Új privát üzeneted érkezett!

Sziasztok!

És az Albert hogy tetszik nektek?

cory

cory + Liza 2006.03.11. + Zsoma 2003.08.31. + Balu 2001.09.12.
cory
Budapest
 
 


Ildikó,

És mit szólnál az Ivanics Lénához?
 
 


cory!

az olyan focistás
Névtelen
 

 
 

Cory: nekem nem tetszik Kép, de hát a ti gyereketek KépKépKép

Márti
 
 


Cory!

Albert nagyon aranyos és szuperül illik egy ovisra is és egy komoly foglalkozású felnőttre is. Nekem tetszik, de ahogy láthatod mindenkinek más és más a véleménye, egyetlen egy nevet sem fogsz találni ami mindenkinek tetszene, úgyhogy...KépKép:9
puszi
sasha

Kép
 
 


Cory,
nekem két Albert nevű ismerősöm is van, és szerintem illik rájuk. Mindkettő nagyon jó fej, vidám. Szerintem jó választás lenne.
Tinka
 
 


Sziasztok!

Sasha!
Dehogy vettem sértésnek Kép! A nevem és a hangom együtt a telefonban aztán tényleg félrevezető: egy dögös szőkét várnak a férfiak, aztán egy kevésbé dögös barnát látnak Kép.

Kíváncsi!
A Laura név vajon hogy jutott eszedbe Kép?!?

Nekem az Albert nagyon tetszik! Szóval erre szavazok.

Üdv, Virág
 
 


Virgavirág, meg fogsz lepődni (tulajdonképpen én is meglepődtem most Kép)! Délelőtt belenéztem egy filmbe szoptatás közben, ott emlegették, és pont orosz volt, bár csak a film, a történet nem. És másvalaki, Faragó Laurán kívül eszembe se jutott, de igazán!!! Kép Hát, ilyen hálátlanok vagyunk...Kép

Albert OK nekem is, bár a Menyhért vagy a Boldizsár sztem kicsit jobb Kép!

off: kérlek, mondjátok már meg, hogyan kell vigyorit csinálni!!! Próbáltam úgy, mint a cseten, de itt nem jön be Kép
 


Kíváncsi,
egy : és egy nagy o betű egymás utánKép
kukkoló
 


Köszi kukkoló!
Kép Kép Kép
 


Kép
Névtelen
 


Sziasztok!
Már egyszer írtam ide, köszi a válaszokat! Gondban vagyok!
A férjem meg van őrülve a Janka névért viszont nekem baromira nem tetszik! Sőt gyűlölöm. Szerintem valami borzalmasan ronda!! Nekem a Lili tetszik a legjobban abból viszont mostanában rengeteg van Kép. Pedig olyan gyönyörű Kép
A Viola az mindekttőnknek tetszik, de az anyukám tiltakozik ellene, mert az egy mosópormárka?????? Kép Marad a Gréta ami lehetséges az viszont olyan svábos hangzású....

Tudtok nekem valami klassz lánynevet mondani, ami egyszerű de nagyszerű?? A családnevünk Faragó!A 8 éves nagylányunk pedig Kata!(úgyhogy az is kilőve)

Köszi
Andi
Andi
 


Andi!

nekem afelsorolt nevekből egyedül a Viola nem tetszik. Mi bajod a Grétával, ha ez mindekttőtöknek tetszik amúgy? Szerintem nem annyira svábos, hisezm ismert név nálunk is, senki nem gondolkodna azon hogy milyen redetű.

Ami pediga lilit illeti, miért nem nevezitek Lillának vagy Liliánának, abból azért nincs annyi és lehet Lili-nek becézni.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Manó:
Liliána nem tetszik Lilla meg hugom! Lili tetszene, de minden második kislányt úgy neveznek el mostanában! A Gréta meg olyan furcsa. Igazából a férjemnek tetszik nagyon, de én inkább hazai nevet adnék a kislányomnak! Gréta, és ha sejpíteni fog? "Fajagó Gjéta"? Kép Legalább "Fajagó Viola" lenne.......Kép Az kimondhatóbb Kép Nekem az után fáj nagyon a szívem.......
Andi
Andi
 


Andi!

Akkor meg miért nem lesz Viola? ha jól értem amit írsz csak anyukádnak nem tetszik, hát nálunk a lány nevünk az én anyukámnak nem tetszett (Emma) a fiú nevünk meg a férjem családjának (Bertold). és? Emma lett, megszokta anyukám is, azt hiszem olyan nevet úgysem lehet találni ami mindnekinek tetszik, vagy ha tetszik mindenkinek akkor tucatnév mint a Lili. Ami mellesleg nekem is nagyon tetszik, de nem adnám én sem a te okaidból a lányomnak.
A Lilla onna jutott eszembe mert a barátnőmék tervezik Lillának a babájukat, ők is Lilinek fogják becézni.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Egyébként Viola moóporról émn még csak nem is hallottam, szerintem mire a lányod pár éves lesz végképp a feledés homályába merül eza régi márka.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Én Viola folyékony mosószert használok......jóKép
Névtelen
 


És meg vagy elégedve vele??? Kép
Névtelen
 


Szia Manó!
A Lilla tetszik nagyon, de a hugit hívják így és ő már a saját jövendőbeli lányára lefoglalózta Kép Nem szeretnék kicseszni vele.
A Viola szép, de anyu utálja. Őt sem szeretném megbántani azzal, hogy az általa legjobban utált nevet adjam az unokájának. (egyébként fogalmam sincs miért utálja, szerintem nagyon klassz név, na jó a mosópor miatt, de ezzel az erővel pl Szilvia se lehetne,mert az meg szalvéta.....Kép)

A férjem ragaszkodik a Jankához, de ha addig élek is, akkor se lesz Janka a lányom! Neked tetszik??? Valami borzalom!

Virágnevet szivesen adnék neki, első névnek, mert azok szépek.
Egyébként pedig szerintem az Emma szép név, nem tudom anyukádnak mi kifogása volt ellene???? A Bertold nekem sem tetszik, bocs! De ha a családnevetek németes akkor semmi gáz.....

Köszi a segítséget!
Andi
Andi
 


Andi!

Hát nem németesKép Inkább olyan nem is tudom...szlávos. Fura név, nem is tetszik dehát ez vanKépKépKép
Én egyébként Szilvia vagyok de még soha senki nem hasonlított szalvétához, eszembe se jutott.
ha már kérdezed, nekem a Janka jobban tetszik minta Viola. De hát mindenkinek más tetszik és ez így van rendjén. Nekem tetszik az Emma és a Bertold is, de nem ezek a kedvenc neveim, én más nevet adtam volna, de hát kompromisszumra kellett jutni a férjemmel. Az hogy még a szülőkkel is kompromisszumra jussunk nem fért bele. ha rajtam múlik akkor ha lány Kíra, ha fiú Patrik lett volna.Kép De az Emmát és a Bertoldot is én találtam ki. Én írtam egy hosszú listát a nekem tetsző nevekről és a férjem ebből a listából választhatott. Nálunk ez a módszer működött. Volt kb 20 lány és olyan 10 fiú név rajta.
Ha lesz még lányunk ő Maja lesz, ezt már eldöntöttük.Kép
Egyébként tudod hány arcon látom amikro mondom hogy Emma lányoma megdöbbenéstKép De van akinek meg tetszik.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Andi!

Én is rangsoroltam a múltkor a neveidet Kép, nekem a Janka tetszik, a Lili nem, de hát, mint Manó is írta, nem tetszhet minden egyformán mindenkinek! Kép

Mi lenne, ha egy, a Jankához némileg hasonló hangzású, de más nevet javasolnál a férjednek? Pld. Bianka, Blanka, Panka, Hanga, Hanna, Johanna (mindkettőt lehet Hankának bezézni)

A Violához: A Tomikról senkinek sem a Tomi mosópor jut eszébe KépKépKép

Szerintem a névválasztásben nem kell, hogy szempont legyen, hogy a szüleiteknek mi tetszik és mi nem! Elég, ha ti ketten a pároddal meg tudtok egyezni! A szüleinknek annak idején volt módja a gyerekeiknek a nekik tetsző nevet választani, most rajtunk a sor, hogy mi válasszunk nevet a mi gyerekeinknek - és hogy majd ne szóljunk bele az ő választásukba! Kép Az én gyerekeim elég ritka nevet viselnek mindketten (Ármin és Vilma), hát, egyik sem aratott osztatlan sikert: voltak, akik nagyon lelkesedtek, hogy miyen szép és különleges nevek, volt, aki nem (anyósom egyenesen azt közölte a kisfiunk születése előtt, hogy ő ezt a gusztustalan, ronda nevet soha nem fogja kimondani Kép Mit mondja, még ma is rosszul esik, akkor pedig napokig bőgtem utána KépKépKép De akkor is úgy gondoltam, hogy nem az ő dolga dönteni! Az első félévben tényleg nem mondta ki Ármin nevét, de mostanra (20 hónapos) persze, a nevén szólítja ő is. Vilkánál (így hívjuk Vilmát) már meg sem próbált "direktbe" beleszólni, bár azt nem állta meg, hogy ne is tegyen javaslatokat. Ezeket meghallgattuk, majd nem törődtünk velük Kép SZerintem ha valaki nagyon szeret valakit, annak a nevét is megszereti vele együtt!

SZólj majd, hogy mi lett a baba neve! Kép

Márti
 
 


Márti!

Miylen igazad van! Mi is Tomi mosóport hazsnálunk, de eszembe se jutott hogy ezt hozzam fel példának.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Márti!
Szerintem az Ármin kimondottan aranyos névKép.
Nálunk a szülők úgy lettek kihagyva, hogy gyszerűen nem is beszéltünk róla, amikor kérdezték, akkor azt mondtuk, hogy még nem választottunk, és ez így is volt.
Bár nálunk egyértelmű volt, hogy ha fiú lesz, akkor az apja nevét kapja. Párom szerint az is egyértelmű volt, hogy fiú leszKép.

Ami miatt jöttem: nekem eszembe sem jutott megnézni, mit jelent az István név, és azt sem tudom, honnan ered, hiszen az apja után adott volt a név.
Leírná valaki a jelentését?
Köszi
Csi
 
 


Van olyan név is, hogy Jana és az is hasonlatos a Jankához. Vagy Zsana, Zsanka is van.
Hogy tetszik a Faragóhoz a Laura? Vagy Jázmin? Lianna?
Zsuzsi
Névtelen
 


István:görög eredetű jel.: (győzelmi) koszorú,korona
Névtelen
 


Lianna, magyarorszagon nincs az utonevkonyvbe. Igy nem valaszthato, csak engedelyeztetes utan. En lanyom kulfoldon kapta azt a nevet igy elfogadtak otthon is, igaz elosszor mindenfele engedelyt szeretett volna latni tolem az egyik anyakonyvezeto.
Szerintem szep nev es nem hangzik nagyon idegenul a magyar nevek kozott, ezert valasztottam ezt a lanykamnak.
Napocska
 


KösziKép
Csi
 
 


Napocska: Szép a kislányod neve. Nagyon szép. Hol éltek? Csak egy babátok van?

Márti: A Blanka tetszik meg a Hanga is. Köszi Kép Majd mondom a páromnak ha hazajön. A többi nem mert héber név, nem szeretem a héber neveket,bár a Lili is az vagy nem?? Vagyis a legtöbb név héber eredetű, de nekem nem tetszenek.

Manó: Az én férjemnek sem magyar a neve (Tomisevic) és éppen ezért, nem is vettem fel az ő nevét, ő vette fel az enyémet Kép és a gyerekek is Kép. Magyarországon élünk, itt ez a célszerűbb. A keresztneve magyar! A Faragó nekem nagyon tetszik, meg is szoktam már, volt rá 33 évem Kép meg szép is szerintem....

Ármin kicsit furi név, de aranyos. Milyen eredetű, jelentése? A Vilma meg hát...Kép Zseniális! Nekem tetszik! Kép

Andi
Andi
 


Andi!

Hát az én férjem tuti nem vette volna fel a nevemet.Kép Először én akartam amardni a saját leánykori nevemen, de aztán láttam rajta hogy nem esik neki jól, így felvettem hogy x-né +leánykori nevem. Így csak hivatalos helyeken hazsnálom a teljes nevem, amúgy maradt a régi pl telefonba. Azt meg hogy a lánya ne az ő nevét kapja szerintem el se tudta volna képzelni.
A Blanka nekem is tetszik, ez is rajta volta listámon.Kép Érdekes valahogy a héber nevek nekem sem tetszenek annyira. Már amiken lehet is hallani hogy héberek, mert van amiről már senki semondja meg. A férjem pl nagyon szeretett volna Rebekát, d enekem épp ezért nem jött be.

Manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Hali!

Anyósom csakis Viola mosóport használKép Nincs vele gond. Régen a Pa-dö-dö reklámoztaKép

Manó!
Pedig egy csomó név héber, vagy félig héber eredetű. Csak néhány példa: Ábrahám, Ádám, Áron, Axel, Barnabás, Béla, Benjamin, Déniel, Gábor (fiam), Jordán, József, Manó (nem röhög, van ilyen ff-i név!Kép), Mátyás, Nátán, Rafael.
Abigél, Anett, Anikó, Anita, Anna, Debóra, Erzsébet, Eszter, Éva, Hanna, Judit, Kármen, Lea, Lia, Liza, Márta, Mia, Noémi, Panna, Sára, Szamanta, TAmara, Zsóka.
És ha tudnátok ,hogy hány olyan nevet találtam ami félig, v. harmad részt héber.... Csak hát hozzáadtak az olaszok, franciák egy-egy hangot és máris héber-olasz lesz: Szimonetta, Marietta. Héber-francia: Ivett.
Héber-magyar: Barna, és még nagyon sok olyan ami több nép köztük héber és kialakult a név. Pl a Péter az héber-görög-latin.

Most csak ennyiKép
Puszi
sasha

Kép
 
 


Andi

3 lanyunk van Bianka, Szabina es Lianna. Most Kanadaba elunk, itt mondjuk jo mert minden gond nelkul barmilyen nevet adhatsz a babanak. Sot szuletestol szamitva 3 honapod van kitalalni a gyerek nevet. Nagyon sok csalad csak szuletes utan talalja ki es nem elore. En jo magyar szokashoz hiven mar jo elore kitalaltam.
De el se tudnam kepzelni lanyaimat mas nevvel. Mindegyikre tokeletesen raillik a neve.

Napocska
 


Sasha!

tudom én jól hogy a legtöbb név héber!Kép Csak nekem azok nem tetszenek amiről ezt már hallás alapján tudni is. nem tudom miért, csak nem tetszenek. Bár van ebben is kivétel mert a Noémi pl tetszik, a Hanna is.csak úgy nagy általánoss
ágban mondtam hogy nem tetszenek a héber hangzású nevek.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Csi,
és az Enikő mit jelent, azt tudod? Kép
Nekem fontos volt, hogy tudjam a nevek jelentését is.
György (nomen est omen Kép): földműves
Zsuzsanna: liliom
Ádám: az ember
Szófia: bölcsesség, bölcs asszony.

Andi,
ha megtetszik a Lianna, szerintem nyugodtan kérvényezheted. Nincs olyan idegen hangzása, nem hiszem, hogy elutasítanának.

Egyszer láttam a tévében Bayer Ilonát (a műsorvezetőt) nyilatkozni. Az ő kislányát Török Sophie-nak hívják, ezzel a helyesírással. Valahogy ,,kibulizta", hogy így lehessen írni, talán arra hivatkozott, ha jól emlékszem, hogy Babits szerelme is Török Sophie volt, ezzel az írásmóddal Kép
Jamina (Jamina egyébként -mint azóta már megtudtam- Békéscsaba egyik városrészének a neve, de én nem onnan szedtem Kép. Hogy konkrétan mit jelent, azt nemtom Kép)
 
 


Jamina!/azaz Békéscsabika/

Ez a György nagyon jóKép!
Nem tudom, mit jelent az Enikő, azaz valamit olvastam róla, de nem emlékszem pontosan, és nem akarok badarságot írni...Azt tudom, hogy nem régi név.
Számomra a nevek jelentése nem azt takarja legtöbbször, amit a könyv ír, hanem azt, hogy milyen embert ismerek, aki ezen a néven él.
Nekem, ha azt hallom, József, akkor sem az jut az eszembe, amit Sasha ír, hogy héber eredetű, hanem az, hogy anyai ágon nemtom meddig visszanézve mindenki József volt, hatalmas fekete harcsabajusszal, bő fehér inggel, lovaglónadrággal, bőrcsizmával,és hosszú pipával, mindez az Alföld közepén...

Bayer kislánya egyébként tényleg Sophie-s, illik hozzá a neve.
 
 


Pocok!

Ez szuper!
ha én ezt tudom, elkérem előbb, nekünk is nehezen született meg az Emma, és ki tudja még milyen jó neveket szalasztottunk el. Pla születés után derült ki hogy a Maja mindkettőnknek tetszik, csak eszünkbe se jutott. Pedig ha pár hónappal előbb jövünk rá, Emma ma nem Emma.Kép Úgyhogy elküldenéd? vszilvi@tvnetwork.hu
Bár még nem aktuális, de majd ha az, akkor hátha találunk a Bertoldnál jobb nevet.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Pocok!

Ez szuper!
ha én ezt tudom, elkérem előbb, nekünk is nehezen született meg az Emma, és ki tudja még milyen jó neveket szalasztottunk el. Pla születés után derült ki hogy a Maja mindkettőnknek tetszik, csak eszünkbe se jutott. Pedig ha pár hónappal előbb jövünk rá, Emma ma nem Emma.Kép Úgyhogy elküldenéd? vszilvia@tvnetwork.hu
Bár még nem aktuális, de majd ha az, akkor hátha találunk a Bertoldnál jobb nevet.

manó

KépKép
KépKép alt="Lilypie Fourth Birthday tickers" />
 
 


Köszi a neveket, nekem a Léna a férjemnek a Tamara meg az Alexandra tetszik.

Ildikó
Névtelen
 


Hajrá Léna!!! Az enyém is az lesz, ha lányom lesz egyszerKép
 
 


Mint látható, az én nevem is Léna immáron harminc éve. Az embereknek nagyon tetszik ez a név, szinte naponta kapok dicsérő megjegyzéseket (nevemre), így csak ajánlhatom kisdedek keresztelésére.
Léna
 


Pocok,
tetszik ez az excel dolog. Elküldenéd nekem is a profilomban lévő címre?
Köszi
Tinka
 
 


ManóKép

Hát igen! Máté, József... Noé... Kép Ezeket az emberek többsége az egyház miatt sem adja, mert a Biblia tele van veleKép (nem mindenki!)

Jamina!
Az Enikő magyar név és hát ...khm... szarvastehén a jelentése.

Pocok!
Pls azt a táblát küldd el nekem is! sasha@fw.hu

puszi
sasha

Kép
 
 


Itt fel vannak sorolva a nevek és jelentésük.
Szerintem szépek a bibliai nevek, de talán a jelentésük mellett az is fontos, hogy jól lehessen becézni. Pl. a Józsefet nagyon lehet. Joci! A kedvencem.Kép Még a pocimban sem volt, de így hívtam a Bogi mellett! Persze kinek mi tetszikKép Amúgy a József nem egy divatos név mostanában, de lehet mellé tenni egy olyat is és kész. Mi így fogjukKép Csak még nem tudjuk mi lesz az.

Megnéztem az Enikőt, tényleg szarvastehén... nahát! Pedig szép név!

Pocok! Kérlek küldd el nekem is a profilomban lévő címre! Köszike!

puszi:Nikie
 
 


Köszi, megjött!
 
 


Jééé! Az Enikő ezt jelenti? Majd szólok a véznaságomnak, hogy szedje össze magát!Kép
Egyébként ez is felfogás kérdése, mert nálunk az erdőben elég sok szaladgál belőle, és bizony kevés ilyen tekintélyt parancsoló nemes állatot ismerekKép. Egyszerűen jó nézni őket. Mikor terhes voltam vele, akkor naponta őket csodáltam. Lehet, hogy ez sem véletlen?
Honnan ered? Azt nem tudjátok nekem megnézni?
Csi
 
 


Sasha,
Csi miatt kérdeztem az Enikőt (az ő kislánya) Kép, de nagyon tetszik a jelentése Kép

Pocok,
azt az excel-táblát a leírással átküldenéd Napocskának is? Akkor feldobnánk az ötlettárba.
Jamina
 
 


Sziasztok!
Megnéztem az Origón az Enikő nevet! Nem az Enikő jelentése, hogy szarvastehén, hanem az Enéh névé! Egyébként Koppánynak a felesége is Enikő volt.Illetve a háromból az egyik, mert ő ugye pogány volt és a pogányoknál akkoriban megszokott volt a többnejűség Kép Szóval a feleségei Enikő,Boglárka és Noémi voltak! Így most nem értem, ki volt előbb Koppány vagy Vörösmarthy. Na mindegy!!
Na idekopizom:

A név eredete:
Vörösmarty Mihály alkotta az +Enéh névből, -kő kicsinyítőképzővel.

A név gyakorisága:
Igen gyakori.

Női név

Becenevek:
Bencsike, Enci, Encike, Encsi, Encsike, Eni

Névnapok:
Április 16. (névnap), Szeptember 15. (névnap)

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 


Enikő!
Ez érdekes, amit a gyakoriságról írszKép Ugyanis, amikor ezt választottam, akkor azt olvastam, hogy a legkevesebbet anyakönyvezett nevek között volt. Bevallom, én egy Enikőt ismerek személyesen, az a lányomKép
Csi
 
 


Csi!
A Központi Népességnyilvántartóban megvan az egyes években adott nevek gyakorisága! Ide is bemásolta vki a linket úgy tavaly május körül, érdemes megkeresni! Kép

Márti
 
 


Én meg ezt találtam egy 2002. febr. 28-i hozzászólásban Kép

,,Elküldve 2002 Február 28 csütörtök - 08h 44:

Valaki kérte a leggyakoribb keresztnevek korábban
(1999-es adat), most bukkantam rá:
Fiúk (sorrendben, a leggyakoribb az első;): Dávid,Dániel, Bence, Tamás, Máté, Ádám, Péter, Márk, Balázs, László, Zoltán, Krisztián, Gábor, Patrik, Attila,

Lányok: Alexandra, Vivien, Fanni, Petra, Viktória, Dóra, Anna, Eszter, Nikolett, Réka, Zsófia, Klaudia, Barbara, Boglárka, Laura, Kitti

Találtam adatot a legritkábban elõforduló nevekre is (1999)
Fiúk: Csenger,Ramón, Ruben, Medárd, Axel, Loránd, Ambrus, Kende, Bertold, Oszkár, Norman, Elek, Aladár, Keve, Jakab, Lóránt, André, Vencel, Ábrahám, Robin és Bernát.
Lányok: Vera, Fédra, Borostyán, Lorita, Klarissza, Genovéva, Molli, Enikő, Polett, Ingrid, Marina, Olívia, Dorisz, Korinna, Letícia, Aliz, Felícia, Szófia, Nadin, Margaréta, Babett, Odett és Hermina.

Állítólag nagy divat a gyümölcs és virágnevek adása (korábban már csináltam egy kigyűjtést) főként a lányoknál, a fiúknál viszont állatnevek kezdenek bejönni (Leopárd, Csikó)hm..."

Mert én sem hittem az origónak, hogy az Enikő igen gyakori név lenne (személy szerint 2-t ismerek személyesen +még 2-t virtuálisan Kép)
Jamina
 
 


Hát az Enikő név itt Vajdaságban nagyon gyakori, ugyanúgy mint Erdélyben. Én személy szerint magamon kívül 4!! Enikőt ismerek aki ezen a településen él ahol én. És ott vannak még Eszenyi Enikő, Tóth Enikő, Börcsök Enikő is akik Magyarországon született ls élő színművészek. Ha megnézed, hogy Vajdaságban, Erdélyben, Felvidéken milyen neveket adnak a magyar ajkú emberek a gyerekeiknek, kicsit ledöbbensz!A magyar házasságokra gondolok, nem a vegyesekre!!! Itt biztosan nem találsz egyetlen egy Eszmaraldát, Nicholast vagy Nadint sem!! Van viszont Enikő, Csilla, Noémi, Koppány, Vajk, Kinga, Csenge, Örs, Huba....stb

Egyébként szerintem elég gyakori az Enikő név. Illetve most újból felkapott lett! Van Szegeden a Délmagyarország nevű napilap, ahol az összes újszülött nevét adatait közzé teszik (szülői hozzájárulással) és egyre gyakoribbak a szép magyar nevek és leáldozóban vannak a szappanoperás koppintások.Kép Hála a Jó Istennek!! Vagy ha van is egy két Eszmeralda azt is Kolompár vagy Lakatos vezetéknév előzi meg Kép

A Ladó féle utónévkönyvbe, hogyan szerepel az Enikő, gyakori név? Ajánlott vagy elfogadható????

Pusssz
Enikő

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged
 
 

Vissza: Anyaságról

Jegyzetfüzet: