A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Sziasztok!

Enikő! Szegénykém...Gyógyulgass! ++++++++++++++++

A képek nagyon szupik, BAlázs nagyon édi kis miku, Emi és Beni is nagyon cukker, Zalán, Beni...inkább nem is kezdem el felsorolni mindenki nagyon édi!

Gurgi! Fogacska :D Lillának se a nagykönyv szerint jön a foga, nagyon vicces lesz ha kinő (felső 2es alsó 2-es nő éppen)

Dikó! Drukk a vizsgákhoz!+++++++++++++++

Emi

Kép Kép
emi_25

Ami kimaradt....

Melinda boldog névnapot!

Zsú! Gratula a kúzáshoz!

Kép Kép
emi_25

kúzáshoz=kúszáshoz :oops:
emi_25

Mtücsi, igen, ugyanaz a neurológus.

Éppen az előbb fordul most meg a hasáról a hátára :lol: , de tök véletlenül, szerintem az ismétlés még várat magára egy pár napot. Bár a hasrafordulásnál is ezt hittem. :roll:

Köszönöm a képdicséreteket, hízik a májam. Kép

kétfiús anyuka
babdorka

Köszönöm szépen az oltásos infókat.
Vajon, ha a mi dokink írna egy papírt, akkor az is megfelelne?
Na, majd remélem a húgom ennek sikerül utánaérdeklődjön.
vajon miért is lenne az élet eccerű, ha komplikálható?

Enikő: részvétem, nekem Adria 2 hós korában volt, szerencsére hamar autodiagnosztizáltam magam, így gyorsan hatott az antibigyótikum.

Képek tüneményesek. Zalán etetőszékére picit irígy, tökéletesen találna a konyhánkba.
Balázs ruházata cukker. A két Beni is aranybogár, Emi pedig kis huncut a dupla cumival.

Gurgi: akkor hamarosan cicitféltünk rulez lesz nálatok is.

7 órán keresztül nem volt áramunk, már készültem levelet írni a tanítónéninek, hogy elemlámpa hiányában gyermekem írás házifeladatát szülői engedéllyel hanyagolta. Grétu is értetlenül nézte, hogy mi ez a hosszan tartó gyertyafényes nyomorromantika. Mire kigyúltak volna a lámpák, ő elaludt. Gondolom most azt hiszi, csak egy rossz álom volt az egész.

Tücsi: az albán vírusra én is kaptam ma ilyen levelet, hát okés, ezentúl a jó tükrünk (Orsi) vodkás címe törölve. Sebaj. Mellékelt ábra szerint apuka adminisztrálja a családi postafiókot. Habár valamit nem értek ha jól utánagondolok: ugyanis az iwiw-en Fürdőszobatükör hivatalos neve a Tóthné Móczár Orsolya. Szal nem értem, pedig szőke sem lennék.

Kép
kissmanó

Bakker Manó, ne is mondd..kicsit parázom tőle ugyanis a barinőm kislánya ráharapott a cicire, kisebesedett rendesen..gennyes lett, stb..szegény barinőmnek baromira fájt, próbálta bimbóvédővel de nem fogadta el a picurka, cumisüvegből is de azt sem..ő is nagy cicista :lol: na szal kénytelen volt sebes-fájós cicivel szoptatni..csillagokat látott+egeret is itatott..
Ráadásra Samu elég rágós-tépős-cincálós mostanában elég erősen. :wink:
Ma este Ati hozott Dentinoxot, bekentem neki és láthatóan hatott :D

Megyek, fürcsizünk, még meztelenkedés van..
torolve_20131003125716

halihó

Jól vagyunk, köszönjük a hiányolást! de ez már marad így! amúgy Lurkón nem vagyok (még ennyicskét sem) Egcsi

Múlt csütörtökön megvolt a 4hós oltás, egy szó nélkül viselte! :lol: Estére 37-hőemelkedése lett, de nem vészes, nem is adtam, semmit, nem ment feljebb, szerencsére!

Gyerkőcök nagyon édesek!

Dobok én is egy képet
Kép

jaaa és ami lemaradt: 7600g és 66cm volt! :shock: :shock: :shock:

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie Maternity tickers
lynia-

Emi: Jujj! Sonka Nöri Balázs női változata. :lol: :lol: :lol: :lol: (Bocsi Dorka :oops: )
Itt a másik naaagy ciciiiis! :lol: :lol: :lol:
Édike nagyon! :D :D
Vendég

Gurgi! Petikém is ennyi idős volt, mikor a cicimet harapdálta. Megkértem, hogy Nem! és ennyiben maradtunk. Onnantól kezdve nem harapdált. Ádikámmal is hasonlóképpen megbeszéltük a dolgot. Remélem, hogy Gábor sem fogja másként venni az adást. :wink:

Kormi! Akkor ezek szerint nem csak nálam jelentkezett ez a probléma, bár a címlistát visszanézve nálam nem Orsi neve után állt a whiskys, akarommondani vodkás emilcíme. :lol: 7 órán keresztüli áramkimaradás esetén nálunk a cserépkályha jóvoltából lenne meleg. Gyertyáink még csak-csak akadnak, bár a tök sötétben elég nehézkes lenne felkutatni őket. Vegyestüzelésű kazánotok van vagy csak sima fatüzelésű?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

síma gázkazán. s igényli az áramot a sok keringető szivattyú miatt

Kép
kissmanó

És hogyan sikerült meleget csinálni a házikótokban ez alatt az idő alatt? :roll:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hát a padlófűtés előnye, hogy nehezebben hűl ki (igaz, nehezebben is melegszik vissza). de vannak fűtőtestek is

Kép
kissmanó

Padló fűtés majd ha legközelebb újítunk fel vagy építünk magunknak házat, akkor lesz nálunk. Most radiátoros megoldásunk van. Akkor ezek szerint nem nagyon hűlt le a levegő a házatokban. Meg hát nyilván, akik egyébként is ilyesmivel foglalkoznak, azok csak jót s jól csináltatnak maguknak. És mit szólsz a nagyon ügyeshez? Bárcsak én is olyan ügyes lennék, mint az a "falfirkász"! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Dorka: nagyon édes Balázs, imádnivaló abban a sityakban, meg ahogy tornázik!

Uxi: nagyon szépek a gyerekeid, és megint elloptad a fiamat! :wink:

Gurgi: van MSN-em holnap üzenek, meg írtam privit.

Fogzás: Nem tudom, lehet, hogy hülyeség, de Botondnak olyan az ínye, mintha az egész szája be lenne durranva, mindenhol kitüremkedések, meg fehér az ínye, de még az ujjamal nem érzem, hogy jönne a foga, viszont nekünk is felül érdekesen néz ki a vámpírfognál! :shock:

Dikó: mennek a drukkok ezerrel +++++++++++++++++++++++++

Lynia: nagyon édes Maja, látom hurkái még megvannak, és már nagyon hasonlít az anyukájára!

Na jó éjt mindenkinek!

Andrea
Kép
kindernay

Dorka :)
Balázs ügyi a fordulással! :D Már mi is majdnem hasrafordulunk. :wink:

Dikó :)
Hajrá!!! Drukk a vizsgákhoz! :)

Bridzsi :)
Te is jó régen voltál... :? Hogy van Nyunyi? Majd számolj be mi volt a Télapóval. :wink:

Manó :)
Nem tudod feliratni Magyarországon az oltást? Nem tudom miért bonyolítják túl ezt a dolgot.Meg azt sem, hogy nálatok miért nincs. :roll:
Áramszünet :? Nyomorromantika :lol:

Lynia :)
Nem semmi méretek! :D Kár, hogy ritkán jössz. :( Ez a kép csak Majának :wink: :
Kép

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

jobb reggelt!

fejet cserélnék, az enyémmel nem hinném valaki jól járna. rettenet fáj, fájt mikor lefeküdtem, s most sem jobb a helyzet. az előbb bekaptam egy panadol tablettát. lehet ismét pár korty kv-t le kéne gurítani?

Andi: nem tom mit szóljak a fogas leírásodhoz, de én úgy vok vele, hogy tuti nem lehetetlen. Bár épp a tegnap mesélte anyám, hogy nekem 4 hós koromtól leste, hogy csomó tünetet produkáltam, aztán 9 hós koromra elő is bújtattam. Húgomnál már nem várta olyan lelkesen.

Emi-Lynia: Maja kis husi, tuti van rajta amit fogdosni. Holnap elvileg nekünk is mérlegelés lenne, nem tom ellenben, hogy megyünk-e. Ugyanis kezdünk a takonykórból kilábalni, a rendelőben meg nem szeretnék újabb kórsággal szembemenni.

na léptem, apa idegesen hív, hogy Adriának nincs zoknija az oviban, nem tom tegnap mit követtek el az óvónénik meg az edzésre hordó bácsik a zsákban a zoknicskával.

Kép
kissmanó

Jó reggelt! :)

Nem tudom mi volt éjjel Tömzsivel. :? Dobálta magát, sokszor ébredt. Nem sírt, csak úgy elvolt.
Hajnali 2-kor nekiállt játszani. Sikoltozott, forgolódott...
Baromira élvezte. :D Én már nem annyira... :roll: :wink:

Egcsi: Nagy kópé a kissrác! Már most huncut egy mosolya van!:D Nagyon ari!:D

Kéne ma valami ajándékot lesnem a lányomnak. :roll: Mingyó végigér a vonalzón a kisasszony... :shock: :)
Anyám mondta tegnap: Remélem idén rossz voltál és nem gyereket kapsz a Mikulástól! :shock: :shock: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Kormi! Jobbulást, fejfájás nélküli napot kívánok neked (is).

Méhecskés Bence nagyon édes, kis tündér!!! :D

L-Emi! Maja is megbabázni való a kis husi-musiságával. :lol: Ezek ám a méretek! Gondolom, hogy étvágy terén minden a régi, kedélyhullámzás most nincsen. (Ne is legyen, mert ez minden anya idegeit megviseli.) :lol: Párod elhelyezkedési kilátásai javultak valamelyest?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Sziasztok!

Tegnap voltunk védőnéninél, 8060 gramm Marci jóllakva. :lol: De megint meggyőződtem róla, hogy fogalma nincs ki-kicsoda. :?

Tücsi, Rita én csütörtökön megyek a Pólusba vásárolgatni, pénteken nem érek rá. Ha akkornektek jó akkor okés.

Dorka, ezek a Balázs fotók nagyon édesek, annyira jók lettek!!!!!

Mi még nem fogzunk, de valahogy tök örülnék, ha az aktív szopi után kezdené el, én nagyon félek a harapásoktól. :roll:

Na megyek nagytakarítani!

kispiskóta

Egcsi köszi a hiányolást Nyunyi jól van
éjjel aludt egy tankolássál 1/2 3kor reggel 7ig.
probálkozik valamivel mert tolja fel magát négykézlábra és dönti a fenekét oldalra lehet hamarosan felül. :lol:

Bridzsi

Kép
esztora

Egcsi!
Bencus nagyon édike.

Emi!!
Maja a méhecske jó husiban van, cukika.

Zsu!
Nemtom, nekem összevissza vannak programok a héten. Elvileg csütörtökön jön a barinőm a kislányával.
Ma tutira nem jó..vásárolunk-házat nézünk.
Holnap megint nem.
Pénteken vagyok teljesen szabad.
talán :roll:

Kinderke!
Okker! :lol:

A barinőm kislánya 14.5 hós és 13 foga van.
torolve_20131003125716

Esztoraaaaaaaaaaaaa!!!
Jajj, Sziaaaaaaaaaaa, Csók nektek! Nyunyinak extrán!!

Hencsi és Szivvi is nagyon hiányzik!!

Sálálálálálálálálá Kép Kép
torolve_20131003125716

Bori Boldog Névnapot!!!

Bridzsi

Kép
esztora

Jó reggelt!Bori boldog névnapot!

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Fourth Birthday tickers
Lilypie First Birthday tickers
hemej

Télleg:

Borinak és Barbulinak (télleg, hun is van ő?, ritkán köszön ránk :roll: ) nagyon sok boldog névnapot kívánunk.

Kép
kissmanó

Hopsz!
Boribon Bolgog Névnapot! :lol:
torolve_20131003125716

tényleg Barbulinak is Boldog Névnapot!!

Gurgi Nyunyinak átadva!!!

Bridzsi

Kép
esztora

BORI: BOLDOG NÉVNAPOT! Kép
Vendég

Barbulinak is!:) Valahol láttam az irásait... csak arra nem emlékszem hogy hol... :roll:
Vendég

Hali!

Boldog Melinda napot!!!

Etetőszékes manusok aranyosak, a székek is jók (lesem ám, mert mi is akarunk venni :wink: )

Babadorka: hízzon is a májad, kész vagyok a sapkás manódtól!

Maja-anyu is hízzon májra! :lol: Írhatna többször, várom!

Egcsi: mostmár igyekszem nekifeküdni a képkereséshez :roll: ari baba

Uxi: kislányod két cumival:D , olyan mint a barinőm, akit egyszer úgy felidegesítettek, hogy egyszerre két cigit tömött a szájába és úgy szívta.

Manó: én a fejfájás miatt várom a szoptatás végét, mert akkor bekaphatom a bikaerős gyógyszert rá.

ringató jó volt tegnap -mint ahogy ez lenni szokott- vártalak Titeket, és minekután Piskóta utolsó üzije az volt hogy jönnek, így két gyerekre is rávigyorogtam, hogy "Ő a Marci baba?" Nagy égés volt, mindkét esetben kislányt sikerült Marciként beazonosítani, akik ráadásul nem is jöttek el :oops:

Még átnézem mégegyszer, remélem nem hagytam ki egy babának a dicséretét sem, ha véletlen mégis, legközelebb 2szer megteszem :D !

pussz
ckat

Ckat: Olyan egyformák néha a picik hogy nem csodálom a keverést...:)
Még nem jutottam odáig hogy megnézzem az itteni ringatót.. :roll:
De hétfőn megyek Tömzsivel a babusgatóra!:D Múltkor kimaradt a takonykór miatt.:(
Vendég

Barbuli Boldog Névnapot!!

Ckat!
:lol:
Remélem jövő hétfőn megyünk.
Énekeltél???? :lol:
torolve_20131003125716

Boldog névnapot Borijainknak!
Utólag Tömzsinek és Anneenak is, bocsánat a késői köszöntésért!
ckat

Ckat: Köszönöm Tömzsi nevében!:)
Vendég

Barbarának és Borinak névnapi sok esztendőt boldogságban, élj soká! :lol:

Ckat! Akkor ti már ismerettséget is kötöttetek néhány anyukával és babácskával a Ringatón. :D Csak nehogy hűtlenkedjetek! Mert hamar híre megy annak is itt a hálón........ :lol:
Egyébként milyen az az erős gyógybogyó, amit fejfájásra szednél?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Gurgula: énekeltem ám! :lol: Lusta voltam itthon megnézni a szövegeket, úgyhogy csak "la-la-la" volt néha. Elhoztam egy szórólapot, ott az volt a reklámszöveg, hogy akik gátlást éreznek éneklés terén, azok is jöjjenek....megyünk. Sőt, ma hogy bitorlom a kocsit (egész héten így lesz) Monccsékkal is megyek a Fonóba. RESZKESSETEK!!!!
Ja, Gurgi: olvastam a hsz-edben, hogy "piros-narancs fánk lesz" :shock: kicsit reggel van még, így elgondolkoztam, hogy milyen fánkot esztek Ti, ami piros meg narancsos??? De már azóta rájöttem a megoldásra :lol:

kariajándék Borsnak végül új autósülés lesz, mert anorákban már csak úgy fér be a mostaniba, hogy nem tudja mozgatni a karját :roll: (mint egy szumós egy polszkifiatban)
Végül mikor csokizunk?

OFF: ma hajnalban, hogy kiraktuk Aput, indultunk tovább, egyből kigyulladt a kocsiban az a sárga motorjelző lámpa. Azzal még el tudok menni pár napig, ugye? Szervízbe én nem akarom vinni, majd vigye apu -fizesse Ő-. ON
ckat

Tücsi: hűtlenkedés???? ÁÁÁÁÁ, dehogy! Fejemre spedifent szoktam bevenni, a nagyobbikat. (lehet nem így kell írni a nevét) Azt vettem észre, hogy abban valami boldogságpor is van...na jó, azért nem az orromon szívom be :wink: .
ckat

ez Nyunyi legujabb akciója , a kezét is kinyújtja de hamar elfárad még.
Kép

Bridzsi

Kép
esztora

CKat!!
Fánk :lol: hehe
Jó Fonózást!

Huha csokizás? :roll:
Én a jövő héten tudok sztem.

Nekem ablakot is kéne pucolnom de nincs kedvem.. :evil:
torolve_20131003125716

Ckat!
Boldogságpor :lol:

Esztora!
Nagyon aranyos Nyunyi..drága baba

Lépek
Szép napot!
torolve_20131003125716

Esztora
de jó, hogy jöttél! Nyunyi tündérbogár! 4-5 nap meló? Ki fog Nyunyira vigyázni? Heti egy napot jövőre én is bevállalnák... de az én melóm vagy heti 40 óra vagy semmi... szóval marad a semmi...

Ckat
a sárga jobb, mint a piros :D

Manó
igen, nekünk is passzol a narancssárga a burkolathoz

Éljenek a Barbarák és Borbálák!

Éjszakánk: hosszú nyugi után ismét volt atrakció: 10től fájdalmas visítás! Fogra gyanakszom, de szerintetek milyen fogfájás az, hogy ha kihozom a nappaliba és játszunk, akkor mintha elvágták volna, ha visszateszem, ordítás :?: :?: :roll:

Ma jó nap van!!!!!!!!!!!!! Szikrázó napsütés, és 11kor RINGATÓ :D

Kép
Kép
emma1976

Ckat! Jogos a kérdés! :D Többiek! Akkor mikor is csokizunk? :lol: Nekem a holnap is és a csütörtök is jó. Ma még Ádikával nem merészkedek messzire. Max. csak gyógyszertárba a Rotarixért és kenyérért a Pluszba.

Bridzsi! Nyunyika nagyon ügyes! Rengeteget mozoghat már.(Ezt a pózt hívtuk mi annak idején fényképezésnek. 8) :lol: És nálunk innentől kezdve így aludtak a babák éjjel is. )

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

hát éppen sittert keresek Nyunyi mellé,mivel itthon dolgozom így rá merem másra bízni arra a rövid időre.

a legjobb az hogy most már csak hason szeret lenni így az összes trotty a kukuján van általában.
ő születése óta oldalt fekve alszik néha háton ébred.

Bridzsi

Kép
esztora

Bridzsi! Nálunk is így indult a fiúknál. Hason utáltak feküdni addig, amíg maguk nem fordultak hasra és vissza. Innentől kezdve volt a fényképezés éjjel-nappal. :D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Ó, köszönöm a köszöntéseket!
Semmihez nincs kedvem, gondoltam, benézek, és ilyen kedves fogadtatás várt! ;)

Életjel. Nálunk a baj csőstül jön: apám kórházban (életében először), uncsiöcsi kórházban volt (kukija bedagadt, vmi fejlődéi hiba miatt herecsavarodás :? ), Ádám tiszta takony, isten áldja az orrszívó porszívó és a sterimar feltalálóit!, Párom persze megint hiperelfoglalt (de vasárnap előzetes felkérés nélkül nagytakarított, 6 év alatt először :lol: ). Én csak köhögök.
Holnap Párom cégénél mikulásparti. Ha nem lenne, nem vinném még utcára, de oda nagyon szeretnénk menni.

Ckat! Gyere csak a fonóba ringatóra!
Monccs, akkor bejött? ;) bocs, hogy úgy elszaladtam múlt héten! Sztem most is ez lesz. Persze csak ha Ádám meggyógyul, és egyáltalán megyünk.
Vendég

[quote="ckat"]J írta:ckata, Gurgi: olvastam a hsz-edben, hogy "piros-narancs fánk lesz" :shock: kicsit reggel van még, így elgondolkoztam, hogy milyen fánkot esztek Ti, ami piros meg narancsos??? De már azóta rájöttem a megoldásra :lol:

khmmm: jó lenne eccer reggelizni s utána olvasgatni a fórumon :wink:

Kép
kissmanó

Tücsi: szabad megjegyeznie a lányomnak, hogy a vőlegényjelöltjét rég nem látta :?:
Kérjük szépen a probléma mihamarabbi orvoslását.

Kép
kissmanó

Igenis, du. orvosolom a problémát. Apa gépén van minden fotó.

Fánk tejeskávéval vagy kakaóval ...... Nem is rossz ötlet. Mérleget pedig száműzzük. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Két ablakpucolás között bekukk.

Borinak és Barbulinak Nagyon Boldog Névnapot kívánunk!!!

Ckat, bocsi, de írtam reggel, hogy nem tudunk menni, mert esik az eső és a párom dolgozott nem tudott elvinni. De jót kuncogtam azon, hogy azt hitted más babákra, hogy Marci! :lol:

Esztora, Nyunyi nagyon ari a képen!!! :D

Nekem a csütörtök jó.

kispiskóta

Nektek is sikítozva ordít, ha szívjátok az orrát? Én már nem bírom lelkileg. Ez olyan borzasztó! Kép Ti hogy csináljátok? Én háttal magamnak az ölembe rakom, és ül, amikor szívom neki az orrát. Befogom az egyik orrlukát, a másikba dugom az orrszívót. Ha nem fogom be az egyik orrlukát, nem elég hatékony. De így meg olyan érzése lehet, mintha meg akarnám folytani. Borzasztó ilyet okozni neki! Ti hogy vagytok ezzel? Nem fáj a szívetek?

kétfiús anyuka
babdorka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?