Jaj csajok, ne is mondjátok a 48 napot...még nincs semmi összepakolva, pedig már a 34. héten vagyok. A párom meg sosincs itthon, mert a munkája miatt állandóan utazgatnia kell. Én meg azt sem tudom, mit csináljak. Azzal ijesztgetnek egyesek, hogy már mindennek készen kéne állnia az induláshoz és a baba érkezéséhez, de én meg tökre úgy érzem, hogy ez a bébi nem fog előbb kijönni, akkor meg hova kapkodjak

Nem igaz? De sajna én mindig ilyen utolsó pillanatra hagyós voltam...a vizsgákra is általában az utolsó nap éjjelén tanultam meg pánikszerűen mindent.
Azt már tudom a barátnőktől, hogy 7 perces fájások mellett még simán meg lehet borotválkozni
Zsembike, most tényleg azért lesz ott a babó, mert tökre mást érzel, mint eddig...hidd el! És már Veletek tölti a karácsonyt! És ne mondj ilyet, hogy lehet, hogy ott sincs...bizz benne!!!
Bodzám, ha nem tudnád, bizonyos vallás, illetve kórkép szerint ÉN vagyok a próféta, úgyhogy úgy lesz, ahogy mondom.
Zel, ez nagyon szép eredmény!Gratulálok a kis emberkékhez és csak igy tovább!!!Pihenj sokat, a doki is megmondta, hogy nehéz meló lesz kihordani az ikreket

A vizre pedig nyomasd ezerrel a husit és a fehérjeport.
Télleg Zsembike, Neked elmúlt már a folyadék a pocidból? Hogy érzed? Nyomtad a húst ezerrel?