A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Írtam Neked kicsi Hanyim.

Kép
bodza2005

Aranyos vagy!Nézem!
hanyatka

Válaszoltam Bodzusom!
Kép
hanyatka

Hanyatkám édes a büdös fenébe. :(
Pedig veled álmodtam és a Te gyönyörű királylányoddal!

De tudod, amíg nem jön az a dög mensimanó, addig van remény.

Édesem ne búslakodj, lesz majd királylányotok hamarost!
andi67

ÓÓóóó, a francbaaaaaa!!! :( :( :(
Hanyatkám, azért írd meg lécci, mit látott Apánk, hátha csak nem elég magas a HCG-d. Millió pusszanat!
katóc

Sziasztok!

Jaj Hanyatom :( a fenébe.

Andi
zsembi

Mi lenne velem Nélkületek???
Igen,amíg nincs menszi,addig van remény,vagyis jó lenne,de sajna már nem sok maradt.
Hát vasárnap kiderül.
hanyatka

Hanyatom, ez még lehet kétcsíkos, nem? Lehet, csak holnap mutatja ki, hmm? Addig ne add fel! Én pl pont ezen elmélkedtem, hogy az inszemhez képest mikortól érdemes tesztelni, amikor már eredményt is kimutat. Mi a véleményetek?

Pusszantás a többi délelőtti irogatónak!
plümõ

Nekem inszem után mindig 14-dik nap kellett mennem vérvételre.

Andi
zsembi

Sziasztok!

Bocsi, hogy eltűntem, de péntek óta meghalni sincs időm! :cry: :cry: Az e-maileket sem volt időm nézni, épp csak megnyitottam és láttam mennyit írtatok. Ígérem válaszolok! A jövő heti taliban természetesen benne vagyok, ott a helyem.

Nóczikám, nem találok szavakat! Elszorult a szívem amikor olvastam, annyira sajnállak! Remélem mára beköszönött a mensi, és nem kell a JÁnosba menned. Ha esetleg mégis be kell menned, akkor csak annyit tudok mondani, hogy ott nagyon rendesek, főleg ha Apánk küld be. Márpedig ő küld be. Szóval ne aggódj, jó kezekben leszel. De azért bízom benne, hogy megúszod.

Hanyatkám, a fenébe! Tuti lesz még Neked királylányod, nem is olyan soká. És tudod, amíg nem jön meg, addig van remény! LEhet hogy csak rossz volt a teszt!

Bodzikám, Zelecske, Plümek, mennek a babaragik!!! Beszéljétek meg a picikékkel, hogy kapaszkodjanak jó erősen! Higyjétek el, szép karácsonyotok lesz, pozitív teszttel a fa alatt, és babával/babákkal a pocakban!

Cseka, örülök, hogy jobban vagy! Mindjárt megszületik Dani-baba.

Ági, pihizz sokat továbbra is! És vigyázz nagyon a babákra és magadra is.

Most egyenlőre ennyit írok, de majd még jelentkezem! Csak hív a munka! :(

Mindenkinek szép napot, babaragit, pocisimit, nyugisugit, randisugit küldök és minden szépet s jót!

Puszi

Bea
beus77

Sziasztok!

Hanyatom! :( De ez már biztos? Nem hiszem! Nem volt még korai? Azért még szerintem ne add fel.

Most jöttem meg Apánktól. Nagyon jókedvű volt. És ma mindenki olyan korán érkezett, mire 7.10-re odaértem, már az egész stáb ott várakozott az ajtóban, tényleg mindenki. Apánk is negyedre bevutott. Korán kezdtek. 8-ra már megvolt az első műtét, én 8 után nem sokkal kerültem sorra.
Úgy tűnik megy minden a maga útján, ma estétől kell akcióznunk.

Találkoztam édes Nóczinkkal, ugyan olyan jókedvű volt, ahogy emlékeztem rá a nyárról. Szerintem szuperjól viseli, ma derül ki, hogy ma vagy holnap kórház ( sajnos mensimanó nem ért oda hozzá ). Ahogy tud, fog jelentkezni és majd ő mesél.

inszemes lányok: Plümő, Andi, Szederke !! Ti mikor teszteltek!
És Zsembikém. Mi újság veled?

Ja igen, és a lényeg.
A nyitvatartást elég nehézkesen tudtam kiszedni Apánkból, de aztán csak megadta magát. dec. 18. utolsó nem. jan 2 első nap.

Puszik
finch

És persze Bodzi bébi, és Zelke! Jól vagytok? Pihizgettek, Simizgettek?
Minden rendben?
finch

Fincsikém!
Tüszőbeszámolót nem kapunk?
Mailben is jó lesz...:-)
Örülök nagyon!!
Mit jelent az utolsó nem??
Köszönjük szépen, nagyon figyelmes vagy!!!!!:D

Nóczikának nagyon drukkolunk!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Szia Andikám, Katócocs, Zsembekem és Beuska!!!:D

Kép
bodza2005

Plümplüm!:D

Kép
bodza2005

Bodzus!
Az utolsó nem semmit nem jelent. Nem tudom miért írtam oda! :D
Tüszőcskék bal oldalon szóra sem érdemes, jobb oldalon három szép nagy.
finch

Csajok, próbáltam válaszolni az e-mailre, de egyszerűen nem engedi elküldeni. Állandóan azt írja ki, hogy "küldésnél a válasz üres". Úgyhogy itt válaszolok burkoltan.
Yamika, a féjed egy angyal, nagyon ügyes! Küldök én is képet!
Szépem, nagyon szép amit csináltál! Ügyes vagy Te is nagyon!

Köszönöm a taliképeket, nagyon jók lettek!
Öreganyu, a kiscsaj egy igazi tündér! Nagyon édi! :D

Bea
beus77

Jami!
Kitartás mára!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

SZiasztok!

Hanyat még semi sincs veszve, még korán teszteltél nagyon. Sőt szerintem túl korán.

Nálam minden változatlan. Ma kicsit takarítgatok. Na nem viszem túlzásba :-)
Tegnap meg ülve vasaltam, hát szörnyű volt.

Na megyek is tenni venni kicsit.

Du még jövök!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Beuska!
Amiket ki kell tenni, azokat hozod?;-)

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Beus!
Köszi!:D

Fincsike!
Jé, pont, mint nálam...:D
Cukor vagy!:-)

Kép
bodza2005

De ééédesek!!!
hanyatka

Fincsikém köszönöm jól vagyok. Három petike az jó még lehetnek ikrek is akkor hajrá mindent bele.

Beusom jól vagy?

Ági csak ovatossan a takaritással.

Bodzusom fájditod a szivemet a képekkel ma az sztk-ból jövet egy sétáló utcán kell átjönnöm és nagyon jó idö volt kiszabadultak az Anyukák 21 babakocsist számoltam össze.
Á nem fájt csöppet sem a szivem.

Hanyatom fel a fejjel ugyis lessz királylánykád.

Andi
zsembi

Sziasztok Csajocskák!

Hanyatka :cry: De még ugye nem adod fel? még van jópár nap vasárnapig!!! És lehet, hogy télleg nem elég magas a hcg-d. Ez tuti sokat számít! Pedig elképzeltem neked egy királylánykát én is...

Noczinak nagyon szorítok! már görcsbe állt az ujjam. :D

Én ma totál be vagyok lassúlva... sokáig aludtunk, és azóta sem tértem magamhoz. van valami a levegőben?

Cseka kíváncsi vagyok mit kreatívkodsz össze koszorú ügyileg! Az enyém még nincs kész teljesen, csak részben. nincs ihletem.

Bodzi, ezek a képek szuperosak! Anne miért mindig 3 babót fényképez??? De imádom a nőt.

sok puszi
dobsakriszta

Kedves Hanyat!
Remélem tévedett a teszt...

Kedves Andi67!
Megírtam az e-mail címemet priviben. Köszönöm előre is a képeket.

Kedves Bodza!
Igen, nekem Gabi nővér "csinált" babát, meg Vass doki, meg Gyöngyi, meg egy kicsit mi is odatettünk;-)
A fél11-es injekció, az első, a "tüszőrepi" volt. A többi volt a progiszuri, azt hiszem csak a punkció napját követően, de lehet, hogy attól a naptól. Már nem emlékszem pontosan.

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Krisz!

Kiscsigu

Kép

Kép
bodza2005

Bodzim majd válaszolok az emailodra de elöbb beszélnem kell Tatussal.

Tatusom küldtem emailt.

Andi
zsembi

Albika!
Neked Iron Dokink 2 hónapig nyomatta a Progit, mit mondott, miért?
Azért kérdezem, mert ha ettől lesz tuti, mint Nektek, kérek én is még!!:D

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Na, lányok, akkor most változott a program, most azon kellene drukkolni, hogy egészen jövő hét csütörtökig NE kezdjek el vérezni, mert akkor azonnal be a Janiba, egyéb esetben akkor lesz a kapirga! Holnap lett volna egyébként, de valami nagy hacacáré lesz a kórházban (valami átadás, sajtóval, VIP-ekkel), úgyhogy egyáltalán nem lesznek műtétek.

Finch! Páromnak meséltem, hogy micsoda remek programotok lesz most három este, ne tudd meg, hogy irigykedett!!! :lol: Szegénykém két hónapja nélkülöz...

Hanyatka! %+;?-=':@(,#%($" (<--- itt káromkodtam)
noczi

dobsakriszta

dobsakriszta

a b--- francba, nem tudom beszúrnni normálisan....

NÉzzétek meg jó?
Puszi
dobsakriszta

Zsembike!
Elfenekellek, ha ilyeneket írsz, amikor ott lapul a pocidban a Manód!!!!!!!:D
Ok! Vettem a virágnyelvet.:-)

Kép
bodza2005

Beus, Szépem, Manóka, Kagyló!
Írjatok nekünk választ a mailre, mailben!!! KÖSZIKE!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

szia NOczi!
Oké, vettük, akkor most ezért lesz görcsben az összes ujjam! Puszi!
Bodzi köszi a képet! :-)
dobsakriszta

A két img tag közé próbáld berakni a linket, Kriszta!
noczi

Sziasztok!

Hanyatka! :cry:

Noczi! Oks. Akkor a nemmensinek drukkkkkkkk.

Bodzám! Pihensz azért rendesen?????

Finchikém! Jajaja pihi és simi, meg könyörgés, hogy maradjanak velünk!

Kezdek undorodni a hústól..... ááááááááááááááá én vércse voltam, erre most csak tésztára vágyom. csak tejföllel, meg sajttal.
Pedig a java még vissza van. Mi lesz így?!

Puszka, estefelé visszanézek! Addig jók legyetek!

Babaragik, meg minden!+++++++++++++++++++++++++++++

Kép
Kép
Kép
zel

Nagyon édes kis vonalzód van Krisz!

Nóczikám! Persze, iszonyatosan drukkolunk!!!!!!!!!!

Zelecske! Hát, már annyira nem, de azért igen.:D
Lightosan...:-)
Nahát, ezt nem hittem, hogy megérjük, hogy Te ne egyél húússssst! :lol:

Kép
bodza2005

Ettem húst, de nem ízlett. Pedig fincsi is lehetett, de a köret jobban csúszott.

Mi van Drága barátnőddel és embrikéikkel? Beülti? Hányan vannak? Puszilom ám őt is!

És köszönöm a segítséget anyás ügyben. Ma, mintha tegnap nem történt volna semmi.......

Nem találom itthon a Jégkorszak 2-t!!!!!!! Megőőőőőőőőőőőrülök. Pedig a húsos klippet megnézném. Hátha.

Kép
Kép
Kép
zel

Nóczika, drukkolok nagyon, hogy ne jöjjön meg jövő hét csütörtökig a mensid. Ha esetleg megjönne, és be kell menni a Jánosba, akkor mit fognak csinálni? Mert azt mondtad nem lesznek műtétek. Szegényke, nem irigyellek! De Veled vagyok!

Bodzika, sajnos valamiért nem tudok mélt küldeni! :cry: Pedig válaszoltam volna már, de egyszerűen nem lehet levelet küldenem. Nem tudom miért! :cry: :cry:

Zsembike, köszönöm, jól vagyok, csak elég zsúfoltak mostanában napjaim és eléggé el vagyok fáradva már emiatt. Egész hétvégén takarítottam (ablakpucolás, függöny mosása, vasalása, stb.), úgy elfáradtam mint a fene. És hétvégén még jön a szőnyegtisztítás, és a konyha rendberakása. Szóval nem unatkoztam, ezért nem jöttem ide sem. A gép sem volt bekapcsolva egész hétvégén. Hétfőn is és tegnap is későn értünk haza. Szóval nincs semmi gon, csak zsúfoltak voltak napjain és nem tudtam jönni. :(
Hogy érzed magad? Remélem pihizel sokat és nyugodt, hétköznapi életet élsz (nekem Apánk azt mondta a beülti után, hogy így éljek ).

Bodzika, persze hogy viszem! Nanáááá!!!! :lol: :lol:

Bea
beus77

Bakker, épp nwem ütötte ki a film a szemem.... Jól van, öregszem.

Kép
Kép
Kép
zel

Beus, nemtom mit fognak csinálni, ha megjön, de azért kell bemennem, mert akár simán el is vérezhetek itt otthon, ha napokig ömlik belőlem a cucc. Mert valszeg ömleni fog, nemcsak egy sima menszi lesz.
noczi

Szegény Nóczika! Ez elég rémísztően hangzik! De meglásd, nem lesz semmi gond! Nem lesz mensimanó jövő hét csütörtökig! Apánk pedig nagyon fog Rád vigyázni!

Bea
beus77

Noczi! Férjileg :D
Húha, azért gondolom jobban örültél volna a holnapnak! De úgy tűnik így kell lennie. Szóval én is nagyon-nagyon szorítok, hogy jövő csütiig ne legyen semmi esemény.
Kitartás!
finch

Zelecske!
Nem vagy semmi... Tényleg, azzal a résszel terveink voltak Csajok...;-)
Édes vagy!!!:D
A Barinőm is cupppant!!! Már tegnap írta és mondta is!!:D
Úgy van, mint én!!:D Hazatért a gyerekekkel!!:-)
Azt mondta, Apánk nagyon vidám és jókedvű volt ma!:D

Beusocska!
Ok, vettem :lol:!!
A másik kérdést sms-ben írd meg léccike!!!
Hogy úgy kalkuláljunk, kinek, mi stb.;-)

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Mikolt, Gyopárka, Leontina ezek a mai névnapok... :roll: :roll:
Komoly, ugye??????? :roll: :roll:

Kép
bodza2005

Beusom én jól vagyok pihizgetek meg izgulok.

Jaj Nóczikám drukkolok hogy semmi baj ne legyen.

Andi
zsembi

Bodzim elég randa nevek.

Andi
zsembi

Hanyatom!
Úgy bírnánk itt a Csajszikkal, hogy vasárnap pironkodva :oops:
kellene bevallanod, hogy tévedtél!!!!!!!!;-)

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?