Sziasztok!
Itt vagyok én is, csak mostanság csak olvsó módig jutottam.
Minden héten jöttek vendégek, így sűrgés-forgás volt itthon. Tegnap voltak itt a fönökömék. Nagyon jól éreztük magunkat!!
Memmének és Melindájának és Micunak Nagyon boldog névnapot kívánok, így utólag.
A hófordulósoknak pedig boldog hófordulót!!!!
A képek is nagyon tetszenek!! (ne haragudjatok, hogy nem sorolom fel egyenként, de félek, hogy valakit kihagyok)
Kati és Ancsa kicsit irigyekedem,hogy találkoztatok, de sebaj jövőre már mi is mehetünk Mikulás bulira.
Jó hogy írjátok ezt az ovis dolgot én azt hittem,hogy 3 éves kortól kötelesek az ovik bevenni a gyerekeket. Nem tudtam,hogy szelektálhatnak. Azt hittem,hgoy csak a bölcsi olyan, hogy várólista van és ha van hely akkor veszenek fel. Akkor azt hiszem mi is elmegyünk ovi látogatóba és felíratkozuk a várólistára.
Memme: Szerintem Eszter lányod megvárja Vidadokit! Bár én is ügyeletesnél szültem, de a legjobbakat tudom elmondani..
Eni: Örülök,hogy végre sikerült a költözés. Remélem mostmár Benőkéhez is eljönnek az álommanók és te is ki tudod magad pihenni!
Gyuzso: Neked küldjük a rotyimanókat (remélem Flórka nem vadássza le) Most nekünk is volt baunk a rotyival. Valahogy nem akart kijönni. aztán az elveimmel elnetétben kapott egy kis kamillateát és lázmérőt, na ennek meg lett a hatása.
Vali: Kicsit irigy vagyok,hogy tudsz futni. Sajnos nálunk a lakótelepen lehetetlen, mert a beton nem túl jó a téredknek, illetve a kutyákat póráz nélkül sétáltatják és engem általában megtámadnak a kutyák... Így nem kockáztatok.
Borsa: Tök jó, hogy óvonéni vagy! Melyik óviban dolgoztál a kuckó után? Hátha ott kapunk protekciót
Hanna: Várom a levelet!
Gabbo: de jó téged is látni (olvasni)
Gabi: Hogy van Enci?
Lilluska: Meggyógyultál már?
Tünde: REméljük,hogy a kiscsaj kibírja míg átadják a máv szülészetét.
Emano: Rendbe vagy már lelekileg? Milyen autót vettetek?
Ha esetleg valakinek nem reagáltam, akkor bocsánat...
Meddig lehet a képet küldeni Zsófinak? Mert mi is szeretnénk a talbóra felkerültni!!