a Zsofi az egyik sztar nev (foleg nalam A kedvenc). Nagggyon tetszik :) (Z-nek kicsit kevesbe) + azt vettem eszre, h nagyon sok van. Kerdes, h ez mennyire fontos...

Januar 10-re vagyok kiirva. Es te???
Jo kis programot biztositasz magadnak az biztos! En probalok erosen visszavenni a tempobol, hogy kihuzzuk karacsonyig. Akkor nem elerheto se a dokim se a szulesznom 2 napig. Tok jo. Emiatt parazok, most is 2 orat forogtam az agyban ejszaka 3 es 5 kozott, mert ezen jart az agyam... :roll:

Elvileg nem fogunk osszefutni, mert atmentem a Szt Imrebe.

Panci zabalnivalo! Nagyon édi, tenyleg!!

Jutka, nagyon varjuk a kepet! :lol:

Anid, jo utat, kar, h nem lesztek ott a talin. A vizsgakra meg egy kalappal!

Prucs, egyik baratnom kislanyanak van egy nagy anyajegy a hatan. Most 9 eves a kiscsaj es annyi van, h minden evben egyszer elmennek borgyogyaszatra megmutatni, h minden ok-e.

Na dugulok, vegeztek a furdessel a sracok...

Sára

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Muzsu,
Jobbulást mindannyiótoknak!

Mi is 3. hete küzdünk a náthával, bár szerencsére nem komoly, mert usziba eddig mindig eljutottunk. Remélem nagyobb bajunk nem is lesz a télen.

A 18. hós oltástól most nem dobódtam fel. A 15 hós nagyon legyengítette Blankát, bár láza, nagy baja nem volt, csak a kiütései. :?
Mikulás ügyben nálunk a családom kicsit túlzásba vitte a dolgot. Mondtam is nekik, hogy jövőre leállítom őket, csak gyümölcs és pici csoki lehet, ajándék nem. Szóval bőség lesz, de majd elosztom reggelre és délutánra.
Az adventi kalendárium is üres marad még az idén. Blanka amúgy is csak a csizmák leszedegetésével szórakozik.

Karácsonyra nálunk idén is marad a tavalyi ötlet: naptár. Bár a párom szüleinek ki kell még találni valamit, mert velük még tart az ajándékozósdi, az én családomban ez már csak bonbon szinten van + a sógoromékkal is.

Vanda,
Bálint nagyon helyes a nagy barna szemeivel. :wink:

Kata és Bí étvágyát nagyon irigylem.
Ma egy kifli volt az ebédje a kisasszonynak, miután se a pörkölt-rizs, de a paradicsomos burgonya nem ment. Így Blanka általában virslit vagy tésztát eszik, meg persze húst. Főzeléket gyakorlatilag nem, néha kegyeskedik megenni a gyümi levest, vadast vagy a gombapaprikást és ezzel kész. :shock: Na mindegy, bíztatnak a helyi anyukák, hogy van ez így máshol is. Szerencsére a gyümölccsel nincs gond, főleg, ha alma. :)

Bálint most épp az Anna nevet tanítja neki, mint 2. keresztnevét és azt nagyon szépen mondja. Tök vicces, mert azért még nem egészen érti ezt a két neves dolgot, de nagyon tetszik neki, hogy ki tudja mondani.

De jó lesz találkozni! Tök jó, hogy mindenki aktív lett, énis tökre feldobódtam az új topiktól! Köszi Lilla még1x! :D

Na megyek, ma korán fekvést terveztem, mert tegnap éjfélig tévéztünk és ma alig bírtam magammal + Blankával.

ági

 
 


Sziasztok!

Tényleg nagyon jó ez az új topik!!!

Anid kár hogy nem lesztek ott. Kitartás a sulihoz!

Muzsu, gyógyuljatok meg hamar. Remélem tényleg talizhatunk mi is.

Lilla, köszi a felajánlást, ha esetleg kedves férjem épp vidéken lesz, akkor lehet el is fogadjuk. Csak az a kérdés, hogy hátul elfér-e három gyerekülés, és hogy középen is 5 pontos övetek van-e?
Ha jól számoltam, akkor 14-e utáni csütörtök az 20-a??

Sára, de jó, már nincs sok hátra. Próbálj megnyugodni, a kis Manó biztos tudja mikor akar kijönni. És mondogasd neki, hogy mindenképp várja meg a jövő évet. :lol: Nálunk is úgy volt, hogy jan. 12-re voltam kiírva, és 6-10-ig a dokim külföldre ment. De még így is mi vártunk a Jencikére :lol:
Az építkezéssel akkor most leálltatok teljesen, vagy azért csinálgatjátok?

Kép
Kép
 


Ági, nekem úgy rémlik, hogy a Jencikének semmi baja nem lett a 18 hós oltástól. Anyajegy a Jencikének már van egy pár, a Jankának is egy. A Jencikén szép fokozatosan veszem, hogy jé, már itt is van egy.
Gyógyulgassatok.

Jutka, jó rólatok is hallani. Akkor ez az ovis dolog nem nagyon változott. Hiába, anyával csak jobb otthon.

Kép
Kép
 


bocsi a tördelésért, de az a "kedves" babanet nem engedte egybe, már fél órája szórakozik velem :twisted: :twisted: :twisted:

Mikulás: nálunk tavaly is volt, de másnap nem kereste a Jencike az ajándékok, úgyanúgy fogta fel, mint a Karácsonyt. Tavaly Ő is kapott mindenféle édességet, megy hülyeséget, így az idén már mikulásra is kézbe vettem a dolgot. Mindenki nevében vettem egy csokimikit és valami apróságot ( festék, gyurma, stb..). A Janka meg még úgysem érti.
Karácsony: tavaly előtt mi is naptárat csináltunk, tavaly mindkét nagyszűlőknek vettem egy fényképtartós fali kulcstartót, azt lefestettem, dekoráltam, és abba ment a fénykép. Az idén só-liszt gyurmába nyomtam a tenyerüket, már megszáradtak, még le kell festenem és kész.

Na megyek aludni, örülök, hogy újra éledtünk.

pusz

Kata
 


Napsütéses jó reggelt!

Lilló, mindenki megtáltosodott az új topiktól!

Saara! Kicsit szenilis vagyok, persze, tudtam, hogy átmentél egy másik kórházba, csak kihagyott az agyam. Én dec. 29-re vagyok kiírva... Panka 1 héttel korábban jött, kíváncsi leszek, most hogy lesz.
Panka Anna, ez is nagyon gyakori név mostanság, meg a Zsófi is. De nekünk ez tetszik nagyon, úgyhogy nem kérdés! Panka egyébként napi szinten jön oda a pocimhoz, felhúzza a pulóverem, és lehelletfinoman megpuszilja Zsófit. Nagyon zabálnivaló!
Ja, az éjszakai morfondírozás nálam is tökugyanez. Hol a házon, hol a tanulnivalón, hol valami máson, ami foglalkoztat, de hajnal 3 körül többször megesik. Múltkor már felkeltem, és jól jól belaktam. (Állandóan éhes vagyok...)

Prücsök!
Panka is volt egyszer kicsit náthás, egy nagyon kicsit folyt az orra, de semmi egyéb. Nem mertem usziba vinni, pedig lehet, hogy nyugodtan mehettünk volna. Nálatok milyen mértékű volt, amikor még mertetek menni?

Dina,
hajrá-hajrá!
Nincs ott net? Látod, már mindenki nagyon hiányolja a beszámolóidat!
Képzeld, másfél hónap alatt eladtuk a lakást! Nálatok pihen a téma?

Na megyek, férjecském elkészült a reggelivel, most a gyermek körül sürög. Aranyember!

Maradjon mindenkinél a napsütés egész napra,

Puszi,

Cseragi és Panka

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Lillo segitsegevel en is idetalaltam, remelem nem baj.. 8)
(Koszi Lillo!)

Meg tart a felujitas, es egyre brutalabb, foleg anyagi szempontbol. Mar tulleptuk a tervezett budzse ketszereset..
Drukkoljatok legyszi.

Anyajegy: Micinek szuletese ota van egy a bokaja felett. Jo nagy folt, kozepen egy sotetebbel. Az orvos szerint nem baj, csak figyelni kell, hogy nem no-e. 1 cm az atmeroje, idonkent lemerjuk, eddig nem nott egyaltalan. Allitolag ha gond lenne vele, akkor lezerrel lekapnak. Egyebkent tok lapos, mint egy pigmentfolt.

Na majd meg jovok!

Puszi:

Anita (Panzej)

Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Orulok, hogy ide talaltam, koszi, hogy kuldtetek mailt. Most csak nagyon gyorsan jelentkezem, mert epp egy kurzuson ulok. Orulok, hogy igy felporgott itt a rendszer!! Ha van meg ajandek otletetek, azt en is szivesen veszem!

Anid, olyan jo volt ujra olvasni Teged! Meg, meg, meg!

Velunk egyebkent minden rendben van, Mate is elkezdett beszelgetni, nagyon sok szo elejet mondja mar. Miota kijottunk, felborultak az alvasi szokasai, de lehet, hogy ez a fogzas miatt is van (most jott ki a ket vampirfoga 8) ). Ugyhogy most kicsit tovabb tart este elaltatni.

Jutka, nektek is orulok, varom a mailt. :lol: Nem muszaj am!

Es persze a tobbieknek is nagyon orulok! Csak most tellleg nincs idom irni. Nagy pusza!
Rita

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Én is idetaláltam! :)
Igérem jövök és írok is, csak nagyon sűrű az életünk.

Puszi Mindenkinek!

Joe és Boti

Joe

Kép

Kép
joe
 
 


Sziasztok!

Rita, Joe jó hallani rólatok. Írjatok majd tényleg Magatokról.

Anita, szorítok, hogy most már ne kelljen túl sokat költenetek, és hogy minél előbb be tudjatok költözni. Amúgy milyen az itthoni élet? Gyerkőcök hogy bírják? Lackó jár oviba?
Amúgy a tészta a tejcsire (úgy rémlik te írtad, hogy egyek sok tésztát) nagyon bejött. (Na meg a + 20 kiló is tőle) :shock: :shock:

További szép, napsütéses napot!

Kata

Kép
Kép
 


Sziasztok Lányok,

hát én most egy nem jó hírrel jövök panaszkodni. A jó hír az az, - hogy ne mindjárt a rosszal kezdjem - hogy itt vagyok és tudok írni Nektek, mert lehetne ez nem így is... :cry: :cry:

Ma összetört az új kocsim, nem sokáig örülhettem neki. :( Egy pasi elég nagy sebességgel belém szállt az útkereszteződésben, mikor jöttünk haza Bível a gyógyszertárból. Szerencse a szerencsétlenségben (és ma ez az egyetlen tényleg, aminek örülök) hogy Bálintnak semmi baja nem lett az ijedtségen kívül, de nagyon sírt, nagyon megijedt. :cry: Nekem a fejem fáj nagyon, ha holnapra nem múlik elmegyek dokihoz. És a lelkem. A kocsit megcsinálja a szerelő (ha meg lehet) a biztosító fizet, casco-m van, de most nagyon kivagyok. És nagyon remélem, hogy Bálintban nem hagy mély nyomot ez a dolog. Bár azonnal hívtam a barátnőmet, aki odajött és elvitte Bálintot magával, és mire mentem érte már teljesen jól volt, nagyon jó kedve volt. Ebédelt is rendesen, elaludt rendesen, most is alszik. De azért bennem van a para, hogy többet nem mer autóba ülni, vagy rémálmai lesznek...

Drukkoljatok nekem, hogy Bínek ne legyen baja, és hogy a kocsit meg tudjuk csináltatni.


Szebb napot mindenkinek!
Lilla

 
 


Sziasztok!

Én is ideértem, bár kicsit megkésve!

Lilla: nagyon szerencsések vagytok, hogy nem lett baj. Kicsi Bíínek nem lesz rossz érzése a kocsizás, én ezért drukkolok nektek. Te meg tényleg menj el dokihoz, ha még holnap is fáj a fejed. Lehet, hogy az idegességtől van, de akkor az holnapra azért elmúlik szerintem. Ne legyen semmi baj, ezt kívánom! És a francba a pasival (és akkor még finom voltam)! Nyugodj meg, a kocsit biztos megcsinálja a szerelő, de a legfontosabb, hogy nem lett semmi bajotok! Próbálj meg pihenni egy kicsit az ijedtségre!

Írtam a másik fórumba még, megírtam a remek kórházi semmit... Elegem van a mai egészségügyből, itt a gyerekklinikán konkrétan semmit nem csinálnak az orvosok, legalábbis a gasztron. Nem akarlak untatni a történettel titeket, de a lényeg: ugyanott tartunk, ahol eddig, nem történt tegnap semmi, a dokinő hozzá sem ért a gyerekhez. Marad a homeo, és a spec tápszer, amitől persze már alig van tejem.

Hogy tudnám a tejemet visszaállítani? (na nem ez a legjobb szó rá, de értitek:-)

Tündi: hogy haladsz a szakdogával? Nem irigyellek,de Te egy szuper ügyi csaj vagy, megcsinálod szuperül!

Én most elkezdtem hétvégén angolra járni, hétköznap reggelente meg spinningelni, olyan jól kikapcsol. Az angol meg muszáj lenne, mert majd álláskeresésnél azért biztos könnyebb lesz.

Na, dugulok már, mert betelik az oldal:-) De azért még megjegyzem, hogy nagyon örülök, hogy itt látom Joe-t, már nagyon régen dumcsiztunk! Hogy vagytok?

Szép estét!

Szilvi

Lilypie Fifth Birthday tickersLilypie First Birthday tickers
 


Jó estét lányok!
Utolsó erőmből írok nektek, mert én még mindig rosszul vagyok. Gyerekek jól vannak szerencsére, de teljesen kikészültem, hogy betegen nekem kellett vinni is, hozni is a gyerkőcöket az oviba, oviból. Tökre féltem én is a vezetéstől.
Lilló!
Nekem volt sajna balesetem, meg is sérültem és azt szoktam mindenkinek mondani, hogy tényleg örülj, hogy nem lett bajotok (remélem fejfájás is elmúlik, mert az lehet agyrázkódás!), a kocsit meg lehet javítani, Bí is elfelejti, meglátod!!! Apukám mindig azt mondja nekünk, hogy a tárgyak értünk vannak, még ha megszakad is a szívünk miattuk!!!
Megyek, ágyba bújok. Apa sajnos hajnal óta dolgozik, és még úton van hazafelé.
Még egy sztori: Tanítom a gyerekeknek a Mennyből az angyalt a gyönyörűséges hangommal, és Peti lovag ma azt mondta nekem az imádjuk-os sor után, hogy ő úgy imádja Kisjézust, mint engem. Közben átölelte a térdemet. Úgy meghatódtam....
Remélem, holnap már jobban leszek, még a lakást se díszítettem fel.
Puszi nektek!
Zsuzsi

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
 
 


Sziasztok!

Lilla, szegenykem :( ! tenyleg az a lenyeg, hogy mindketten jol vagytok! Erre koncentralj! Ez nagyon pozitiv! A kocsi nem fontos.
Ugy erzem, ha magadban "lerendezed" a dolgot Bii-nek sem lesz semmi baja a kocsizassal. Ha izgulsz, felsz szerintem megerzi es o is nyugtalan lesz, hihetetlenul atveszik tolunk ezeket a felelmeket akkor is, ha azt gondoljuk, h nem latjak, mert nem mutatjuk ki. Kis szivacs manok! Ugy tudsz neki a legtobbet segiteni, ha ezt lerendezed magadban.
Nekem is volt mar balesetem ugyhogy tudom, nem konnyu, konnyen beszelek! :oops:

Holnap menj el dokihoz, ha nem vagy jobban. Nalam az ilyen durva esemenyek mindig egy jo durva fejfajassal jarnak. Bizom benne, hogy nalad is "csak" ez a baj.

Puszi es oleles, drukkolok, hogy minel haramabb tul tedd magad ezen a csunya esemenyen!! Sok ++++++++++!

Sára

Kép

Kép
 
 


Szép estét Mindenkinek!

Lilla, örülök, hogy nem lett semmi bajotok. (de azért én elmennék a dokihoz!) Bálintban szerintem nem fog nyomot hagyni. Janka is nagyon szeret autózni, igaz Ő még pindurka volt, hogy bármit is felfogjon. Most egy pár napig gondolom nem ültök úgyse autóba, utána pedig tudnod kell majd nem mutatni a 'félelmed". Én nem is az hogy félek, de ötször jobban megnézek mindent, és sokszor eszembe jut a balaset.

Szilvi, sajnálom, hogy ilyen rosszul jártatok, de azért örülök, hogy a homeo valamennyire segít. A barátnőméknél már szinte teljesen elmulasztotta.

Muzsu, küldök sok-sok gyógymanót. Édes egy lovagod van. Ezek szerint Nálatok se Jézuska van?

Én is megyek, mert leragad a szemem.
Kata

Kép
Kép
 


Sziasztok!

Szegeny Lilla! Most egy par napig biztosan ki vagy bukva, kell egy kis ido, hogy megnyugodj. Annyi orult van az utakon! Itt anyosomeknal Kamaraerdon most ket hatalmas baleset volt egymas utan, pedig nem nagyon szokott lenni ilyesmi. Gondolom a tel, a csuszos utak, sotet, meg az idegeskedes (Karacsony, melo) nem tesz jot senkinek.

Kinel hogy van a Mikulas?
Nalunk altalaban hatodika reggel jon, de most hogy itt lakunk, alkalmazkodni kell az itteni szokasokhoz, igy este fog jonni. Persze nagy kajalassal meg minden. Kivancsi vagyok, Lackonak melyik verzio tetszik majd jobban.

Kata, koszi a drukkokat! Es orulok, hogy bevalt a teszta, meg akkor is, ha volt egy kis mellekhatasa... :wink:
Jol vagyunk, szeretunk itthon lenni, bar mindenki csak panaszkodik korulottunk. En is latom, hogy nem mennek a dolgok igazan jol az orszagban, de nekunk annyi a konnyebbsegunk, hogy lattuk, hogy mashol sem. Aki huzamosabb ideje el kinn, az tudja, megerti, hogy a magyar kep a "nyugaton kolbaszbol van a kerites" dolog abszolut nem allja meg a helyet mar.

Lacko elvezi az ovit, csak a reggeli kelest nem szereti. De nagyon jol elvan a tobbiekkel, mar baratai is vannak.. :D

Na megyek, rengeteg dolgunk van.

Puszi:

Anita

Kép
Kép
 
 


Lilla!

Az a fő, hogy nem történt semmi baj. Remélem, hogy már elmúlt a fejfásáod is.

Egyszer én is okoztam balesetet, figyelmetlen voltam és belementem egy előttem álló kocsiba (én jöttem vagy 50-nel), aki nem indult el a zöld lámpánál. Én egy rozzant kocsival voltam, a másikak egy szuper Passat-tal. A legszarabb az egészben, hogy az ő kocsijukban 3 gyerek ült hátul. Semmi bajuk nem történt, de legszörnyebb rémálmaim egyike, hogy vajon hogy lehettem ilyen figyelmetlen és vajon mi történhetett volna, ha nem igy történnek az események. A hideg kiver ilyenkor. (akkor még nem volt gyerekem, bezzeg most.)

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest
 
 


Sziasztok!
Jelentem: jobban vagyok! Már alig köhögök, csak az orrom folyik. 3 éve nem voltam beteg, ezért voltam ennyire nekikeseredve. Gyerekek is rendben.

Lilló!
Remélem, elmúlt a fejfájásod! Ha nem, akkor menj el dokihoz!! Próbáld magad túltenni a dolgon, hogy Bí ne érezzen rajtad semmit! Mindent megéreznek a gyerekek!!! Én sokszor félek sajna vezetés közben, mert olyan agresszivok az emberek. És Gödöllőn tök nehéz vezetni a dombok, kanyargós utak miatt, rengeteg a zsákutca. Minden reggel izgulva kanyarodok ki a 30-as útra, mert lejtőről kell kifordulni, nagy a forgalom és mindig úgy rám állnak mögöttem. Sokszor dudálnak, mint állat, vagy jobbról idegesen kikerülnek és kihajtanak a szuperjárgányukkal. Engem nem érdekel, én 3 gyerekekkel csak akkor kanyarodok ki a 20 éves autómmal, ha tényleg biztonságosnak érzem a szitut. Az a lényeg, hogy nincs bajotok!!! És továbbra is vezessél!!

Nálunk már nagy az izgalom Mikulás ügyben. Csak én ma este nem vagyok itthon, alapítványozok, apával fognak csizmát pucolni. Nálunk éjjel jön a Mikulás, reggel rohannak ki. Varrtam egy piros manót még tavaly, 3 zsebbel, amire ráhímeztem a nevüket. Ez a manó már ott lóg az ablakban már, teljes az izgalom. Szóltam a nagyszülőknek, hogy semmi szükség mikuláscsomagra, mert van adventi naptár is 1-1 szem cukorkával. Még estig kitalálom, hogy mi lesz a zsebben.

Kata!
Nálunk bonyolult a Jézuska, Jóisten viszony a gyerekek fejében. A karácsonyi ajándékokat a Jézuska hozza, már megírtuk neki a levelet. Annyira édesek voltak, sorolták, hogy ki mit kér, de Petike mindenkinek kért. Azóta meg izgulnak, hogy mikor adjuk fel. Ti tudjátok, hogy kell címezni, ha Nagykarácsonyon keresztül küldjük? Saját címet írjunk rá? Muszáj bedobni a postaládába, mert Petikét nem lehet átverni, meg nem is akarom. Visszatérve a Karácsonyhoz: a fát az angyalkák hozzák, amire a saját díszeinket tesszük föl. Ezt azért találtuk ki, mert nálunk csak saját készítésű dísz van, és látták, mikor én hímeztem, varrtam, meg ők is ragasztottak tavaly. Most is készülünk majd mézeskalácsot sütni. Amúgy meg a Jóisten egész évben velünk van, és mindent lát. Tudják, hogy ha jót tesznek, vagy rosszak, akkor azt látja. És mindent értenek, nincs gond. Annyira azért nem visszük túlzásba a vallásos nevelést, megtaláltuk a neki való szintet.
Ma egyébként az oviba is van Mikulás ünnep, kíváncsi vagyok, mit mesélnek majd.
Na, megyünk ebédelni!
Jó délutánt!

Kép
Kép
PHPBB kód:
Kép
 
 


Hello!

Lilla, mizujsag, hogy vagytok?

Angyalka, en most sem orulok annyira, hogy mar a vegefele tartok :)! Vincusnal is ez volt, meg birom es imadom ezt az allapotot. Bar igaz, h kezdem kicsit ugy erezni magam, mint egy elefant, V-t sem tudom cipelni, nem tudunk nagy turakra indulni. Ez zavar a legjobban, minden kiruccanast jol at kell gondolnom, h csak minimalisan cipeljem, mert a kiscsaj bent egybol jelez, ha emelgetem...
Epitkezes: Nem alltunk le teljesen, csak lazabban csinalja Zoli. Igyekszik sokat itthon lenni, h tudjon segiteni, nagyon rendi. :)
A kalyhank pl. most keszult el. Van meg sok dolog hatra, de raerunk vegulis es ezek mar tenyleg csak a simitasok.

Cseragi, ejszakai morfondirozas: fura, Vincusnal nem volt, vegig ugy aludtam, mint a bunda. Nem tudtam mi var ram, talan azert :lol:
Most ejszaka eszembe jutottal az ejszakai kajalassal :lol: kicsit egett a gyomrom, de nem tamadtam le a hutot vegul :lol:
Eleinte probaltam odafigyelni a kilokra, sikerult is nagyabol aztan minden ugyanugy lett, mint V-nel, hetre pontosan, ugyanannyi kilo. Igy vagyok kitalalva ezek szerint. Es akkor valszeg ugyanaz lesz szules utan is, masfel evig nem fogok beleferni a regi cuccaimba, kiraly... :?
Nalad?

Panzej, drukkolok az epitkezes miatt. Mennyi ido mulva koltozhettek? Rossz arajanlatokat kaptatok, h ennyire elszaladt a lo? :(
Egyetertek veled, ami a "nyugati" eletet illeti. Tolem is mindig kerdezik, hogy minek koltoztem ide, ugy kepzeli mindenki, h ott minden sokkal jobb. Itt is vannak jo dolgok meg ott is, de egyik helyen, sem egyszeru mindennapi szinten.

Tegnap msn-eztem Ritaval, NAGYON jol erzi magat kint, a munkat is imadja, szoval szuper.

Mikulas: nem nagyon akartam meg iden, de megjott a kedvem. Este csizmit pucolunk, reggelre benne lesz a sok banancsipsz (ezen el V mostanaban, iiiimadja)+mandain, ahogy o mondana :)

A piacon ma kapott csokit, narancsot meg szaloncukrot egy (nagyon szakadt :lol: ) mikulastol, nana', hogy elvezte! Mezeskalacs Mikulast is adott neki az egyik neni, egy masik meg narancsot, alig lehetett hazarancigalni vmiert :)

Zsu, nagyon edik lehetnek a gyermekeid, h igy be vannak izgulva!
Jezuska cimet nem tudok, de biztos kitalalsz vmi jot!

Szilvi, sajnalom, h igy jartatok, ez nagggyon bosszanto :evil: ! Masik helyen nem akartok probalkozni?
Pont tegnap talalkoztam az unokatesommal, sajnos sulyos beteg es epp azt meselte, h neki az a legnehezebb, h igy bannak vele a korhazban, mintha nem is emberbol lenne... :cry: Nagyon szomoru.

Sára

Kép

Kép
 
 


Sziasztok!

Lilló!
Remélem már jobban vagy! Azért majd jelentkezz, hogy mi történt!

Jézuska, Mikulás!
Én igazából ezen még nem is nagyon gondolkodtam. Imi még pici szerintem hogy megértse. Most annyit látna csak az egészből hogy ajándék van a cipőben , de nem tudná, hogy az hogy került oda... Majd jövőre...

Olyan jó, hogy Ritáék jól érzik magukat kint. Reméljük ez így is marad.

Dina!
Tök jó ez a gyerekszáj, de szerintem sokunknak még ebben nincs része, de azért a többiekét nagyon szívesen olvasnánk!
Egy nagy kalappal a vizsgaidőszakhoz. Nem irigyellek. Én örülök, hogy már végzek, Te meg most kezded. Minden elismerésem.
Fogzás.. brrr....

Cserági!
Panka milyen szépen ül és eszik. :)
Te sem egy tipikus nyugis családanya jellem vagy ahogy látom. Nem tudsz nyugton maradni. Pedig aztán most már jó lenne egy picit pihenned, nem? Nem is tudom hogy bírod mindezt ekkora pocakkal.
Mikorra is vagy kiírva?

Szilvi!
Sajnálom, hogy nem jártatok szerencsével. :( Én is levesztettem már minden reményemet az egészségügyben.
Azóta a kínai hagyományos orvoslás híve vagyok. :oops:
Kitartás!

Panzej!
Örülök, hogy ilyen jól érzitek magatokat itthon!
A felújításhoz pedig sok erőt kívánok. Szerintem rosszabb mint egy építkezés. De vígasztaljon a tudat, hogy milyen szép kis házikóba fogtok beköltözni.

Muzsu!
Örülök, hogy jobban vagy már! Ügyesen, gyorsan kigyógyítottad magad. Mondjuk mindig is ügysen megoldottál mindent.
Komolyan csodállak, hogy ennyi energiád van mindenre: mikulás, jézuska, levél, díszítés stb...

Képzeljétek Iminek eddig két részletbe jött ki a foga: 5-6 hónapos koráig kijött 5 foga, majd 12-14 hós kora között pedig 10. Így most van 15 fogunk, de ma extra nyűgös volt, így lehet hogy jön a maradék 5. Olyan sose volt, hogy elkezdett volna egy foga jönni, min. 3-4 jött egyszerre. Másnál is volt ilyen? Lilló, ha jól tudom Ti vagytok sok fogasok. Nálatok hogy volt?

Szagdogám befejezéséig van még 4 napom és meg kell még írnom 10 oldalt, hogy meglegyen a minimum 40 oldal. Szóval nem állok valami fényesen.
Mütyürkém most is anyukámnál van, apja hozza majd haza munkából hazajövet. Ráadásul egész nap nem láttam, mert suliban voltam... Lassan már meg sem fog ismerni a Szentem... :cry: :cry: :cry:

De legyün optinisták, egészségesek vagyunk és van fedél a fejünk felett. :)

Szép jó estét mindenkinek!

Tündi (avagy már csak a szelleme)

Tündi
Kép
Kép
 
 


Sziasztok!

Lilló,
Rémálom lehetett ez az ütközés. :shock: Tessék bátornak lenni és visszaülni majd a kocsiba, bár ez az elején nem könnyű, főleg nem egy kisgyerekkel a hátsó ülésen. Én is túl vagyok két történeten, szerencsére csak táblával + a motorháztetőmmel kerültem közelebbi kapcsolatba. Igaza van annak, aki azt írja, hogy Bí is a te rézéseidet fogja átvenni e téren.
Remélem jól alakulnak a dolgok és ma már jól vagy, valamint Bí is jól aludt. Remélem a következő években elkerülnek a hasonló esetek és a hülye vezetők.

Cserági,
Az elmúlt hetekben amikor kcisit náthás volt és mégis mentünk usziba, az úgy nézett ki, hogy vagy csak vízszerű foyladák folyt az orrából, vagy csak estére gyűlt össze egy kicsit sűrűbb anyag és így egyer egy nap kellett csak porszívózni az orrát. Nálunk van szauna is és így utána be tudunk menni melegedni, ami szerintem nagyon jó. Persze nem 80 fokos. :)

Panzej,
Durva ez a felújítás, de remélem megéri és jól fogjátok magatokat érezni az új lakásban. Sok előre nem látott derült ki, vagy a mesterek lettek drágábbak időközben? Mikor terveztek költözni? (vagy ezt már írtad? :oops: )

Szilvi,
Ha gondolod megkérdezem a nőgyógyászomat, tud-e egy jó dokit Ákosnak. A felesége gyerekorvos és mivel amúgy baráti a viszony, minden speckó doki kérdéssel hozzájuk fordulunk. :) Hátha...

Muzsu,
Örülök, hogy ilyen gyorsan meggyógyultál! :D
Nagykarácsonyon keresztül úgy tudod feladni a levelet, hogy a postán szólsz, hogy azon keresztül küldenéd. Amúgy meg persze a saját címeteket írd rá, esetleg a nagyiét vagy párod céges címét, ha nem szabad feltűnjön. :)
És a fát mikor teszi le nálatok az angyalka?

Mindenkinek köszönöm az anyajegy infókat, majd figyelek. Az oltásra kíváncsi leszek, nem tudom kihagyjuk-e utána a délutáni uszit...

Sara,
Náluk a mazsola a sztár. Már félre kellett tennem az üres zacskót, hogy bizonyíthassam, hogy elfogyott, különben addig enné, amíg látja és mindid nyújtja a tálkáját, hogy kér még. Pluszban borzalmasan hajtja a pocakját. :P

Nálunk ma már jött nagyi Mikulása a csizma mellé, de Blanka egyre csak a csizmáját hozta, a csomag csak erős rábeszélés után keltette fel az érdeklődését. Vicces volt. :lol:

Ma befejeztem a karácsonyi shoppingolást, jöhet a Jézuska/Mikulás + az egész pereputty angyalkástól, krampuszostól, rénszarvasostól. :D

Szép estét,
prücs

 
 


Sziasztok,

köszönöm mindenkinek a kedves szavakat, és az aggódást. Már a fejem nem fáj, és szerencsére Bálint is úgy néz ki, hogy jól jött ki a dologból, mert ma már mentünk autóval (a barátnőmmel mentünk) és nem félt beülni, jókedvű is, tehát semmi nem látszik rajta.
De a lelki sebek nehezen gyógyulnak, egész éjszaka alig aludtam, rémálmaim voltak és folyton felébredtem, aztán nem bírtam visszaaludni, mert mindig a baleseten kattogott az agyam. Nappal is sokszor elsírom magam csak úgy, főleg, ha meglátom a kis roncsomat a parkolóban :( De majd túl leszek rajta. Kocsim most nem lesz egy darabig, lehet már soha többé, mert ha totálkárosnak mondják, akkor nem engedhetjük meg magunknak, hogy újat vegyünk. Mindegy, ez van. A lényeg a lényeg, hogy Bálintnak semmi baja, és hogy én is megúsztam testileg épen.

Tündi: Igen, mi sokfogúak vagyunk, az utolsó hat egyszerre jött. Ezek 14 hónaposan. Azóta megálltunk, még négy örlő hiányzik, de azok most egyelőre nem akarnak jönni. A hat egyszerre az elég brutális volt, minden baja volt szegénykének tőle. Neki 3 és fél hónaposan jött az első kettő, aztán havonta kettesével, aztán kis szünet, és 14 hónaposan az a hat, így van most 16 neki.

Sára: De jó, hogy Ritáék jól vannak, és jól érzi magát, meg a munka is jó. :)

Mi is találkoztunk ma a Mikivel, ahogy jöttünk az Auchanból az út szélén állt egy cukrászdánál egy tálca sütivel, és leállította a kocsinkat és megkínálta a gyerekeket. :lol: Tök jó volt.

Most be kell fejeznem, mert a fiúk végeztek a fürdetéssel, majd még jövök, ha tudok, mert még szerettem volna írni másoknak is.

Lilla

 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet:

 

XGyerünk, anyukám! - Teakiadó