Jó reggelt, mi megint korán keltünk
Ollem, szép lesz az otthonotok, teljék benne sok örömetek! Nekünk is nagy csoda volt, amikor az 52 nm-ből 74-be költöztünk, nem bántuk meg. Így a három gyerek is kényelmesen el fog férni, és most földszinten lakunk, cipekedni sem kell, ráadásul nyugodtan babakocsizhatnak a lányok, nem kell folytán rájukszólni, hogy de az alattunk lakó...
Emi, tényleg hatalmas élmény látni egy gyereket rácsodálkozni, örülni...Erre ugyan várni kell, én úgy láttam, hogy kb. két éves kora körül kezdett a nagyobbik igazán átélni egy-egy ünnepet, születésnapot, Mikulást. Tegnap is nagy boldogság volt (pedig semmi nagy ajándékot nem hozott a Mikulás, így egyeztünk meg a férjemmel. Csak édesség, gyümölcs egy kicsi csomagban, és a Kistücsök és barátai dvd. Ennyi. Karácsonyra is inkább kevesebb, de jó minőségű játékot kapnak, hogy tudjanak örülni. És persze könyveket.)
Nekem is volt a cipőmben forró csokihoz csoki, tejben kell feloldani, sokféle létezik. Ha szeretitek az édességet, menjetek el egyszer a Podmaniczky utcába a Jancsi és Juliska csokoládéboltba...Pici kis üzlet, Nyugatitól jobb kéz kanyarodni a Podmaniczkyn, és a bal oldalon van. Ott aztán vannak csodák, még csokiszökőkút is.
Emi, Szösszenet, és mindenki, megint hordozással jövök...
Tegnap a lányok a hordozós topikban belinkeltek egy jópofát. Praktikusságban hasonlít az Ergora, mert újszülöttől 20 kg-ig használható, elöl-csípőn-háton. A súlyhatárt érdemes ám átgondolni, mert egy kétéves, 14 kilós gyerek is elfáradhat, és neki a legritkább esetben viszünk üresen babakocsit. A hordozó viszont kis helyen elfér, csak 60 deka, bármikor a hátadra veheted a gyerekkel, ha megunja a gyaloglást egy kiránduláson. Kinézetre viszont inkább a Babybjörnre emlékeztet, nekem tetszik, és árban is kb. Babybjörn (BB kenguru 16 ezer Ft a legolcsóbb, néztem a Brendon honlapján, ez a Manduca 21 E.)
Szóval itt van:
http://www.kekpanda.hu/product.php?bid=MN62500&begin=0
Tegnap megcsináltuk a lányokkal a karácsonyi üdvözlőlapokat, a nagy nyomdázta krumplinyomdával, a kicsi pöttyözte az ujjával, amíg meg nem unta. Megmutatom nektek:
Mi ragaszkodunk a postai üdvözlethez, a babaértesítőt sem sms-ben küldtük, hanem postán, azokat is én készítettem, most is így lesz. Persze a szüleinket, testvéreinket felhívtuk telefonon, de mások postán értesültek a hírről. A gratuláló lapokat pedig eltettem a lányoknak emlékbe. Gratuláló sms-t nehéz eltenni
Szép pénteken, holnap már lehet pihenni!
Üdv,
Nuska+ (22+0)