A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Andi, nagyon tuti a vonalzód!

Hanyat, elküldöd a számod mailben? Jó díszítést!
plümõ

Átkereszteljük Zebramufinak :)
hanyatka

Igen,kicsit később átküldöm mind2tőtöknek!
Majd jövök.
Páá
hanyatka

:D :D :D :D Plümek, nem azé mondod mer tudod mi munka van mögötte. Az egész klub nekem szorított, hogy össszehozzam.
andi67

Hanyat :lol: :lol: :lol: :lol:
andi67

Andi, megszenvedtél érte, szép is lett!!!! :-) :-)
Hanyat, elküldtem az enyémet :-)
plümõ

Bodzusom, jó lenne 18-án együtt menni, majd egyeztessünk :-)
plümõ

Még szép PlümekM!:D
Yamikával kaszinóztam mostanáig.:D
Miről maradtam le? Vonalzógyártás?;-)

Kép
bodza2005

Eperkém!
Hol vagyol??:-)

Kép
bodza2005

MAI SZTORI:
Zugolvasó :-) Édesanyám a postán kérdezi: "Kártyával vagy készpénzzel lehet itt fizetni?" A nő addig rá se néz, majd hirtelen, felháborodva válaszol: "Ki mondta?"
:lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

hanyatka

ezt főzöm :)
hanyatka

Képzeld Hanyat!
Anyukám beküldte neki tavaly a majorannás levesének a receptjét és Buday bemutatta adásban + kapott könyvet.:D

Kép
bodza2005

PlümekM!
Milyen színű lesz a fátok idén? :oops:

Mi mindig egy színűre, annak árnyalataira, max. kettőre díszítjük (minden évben más persze) és vannak saját készítésű alkotások is rajta.
Szép széles selyemszalagból is hajtogatok díszeket, attól olyan egyedi és nagyon "otthonias" érzést keltővé válik.:-)
Ha akarod, megtanítok egy gyönyörű csillagot, amit 2cm széles díszszalagból kell hajtogatni, eszméletlen mutatós.:-)

Kép
bodza2005

SzépM!
Ez tök jó, hogy aznap mész!!!:D
Jaj, nagyon szorítok Érted!!!:-)

Kép
bodza2005

Jó estét kedves kis Lánykák! :)

Megjöttem a pizzasütésből, megetettem a férjecskémet. Szegény egész éjjel dolgozott, konkrétan kettő órát aludt összesen. Szerintem pillanatokon belül ki fog dőlni.

Zel, gratulálok a babókhoz, vigyázz rájuk nagyon. Ezek szerint jól szurkoltunk, igaz? :D :D

Csajok, léccciiiii adjatok tippeket karácsonyi ajándék vásárlásához. Minden korosztálynak való tipp érdekelne. Köszike!!

Yamikám, elküldtem a fotóimat, hááááááát...... :wink:
De hát ez van, ilyen vagyok és kész. Legfeljebb már nem leszek manöken, hehe. :D
katóc

Sziajja Katóc!Manöken...ez jó:)
Mivel foglalkozik a férjecskéd,ő is számítógép guru???
Az enyém is keményen nyomatja reggel fel 8-8tól éjfélig.

Juj,olyan jól haladok,már a muffin kész van,meg a msogatás tésztafőzés is,és mindkét kajám a tűzön,sütőben :)
hanyatka

Bodzi!Én a kék- ezüst és piros-arany kombinációt szeretem...fadísz :)
hanyatka

Úgy imádok ajikat csomagolni meg fát diszíteni,24én mást nem is csinálok ,egész napom ezzel telik :)
hanyatka

Katóc!Mi pulcsikat,könyvet,parfümöt,utazótáskát,dvd-t vettünk eddig.
hanyatka

Sziasztok Lányok, látom megint főztök.

Ha igazán fincsit és különlegeset, valami újdonságot akartok az ünnepi asztalra tenni, ezt készítsétek el. Vagy csak úgy, a főzés kedvéért. Én ezt már sokszor megcsináltam, és mindig meg kell állapítanom, hogy nagyon findzsa.

http://www.stahl.hu/index.nof?o=0&nyelv ... ceptid=324
finch

Hanyatom, Te tényleg turbó vagy. :D

A férjem tartószerkezeti tervező mérnök, azaz statikus. De már kizárólag csak számítógépen tervez, és ma határidő volt, úgyhogy el kellett készülnie.

Lassan én is elkezdem kitalálni a karácsonyi dizájnt. Még csomagolópapírt is úgy szoktam vásárolni, hogy menjen a karácsonyfához.
katóc

Fincsikém, elolvastam és csorog a nyálam. :D Vajon kacsamellből is elkészíthető, mert most az van a hűtőben. Szerintem nincs nagy különbség.
katóc

Én is általában olyant veszek,hogy a díszekhez passzoljon :)

Ú,de kis ügyi a férjecskéd is!!!

Finchi!Köszi a receptet,biztos fincsi lehet,majd kipróbálom:)
hanyatka

Katócocska!

Szerintem ki lehet abból is próbálni. Szerintem biztosan nagyon fincsi abból is.
Viszont egyszer próbáltam csirkehússal is és úgy nem ízlett annyira.
De az az édes szilva és az erős chili, valami baromi jó ízhatás együtt.

Én is nagy főzős vagyok ám.
finch

Naaa,akkor küdhecc fini recepteket :)
hanyatka

Csajok, megvettem ezt az agyonreklámozott Leg Magic-et, és ma alig tudtam menni. Iszonyat hatásos. Most még rányomtam egy pilates órát, és meg sem tudok mozdulni.
Úgyhogy asszem ma korai fekvés lesz.

Szép álmokat!

Puszik!

Kép
finch

Nálunk eddig arany-piros volt a fa, meg mindenféle. Idén bronzos-narancsos és mivel Milka szaloncukik lesznek, ezért még lila díszelet is vettünk :-) Annyira belejöttem ,hogy az adventi koszorú is bronzos lett, meg minden dísz :-)

Ajándék: színházjegy, morzsaporszívó, Jénay tál, kovácsoltvas keret tükörrel, kreatív fényképalbum. Arra gondoltam, ha a baba ott van a pocakban, akkor a párocskám kap egy "baba az autóban" édes felcuppantható táblácskát a járnyába - remélem, titkon nem olvassa :-)

Bodzi, érdekelne a szalagból dísz, vettem azt is, persze narancsosat:-)
plümõ

Ok Hanyatka, majd nézek neked jókat.
finch

Ja, Ja, Leg Magic nekem is van. Brutááááál! De nagyon jó! :D
S ami nekem a legfontosabb, még a fájós izületeimmel is csinálható. Mondjuk lassan megy, de nem ez a lényeg. :)
katóc

Még gyorsan annyit, hogy láttam egy műsort a Frank Jóliával, és ott mondta, hogy a rántott husit úgy csinálja, hogy nem sózza be a husit, hanem a tojásba rak sót, meg fűszereket, és aztán normálisan bebanírozza a húst, majd felforrósít egy vastag alju, nem leragadós edényt. Nem rak bele zsiradékot. A bepanírozott husit mindkét oldalon belemártja olajba, lecsepegteti és a száraz serpenyőbe teszi. Azt mondja, hogy nem ég le, sőt sokkal finomabb így a hús íze, mert nem szív magába olajat és mivel nem a húst sózza, ezért az értékes fehérjék nem oldódnak ki.
Na mit szóltok?
finch

Katóc, akkor együtt nyomjuk. :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Na tényleg megyek már álmikálni.

Puszik!
finch

Szép álmokat Finchike!!!Jól hangzik ez a rántotthús elkészítés :)
hanyatka

Milyen az a Leg Magic???
hanyatka

Plümek,Andi!Küldtem a számom mailban :)
hanyatka

Hanyatom, menj fel a TV Shop honlapjára, és nézd meg. Elég nehéz elmagyarázni, de a combokat, popsit és hasat izmosítják. :D
Tök jó!

Bodzika, megkaptad a süti receptjét. Csak mert azt nem írtad meg. :)
katóc

Oks,megnézem!
Milyen süti????
hanyatka

Habos-piskótás-gyümölcsös. Elküldjem Neked is?
katóc

Sziasztok főzőcskézők!

Hogy Ti milyen ügyikék vagytok, én ma csak 1 kancsó teát alkottam :( Hanyatka többfogásos vacsorája és muflonja mellett elbújhatok.
Finchi: jól hangzik ez a rántotthús, én olyat hallottam, de nem próbáltam, h bepanírozni és sütőben tepsiben, szárazon megsütni

Andikám: biztos tombolnak a hormonok, de ez a babavárakozás is érzékennyé tesz. Citromkúrára azért van szükségünk, mert szilveszterkor fog meglepni a mensi bennünket Szépemmel együtt és a 4 napos hétvége miatt nem tudunk menni az induló UH-ra.....ezé kell eltolni

Szépem: tök jó, legalább nem kell 2x menned, nem ciki, biztos jókedvében lesz akkor

Albi: holnap küldök a talis képekből

Yamita: nagy vödör hmmmm.....-t a vizsgákhoz, szegény gondolom kell mint a púp a hátad közepére

Bodzi: csináltál rólam elég jó képeket, ha szépen kérlek küldenél abból Yaminak
szurikáta néni :lol: :D :lol: :D

Anikó
tatulány

Habos -piskótással hogy fér össze a Leg Magic??? Hmmmm???
reci engem is érdekelne

Meg a hajtogatós szalagdísz is

Remélem Zel-ék épségben hazavezettek a babócákkal együtt-:))
Hogy volt a fagyasztás???

Anikó
tatulány

Csajok, nekünk is sírós-zizi napunk volt nagyon, úgyhogy én el is mék aludni, reggel majd bekukk.

Küldtem képet Yaminak.

Sok pusz

bea
öreganyu

Milyen bűbájosak vagytok itt a sok főzéssel, sütéssel, lábformázással.

Hanyatkám elküldtem a számomat emailban, de visszajött! Megnéznéd, hogy megkaptad-e. Ha nem elküldöm SmS-ben. :)

Tatusom remélem jól látod, hogy csak a hormon- twister pörög-forog
itten bennem attól vagyok bömbike.

Most beszéltem egy barátnőmmel, aki azt az infot mondta, hogy Apánk jan.8-al indul jövőre. Ma járt nála vizsgálaton.
Mensimano huzavonakodás, citromtermés beszerzéséhez gondoltam fontos !!!

Jó éjt nektek és jó étvágyat a finomabbnál finomabb vacsikhoz! :)
andi67

MAI SZTORI bővítése:
Édesanyám a postán kérdezi: "Kártyával vagy készpénzzel lehet itt fizetni?" A nő addig rá se néz, majd hirtelen, felháborodva "válaszol":
"Ki mondta?"
Azt hiszem így nem lehetett érteni. Azért röhej a válasza, mert Anyu azt kérdezte, hogy melyik variációt fogadja el, ere nem azt mondta, ezt vagy azt, hanem azt kérdezte, ki mondta...

Andikám!
Na, ne! Én ezt nem értem, hogy lesz Apánknál...:(

Kép
bodza2005

Tatu!
Elküldöm, persze!!! Már megy is!

Kép
bodza2005

Bodzi: örök hála-:))

Andi: itt többen is mennek hozzá jan. 4.-én, nemá, hogy 8-a :shock: , addig nem tudom kitolni, örülök, ha 2-ig megy

Szép álmokat, megyek én is

Babatapadó és kapaszkodó energiák++++++++

Anikó
tatulány

Bodzikám, Tatus nekem ezt mondta a barátnőm, azért írtam le, mert tudom sokatoknak fontos.

Lehet, hogy új lombikba csak 8-tól kezd, vagy mitom én. Nem ártana megkérdezni az ünnepi nyitvatartást, hogy az érintett lányok ne izgulják szét magukat emiatt.
Szépem és Tatu pedig ne savazza szét citrommal magát egész szilveszterkor.
andi67

Andikám: én is úgygondoltam, h a nagy sütizés közepette felteszem Apánknak ez a rövid kérdést
jaja, nem akarom szétsavazni magam ha nem muszáj :lol: :lol: :lol:

Anikó
tatulány

Bodzi :D :D :D basszus most esett csak le a mezei faguriga anyukád sztorijával. :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Tényleg nem az én napom a mai.
Pussz :lol: :lol: :lol:
andi67

Andikám, ez a 8-a érdekes. :shock: Nekem 4-re adott randit Apánk és még nem mondta le. :D

Szép álmokat csajszik!
katóc

Katócom: Remélem Apánknak van már jövő évi naptára és beírta a randikat.
Lehet, hogy 8-a alatt az értette, hogy akkortól van műtét. Tényleg nemtom.

Tatus megkérdezi 11-én.

Finch esetleg szerdán megkérdezhetné a nyitvatartást.???? ugye szerdán van jelenésed?
andi67

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?