A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

sziasztok!

Lara itt ül az ölemben így rakunk fel egy képet!

Kép

ancsaboszi

Ancsa!

Nem úgy volt, hogy ezt csak karira kapja meg???????
Vagy ez a kölcsönkapott????????

Kati

Kép

Kép
cukipofa

szia Kati,

de még most is úgy van! :wink:
Igen ez a kölcsönkapott
Ha minden igaz holnap viszik el!

:lol:

ancsaboszi

Reggel írtam, de elszállt...
Melindának és Memmének boldog névnapot kívánunk!!

Encinek és Martinnak pedig boldog boldog hófordulót!!!

Borsa,
köszi a receptet, majd együtt megcsináljuk és a felét vihetitek! :wink:
hőlégkeverős sütőnk van :lol:
hogy sikerült az elő-Miki?

Ancsa,
Larának micsoda háremje van :lol: !! szerencsés nagyon!!

Dóri,
szegény Tündér, gyorsan kibújtak a metszők!! Üdv a fogas klubban!!

Memme,
várjuk a képeket!!

Tünde,
parát abbahagyni!! :lol: :lol: stramm anyuka vagy, simán menni fog a pocakhordás vége na meg persze a kibújás!!

Lilluska,
tök jó, hogy jól vagy!!

Eni, Györgyi, Emano, Vali, Cukorfalat, Veronikusz...??

Mi pótúszáson voltunk, haladó csoport már a mienkhez képest, de Miklós nagyon ügyes volt és minden feladatot kipipált elsőre!! olyan büszke büszke vagyok.. lesz majd fotó is! :wink:
Meg voltunk anyós-nagyiéknál is, Erzsébet-napozás, de 2,5 óra után nyűgiManóval elviharzottunk..

KépKép
Kép
gyuzso

Memme és Melinda!
Boldog névnapot kívánok én is!

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Boldog névnapot Melindá és a hófordulósonak is boldog boldogot!

Nálunk ma volt a Mikulás :D (nagyi Mikulás) és teljesen lenyűgözte Áront a színes, zenélős K's Kids maci és egy csörgő, amit a déditől kapott. Az ünneplést nem bírtuk sokáig nyügik lettünk...de ebben a korban még érthető!

Áron az ajándékokna örült én pedig a délutáni kaksinak, :D mert már 5 napja csak segítséggel sikerült és ez ugye nem mehet örökké.

Őrület, hogy mi folyik a plazákban...az Árkád környékén meg sem lehetett mozdulni a hétvégén!!!

Sajnos most megint betegeskedünk, úgytűnik csak lappang, ráadásul Áron is szortyizik...Gyuzso mi is a tuti fürdető recept ilyenkor.
Most már jegyzetelni fogom ezeket a dolgokt!!!

Picit irigyellek Ancsa jó Nektek, hogy Lara már élvezi a Mikulásos dolgokat, de jövőre talán már mi is :D
Élmény lehet Vele vásárolni! :D :wink:

Mostmár az ágyikóban a helyem, reggel Áron annyira várta a Mikit, hogy 5:10-kor kelt :D
Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

most jöttünk meg a színházból, gondoltam elolvasom a termést, de látom jó a hétvége! Nagyon helyes pihenjetek csak!

Gyuzsó,
Hát igen tényleg nagy a hárem, de imád minden pasit! És ezt biztos a Pasik is érzik!
Várjuk az úszásképeket!!!!

Hanna,
Hát MIkulásparyra csak most megyünk, azt még nem tudom hogy viseli, de úszni, Ringatózni, és a gyerktársaságot imádja, így gondolom nem lesz baj! de azért majd bővebben csütin este!

HOgy hogy ma jött a Miku?
sok, sok gyógypuszi Nektek!!!

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!!

Most korán keltem, Apa ment dolgozni...
SZombaton voltunk a RégióJátékba, bevásároltam ajikat :D :D
tényleg jó hely! azt ugye nem kell mondanom hányan voltak?
Tegnap meg ALma-koncerten voltunk a Művészetek Palotájában :D
Enci nagyon élvezte a műsort :D Ez állítólag minden hónap első vasárnapján van, és ingyenes! Mondjuk nekem is elég messze van innen: de bnőm rábeszélt,hogy menjünk el.Kikapcsolódásnak jó volt. Lent volt a koncert, fennt meg babajátszó.
Sajnos a hangversenytermet nem láthattam,mert oda nem engedtek be :evil: asszem próba volt.
Na mindegy. Majd teszek fel képet is, csak le kelltöltenem,,
majd később még jövök...
Vendég

Melindának és Memmének boldog névnapot kívánunk!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hanna,
mi kakukkfű-főzettel fürödtünk: kb. 4 evőkanál gyógyszertári kakukkfűből és 2 l vízből főzetet csináltam, 10 perc állás, bele a fürcsivízbe, inhalálni, amíg jó meleg a víz és a babóca is bírja!
Gyógypuszik mennek!!
kakival majd lesz valami, mi már csak tudjuk, várjuk is minden nap serényen.. :wink:
mi átálltunk 6.45.-ös kelésre.. :lol:

Gabi,
tök jó, hogy elmentetek a MüPába!!

Ancsa,
mit néztetek a színházban??

KépKép
Kép
gyuzso

Lányok!
bocsi, bocsi a pite receptből lemaradt 1 pohár tejföl!!!!!!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Zsuzsi!
Örülök hogy jó volt az uszi, Micu mindig is ügyi és most Apának is dagadhatott a melle :D

Hanna!
Milyen nagy már ez a legény, édes, édes!
Gyógypuszik postázva ajánlott levél! :D

Ancsa!
Lara is milyen édi és büszke a játékkal :D

Gabi!
Hol van az a bolt? Miket vettél?

Orsi

borsa

Tünde!
Nincs okod szomorúnak lenni! Lesz egy gyönyörű kislányod, minden tök jó lesz ++++++++++++++++++++++3

Orsi

borsa

Hanna,
mi nagykádban fürdünk együtt, ez ahhoz való főzet!! kiskádhoz tizede is elég!!

KépKép
Kép
gyuzso

Kép [/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Van itt még egy, lehet, hogy ezt beviszem télapóra a kórházba, az első ctg alkalmából. :)
[/img] Kép

Kép

Kép

Kép
memme

Jövök később, a konyha romokban hever.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!

Képzeljétek Lara 9-ig aludt!! Igaz, hogy úgye nehezebben aludt el, hisz Mamája altatta. és így 9 helyett fél 10 lett az elalvásból! De nagyon jókedvű!!!

Tünde!
elfelejtettem írni!
igen, ezek úgye mind természetes érzések, de ha majd már ott lesz a kisTesó akkor aztán olyan boldogok lesztek, hogy ez mind mind elszáll! és csak a boldogság marad!!!

Gabi
Várjuk a képeket!
És örülök, hogy jól éreztétek magatokat!
ha majd Lara is megy már, akkor csatlakoznánk!!!

Gyuzsó!
A József Attilában voltunk és a Legyen a feleségem című darabot néztük!
http://www.jozsefattilaszinhaz.hu/repertoar.html#47

Hanna,
hogy vagytok?
Képzeld Veled álmodtam, vagyis nem veled, hanem rólad! azt álmodtam, hogy van még egy VONALZÓD ! és ha jól emlékszem már kislány név is szerepelt! :wink:

Szép napot!!!!

puszi

Ancsa

ancsaboszi

Memme,
Nagyon szépek vagytok!!!
és" ez a pocak méret hát nem egyszerű!"
de gyönyörűűűűűűűűűű
és ez a szöveg!!!!

Várunk
és puszika Nektek!!!

Ancsa

ancsaboszi

Memme!!!! Nagyon-nagyon jóóóóóóóóóóó!! :D :D És nagyon boldog névnapot kívánunk!! :D

Borsa! VAn Budaőrsön is, meg van a Nándorfejérvári út 23.-ban. (XI:ker) mi az utóbbiban voltunk. ez a nagyobb!!
Vettem Encinek konyhai cuccokat(kislábos,merőkanál stb.)rajztáblát (ez a mágikus tábla - ami utána letörölhető)fajátékokat!
mesekönyveket.Meg a rokonság-gyerekeknek Karira ajándékot.
Thomastól a zenélő bigyókig. Elég vegyes a korosztály :D
0tól 4évesig kellett vásárolnunk :D :D
www.regiojatek.hu
itt tudod megnézni, hol vannak, meg a játékokat + árakat is!!!
Vendég

Ancsa! Az jó lesz ha csatlakoztok :D :D :D
ti nem mentek most Mikulásvonatozni?? lehet hogy írtad,csak lemaradtam.. :oops:

Steffi??
Vendég

Sziasztok!

Memme
Csudi egy pocak :wink:
Nem látok terhességi csíkot, ilyen jól viseli a bőröd?

Gyuzso
Köszönöm, kipróbáljuk! Mi is nagykádban fogunk holnaptól fürdeni, mert a kicsit kinőttük :D de apa ma lemarad a fürdésről és az elsőt még egyedül nem merem.
Ja igen bocsánat, bocsánat Csipa asszonyság, szerintem a méretei miatt gondoltam, hogy Úrfi :D

Borsa
Jól hangzik a recept (még tejföl nélkül is), de én úgy emlékszem, hogy májpástétom receptről volt szó nem? :?
Persze lehet, hogy nem.... :oops:
Mi újság a fogakkal?

Steffi
Hiányollak!!!

Snowwhite
KÖszönöm! Azért csinálom többnyire én a képeket, mert itthon vagyok ugye, másrészt pedig, mert apa mindíg tájképet csinál :?
Az egész lakás látszik, csak a gyerek nem!
Gratula a fogakhoz!Nálunk most stagnál a dolog...csak a rengeteg nyál, az van...

Ancsa
Nahááát, hogy Te miket álmodsz? :D Azért aranyos vagy!
Mi is várjuk nagyon, hogy idősebbek legyünk és tudjunk menni usziba és ringatóra, már ki is néztem hova fogunk járni :D
Miki azért volt korábban, mert a nagyik nem tudnak eljönni csütörtökön. Illetve csak 7 körül, mert dolgoznak és nálunk olyankor már fürcsi van!
Boszi vagyok igaz, de olyankor már hulla fáradt és ha felpörgetik nem lehet elaltatni :oops: Mondtam nálunk diktatúra van!!! :D
(Persze ez csak a látszat, mind alatvalói vagyunk a kis gengszternek :wink: )

Veronikusz
Hogy van Szofi? Kiette már az éléskamrát? :D

Hanna

Kép
hanna09

Mi az emeletről néztük (ott volt a babajátszó is), lent nagy volt a tömeg :D

Kép

Kép

Kép

És Encike vasal!!

Kép
Vendég

Gabi!
Nagyon köszönöm, emlékszem hogy írtad a Thomast azért is kérdeztem mert a tesóméknál is ez a láz van :D Enci bizti örül majd az ajándékoknak :D mi valami pancsis játékra gyúrunk mert imádunk fürödni, már láttam is egyet "bubifejes játéknak hívom" sok buborékszerű valami arcuk van és tudnak vizet sprikolni, nagyon vicces :D

Hanna!
Fogak sehol lehet hogy csak sziplán frontos a drága :D én nem tudok májpástétomot csinálni de ha szeretnéd eskü megtanulok egy ilyen receptet :D

Ancsa!
9ig? hű-ha hawaii! :D

Memme
Micsoda pocak! Írigykedem! Persze cipelni bizti nem olyan jó mint gyönyörködni benne! Ténleg mi van a szülészet ajándékával?

Orsi

borsa

Gabi!
de jó képek :D

Orsi

borsa

Memme és Melinda!!! BOLDOG NÉVNAPOT! És isteni a poci. :lol:

Én itt, de robogok is tovább, sajna bitangvacak éjszaka volt (már megint). Nem számoltam, hányszor keltünk, de 2-5h egyáltalán nem aludtunk. :?
vbea

Sziasztok Lányok!
csak gyors bekukk. Sok a dolgom és már DE el akartam aludni. :D

Ancsa!
leírnád nekem a darab pontos tartalmát! hogy mi lett a vége, csattanókat stb. A nagynéném (aki múltkor kiakasztott) tőle kaptunk pénzt, hogy menjük el erre a darabra, de nekem semmi kedve. Én inkább a Belgrád rkp-i göröghöz mennék, utána meg egy moziba. Bunkó vagyok????? :oops: :oops: :oops: :oops:

Hanna!
Jobbulást nektek! küldünk expressz gyógypuszikat. :cry: :cry: :cry:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Memme!
pocid GYÖNYÖRŰŰŰŰŰ! Biztos nem kettem lakják? :lol: vagy ezért most lecsapsz? :oops: bocsi. Minden esetre irigy-irigy!! :D :D

Szofi:
remekül van. Azóta töretlenül ZABÁL. Múltkor a tejberizs "lopás" után rögtön, száraztésztát lopott. Végük kénytelen voltam főzni, mert már mégse egye nyersen a tésztát!! :shock:
A popsija hol jól van, hol nem. Attól függ, hogy álmában vagy közvetlenül előtte bekakik-e vagy sem. Nem tudok vele addig mit csinálni, míg ennyit .... :oops: (pedig már többször teljesen rendbejött, majd jött egy kakis alvás és... :cry: :cry: )

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Bocsi!!! mint írtam nagyon álmos vagyok így a lényeget elfelejtettem:

nagyon édes ENCI és LARA baba!!!!! :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Borsa!
a tejföl az a KISPOHÁR tejföl! ÚGye???????????

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Veronikusz!
Igen egy kis pohár tejfike :D
Ez jó Szofi a kis zabagép :D Remélem hamar rendbejön az a pirospozsgás popsi!

Eni!
Sajnálom a rossz éjszakát, remélem azért napközben tudtok pihenni egy kicsit! Költözés hogy áll?

Orsi

borsa

Ancsa! Elfelejtettem korábban írni,milyen cuki :D Larababa :D

Receptek jöhetnek ide!!! Rakom el. :D
Sütis ötlet, vendégváró gyors-kaja?ami hamar megvan, és nem kell sokat bibelődni vele???
Kinek van még a stahl-receptek??? vki írta!! :oops: küldheti nekem e.-mailbe. gablaty@gmail.com
Ancsa! kaptam tőled is,köszi!!!!!

BAnana? veled mi van?nagyon eltűntél :shock:

Tünde!KAti! Ti szombaton mentek a Miki-vonatra,lehet h találkoztok? :D majd kérem az élménybeszámolót, mire készüljek vasárnap??? Remélem ha már megvettük a jegyeket, lesz ülőhely is? :shock:

Steffi? Barbi? Brigik?Zsófi? Gabbóka? Vica? Kriszta????
Vendég

ANcsa! még elfelejtettem mondani,egy húron pendülnek a lánykáink, Enci is 9ig aludt. :shock: :D
Kicsit izgultam,mert vettem hálózsákot-és abban aludt.
Mert bármilyen takaróval takaróm be, mindig kitakarja magát. Éjszaka többször be kellett mennem betakarni. AZtán szombaton vettem egy nagyot. Korábban 1 éves kora körül már volt hálózsákja, csak aztán jött a nyár, és leszoktunk róla. Azt hiszem most visszaszokunk. Most is alszik, és amikor betettem az ágyba, ő mutatta,hogy abba akar bújni :D pedig én csak takarót akartam most adni :D de nem baj.

KAti!!! Neked vannak a receptek, most visszakerestem ki írta :oops: szóval küldheted nekem, majd mazsolázok belőle. :D
Olyan karis hangulatom van!! :D
már fel kéne raknom az izzókat a kertbe a fenyőfára...
de zuhog az eső :evil: Meg mondjuk segítség is kell ...
mert a fa is évről-évre nagyobb. Már a létra is kicsi hozzá :D
Szomszédtól kérünk mindig nagy létrát :D
Ő is tegnap dekorálta a házukat,meg a fákat.

Nem is tudom, hogy csináljuk majd 24-én a díszítést...
mert párom úgy akarja,hogy teljes meglepi legyen a gyereknek, ne lássa hogy mi díszítjük... De 24-én ebédre szoktunk menni Anyukámékhoz, meg nővéremék is odajönnek.
ÉS este 5-6 körül vagyunk itthon. Itt pedig anyósom,apósom vár este. Szóval délelőtt nem tudjuk dísziteni, - mert látná Enci,-utána hazamegyünk, aztán este vissza. De akkor mikor díszitsük??? nagy dilemma mi? :D
nyugodtan nevessetek ki..... :D
Vendég

Ja és apósomékra nem akarom bízni a fadíszitést,mert azt is én szeretném csinálni.... :D
Vendég

senki????

Na egy kis télapó...

Kép

Kép
Vendég

és még

Kép Kép
Kép Kép
Vendég

Hello lányok, én is itt ( ha még emlékszetek rám..... )

Gabi! mi lenne, ha a párod elvinné Encit délelőtt, addig Te meg tudod csinálni a fát. ? Mi Szandival már együtt dísztjük - kicist korán kedztük - most már bánom, de ez van. Viszont nagyon élvezi. Benus előtt jó lenne tovább titkolózni. Imádom, ahogy csillog a szemük a meglepetéstől!!!!!!

Atyavilág Memme! Ez aztán a tekintélyes pocak! Nem lehet könnyű..... Nekem is hasonló volt, de a 41. héten.

Eni: sajnálom az éjszakákat. Kíra ( tudod, akivel Vidadoki rendelőjében találkoztál ) is ma panaszkodott, hogy Erik ( lassan 9 hónapos) 2 óránál nem alszik többet sem éjjel, sem nappal. El akar menni vele alvásvizsgálatra, mert már nagyon kivan a nemalvástól...... Nálatok a fogak miatt vannak? vagy csak "úgy" ? Költözés?

Gyönyörűek a babák.....

Bocsi, hogy csak ennyire felületesen, de egyszerűen nem tudok mikor ide ülni. Napközben Benitől már nem lehet, fél perc az nem sok ( most alszik) de annyit sem hagy ide ülni, most meg Szandi nyúz , hogy menjek már vele társasozni. De. úgy főztem, hogy Benus szétrámolta a konyhát - jár már végre!!!!!! és roppant élvezte, hogy kiengedtem a járókából. Én kevésbé......... Szóval minden percben rohanok valahova - vagy a gyerekek után -. vagy a lakásbavaló után. Mi is csak febr. körül költözünk ( pedig ugye ott szerettem volna már karácsonyozni )
Puszi mindenkinek, ugyan kevesebbet írok, de késő esténként rátok szoktam nézni.......

Ja! Milyen ajándék lesz idén?????

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, nem mondod, hogy Kíra és Erik is kínlódnak... :( Szegények. Ugyanakkor megnyugtató, és újabb jelzés felém, hogy nem vagyok egyedül. Szerintem ezt nem lehet "csak" a fogak számlájára írni. Ja, már mi is tök zombik vagyunk. Magamon a kimerültséget érzem, illetve azt, hogy tökmindegy mit eszem, csak szaladnak lefelé a kilók rólam. :? Ennyi a "pozitív".

Drukkoltam pedig nektek az új házban való karácsonyhoz... :roll: Nálunk nem tudom, hogy lesz. Már az ügyvezető ajtaját verjük. Elvileg kész, azt hiszem. Pár papírt kell még aláírnunk, mivel nyilván használatbavételi engedély stb előttre esik a költözés. Nekem egy kicsit időhúzásnak, piszmogásnak tűnik. Itt ülök a gondolataimon. Ma ajándékokat csomagolok majd. Gyerekek, mint egy ovis, mármint ahogy csomizok. :lol:

Többiek. Bene megőrül a túró rudiért, reszket érte. Egyelőre hámozom a csokibevonatot róla, így adhatom? És joghurtot? Gyümölcsre, meg danoninora gondoltam. Köpködi szét a fruttapurát, a tejbepép is lejárt lemez, lassan alig eszik valamit. :shock:
vbea

Sziasztok!

Már megint jó rég nem...

Fotók szokás szerint gyönyörűek, Memme neked is szép a pocid, én is csak irigykedem! :lol:

Látom, jól kilogikáztátok, hogy terhes vagyok... :? Pedig még (sajnos...) nem...

Mikulásozni mi a volt sulimba megyünk, vagy ezt már írtam? Holnap. Kiváncsi leszek!

Recepteket én is mentem! :lol:

Még sok mindent akartam, de lyukas az agyam...

Nekünk is rossz éjszakánk volt, persze az eddigiekhez képest. Aztán, amikor rájöttünk, h szomjas, onnantól aludt 9ig... :lol: :shock:

Gabi, tőled akartam kérdezni, hogy mi is kinéztük a Mazsola Játszót, mert van itt a közelünkben is. Milyen? Milyen a nő, aki tartja? Enci élvezi? Bár asszem ezt már írtad, h igen!

És még valami: mennék rákszűrésre Tóth dokihoz. Felhívtam az 1 évvel ezelőtti aszisztensét, az megadta az új aszisztensének a számát, aki csak a magánrendelését tudta, amit ugye én is tudok... De én a Kútvölgyibe szeretnék menni, a rendelőbe. Tudja valaki a rendelő számát? Ahol be tudok jelentkezni hozzá? Vagy leaglább megmondják, h mikor rendel? Vagy nem kell bejelentkezni? Szóval hogy működik ez most? :? Köszi előre is a segítséget!

Szép (esőmentes?) délutánt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Nini! Egy Zsófi! :lol: Nekem nem tűnt el, hogy nem vagy..... mivel és sem voltam..... :lol: :lol: :lol: hehehe nagyon vicces voltam...... Hajrá kistesó! Én nem is tudtam, hogy gyúrtok már rá!

Eni! esküszöm beválllanék egy pár ( de csak pár!!!!) db álmatlan éjszakát, ha rólam is leugorna pár kg........ Januártól muszáj valamit kitalálnom hogy lemenjek 60ra, ( ez kb. 8 kg-t jelent.... :oops: )

na, megyek társasozni - már egy kártyapartin túl vagyunk.........

Heni

Kép

Kép
cancan

Eni
Kitartás biztos lesz ez jobb is!
Beninek nagyon jó az izlése én is imádom a rudit naponta 2-t elmajszolok, :roll: mert most ugye nem figyelek úgy a kalóriákra :oops:
A joghurtokról nem tudok mit mondani, nincs tapasztalat, de jegyzetelek későbbre, hogy mit mondanak a többiek!
Beni szopizik még?

Zsófi
Már a Kútvölgyibe is időpontot kell egyeztetni és tel. szám is van, de aazt nem tudom. A múltkor én a központi számot 395 1100-t hívtam és ők kapcsoltak! Szerintem így is működik!
Új lakás milyen Léna megszokta már?

Borsa
Igen, azt hiszem ezt kicsit elnéztem! :oops:
De ha csinálsz egy májpástétomot én csinálok egy mennyei csokitortát és piknikelünk egyett, mit szólsz? :D

Veronikusz
Azt hiszem Szofi tényleg meggyógyult! Biztos popsi is rendebe jön majd!
Puszikat köszönjük, szükség van rá, mert így nem tudunk elkezdeni úszni járni! :(
Múlt héten végre készen lett a bömbi, téli gumik, új riasztó, tolató radar...és kipróbáltam :roll: ....mennnnnyei!!!

Hanna

Kép
hanna09

Eni!! Nyugodtan adhatod a joghurtot. Én is 9 hónapos kora óta adtam neki, meg sajtot is! Trappista, mackó mindegy volt. :D A túrórudit először én is csoki nélkül adtam ( 9 hótól azt is) aztánmár csokistól. (nem emléxem,hogy 1 éves kortól-e...de asszem igen)
joghurtból én a Danone gyümölcsösöket adtam, meg a citromos és a meggyes ( az MILLI termék) túrókrémet imádta...más hirtelen nem jut eszembe...

Zsófi! Nekünk a Judit tartja,aki rajta van a mazsolajátszóhonlapon. Mi nagyon szeretjük,,Enci élvezi nagyon.
A sok gyerek meg minden..És ugye mondokákat is tanulunk,mármint mi anyukák.amit otthon is eljátszhatunk vele stb.
Én is szoktam... és élvezi Enci. Most a héten is megyünk, mert ugye jön a Mikulás is :D
Vendég

Cancan! végre!! dejó rólatok is hallani!! képek??

későbbjövök.. felébredt Enci
Vendég

Eni, túrórudit én is 10 hótól adtam, csokistól :oops:
Minden más feldolgozott tejterméket is. először natúr joghurt és gyümölcsöt én kevertem össze, aztán már a boltit. Biztos élvezni fogja az új ízeket. Vagy nem olyan ínyenc? :)

Memme, ez nem semmi. Én inkább meg sem szólalok, hogy nagy a hasam :)

mtunde

Sziasztok!

Azta Memme! ez nem semmi poci! :lol:

Cancan! Jó, hogy megvagy.

Gabi!
Mi is vasalódeszkát vettünk tavaly, és legnagyobb meglepetésünkre egyből tudta. Meg olyan rajzolót is.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

cancan!
De jó, hogy újra itt... :D rég láttunk már...
Én meg pont arra gyúrok, hogy maradjon rajtam pár kiló...
44 kilóval kezdtem mindkét terhességet. Orsinál két héttel a szülés után voltam ugyanennyi.... :?
Most majdnem 3 hónapig voltam 50 kiló, de már az is repked le... :(
Pedig annyit, de annyit zabálok és nem megy :(

Eni!
Sztem már adhatod csokival is, nem????? Én adtam :oops:
Felvágtam szeletekre és úgy nasizta....kezébe még nem tudtam adni, mert ugye szétnyomta...
Turókrém, danonino meg ilyenek is mehetnek...
Vagy van esetleg ételallergia????????????

Gabi!
Küldöm a recepteket...de akkor nem csak a Stahlosat küldöm, jó????? Elküldöm az összeset....

Ja és MEMME!!!!!!!! nagyon irigyirigyirigy :wink:
Eszméletlen szép a pocid :lol: SZééééép naaaaaagy :lol:

Szép estét...

Kép

Kép
cukipofa

Kati! Oké. 44 kg??? én tini :oops: koromban lehettem annyi...de már nem is emléxem rá :oops: :lol:
Vendég

Ancsa! Nálad romlott el multkor a redőny ugye? most nálunk is-pont Encinél... :evil: hívtam a redőnyöst, ,nem tudja mikor jön....
remélem azért ünnepek előtt ideér...
Vendég

Kati! Átjöttek a receptek! húúúúúú rengeteg! lesz mit válogatni :lol: köszi szépen :D

ANcsa!!! ja képzeld megvan az eredményem! Nővérem volt ma a dokinál, és rákérdezett nincs-e kész, és odaadta neki. Azt mondta neki a doki,hogy rendben vannak az eredmények...
Még nincs nálam a lelet, de majd megnézem. 3 olyan értékem van ahol van *,de olyan pici az eltérés,hogy azt mondta belefér.
Majd holnap telefonon rákérdezek,hogy akkor most hogyan tovább? meg még annyit jegyzett meg nővéremnek,hogy akkor valószínű fertőzés lehetett a gond :shock: (ezt mondta nekem multkor a MArgit is :!: )és ez ellen mit tehetek vajon a jövőben??
Vendég

Én az előbb csülökkel kapcsolatban kaptam egy receptgyűjteményt, ha érdekel vkit....
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?