A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Zsána,
te gyössz 17.-én zooba? mer' ha igen, viszem a tudodmit :lol: :lol: :lol:
macskanyu

Macs,
még szép,hogy megyek, és én már most nagyon örülök!!!!
és recidet el is mentettem!
zsancikant

Zuz,
az újat 55-ig lehet :) - a régiről igaz amit tudtál

Kép
akata

http://www.vicclap.hu/link/3274/
playre katt
csak nagyon erős idegzetűeknek, Ancsi-féle humorúaknak (asszem) (remélem, senkit nem bántok vele ;) ja és gyerekek se lássák)

napirajz - ööööö....vegyes ;) de örülök, hogy láttam, az elégülde elnevezés nyelvészeti szempontból különösen tetszett :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

:D
szrekuc

óhóóóó 500 hsz-nél tartok másfél év alatt :D illetve már 501 8)

Kép
akata

Kata,

Zuzi,
játszóház, NANÁ!!!!!!!!!!!!
zsancikant

Macs,
mi az a tűpróba? :oops:
és a nem citromos süti receptje milyen süti receptje? bocsika, lemaradtam :mrgreen:

Kata,
GRATULAAAAAAAAA! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :mrgreen:
jó az új avatar :D
oltásról nem írnál le egy-két dolgot? szerintem többünket is érdekelne
(mibe kerül, hány szuri és kiknek ajánlott -akár mindenkinek?) köszi :D

Kép

Kép

szrekuc

Szrek: ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
Macs, köszönettel iktattam!
marcangoló

ESZCI, VINCE, ISTI
Isten éltessen Benneteket sokáig és okozzatok sok örömöt a szüleiteknek !

Rylie
rylie

Rylie,
mi újság veletek? :D

Kép

Kép

szrekuc

ISTEN ÉLTESSEn ESZTI,VINCE ÉS ISTI!:D
Kép

Tegnap voltunk 4D-n,minden rendben,közel 1.4kg már és még mindig fiú :lol:
Íme:
Kép
Kép

petergabi

Gabi!
az elsőn az a kukija???? :D
a 4d-sen tökre fiús!!! :) édi!
ancsipancsi

Gabi,
:D :D :D nagyon szép arcocskája van! :D
egyébről nem tudok nyilatkozni, mert még mindig nem tudom kivenni az uh-képen a dolgokat, de sebaj :mrgreen: :lol: és jó, hogy még mindig fiú :lol:
1,4 kg az szép nagy, nem? :D

Kép

Kép

szrekuc

Gabi,
gyönyörű!!!!!! :lol: :lol: :lol: Cukrot olvastam ám, csak nem válaszoltam: szóval drukkok, hogy most határ alatt maradjon!!! Reggelis lesz, vagy cukoroldat?

Ancsi,
Macs recipéje egy durván laktató-gazdag püspökkenyér (jó sűrű, de mégsem nehéz, a tojásfehérjék miatt) 8) És lehet pl. muffin-formában is sütni, akkor püspökmuffin lesz belőle. És néha, ha nagyon fáj az élet, akkor nyakon öntöm csokimázzal is :mrgreen:

Kata,
először azt hittem, új topiktag, de látom, hogy tökjó új avatar :lol:

Zuz,
még nem vagyunk 100%-on, és akármennyire szeretlek, karácsonyra nem kapsz tőlem biológiai fegyvert :D remélem, jövő hétre már tényleg gyógyulunk, és akkor megbeszéljük, hogy mikor és hol és hogyan :lol:
kisün

Gabi,
nagyon helyre kis legényke!!!!!
zsancikant

:D köszi az avatar nevében :D az 500. tiszteletére :wink:
és csak bámulok azokon akiknek 4000!!! :shock: mire iskolába megy a köc, lehet én is elérem :D

oltásról írok később pár szót...

Kép
akata

Gabi,
gratullla a kukishoz :D gyönyörűen látszik, nekünk sajnos nem mutatta anno meg az arcát, mi kukifotót kaptunk :lol:

Kép
akata

na oké, akkor
ma: latin
holnap: terheléses vércukor vizsg

ezek miatt drukkoljatok (meg hogy legyen vénám)
ancsipancsi

BOLDOG SZÜLINAPOT ESZCINEK ÉS ISTINEK!!!
(Elnézést, hogy egyszerre, de tegnap valahogy nem voltam formában egész nap.)

Macs: szupi, hogy beraktad a receptet, épp püspökkenyér receptet kerestem én is, hogy életemben először süssek mán ilyet. Esetleg beigli recept? Azt is megpróbálnám az idén.

Gabi: cuki pofi az ifiúr! :)

Kép
Kép
tinu

Pálffy Istvántól mai híradóban a kedvencem:
"gyors lefolyású hányás (és hasmenés)" :mrgreen: :lol:

Kép

Kép

szrekuc

Rek,
szal Pálffy szerint gyors lefolyású lesz???? :lol:
már nagyon várom a végét, mert teljesen kiakaszt ketteske. :roll:
zsancikant

ISTINEK NAGYON BOLDOG SZÜLINAPOT!!!!

Kép
denizsa

Tinu,
kívánságod narancs! bejglirecept a prividben!

Szrek,
tűpróba, amikor beleszúrsz hústűvel a sülő süti közepébe és ha nem ragad a tűre tészta, akkor kész a süti,

ha ragad, akkor még nem sült át a közepe, kell még egy kis idő a sütőben...
macskanyu

Hű, Macs, te aranyat érsz! :D Olyan részletesen leírtad, hogy tényleg én leszek a béna, ha nem értem és nem tudom megcsinálni! Köszi, köszi, köszi!

Kép
Kép
tinu

Na, szép sorjában...:

Eszci, Isti, Vince! Isten éltessen benneteket sokáig!!!

A Juditoknak is boldogot!

Macs:
Tök jó receptek, köszi!!! Elmentve :wink:

Mézes-party:
Akkor legyen az, hogy bekeverek 3 adagnyi tésztát, Zsanci, Barbi és aki akar, hozzon sajátot!!! Viszont: aki nem hoz tésztát, hozzon mani helyett kaját-piát, mert most akkor a tésztával leszek elfoglalva, nem lesz időm saláta-hegyeket gyártani :wink: :wink: :wink: Azért azt is "beszéljük" meg, ki mit hoz, nehogy legyen 20 liter ücccsi, kaja meg nuku és fordítva 8) 8) 8) 8) 8)
Egyáltalán ki jön???? :lol: :lol: :lol: :lol:

Olyan nagyon örülök: az unokahugom, aki tavaly a koszorúslányom volt tök házasságellenes volt, de nyáron megismerkedett a mostani pasijával és úgy néz ki, májusban esküvő lesz... Taa-ta-tataaa
Még egy alkalom, hogy gyönyörűen felöltöztethessem a gyereket 8) 8) 8) És atalán addigra lehet már a gyűrűhordozó (Csörögi Frodó Réka :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: )

Votiv, Neet:
Szülinapi fotókat kérünk majd!
Meg beszámolót!

önreklám:
pozitív, könnyezős dolgot teszek fel a blogra, nézzétek meg...

nukada

Nuk,
mi mindenképp mennénk, tészta még eldől :D
viszek kb 2liter iszit és egy vmilyen ehető szállítmányt ;) :D

Kép

Kép

szrekuc

Nem bunkóságból, de még 1x kihangsúlyoznám:
3-ig tudunk csak vendégeket fogadni, mert utána mennünk kell nekünk is...
Viszont már jöhettek reggel 6-ra 8) 8) 8) 8) 8)

nukada

GAbi!
Nem tudok mit mondani, egyszerűen gyönyörű!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D Én most annyira azt érzem, hogy szeretnék én is még egy babát :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :D ...persze nem most 8)
a kukis kép pedig szuper! :lol:

KAta!
Akkor ezek szerint ez egy új oltó anyag. És Te teljesen megbízol benne???? Tudom, hülye a kérdés, de az oltás után nem is mész rákszűrésre soha többé???? (A gyerekdokink mesélte, hogy egy ismerőse agyhártyagyulladásban halt meg, még pedig pont abban a fajtában, ami ellen adják az oltást (meningococcus ellenit), és be volt oltva. Persze nem szeretnék újabb vitát az oltásokkal kapcsolatban, csak kiváncsi vagyok. Meg én amúgy is olyan hülye vagyok, hogy még a fogamzásgátló tablettában sem bízom :lol: :lol: :lol: :lol: )
zuzmo1

Nuk!
Én teljesen elolvadtam Rékádtól :oops: :D Bevallom, most néztem be először a blogba, jó, hogy felhívtad rá a figyelmet! Annyira édes kislány!
És mi olyan 10-körül tudnánk menni, ha jó. És kérünk szépen címet, eligazítást :wink:
zuzmo1

Gabi:
Titeket el is felejtettelek... :oops: :oops: :oops: :oops:
Hát valami nagggyon aranyos ez a kép a kisfiatokról!!!! A Zoli azt kérdezte, hogy honnan töltöttem le??? Azt mondta, hogy nem is gondolta, hogy ilyen tényleg van, hogy ilyen szuperül látszik és szép éles a kép! Szóval gratulálunk még 1x! (mi sajnos nem voltunk 4d-sen, mert 35-36. héten akartam menni, de akkor már nézhettem élőben 8) 8) :lol: )

nukada

Isten éltessen Istók!!! :) :) :)

Neet,
elolvastam a szüléssztorid... :mrgreen: Egyik legjobb sztori, amit olvastam!!! :)

Nuk,
megnéztem a videót (meghatódós szmájli)

Gabi! :)
Olyan éééédes a kukis pocaklakód!!! :) Kicsit irigy vagyok :oops: Pedig nem is olyan rég még itt ficánkolt a pocakomban Levus is... és már lassan fél évas :shock: :D

Ja, és, Neet,
annyira igazad van a "témákkal" kapcsolatosan. Néha én is ezért OFF.....

A Campona még nekünk is OK :) Csak 17-én pont a Zapa szülinapja lesz.... Kereken 30 lesz! Valamit ki kellene találnom.... De nem jut semmi extra az eszembe :( :?
Meglepetés party nem játszik, mert nem mindenki érne rá :( Meg már nem is firkatom.... :? De akkor mi a fenével lepjem meg??? ÖTLET????
Ja, és ilyen fehérneműs izé nem játszik :lol: :lol: :lol: :mrgreen:

Mása
Kép
Kép
szmagdi

Köszi mégegyszer mindenkinek, aki gondolt ránk. :) Kép nincs, azaz tesómék csináltak párat, de még nem kaptam meg.

Gabi,
én nem látom a kukit, tán nem vagyok elég perverz beállítottságú? :lol:
79 nap??? Az mindjártt itt van!!

Miért pont 17.ére terveztek talit? Az asszem egész napos bkv-sztrájk. Autóval lesz tele a böszme főváros, más meg nem fog járni, he? Most jól beleszóltam és nem írtam azt, h nem akarok beleszólni, de... mert igenis bele akartam, a ti érdeketekben. :)

Még volna egy csomó minden, de megint fél11...
neet
neet

...ja lehet, h én írtam a 17et anno, de csak a Campihoz, ott még nem szojkott dugó lenni... persze aki a másik oldaról jönne... na mindegy, hagyjuk.
neet
neet

akkor most 17 állatkerti játszó vagy Campona? vagy vmit nagyon összekeverek :roll:

Kép

Kép

szrekuc

Hú, hogy felpörgött a topik, egy ideig tudtam követni, de most már hulla vagyok, ráadásul izgulok, mint állat. Holnap megyek anyajegyszűrésre, remélem minden ok lesz. Hiányzott ez nekem kari előtt :roll:

Mindenesetre:
ISTINEK NAGYON BOLDOG 3. SZÜLETÉSNAPOT!!!! :D :D :D

Gabi,
Gyöngyörű :D és a lényeget nem lehet, nem észrevenni :wink:

jóccakát Mindenkinek!

Kép Kép
curse

Tegnap írtam 1 hosszút, csomó mindenkinek, de főleg a szülinaposoknak :) aztán Pannim egy mozdulattal kitörölte, és már nem volt időm újra írni...
Szóval:
Eszci, Isti, Isten éltessen benneteket!!!!!!!!!! :) :) :)
És Vincét is, akinek nagyon szépek az iker kistesói! :)

Nuk, ma már ugyan jobban, de nagy valószínűséggel ki kell hagynunk megint a partyt, P tegnap 39,2-t produkált (nagy családi party kellős közepén), és neki ritkán van ilyen magas láza. Köhög és taknyos. Utóbbi 2 Bre is érvényes, amiből még minden lehet. De tulképp örülök, mert szept.óta minden hónap 20-a körül elkap minket ez, ebben a hónapban korábban jött, biztos azért, hogy KArácsonyra meggyógyuljanak. :wink:

Zsan, alsópáhoki buli nagyon jól hangzik! Énisénisénis!! :)
Műanyóst meg nagyívben lesz..... :evil:

Macs, recijeidet én is gyűjtöm ám! :wink:

Pgabi, gyönyörűek a képek!!!! És én is azt érzem, amit Zuzmó... :)
Lányok várják már a kisöcsit? :)

Akata, nagggyon jó az új avatar!:)

(És nekem is kéne rákszűrésre mennem már, nem emlékszem,h a 6hetes kontrollon lett volna, és már az is lassan 1 éve volt. :oops: Meg anyajegy-szűrésre is, már egy ideje szervezem... Ja, és fodrászhoz... :wink: )

Marc, Banglád tündéri, és őt is Isten éltesse! (Nem emléxem,h ezt a tegnapi elszállt hszemben írtam-e vagy előbb, sorry... :oops: )
Haja miatt írígy vagyok, az én 11hósom kissé kopasz... (bár mintha mostanában kezdene nőni a haja kicsit).
ÉS ha szar a műsor, (igan gyakran) mi is mindig a Bptv-nél kötünk ki, és annyira gáz, h az már vicces...

Angi és Réka képei naggyon édesek!
Nuk, az, hogy Réka arcán ilyen boldog mosoly ragyog, TÉGED minősít, mint anya! És nincs fontosabb annál, hogy boldog mosoly van a kis arcán!!!!!!! :)

Curse, no para! Ha találnának vmit akkor leszedik, és semmi baj!

Nem kell sztrájk ahhoz,h iszonyú dugó legyen, egy kis eső elég is... Ma 1,5 órát araszoltunk Bvel a kórházig, szerencsére elaludt. A kocsink viszont furán viselkedett, aztán itthon a HÁZ ELŐTT :)mintha vmi leszakadt volna alul, és alig ment, még épp be tudtam parkolni... Nagy mák,h ez nem útközben történt! Bele sem merek gondolni,h mennyibe fog kerülni... Meg,h érdemes-e még rákölteni egyáltalán... :(
rídonli#

Jószakállt!! (Vot. szavával élve. :))
rídonli#

Neet, én hirdettem meg előbb a 17.-ét, kb 2 hónapja, amikor elmaradt az Állatkerti Játszóházas tali :) aztán jöttek csak a sztrájkolók :twisted:
én már annyiszor úgyis szembementem az "árral" az idén, még egy már meg se kottyan, úgyhogy tartom magam a 17-ei Állatkerti Játszós talihoz, aki jön-jön, remélem minél többen. Persze mindenkitől elfogadható, ha nem indul el, Indi már korábban jelezte, hogy nekik D.harasztiból ez nem ok (és Tinu is, hogy aznap vizsgázik, és nagy kalappal neki ehhez), sajnálom, ha nekik és még bárkinek otthon kell maradnia, de még reménykedem, hogy a sztrájk helyett vagy rosszabb esetben ellenére páran anyukák és gyermekeik egy jót tudunk játszóházazni aznap.

Köszöntéseket köszi, bezsebeltük, Istinek legjobban Deni sajton ülő egérkéje tetszett, mondta is rá, hogy tóta! :)
Ma Tropikáriumban voltunk, tápa volt a kedvenc! Zizifóka meg imádta a színes halakat és a kezével kergette őket, és együtt is bebújtunk a víz alatti csőbe a rájasimogatónál. Ezsványt persze a ráják messzire kerülték :lol:
Tortás köszöntés és tűzoltóautó-átadás tegnap volt, igazából nem különösebb extra lelkesedéssel Istók részéről. Annyit azért már legalább megértett, hogy őt ünnepeljük, és mosolygott, ha meghallotta, hogy boldog szülinapot :D (én viszont végig úgy éreztem, igazából engem kéne ünnepelni, ahogy a 3. km után lógó nyelvvel csüngök a startkövön a medence végénél...)

léptem, ideje pihenni, Istók este 21.09-kor megszületett :)

ps, Zsanci, a kamillatea baromira szárít, belül is (dehidratál) :wink: ez megint annak az esete, hogy a gyerekek ösztönösen tudják, mire van (nincs :twisted:) szükségük... és jól tetted, hogy kiálltál magadért, ha nem tetted volna, még szarabb érzés lenne. Nem lehet, és nem is kell mindig mindenkinek megfelelni/tetszeni :wink:

votiv 8)
votiv

Ríd, jó szakállt Bogárka, egy régi kedves topiktárs kislánya, Petra mondta anno (Anya, miért mondjuk este, hogy Jó szakállt?), nekem csak egyik legkedvesebb gyerekszájam :D

votiv 8)
votiv

Gabi, majd elfelejtettem, csodás az arckép, és döbbenet, mennyire valóságosnak hat!! :o :o :D :D
nevekkel hogy álltok?
pusz,
v
votiv

Votiv,
minden vili. :) Akkor menjetek zoozni, én meg végre alszom egyet, ha mégis sztrájk lesz. Ha meg nem lesz, dolgozom. :8 Meg elkezdek valami Christmas shoppingot, mert még magamnak se vettem semmit (egy blúzon kívül), nemhogy msáoknak! :lol: :mrgreen:
neet
neet

- 17-én vizsgázom, de felmentésem is van állatkert alól :); viszont a Camponába se mennék vizsga után, mert tanulok a köv. vizsgára

- mai terheléses vércukor mérés egész jó lett, 2x-i szúrás helyett most csak 3x szúrtak, mire találtak vénát, s kikönyörögtem, hogy a második cukormérésen is nézze már meg automatával, hogy ne kelljen izgulnom az eredmény megérkeztéig. (ugyanis itt az elsőt is megnézik automatával, s nem kell emiatt másnap visszamenni)

- tegnapi vizsga jól sikerült, várom az eredményt
ancsipancsi

Sziasztok!

Nagyon Boldog Szülinapokat!!! Eszcinek, Vincének, Istinek, meg mindenkinek akinek mostanában van!!! Hihetetlen, hogy megy az idő és hogy nőnek ezek a kölkök!! :lol: :lol:

Zoo nekem se játszik, mert vizsgahegyeket kell most megmozgatnom, nagyon sok van, be kellene hoznom lemaradásokat is, ha 2009-ben végezni akarok, már most kell hozzá feltételeket teljesíteni...xar, de fel kell kössem a gatyát...

Tényleg Ancsi! Latin? Hogy ment?

És olyan szívesen mennék Nukékhoz mézesezni, de most az se...

Tényleg Nuk!! Én néha benézek a blogba és Réka egy tündér!!! Nagyon aranyos!! :)

A topikot csak nagyjából bírom követni, de azt le akartam írni nektek, hogy mi volt nálunk Mikuláskor! Bendi nem találkozott vele, hanem kiraktuk a csizmát és reggelre benne volt az ajándék, klasszikus Mikulás csomag és virgács is volt. És hát mondtuk Bendinek, hogy a virgácsot azért kapta, mert nem volt olyan hú de jó gyerek és a rossz gyerekeket ezzel veri el a Mikulás. Erre Bendi mit csinál? Nem az, hogy megijed vagy valami, hanem a csokimikulás fenekét verte el a virgáccsal... :lol: Ekkor gondoltam én arra, hogy ezt a gyereket se neveljük már meg soha...

Na megyek tanulni, puszilok és üdvözlök mindenkit!! És sütögessetek meg játszózzatok jókat és majd tegyetek fel képeket!!

ruz

ja még annyit, hogy Zsan, Zuzi mi is voltunk már Alsópáhokon és én is lecsúsztam a nagy csúzdán Bendivel az ölemben, mindketten nagyon élveztük :D 8)
ruzicsky

Ancsi: akkor egy napon fogunk vizsgázni, micsoda közös élmény. :D

Az egyetlen jó oldala a vasutassztrájknak, hogy nem kell Pécsre mennem a vizsga miatt, hanem itt lesz Bp-en.Juhéé! Viszont azt még nem tudom, hogy jutok el a helyszínre, ha még BKV sztrájk is lesz. :o

Az enyim körkérdés: jön valaki csütörtökön a MüPa-ba ringatni?

Kép
Kép
tinu

[quote="tinu"]n írta:tinuem tudom, hogy jutok el a helyszínre, ha még BKV sztrájk is lesz. :o

Tinu,
én már kb. fél órája ezt keresem a neten, hogy hol írnak a sztrájkról. mert bezzeg a tetves BKV oldalán nem írnak erről, meg semmi fontosról, csak marketing maszlaggal van tele, de azt nem említik, hogy hétfőn milyen sztrájk lesz, meg hogy 2008-tól már van poáfjuk 270 Ft-ot elkérni egyetlen vonaljegyért. ilyen jegyárak mellett, komolyan mondom, nem érdekel a környezet, azért is kocsikázni fogok, ahogy lesz rá lehetőségem. hát nehogy már 1000-1500 Ft-ot fizessek, hogy eljussak oda-vissza az egyetemre. :/

sajnos nem tudom, hogy hogy jutok el a hétfő 9 órás vizsgára, már előre fáj miatta a fejem :(, nem tudom, hogy ilyenkor van-e szolgáltatás és , ha igen, akkor milyen.
ancsipancsi

Ruzy,
most láttam az indexemben, hogy 5-ös lett a latin. :) jó az, nagyon kell az átlagjavító tényező, mert a dullllvák most jönnek. korábban Zuzinak írtam, hogy a Jogfogalmakat megtanulhatatlannak tartom :(, nagyon lassan haladok, s ezt vettem előre, mint durva vizsgát.
ancsipancsi

ANcsi: én tegnap a tévében úgy láttam, mintha nem lenne BKV-sztrájk 17-én, "csak" vasutas, meg pedagógus, meg egészségügyi. Ezért reménykedem benne, hogy nem lesz. Nekem nincs is más alternatívám. Egyébként én bliccelni szoktam, csak a metrón lyukasztok. TUdom, szemétség a többi utassal szemben, de még mindig jobb, mint kocsit venni, kocsiba ülni stb. MÁrmint a társadalom és emberiség szempontjából jobb. :)

Kép
Kép
tinu

Tinu, bírom a filozófiád :lol:

Kép
akata

Tinu,
tegnap, mikor mentem a latin vizsgára, valójában kanosszát jártam, totál ideges lettem, mire oda értem. 1,5 órával korábban elindultam, holott a busz út kb. 30 perc, de mondom ráhagyok. 10 perces gyaloglás után felszállok az első járműre, ami elvileg a célhoz visz (hétvégén, mikor suliba járok , ez nem jár), lyukasztok, befészkelem magam egy ülésbe, s 1 megálló múlva mondja a fószer, hogy a budafoki úton baleset volt, alig fogunk haladni, aki siet szálljon le. leszállok. átszálltam egy másik buszra, ahol 1 megálló múlva kiderült, hogy totális a dugó, nem halad, s 1 megálló múlva erről is le kellett szállnom. itt már nem lyukasztottam mérgemben (meg mert az első járművel elértem volna a célomat, ha...). átszálltam egy villamosra, s erről később még egy buszra. úgyhogy 4 járművel (1 jeggyel) értem úgy oda, hogy éppen nem késtem el, de már csak az első sorban volt helyem. nem izgattam magam, de kiszúrásnak éreztem, nem szeretek az első sorban vizsgázni, s a csoporttársam, akinek eddig sokat segítettem egyéb ügyben, "elfelejtett" nekem helyet foglalni. úgy volt vele, hogy kapjam be. így aztán el is esett a segítségemtől, mint amit a múltkori ZH-n nyújtottam neki, s éppen megfeleltet kapott azzal.
ancsipancsi

[quote="akata"]T írta:akatainu, bírom a filozófiád :lol:

Tinu az én második példaképem, úgyhogy szállj le róla, nem akarom, hogy sokan bírják! :D :D :D
ancsipancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?