Gondolom azért képzeltetek barnának, mert a hozzászólásaim alapján igen intelligensnek tűnök(poén volt, poén volt, poén volt!)

De mondom, ez csak melír, az eredeti világosbarna, de most már inkább ősz.
Gabi,
nekem az anyósom készíti a beiglit minden évben, idén sem kívánom megszakítani a hagyományt.

Nálunk mézes zserbót kell csinálni-apának, meg most már Kisjankónak valami olyat, aminek csokis a teteje-így választ a cukrászdában is. Kedvence a Rigó Jancsi(a kis egoista).
Zsófi,
milyen mézeskalácsra gondoltál?
Emano,
az a baj, hogy én is csak a gondolatig jutok el. De eddig minden évben elkészültem valahogy, abban bízom, hogy ez most sem lesz másképp.
Veronikusz,
sztem nem vagy bunkó. Én csak azért nem csinálnék ebből ügyet, mert nem vagyok oda a munkámért, persze biztos másképp érezném, ha fontos lenne, amit csinálok. De ha kedveskedni akart, akkor biztosan nem akart megbántani a kartársnő, talán csak ügyetlenül fogalmazott.
Nagyon kedvesek vagytok, de megígérem, hogy nem sok olyan képpel foglak sokkolni Benneteket, amin én is rajta vagyok, erre a fejre nem vagyok túl büszke(ezért nem raktam fel esküvői képet sem), de bezzeg a gyerköcökre... Róluk még biztos nyomatok néhányat, ha nem bánjátok.
A nőgyűlölő anyukához(anyukához?!), csak annyit, hogy nekem egyszer egy barátnőm azt mondta, hogy minden édesanya megérdemel egy kislányt(neki fia van egyébként).Most, hogy Flóri megszületett, már értem, mire gondolt.
Flórkát megcsípte a cecelégy, vagy nem tudom, de másfél-két órát fenn van, pörög, eszik, kakil, majd elkezd nyígni, dörzsöli a szemét, lerakom és alszik. Lehet, hogy hülye vagyok, de szerintetek kifáraszthatja az, hogy elkezdett mozgolódni?
Megint alszik(most Jankóval), úgyhogy lépek, hátha haladok valamit.
Gyuzsó,
írok nemsoká, ígérem!!!!
Pusz Nektek