ISTVÁNKÁT AZ ISTEN ÉLTESSE és tartsa meg nekünk még sokáig olyan aranyos kis naív gyereknek, mint amilyen most; mert ezek a gyerkőcök olyan baromi gyorsan felnőnek, és randa tinédzser lesz belőlük, hogy csak ámulunk bámulunk!
Zsanci,
elvileg ilyen hányós v. fosós esetekkor nem kéne tejterméket adni (biztos erre gondolt) a gyereknek, hanem valami üres teát (nyilván nem feltétlen kamillateát), de én se üresen adnám, hanem tele nyomnám neki azzal, amivel szereti, mert az elsődleges szempont NÁLAM, hogy hányós fosós időben a gyerek azt egyen, amit kíván, még ha az nem is helyes. így szokott rá a csokis gabonagolyóra anno. az almalé meg nem hinném, hogy túlzottan savas lenne, + a sav ilyenkor egyáltalán nem árt, hacsak nincs savtúltengése. kicsi koromban (ilyen esetben) mindig valami narancsos v. egyéb ivólét ittunk + házt keksz és mindig bevált

.
én, ha anyósodnak lennék, csak elmondtam volna, hogy ilyen esetben mit javaslok, aztán hagytam volna, hogy mindent úgy csinálj, ahogy, hiszen mi a pöcs közöm van hozzá?? úgyhogy ne légy szomorú, felejtsd el, és örülj, hogy a férjed melléd állt, ami nagyon nagy szó, hiszen ő két tűz közé került.
nálunk most az a szitu, hogy Lencse köhög, taknyol, s hiába csináltam neki mézes teát, nem issza, bezzeg a dög édes Ikeás bodzaszörpöt igen. hát azt kap és kész, a torkának is jól esik az édes.
én is megkóstoltattam Lencsével az ivójogot, és azóta folyton kér, mi több, az én hüle savóitalomat is issza, pedig asszem az édesítőszeres.
Neet!
múltkor néztem a nagyon régi Halloweent, és rájöttem, hogy hasonlítasz a fiatal kori J.L.Curtishez!
és minek neked vmi alapfokú izé? járjál eszperantóra, az menni fog gyorsan!
éljen, hogy visszajöttek az eltévedt bárányok (Vera, Neet)
kuckucszörcsszörcshapcipöhh