bnemethm
Ilyen spermákkal is van esély!!! Lehet, hogy spontán nem jön (olyan gyorsan) össze, de lombikhoz egyetlen jó sperma is elég! Lesz baba, még lehet, hogy ikrek!

Veled mi újság, kivizsgáltak már, nálad minden OK?
Vígasztaljon, hogy van akinek 1 sincs, és még így is reménykedik (mint én)
Gitta
A remény soha ne add fel! Látod, Karmennek(ő most nem tud jönni, azért nincs tablicsku sem)is el volt záródva, s neki is sikertelen (2-3?) lombik után spontán jött össze a babó! Állítólag sokat tornázott, hasizomra is, és a doki szerint attól tisztult ki a petevezeték. Úgyhogy lesz nálatok is baba

Csak egy kicsit küzdeni kell érte, de ez biztos azért van, mert a Jóistenke úgy gondolta biztos, hogy ez kell a fejlődésedhez.

De lesz baba, erre gondolj! Ha pete van, spermium is van, akkor összejön!

Amúgy szerintem is felesleges kínozni tovább téged egy lapar után HSG-vel. És ha az sem sikerül, akkor megint csak elkeseredik az ember és közben telik az idő! Úgyhogy fogjátok meg egymás kezét a pároddal és hajrá! Kicsit nehezebb lesz, de együttes erővel sikerülni fog! Nagyon sokan vannak hozzátok hasonló helyzetben, és rengeteg sikeres példa van előttünk, úgyhogy kövessük őket
Látod, már a régi topiklakók is mind átköltöztek a frissbe.

Mi sem maradunk itt

Leone
Az a legfontosabb most, hogy megnyugodj egy kicsit. Foglald le egy ideig valami mással magad (tudom, nagyon nehéz, mert az ember minden szabad pillanatában erre gondol), olvasgass, nézz meg egy jó kis vígjátékot, színházba menni, nyelvet tanulni, lakást felújítani, kutyázni, új hobbit keresni stb., és akkor feloldódik ez a mostani görcs. A babák a mosolygós anyukákat szeretik

Sok sikert kívánok a kilábaláshoz
Ilduci
A verseidet gyűjtöm, és aztán ha rossz kedvem van, előveszem

És jó kedvem lesz
Lányok
Légyszíves szorítsatok értünk holnap reggel, készen vannak a párom limfocita, hormon és genetikai vizsgálatai, holnap megyünk a dokihoz megbeszélni az eredményeket. Ha jók, akkor mehetünk herebiopsziára - ficánkákat keresni
Nagy szükségünk lenne a drukkra!
Olici