A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Sziasztok!
Gyors esti vizit.
Megint Mikulás buli volt a program, most egy barátnőm tartotta. Kisjankónak termékeny az idei év, bár azért még egy kezén meg tudja számolni, hány Mikulással találkozott. Egy kis dicsekvés: Mikulás megjött, Jankó elregélte a 6 versszakos versikéjét, a nép meg csak bámult...Anyának meg hízott a mája(is).

Gyuzsó,
én kezdem szégyelni magam, de Flórka brutális. Ma is 6x, pedig uzsonnára alma-banán mixet kapott. Ha ez segít Micun, elviszem Tiszaújvárosba néhány napra.

Dóri,
iwiwen fent, majd küldök privit.

Zsófi,
de. küldtem képet, remélem megérkezett.

Jó éjszakát mindenkinek!

Kép
Kép
paklincs

Barbi neked is boldog névnapot!!!

Kati: Edesek a képek, látszik, hogy Orsi milyen boldog!!

Dóri: Melyik ágyon feküdtél? Mert én is az 511-es szobában voltam!!

Kriszta: Nem lesz semmi baj!!!

Eni: Hogy haladsz a kicsomagolással? Pontosan hová kölöztetek?

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Na sikerült már megint ezer éve nem jönni :? De a két meló, meg a gyerek, meg a sok minden más kicsit túl sok, de sebaj, örülök, h ennyi minden van!

Borókát Isten Éltesse Sokáig!!

Melindáknak meg Boldog Névnapot kívánunk így utólag is!

Mindenkinek még egyszer köszi a névnapi köszöntéseket, a családdal mi is csak ma ünnepelünk (páromnak is most volt), szóval a mai köszöntések is még teljesen aktuálisnak tűnnek nekem! :lol:

Próbálok visszaolvasni, de elég nehéz, amire tudok, reagálok:

Zsófi, nagyon aranyos vagy, h vállalod a tablót, köszönjük!!! írtam neked emailt! Léna rettentő édes a képeken, milyen nagy!! Feliratos pulcsit kitől kapta? Csak nem TE kötötted??

Eni, Benid nagyon édes a képeken, annyira kezd nagyfiús arca lenni, őrület!!! és már meg van az új lakás? hát ez hiper-szuper hír!!! költözés hogy megy?

Cukorfalat, tényleg látszik, h élvezte a dolgot Orsi nagyon! Ez a mosoly! :D

Gyuzso, szegény Mica, látom kaki gondok még meg vannak sajnos, nálunk Dani naponta egy banánt simán betol most a téli időszakban, dehát látod, én kb azért adom neki, h ne napi 4x legyen kaki, mert akkor meg piri a popó! Mindenkinek más problémákat kell megoldani :roll: Nálunk eddig kétszer volt kaki gond az egy év alatt, akkor a Hipp barack pikk-pakk helyre tett, azt szoktál adni? Ja, és Kaiser's-ben, meg Sparban lehet kapni bio meggylevet, meg van benne még pár másik gyümi is, de nem emlékszem, h mik, talán azt nézd meg, ha van a közelben nálatok ilyen bolt...Ja, most látom, h ezt Zsófi is írta :wink:

Tünde, kipróbáltad a Rossmann-os krémet/olajat? Milyen? Tegnap voltam Rossmannban és gondoltam rád, mert én is a babakenceficék között turkáltam...
Lányok, hanem gyógyszertári popsikenőcsöt használtok, akkor milyet? Mi Gabit használtunk egy ideig, de nem jött be, ezért most új után nézek..(mi gyógyszertárit használunk alapból, csak néha elfogy és nem mindig jutok el oda egyből, olyankor jön a tartalék, bolti)

Smowwhite, Tündéred édes, úgy látom a brendon marketingje nagyon jó és a macis fürdetőre mindenki lecsapott (persze mis is anno)! Vagy ti nem ott vettétek?

Gabi, Encinek jobbulást!!!

Steffi, nektek is gyógyulást kívánunk! Szegény Martin! Kollegák mit szóltak a csemetéhez???

Valaki valamit nem tud esetleg a 2. ker.-i, Törökvész úti bölcsiről valami belső infót? Mivel Dani novemberi, nálunk tuti, h lesz bölcsi is és már most el szeretnénk kezdeni nézelődni...

KépKép
barimami

Jaj, most látom, h kell új vonalzót csinálnom!! :oops: :lol:

KépKép
barimami

Na, meg is van! :wink:

Ancsa, ment email!

KépKép
barimami

Paklincs, én is tiszaújvárosi. :wink: Mármint zsenge gyerekkoromat ott töltöttem. :lol:
Brigi, de előreszaladtál. Még be sem csomagoltunk. Lévén összvissz egy szobás a lakásunk, nem lesz nagy csomagolás. Mármint napokkal előtte. Csak összerakjuk, és visszük. :lol: Kőbánya központ. Majd ha egyszer arra jár valaki. Nagyon szívesen. Teát tudok főzni. :shock:
Barbi, de jó az új vonalzó! Nekünk mindig gyógyszertári, és igen, nekünk is mindig elfogy, így havonta legalább egyszer kell recept nélkül is venni. :? Ha úton vagyunk, akkor Gabi.
Kati, Orsi is mekkorákat nő! :roll:
vbea

Sziasztok!

Köszönöm a sok képet, meg a dícséreteket Lénáról! Mind bezsebeltem!
A képek még jöhetnek, ide: szel.zsofi@gmail.com
És jöhet "anyátlan" kép is, Veronikusz, ne emiatt maradjanak le a kis fürtöskék a tablóról!

Eddig kaptam: Tünde, Borsa, Emano, Eni, Györgyi, Ancsa, Gabi, Paklincs, Hanna
Ígérte: Steffi, Barbi, Veronikusz, Cukorfalat, Memme még valaki?

Gyuzsó, Gabbó, Cukipofa, Lilluska, Kriszta, Snowwhite, Cinicini, meg a rengeteg mindenki, aki még szokott irogatni??? Nagyon félek, hogy kihagytam valakit, és az megbántódik, ezért előre is bocsánat, de már annyian vagyunk...:oops: Na, nem magyarázkodok...

Utólag kívánunk mi is sok boldogságot Borókának!
Meg a névnaposoknak!
A betegeknek meg jobbulást!

Tegnap babazsúr volt nálunk:
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Először is Borókának nagyon boldog születésnapot, Cinicini bocsi de én nem tudtam hogy amikor Boribont köszöntötted akkor Borókára gondoltál! Minden jót nektek Durca!

Zsófi!
Nagyon aranyos ez a kép, hihetetlen nagy már ez a lány :D

Kati!
Én mindíg csak ámulok hogy Orsi és Dani mennyire hasonlítanak olyan szépek :D

Eni!
Ezek szerint mégiscsak új lakásban áll majd a karácsonyfa! :D Nagyon örülök hogy összejött :D

Paklincs!
Büszke is lehetsz Kisjankóra! Ügyes vagy nagylegény! 6 kaki? :D Te jó ég honnan szed ennyit ez a kicsajszi :D

Vali, Tünde!
Köszi a torna-futás tanácsokat már rámférne egy kis testmozgás, na de karácsony után meg főleg!

Memme!
Én is csak azt tudom mondani hogy Tóth dokinál is biztonságban érezheted magadd! Ne aggódj! Minden renben lesz, és Melinda is könnyen átvészeli majd azt a pár napot!

Brigi!
Kuckó után 1 évig gyerekekre vigyáztam tudtam hogy szülni szeretnék így nem akartam megkezdeni egy csoportot mert az nem jó nekik hogy 1 év után elmegy az óvónénijük....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Steffi!
jó hogy újra itt vagy! Martinnak mennek a gyógypuszik!

Veronikusz!
Mi újság Szofi popsijával? Naptár milyen lett?

Gabi!
Gyógypuszik mennek!

Hanna!
Veletek mi újság?

Orsi

borsa

Barbi!
Nagyon szép az új vonalzó!

Orsi

borsa

miki-kisasszony is nagyon édi :D

Orsi

borsa

Borókának nagyon boldog születésnapot!!!
Durca minden jót nektek,sok egészséget!!!

Cukipofa!
jó a képek

Gabi!
Enci jobban van?

emano/Andi
KépKép
emano

Helló Lányok,

azta Zsófi: honnan szedtél össze ennyi gyereket?????? Mekkora már Léna! Kistesó projecthez +++++++++++++ Milyen az új lakás? Léna hogy vette az akadályt? Egyáltalán megérezte? Én is küldtem fotót, remélem megkaptad.......

Eni: akkor mégis az új kecóban karácsonyoztok? De jó lesz!

BARBINAK, MICUNAK így utólag is NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT! És csak remélem , hogy mást nem hagytam ki...... :oops:

[b]Memme:
Huh, ez már nagyon izgi kezd lenni - elhiszem, hogy
a 24-ét kihagynád, de talán Eszter megérzi, hogy ne akkor jöjjön! És hidd el, megleszel Melinda nélkül, tele lesz a buksid csomó mindennel és hamar elrepül az a pár nap! Nagyon drukkolok Neked? Tényleg, nem lehet, hogy elnézett valamit Vida és ikrek?????? :lol: :lol: :lol: Na, jól van. Ilyennel nem viccelek. Annyira fura, hogy Melinda 2 héttel fiatalabb Beninél, és TE megint mingyá' szülsz!

Cukipofa: olyan kedves arca van Orsinak, kis csibész! És mi volt a vonaton? Volt program is? :wink:

Cukorfalat Brigi: elküldtem a fotót, remélem megkaptad és arra gondoltál......

Mi tegnap camponáztunk, persze a játszóházat nem hagytuk ki. Beni totál be volt zsongva, azt sem tudta mit csináljon. Olyan édes volt, nagyon élvezte. Épp ott árt a Mikulás is.

És akkor pár kép rólunk, ha már oly ritkán jövök, azért el ne felejtsetek:

Kép Kép [/b] Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Jajj, Heni! Tudtam, éreztem, hogy valaki olyat fogok kihagyni a felsorolásból, akivel már találkoztam is... Bocsi-bocsi... :oops:
Megjött a kép! Nagyon jó!

A sok gyerek nem volt nehéz, lehettek volna még többen is, de tudtam, hogy az már sok lenne. Hány gyereket számoltatok a képen??? :wink:

Beni is nagyon nagyfiú már! Vágtátok már a haját?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jaj, no problem.... :wink: tényleg annyian vagyunk már, nem nehéz bárkit is kihagyni.....

Jaja, nyáron már kétszer le lett neki tolva kopaszra - annyira édes volt. Szívem szerint most is megtenném, csak a nagyik tiltakoznak, hogy most télen hagyjam neki megnőni. Így meg égnek áll a forgójánál..... :lol:

8-at látok ( de ez másodjára sikerült, a kis apróság elsőre elbújt )

Heni

Kép

Kép
cancan

Nagyon cuki haja van! :lol:
Jól számoltál, kiváncsi voltam, lehet-e látni a picit... :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano,
Balázsnak boldog boldog hófordulót!!!

Zsófi,
megvan mind a 8!! :lol: :wink:
küldöm ma aképet, csinált apa, még válogatom.. :lol:

Barbi,
kaki a mi keresztünk, már javul, így hogy a banánt és a főtt répát kivettem a menüből :lol:
2 munkahely Daniii mellett... húúhaaaaa!! fiatalság, nagy munkakedv! :wink:
jó az új vonalzó!!!

Paklincs,
6 versszak, aztaaaaa!! Mondjuk, aki fejből nyomja a Thomas összes szereplőjét szám szerint! :wink:

Steffi,
jó, hogy jöttél!!

Eni,
ha kell segítség költözéshez, kombikocsi előáll!! :wink:

Bene és Orsi nagyon vagány a képeken!!

popsikenőcs: mi tubusost használunk, nem a tégelyest, ez zöld vagy kék álnéven fut a patikában (Pharma Nord/zöld és valami egyéb a gyártója), fehér színű, kevésbé folyós, mint a kikevert.

KépKép
Kép
gyuzso

Tünde,
a te Benédnek is boldog boldog hófordulót!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Zsófi elküldtem a képet és majd mondd, hogy mennyi az anyagi része ami rám esik és valahogy összehozzuk, hogy oda tudjam adni.
Jó sok gyerek volt nálatok! Lénát én is kiszúrtam egyből. Én 8-at számoltam. Jól?

Cancan: Megkaptam a képet, írtam is vissza! Jók a képek és Beninek a szemei gyönyörűek, azt hiszem lesz a lányokkal gondotok... :lol: :lol:

Eni: Egy kicsit előre mentem, de én azt hittem, hogy már ott is laktok.... Akkor nem is laktok messze tőlünk...

Borsa:
Visszajelöltelek iwiw-en

KépKép

KépKép
cukorfalat

Heni, Benid annyira lenyűgöz mindig azokkal az igézően szép, barna szemekkel!! :lol: :lol: Az első képen benin az milyen mamusz??? csúszásgátlós? Én is vennék esetleg ilyet Daninak itthonra, a zoknija eléggé csúszik, jó nagyokat taknyol néha miatta, meg hát a kő se annyira meleg most már, bár én nagy mezítlábas vagyok és nem fáztam meg eddig egyszer sem itthon.

Gyuzsó, hát igen, a tettvágy buzog bennem, igaz, egyik állás se kíván teljes embert, sőt, mindkettő csak időszakos, meg rugalmas, szóval azért megoldható Danca mellett.

Zsófi, babazsúros kép édes, jól látom, h Lénának a képen is épp udvarolnak?? :lol: a kisfiú a száját simizi, nem?? :lol: :lol:

Meg volt a nagy névnapi ebéd, daninak sütött anyukám csizma alakú sütiket, nagyon imádta Dani, tömte magába!!

Ancsa, MI VOLT PÉNTEKEN A DOKINÁL??? Jöhet emailen is, ha itt már leírtad, de most nem találom ezt a hozzászólást és lemaradtam, h mit mondott!?

KépKép
barimami

Sziasztok!

Barbi, sajnos nem jutottam el még Rossmannba... :(

Valentina, szerintem enni fog majd Viktor, csak most élvezi a játékot egy kicsit :)

Borókára sokszor szoktunk gondolni!

Kedden doki, alig várom, mit is mond majd... Memme, Eni, köszi a telszámot, egyelőre csak raktározom. Reménykedek a MÁVban, meg az új dokimban. Ja, képzeljétek, mostanában kezd érzékeny lenni a császáros hegem. Ez jelent szerintetek valamit? Lehet, hogy nagyon elvékonyodott? Majd kedden persze ezt is megkérdezem.
Aztán meglátjuk, érdemes-e beszereznem a gátmasszázsolajat, és felkérni szülésznőt, most már ezt is meg kell beszélnem a dokival.

Mi is voltunk tegnap du Mikulásvonatozni, Bene is élvezte, én meg el sem hittem, de amikor lelkesen integetett a Mikulásnak (eddig ez a dolog nem érdekelte, csak most, hogy látta élőben) én úgy elérzékenyültem, hogy a fiam és a Mikulás... :)

mtunde

csak egy gyors bekukk, mert szaladnom kell ... :wink:

Borsa!
Szofika popója jól van. Adtam neki 2X Smectát, hogy javuljon a minősége :D és bár a sok kaja miatt még mindig sok a kaki, de az nem csípi ki olyan hamar, max akkor ha alvás előtt termelődik. :oops: Szóval jól van. :D nem is tudom, hogy szabad-e itt malackodni :oops: :lol: de tegnap Kata már kint volt a vízből fürdés után, már csak Szofi és a férjem ült benne erre .... belekakilt a vízbe Szofi. :lol: :lol: :lol: én kikaptam Szofit, a férjem meg csap úgy ugrott ki mint a nyúl. :lol: :lol: :lol: és ez a 2.-3. ilyen alkalom :oops: :lol: hihetetlen a kiscsaj!!!

Kata viszont még mintha nem lenne teljesen jól. Picit lehetne szilárdabb a kakija és többször berohan a WC-hez hogy hány, de végül mégse hány. De különben jó a kedve meg minden de mégse tetszik a dolog.

Zsófi!
ok, megy anyucimentes kép :D férjem most sincs itthon hogy csináljon :oops:

A képek meg szuperek a lurkókról!!!! :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Tünde!
neked most ez is császáros KELL hogy legyen???

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Borsa,
tök kedves vagy, köszi. :)

Bea,
nálunk apjuk tiszaújvárosi, de már én is nagyon sokszor voltam ott. Imádom a parkot, meg a szép strandot, a Castellot és a karácsonyi világítást, ja meg az augusztus 20-i tűzijátékot. Szép és nyomorogni se kell. :)

Beni tényleg szívtipró, a haja pedig így szipi-szupi.

Kép
Kép
paklincs

Még néhány dolog, amit az előbb elfelejtettem:

Torna
, a lelkemnek kelleni fog majd a mozgás, és a kikapcsolás. Úgyhogy szeretnék menni, 3 hónapos kortól lehet a picit is vinni megőrzőbe, addig meg jó lenne itthon egy kiscsit felerősíteni az izmokat :)

Császár
: eddig a doki azt mondta, nem KELL, választhatom, de én nem akarom eleve azt választani, viszont mindenáron sem ragaszkodok ahhoz, hogy esetleg valami gáz legyen, a régi heg szakadhat a méhen, és akkor a méhemnek is annyi. Persze ez nem törvényszerű, sokan szülnek természetesen, ha időben beindul, túlhordani, megindítani nem lehet, Függ babamérettől, szülés lefolyásától, stb is. Én eddig úgy voltam vele, hogy kezdjük normálisan, és majd meglátjuk. De kicsit ijesztő lett, hogy így érzem törölközéskor meg öltözéskor a heget, mint kb 1-2 hónappal a műtét után. :roll: Úgyhogy ezt majd kedden megemlítem, és ennek tükrében úhból rákérdezek a dologra. Ha azt mondja, ez semmit nem jelent, akkor választok szülésznőt, kezdődik a málnalevéltea, gátmasszázs, stb. És majd kiderül, mi lesz a vége.

mtunde

Köszi csajok .......- hárpia egy anyós leszek :mrgreen: :mrgreen: :lol:

Barbi: a Mammutban levő kenguruban vettem, sima zokni, csak az egész alja csúszásgátlóval van bevonva ( gumírozott vagy mi, na)
Jobban szeret ebben, mint a cipőben/szandálban, mert jobban érzi a talajt. 1000 pénz volt. Flancosa bbhelyen láttam már majdnem a duplájáért.
no, mentem fürdetni......

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!
Sógornőmet befektették, azt mondták előfordul, pihi, Magne-B6. Kicsit felpuhult a külső méhszáj.

Ancsa!
Eljutottam a citromailemig, nagyon édi Lara. Mi volt pénteken????

Cancan!
Beni szemei, tudod...még mindig. :lol:

Tünde!
Olyan megfontolt vagy, irigyellek. Én itt töketlenkedek a genetikai vizsgálattal. :oops: Hogy igen vagy nem vagy vérvételes, de az nem biztos. Képtelen vagyok normálisan átgondolni. Aztán mindig elhalasztom.

Zsófi küldök képet én is, mindjárt.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Tünde, ugyan a két heget nem lehet összehasonlítani, merthát máshogy van a vágás, és máshol, de reménykedem, hátha csak a bőr érzékenyebb. Nekem is nagyon húzódott a hegem az utolsó hetekben. Ja a lényeg, engem vakbélgyulladással műtöttek '98-ban. :D

Zsófi, a múltkor kérdezted, mire gondolunk. Nem tudom, hogy adtak-e többiek támpontot email-ben fényképküldéskor. Nekem a tippem az, hogy legyenek pasztell színek, szóval semmi léggömb-bohóc stb cirkuszi hangulat. Amolyan befelé fordulós érzelem-és háttérvilágú tabló (barnák-zöldek stb). :wink:
vbea

Kriszta! Nem tudom, mennyire vagyok megfontolt, vagy csak óvatos? gyáva? Leginkább fatalista: lesz, ahogy lesz. Ezeken a dolgokon nem tudok változtatni. Én a genetikai vizsgálattal is úgy voltam, hogy egyrészt féltem a szúrástól, másrészt meg úgysem bírtam volna elvetetni. A genetikai uh-nál volt kérdés, hogy hova menjek, mert a dokim azt szerette, ha nem ő nézi, és akkor vetődött fel ez a kérdés még, és akkor mondtam, hogy úgysem vetetem el, ő meg mondta, hogy ok, de legalább tudunk valamire felkészülni. Hát mondjuk egy uh nem genetikai vizsgálat...

Eni, én is abban bízom, hogy ez a külső heg. Majd kiderül.

Zsófi
, a kép, amit küldtem, nyugodtan megvágható, asszem elég nagy a háttér... És Enivel egyetértek a diszkrét háttérrel, úgyis sok lesz rajta a néznivaló :)

mtunde

Sziasztok,

Zsófi küldtem a fotót a tablóhoz!

Brigi: a középső ágyon feküdtem, de első körben az ablak felőlihez pakoltam, csak első éjszaka a császáros szobában voltam, és utána már a középső ágy jutott.

Steffi: mi is munkahelyi szerelem!

Barbi: nővérkém gyermekétől örököltük, neki meg akkor kellett amikor a kettőt egybe fürdette és a kicsi még elúszott volna a nagy vízben :) De tényleg szuper, bár elég sok víz kell hozzá.

Tiszaújváros: sokat korcsolyáztam ott fénykoromban... no meg a strand is szuper, most meg már élményfürdő is van, nagyon szeretem az a várost.

Steffi jó, hogy jöttél, remélem gépek hamar megjavulnak.

Megyek még küldök a dm-nek is fotókat a karácsonyi utolsó simítások végett.
Szép éjszakát Mindenkinek!
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dóri: Én az ablak felőli ágyon feküdtem :lol: :lol:

Tünde: Boldog Hófordulót Benének!!

Nekünk is munkahelyi a szerelem :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
cukorfalat

Kriszta!
csak a megnyugtatás végett ... :D
én még 10 hetes terhes se voltam Katával, amikor is úgy döntöttem, hogy rendet rakok az irodában és arhiváltam a dossziékat. :oops: :oops: :oops: Pakolásztam, dobozokat emelgettem stb. Elkezdtem vérezni. Mészi azt mondta mikor bementem, hogy ő már haza sem enged, rögtön befektet. (ebédidőben rohantam át hozzá a Kútvölgyibe a XIII. kerületből.) Én majdnem elájultam. :oops: :oops: :oops: Saját felelősségemre mehettem csak haza, szigorú fekvés terhe mellett. Én mondjuk nem Magne B6-ot kaptam ha jól emlékszem, hanem ULTROGESZTÁN hüvely-golyót. Ez segít a szervezetnek és végül 2-3 hét fekvés után jobban lettem, igaz nem mentem vissza dolgozni. A főnökömet úgy hívtam, fel telefonom.... majdnem lenyelte a nyelvét mikor hallotta, hogy terhes vagyok :D :D :D és látod milyen kis egészséges, tündér bogár született itt nekem. :D :lol: szóval nem lesz neki se semmi baja, főleg hogy a kórházban még jobban vigyáznak rá!!! :D NAGYON NAGYON SZORÍTOK NEKI!!!!!!

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Mi ez a csend??? rossz fórumba írtm??? :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Szia Veronikusz!!
Nem, jó helyre írtál!! :lol: Én is csak lesek,hogy sehol senki :cry:
Csajok jól vannak?

emano/Andi
KépKép
emano

Kép Szofi a gombszemű :D

Kép szülinapi szerzemények

Kép csak kényelmesen :lol:

Kép jaj de elfáradtam :D

Kép Katától zsákmányolt ajándékokkal :D

Kép csak eszem, csak eszem, és még most is csak eszem :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Panka, nagyon boldogságosságos szülinapot kívánunk!!!

Bocs, de rohanok, csak ezért ugrottam be. :-) Sietek vissza. :-)
Zsófi, énisénis küldöm. Meddig lehet? :oops: Anyagiakat meg mindenképpen mond!!!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Benéztem én is kicsit ide, elég sok az új arc. Én még 2002-ben szültem a fiamat a Kútvölgyiben. Mivel elköltöztünk, így máshová tartozunk, ezét a következő ilyen akció már nem a Kútvölgyiben lesz - szerintem be sem érnénk, olyan messze van most már.

Mindenkinek kívánok boldog babavárást, és nagyon szép szülésélményeket a Kútvölgyiben!

KépKép
KépKép
gumicukor

Emano!
igen, köszi jól vannak, bár Kata néha a szivbajt hozza rám, mikor kirohan hányni, aztán végül nem is hány. :oops: Lehet hogy csak a figyelmet akarja magára vonni??? :shock: :oops:
és ti hogy vagytok??? minden rendben??? alvás OK?

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Kiszta!
PANNÁNAK BOLDOG-BOLDOG SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK!! :D :D :D :D :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Alvás?
hát valamikor oké,valamikor nem!Most is fennt volt vagy 3x!
Mivel alig van tejem,már azon kattogok,hogy éjszakára hogy csináljam a tápszert,hogy még meleg is maradjon!!!
Mert már csak estére van tejem,de azt is pótolni kell tápszerrel!!!
Na mindegy,nem egyszerűűűű!!
Amúgy minden oké!!!!

PANNA
Boldogboldog szülinapot!!!!!

emano/Andi
KépKép
emano

Kriszta, Nagyon Boldog Szülinapot kívánunk Pannának!!!
Sógornődnek meg szorítunk!

Veronikusz, jó, h raktál képeket, cukik a lányok!!! Látom Kata a szülinapjára teljes Micimackó szettet kapott!! :lol:

Zsófi, mindjárt én is küldöm a képet!! Csak még hezitálok, h melyiket :roll: Szörnyű ez a fotós örökség apukámtól, minden képen találok valami expoziciós, kompozicós hibát...vagy csak egyszerűen Dani nem néz a kamerába....vagy nem tetszem rajta magamnak :wink:

Dori, hát igen, plusz amint a csemete kicsit izgágább és rájön, h heves lábkalimpálással milyen jó kis fröcskölést tud véghez vinni :lol: :lol:

KépKép
barimami

Sziasztok!
Én is itt!

Heni,
még tegnap akartam írni, hogy Benid nagyon hasonlít rád!

mtunde

Pankának boldog szülinapot!

mtunde

Mi is itt!

Pankának boldog boldog szülinapot kívánunk mi is!!

Veronikusz,
csúcsok a Fürtöskéid!
fullos micimaci a gyerekszoba is, ha jól láttam.. :lol: most olvastam belőle Micának :lol:

Emano,
bizti a fogzás miatt ébred! könnyen visszaalszik?

Szia Gukicukor! A legjobbakat Nektek! Hol szeretnél szülni?

Nálunk járt tegnap és ma is a rotyimanó! Szerintem Flórka vagy esetleg Szofi küldhette! Köszi Csajok! :wink:
2 napjaismét csak gyümit kap, talán ma kap egy kis répát ebédre, reszelve!

Van valakinek tapasztalata borostyán fogzó lánccal kapcsolatban?

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok,

Veronikusz: nagyon jók a képek, már hiányoztak a csajok, régen raktál fel róluk fotót. A fotelben alvós tetszik nekem a legjobban :)

Pankának Boldog Szülinapot!

Borostyánlánc: mi nem használunk, de több ismerősöm igen és szerintük sokat segít. Bár lehet, hogy még egy ilyen kör, mint a múltkor és én is rendelem...

Fürdés: hát igen, már a hátunk közepe is vizes szokott lenni, ahogy térdelünk a kád mellett.

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

sziasztok!!!

:evil: :evil: :evil: ilyen éjszakánk volt...
enci köhögött, nem aludt ill.alig
most voltunk dokinál, torokgyuszink van

köhög,lázas...stb.
most nem tudok olvasni,,, puszi mindenkinek!!!!!!!!

Ja! tök jó letta mézessütink!!!majd rakok fel, ha ide jutok....
Vendég

Sziasztok!

Boldog szülinapot Pankának!!!

Nagyon szép az összes kép, amit feltettetek! Mindenkinek micsoda csoda nagy barna szeme van! :D

Veronikusz
Egyre inkább hasonlítanak a lányok egymásra, nem??? :D
Találtál már olyan hajkefét, amit szerttél volna?

Tünde
Hogy viseled ezt a fránya időt?Engem mindíg ebódított és szívem szerint aludtam volna egész nap! :roll:

Gabi
Jobban van már Enci?

Steffi
NAgyon hiányoltalak már!Olyan rossz ha nem jut az ember a nethez! :(

Gyuzso
Ügyik vagytok! Nálunk 4 napja nem jártak a rogyimanók, csak pukimanók, de azok nagyon szeretnek itt!! :D
Sajnos legtöbbször nálunk is csak rásegítéssel van valami a pelusban. Szeretném ha természetesen jönne, úgyhogy mi már eszünk gyümit! :roll:
Csak pár napja és ugye csak pár falatot, de remélem segít majd! :D
Doktornéni szerint Áron készen áll rá és jót fog tenni Neki!
Hát várjuk a hatását, annyi bizonyos, hogy nagyon szereti! :D :D :D

Egyébként Áron nagyon hűséges Balázshoz, Micuhoz, Martinhoz vagyis a nemalvók táborához! :D
Egy igen mozgalmas éjszakát tudhatunk magunk mögött...
reggel meglepő módon még visszaaludt 5 óra után de akkor meg Apa kezdett el fészkelődni és bár Áron fél 8-ig aludt én nem !!!! :(
Megróttam (így kell írni??? Már teljesen kétségbe vagyok esve a helyesírás miatt... :roll: ) Apát és lefektettem a szabályokat: Ha a KisGengszter úgy dönt mégis megkegyelmez és szundít még egy kicsit 5 óra után, Apa nem mocorog, nem megy ki a nappaliba dolgozni,nem berreg a borotvával, hanem marad :D az ágyikóban és csak bújás, mama átkarolás, csendes együtt szuszogás van!!!! :wink: :D :D :D

Zsófi
Már akartam kérdezni, az anyagiakat hogyan szoktátok intézni?

Hann

Kép
hanna09

Hanna!
3 év nem alvás után nekem már azt csinálhat éjjel a férjem amit akar, úgyse ébredek fel rá. :lol: :lol: :lol: Szégyen, de van, hogy ő bökdös, hogy sír a gyerek :oops: :lol:
Hát nem is tudom. Szerintem csak a hajuk miatt hasonlítanak.
Hajkefe még nincs. Vaddisznósat már láttam, de az nagyon durva volt a kis fejecskéjükhöz.

Enci!
Mielőbbi gyógyulást! Küldünk sok-sok gyógypuszikát!!!! :oops: :oops:

Gyuzso!
Mivel a boltokban – mikor vettem ezeket - szinte csak Mici Mackós volt … nem volt sok választásom. (de azért egy Micky Mouse-osat is találtam :D)
A fal alul azért „pucér” mert tépkedik ill. a két kis Picasso oda rajzol. :twisted: :twisted: :twisted:

Emano!
Ne legyél szomorú!!! Más még eddig se tud szoptatni. Arról nem is beszélve, hogy már nagyfiú és ehet lassan mindent. :D

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Gyuzso!
rotyi manók még mindig itt vannak nálunk. :D Nem tőlünk mentek. :oops: Nálunk még mindig tuti a többszöri "szeretet-csomag" :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok,
Kérdeznék, hogy hol lehet betűs-számos habtapit (szivacs puzzle) kapni?
Köszönöm: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?