A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 júliusi babák

Manó tudom neked az agyadra megy,de GYÖNYÖRŰ az a havas táj!
pillangó7

Pillangó, milyen szemüvege lesz?Csecsemőknek is lehet szemüvege?

MIkut miért kellett meghozni? Vagy már kistesót szeretnétek, azért hozatta meg a dokid?

Hú, nekem csak 8 héttel szülés után volt, azóta nicns, de nem is hiányzik. Még egy évig nem szeretném látni.

KépKépKépKépKép
uxi

Most csak megállapította a doki a kancsalságot.2 hét múlva visszük vissza,kaptunk cseppeket amivel kitágul a pupillája és utána vizsgálják meg/szemfenék vizsgált/

Igazából nem tudom miért kellet meghozni a mikut,én hülye meg se kérdeztem csak mikor kiváltottam a gyógyszert akkor gondolkodtam el ezen.Kistesót még nem szeretnénk.
pillangó7

vizsgált=vizsgálat
pillangó7

Sziasztok! Ismét katasztrofális éjszakánk volt, 2-4 között aludt csendesen, előtte meg utána sírt, dobálta magát, de nem ébredt fel. Mindezt negyedóránként-félóránként. A foga lenne? Nem tudom, mert nappal meg olyan jókedvű, tüneményes, csak nincs más komoly baja. Most már biztos elkezdem a Chamomillát, hátha ténlyeg a fog az oka. Az ínyzselé ezek szerint semmit sem ér, azzal kenegettük eddig. Bocis, hogy nem is nagyon reagálok, bár nagyjából követem az eseményeket, de eléggé hulla vagyok napok óta. (vasárnap éjszaka pl. 9-szer szopott)

Szücsi, hol van a ránc asszimmetria? A combika tövénél, vagy odébb? Mert Dávidnak a térdénél vettem észre az egyik oldalon egy plusz ráncocskát, de úgy hallottam, hogy a combnál van gond, ha aszimmetrikus. Vajon kérjek beutalót csípőszűrésre? MInket ugyanis nem küldött a doki, mert azt mondta, hogy fölöslges, csak azokat küldi, akiknél van valamilyen gyanú.

A képek szuperek, azokat mindig megnézem, rakjatok még!

Kép
nenoke

Pillangó: miért mentetek szemészhez? Vmit észrevettetek vagy a doki küldött? Nálunk is apának "kacifántos" szeme van és eddig mindenben rá hasonlít. Nézessen meg előre én is?

Nenőke: a kis fenekénél van az egyik oldolon lejjebb a ránc, de annyire kicsit, hogy igen kell nézni, h észrevegyem. Holnap kiderül :wink:

Kép
szücsi

Este mindenki pocoválja fényesre a csizmáját! Anyukák a lurkókét főleg, mert jön a miku bácsi :wink:

Kép

Kép
szücsi

Sziasztok!

Reggel 7-kor csak rövid olvasásra volt időm. Azóta szép kis olvasmány gyűlt össze. :D Köszönjük a dícséreteket mi is.

Kormi! Egyetlen Grétánk mindkét képen még mindig nagyon szép. Tesók a nagyival együtt készült képen szintúgy. Apának nem lesz könnyű dolga..... :lol: Hóesés de jó is lenne nálunk is! Még a hólapátolást is bevállalnám. :D

Télapó(Gyedmaróz :D) : még el kell osonnom néhány aprócska ajándékot venni. Tegnap Ádikám festegetett, de a festék már eléggé elhasználódott. Kíváló ajándék lesz! Petikémnek pedig üvegfestő készletet gondoltam de lehet, hogy az ára láttán hamar lebeszélem magamat róla. (Fogalmam sincs, hogy mennyibe kerül.) Apának gömbölyű üveges vörös keresztes itókát hoz, virgácsot most ő sem kap. :D Viszont milyen télapó az, aki a család legkisebb emberének nem hoz ajándékot?! (Erre Ádi kérdezett rá: "És honnan tudja a Mikulás, hogy Gabóka mit szeretne? Gabóka még beszélni sem tud!" Drága csillagom!) Úgyhogy Kenguru Goldba is mennem kell már csak Ádika miatt is.

Móni! Neked is Kína 5 évi termését a vizsgáidhoz! :lol:

Na, megyek beszerezni a csempészárút. :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

csempészáru :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ez marha jó, tecc. még fogom használni.

szemes téma: Edinával anno olyan 9-,5-10 hósan voltunk, sajna apája felől örökletes szembaj állhat fenn alapon volt az indító ok. akkor dokibácsi mondta, hogy szerinte kötelező kéne legyen a 6 hós korig egy szemorvosi szakvizit is, hasonlóan ahhoz, hogy havonta mennek a törpök mázsálásra. Dokibácsink híres, de nem tévedhetetlen. Bizonyítja Adrikám esete is. Őt már olyan 4 hósan elvittük szemvizsgára (te jó ég, erről jut eszembe, Grétit még elő sem jegyeztettem), s dokibácsi olyant mondott, hogy én attól jó pár napig padlón voltam, ha arra gondoltam, csak bőgtem. Azzal riogatott, hogy a gyerek kancsal lesz. El sem bírtam gondolni, az én aranyos jányom hogyan nézne ki kancsalul. Azt jósolta, hogy kb. fél éves korára, de 1 évesig bíttos. Nos másfél évesen voltunk ott ismét (könnycsatorna záródással), akkor tartotta az álláspontját azzal a módosítással, hogy azért 3 éves koráig ki fog alakulni. Ha ez igaz, akkor még nem töltöttünk a nyáron 4 helyett csak 2-t.

Kép
kissmanó

na, szal 9,5-10 hó akart lenni

Kép
kissmanó

Sziasztok!!!!!!!!!!

Nagyon szépen köszönöm a névnapi köszöntéseket, nagyon jól estek!!!!

Mostanában képnézegetős üzemmódban vagyok, álomszép az összes gyerkőc!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Egyszerűen annyira eltelnek a napjaim, heteim, hogy észre se veszem.

Léna 7620 gr 65 cm, és sajna nincs most friss képem átírva, ez amit felteszek pont 1 hónapja készült!!! Kép

Kép
barbuli

Gyönyörűek a képek!

Félkezes vagyok, nehezen megy...

Emma, nekem a homeos orvos azt mondta hogy törjem össze kettéhajlított papír között a bogyókat és kiskanál vízben oldjam fel.Igazából nem is szabadna víz érje, de babáknál másképp nem lehet :wink: . Én ch5 ösből 3x3 at adok.
Azt nem tudom, a szervezet nem szokja meg egy idő után?Meddig lehet adni?
Vendég

Halihó!

Csatlakozom Nenőke klubbjába, mi sem alszunk egy hete már.. Szerintem tuti fogzás van, mert éjjel a kiságy rácsait rágcsálja, és közben sírdogál. Ha sikerül elaltatni, akkor 45 perc múlva ébred. Nappal sem alszik sokat, 3-szor 30 perc, és kész. Ellenben egész nap pörög. Nem tudom milyen gyorsító anyagot használ, de kellene nekem is, hogy lépést tudjak tartani vele.. :lol:

Néhány reagálás:

Tücsi: holnap csak du lenne jó a csokizás, de ha van jövő héten is ,akkor már fel is iratkoztam! Jó lenne már egy személyes tali! :D Gáborkád pedig legalább olyan édes, mint a csoki! :lol:

Bori, Barbuli, Melinda!
Utólag is BOLDOG NÉVNAPOT!

Most rohanok tovább, intézkedős hét van, amint tudok, jövök!

Mindenkinek sok Miki ajándékot kívánok!

Kép

Kép
monccs

SZÜCSI nekem volt gyerekkoromban szemtengelyferdülésem ezért jobba figyeltem Domi szemét.Nem tudtuk eldönteni,hogy kancsal vagy nem ezért inkább elvittük szemészhez,de alig vehető észre ezért bízom bennehogy mi is úgy járunk mint manó.Hátha mégsemolyan vészes.
pillangó7

Monccs! Nekem a délelőttök jók a srácok miatt. Akkor a jövőheti talit felírtam. Már csak a napjában kell megállapodnunk. :lol: TÖBBIEK?

Barbuli! Léna baba is gyönyörűséges hajasbaba. Hajmosás után nálatok már hajszárítós művelet is szükséges? És látom, ő is jól van tartva.:D

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Micsoda hajazat! :shock:
Enyim gyereknek csak az egyik oldalon van valamennyire rendes haja, a másikon csak szőke pihe. Az összhatás kopi. :wink:

KépKépKépKépKép
uxi

Kép Bubi úszi előtt
a kép október 26-án készült.

Kép
lidikoka

Tücsi, jövő hét okés nekem is.

Kép
lidikoka

Sziasztok!!!

Az előbb átfordult Zalán hasról hátra :lol: Tökre büszke vagyok rá és most nagyon örülök, olyan kis ügyiii :lol:

Nagyon szépek a babák, lénának micsoda haja van :shock: csúcs a kiscsaj :lol: Botinak milyen kívánatos kis puha pocakja lehet, nagyon édes zabálnivaló! :lol: Ó olyan gyönyörű mind :D

Én ezzel kívánok nektek Boldog Mikulást :lol: :lol: :lol:
Klikk rá:
http://www.elfyourself.com/?id=1173956473

Enikő és Marci 13 , Bogi 9, Viola 6, Zalán 3,5
ceniko
Szeged

Üdv!

Olvasgattalak benneteket, de nem volt kedvem írni.

Hétfőn Ádámnak annyi volt a súlya, mint 2 hete a kórház előtt. Ott ugye fogyott, most zárkózik fel, elég jókat eszik, 800 gramm megvan. De még így is 5,63 kg volt. :cry:

Tegnap elmentem egy lézersebészhez megcsináltatni a begyulladt körmömet, most olyan vok, mint a kis Bicebóce (annyira nem fáj).

Ádámnak még nem adták be sem a 3., sem a 4. havi oltást, ma felhívtam a gyerekdokit, h nem jönne-e ki, mert én cipőt sem tok felvenni, azt mondta, pénteken hívjam újra.

Ennyi. Majd lesz jobb kedvem is. :wink:

Sziasztok,
Uxi: nekünk is volt ilyen kaki, és többször is, nálunk időszakosan jelentkezik, kb. 1-2 hétig tart, én a fogzásra fogom, mert ilyenkor vannak rosszabb éjszakáink is. :?

Szücsi: nekem is csinálja Botond, Doktornéni mondta, hogy rosszat álmodik, ill. éjjel dolgozza fel a napközben történteket és lehet, hogy sok inger érte. :shock:

Emma: chamomilla, szerintem elég napi 1x és lehet anyatejben is, én fürcsi előtt 1 órával szoktam odaadni neki (mert szopi előtt kell legalább fél órával, vagy szopi után 1 órával) és igen, elég nehezen oldódik fel sajna. Én injekciós fecskendőbe teszem és úgy rá a víz/tej és rázogatni szoktam, de mondjuk én előre elkészítem már.

Manó: beállok a sorba, gyönyörű a házat tájéka, és irigykedem. Könyörögve kérlek, küldjél ide karácsonyra egy kis havat!
No és a táj mellett természetesen kis családod is gyönyörű, és egye-fene őket megtarthatod, bár -nagyi nélkül - mindegyiket lizingelném. :wink:

Pillangó: még nekem sincs menzeszem, nem értem neked miért írt fel az orvos gyógyszert rá? Vagy félreértettem és te akartad a gyógyszert? Tényleg régen voltál? Domi? Mekkora már?

Minden baba nagyon szépséges, mondtam én már az elején, hogy ez a szép babák topikja!

Enikő: ez szuper volt! NAgyon édesek!

Hatalmas ölelés mindenkinek, csoccsantás, és kívánom, hogy mindenkihez eljusson a Mikulás és ne kerüljön virgács a csimmába!

Andrea
Kép
kindernay

Sziasztok! Hol tartjátok a jövő heti talit? Ha nem messze tőlünk, akkor csatlakozhatnánk Jankóval?
Ági, sajnos tényleg van, amikor minden összejön :roll: . Néha különösebb ok nélkül is rosszkedvű vagyok, aztán meg ha még ok is van hozzá :( Fel a fejjel, :P jön a Mikulás, Karácsony, és hamar kigömbölyödik Ádám, ha ilyen szépen eszik :) ! (Hányszori evésre tud 800 grammot enni?)
Manó, gyönyörű a havas táj, én nagyon-nagyon "irigyellek". A Balaton mellől, dombos helyről származom, itt Bp.-en csak lucsok meg sár van akkor is, ha esetleg esik a hó. Nekem úúúúúgy hiányzik. Persze az út(v)iszonyok, pláne gyerekkel... na igen :roll:
De tudod: "A Karácsony akkor szép, hogyha fehér hóba lép./ Nem is sárba, latyakba, ropog a hó alatta." (Vagy ilyesmi)

Úgy látom Jézuska igencsak felkötötte..., ennyi etetőszéket elcipelni a gyönyörű Babóknak :wink:

Kép
Kép
tjuditot

Nekünk jövő héten szerdát kivéve egyelőre bármi jó. Már annyira várom, hogy újra találkozzunk!!!! nA ÉS PERSZE a forró csoki sem utolsó a motivációimnál. :wink:

Tündériek az új képek! Zalánnak gratula a forduláshoz! Bicebócánknak jobbulást, kisfiának gyarapodást!

Kép
nenoke

Sziasztok!

Megjöttem picit!
Köszönjük a Bogidiccset!

Kancsalság:
Nos, akkor nálunk a leggázosabb a helyzet, ugyanis mi mindketten kancsalok vagyunk illetve voltunk.
Mindkettőnket megműtöttek kicsi korunkban, nekem sajna még látszik, valószinűleg nem jol sikerült a műtét, mert nálam újbol kialakult, de Robinak egyáltalán nem látszik, szal én ebbe már belenyugodtam, ez van, ez legyen a legeslegnagyobb baja Boginak, én már a terhességem alatt felkészítettem rá magam, nálunk ez családi öröklés sajna, anyukám is kancsal anyósom is, mindketten örököltük, így Boginak szerintem esélye sincs nem örökölni, de ez van, szerencsére már elég sok mód van orvosolni a problémát, szal én ezen már egyáltalán nem rágom magam, talán picit, mert sem nekem sem Robinak nem látszott pici korunkban, Boginak meg már látom...igaz nem mindíg, de elég gyakran kancsalít sajna...

Mindenkinek sok sok mikicsomit a csimmájába!
Vendég

Manó :)
Köszi a megértő és biztató szavakat, a fejőt előástam. :?
Ügyesek a lányaid, hogy ennyiféle sportot űznek, én gyereknek is lusta voltam. 8)
Gréta nagyon cuki. :D A havat nem irigylem,de gyönyörű! :)

Ckat :)
Úgy látszik a fiaink nemcsak külsőleg hasonlítanak. :roll: Emlékeztem, hogy valaki már beszámolt hasonló eseményről. Tegnap este adtam üvegből tejet és az egésznapos nemevés után is csak 1OO-at evett. :? Éjszaka 3X kelt, szopizott egy kicsit,de nem rakta tele a bendőt. Kíváncsi vagyok a mai napra, remélem a legjobbakat. :roll:

Szücsi :)
Csak tippelni tudok, rosszat álmodik? :?

Uxi :)
Éjszaka szopizott 3X, de nem sokat. Cumisüvegből is csak 1OO evett tegnap este. :?

Pillangó :)
Miért adott a dokid gyógyszert a mensire? :shock: Ha szoptatsz, akkor sokáig nem jön meg (szerencsés esetben). Nekem Bercivel 8 vagy 9 hónapot váratott magára és remélem most is így lesz!
Szemüveg. :? Hát nem jó dolog, de lehetne rosszabb is. A szemüveg helyrehozza és nem lesz vele gond. :wink:

Nenőke :)
Jobbulást az éjszakáitoknak! 9X keléstől én már kifeküdtem volna. :roll:

Tücsi :)
Én is ma megyek csempészáruért. :wink: :D

Barbuli :)
Léna már jár fodrászhoz? :D Ez a hajzat! :shock: :D

Monccs :)
Gyors fogelőjövetelt! :) Szegény babó. :?

Lidikóka :)
A kép nagyon édes! A kis úszóbajnok. :D

Enikő :)
Ez nagyon ariiii! :lol:

Ági :)
Hozzon egy zsák jókedvet neked a Mikulás! :) 8OOg az szép teljesítmény, meg is lesz az eredménye! Hajrá Ádi!!!! :wink:

Ma megint kirándulás, igaz csak rövidke. :wink: Mindenkinek Kellemes Mikulás Ünnepet! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Sziasztok!:)

Nagyon szépek a babák!:)

Lejártam ma a lábam... de sikerült beszerezni Daniella szülinapi ajándékát.:)

Petivel megíratták újra a dyslexia tesztet. Ami elsőre 4 pont lett, az most 41!!:D :D (35 pont felett megfelelő) Éreztem én hogy nincs elveszve a kissrác. De okozott pár átbőgött napot... :roll: :roll:

Talisoknak kellemes időtöltést! (Olyan jó lenne talizni veletek, de félek senki sem látna szívesen. :oops: :( Abszolút megértem... )
Vendég

Lidikóka! Boti nagyon jól néz ki. Ha nem tudnám a súlyát, ki sem nézném belőle. Vszínűleg hosszú is és a csontocskáiban is benne van az anyag. :D Egyébként idősebb babának nézném a testfelépítése véget. Fejecskéje, arcocskája nagyon formás, szép, de ez nem újdonság, mindig is ilyen volt. :D

Enikő! Szuper kissrác a kis pumukli Zalán! :lol: Ügyeske ő is! A múltkori fotóra még nem is reagáltam. Már neki is olyan nagybabás vonásai vannak! Drága csillag!:D Vilcsi feledte a tegnapi tortúrát?

Tali: Akkor a jövő héten -mondjuk- csütörtökön délelőtt Pólus forró csoki és aki tud, jön. Rendicsek?

Ági! Az ilyen pici babákat a hamenés nagyon visszaveti a súlygyarapodásban. Sztem onnan kellene nézni a súlygyarapodás mértékét, amikor visszafogyott a kórházban.

Egcsi!És mi a módi arra tifelétek, így dec. 6. tájt? Szopisztrájk nem szép dolog. Bence baba! Mit fog szólni ehhez a Mikulás? :lol:

Annee! És mi lesz a folytatás a suliban?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

A 800 gramm 6 evésből jön össze, Ádi nem kel fel éjszaka (kopp-kopp). Este 11 körül befejezi a kaját, reggel 7-kor én keltem. Ennek ellenére állandóan álmos vok.

A menses nekem sem jött még meg, nem is baj.

Ági! Ez szuper! A 800 gr 6 evésből és 8 óra körüli alvás este talán nem túlzok, ha azt írom, hogy irígylésre méltó.:D Te a vason kívül szedsz terhes vitamint is ugye, jól emlékszem? És a frisslevegőn mennyi ideig vagytok kint?

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Egyelőre várunk. Úgy néz ki hogy a Tanárnő levett a nagy arcából.:) Megbeszéltük fogadóórán hogy mindketten egy kicsit másképp állunk a dolgokhoz.:):)
Vendég

Tücsi, OK, akkor csütörtök, hurrá, hurráá!!!!

Hajni, Ez nagyon jó hír, mármint a dislexya teszt. Ez is hurrá-hurrá!!!

Egcsi, tényleg, most akkor nálatok a karácsonyi ajádékot ki hozza? Jézuska, vagy a MIkulás zokniba? Most gondolom még nem jelent problémát, de később nem lesz ez gond? feldolgozni a fiúknak a magyar-amcsi különbséget?

Kép
nenoke

Nenoke, ma éjszaka itt is minden baba zokniba kapja a mikicsomagot. :wink: Nekik még nincs cipőjük. :lol:
Vagy igen? BEninek nincs...

KépKépKépKépKép
uxi

Jó éjt Mindenkinek!:)
Kép Kép
Vendég

Nálunk már itt járt a Mikulás!!!! Muszáj volt ilyen "korán" jönnie, mert ezektől a gyerekektől kitellik, hogy nagyon korán felkelnek. Hétvégén és amikor alhatnának még egy kicsit tovább egészen biztos, hogy ők másznak ki elsőnek az ágyból hajnalok hajnalán. A még óvodás Petikém korábban reggelente türelmetlenül várta, hogy legyen már végre Minimax. A műsorkezdés 6 órakor volt. Ezek után ugye nem csoda, hogy a kedvenc meséje A kiskakas és a törökcsászár volt? :lol:

Mindenkinek jó éjszakát! Csizmákat, zoknikat csak reggel ér megnézni!!!! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Itt nem jön 6.-án a Miku, kivéve nálunk. :wink: Santa Claus karácsonykor jön a rénszarvasos szánján és hozza az ajándékokat, a kéményen át leereszkedve. :D Kell neki kikészíteni kekszet és tejet. 8)
Azért mi tartunk Télapót. 8)

Annee :)
Na, akkor nincs is olyan nagy baj Petivel! :wink:

Ági :)
Ennyit nem eszik Bence, főleg most. :roll: Éjszaka is kelünk 2X, 3X. :? 8OOg és átaludt éjszaka ide is jöhetne. :)

Nenőke :)
Nem tudom mi lesz később, de ahogy nőnek a kölkök, majd megmagyarázzuk nekik. :)

Kíváncsian várom, hogy milyen volt a Mikulás meglepi! Hozzátok előbb érkezik. :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Jó reggelt!:)

Tücsi: Nálunk is előfordult már hogy a Mikulás 1 percel korábban jött mint ahogy a gyerekek ébredtek. :lol: :lol:
Mert ugyi ahogy a Mikulás megmozdul, a gyerekek ébrednek... :roll: :lol:

Egcsi: Nincs hát!:D :D
Vendég

Napsütéses szép jó reggelt! :D :D

Annee! Daniellának boldog születésnapot kívánunk!

Még rajtam kívül mindenki alszik. Kíváncsi vagyok meddig húzzák? :lol:

Egcsi! Jópofa dolog ez a bizonyosság szerzés a S.Klausról! Vajon hányan eszegetnek a kekszből és kortyolnak a tejből előzőnap este? :D És ugyebár ez gyerekenként értendő. Nem veszik zokon a gyerekek, ha nem eszik és iszik meg mindent ez a jó ember? Nálunk Ádi biztos azt mondaná, hogy legközelebb finomabb kekszet vegyünk neki! :lol:

Tücsi

KépKépKép
mtücsi

Tücsi: Köszöni szépen leánygyermekem a köszöntést!:)

Nálunk fél 6-kor kipattantak a szemek. Tömzsiét kivéve. Ő még húzza a lóbőrt. :lol: :lol:
Vendég

Annee :)
Boldog Szülinapot a nagylánynak! :D

Ha nem is eszik meg mindent Santa, azért egy harapásra biztos kapható. :wink: Már nálunk is a cipőben a cuccos, készülök a szuperkorai kelésre. :roll: Azért nagyon kíváncsi vagyok a fiam reakciójára, tavaly ugyanis nem járt nálunk 6.-án a Miku, ez az első Télapó meglepi. 8)

Bence ma este már szopizott, de tuti, hogy fáj valamilye- szerintem a foga- mert egész nap 2O perceket alszik, sírva kel és nyüszít. :? Adtam neki egy fél adag Panadolt, remélem jobban alszik, mint tegnap. :?

Szép napot, ha felébredtem jövök! :D

Egcsi

Egcsi

Kép

Kép

Kép
egcsi

Egcsi: Köszi Neked is!:) Szegény Bence!:( Gyógypusz neki!:)
Vendég

Jó reggelt!
Mióta világ a világ s az eszemet tudom, nálunk 5-én este jött a Miki bá. Nincs ez most sem másképp a gyermekeimnél. Hiába na, nem lakuknk könnyű helyen, avagy a szánnal jól meg bír közelíteni a nagy hó miatt, s azért rendezi le a mi portánkat nagyon hamar?
Tegnap délután meg estefele elsőszülöttem annyit hisztizett meg szófogadatlankodott (mostanság nagyon ki van akadva), hogy a Mikulás megregulázta: ő nagyobb virgácsot kapott mint Adria. Grétura nem igazán van okunk panaszkodni, így ő nem kapott.

Tegnap is fájt a fejem, estefele meg a derekam is kiakadt. Úlláccik nekem is készít a Mikulás valamit. Csak szerencsére még nem érkezett meg, valahun elakadt ebben a nagy hóban. De tuti közeleg.

Vettünk farmergatyót, hát a kasszánál 15 percbe telt míg helyes vonalkódot kaptak neki. Ugyanis a két vonalkód közül az egyik volt jó, persze az amelyik arról hiányzott. No, de most már van farmerom amibe beleférek.

Felbuzdulva a vasárnap esti kínaiban kajáláson, ma kínai kaja lesz az itthoni ebéd. Hát tuti látszik majd rajta, hogy nem szakavatott kéz készíti.

Daniellának boldog szülinapot!

Jó a tej+keksz féle szokás. Tecc.

Kép
kissmanó

Tücsi: Petikéd még mindig rajzfilmfaló?
Ha igen, akkor össze kéne zárni őket Adriával. Tuti teljes lenne az összhang közöttük :wink:

Kép
kissmanó

Daniellának Boldog 9. Szülinapot!!

nálunk is járt már a Miki de igazán délután jön a ha Ricsi felébredt.
Anyunak elrejtettem a mikuláscsizmájába az ajándékot kiváncsi vagyok mikor találja meg.mindig panaszkodik hogy semmi nincs benne.

Bridzsi

Kép
esztora

Balázsnak boldog hófordulót :)

Kép
kissmanó

Manó: Köszönjük!:) Hoppsz! Grétunak gartula az 5. hónapjához!! :oops: :)

Esztora: Köszi Neked is!:)

Ember ma itthon van! Megyünk tortáért a lánynak, meg karácsonyi cuccosokat nézni.:D
Apósom érdeklődött hogy mit vegyen a gyereknek(majd 6 hónap alatt egy csomi pelust sem kaptunk tőle :? ) Én meg mondtam hogy etetőszéket. :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Meg persze Boginak és Bencének is gratula az 5. hónaphoz!

Dorka: Kis husis, csupamosoly kisMikulásodnak Boldog Hófordulót!:D
Vendég

na csajok, vicces az élet, ma reggel, egy nagy zutty, és nekem így jött a mikulás... tudtam nevetni az időzítésen :)

Kép
Kép
emma1976

Emma: szegény te.
Nekem készítve van, a derekam majd lehasad, szal szerintem órák kérdése, és sorstársak leszünk. Bár nálam mán vót, csak épp még összevissza van. Hehe, jól bekeverek neki a tejcsi dologgal. Nagyoknál tudott óramű pontosan működni, azóta okostörp lettem, s visszaszólok.

Kép
kissmanó

Sok ajit a csimmákba!!
GurgiMiki & Samumiki & Atimiki
torolve_20131003125716

Emma!!
Jól időzített a hormonmiki :lol:
torolve_20131003125716

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?