Sziasztok!
Nem is értem, hogy lehet ilyen sokáig aludni..., de annyira jólesik!
[quote="rambóka"] írta:rambóka
Beszéltem délelőtt Lafival.
Éppen egy másik kórház diabetológiáján ücsörgött étlen-szomjan 2,5 órája!
Eléggé ki van bukva, h. még mindig a cukrával b...tatják!
Magzatvize nagyon kevés, de a flowja és a CTG-i jók. Most, h. hamburgereket eszik, egy kicsit többet mocorog Hunor, de így sem túl ficánkolós. Az UH-os dokija szerint a babával minden rendben csak éppen nem nőtt semmit két hete.
Lafi eléggé el van bizonytalanodva, h. ha nincs a babának baja, akkor nem kéne inkább benn hagyni.
De mondtam neki, h. ha egyre kevesebb a magzatvíz, akkor ne törje ilyeneken a fejét!
Már csak két nap!
Rambóka!
Végül
NÉGY órát várakoztatták, hogy 2 percben közöljék vele, a cukra rendben van és Tűű doki szülés után továbbra is ellenőrizze!
Annyira ideges volt az egésztől, hogy az ezt követő CTG már nem lett jó!
Erre azt reagálták a szülészeten, hogy nem csodálkoznak, mert nem normális, hogy négy órán keresztül váratták....
Estére már nyugodt volt. Megint migrén kínozza. Holnap kettős front lesz!

(az én pocakom még nem jelez

)
Most azért aggódik, mert a kórház szülészete költözik 10-én. De nem tudni pontosan hova, mert ahova menni kellene, ott csak január 1-től fogadóképesek. Azt mondták neki, hogyha szükség van arra hogy a babát tovább benttartsák, akkor 10-én átviszik egy másik kórházba, de egyelőre fogalmuk sincs hogy hova!

Most azért aggódik Lafi, hogy legyen meg a 2,5kg és legyen minden rendben, mert akkor elvileg 10-én hazaengednék őket!
Ma tudja meg, hogy holnap kb mikor-hánytól látja meg kisfiát!
Lara!
Te tényleg finisben vagy!
Rambóka éles szemű és meglátta, hogy betöltötted a 37et!
Örülök, hogy jól vagy!

Kislara is jól van!
Dimet!
Mindig a másé törik el! Ez örök igazság!
Betartottad a szörtelenítéssel kapcsolatos higiéniás előírásokat? Milyen gyanta? Olyan lejár a szavatossági ideje tipusú, vagy mint az enyém, kókorszaki és ezerszer is lehet használni?
Nem a szőrtűszőid lobbantak be??? Ami hosszú gyanta hiány esetén előfordulhat... Szülést követően a bőröd is másabb. Az biztos.
Én terhességi bőrömet látom... nem is ismerek rá...

hormonok.
Alice merre van???
Azt írta, hogy táppénzre ment, aztán mostmár írogatni fog. És semmi
Verona? Ő is szül nemsokára
25+1