Tündérek a babák, a Bogibaba olyan nagylánynak tűnik a tréningjében

.
Orrszíváskor nem fogom be az orrot, de a gyereket erősen, hogy ne tudjon mozdulni, mert egyszer már sikerült felsértenem az orrát amikor elkapta a fejét (én is sajnáltam, hogy leszorítom, aztán ez lett).
Irigylem a
(túl)súlyproblémáitokat, komolyan. Én lassan 8 kilóval vagyok kevesebb mint terhesség előtt, ami nem is lenne baj, csakhogy azért, mert epekövem van, mint kiderült. Átlag 3 hetente begörcsölök (elég durva, kb. 5 perces szülési fájdalom, kb. 4-8 óráig folyamatosan, gyógyszert ugye nem ajánlatos szedni

)pedig igyekszem diétázni (szoptatás mellett, tök jó, mi?) de még nem jöttem rá mi váltja ki. A sebész rögtön ki akarta kapni, de szeretném megvárni a szoptatás végét. Na, ennyit a nyafogásból
Úgy tennék fel képeket,
Kormi, kicsinyítenél nekem, ha megint küldök??? Egyébként tényleg bámulatos amit szivattyúzol, remélem jó sokáig bírod még, én nagyon anyatej párti vagyok a két allergiás(?)-ekcémás gyerkőcömmel.
Jankó egyébként tud már propellerezni (klasszul pörög körbe a tengelye(pelus) körül, meg a híd is elég jól megy(sarok-váll), illetve egy kis hernyócskához hasonlóan tekereg mindenféle helyváltoztatás nélkül. Hi-Hi. De hogy fordulni, vagy ilyesmi? Ja, és a kedvenc játéka egy félig felfújt és összecsomózott DM-es zacsi, hosszú pecekig püföli, cibálja, dögönyözi, rágja és dörmög hozzá. Ajánlom nektek is

.
Más: az lehet, hogy egy fél körömnyi
banántól allergiás legyen? Ugye nem?
Boldizsár azt "írta" a levelében a Mikulásnak, hogy hozzon csörgőt a
Jankójának.
Sziasztok, már megint éjszaka lett, mire a végére értem

.