A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Bodzikám!!!
Az nem is malacka,hanem disznófülű :) :lol: :lol: :lol:
hanyatka

Bodzus!

Meghitt, szép napot kívánok neked.
Boldog születésnapot!!!

Kép
finch

Bodzika Boldog Szülinapot kivánok!!!

Kép

Andi
zsembi

Sziasztok csajok!!!

Öreganyu: jobbulást Neked, mi lenne ha bébipapit ennél mint tejbegríz és társai? semmi savasat mert az marja a torkod.

D.Kriszta: örülök a 6 centiseidnek, fantasztikus lehetett, sárgatest azért van még mert csak a 12. héten alakul ki a méhlepény addig a sárgatest tartja fenn a terhességet, termeli a hormonokat.

Yamita: kitartás a vizsgákhoz!!!!! Sok van még hátra????

Szépem: én lehet, h megkockáztatok pár Duphastont, nálam már az is haladás lenne, ha nem jönne megint hamarabb a mensi, ez "csak" progeszteron és a nyh-át nem engedi leválni idő előtt.

Ágica: kitartás és hessegesd el a rókákat-:))

Anikó
tatulány

Drága Bodzikám!

Kép

Bea
beus77

Jaj, Tatu, képzeld, még ilyesmit se tudtam megenni, még langyos teát se. Tudom hihetetlen. Ma már jobb, ma jól belaktam spagettivel. De tegnap a 2 db. minyon fél órás műsor volt.

Jó volt a Mikulásvonatozás,csak az a sok hülye szülő, esküszöm rosszabbak néha mint a gyerekek, majd mesélek.

bea
öreganyu

Öreganyu, örülök, hogy jobban vagy! Jobbulás Neked és a gyerkőcöknek is! Igen, ez néha előfordul, hogy a szülő hülyébben vilsekedik mint a gyereke. De a lényeg, hogy jó volt a vonatozás!

Bodzkika, Zelecske, Plümőke és a többiek! Hogy vagytok??? Mennek a babaragik! Pihizzetek sokat és egyétek a husikát!

Jaaaaajjj, lányok!!!! Kedden talizunk! De jóóóóó lesz, már várom naon!

Bocsi, hogy nem jöttem csütörtök óta! Pénteken nem tudok jönni a munka miatt. Utána meg befejeztem a nagytakarítást, amit múlt hét végén elkezdtem. Naon szép lett minden, de jól el is fáradtam.
De ez nem is lenne gond, csak hát szomorú is vagyok. Ez a hétvége nem a mi hétvégénk volt a férjemmel. Főleg a szombat nem a mi napunk volt. :cry: Tegnap meghalt a nagymamája. Pont náluk voltunk (mármint anyósoméknál, és anyósom ápolta szegényt). De hogy ez ne legyen elég, amikor hazajöttünk, felhívtam anyukámat, hogy megmondjam neki. Erre ő mivel fogad?? Hogy az én nagymamám kórházban van, mert elöntötte a tüdejét a víz. De állítólag nem komoly, ha minden jól megy, akkor holnap hazaengedik. Totál kész voltam! Csak úgy potyogtak a könnyeim, alig bírtam összeszedni magam. :cry: Ma már jobban vagyok, eltereltem a gondolataimat a takarítással.
Ne haragudjatok, hogy rátok zúdítottam bánatom, de tudom, hogy ide nem csak jó hírrel és babatémával lehet jönni. Tudom, hogy mindig kap az ember vígasztaló és nyugtató szavakat (nem mintha a családtól nem kapna az ember, de ez itt mégiscsak más).

Szép estét Mindenkinek!

Pusszantás!

Bea
beus77

Kriszta, örülök, hogy jól vannak a babák! Irigyellek nagyon, de hamarosan mi is követünk ám!!!

Ági, ne idegesítsd magad a főnökön, nem éri meg! A főnökök már csak ilyenek! A legfontosabb, hogy Neked és a babaáknak ne legyen bajuk! És nem is lesz!

Bea
beus77

Jaj, Beuska, fogadd részvétem, nagymamádnak jobbulást, simogasd meg ismeretlenül is helyettem Őt is és a Férjedet is. Az ittmaradottaknak mindig sokkal rosszabb......

Sok puszi

bea
öreganyu

Öreganyu, köszönöm, aranyos vagy! Sajnos nem tudom megsimizni a mamimat, mert nagyon messze van, de jövő héten megyünk hozzájuk! :)

Bea
beus77

Fincsikém, Zsembibaba, Beus, Tatus, Szederkém!
Köszönöm Nektek is nagyon szépen a jókívánságaitokat és aranyos lapokat, képecskéket!!!!!!!!!

Nagyon jó volt a szülinap!!!! Olyan édes, jó, igaz, tiszta, érzékeny, őszinte, hű és szeretettel teli Barátaim és kisCsaládom van!!!!! Jó ezt újra és újra megtapasztalni és így együtt... igazi ünnep volt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Végtelenül Boldog vagyok!!! Az pedig, hogy egy ilyen csodálatos Társat, Férjet, Barátot, Szerelmet adott a Jóistenke, mint a Párom, külön köszönöm az égieknek!!!!!!! Igazából tudom, többet nem is kívánhatnék... :oops: :oops:
Titeket is köszönlek az Angyalkáknak!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Édes Beusom!
Imádkozunk a Lányokkal, hogy a Nagyikád hamar meggyógyuljon!!!!!!!!

Jó éjt!!!!!!!!!! De klassz lesz talizni újra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:-):-)

Kép
bodza2005

Kép

Kép
bodza2005

Jó reggelt Lánykák!

Nem is tudom mivel kezdjem... Az idegbajjal amire keltem? Beust ápolgassam? Öreganyunak küldjek sok-sok gyógypuszit?
Hát asszem előbb leírom mi volt itt, hátha felvidultok tőle.

TEgnap fini ebéd után Kriszta jókislányhoz mérten elment tentézni, míg Jóura a garázst próbálta rendbe szedni (tele volt szelektív gyűjtött szeméttel). Aztán felkeltett engem, aki kómásan ébredt 2 óra alvás után. Ennyi az elősztori...
Ma reggel megkaptam a szokásos puszikat és simiket, majd fordultam volna másik oldalamra, hogy én még aludhatok kicsit, mire hallom: Hol a kocsikulcs???? Na én azt nem tudhatom, de ágyból ki, gyors öltözés, irány a garázs. Kocsi átkutat - semmi! Ruhák átkutat - semmi! kulcsos fiók kirámol - semmi! Dugi fiók megnéz - semmi! Jóuram vezetgeti le a történéseket, majd telefonál, hogy valaki jöjjön érte. Közben 150s vérnyomással gondolkodik, öltözködik ami persze nem ment neki, hogy kidobta volna a kukába a kocsiból kirámolt szeméttel??????????? Kriszta újból felöltözik, irány a kuka. Vittem a kis zacsit, hogy majd jól kirámolom, de nem kellett. A banánhéj és két zsepi között ott figyelt a KULCS! :) :) :)
Jóuram már a biztosítót meg a jó édes nénikéjüket emlegette, így nagyon megkönnyebbült. Hát még én.... Én vagyok varázsló néni, mindig mindent eltűntetek... Nagyon be voltam tojva, hogy én vagyok a hunyó :oops:

Bodzika, örülök hogy jó telt a szülinap, nagyon megérdemelted!
Beus, naon sajnálom nagymamit, párodnak részvétem. Igaza van fiatalanyunak, aki ittmarad annak nehéz...
Remélem is hogy követtek nemsokára a bebabásodással!!! Azért írom mindig mi történik, hogy tudjátok magatoknak programozni a dolgokat! :) görcsben áll kezem lábam úgy szorítok!!! :-)

Fiatalanyu, szupi, hogy kicsit jobban vagy, a hülye szülőktől óvjon minket a Jóisten! :D várom a sztorikat.
Apánk édi volt! Hogy bennem sem lehet megbízni, meg ennyit a hűségről mert a múltkor még benne voltam a magzatvíz vizsgiben most meg nem. És mit csinálunk ha mongoloid gyerek lesz a kezében szüléskor? és csak mondta csak mondta.... Én meg mondtam sokadszor, hogy féltem a Babákat, nem kell az nekünk. Párom meg sápadtan ült mellettem...

Tatu, köszike! Csak azt nem értem, hogy apánk miért háborodik fel akkor a sárga testjeimen mindig ?

Menek, ma sűrű a nap. Sütisütés, órákra készülés a holnapira is. Meg ilyenek!

Tessék jelentkezni hogy kivel mi van!!!!!
Puszi
dobsakriszta

Sziasztok!

Előszőr is Beus nagyon sajnálom , hogy mindezt karácsony előtt kell megélnetek. A nagyidnak jobbulást.

Kriszta nem semmi. Nálunk is mindíg ez megy, a párom mindent elkever, én meg elővarázsolom.

BOdzika örülök, hogy jól sikerült a szülinap.

Fú én ma olyan nehezen keltem fel. Hogy csak na, meg alapból nyominger vagyok. De hát majd cak jobb lesz du .-ra.

Öregnauy jobbulást. Ma reggel én is folyamatosan az orromat fújom. SZörnyűűűűűűűű

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Jó reggelt Lányok!

Beus, részvétem Nektek, a nagymamidnak meg jobbuást kívánok. Mennek a gyógysugik ++++++++++++++++++++++++ :P

Fiatalanyu Bea, én is örülök, hogy jobban vagy. Jó kis kényszerfogyókúra az ilyen. :wink:

Kriszta, ilyeneket mi is szoktunk ám csinálni. :D Volt már, hogy a hűtőből szedtem elő a kocsikulcsot. A szemétben általában a kiskanalak végzik. :D

Csajok, tegnapra pöttyös gumilabda nagyságúra dagadt a jobb térdem, nem tudtam ráállni. :shock: Most kicsit meg vagyok rémülve, hogy mi lesz a programjaimmal, ugyeee 8) , de délután egyre megyek tündérszép dokibácsihoz, remélem leapasztja valami csodaszerrel. :? Meg vagyok átkozva!!!!! :evil:
katóc

Jó reggelt!

Én is olyan nyomi vagyok, megint "JÓÓÓÓ" idő van.

Beus:
nagyon sajnálom, fogadjátok részvétemet, Te nagyidnak meg jobbulást kívánok. Egy ilyen dolog mindig "rosszkor" jön, de gondoljatok arra, h az eltávozott nagyi küldd majd egy dédunokát jövőre!!!!!

D.Kriszta: Apánk jófej volt...."magában sem lehet megbízni"

:lol: :lol: :lol: :lol:

Katóc: mi van a térdeddel ilyen sokszor? valami ízületi gyulladás??? Neked, meg Fiatalanyu torkának gyógyító energiák+++++++++++

Anikó
tatulány

Sziasztok!

Beus! Nagyon sajnálom... Nagyidnak meg mielőbbi gyógyulást kívánok!

Bodza! Könnyen szeret téged a családod, mega férjed! Ha látnák, ( bár zugolvasó anyukád biztosan, puszika neki) amit írsz!!!!! Szóval csak azt akartam mondani, hogy annyi erőt, szeretetet adsz, hogy nem is lehet mást tenni, mint szeretni téged...

Katócom! Vigyázz a lábikódra!!!!!

Öreganyu, gyógyulj meg gyorsan! Azt írtad, nem tudod a nyáladat sem lenyelni. Hát hagyd csorogni. Unokahúgom is kis nyálas csigabiga. ( négy és fél hónapos.) Bár nem is értem, mi itt a probléma! Nyúld le az elszívót a rendelőből!

Kriszta! Ez kulcs......
Ma reggel telcsizett anyucim, hogy nem tudott bejönni, be is rosált, hogy baj van... Mire én tízkor felkeltem és félkómásan nekiálltam bejárati kulcsot keresni. Sehol nem volt. Na én is berosáltam.... Telefon ide-oda, drágám esküdözött, hogy nála nincs.. Jó, akkor garázs, autó talán ott lesz. Ja, de hát nem tudok kimenni. Ablakon meg lehet, nem most kéne közlekednem. Végső kétségbeesésben az ÖSSZES kulcsot kipróbáltam, ami a tartón volt. Van pótkulcsunk... Nem is gondoltam, tudtam. Közben teló: jaaaaajajjjajaaaj drágám bocsi, meg minden, itt a kulcsod a zsebemben. Cirka 50 km-re dolgozik....

De ami a csúcs: tegnap jávorszarvas sültet ettem. De izé vagyok, mi, hogy ezzel dicsekszem. Először volt némi lelkifurdalásom, hogy van-e rokonság a jávor és a rénszarvas között. Szarvas, szarvas... De az íze legyőzött mindent. Vannak Svédországban rokonok. Ők is vadásznak, mint apósom. Hoztak kóstolót.

Smacc!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok DRK-sok!

Csak gyors beugrás:

Beus, sajnálom és mielőbbi jobbulást a nagyidnak!!!

Yamikám, hogy állsz a vizsgákkal?

Mindenkinek sok pussz, majd még bekukkantok.
plümõ

Tatukám, szerintem nekem sokizületi gyulladásom van, csak ezt még egy orvos sem mondta ki. Néha-néha egyik-másik izületem bemondja az unalmast, és elkezd balhézni. Egy csuklótól még nem dől össze a világ, de ha a térdem fáj, nem tudok járni. Ami ugye Karácsony előtt nem egy főnyeremény. :wink:
Aztán ahogy jött, úgy el is múlik, csak van hogy egy-két nap, van hogy egy-két hónap. :shock:

Köszönöm a sugikat!! Már érzem, hogy használ. :D :D

Jól van Zelecske, nálatok is zajlik az élet hál' Istennek. :D :D
Megnyugodtam, hogy nem csak a miénk szeleburdi család. :D
katóc

Ez nagyon kész!!!!!!!!!!!!!! ZEL!!!!!!! :lol::lol::lol::lol:
Ez a szarvasos!!!!!! :lol::lol:
Ez csakis Veled történhetett!!!!:lol::lol:

Kulcs, nem semmi...:lol:
Anyukám (a zugolvasó ;-), aki puszil nagggyon Tégedet!!, szóval Ő kiskorunkban a szülinapra vett cipőt egyszer dobozostól a hűtőbe tette...:D
Jók ezek a sztorik!!:D:D

Hogy Te milyen kedveseket írtál nekem... :oops: :oops: :oops:
Köszönöm, ha így gondolod!!!! :oops: :D

Kép
bodza2005

Ági, Krisz!
Smaccccccccccccccccc :-):-)

Kép
bodza2005

Beuska!
A Férjecskédnek léleksimogatást küldünk!!!
Jobban van a Nagyikád??? :oops:

Kép
bodza2005

Gyerekek!
Nem jön át valaki enni??????:lol::lol::lol:
Komolyan! Finik vannak!!:D

Kép
bodza2005

Yami!
Nem jösssz inkább ma?
Adnék isteni karamelltortát és sok-sok finomságot!

Pümikém!
Már csak 1 7!!!!!!;-)

Szederke!
Nagy ölelés!!!!!!!!!!!

Andikám!
Cuppppppppantás!!!

Hanyim!
Smaccccccccantás!!!!!

Kép
bodza2005

Helloo DRK!

na, hát kész a remekmű... :D küldök mailt :D

beusom, sajnálom! nehéz lehet ez most.. sok puszi!

plümek,tatus, vizsgák: elsőn túl, most jönnek majd szépen sorban!
Szurkoljatok :D

csók nektek kulcs-mizériások :D:D
jók legyetek!!!
yamita

Sziasztok Lánykák!

Bocsánat, hogy így eltűntem, de nagy hirtelenséggel elpályáztunk egy kis külföldi kiruccanásra, aztán meg a hétvégén a nagyszülőkhöz, aztán egyáltalán nem voltam netközelben, szóval, lesz mit visszaolvasnom, azt hiszem! :)

De gondoltam, gyorsan bejelentkezem, sajni rossz hírekkel, mert nekem ma kiderült, hogy ez a hónap sem a mi hónapunk, hát ez van. Most egy kicsit rosszabb mint a múltkor, bár mivel semmi de semmi jelem nem volt, azért egyáltalán nem lepődtem meg rajta...de mindegy, lökök egy nagyot magamon, és előre nézek, jön egy hónap minden kötöttség nélkül, most ennek örülünk!!!! Csak úgy szerethetjük egymást! :)

Andi, Bodzi, Plümek, Zelecske, Zsembike, Hanyatka! (jajj, remélem nem hagytam ki senkit, pár nap szünet, aztán szitává válik az agyam..) Szóval, nagy-nagy drukk Nektek!!!! Annyira jó lenne, ha Nektek sikerülne!!!!

Estefelé még jövök, addigra talán sikerül visszaolvasnom, és akkor írok majd többet!!!

Puszi Nektek!

Szederke
szederinda04

Sziasztok Lányok!

Beus öszinte részvétem. Nagymamidnak meg mielöbbi jobbulást kivánok.

Lányok sajnos nekem nincs jó hirem szombaton beköszöntött mensimanó de ugy rendessen, ugyhogy ma délután megyek Apánkhoz :( Én nem tudom elhinni hogy nekem valaha lessz babám 16 éve probálkozom és 2 nyavajás méhenkivülim volt eddig.
Most egy időre feladom és csak jövö összel talán nekiindulunk az ötödiknek talán.

Andi
zsembi

Bodzim küldtem emailt neked kérlek továbbitsd a lányoknak és neharagudjatok rám.

Andi
zsembi

Zsembikém!
Írtam mailt Kicsikém!
Ölellek, B.

Kép
bodza2005

Zel: hhűűűűha, jávorszarvas husi.....ha Apánk meghallaná elájulna a gyönyörűségtől.

Emlékszem kiskoromban még nem volt mindennapos a déligyümölcs, anyukám vett mikulásra és eldugta, éssss elfelejtette...... :D :D

Szederke: nagyon sajnálom, hátha most a spontán hónapban.....merre jártatok?

Katóc: ez a téli idő gondolom nem kedvez most a lábikódnak

Anikó
tatulány

Szederkém sajnálom :(

Bodzikám köszönöm.

Andi
zsembi

Zsembike: sajnálom nagyon :cry: :cry: :cry: :cry: de 1x mindenkinek lesz babája vagy így, vagy úgy!!!!!!

Anikó
tatulány

zsembi-baba.. nagyon sajnálom :cry: :cry:
NE ADD FEL!!!!!! ezt nem szabad! egyszerűen nem..tudom, hogy nagyon nehéz... de gondolj csak kiscsikóra!!! hogy csak 8.-ra sikerült (vagy 9??) DE NEM ADTA FEL!
szívd fel magad újra.. TE kemény csaj vagy..
puszillak
yamita

Sziasztok lányok!

Zsembi, ne légy ennyire letörve, nem szabad, találj ki valami jó kis B tervet, nekem is mindig van, éppen most rendelem meg a jövő évi Hungaroringre a jegyeinket, és totál be vagyok lelkesülve, itt ugráltam örömömben az előbb, pedig elvileg nyolc hetes terhes lennék a három hete kipurcant embriómmal, ami még mindig itt van a hasamban... Ááááá, nem szabad kiborulni, én már rég rájöttem, gyerek nélkül is van élet, csak meg kell találni benne valahogy az örömöt... Fel a fejjel!!! Jövő ősszel találkozunk, valszeg mi is csak akkor kezdjük újra! :D
noczi

Köszönöm aranyossak vagytok. Igen tervem van kikapcsolni szeretnék egy kicsit és megbeszéltük a párommal hogy tavasszal kimegyünk Angliába a barátnömmékhez ha meg az nem jön össze akkor mindenféleképp elmegyünk egy wellneszre.

Andi
zsembi

Zsembikém, nagy-nagy lelkierőt kívánok Nektek, nagyon sajnálom, olvastam a továbbított leveledet. Hogy haragudnánk, eszünkbe sem jut! Azt hallottam ,hogy e4gy pici szünet jót szokott tenni, majd érzitek, mikor folytassátok.

Szederkém, a teloban is mondtam, hogy sajnálom, de ahogy írtad, most aztán nincs korlátozás semmiben: bor, hancúr stb :-)

Bodzus, hoztam ma a maradék részeket, Szederrel küldöm!

Andikám, jó volt olvasni tegnap az üzidet, hogy jól vagytok :-)

Yami, továbbra is megy a drukk!

Hanyatom, Hogy vagy?????

Betgeskedőknek jobbulást és mindenkinek sok puszi
plümõ

Zsembikém! Nem szabad feladni, lesz Neked kisbabád, ugyanúgy, ahoy mindannyiunknak lesz. Csak nekünk nehezebben jön össze, ránk ezt a megpróbáltatást mérte a sors. Másra mást mért! De gondolj csak bele, nekünk van szerető férjünk akik mindig mellettünk állnak és a családunk is! Fel a fejjel!

Nóczika, irigylem az erősséged! Hihetetlen, hogy ennyire erős vagy és így látod és gondolod a dolgokat! Csak így tovább!

Katóc, mi van veled?? Remélem a dokibácsi meggyógyítja holnapra a térdedet! Jobbulást!

Yamika, drukk a vizsgákhoz!!!! Ügyi légy!

Lányok, nem semmik vagytok ezekkel a kulcs mizériákkal! Egyszer mi is jártunk így, már végignézük a szemetestől kezdve mindent, és kiderült hogy a fiókban volt, ahová soha nem teszünk kulcsot!

Gyógypuszi a betegeskedőknek!

Bea
beus77

Nóczikám: hihetetlen erős vagy, hogy ilyen hamar megtalálod az örömöt az életben, így is kell!!!! de azért sajnos ott motoszkál az emberben a kérdés :cry:
Az nem lehet, h felszívódik????

Anikó
tatulány

Na megjöttem dokibácsitól, kaptam egy újabb szurit. :(
Jövő héten hétfőn vissza kell mennem, és majd meglátjuk. Ez a szuri most le fogja húzni a gyulladást, kérdés, hogy meddig???? :wink:
Holnap megyek talira, engedélyezve vagyon, mert már állítólag holnapra már sokkal jobb lesz a futóművem. :D :D

Szederke sajnálom :( :( :( , de tudod, majd legközelebb. Most pihiztek egy kicsit, jókat esztek-isztok az ünnepek alatt, aztán újult erővel neki lehet fogni megint. :D

Zsembibaba, úgy sajnálom, hogy nem sikerült. :( :( :(
Virtuális nagy ölelés megy Neked, millió puszival. Kérlek-kérlek ne add fel!! Látod Öreganyu is kihagyott vagy másfél évet, ha jól emlékszem, és utána rögtön összejött Egyeske. :D :D :D

Yami, drukkhegyek a vizsgáidhoz, meg egy naaaaagy kalap szerencse!!! :lol:
katóc

Tatu, nemtom, valszeg ilyenkor már nem szívódik fel olyan egyszerűen, mert tök érdekes, még mindig megvannak a sárgatestek és a magzati jel, cicik bedurranva, vérképem, mint a terheseké, szóval a szervezetem még mindig érzékeli az embriót, csak éppen három hete ugyanakkora a petezsák, sőt egy kicsit már elkezdett összemenni... Ilyenkor az a szabály, hogy a kilencedik hétig ki kell kaparni, szerintem több lehet a kockázat, ha bent hagyják és várják, míg kilökődik, különben nem csinálnák a kaparást... Csak erre tudok gondolni.

Katóc, olyan szörnyű lehet ez a izületi gyulladát, nekem egyszer volt a térdem így begyulladva, de össze-vissza nyavicskoltam, annyira fájt. :(
noczi

Sziasztok!

Zsembike, Szederke! Fel a fejjel! annyi csodás babaáldásról hallottunk már! bizotsan nektek is az jut majd!
Barátnőmnek még a fagyiban vannak a babái (ő volt a túlstimus kórházas eset) és spontán lett babája, miközben kiderült hogy cukros!
Angliálba meg mész helyettem is, engem ugyanis Dévisz nem engedett el Jan-febr-ban. Pedig a barátnőm most költözik ki 1 évre! és én egyszer sem mehetek hozzá... Pedig még sosem voltam ott!

Noczi F1 jegyek már most? nahát! tudtok élni! De jó nektek! Én is mennék mindig, de lebeszéljük magunkat róla..

Látom a kulcs másnál is volt már hűtőben... Oda én tettem egyszer...

Katócom térdecskédre sok-sok puszi, remélem holnapra rendbe jön! picit legalább...

Zelecske, hogy te miket össze nem eszel :D Én meg örülök, ha egy darabka hazai csíke, poca lecsúszik :D

Jelentem a süti fenomenális lett! Csupa csoki lettem tőle, vagy Csoda csoki? :D :D :D

FIatalanyu jobban vagy?
És merre van Cseka Dani bébivel? Hahó! híreket szeretnénk!

puszi
Kriszta
dobsakriszta

Kriszta! Óóóó, én is évek óta csak lebeszélem magam róla, de ennek most itt lett vége, már nem bírom tovább, most, hogy így alakultak a dolgok, és úgyis fél évet ki kell hagyni a lombikokkal, akkor nehogymá' ne menjek!!! Idén voltunk fent a Renault World Series hétvégéjén, hát annnnnnyira jó volt, az a feeling, meg azok a hangok, jajjjjjjjjj, pedig nem is voltak olyan bika versenyszekerek, mint az F1-esek... :D A karácsonyi ajándékomat és a jövő évi nyaralást bótoltam el a jegyekért! :lol: Gold 2 tribűn, a rajtrácsnál!!! :D Tök izgi!!!
Bocs az offolásért, csajok! :D :
noczi

A ki-mit-hová tesz témához egy hasonló sztori: megboldogult nagyanyám anno a disznóknak a moslékot (kajamaradék + mosogatóvíz fújjjjjjjjjjjjjj) mindig csupasz kézzel keverte, aztán egyszer egy ilyen keverés után feltűnt neki, hogy leesett a karikagyűrűje... Addigra persze a vályú már üres volt... Meg sem próbálták kitúrni a gyűrűt a trágyából, nem is értem, miért... :lol:
noczi

Nóóóóczi, ez igen! Tuti jó buli lesz! :lol:

Zsembibaba, még csak annyit szeretnék mondani, hogy azért ne tűnj el, okész, és a talikra is elvárunk, persze, ha van kedved jönni.
Smaccantás! :D
katóc

Nóczi: azt hallottam, h a hcg szint lassan csökken, fúúúú Ti ilyen autó-funok vagytok?
Malacka és a gyűrű

:lol: :lol: :lol: :lol:

igen, hallod Zsembike: ne tűnj el, mi mindig itt vagyunk, Te is a DRK tagja vagy!!

Anikó
tatulány

Drága Zsembike!

Én 3 évet hagytam ki a 3 sikertelen és a 4. sikeres (egyeske)között, közben "élvezkedtünk", utaztunk, megcsináltam a rendelőmet, megnagyobbítottuk a lakást, szóval utólag tudom, hogy sokkal jobb volt így, de akkor szörnyű volt átélni hogy a 3. sem sikerült. Hidd el, sikerülni fog!!! Nézd meg ketteskét, peteérésem a környéken nem volt mikor összehoztuk, mai napig nem értem hogyan. (Egyeske ICSI volt)

Noczika örülök, hogy örülsz!
Éna márciusi Disney on Ice produkcióra vettem ma egy vagyonért jegyeket, mert majd ha lesz gyerek, (MÁRPEDIG LESZ!!!!) meglátjátok elkezdtek úgyis rájuk költeni magatok helyett.

Kicsit jobban vagyok, még fáj, de már tudok enni.

Nálam a ziláltság mesterfoka az volt, mikor szept-ben ovikezdéskor belerajzolgattam a Domi jelét (cseresznye) a ruháiba filccel és pár nappal később mosásnál megtaláltam a saját hálóingembe is belefestve a cseresznyét. Biztos ami biztos....

Mikulásvonat: bent a csarnokban megy a banzáj, padok, lócák, gyerekek-szülők össze-vissza, leülünk Domival egy szabad pad-végre(kb. 20 cm helyre) mire közli egy nő, hogy az foglalt és különben is nem veszem észre hogy ráültem a kabátjára (kb. negyed tenyérnyi felületen). Na engem se kellett félteni a válasszal.
Más: fel lehetett szállni a gyerekeknek a nagy mozdonyra, a masiniszta bácsi segjtett, anyukák szorgalmasan adogatják fel és veszik le a gyerekeiket. 80 éves nagypapa felküzdi magát a gőzősre a kb. 8 éves unokákkal, nehogy már azok egyedül kell hogy fennt legyenek és hasonló korú nagymama(80 éves, nem 8, :lol: ) lentről dirigál, hogy hova álljanak a fotó kedvéért a kb. 1 m2 területen.

bea
öreganyu

Fiatalanyu: biztos ami biztos, h el ne cseréljék a hálóingedet :lol: :lol: :lol:

off:
valaki ajánlotta az animációstárház oldalt, hogy az milyen szuper......légyszike valaki ha szájbarágósan elmagyarázná hogyan is kell beilleszteni, a képre kattintva??? ide hova másolom be?
örök hála előre is-:))

Anikó
tatulány

Azt ismeritek, hogy lagziban a parasztbácsi kimegy az udvari budiba rókázni és belesik a protkója. Már nagyon hiányolják odabent, kimegy a cimborája utána, kérdi mit csinál? P.bácsi mondja beleesett a protézise és próbálja megtalálni. Na és sikerült? kérdezi a cimbora. Hát már egy jópárat találtam, de mikor megpróbáltam, kiderült, hogy egyik sem az enyém, nem passzolnak.

Bocsi

bea
öreganyu

Fincsi ajánlotta azt az oldalt Tatus!

Kép
bodza2005

De durvaaaaaaaaaa!:lol:

Kép
bodza2005

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X