A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » János Kórházas Anyukák topicja

Ediske: Luca baba nagyon édes! Olyan kis helyes kerek arcocskája van! Imádnivaló!

Zsófi: Táncos video is szuper Samuról! Édes ahogy totyog!!!!
Járókát kérek kölcsönbe, hátha abban megmarad, de tényleg csak pár percekre szoktam betenni. Megnyugtató hogy te is úgy gondolod ez normális ha ilyenkor sír. Viszont megzavarni nem akarom, ezért inkább jobb lesz ilyenkor a járókába tenni és lehet hogy akkor nem reklamál mert tudja hogy ott nem aludni kell hanem szabad játszani.

Nelly: megnyugtatásul mondom, bár tény hogy nem egyformák a babák, hogy Beni napközben 20-40 perceket aludt nagyon sokáig 2 alkalommal, éjjel pedig 9 órát egy ébredéssel. Amióta már tud kúszni és többet mozog és eszik rendes ételt is, már minden nap van két nagyobb szunya és egy pici. Könnyebben is alszik el mert jobban kifárad a mozgástól. Hátha nálatok is így lesz...

Kép
viky30

Boldog Névnapot, kedves drága Borcsa Királylány!!!!

Viki: Beni annyira édes, még a hisztis képen is. És anyira kifejező a tekintete. Látszik rajta, hogy anya, ne hagyj itt!!! Egyem meg a drágát!!!

Zsófi: táncos Samut meg kell zabálni. Ahogyan azt a popót rázza!!!!

Sok puszi Mindenkinek

Kép

Kép
b79andi

KEDVES KATA, LIZACICA, VIKI, BENIKE, BOGI, BAZSI, ANDI, MAJA JULISKA, NAGYON-NAGYON SZÉPEN KÖSZÖNJÜK A NÉVNAPI KÖSZÖNTÉST!!!!!!!!!!!! IGAZÁN KEDVESEK VAGYTOK!!
puszi, Borcsi :) ,Zsóka :)

Lányok, frissAnyucik, ehhez az altatásos,rendszerre szoktatós témához nem szeretnék hozzászólni, mert nem akarlak összekavarni Titeket. Csak annyit írnék, hogy ha nem jön össze ez a kemény rendszerre szoktatás, ne ijedjetek meg és ne keseredjetek el! Nálunk teljesen másképp működik minden és mégis két kiegyensúlyozott, boldog gyermekem van. :wink:

puszik

KépKép
logi

Ediske, nagyon szép a kislányod!!!
...és milyen ügyes :wink: .
logi

Először is köszönjük szépen a hófordulós köszöntéseket! Tegnap ebben a nagy sírás-rívásban elmaradt, ne haragudjatok!

Ediske: Nagyon szép a kicsi lányod!
Amit írtál tegnap, hogy beraktad az ágyba, és teljesen leizzadt, ahhoz én csak annyit szeretnék hozzátenni, hogy ez volt nálunk is. Úgy behergelte magát, hogy teljesen leizzadt szegénykém, akkor döntöttem úgy, hogy ez nekünk nem megy. AZtán más okból kifolyólag kiderült, hogy túlöltöztetem a gyereket, most kevesebb ruci van rajta, hergeli magát keményen, de nem izzad le.

Rendszer, nem rendszer, nehéz kérdés. AZ elején úgy voltam vele, hogy majd kialakítjuk ami mindkettőnknek jó, de sajnos rossz irányba haladt a dolog, mint már írtam SZonja már akkor is sírt, ha a kezemben próbáltam altatni, pedig olyan fáradt volt, hogy alig látott már, és így is fél órát vett igénybe az altatás. Most fél óra alattalszik el egyedül az ágyában is. Döntse el mindenki melyik a jobb?!

Nelly

Kép
breeki

Sziasztok!

A mézes sütit sűtőpapíron sütöd? Vagy hogy?

Bocsi, hogy itt kérdezek, de nem tudom, hogy a másikat milyen gyakran olvassátok!

Van ötletetek szülinapi tortára? Roland mindjárt 1 éves, és szeretnék neki külön tortát. A vendégeknek lesz két különböző, és neki is szeretnék egyet, ami csak az övé! Ti rendeltétek? Vagy van valami babarát tortátok? Már eszünk tojást is, tejterméket (tejföl, joghurt, túró), az apja pedig adott neki nutellát. Szóval szerintem akkor már tejszínt is ehet nem? Van a növényi alapú cukrász tejszín, szerintetek abból csinálhatok krémet?

SEGÍTSETEK!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Köszike
Kati

Kép
übi

DRÁGA ÉDES BORCSI!
NAGYON NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK NEKED!
SOK-SOK PUSZIT KÜLDÜNK!!!

BENDE, Anzsi, Apa
:wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :lol: :lol: :lol:
mangó

Kata, totyogós Bende köszöni a puszikat!!!! :) :) :) (kedves vagy, de ezt mindig is tudtam) :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:

Viki
, Beni nagyon szépséges!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! még hisztisen is!!!!

Ediske, Lucababa gyönyörű!!!
mangó

BORCSA DRÁGA NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT!

Nelly

Kép
breeki

Nelly!

Most fél óra alatt alszik el az ágyban, de később ez az idő csökkeni fog - hidd el!
Én is mikor kezdtem fél órákat fent volt, sírt ...most már 10 percet van csak kb fent, s akkor sem mindig sír, sőt...most pl. totál csendben nézelődött...
...mivel így nem éri annyi inger, mint kézben hamarabb el is alszik, hisz nincs miért fentlennie! Persze most még nem érti Szonja, hogy hol a mami, hisz eddig minden alvásnál ott volt! Szerintem tarts még ki pár napig, s ha hét vége felé sem látsz változást alvás terén, akkor ráérsz azon gondolkodni, hogy ez a módszer jó-e nektek vagy sem!
Adj időt magatoknak! :wink:
Nem akarok okoskodni, véletlenül sem...nehogy annak vedd! :roll:

Kép
bogen

GYÖNYÖRŰ KIRÁLYKISASSZONY BORCSINAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNUNK !!

Marcsi

KépKép
alon

csak gyorsban egy pár reag..

Zsóka, hogy van Marci? lett tenyésztés végülis? jók lettek a mini-tickerek !!

Zsófi, táncos Samu haláli cuki. Laura is szokott, de ő egyhelyben és csak a térdét rogyasztja, és mindig zavarba jön, ha észrevesszük.
hogy kell youtube-ra videót feltölteni? írnál nekem privit erről, ha nem hosszú?
bár most nincs új se videó, se fotó, mert gépünk azóta sincs. :cry:

Bogi, Nelli, Ediske.. kitartás ! a kezdete nehéz !

nekem annyi a véleményem ezzel kapcs:
1) nem kemény rendszer, ez olyan rosszul esett Zsóka, mintha katonatisztként idomítanánk a babókat - és ugyanakkor az enyém is kiegyensúlyozott.
tudom, h. nem bántásiból írtad, és nem is szeretnék megint erről vitát, mert többször lerágtuk a csontot.

2) nem csak a babának kell kiegyensúlyozottnak lenni, hanem az anyukának is ! vki nem szeret kelni éjjel többször, szoptatni bizonyos kor felett éjszaka, v. órákat altatni, amikor mást is lehetne helyette csinálni stb.stb.
baba csak attól lesz kiegyensúlyozott, ha a család is mellette nem hullafáradt v. rosszkedvű.

2) szerintem 3 nap nem az a mennyiség, ami alatt egy teljesen más rendszert elfogad / adoptál egy gyerek. ez még egy felnőttnek is kevés.
nálunk 2 hét volt.
amúgy lehet x idő felett maguktól átállnak a gyerekek vmire, de pl. minek keljek 5x éjszaka 1 évig feleslegesen /v. altassak órákat, ha nem muszáj?

másrészt Kata te szoktad mondani, h. ti speciális / más eset vagytok mindentéren. szerintem ebben is, és a helyedben én sem alkalmaztam volna - a ti szavaitokkal élve - kemény rendszert, v. drasztikus beavatkozásokat a napi ritmusban.

szerintem nem baj, ha próbálkoznak a lányok, ha ők is úgy gondolják az ő családjuknak a jelen helyzet nem a legjobb. én maximálisan megértem.
gondolom most meg leszek dobálva a gondolataimért .. :roll: , és én leszek itt a persona nongrata, ugyanakkor remélem nem baj, h. leírtam amit gondolok.

Marcsi

KépKép
alon

Nelly,Anzsi,Bende,Apa :D , Marcsi, Lolóka sok puszi és KÖSZI!!!!
Borcsata :wink:

Kép

Marcsi,hogy van Laura????
Olyan nagyon édes a vonalzós képen :D

KépKép
logi

Marcsi!
Én tök egyetértek Veled! Részemről egyáltalán nem vagy megdorgálva...én már most látom magamon és manón is, hogy sokkal jobb így, mintha "idegbeteg" lennék.
Nekem fontos a rendszer, fontos a kiszámíthatóság...de ettől még nem hiszem, hogy kemény és szigor anya lennék! (Meg persze ha hasfájás v vmi baj van, akor nyilván nem hagyom ott, hogy "szenvedj egyedül") Ott vannak a játékidők, vagy amikor ébred "dobok el mindent" és megyek hozzá, szeretgetem, imádom - tudja, hogy számíthat rám, s lassan azt is tudni fogja, hogy igen van olyan időszak mikor anya teszi a dolgát ő pedig szépen egyedül elalszik...tényleg napról napra kevesebb sírás van elalváskor. Sőt, ma volt olyan is hogy egyáltalán nem is sírt!!! Nézelődött, sóhajtozott, ásítozott aztán már aludt is!
Ráadásul többet és nyugodtabban alszik(!), mint mikor elaltattam a karomban nagy nehezen és becsempésztem a kiságyba (ráadásul akkor volt, hogy fel is ébredt azonnal). Ébredni is boldogabban ébred, hisz nem éri a csalódás, hogy mikor elaludt ott volt anya, mikor ébred akkor pedig hűlt helye...
...na ez jó zagyva, de azért remélem értitek!
:roll:
Persze véletlenül sem akarok senkit megbántani, meg senkire nem akarom ráerőszakolni a gondolataimat...

... :oops:

Kép
bogen

Írtam az előbb a receptesbe is, ha arra jártok... :wink:

Kép
bogen

Sziasztok!

Megjöttünk a gyógymasszázsról, Luca sírt megint, de egyre jobb lesz neki. :)

Altatás dolog: Tegnap este álombasírás volt, mert hiába minden próbálkozás nem volt jó semmi. Nálunk eddig 20 perc volt a legtöbb amit sírt az ágyában, mert hamar elalszik. Általában minden este tök nyugodtan elalszik, de nekik sem lehet mindig jó a napjuk.

Napközben Luca nagyon sokat alszik. Ahogy látom rajta, hogy fárad a játékban megy az ágyába. Elnézelődik és elalszik...általában. De persze itt is vannak kivételek. Viszont: tudom, hogy álmos és, ha kiveszem az ágyból sokkal rosszabb lesz neki.
Nagyon rendes kislány, mert 6 hetes kora óta átalussza az éjszakákat. Most valamelyik éjjel felkelt enni, de ez egyszeri alkalom volt. Tündéri kislány. Imádom. :)

Luca nevében köszönöm a bókokat. :oops: Tényleg kerek a feje. :lol:

Edis

Kép
ediske

BOLDOG NÉVNAPOT GYÖNYÖRŰ BORCSA KIRÁLYLÁNY!!!!!!!!!

nekem is csak gyors megjegyzés:

1. rendszeresdit nem azért írtam fel, mert ráerőszakítani akartam a lányokra, hanem mert többen írták, h náluk nem működik az eddigi szisztéma. gondoltam, akkor hátha ez??

2. vannak olyan babák, akik első perctől kezdve angyalian esznek, alszanak stb. és vannak akik nem. vannak anyukák akiket ez nagyon zavar és vannak akiket nem. ez a "megtanítani a babát egyedül elaludni" azoknak szól, akik a nagyon zavar kategóriába tartoznak, mert a habitusuk olyan, h attól boldogok, ha kiszámíthatóbb a világ körülöttük. és vannak babák is akik akkor nyugodtak és kiegyensúlyozottak, ha tudják, h mikor mi van.

ééééés (bár már 1000szer leírtam) ez nem egy dresszúra, nem egy kemény keretbe foglalás, hanem a baba igényeit lesve megalkottása egy állandóan változó alakuló rendszernek, amiben a baba a főszereplő és rendező is egyben.

és főleg, vannak mamák, akiknek nem probléma éjjel sokszor, sokáig felkelni, ringatni stb, vannak akiknek meg kiborító. (pl én. sokszor eszembe jut, amit kata írt, h neki ez nem áldozat. mások vagyunk. én nem bírom sajnos.)

na szal nincs konflikt, csak egy nagy HÁTHA.
kerekpocak

Hát Lányok, azt hiszem valahogy másképp kell próbálkoznom Szonjával, mert ez iszonyú amit művel. Ezt én nem bírom hallgatni, nézni. Inkább megpróbálok beletörődni abban, hogy a lányom ilyen, és megpróbálok valami testhezálló módszert kitalálni.
Ezen a rendszer nem rendszer témán, pedig nem szabad vitatkozni, nem vagyunk egyformák, a babák sem egyformák, és ők még csak elmondani sem tudják, hogy mi a bajuk.

Nelly

Kép
breeki

Jó reggelt!

Úgy látom ma én kezdem a sort, Ti még alszotok?!?! :twisted:

Nekünk egyre jobban kezd beállni a rendszer(tehát tényleg nincs min vitázni - nekem bejött, nyugodt vagyok és ettől még nekem is a babám az első!!!), reggel 6-szopi, játék,szopi és 7.30 körül fekvés, most is azonnal elaludt a drágám, minden nyekergés nélkül és olyan csodaszép!
Ez rövid alvás, fél10 felé kel, szopi, játék és alvás fél11-14.30ig. Akkor szopi, séta ha az idő engedi, szopi, játék és alvás. Ilyenkor nehezebben alszik el...16-18.30ig, aztán szopi, nagy játék, mert apa ekkorra ér haza. Este 20.30 körül fürcsi, szopi és 21.15 felé alvás...már csak egyszer ébred éjjel 3 körül!!!

Most éjjel úgy rám ijesztett, azt sem tudtam hirtelen mit tegyek!
Olyan irdatlan mohón kezdett el szopni, hogy azonnal férenyelt, de nem úgy ahogy máskor szokott! Konkrétan fuldokolt...majd össze szartam magamat! Hiába ütöttem a hátát, fordítottam lefelé...még jó, hogy a párom felébredt és jött...lenyomta a nyelvét, bár szerintem addigra már erre nem volt szükség!
Ijesztő volt nagyon!!!! :cry:
Mit lehet ilyenkor amúgy csinálni?! Vagy leginkább hogy lehet megakadályozni?!?! :shock:

Holnap 10-12 között kell mennünk a dr nénihez, egészséges tanácsadásra. Kicsit izgulok, hogy ez ki fogja Sünikémet zökkenteni a megszokott menetrendből - ilyenkor mennyire zavarja ez meg?!
Ezért izgulok a karácsony miatt is...remélem hamar vissza fog tudni állni a megszokottakhoz!
Hogy van ez?! Kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra!
:roll:

Kép
bogen

ZSÓFI KÖSZI A BORCSA-KÖSZÖNTÉST!! :)

Nelly, tedd úgy,ahogy Szonjának és Neked a legeslegjobb!!! :wink:

Bogi, kíváncsi vagyok,mit mond az orvosotok. Nálunk nem volt ilyen félrenyelés. :roll:
(igazad van,nincs min vitázni, és nem is volt ez vita sztem,én speciell csak jeleztem,hogy máshogy is műkszik a dolog,azt is kb három sorban..)

TIMI ÉN KÉRNÉM A SABLONOKAT!!!!!! (de hogyan tudod elküldeni?? :roll: )

Sziasztok

KépKép
logi

hahó lányok! mindenkinek szép napfényes regelt!

éééééééés ma este (vagy kinél mikor, van akinél holnap este??)

jön aaaaaaaaaaaa

Kép

yuhééééééééééééé
kerekpocak

Kép

KépKép
logi

Marcsi, nem lett végül tenyésztés, mert a javulás útjára lépett Marci. Köszi az érdeklődést!!
logi

Sziasztok!

Hófordulósoknak nagyon boldog hófordulót!!!

Borcsának nagyon boldog névnapot!!!

Jók legyetek!
Nemsokára megyek:

Kép

A Mikulás

Teri

KépKépKép
pruci

Kép

Kép
bogen

Hát, én is kíváncsi leszek mit fog mondani a dokinéni holnap, gyarapodás, szopi, hasfájás és oltások lesz a téma, meg én rákérdezek erre a félrenyelés dologra is, mert nagyon "beszartam" az éjjel, be kell valljam!

Pár napja beszéltünk a Tesco-s pelusról, kipróbáltam nekem bejött - jó, hogy ennek is gumis hátul a derékrészen - mert a Pampers nem s így néha pórul jártunk már azzal :lol:
S valóban olcsóbb, mint ezek a "márkás" pelusok - 36 Ft-ra jön ki egy db... :)

Kép
bogen

BOLDOG 3. HÓFORDULÓT DRÁGA MILOS BABA!!!!!

BOLDOG 5. HÓFORDULÓT DRÁGA SZABI BABA!!!!!

Kép

Kép
viky30

BABANETES BABÁK ÉS GYEREKEK!!!
JÓK LEGYETEK!!!! MINDENT LÁTOK, FIGYELEK!!!
ESTE HOZOM A KIS BATYUKAT!!!

Kép

Kép
viky30

Hófordulósoknak, sok boldogságot kívánunk!
Kép

Kép
bogen

hahó!

tegnap nem tudtunk elmenni a Miki ünnepségre, mert elaludta a kisMackóm :) :lol: :wink: :wink:
nem baj, ma megkapta azért a csomagját... :) sztem amúgy is jövőre már többet fog belőle érteni :)

a véleményem az alvósdival meg mindennel kapcsolatban mindig csak azé' írom le, mert hátha van olyan stílusú topiklakó vagy zugolvasó mint én, és akkor amikor olvassa ezt a sok más véleményt összetojja magát meg minden, és ha látja az én soraimat, hátha már nem is tojja össze magát hanem megnyugszik hogy nincs egyedül! :wink: :wink: :wink: :wink:

szóval nem kell mindig klaviatúrát ragadni ilyenkor és megint megírni a dolgokat, én nem támadok senkit, csak tudom milyen az (eleinte jártam én ilyen cipőben...) amikor az ember egy valamit olvas aztán meg szarul kezdi érezni magát, hogy de nálam mért nem műxik, bizti nyomi vagyok, hülye vagyok, a gyerekem sem olyan mint amilyennek "kellene" lennie.blablablaaaaaaaaaaaaaaaaa!

én "csak" ez ellen "harcolok", mert ez egy tévesen szar érzés!!!!!!!!!!!!!!!!!!

értjük már :?:
relax .....
lmkata

áááááááá holnap van Miki????????
valahogy elkerülte a figyelmem..... :roll: :roll: :roll:
remélem nem virgácsot hoz... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lmkata

jujj de brutál "dezsavű"-m van!
most így bnet, meg iwiwet nézek közben...
hűha! :roll: :shock: :shock: :shock:
lmkata

Milos és Szabi!

SOK BOLDOGSÁGOT NEKTEK!!!

fatima

Kata!

Képzeld! A múltkor annyira "ráértem", hogy visszaolvastam a szülészetisbe. Kíváncsi voltam rátok "régiekre" amikor még épp szülés előtt voltatok, szülés után stb.
Nagyon hasznos volt, mert megint észhez tértem! :) Ha valamin elégedetlenkedek, akkor gyakran te jutsz eszembe és megpróbálok a te pozitivizmusodból erőt meríteni! :) Remélem nem bánod! :wink: Ezt csak azért írtam most le, hogy tudd: igenis jó, hogy te is leírod a véleményedet, mert tutira vannak olyan anyukák, akik pontosan úgy gondolkodnak mint te. És bár én a rendszer híve vagyok, mégis sok mindent tanulok tőled, mert az életet és úgy egyáltalán mindent olyan szépnek látsz, hogy ez csak tanulság lehet mindenki számára! :) :) :)

Viszont szomorú vagyok, hogy mostanság nem jössz olyan gyakran, nem mesélsz Liziről és valahogy azt érzem eltávolodtál innen. Miért???? :roll: :roll: :roll:

fatima

Mézeskalács, fahéj, forralt bor, fenyőillat járja be a teret, ami ünnepi hangulatot áraszt. A téren felépített, vályogkemencében kenyérlángost sütnek, kürtőskalács készítő,
rétessütő, pecsenyesütő, árusok stb......

Mi megyünk ide sétálni! Akit érdekel:

http://www.budapestinfo.hu/hu/esemenynaptar/budapesti_karacsony_2007

A finn "igazi" Mikulás is ott lesz holnap és vasárnap!

Kép
viky30

Jaj, jaj!
Én tényleg nem akartam senkit megbántani...és csak azért írtam le többször is, hogy nálam kezd működni, ill működik ez a rendszer mert örülök! Nekem ez nagy megkönnyebbülés, persze ettől még tök rugalmasan kezelem a dolgokat, csak vannak állandóságok benne!
De többet erről nem fogok részletesen beszámolni, csak én meg azért gondoltam, hogy leírom a velem történteket, h aki kételkedik benne, legyen pozitív kép előtte, h ez feladat és nehézség az elején, de meg lehet csinálni!
Elnézést kérek mégegyszer azoktól, akiket megbántottam!!! Nem ez volt a célom, véletlenül sem - csak örülök nagyon és ezt meg akartam Veletek osztani!
Kép

Kép
bogen

Viky: Nagyon klassz lehet ez a program! De mi még sajnos kicsik vagyunk ehhez... :)

...bár ma már 30 percet töltöttünk lent a kertben... :lol:

Kép
bogen

PICI ÉDES MILOS NAGYON BOLDOG 3. HÓFORDULÓT!!!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

SZABI BABA NEKED IS BOLDOG 5. HÓFORDULÓT!!!!

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
mangó

MILOS DRÁGA ICIPICI MAZSOLA!!!
3 HÓNAP AZ MÁR A BŰVÖS CSECSEMŐBŐL-KISBABÁVÁ VÁLÁS IDŐPONTJA!
GRATULA!!!!!!!
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Fatima köszi :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
nagyon kedves sorokat írtál, egész meghatódtam itt... :oops:
tudod nagyon furi , de amikor Lizi dolgai kiderültek, meg mindenféle rosszal bombáztak a dokik, egyvalami hasított belém egy pillanat alatt, de olyan erősen, hogy a mai napig érzem az egész pillanatot amikor történt:
az, hogy lesz ami lesz, történik aminek kell, én ugyanolyan boldog leszek és a környezetem is amilyen egyébként lennék.
mert rajtunk múlik, bennünk van, és nem szabad hoyg a körülmények (még ha adott esetben nehezek is) ezt elrontsák!!!
mert furi, nem furi, totálisan lehetünk boldogak a sok nehézség és para ellenére is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
lehet h ezt érzed? mert akkor ezek szerint tényleg sikerült :) 8) 8) 8) 8)

Bogen felesleges bocsánatot kérned, sztem egyáltalán nem bántottál meg senkit! :wink: :wink: :wink:
de az a baba akit feltettél, nagyon cuki :lol:

Viki!
jujj ez nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóóóóó
én régen amikor még a cégem a Deáktéren székelt, mindig átsétáltam ide a térre meló után!
annyira hangulatos, hogy na! :)
és az a sültkolbász meg forraltbor szag.... :lol: :lol: :lol:
isteni!

megyünk ebédelni, Lizi végre kipihente a délelőtti fáradalmakat és felébredt :)
lmkata

MILOS-BABÁNAK ÉS SZABI-BABÁNAK BOLDOGSÁGOS HÓFORDULÓT KÍVÁNOK!!!! Kép

KépKép
logi

Kata!
Akkor megnyugodtam, ha nem bántottalak meg, s remélem mást sem :wink:
A képet most délelőtt találtam a neten, s gondoltam megmutatom Nektek is, mert szerintem is oltári cuki! :lol:

Volt valakinek koszmós a babája?!
Mert én arra gyanakszom, hogy Balázs koszmós lesz, vagy már az nagyon-nagyon enyhén! Mondjuk holnap megkérdezem a dokinénit... :roll:

Kép
bogen

Bogi, nálunk mindkét gyerkőcnek volt koszmója. Napraforgóolajjal vagy babaolajjal dörzsöld be az érintett területet és kösd be Bazsi fejét valamivel,hogy jó melegben legyen a buksija. Hagyd így egy darabig (én fürcsi előtt csináltam és kb egy órát volt így dunsztban marci feje)majd jó alaposan mosd meg a haját.
Ezt kb kétnaponta ismételd.
Gyógyszertárban lehet kapni kimondottan koszmó elleni sampont is. :wink:

Viki, ide mi is elmegyünk!!!!! kösz a tippet!!

KépKép
logi

koszmó

anno még asszem Zsófi ajánlotta:BABE márkájú babasampon
gyógyszertárban lehet kapni.
elég drága, asszem 2500 Ft körül van, de én példul majdnem egy éve használom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
nagyon pici elég belőle, jó habos! meg isteni bodza illata van
(én imádom a bodzát!!!!)
és 2 mosás után nekünk elmulsztotta ...

sőt! mai napig alőfordul, hogy látok ilyen sárgás koszmószerű vmit megjelenni a hajtőnél Lizin olykor-olykor.
na ilyenkor egy jó vakarós babés hajmosás, vagy max 2. (2 nap)
és eltűnik!

na ez itt a reklám helye volt :P
lmkata

Csajok!
Köszi a tippeket, ma este az olajozós verziót mindenképp...aztán holnap ha dr néni valóban megállapítja, hogy koszmós a fiam, akkor meglátogatok egy gyógyszertárt a Babe samponért!
És ez amúgy mitől van?!

Kép
bogen

Találtam még 2 szerintem nagyon aranyos képet, ezt is felrakom Nektek:
Kép Kép

Kép
bogen

1800 ft körül van!
én most elrohantam samustú céges mikire apukámhoz (én csinálom a műsort majd mesélek)

mindenkinek puszi!!

SZABINAK NAGYON BOLDOG HÓFORDULÓT!!!!!!!!!!!

MILOSNAK NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT A HÓFORDULÓJÁRA!!!!!!!!
kerekpocak

samustúl nem tú

ja és mi is 1 éve használjuk. a mai napig van h megjelenik az átok koszmó (pl ha beteg és nem tudunk hajat mosni grrrrrr :twisted: :twisted: ) a sampon pedig hipp hopp eltünteti. amúgy nekünk a védőnőnk is már ezt a sampont tanácsolja, mert praktikus.
kerekpocak

jajjj de cukor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ezek a bébik!!! :lol: :wink: :lol: :lol: :lol:

na ezért sajnálom hoyg nem hívtam profi fotóst amikor hazajöttünk a kórházból!!!
de hát most már kár ezen sajnálkozni :lol: hehehehe

nem baj, januárban! promise, magamnak! :lol:
lmkata

bár most jut eszembe hogy amilyen a 2. fotó, na egy olyasmim van Liziről!!!!!!!!!!!!!!!
majd megkeresem...

na akkor ezzel a koszmóval nem vagyunk egyedül!
jó tudni :wink:
de tényleg, hgy mitől???!!!???
lmkata

na most azt nem találtam, de találtam helyette mást!
még tesóm csinálta a mixet a pici-Lizi képekből
Kép

na mentem is, mert most meg úgy felturbózódtam, hogy én raktam tele az oldalt.... :oops: :oops: :oops:
(Fatima! :wink: :wink: :wink: )
lmkata

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?