Sziasztok Csajok,
nna, végre apa is elment ma dolgozni
Ma kezd az új munkahelyén, totál be volt parázva, hogy majd biztosan nem ért semmihez.... De biztosan ügyi lesz.
Ábel oviban, mi meg kettecskén manóval. Olyan jó ez a kis nyugi és csend! Most épp az ágyában nézi a forgót és dumál hozzá.
Újaknak üdv, gyertek minél többet!!!
Minden baba tündéri!!!! Nem is tudom elégszer elmondani, annyira aranyosak és szépek!
TV: nálunk is elég sokat megy, de Áron nem nézi, vagyis nézné, csak nem hagyom neki. Eleget nézheti majd késöbb, mikor már úgysem tudom szabályozni. Na persze nem egy pár éven belül!
Az én kismanóm is elkezte a kezecskéjét mozdítani a tárgyak felé, de még olyan kis ügyetlen! Annyira cuki, ahogy koncentrál! Meg mondja-mondja ezerrel, vigyorog nagyokat! Annyira jó tényleg,hogy minden nap valami újdonsággal lepnek meg minket a csemetéink!
Emese, Heni, ez a hol van tej-hol nincs dolog nálam is így van éppen. Már kezdek töle bedilizni.
Egyszer feszül , mint állat, aztán meg alig van benne és inkább egy löttyedt banánhéjra hasonlít
Nekem nincs itthon mérlegem, a rendes "felnött" mérlegre szoktam nélküle aztán vele ráállni fürcsi elött, de mostanában nem nagyon mozdul semere

Vagy a mérleg nem mutatja rendesen a hízást. Bezzeg nálam!
Szóval nem tudom, hogy mi van, mert Áron eszik azért rendesen, nem nyugtalan, pisis pelus is van, kaja után pedig szinte mindig 4-5 órákat elvan. Van, mikor bealszik és akkor akár 6 óra is eltelik két etetés között.

Estére meg sürübben kérné, mert addigra nincs már annyi, akkor láthatóan éhesebb, nyugtalanabb szegény. Én meg örlödöm, hogy adjak-e neki pótlást, vagy se. Most akkor mi van?
Tegnapelött éjjel sem volt annyi tejem, mint máskor, nem tudom, hogy mi a fene lehet. Ma éjjel viszont evett rendesen, f5-kor, aztán délelött 10-kor megint. Ki érti ezt?
Tegnap este a szopinál éreztem, hogy alig evett szegényke és már üresek a cicik, így adtam neki 120 tápit, hát mind bevágta a lelkem! Szóval csak éhes volt! Remélem nem kell minden nap ehhez folyamodnom, de ha kell, akkor kell, nem akarom öt sanyargatni, csak azért mert anyira csak szoptatni akarok! De ez olyan rossz! Úgy éreztem tegnap este, ahogy szívta az üvegböl a tápit, hogy csödöt mondtam. Pedig hát más is ad pótlást a babájának, nem csak én.
Most épp itt kurjongat az ágyikójában a nyusziknak a forgón!
Altatás: nappal sem kell altani, ha álmos és épp kézben van, akkor elalszik, ha látom rajta, hogy álmos és csak nyüglödik, akkor beteszem az ágyába és magától elalszik. Persze párszor mennem kell cumit visszatenni, de nincs gond.
Miléna, drukkolok a dokihoz, hogy minden rendben legyen! Tényleg, csak nem a kistesó jön?
Irina, szegénykém, tényleg én is csak azt tudom írni, amit a többiek: kitarás! Meglátod, hamarosan jobb lesz minden és a Jóisten kárpótol majd téged ezért a sok álmatlan napért-éjszakáért egy mindenben tökéletes kicsi fiúval!
Eröd pedig úgyis mindig lesz, hiszen ha csak ránézel és rádmosolyog, feltöltödsz és elfelejtesz minden rosszat! Kitartás!
Karácsony: mi is vallásosak vagyunk, jobban mondva én és a családom, apa már nem annyira, de nálunk is a kis Jézus hozza a fát és az ajándékokat . A fát az angyalkákkal együtt díszítik.
Ábelnek vettem egy könyvet karira az egész történetröl, amiben minden benne van, de nem bugyután, hanem tényleg, ahogy a Biblia is tanítja, csak gyereknyelven. Na meg Ábel egyházi oviba jár, ott is sokat foglalkoznak a témával karácsony elött, söt, minden hónapban van az ovis idön belül egy szentmise is a gyerekeknek a templomban, ahova az óvónénikkel mennek, biztosan érdekes és színes lehet, mert Ábel szívesen ment.
Az ovi egyébként nem "tudatos" választás volt, hanem ez van hozzánk a legközelebb, meg jó híre is van, de bevallom, örültem is neki, hogy egy kicsit megismerkedhet a vallással is.
Na mennem kell, mert buli van!
puszi mindenkinek
Motiot