A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Nah!
Sikerült visszaolvasnom:)

Bobcsike,Vucuska
KépKépKépKépKépKépKépKép

Ann,
ha jól látom te is holnap jössz!: :wink:

Nonóka,
elfelejtettem válaszolni az egyik kérdésedre :oops: folyton csak rohanok :lol:
Szóval stimulációban vagyok épp, és megnézték,hogyan áll a dolog! Holnap megyek következőre, és ha minden igaz, akkor holnap már nagyjából az időpontokat is tudni fogom :lol:

Myna,
Ha nem t
itok, eddig hova jártál? Jöhet privátban is! Sőt! Inkább oda!:)

Kata80!
Ne haragudj, de nem látom veletek mi a baj :oops: lehet,hogy átsiklottam felette ?!? :roll: :oops:

Madrin,
ha nagyon igyekszel még lehetsz ilyen "szép"! :lol: de most nagyon-nagyon-nagyon távol állsz tőle! :wink: :lol:

Vucuska,
sajnos nem tudok segíteni, a families-es az ad egy url-es kezdetű címet, és azt kell bemásolni.

Süni!
Ez nagyon jó hír!
KépKépKép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok Csajok!!!!!!!!
Szia Vucuska! :D
Ma voltunk konzultáción,a jövő hónapban kezdem az injekció kúrát az ünnepek miatt. Addig kiváltunk mindent és hűtőben kell tárolnunk,már az adagolós tűmet is megkaptam,addig is barátkozok vele.Úgyhogy ha minden jól megy,talán január végén a beültetés is megtörténhet. :lol: :lol: :lol:
A vonalzó még nekem sem sikerült. :cry:
Puszi mindenkinek!
kata80

Törpe!

Igen, én is pont ezen gondolkoztam valamelyik nap!

Mindig normális ciklusaim voltak, napra..sőt órára pontosak, most meg........?!?!

De ez nem igazán zavar, csak legyen eredménye! :D

Én mára elköszönök!

Kép

Kép
nika28

Vucuska!
Megvan a megoldás!

Megnéztem!
Amikor beállítgatod a dolgokat van egy olyan gomb, hogy vonalzó elkészítése. Ha arra rákattintasz, akkor felad kétféle címet! Neked azt kell kimásolnod ami [url]-el kezdődik, és[/url]-el végződik!
Az egészet másold ki az összes zárójellel együtt, és ezt másold be az aláírásodhoz!

Remélem sikerül! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Kedves Törpehzs!
Nem még ezt eddig nem mondtam.
Nálunk a probélma apókámnál van,mert kevés a az életképes spermiumszám.A vizsgálatok alapján úgy néz ki nálam minden oké,de majd az injekciók után is remélem ezt tudom majd mondani.
Mert egy picit félek tőle,amiatt nehogy cisztám legyen,sajnos már ilyenről hallottam. :roll:
Ha nem baj,megkérdezhetem ti hol tartotok?
kata80

Kata80!
Ki lett a dokid?
Milyen protokollt kaptál?

Törpe

Kép
törpehzs

Ann!

Te is jössz holnap?:D
Akkor Téged is megismerhetlek!!

Rajtam farmer halász naci lesz magasszárú, és sarkú csizmával, és bőr kabát. Meg szűrke fekete csíkos felső.
A párommal leszek, ha Rám ismersz gyere oda nyugodtan :D

Törpe!

Most nem göndör a hajam........:D:D:D

Kép
nika28

Kata80
Egyszerre írtunk:)
Nálam elzáródott az egyik petevezető, és apánál biopsia kellett, én már a szuriknál tartok most, egy héten belül meglesz az "esemény" :lol: remélem minden jól sikerül majd!

Nika
Jó éjt!

Törpe

Kép
törpehzs

Törpehzs!
Zeke doktorhoz kerültünk, és ha jól értelmezem a lassabb lefolyásút,Long prot.
Elnézést ha nem jól mondtam,de nekem ez még új é tanulnom kell. :oops:
kata80

Sziasztok meg jöttem :D
Azt szeretném meg tudni, hogy a vérvételre hányra érdemes menni, és hol történi meg a vízitdíj befizetése??? :? :?

Kép

Kép
myna

Ez nagyszerű!!!!!! :lol: :lol: :lol:
Szép álmokat mindenkinek. :D
Puszi
kata80

Nika!
Láttam a babásban :wink: Azért szerintem megismerlek!

Az én különös ismertetőm, hogy Nikával fogok dumálni! :wink:

Kata80
Jól írod, az az amikor először leállítják a petefészek működést, és utána kezded a szurit!
Gabicsibének például az volt, és első lombik sierült! :wink:

Myna,
Az ajtót 8-kor nyitják! Ha fél 7re odaérsz akkor benne lehetsz az első 5-ben! :wink:
Hétfőn én 7:50-re értem és kb 8:45-kor kerültem a vérvételhez!(ez jó időnek számít:)
A vizitdíjat a főbejáratnál lévő automatánál tudsz venni!

Törpe

Kép
törpehzs

törpehzs köszönöm szépen az infót :lol:
Ha én pesti oldalon lakok akkor majd időben kell elindúlnom :P

Kép

Kép
myna

Próba4.

Kép
vucuska

Győzeleeeeeeeeeeem! :D
Köszi Törpe
Bocs a bénázásomért.
Most olvaslak Titeket.

Kép
vucuska

Szia vucuska nagyon édi az új vonid látod milyen f-a csaj vagy?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Szia vucuska nagyon édi az új vonid látod milyen f-a csaj vagy?? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép
myna

Vucuska!
Kép

Myna,
Melyik nap kell menned?
Vagy majd januárban? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Szeretnék majd vagy januára vagy februára időpotott kérni, remélem sikerül??? :? :D

Kép

Kép
myna

Myna!
Addigra biztos! :wink:
Azért nem árt időben kérni! Most még jó időben vagytok! :wink:

Na megyek, holnap korán kell kellni! :(

Jó éjt!
Kép

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok, Lányok!

Már rég nem jelentkeztem, de olvsgatlak titeket, csak eddig nem tudtam mit írni.
Gratulálok a babásoknak, jó kis karácsionyi ajándék :lol:

Nekünk megvolt a leszívás, és felhívott a biológus, sajnos, elég rossz híreket közölt, mert 5 petesejtből mind elkezdett osztódni, de sajnos, 3 db két nap után megállt, így nem is tudnak mit lefagyasztani.
sajnos, a biológus sem tudta megmondani, hogy miért állt le az osztódás :oops:
Beültettek két petesejtet, de ezek sem voltak túl szaporák, mert 3 nap után 4 sejtes az egyik, a másik talán enniy sem.

kérlek, ha van valakinek ilyen nemű tapasztalata, akkor írja meg, mert eléggé aggódom.
mazsola02

Zsókuci!
Nem is hallottam gombáról a mandulában. Mik vannak?
Egyébként hogy kezdődött nálad ez az egész? Miért mnetél annak idején dokihoz? milyen problémáid voltak?

Süni!
Örülök hogy anyósoddal minden oké. :)

Törpe!
Köszi a babatapikat és mégegyszer a segítséget vonalzó ügyben.

Kata!
Milyen injekciót kaptál? Puregont?
Én is izgultam a ciszta miatt, aztán eddig még nem lett, ezt le is kopogtam, remélem ezután sem lesz.
Akkor januárban nagyon drukkolok majd nektek!

Myna!
Köszi. Látod hogy igyekeztem hogy összejöjjön ez a a vonalzó, aztán sikerült.
Olvasnivalót mindenképpen vigyél magaddal, ha mész, mert ha nem érsz oda nagyon korán sokat kell várakoznod. Vagy majd dumcsizzál, ismerkedjél. Ha van rá módom én mindig ezt teszem. De ahogy nézem a hozzászólásaidat te eléggé közvetlen csajszi lehetsz, szóval ismerkedj. :D
Ahogy Törpe írta a főbejáratnál van az automata, ott kell vizitdíjat váltanod.

Kép
vucuska

mazsola szia fel a fejjel :( :wink:

Kép

Kép
myna

vucuska ugy lesz ahogy mondod :D
Igen közvetlen vagyok, ez néha hátrány is ám :oops:

Kép

Kép
myna

Mazsola!

Ne csüggedj!
Meglátod nagyon jó helyük lesz a pocakodban!
Nem szabad olyanra gondolni, hogy mi van ha........
Egyértelmű, hogy beágyazódnak a kis pöttömök!!!

Vigyázz Magadra, és pihenj sokat!!

Mikor kell menned vérvételre?

Kép
nika28

Vucuska

Nagyon szép a vonalzód!!!
:D

Kép
bobcsike

Sziasztok LÁnykák,

most kötném fel f...nál fogva azt aki az M0-ást tervezte/építette :twisted: :twisted: :twisted:

A BMC 1/28-kor nyit ha vki nem akar az utcán álldogálni, érdemes 7 előtt odamenni...vagy 9-10 után attól függ hog ysiet e vki.
HA vki az oldalsó bejáratnál jön be talán 8-as kapu ott is lehet vizitdíjat venni (ápolási igazgatóság mellett ) 7 órától és nem kell az automatával bénázni.
Bár érdemes többet venni én úgy csináltam így azzal nem ment az értékes sorbanállási idő.

Mazsola kitartás biztos nem lesz semmi gond, ha nem így lenne nem kaptad volna vissza őket. Csak pihizz nyugodtan.

Nekem is januárban lesz a beülti reméljük eljutunk odáig :oops: :oops:
madrin

Helló!

Böbe!
Köszi. Megszenvedtem vele. :D
de ha jól emlékszem tegnap is 5 napot írt a ciklus végéig, meg neked is ezzel volt problémád.
Érdekes

Mazsola!
Biztos ott a pocidban továbbosztódtak. Azért ott mégis csak kényelmesebb mint a lombikban.
MIkor lesz eredmény?

Kép
vucuska

Kép lányok!

Kata80!
Kívánom, hogy ne nagyon ismerkedj a szuris cuccal és csak az első lombiknál kelljen használnod őket. Látom te is Zekéhez kerültél. Én is hozzá járok és 100 %-ig megbízom benne. Te honnan jársz? Jöhet priviben is.

Nika28, Myna, Rebe, Nemone, Lippa!

Kép Köszönet nektek!

Zsókuci!

Meglásd, igaz lesz, hogy mandulakivétel /jól emlékszem, hogy január 9.?/ és utána jön a te babád!

Gabicsibe!
Köszönöm a szivecskémet :lol: , de 13-án kell mennem UH-ra.

Vucuska!
Gratula a vonalzódhoz!!! Ne hibáztasd magad. Szerintem a nőivonal más időszámításban él. Ezért nem ott készítettem el a babás vonalzómat.

Süni!
Örülök anyósod eredményének!

Mazsola!
2 babóca bent van a pocidban az a lényeg!!!

Madrin!
Látom, ma megint közlekedtél /volna/ :? :roll:

Törpehzs!
Mi volt ma? Megvan az időpont?

Kép

Nonóka
nonóka

Sziasztok!

Sajna, egyáltalán nem így érzem, hogy az lenne a lényeg, hogy bent van két kicsi.
Általában jók a megérzéseim, és már most úgy érzem, hogy tök fölösleges izgulni a vérvételig, ami december 14-én lesz, mert már nincsenek ott.
Már ebbe is beletörődöm, csak az a baj, ahogyan a biológusnő mondta, hogy ő sem tudja, miért, megtermékenyülnek, de nem osztódnak.
mazsola02

Kismamák :)
Nketek már van ilyen tapasztalatotok is :wink:

Megírnátok, hogy nektek hány petesejtet szívtak le és abból hány termékenyült meg?
Illetve hány sejtesek voltak, amikor visszaültették őket?
Nagyon hálás lenneék, mert nem akarok pesszimista lenni, dehát vannak az embernek megérzései.
Ha nem publikus, akkor szívesen venném, ha priviben írnátok és perzse, ha nem túl bizalmas kérés:oops:
Köszönöm
mazsola02

Sziasztok!

Törpehzs, nagyon várlak!!! :D

Mazsola, nagyon drukkolok Neked! Ne add fel, kérlek!
Örülök, hogy jelentkezel :D

Visszaolvasok és jövök... de az is lehet, hogy majd csak este :oops:

Kép

KépKép
anett_1

Mazsola, privi ment!

Kép

KépKép
anett_1

Köszönöm Anett, olvasom is :)
mazsola02

mazsola,
nelem 3 petesejt volt leszíváskor és végülis mindhárom beindult talán 8 sejtesek voltak, amikor visszakaptam...
de fejemet nem merem rátenni :oops: :oops:

nem tudsz neten rákeresni hogy másnak volt e ilyen?
Biztos nem egyedi eset és az se biztos hoyg nem osztódtak tovább
madrin

Anett!
Ugyanolyan a vonalzónk. :D
Most ezt lecseréltem egy másikra.
Ezt mind azért írtam hogy megnézzem tényleg kicserélőrött-e.

Kép
vucuska

Mazsola
Nekem az első leszíváskor 4 petesejt lett, mind megtermékenyült és osztódott is tovább. Beültetéskor 8-10 sejtesek voltak, fagyasztottnál meg 12-13.
2. leszívásnál 6 petesejt lett, mind megtermékenyült. Kettőt visszaültettek 8 és 10 sejtesek voltak. Az egyik megtapad és 20 hétig gondolkozott, hogy érdemes-e ilyen világban élni. Végül úgy döntött nem. Szóval rohadt sokra mentem a 100%-os teljesítménnyel. Szerintem nem ezen múlik. Ha 1-ből 1 sikerül, akkor már nyertél. Ha meg 20-ból egy se, akkor cseszheted a "jó eredményt".
Vendég

Sziasztok!
Megjártam a Bmc-t!
Minden rendben, szépen növögetnek!
Pénteken újra népszámlálás! :lol:
Vannak sokan, pontosan megint nem sikerült megtudnom! de nem baj! Majd időben! :lol:

Anett!
Ment priv!

Iszonyatos fejgörcsöm van két napja már:(
Lehet ilyenkor vm gyógyszert szedni? Vagy bekavarhat? :roll:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Szóval.....!

Egyik szemem sír a másik nevet!

Sajnos nincs bébi a pocakban, és van egy 16mm-es "lufi" a jobb petefészkemen, amire orgametrilt kaptam.
Két hétig kell szednem.

És most jön a meglepi, ami miatt érdemes volt felmenni...
Jövőhét csütörtökön kell visszamennem, és kezdhetem a szurikat! :D :D :D

Törpe!

Én vettem be gyógyszert a szurik mellett, nálam nem okozott gondot. Sztem algopirint nyugodtam vehetsz be! Az sem jó ha szenvedsz!

Kép
nika28

Nika!
Hajrá stimu!
Remélem az orgametrilől gyorsan felszívódik a "lufi"!
Kép

Köszönöm az infót! :wink: Most épp kímél, csak alig fáj,de ha újra rázendít akkor veszek be gyógyszert! :wink:

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok!

Nika, Törpe!

Igen, én is ma voltam, csak tegnap már nem olvastam a fórumot, amikor írtatok. Egyébként nem hiszem, hogy ott voltatok amikor mi mentünk, kb. 12.40 körül értünk oda. Különös ismertetőjelem, hogy egy totál "zöld emberrel" voltam.....párom ugyanis erdész/vadász és ez az öltözködéséről is jól látható :lol: :lol:

Egyébként nagyon tetszett minden, már alig várom a vizsgálatokat!
Nem tudom melyik orvoshoz kerültünk, mert a Zeke dr. irodájában vették fel az adatainkat, de nem ő, hanem egy fiatal doktornő, aki mondta is, hogy csak továbbképzésen van itt, és nem ő fog később velünk foglalkozni. Mindegy, majd kiderül időben.
annn

Ann!
Lehet hogy épp elfutottunk egymás mellett, én 12:40-kor végeztem :lol: :lol:

Örülök, hogy minden szimpatikus volt!
Mikor kezditek a kivizsgálásokat?

Törpe

Kép
törpehzs

Szia Annn!

Jól gondolod, én akkor már nem voltam ott, mi több akkor már dolgoztam mint a kisangyal. :D :D :D :D

Örülök, hogy jó élménnyel távoztatok!
Mielőbbi babásodást kívánok! :) :)

Kép
nika28

NIka
Szupi hírek :D a ciszta miatt meg ne aggódj úgy is elmúlik a gyogyitól!!

Törpikém
Nyugodtan bevehetsz bár mit, nem kavar be a stimuba!Ne fájjon a kis buksid fölöslegessen!!

Süni
Örülök,hogy jól van anyósod!!

Mazsola
Nem szabad így hozzá állni!!!Igen is sikerülni fog és ott maradnak a pocakodban!!!Nekem 2 és 4 sejteseket ültettek vissza és egy meg is maradt,de hogy pontosan melyik azt sajna nem tudom.Szerintem ha úgy látták volna hogy nincs esélyed arra hogy megtapadjanak nem ültették volna vissza!!!Szóval tessék bízni benne és sikerülni fog,majd meglátod!!!!!Mikor kell menned vérvételre?

Vucuska
Jól tetted,hogy nem adtad fel :D most már van egy szupi vonalzód :D

LEENDŐ ANYUKÁK ÉS KISMAMÁK
gabicsibe

A vizsgálatokat akkor kezdjük, ha méltóztatik megjönni a mensim... 8) ..remélem a jövő héten!

Úgy van, ahogy mondtátok, 3.,20., és 24. napi vérvétel kell, meg majd a HSG, páromnak meg spermavizsgálat, de az majd csak januárban lesz, arra még nem kaptunk időpontot, majd akkor, ha legközelebb megyek.
annn

A holnapi Bmc-s járatnak egy nagy kalappal Kép
gabicsibe

Gabi!

Ha jól emlékszem Te a MAGNEB6- ot szedted a gravida mellett ugye?
Mikor kezdted, akkor amikor a gravidát?

Kép
nika28

Gabi!

Milyen gyors vagy! Már be is írtál a táblába!:D

Nonóka!

Én is 13-án megyek! Lehet, hogy talizunk? :wink:

Kép
nika28

NIka
Én a Gravidát már a stimu elejétől (igaz nekem long volt)kezdtem el szedni,a Magne B6 extrát pedig a beülti napjától napi kettőt,reggel és este 1-1-et.
gabicsibe

Új oldalra is egy tábla :D

LEENDŐ ANYUKÁK ÉS KISMAMÁK
gabicsibe

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?