A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

PumukliKép,MagikaKép
A hőmérésnek CSAK akkor van értelme, ha hüvelyben vagy végbélben méritek, és tanácsos higanyos mérővel, de a körülményekre az igaz amit MagikaKép leírt. Másképp kár fárasztani magatokat vele, mert értékelhetetlen. Sokan eleinte szájban mértük, mert mennyivel kényelmesebb, nem kell a lázmérőt fertőtlenítgetni, de nem kaptunk egzakt eredményeket, ezért ErazmuszKép tanácsára
áttértünk.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Kele!

Imadom oket. Kép
Koszonom oket. Kép
Vendég

Cat köszi Kép Lehet, hogy emiatt nem tudok igazán eligazodni a görbén....
Még nem jutottam oda, de most kezdem "felfedezni" az Erazmusz topikot Kép

Pumukli
pumukli

Cat a higanyos mérővel meddig mérjem? Öt perc elég?

Pumukli
pumukli

Cat!

En meg nem probaltam merni sehogy, es nem is tudom, mert tabit szedek. de ha abbahagyom akkor szeretnem merni. Tuti igy jobban mutatja?
Mindig kivarjatok a 10 percet????
Vendég

10 percet jobb kivárni.

Pumukli Kép
a családtervező központot meg nagy ívben kerüld el. Mondanak ott mindent, és gyereked is lesz, ha nem vagy problémás eset, de ha a legkisebb is eltérés van a normálistól, akkor már nem tudnak segíteni, vagy hülyeségeket beszélnek. Tapasztalatból mondom!

Magika Kép
nem az, hogy jobban mutatja. Így mutatja, úgy meg nem, és csak feleslegesen stresszeled magad a hőméréssel.

Összefoglalva: hüvely/popsi, higanyos, minden reggel ugyanabban az időben, mindenféle mozgás, beszéd előtt.

Orsi

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ertettem! Kép

De nalam meg varat magara.
Kép
Vendég

Orsi én is értettem! Kép

További kellemes napot! Kép Elindulok hazafelé! Kép

Üdv,
Pumukli
pumukli

Pumukli!

Udv neked is es szep estet.
Kép

Magi
Vendég

Magika Kép
Ne legyél szomorkás... addigra, mire itt lesz az ideje olyan profi leszel, hogy elsőre összejön a baba Kép Kép Kép Mosolyogni kell, mert a babák a boldog kismamikat szeretik Kép Kép

Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

Orsi!

Ha majd eljon az ideje olyan boldog leszek, mint meg soha. Kép
Azt szeretnem ha 95%-ban a papara hasonlitson kulsoleg is meg belsoleg is.

Igy meg sokat kell gyakorolnunk a papa szerint. Kép Kép Kép
Vendég

Kedves Felhasználónk!

Sok szeretettel meghívunk Téged és családodat az immár harmadik alkalommal megrendezésre kerülő Babanetes Találkozóra, amelynek időpontja 2003. július 26-a, szombat. A találkozó reggel 9-től este 18 óráig tart.
Reméljük, hogy eljöttök Ti is!

Bővebb információt itt találsz:
https://www.babanet.hu/talalkozo2003.htm

Üdvözlettel:

A Babanet készítői
A Babanet készítői

Olici,
még nem tudom hogyan tovább, mert én már holnap belevágnék, nekem is hihetetlen miyen könnyedén túljutottam rajta, és majd a dokim megmondja mikor hogyan kezdünk. Én nem akarom siettetni, eddig mindig neki volt igaza mindenben, ő az orvos, van egy vagon tapasztalata, ő is azért dolgozik, hogy nekünk gyerekünk legyen és a legjobbat akarja nekünk. Elhiszem neki és nem morgok ha azt mondja várjunk többet mint 3 hónap, de sokkal boldogabb leszek ha azt mondja nem kell többet várni mint a kötelező idő ami 3 hónap. Én kívánom mindenkinek de tényleg, hogy találjon olyan orvost akiben maximálisan megbízik, szerintem fél siker ha rábízod magad és ő izgul helyetted.
Puszi Optihurki
hurki

Sziasztok Lanyok!

Nem nagyon tudok jelentkezni, de most kicsit beneztem hozzatok, kerestem tablazatot, de nem talaltam.
Aki meg emlekszik ram, es van ideje, kuldjon mar nehany sort nekem. Az itthoni pihi mellett csak ez a kommunikacio ehseg rossz.
Egyebkent nagyon jol vagyunk, bar mindenki megjegyzi, hogy pici a hasam, dehat en sem vagyok nagy. Mar a 29. hetet tapossuk, lassan kezdek felni a szulestol. De ilyen felelmet kivanok mindenkinek.
Virag, CatEye, Leone, Doris, Karmen es mindenki akit ismerek, mi van veletek? Irjatok!

Puszi!
Andi
andi28

Reggelt!
Lányok!
Csinálom mától az LH tesztet.
Megjelent az ominózus második csík, igaz, hogy picit haloványabban, mint a másik, de ott van.
Csinált már valaki ilyet?
Mert , ha jól értelmezem, akkor az öt nap alatt(addig tart a teszt) valamikor, ha erősebb lesz, akkor jön a peteérés.
Jaj, csajok!Úgy örültem, két csík...hmmm....
Jó lenne, az már egy terhességi teszten is.
Na mindegy....
Még egy kérdés.Gyógyfüvekből teát iszik valaki? És milyet is?És mennyit is?

Úgy látnám...

Úgy látnám a naphegyet,
Üvegből, kristályból,
Úgy látnám a felleget,
Virágból, vattából.

Úgy látnám a csillagok,
Formáját szívemnek,
Úgy látnám, hogy meghalok,
Fáját életemnek.

Érezném a meleget,
A szeretet melegét,
Érezném a gyermekem,
Lángoló szerelmét.

Na, ki? (Ilduci)
Névtelen

Sziasztok Lányok!Kép

Régen írtam már Nektek! Sajnos pont ma egy éve, hogy elvetéltem az első kisbabánkat.Kép Akkor még nem olvastam a Babanetet. Amikor elkezdtem olvasgatni és csatlakoztam hozzátok nagyon sok segítséget és erőt kaptam Tőletek! Mindenkinek nagyon köszönöm a sok segítséget és hasznos információtKép. Tudjátok(aki még emlékszik), hogy azóta egy másik kicsi költözött a hasamba, akit remélhetőleg nemsokára a kezemben tarthatok. Azt kívánom Nektek, hogy Ti is minnél hamarabb babásak legyetek és begyógyuljanak a sebek, amit egy terhesség elvesztése okoz, hisz sokan átestetek már ezen. Mindenkinek sok erőt, kitartást és termékeny hónapot kívánok!KépKépKép

Puszi
Laura
Laura2

Laura

Koszonjuk neked a jokivansagaidat.
Sziasztok csajszik.

hogy vagytok ma????
Kép
Vendég

Sziasztok LányokKép

a mai nap sem olyan fényes. De talán a következő. Kedvem a béka popója alatt, valamivel el kéne terelnem a figyelmemet. Tegnap kifulladásig üvegfestettem, lassan kész a köv. képem.Kép

Kellemes napot nektek.
Trixi
Trixi

MagiKép

tényleg belejöttélKép
Trixi

AndiKép
Annyira örülök, hogy jól vagytok. Hihetetlen, hogy már a 29. hetet tapossátok. Hiányzol innen a topikról, na nem úgy értettem, hanem babásan is hiányzol nagyon. Nem lesz otrthon netetek ? Bogárt is ezért nyúzom már régóta, hogy legalább egy kis kapcsolata legyen a külvilággal, majd ha a baba meglesz. Velem semmi különös nincs, pihenünk, ez a 2. hónapunk, és ha Isten is úgy akarja akkor nem kell lombikra menni szeptemberben. De ha mégis, akkor úgyis sikerülni fog elsőre. Gyere gyakrabban!!!! Tudom, hogy Ti nem akartátok a baba nemét tudni, de nagyon kíváncsi vagyok, hogy nem tudjátok-e mégis, vagy csak megérzés van-e ????

LauraKép
Hányadik hetet taposod ? Örülök, hogy jól vagy, és remélem a kis új jövevény segít elfelejtetni a lelki sérülést amit átéltél.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Ma izguljatok ertem legyszi. Ma ejjel megtudom, hogy felvettek e valahova vagy sem. Kép

REmelem igen.
aztan azert is kell izgulni, hogy a fonokom belemenjen egy tanulmanyi szerzodesbe. Kép
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép

Magika, izgulok ma érted! Kép Biztosan felvettek, hova jelentkeztél? Én is tanulok levelezőn, az első éven vagyok túl.

Trixi fel a fejjel! Gyönyörűen süt a nap! Kép

Ma reggel higanyos hőmérővel mértem a hőmet hüvelyben és 36,9-et mutatott. A magam megnyugtatása végett megcsináltam a digitálissal is a számban, az 36,7 lett. Tegnap 36,4 volt. Ma van a 14. napom, ez jó érték?

Laura köszönjük a jókívánságaidat, a legjobbakat Neked és a Picurodnak! Kép

Üdv,
Pumukli
pumukli

Pumukli!

Orulok, hogy igy mukodik a homerozes rendesen. Kép

Szoval a Kodolanyira jelentkeztem meg a PSZF-re.
A felvetelik vegyesen sikerultek.Kép
Te hova jarsz???
Vendég

Magika, írtam a mail címedre Kép

Pumukli
pumukli

en meg valaszoltam. Kép
Vendég

Sziasztok!
Normális ciklus és hormonok mellett szerintetek hány hónap átlagosan a megfoganás, ha középidőben aktivak vagyunk?
Tudom, hogy 1 év után még csak nehezitett teherbe esésről van szó, itt még nem tartunk.
Mikor cisztám volt, ami műtéti előjegyzés után magától elmúlt, Kép, Erazmusz azt mondta, hogy hőmérőzés mellett ha minden ok és 3 hónap alatt nem jön össze a baba, alapos kivizsgálás javasolt. Ez azért kicsit túlzás nem????
Évici

Éva
Évici

ILDUCI:a hétfői verseden nagyon jót nevettem - király!Kép, a mai viszont komoly alkotás, naygon szép!Kép
LAURA: köszönjük a bíztatást, mi pedig kívánunk Neked könnyű szülést és sok boldog percet a picivel!Kép
ANDI:épp a múlt héten hiányoltalak! Örülök, hogy jól vagytok!Mi ősszel kezdjük a lombikot, addig még "élvezzük" a szabad életet!KépKarmennél vérzésekléptek fel, befektették kórházba és úgy tudjuk mindketten jól vannak!
CAT:mikor kell drukkolni? Úgy örülnék, ha legalább Te megúsznád ezt a macerát!
OPTIHURKI:ha beszéltél a dokival feltétlenül számolj be, addig is pihenj, foglalkozz a hobbijaiddal és elsősorban a fürjjel!
ÚJAK:aztán nem gyökeret verni itt minálunk!
ORSI:nem mentek nyaralni?
Virág
virag

CatKép
Most töltjük be a 31. hetet. Sajnos még vannak görcseim meg keményedések, de ezek már apróságok, azért köszönjük jól vagyunk.Kép

PumukliKépVirágKép
Nektek is köszönöm a jókívánságokat.Kép

Karmenről nem tudtok közelebbit? Kicsit aggódom értük, de remélem jól vannak csak feküdnie kell ezért nem tud jelentkezni.

Puszi
Laura
Laura2

Jó ebédet!
Doki mondá 3 cilusnyi pihenőidő, (ha mindent rendben lát a második ciklus közepén, akkor) a harmadikban már fogigátló. Én meg reménykedek, hogy csoda történik és nem kell őszig várni Kép Na majd meglátjuk, pusz OptimacskaHurki
hurki

Sziasztok!

Ilduci! Én már hasznátam LH pálcikát. Nekem az első nap amikor elkezdtem, halvány volt a másoik csak, másnapra meg tök egyforma, máskor pedig sokkal erősebb lett mint a controllcsík. Állítólag az LH csúcs után (amikor egyenlő, vagy a tied vastagabb) 22-44 órával van a peteérés.

Kele
Kele

Kele!

Hogy ti miket nem tudtok!
Kép
Vendég

Kele, honnan lehet szert tenni olyan pálcikára? Kép

Pumukli
pumukli

Sziasztok!

OptihurkiKép
Itt vagyok ám, csak ezerrel dolgoztam, s azért nem válaszoltam, szabin van a főnököm, s most én vagyok teljhatalmon Kép Kép Kép
Nagyon jó dokid van, hogy azt is nézi, hogy a leendő anyuka is optimista legyen, mert az is igaz, hogy egyébként pénzkidobás lenne. Remélem mindent rendben talál nálad az UH-n és aztán indulhat a gólya!!!

Andi Kép Laura Kép
Kellemes pocakos heteket kívánok nektek, könnyű szülést, és jó babázást! Nemsokára megyünk utánatok Kép

Magika Kép
Drukkolunk!

Pumukli Kép
Ez a hő nagyon jó, tessék akciózni, le ne maradjatok! Kép (Ez a hő már fönt van, úgyhogy pete ott vár már a matyikra! Kép )

Évici Kép
Szerintem ahány orvos, annyifélét mond. Az egyik már 3 hónap után megnézne, a másik meg másfél év után is csak nyaggatásra vizsgálna meg. Konkrétan mióta próbálkoztok, s volt már részletesebb kivizsgálás (párodat is)?

IlduciKép
Ha ezután kéne megszületnem, hozzád mennék gyereknekKépKép.) Remélem ezt a gólya is látja!

Férfidolgokhoz senki sem tud hozzászólni, hahó?... Kép

Olici
olici

Olici, olyan kedves vagy! Kép Kép Köszi a biztatást! Kép Ma nem menekülhetnek el a matyikák! Kép Küldetésük van! Kép

Pumukli
pumukli

ÉviciKép
Látom még senki sem válaszolt a kérdésedre.

Normál ciklus mellett az orvosok általában 1 évet mondanak. Tudom nagyon nehéz kivárni. Én inkább a 6 hónapot mondanám, céloznám meg.

Ha addig nem jön össze a baba és lelkileg úgy érzed, hogy magad alatt vagy és tenni akarsz valamit, akkor érdemes elmenni úgy a dokihoz, hogy már 2 éve próbálkoztok (hacsak nem szedtél előtte fog. gátlót évekig, mert ugye akkor a védekezés nyilvánvaló). Ha 6 hónapot mondasz akkor azt fogja a doki válaszolni, hogy várjunk még legalább 6-8 hónapot a kivizsgálásokkal.

Amíg próbálkoztok ajánlanám a Gynevac kúrát. Nemcsak az érdekedben, hanem leendő kisbabád érdekében is hiszen a Gynevac bizonyítottan csökkenti a koraszületést.

Pusszancs
Moni
mj__móni

VirágKép
Köszi a drukkot, de nem bízom benne sajnos. Ez már kész csoda lenne. Majd hétvégére, jövőhét elejére esik az ovulációm.

ÉviciKép
Ez változó, hogy ki mikor megy el orvoshoz először. Én azért mentem el, mert mindkét barátnőmn elsőre terhes lett, amikor eltervezte, ráadásul Ők is már 30-asok, és én nem bírtam cérnával 5 hónap után. Be is jött a félelmünk, mert már másfél éve nem esem teherbe. Ha nyugodt vagy, és képes várni, akkor ne menj el. Én kis izgő-mozgó kukac vagyok, és hiányzott a bizonyosság. A legtöbb orvos sajnos 1 éven belül szóba sem áll a pácienssel, így azt mondom, hogy ErazmuszKép hozzáállása példaértékű, mert átérzi a túl oldalon állók lelkiállapotát is.

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Évici

Cat-nek igaza van, mi mindössze négy hónap után mentünk el dokihoz, én előtte felhívtam, és már vinni kellett rögtön anyagot a páromtól, illetve hőmérsékleti görbét a ciklusomról. 5 perces mikroszkopikus vizsgálattal kiderült, hogy bizony baj van, így nem lesz baba!
Ezért én mindenkit arra biztatok, ne húzza el feleslegesen az időt, mert lehet, hogy csak egy kis rásegítés kell, de ha nagy a baj, akkor minél hamarabb el kell kezdeni a kivizsgálásokat.

Egyébként Elek doki azt írta egyszer, hogy Magyarországon az átlag teherbeesési idő 2-4 hónap, de 6 hónapig ez akkor is kitolódhat, ha mindkét pár egészséges. (pontos,jó időben történő együttléteknél persze-akinek problémás a ciklusa, és nem tudja meghatározni a pé-t, annál lehet, hogy hosszabb)

Bea
Bea

bocsánat, mindkét fél egészséges, (nem pár)-ez egy kicsit perverz voltKépKépKép
Bea

Évici Kép
Mi azonnal, még a próbálkozás előtt kivizsgálattuk magunkat. Szerencsére!!! ez pont egy éve volt, és a baba még mindig várat magára. Orsi

Orsi
KépKépKép
icsilya

ÉviciKép
Még csak annyi a témához, hogy egy kis kegyes hazugság a próbálkozás idejéről megbocsáthatóKép

Cat
Kép
cateye

Lanyok,
holnap megyek uh-ra, mar a 10-ik napot taposom, most gyorsabban telt szerencsere.Tessek szepen szoritani, hogy szep kis tuszorol szamolhassak be holnap! Ugy szeretnem ha ugy mehetnek el nyaralni a ciklus 17.-ik napjan, hogy minden rendben, a tuszo megrepedt es ebben a honapban osszejonne a baba (2.-ik clostis)!
-szoszi-
szoszi

Sziasztok lányok!
Kele!
Köszi az infókat!
Ma reggel is volt két csík, igaz az LH-s még mindig gyengébb, mint a másik.
Ezek szerint neked nem vált be?
Meddig használtad?
Pumukli!
Én Rossmannban vettem, de bármelyik patikában, DM-ben lehet venni.
Ovulációs teszt a neve.
Ölég drága, 5000-6000-körül van, de a Rossmannba most 2800-ért tudtam venni.
Marha kíváncsi vagyok, segít-e.
Mindenesetre apával éheztetjük egymást addig,hogy minnél több kis életképes sperma legyen.
Virág!
Köszi a véleményedet, pillanatnyi hangulattól függ, hogy milyen lesz a versike.
Persze nem írok egyébként, csak nektek, poénból.
Cat!
Annyira szorítok mindig neked, úgy segítenék!
Sokat gondolok rád, nagyon megfogott a helyzeted.
Ez a hozzáállás, ami most van, tartson ki végig .
Hanyadik lombik lesz?
Nézted a Sejtjeink-et?
Sokat gondolok arra a filmre, ha elszomorodom, mert erőt ad.
Végig bőgtem az egészet.
Amikor a végén mondják, hogy annak a párnak, akinek az utolsó támogatott lombikja sem sikerült, összejött spontán a baba, annyira örültem, mintha nekem sikerült volna.
Kívánom, hogy neked is összejöjjön a baba, lombikkal, vagy anélkül, tök mindegy, csak sikerüljön, mert ha valaki, te nagyon megérdemled.
Persze nem azt mondom, hogy a többiek nem, csak kívánom, te légy a következő!!!

Kívánok.

Kívánok napot,
barackot nagyot,
Szép reggeleket,
vajas kenyereket,
Békés deleket,
pihenést eleget,
Fényes délutánt,
a jó munka után,
Csillagos éjszakát,
szerelmetes csodát!
Ilduci
Névtelen

Sziasztok!
Na lányok, most keseredtem el igazán! Erazmusz doktornő szerint 3 hónap alatt össze kéne jönni?! Kép Hajaj, akkor én nem állok valami jól. Ez az 5. ciklus, és rendszeresen mérem a hőmet, és napra pontosan mindig ugyanaznap emelkedik meg a hőm. Gondoljátok, hogy valami baj lehet?
shine
shine

Shine Kép

Egy kivizsgálás soha nem árt, veszíteni nem fogsz vele, csak nyerni! (egy babát) Kép

Olici
olici

Sziasztok!
Hogy vagytok ma????

Szoszi!
Nagyon drukkolok neked! Tuti minden rendben lesz. Kép

Shine!
Ne legy elkeseredve. Lehet hogy csak a baba sztrajkol, hogy nem szeretne ilyen melegben lenni.
Ezer meg varat magara. Szerintem az nagyon jo jel, ha ahod alapjan tudod kovetni a ciklusod.
Drukkolok neked nagyon. Bizti ossze fog jonni. Kép

Mindenkinek nagy drukk!

Magi Kép
Vendég

Ilduci!

Én 2 hónapja használom, de az elsőt elszartuk, mert minden nap akcióztunkKépKép
Kele

Kele!

Kép
Vendég

Sziasztok Lányok! Kép

Szöszi nagyon szorítok Neked! Meglátod, minden okés lesz! Kép

Ilduci, olyanjókedvcsinálóakaversikéid Kép
Ha ebben a ciklusban nem jön össze, akkor kipróbálom majd én is a tesztet.

Magika hogy állnak a felvételi pontok?

Üdv,
Pumukli
pumukli

Pumukli!

Koszi az erdeklodest. Minden helyen a ponthatar felett vagyok. :o)))
Sikerult! :o))
Vendég

IlduciKép
Köszönöm szépen a kedvességedet. Ilyen jó humorral tuti Te hamarosan babás leszel. Nekem még nem volt lombik, és jó lenne, ha nem is lenne, "csak" 6 inszemináció volt sikertelen. Ha nyáron összejön akkor nem is kell lombik. Hidd el mi igyekszünkKép

MagikaKép
Nagyon alacsonyak a felvételi pontok, így tuti felvesznek!!!

Puszi
Cat

Cat
Kép
cateye

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?