A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Kriszzz!!!Üzenjél!!!
hanyatka

Jaj, Csajok én meghalok. Annyira fáj a torkom hogy nem bírom még a nyálamat se lenyelni, éjjel kirázott a hideg, iszonyú a közérzetem, jártányi erőm sincs. Du. vinnem kell Domit Helen Doronra, vasárnap meg Mikulásvonatra. Remélem holnap itthon kikúrálom magam, az egyik szobából a másikba nincs erőm átmenni. Mi ez? Influenza? Egyik pillanatról a másikra jött ki.

Köszönöm a jókívánságokat és Nektek millió pusza, ha lesz erőm, este benézek.

bea
öreganyu

Szasztok!

Öreganyu, épp tegnap hallottam este valamelyik híradóban, hogy ugyan még nincs járvány, de egyre többen fordulnak orvoshoz influenzaszerű tünetekkel... Szóval lehet, hogy sikerült összeszedned... Jobbulást!!!
noczi

Öreganyu!
Gyógypuszik!!!

Hanyat!
Cupppppp

Kép
bodza2005

Kedves Szurikáta!
Örülök, hogy itt is vagy, épp ma írtam Neked. Kis Petikénkben a Te "kezed" is benne van. :D

Kedves Tatu, Katóc, Hanyat, Zel!
Köszönöm a kedves szavakat, csak azt tudom írni, hogy mielőbb Ti is és a többiek is átéljétek, milyen a babuci szívdobogását először hallani, látni a pofiját az UH-n, meghallani először a hangját...Bizony közeleg az idő :wink: .

Akciózóknak szép tüszőket kívánok, ET utániaknak babaragacsokat, babásoknak pocaksimit, anyukáknak boldog pillanatokat a babákkal, többieknek megerősödést a felkészüléshez!

Kép
albi2000

Hali lánykák,

Öreganyu, valószínűleg - járvány még állaítólag nincs - bekapkodtál egy influ-vírust. Mielőbbi gyógyulást. Sok tea és amennyire lehet ágymeleg.

Bodzi pusssz!

Plümikém Te csak örülj, hogy végre nem él külön életet a hasikád.
Ez jó jel, hogy legnyugodtak odabenn a hormon- kedélyek .

Szederke????????? Where are you????? Úgy eltűntél, semmi hírünk rólad drága?!

Hanyatkám örülök, hogy jól vagy. Te se dolgozz sokat. :D

Yamica elolvastad a napi penzumot?? pusszantalak!

Kriszta gyerek a hírekkel, amint lehet.

Mindenkinek szép napot, este nem tudok jönni, mert vendégeink lesznek.
ugysem bírom ki délután még bekukk.
andi67

Lányok!

Ezen az oldalon kedves, vidám és egyedi ;-) "ajándékot" készíthettek szeretteiteknek, barátaitoknak!!!:D

http://www.elfyourself.com/

Fincsikém!
Te biztos csípni fogod!:lol:

Kép
bodza2005

Csajszikák!
Krisztánk most hívott!!!!!!!!
6cm-esek az édes kisBabái!!!
Annyira mozgolódtak, hogy Apánk alig tudta megmérni Őket!!!:lol:
Az eredmények rendben vannak!!!:D
A részleteket hétfőn írja meg Krisz, mert holnap kreatív napja lesz, vasárnap pedig nem tud jönni, de hétfőn már velünk lesz ismét!!!!!:D
Most indultak hazafelé! Jan.2-án megy újra Déviszünkkel randizni. ;-)
Apánk breteg még mindig szegényke... :(

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Csak most tudok jönni, mert ma csavarogtam. A munkahelyemen voltam, és kicsit felbosszantottak, mert a főnököm erősködik, hogy ki kel írno,m az idei szabimat még, nem értik meg, hogy egy veszélyeztetett terhességnél nem tudják csak úgy a betegszabit megszakítani. Mondtam neki, hogy de hát értse meg, hogy én bármikor korházba is kerülhetek, és akorr buktam a szabimat. Meg az sem érdekelte, hogy mondtam, hogy engem nem zavar, ha elvész, csak hagyjanak már békén. Na mindegy, majd lesz valahogy.
De már dícsérnek, hogy szépen nő a pocim. :-)

Szurikáta üdv. Én ahogy megláttam a neved, meg hogy BOdzi mondta, ohgy ki kell találni ki az, azonnal tudtam, csak hát nem voltam itt, hogy megírjam.

Tényleg Bodzi Kriszta nem üzent??

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Bocsika, most látom, hogy de üzent! :-)

Ági28

Szép estét Andikám!!!:D
Biztos klassz lesz!!:-)
Hozzánk vasárnap jön a legeslegszűkebb baráti társaság (20 emberke :-), mert a szülinap, az szülinap, bármilyen üdülő életmód van is mostanság előírva. :lol: :lol: :lol:

Kép
bodza2005

Szia Ágikám!!!
:D
Ne hagyd Magad idegesíteni!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Na azért anyira nem idegesítettem fel ám magam! :-)

Na de megyek is pihizni tovább. Csak bejeentkeztem ma is.

Ja mi meg az akkváriumból két haéacskát is temetünk! Hátonúszók lettek szegénykék! :-(

Na jók legyetek.

Pudzzzzzzzzzzzzzzzz

Ági28

Sziasztok!

Bodzi,Hanyat nem kaptátok meg az emailom?

Kriszta olyan jo hogy rendben vagytok.

Fiatalanyú kuráld magad.

Andi
zsembi

Sziasztok!

Bea, Neked továbbra is jobbulást! :)

Kriszta, betojtam a videódtól. :lol: :lol:
Gratula a virgonc babókhoz! :D
Nekem az Uzsokiban van ismerősöm, egy szülésznő.

Yami drága, remélem, hogy jól vagy! :D

Hanyatka, még reménykedjünk, okés? :D

Mindenkinek pusszanat! :D
katóc

Gesztenyés libasült

Libasütés
A liba sütésére kilónként körülbelül 35 percet számoljunk. A töltelék miatt ehhez még 30 percet adjunk hozzá. A liba akkor kész, ha combjába hústűt szúrva a kicsepegő lé már nem véres.

Hozzávalók 6 személyre:
1 zsömle
4 savanykás alma
2 hagyma
25 dkg tisztított gesztenye (tasakos)
1 tojássárgája
1 mokkáskanál szárított kakukkfű
1 mokkáskanál szárított majoránna
1 konyhakész liba (kb. 3,5 kg)
1 csirkehúsleves kocka (pl. Knorr)
12 db főzőtasakos burgonyagombóc

A mártáshoz:
50 ml piros szőlőlé
4 dl húsleves kockából
1 erőleves kocka
2 evőkanál ételsűrítő
2 evőkanál konyak

A káposztához:
60 dkg vöröskáposzta
1 fej hagyma
1 evőkanál ribizlilekvár
2 dl almalé
1 teáskanál forraltbor fűszerkeverék

Elkészítés: A töltelékhez a zsömlét vízbe áztatjuk. Megtisztítunk 2 almát és 1 hagymát, mindkettőt kis kockákra vágjuk. A gesztenyéket negyedeljük. A zsömlét kinyomkodjuk, összekeverjük a hagymával, az almával, a gesztenyével, a tojássárgájával, és sóval, borssal, kakukkfűvel, majoránnával fűszerezzük. A sütőt 200 fokra előmelegítjük. A libát megmossuk, kívül-belül bedörzsöljük sóval és borssal, és beletöltjük a tölteléket. A nyílást összetűzzük, és a mellével lefelé tepsibe fektetjük. Felforralunk fél liter vizet a húsleveskockával, a libára öntjük, és a sütőben kb. 2,5 óráig sütjük. Közben többször meglocsoljuk a levével, megszurkáljuk a bőrét, és meg is forgatjuk.

Egy óra elteltével megtisztítjuk a maradék almát és hagymát, összevágjuk, és a sült köré szórjuk. A káposztát megtisztítjuk, négybe vágjuk, torzsáját kivágjuk. A negyedeket vékony csíkokra vágjuk vagy gyaluljuk. A hagymát meghámozzuk, felaprítjuk. A káposztát összekeverjük a hagymával, a ribizli lekvárral, jódozott sóval és borssal ízesítjük, és kb. 30 percig állni hagyjuk. Ezután a káposztát egy nagy lábosba tesszük, ráöntjük az almalevet, és lefedve kb. 25 percig pároljuk. Az almát meghámozzuk, kimagozzuk, húsát kis kockákra vágjuk, és a 25 perc letelte után a forralt bor fűszerkeverékkel együtt a káposztához adjuk. További 10 percig főzzük A gombócokat a csomagon olvasható utasítás szerint sós vízben megfőzzük. Leszűrjük, kivesszük a csomagokból. A libát tálra emeljük, melegen tartjuk. A pecsenyelevet zsírtalanítjuk, és kis lábosba szűrjük. Hozzáöntjük a szőlőlevet, a húslevest és összeforraljuk. Az ételsűrítővel besűrítjük,és konyakkal ízesítjük. Tálaláskor a libát felsze leteljük, és a tölteléket külön kínáljuk. A gombóccal és a párolt káposztával körítjük.

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Szép estét Lánykák!!!:D

Kép

Kép
bodza2005

Szép estét mindenkinek!
Nagyon köszönöm mindenkinek a kedves fogadtatást.

Katóc!

Igen,én szurizom Bodzát,és Albi Petikéjét is én erősítettem.
szurikáta56

Bodza!
Köszi a videot,nagyon édi! :lol:
szurikáta56

:lol::lol:

Kép
bodza2005

Jó éjt, szép hétvégét Mindenkinek!!!

Ilyen kis drágát/drágákat kívánok mindannyiunknak Csajocskáim! ;-)

Kép

Kép
bodza2005

NAgyon szép hétvégét Mindenkinek, sok puszival.

Bodzus, ha vas-ig nem tudnék jönni: SOK BOLDOG SZÜLINAPOT KVÁNOK! Sajnos én szép képeket nem tudom hogy kell csinálni!

Nagyon sz..ul vagyok, megyek is.

SOk ölelés!

bea
öreganyu

Jóóóóó reggelt DRK tagok!!!!

Itt virítok a munkahelyen, be kellett jönni :cry: :cry:

Öreganyu: jobbulást, jó vacak lehet 2 kisgyerek mellett

Szépem:
most kaptam egy tippet mensikitolásra, a citrom mellett, ciklus második felétől 1000 mg C vitamin.
Aki írta javasolt az Utrót vagy a Duphastont....szerintetek?????

Ági: ne hagyd magad felidegesíteni, a babók a legfontosabbak!!!
Szegény hátonúszók

:wink:

D.Kriszta: gratula a 6 cm-es babókhoz, pocak kezd már nőni????

Mindenkinek smaccantás és szép hétvégét!!!!

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Tegnap nem tudtam netre jönni...

Bodzám! Előre is boldog szülinapot!

Kriszta! De jó buli lehet a mozgó kis csodákat méricskélni!

Ági! El is hiszem, hogy szépen látszik a pocikád! tutti nagyon szépek vagytok!

Tatus! Nekem nyáron volt egy hónapom, amikor tolni kellett a mensit. Bevallom, én is pár szem utro-val oldottam meg... :oops: :lol:
A mensi előtti 3-4 nap egy-egy golyóval. Így megnyertem azt a két napot, amire szükségem volt.

Váltva fáj, szúrkál a pockom, vagy nem... Ha igen, attól ijedek meg, ha meg nem, akkor attól.... Jó lükebogyó vagyok mi???

Megyek, körülnézek, van-e valami csábítóóóóóóóóóóóó húúúúúúús! (Boááá)

Szép hétvégét Drágáim!
Smaccantás:

Kép
Kép
Kép
zel

Zelecske!
Köszönöm szépen!!!!!:D:D
Nahát, micsoda kísérletek!! Ejnye!!
Nekem is ez van és pont így vagyok vele, Velük, ahogy Te! :oops:
Jaja, én is nyomatom, de ma felfordult a gyomrom, ahogy melegedett a kaja és szállt az "illata" :shock: :lol: :lol:
Pedig a barátaim hoztak finiket, a cukik!:-)
Ma kicsit sokat tevékenykedtem, szúrkáltak is rendesen a gyerekek... ;-)
Vigyázz Magatokra Bébikém!!!!:D:D

Csajszikák!
Megvettem a szépséges képeslapokat... ;-)

Öreganyu!
Köszi, nagyon kedves vagy!!!!:D:D
Jobban vagy???? Remélem!!!:-)

Kép
bodza2005

Szurikátám!
Itt hagytad a lapot, amit kinyomtattunk... :(
Nem baj, holnap úgyis talizunk! :lol:

Kép
bodza2005

Sziasztok,

Na vége ennek a fárasztó napnak... kétszer is bealudtam délután. Ma csak 7 gyerek volt, de milyen elevenek...

A tegnapi nap fantasztikus volt apánknál! Azok után, hogy jól kiadta magából mérgét, hogy én nem akarok menni magzatvízvizsgire még az "eszek én csak fogytam 3 kilót" dumámat kellett megemésztenie :D :D :D
Aztán jött a nehéz feladat. Babók megvannak, még van sárgatest - ezt nem értem.
Elkezdte mérni az egyiket és mondta a számokat, én meg csak ujjongam. Jóuramnak meg kellett mutatni, hol a feje, hol a popsi :lol:
Na a második baba, már nagyon bukfencezett, eltartott egy darabig míg lemérte. De a nyakredő számok is okék (1,9 és 2,0 az úgy tudom jó). És mikor felémfordította a monitort nekem is integetett Babácska! Hát nem tudom leírni azt a boldogságot amit éreztem!!!!

Szóval minden szupi volt, de még este sem tudtuk elhinni, hogy mennire kepesztettek a babák!

Öreganyu GYÓGYULGASS!!!
Ági ne idegesítsd magad mások hülyeségén, mert azzal magad bűnteted!
Bodzi kis szülinapos NŐJÉL NAGYRA!!! ISTEN ÉLTESSEN!
Tatu pocak nődögél, hétvégén remélem fotózunk, majd küldöm.

Mindenkinek köszi a rámgondolást!

Jó hétvégét!
Puszi
Kriszta
dobsakriszta

bodzi, itt vagy? :) :)
yamita

sziasztok,
hanyatom, andikám, katócom jól vagyok, örülök, hogy írtatok, de már ugye vizsga és munkahely között tépem a hajam felváltva, egyszerűen nincs időm netezni.. :( de de majd a jövő héten!!! ;)
hanyatkám hogy vagy?
andi sátor van..kettő is.. és szerintem Te még ebben is csinos lennél.. édesdrága mosolygós férjednek nagy puszi. :)

csajok mi ez a töménytelen kajarecept??? bodzaaaaaa, viselkedj :D:D:D jaa, és komcsi, mi??? :lol:

SZIA SZURIKÁTA !!! :D bodza Te lökött vagy teljesen :D
de ez remek ötlet volt, de jó, hogy itt vagy!
minden du gondolok Rád és bodzára egy kicsit ;) (pontban...)

pusziiiii
yamita

szép hétvégét csajok!

Zel - fordíts meg a kedved: örülj ha szúrkál, örülj, ha nem. :) túlstimus voltál, hogy ennyire kell a husi?

Öreganyu - gyors jobbulást kívánik nektek!! C-vitamin löketet ajánlok! 2000mg. meg aehinacia cseppet, ha jól írom, nekem az tutira beválik! alkoholos oldat, s nem italba keverem, ha nem rögtön a fájó torokra cseppentem, tutira megdöglenek tőle a bacik!

Kriszta - nagyon irigylünk!!

Szurikáta - üdv!! örülök, hogy itt vagy köztünk!

Tatu - köszi a tippet menzitolásra, a c-vit még jöhet, de én hormonokkal nem merem befolyásolni a szervetem.

Bodza- Isten Éltessen Születésnapod előestéjén!!!!!!!!! Kívánom, hogy a köv. szülinapodon már a kezedben tarthasd szép, egészséges Babá(i)dat!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
szépem

Szép estét mindenkinek!
Szépem és yamita!
Köszönöm hogy ilyen kedvesek vagytok velem!
Bodza!
Rájöttem én is hogy ott maradt,de már a mailt is megkaptam.Küldtem amit igértem,remélem átmegy rendesen és meg tudod nézni.
szurikáta56

Köszi az ötleteket CSajok, az a baj, hogy semmit nem bírok lenyelni, minden marja a torkomat, ma azt hittem visítok, az Árkádban ittam egy kiwi-banán-narancs levet (C vit), hát iszonyú volt. Jó fogyókúra. Éhes vagyok mint a farkas, de semmit nem bírok lenyelni. Férjem hozott minyont, most azzal próbálkozom.

Kriszta! Nekem is 6 cm-esek voltak 12 hetesen! Miket mondott Apánk a magzatv.vizsg.nem elmenéssel kapcs-ban?

Holnap Mikulásvonatozunk, valahogy majdcsak túlélem!

bea
öreganyu

elnézést, h betolakodom ide, de

igaz, h csak holnap lesz:

DRÁGA BODZA NAGYON NAGYON NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT NEKED!!!!!!!!!!!!!MILLIÓ CSÓKOT, ZEBRÁ(KAT) ÉS SOK EGÉSZSÉGET KÍVÁNOK!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://angelicdiary.files.wordpress.com ... orta-4.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink:
kerekpocak

Kép
kerekpocak

Fú, de cukik vagytok!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops:

Kép
bodza2005

Köszönöm szépen, annyira kedvesek vagytok!!! :D:D
Zsófikám! Jól megleptél!!! Cukkancs vagy!!!!! :lol: :D

Kép

Kép
bodza2005

Yamitásom!
Annyira drága vagy, hogy minden inj.-nál gondolsz...
Ígérem, én is fogok!!!;-) :D:D:D

Kép
bodza2005

Nagyon Boldog Születésnapot Drága Bodzim!!!!

Kép
hanyatka

És ez is neked :)
Kép
hanyatka

Nem jó,a fórum óra,igazából már 0:03 van,vagyis dec.09 :)
hanyatka

Hanyatocskám!
De édes vagy!!!!!
Nagyon szépen köszönöm!!!!!!!!!!!
Cuki a malacka!!:lol:

Küldtem mindenkinek adventi süti-recipéket... ;-)

KÖSZÖNÖM A KEDVES KÉPESLAPOKAT CSAJOCSKÁIM!!!!!!!!!!!!!!!! :oops:

Kép
bodza2005

BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNOK!!!!!!!!!
:D :D :D :D :D :D :D

manoka
manoka71

SZiasztok!

BODZIKA DRÁGA NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT, ÉS MÉG LEGALÁBB 100-AT, HOGY A DÉDUNOKÁKAT, SŐT AZ ÜKUNOKÁKAT IS MEGÉRD!

Én meg két napja megint hányicskázom. Ja és nekem is fáj a torkom! :-(

Ági28

Kép

Ja és kívánom, hogy jövőre már ezt tedd...

Ági28

Na megyek Stahlt nézni, meg jön az anyós is. Na puszika!

Ági28

Ágikám és Manócska!
Köszönöm szépen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-)
De édes a kis figura, a ringatós!!!:D:D

Kép
bodza2005

Kép
Kép

Kép
bodza2005

SZÉP VASÁRNAPOT MINDENKINEK kedves DRK!!!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Köszönöm szépen az sms-eket és az édes képeslapokat!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép