Sziasztok!
Ma mi is jártunk dokinál, aki végre megpróbálta kiszámolni a szülés várható időpontját, de aztán belátta, hogy ez lehetetlen vállalkozás...

A menstruációm tök rendszertelen volt, és a három ultrahang szerint is legalább négyféle dátum lehetséges, így annyiban maradtunk, hogy április 8 és 23 között érkezik valamikor...
Ezenkívül csak szívhangot hallgattunk, meg beutalót kaptunk a terheléses vércukorra! Ettől már előre irtózok, mert mióta terhes vagyok, mindhárom eddigi vérvételt végighánytam (ami érthetetlen számomra, mert sosem volt semmi bajom a vérvétellel korábban) és félek, hogy amint meg kell innom a cukros vizet azzal a lendülettel fog kijönni is belőlem!
December 21-én mi is megyünk 4D-re! Nem is tudom, valaki írta, hogy ő is akkor megy... Ez a karácsonyi ajándék magunknak...
Védőnő: szerencsére én kifogtam egy elég kedveset, eddig kétszer voltam nála, meg egyszer ő nálunk. A legnagyobb problémája az volt, hogy olyan vékony a karom, hogy alig tudta megmérni a vérnyomásom...

De a súlyomra nem szólt semmit, akkor sem amikor fogytam 5 kilót, meg azóta sem, hogy most meg híztam 5 kilót...
Sajnálom a rossz tapasztalatokat, de szerintem ne idegeskedjetek azon, hogy mit mond, főleg, hogy ha tök egyértelmű, hogy hülyeségeket beszél és csak azért mondja, hogy mondjon valamit!
Babacuccok vásárlása: mi még nem tartunk sehol, úgy vagyok vele, hogy még bőven ráérünk; majd januártól... de persze nézelődni már nézelődünk, meg mindig berakom a Kedvencek közé, ha valaki felrak linket egy jó boltról...
Eddig kismama cucoccakat sem nagyon vettem (leszámítva egy bandázs övet), de a hétvégén hozott nekem a Mikulás két gatyót meg egy felsőt...
Szőlő: nagyon klasszak az esküvői képeitek