Marcangoló,
persze, folyamatosan zúg a fülem, olyan magas sípoló hangon. visszagondolva gyerekkoromban kezdődött, amikor nagyon fáradtan értem haza éjjel buliból

(életemben nem sokszor voltam), akkor elalvás közben hallottam, hogy magas hangon zúg a fülem. így aztán, mikor nagy hajtás volt pár éve a cégnél, nem csodálkoztam, hogy este zúg a fülem, gondoltam a fáradtságtól. igen ám, csak volt, hogy már du. kezdődött, volt, hogy már délelőtt, s egyer csak reggel arra ébredtem, hogy abba se maradt. ekkor még vártam 1 hónapot, majd elmentem kivizsgálásra, s az egész ügy 1,5 évig húzódott kb., nagyjából nem sok eredménnyel. annyi azért negatívum, ha újra felkeresem a dokit, rögtön azzal kezdi, hogy "nem zavarja magát, hogy évek óta zúg a füle? miért nem tett ellene?". megjegyzem , ha kiderülne, hogy semmi bajom, ezt csak valami ártalmatlan dolog okozza, nem érdekelne, a zúgást megszoktam (ha fáradt vagyok erősebb, hangosabb); de piszkálja a csőrömet, hogy érszűkületre gyanakodtak, noha voltam ér UH-n, ahol minden okés volt, mégis kaptam értágítókat (különben utána kicsit jobb lett, ha más nem, hát a memóriám

); ÁM ANYUKÁM agyinfarktust szenvedett 48 évesen, szintén szűk agyi erek miatt. nem szeretnék az ő sorsára jutni, mert noha felépült kb. 80%-osan, ő már sosem lesz a régi. szóval nagyon örülnék, ha nem emiatt zúgna már most huszonévesen

a fülem.
Nuk,
amíg te megbízol a Fejlesztődben, s használ a kezelés, addig semmi gond nincs szerintem. megértem, hogy kellemetlenül érzed magad, de azért szívesen olvsnék Réka fejlődéséről, persze nem kell részletezni, hogyha nem akarod, csak írd majd le örömmel, hogy jé, már ez sincs, meg az sincs, meg ezt is tudja, azt is tudja. mivel maga a fejlesztős téma hál istennek "hidegen hagy" (kompetencia és egyéb híján), én inkább a babáról olvasnék, mint eddig is. a boszi topicot meg nyugodtan használd, annyiunknak segített már eddig! úgyhogy ha bajod, bánatod van, igenis tessék azt is beírni. Votiv is leírja Istiről , hogy mit tud, mit csinál, s nem emlékszem, hogy különösebben részletezte volna a fejlesztő munkáját. (vagy csak tetű módon átugrottam? :/ ) szóval ne húzódj vissza! kezdheted rögtön azzal, hogy mit hozott a Mikulás NEKED anyukádéknál

és hogy konkrétan milyen volt az Ikeja buli.

(én is szeretnék majd egyszer nálatok dolgozni [nem tudom milyen titulusban], mert imádom az áruházat)