A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 májusi babák

gyps, ha te felelőtlen vagy, akkor én?! :wink: nekünk egy másodpercig sem volt légzésfigyelőnk. elve nem is akartam. (többiek sztem tudják, csak te "kimaradtál" ugye úgy cirka fél évre) azt meg most olvastam csak h nem is az elején kell úgy igazán, mert a legveszélyesebb időszak pont a 3-6 hó!! :shock: de az ilyen éjjel is ébredős fajták, mint az enyém legalább ebből a szempontból jól műxenek, mert "felébresztik magukat" mielőtt gáz lenne. ezt persze nem tudhattam előre.

vanda, a bokákolás az a hányás előtti erőlködés. jó tanulást.

én tök kóm vagyok... :oops:
Vendég

úgy értem eleve...
Vendég

és h tök kóma vagyok...
Vendég

angyalkrisz, Csenge nemcsak ügyes, de tök nagynak is tűnik! :shock: mekkora rucikat hordtok?
nekünk felsőben a tescos 80as jó, de gatyóban a 80ast még kétszer feltűröm (az c&a-s), szal elég lenne a 74es is. v lehet h a keze hosszabb, mint a lába?! :roll: :shock: de nem tűnik aránytalannak a gyerek...
Vendég

Kriszti, gratula Nektek is a fogacskához!
Én is csak nézem itt az álldogáló gyerekeket, ügyesek nagyon! Néha azért bizti szeretnétek, ha maradna egy helyben egy kicsit, nem? :wink: Tulajdonképpen nekünk még jó dolgunk van, még egész nyugis Velük...már ami a mozgásukat illeti. Lerakom a földre, jó,evickél sokat, de attól nem kell félnem, hogy felborul, vagy lerámolja a polcot :roll: de ez az idő is el fog jönni. :D persze nagyon várom már hogy milyen lesz ha mászik meg áll. Zita még nem is olyan régóta tartja meg a súlyát ha hónaljfogásban "felállítom" (hol van még a felállástól!) de annyira cuki, ahogy áll, a kis babahenger :D :D :D

Kép
ági_bp

Bogyra, ezt Vandának akartad írni, nem nekem. ő Őrta! :wink:

Kép
ági_bp

Doo, bizti arányos Viktória, de ezek a számozások!! :shock: :shock: én vettem egy használt zsákot, angol ruha. Lába jó, keze meg tök nagy. Akkor Zitának a lába hosszú karja rövid? Én csak úgy nyugtáztam, hogy ezt a zsákot rövid lábú, hosszú karú gyerekeknek csinálták! :lol: :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Egyébként rugiból disney-s 74 es teljesen jó, Kengurus 74-es nagy. Elég nagy különbség van.

Kép
ági_bp

Igazából a tescos, és auchanas bodyból 74-es kell, de van pl. 68-as rugink is, de most kapott egy szabadidőt, amibe az van írva, hogy 86-os :shock: , de ezt szerintem elmérték, kb. 74-es-nek felel meg.

KépKép
KépKép
KépKép
angyalkrisz

Nah az is lehet! :D :D Csak a te neved olyan egyszerű! :) És anyumat is Áginak hívják...

És különben is amilyen illatok itt keringenek...ti is félrebeszélnétek/írnátok! :D

Reszkessetek, lejött a képszerkesztő! :)

KépKépKép
bogyra

Doo, még Neked akartam írni, hogy egyik barátunknak a kisfia Mikuláskor született.
Aztán a következő fiuk Tamás lett,s azt találták ki, hogy direkt a Karácsonykor lévő Tamás-napot fogják tartani, nem a márciusit, így akkor mindkét gyereknek egybe van 2 ünnep. Jaaaaj, most jut eszembe, hogy a Tamás meg ráadásul márc.9-én született...Tamás nap meg 7-e.... :roll: akkor Ő mindenképp valamit egybe ünnepel majd....ez van.
A keresztlányom dec.7-ei, így Neki a miku és a szülinap van egyben....én úgy adok ajit, hogy ezt mikura ezt szülire, vagy egybe. Változó. Néha jól is kijöhet, mert pl akkor egy nagyot kap, amit amúgy lehet nem kapna meg, de így hogy 2 ünnep van egyben megkapja.

Kép
ági_bp

Neeee, Bogy neeeeee!! Ne csináld! ne tegyél fel sütiről képet, már mondtam, hogy undorítóóóóóó dolog! (még a nyers hurka elment, azt úgy nem kívántam meg :roll: )
Tegyél olyan képet, amin fülön vagy hányva!! vagy linkeld be, hogy milyen melltartót hagytál el, hogy meg tudjuk nézni. :lol: :lol: :lol:

Kép
ági_bp

Ági!

Ha ha ha! :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

M ajön anyósom, hoz disznótorost, a hétvégi menü hurka lesz, főtt burgonya, rizs, párolt lila káponya éééés sült kolbász-hurka...
Nyam nyam... utoljára terhesen volt rajtam hurka láz... illetve most is van rajtam hurkaláz, csak a hasamon hordom:D

Tegnap aszondja a fiam, hogy anya mikor lesz megint kistesója... nézi hasam, majd szégyenlősen megszólal vagy ez most csak háj???? :D :twisted: :shock:

És a képek, konyháról muffinról!!! :P

Kép Kép Kép Kép Kép

KépKépKép
bogyra

A konyha amúgy még minidg nincs kész, az alsó szekikre kell ajtó, így azt nem is fényképeztem most. és a takaró elemek hiányoznak, a gázcsőhöz, meg ahol nem egy méretűek a szekik...
De ezt már csak jövőre, kap apjuk jutalmat... majd abból

KépKépKép
bogyra

Nah nem édik a muffinkák? Olyan jó elfoglaltság volt a gyerkkel és ugye tök élvezte ott állt a sütő előtt hogy na milyen alkaúak leszenk, mostmeg versenyt eszik magával... előbb a csillagokat, aztán szíveket...stb stb

KépKépKép
bogyra

Krisz, aztaaaaaa ez a Csenge!!!!! Komolyan, ha nem látnám nem hinném....fuh, nem semmi, nagyon ügyes!!

Rucikat mi is összevissza hordunk.

Doo, leirnád még1x te mért is nem akartál figyelőt? Vagy bánomis privi, csak kiváncsi lennék, azt hittem nincs még1 ilyen,mint én, hogy tehetné, de nem teszi...

Hú, ki volt az eü-s? Egy privit akarnék neki dobni.... elsősorban gyerekgyógy-neurológia téma. (Asszem nem Bogyra az illetékes.) Ági, te?

Kép
kriemhild

Azaz szeretnék...

Ági bocs, reklám Bogynak:
Kókuszos muffin utsó 2 db Kép

Kép
kriemhild

Nekünk sincs légzésfigyelőnk.
Ne nézzetek hülyének, de egyszerűen olyan drágának tartottuk, hogy nem tudunk rá kiadni ennyi pénzt. Tudom, most azt is gondolhatjátok, hogy azért a gyerek élete megfizethetetlen...de nem hiszem, hogy a mi életvitelünkkel, a normális terhességgel és a lakás körülményeivel a veszélyeztetek közé tartoztunk volna.

Attól függetlenül, nem mindig tudtam elaludni, mert csak arra gondoltam, hogy egyszer csak nem fog felébredni.

Őszintén szólva, én még nem hallottam ilyenről, mármint ilyen tragédiáról. (ha bárki tud kérem, hogy NE ossza meg velem).

Nagyon inycsiklandozóak a muffinok!!!!!!!!

Lehet, hogy nekem is kellene sütni??

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Gyps, ja végül is igazad van Alsópáhok ügyben nem olcsó mulatság, de hát nem volt nyaralás az idén...
Ja és, mi sem használunk légzésfigyut. Én mindig is úgy gondoltam, hogy ez is csak egy hogy húzzunk ki még több lét az aggódó anyukák zsebéből féle termék.
Na ez most így lehet hogy durván hangzik, de tény, hogy csecsemőhalál nem az egészséges gyermekek körében fordul elő, hanem a koraszülött, hátrányos helyzetben élő, cigifüstös, dohos környezetben alvó, nem jól táplált stb babáknál. Én úgy döntöttem, mi nem ilyenek vagyunk, így nincs rá szükségünk. Pedig meg tudnánk fizetni, de nem akarom rettegésben leélni az életem, mert született egy gyerekem, valahol határt kell szabni a féltés és a rettegés közt, és nekem itt volt a határ.
Ezzel nem akarok természetesen senkit sem megbántani, mert másnál meg máshol van a határ, és ez tök normális.

Damján nagyo bejön nekem, ha babalány lennék, biztos belezúgnék :) majd megmutatom Zsófinak, de most szerencsére alszik :) igaz szorcsog közben szegény :cry:

Krisz, nem tudok nairendre térni Csnge tudománya felett, nekem tisztára úgy tűnik, mint egy egyéves nagylány, ahogy ott áll. Nagyon ügyi!!! És bájos is :)

Doo, gondolok rád mostanában sokszor... hogy milyen lehetett az első fél éved,... most hogy Zsófi szörcsög és nem alszik jól. Ahogy Ági is írja, mint Zitus, csak 2-3 szor fél órát nap közben, s mivel fáradt, nyüszi , és ha ébren van vagy kézben kell lennie, de minimum egy méteres körzetben ... remélem a szörcsivel elmúlik ez, mert én nem hiszem hogy fél évig bírnám :roll: :(
pici76

ja és én már 4 különböző naptárt gyártottam, és megpóbálom magam kinyomtatni (persze profi helyen) meg lefűzetni
aztán ha nem lesz jó még a héten rendelhetek... bár a 10 nap htáridő olyan hosszú... annyi a Dmben nem?

Gabi! Hogy vagytok?
pici76

huhh, elcsúsztattam januárra a gyógyszertan vizsgát! Hálisten... tök jó fej volt a tanár, neki is most született kisbabája, mondja akkor jövök amikor akarok csak képzés négy évében férjen be valahova... úgyhogy január eleje! :)

Fellélegeztem... el vagyok csúszva naptárral, nyomtatással, spirálozással...
Nekünk a férjem nyomtat, van nekije színes lézerje.. csak spiráloztatjuk. Copy generálba 780 FT-ért nyomtattak voln aegy oldalt az szor 39-cel.... nah ennyit nem akrunk rákölteni! :)

KépKépKép
bogyra

Sziasztok Csajok,

Tegnap kimaradtam, mert anyumat vittem orvoshoz, aztán képeslap irogatás, aztán posta.... (mellesleg nem vették el a boritekokat, mert nem szabvány :twisted: ) aztán torna és végül teljes végkimerülésben zuhantam ágyba...

Doo, örülök, hogy találkoztunk, nagyon ari vagy. Inkább mondanálak kiscsajnak, mint anyukának :D Ha utcán találkozunk tuti nem mondanám, hogy van gyerkőd, olyan karcsú is vagy :wink:
Képzeld el anyunak éhgyomorral kellett menni, nekem meg nem volt időm enni, úgyhogy a mandarinokat, amiket tőled kaptunk ettük meg hazafelé, mert már olyan hangosan korgott a gyomrunk....Remélem a reszelőknek hasznád veszed, egyet el is törhetsz :lol:

BRINGA!!!!!!!!!!!!!!!!!!Lelki társam, virtuális barátnőm és minden!!!!!
Isten hozott újra!!!!!!!! A szülinapi sms-eden bömböltem is.... :cry: :cry: Puszillak

Bogy,gyps, nekem nem is ilyenek lettek a muffinjaim :shock: Holnap próbálkozok megint...Gyps, neked mitől lettek ilyen szép barnák? csokitól? vagy csak tovább sütötted?

Pici, mi is vágyódunk alsópáhokra....majd ha visszamegyek dolgozni, tuti fogunk menni...Jovo honapban kapom az első kevés pénzt...jajj jajj.....eddig többet kaptam, mint amikor dolgoztam...nagyon jó volt...

Csenge nem semmi, gyönyörű kiscsaj :wink:

Csajok, milyen az amikor a gyerkőnek jön a foga, képzeljétek Áronnak alul ma vettem észre, hogy nem a metszők, hanem oldalt van teljesen kifehéredve a két oldalsó fogacskája és felül szinte az egész fogsorán látszanak a fehér fogacskák alul bent :shock: egyszerre fog neki jönni az összes???vagy ez normális? :shock: :shock:

Bogy, még nem tudtam elolvasni az oldalt részletesen, de én a kezdő oldalon lehet, hogy betennék két linket, hogy e-védőnő, meg webshop és akkor kattincsanak ahová be szeretnének lépni. Ha elolvastam a többit még jövök :wink:

Puszi mindenkinek, akinek nem írtam annak is.

Melcsi

Kép
melcsi6

Bogy, ilyen kérdezz felelekes e-védőnő is leszel, vagy csak hasznos infók lesznek? Mert én anno tök örültem amikor segítettél a hülye kérdéseimben....Szerintem sokan kérdeznének...persze, az meg jó sok idő válaszolni....Bár téged ismerve :D :wink:

Kép
melcsi6

gyps, kb úgy gondolom, mint pici ezt a légzésfigyelőt. plusz egyik szülésfelkészítőn egy gyerekorvos doki aszondta h az ő eddigi 20 (v 30?! :oops: ) éves pályafutása alatt 3 ilyen esettel találkozott össze-vissza, szal h ölég ritka a dolog. és én baromi biztos voltam abban h a téves beriasztások (amit korábban is hallottam h szinte mindenkinél vannak) csak feleslegesen ölnék az idegeimet. meg magam is meg voltam győződve arról h az enyém nem veszélyeztetett. mondjuk, ha pl ne adj isten kora baba lett volna, akkor vszeg én is veszek.
gabi és rena is eü-s. mi nem hallhatjuk azt a gyerekgyógy-neurológia témát? legalább a határdiszciplínák képviselői ;)

bogy, lesz next v sem? (hogy tartalékoljak lovettát?)

Viktória kezdi megtanulni, hogyan térdeljen vissza állásból! :D
Vendég

melcsi, én is örültem :) - kár h nem volt idő felugranod és többet dumcsizni. :( jaj, a mandarinokat Áronnak szántam - tudod, az almájához! :shock: :lol: mér nem a csokit ettétek meg?! :lol: :lol: mondjuk, azt én sem csípem éhgyomorra :roll: (remélem, nem azt adtad aztán Áronnak!! :roll: :wink: :lol: :lol: :lol: )
Vendég

Doo,

Vikinek boldog hófordulót! Tegnap kiment a fejemből.

Gabinak!!! meg még a múltkor elfelejtettem mondani, hogy megvettem a Kismamát és meg is találtam a Brendont! Nagyon jó kép, tök jól néz ki.
Mutattam is a férjemnek, hogy ni!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

Ági, a szeparációs szorongást már én is tapasztalom. Legalábbis azt, h. sírás, nyüglődés van, ha kimegyek a szobából. Ez lehetséges? Doo?

Kép
niki30

Sziasztok,

Ma lótifuti nap volt délelőtt, Ricsike meg nagyon virgonc volt, mert apukája is itthon van és megállás nélül sikongatott örömében!!! El kéne néha egy füldugó nekem. Vagy sajt..mint a Hallo hallo-ban! :lol: Most szundabunda van.

Nekünk van légzésfigyelőnk, de én Para Zita vagyok, szóval nekem aztán abszolút kell!!! :) Nem tudom meddig fogom használni, pont mostanában gondolkodtam el ezen,de magamat ismerve minimum 1 évig, de lehet hogy még 18 éves koráig a gyerekre kötöm!!!! :D Erről jut eszembe ismeritek azt a reklámot, amiben anyuka keni be a kisfiút vastagon naptejjel, 3 úszogumi van rajta, szalmakalap és csak úgy mehet be a vízbe, plusz helikopterről figyelik! Na az a kisfiú Ricsike!!! Ez a jövő!!!!!!!!!! :lol: Én, mint anyája és mint paranormális jelenség, kb. ennyire fogom védeni a gyereket!!!!!! :oops: :oops: :oops: Jesszus hogy fogom én megtanulni, hogy álcáznom kell az aggodalmamat, különben Ricsike teljesen ki lesz tőlem!!!!!! :roll: :oops: 8)
Én is úgy szeretném egyébként nevelni, hogy valahogy úgy legyen velem ha felnő, hogy jól csináltam, leül velem beszélgetni, és egy tök jól működő anya-fia kapcsolat legyen!!!

A Kolping hotel nekem is tetszene, majd talán jövőre vagy azután valamikor el kéne menni.
Annyira muffinoztok itt, hogy lehet mindjárt áttanulmányozom Pici receptjeit, no meg a hűtőt hogy mi van benne, és csinálok már én is valamit!

Bogy jót nevettem, hogy Gergő megkérdezte, hogy ez csak háj?? :lol: :lol: Kb. én is 5 hónapos terhesnek nézek ki, akkora belem van!!!!!!!!! :oops: :? Azért fér még oda muffin!! ;)

Kép

Kép
lorcika

Bogyra nemááááá, én is Generál Copyba akartam nyomtatni.... 780 egy oldal???? nem 78? :roll:
pici76

Uh,de sokat írtatok.........
és én is akartam,de már nem is emléxem mit :roll: ilyenkor olyan nagy gondban vagyok,reagálnék is,meg szertnék írni is,azt hiszem határozottabbnak kéne lennem :idea: vagy nem :?: :!: :?:
Szia Doo! :wink: segítenél?olyan zűrzavar van a fejemben ilyenkor :shock: butulok :oops:
valahol írta valaki azt az oldalt,ahol körül lehet nézni tanulás ügyileg,please mégegyszer!!!!

Én úgy szégyellem magam,h Ti ilyen kis ügyik vagytok,én még főzni sem főzök, újra anyuka a szakácsunk,Lilitől 1szerűen lehetetlenség volt mostanában :oops: meg még kreatívoskodtok is,nálunk már az is nagy élmény ha 10percnél többet tudok fürdeni :oops:
vagy csak vmit nagyon nem jól csinálok :roll:

A délelőttünk nekünk is számítógép és laptop karbantartással telt,O eredménnyel :evil: :twisted: :evil:
Lilit közben 3szor próbáltam visszaaltatni,elsőnek a telefon ébresztette fel :evil: ,utána mind2szer mire elaludt volna elkezdtek fúrni :twisted: :twisted: :twisted: ,panelfeeleng :evil:

Lili pedig a térdelést tanulja,tök ügyin megtartotta magát.
Csenge és Damján nagyon szépek!
Krisz!nálunk már nem sláger a rángatás,sokkal jobb fejség jól kidobálni mindent az ágyból :lol: Tök jó ez az asztal,hogy-é volt,mennyiért és hol?????????????

Vibrocil?senki?légyszi-légyszi!

Ági!Te kérdezted a szeparációs szorongást?mi két hete voltunk neurológus kontrollon,én is rákérdeztem,nekem azt mondta simán lehet már ilyen korban,bár lehet ezt csak Lilire mondta és nem úgy általánosságban :roll:

Na lépek,felébredt és éhes és én is,és bocsi akire nem reagáltam :oops:

Kép
bringababa

csajok, HELP
a dmes naptárhoz mekkora képeket lehet/érdemes feltölteni?
pici76

Az első 6 hónap

- az a hatalmas méretű fej, amit szülés után egyfolytában nézel, hát az tényleg átfért azon a kis lukon, amibe addig azt a pirinyó tampont dugdostad.
- a lefejt tej becsesebb, mint egy 200 éves bor.
- úgy tűnik, az egész nap egy végtelen szoptatás.
- napi 4-5 óra alvással is lehet élni.
- ha választhatsz a szex és az alvás közt, az utóbbira fogsz szavazni.
- egy kisbabából valamelyik nyíláson mindig folyik valami.
- a séta csak neked séta, ő ebből semmit nem vesz észre.
- elindulni otthonról egy 2 órás procedúra.
- ha eddig nem kötötted be a biztonsági öved, ezen túl befogod.
- kurva nehéz a babahordozót cipelni, gyerekkel együtt.
- minden babazokninak szűk a szára és bevág.
- a legszebb ruha is csak 1x kerül sorra, azután kinövi.
- aki a fürdetőkrémet kitalálta, azt lapáttal vernéd agyon.
- az egész terhesség alatt azt várod, hogy végre megint hason alhass. Szülés után a 2 irgalmatlan méretű cicid miatt továbbra is csak ábránd marad...
- már nem szereted a vendégeket.
- sírsz, ha az alvó gyereked nézed.
- sírsz, ha valaki hangosabban szól hozzád vagy ingerültebb veled.
- sárkány leszel, mindenért baszogatod a férjed.
- egész nap várod, hogy este legyen és a gyerek aludjon, reggel meg azt várod, hogy mikor kel fel végre.
- ha elszabadulsz otthonról pár órára, amit addig alig vártál, akkor egész távolléted alatt otthon jár az eszed.
- a férjed túl csinos, túl szexi és minden nő biztos őt akarja.
- akik eddig hívogattak a szülés előtt, hogy "egyben vagy még?", na azok mostantól nem fognak. A napok múlásával, már senki nem fog hívni, csak a család.
- a nagyszülők azt hiszik, nekik szülted a gyereket.
- kiderül, hogy mindenki tehéntejet ivott 2 hónaposan régebben. - kiderül, hogy anyád nem tud semmit a babákról (már).
- anyósod még annyit sem.
- fél óra bohóckodás és cigánykerekezés után egy 2 mp-es mosoly teljesen reális egy babától.
- a digitális mérleg egy szar, csak arra találták ki, hogy idegesítsen.
- amelyik ruha lábközt nem patentos, az a gyerek emelésekor a nyakában gyűlik össze.
- a híg fos a legjobb pelenkában is utat vág a hátközépig.
- van 70 dekás teli pelenka!!
- a zenélő forgó a kiságy felett nagyon kevés ideig forog 1 felhúzással sajnos.
- a mélyhűtőben már csak a fagyasztott anyatejnek van hely, kajának nincs.
- egész nap otthon vagy, még sincs este meleg vacsora és kupi is van pluszban. És még fáradt is vagy.
- a melltartóidat sárkányeregetésre is használhatod.
- zuhanyzáskor meg kell emelned a melleid, hogy alatta is megmosd.
- a hátközépig fosás mindig akkor jön el, amikor sorra kerülsz a dokinál és le kell vetkőztetned a vizsgálathoz.
- a babagondozással kapcsolatban nincs egyetlen téma sem, amiről ne adna teljesen eltérő tanácsokat a védőnő, az orvos és az anyád.

6-12 hónap között

- ha a gyerek elalszik végre, akkor a kurva postás csenget. De 2x!!
-a törlőkendő pont akkor fogy ki, amikor a babád nyakig kakis,és a vízszolgáltatás előreláthatólag!!! 14 óráig szünetel.
- bármit próbálsz hozzátáplálás címszóval, az öklendezve jön ki belőle.
- a főzelék SEMMIVEL nem jön ki a ruhából és textilpelenkából.
- 3 kanál lenyelt kaja után képes fél üvegnyit visszahányni, és még 3x lebukni magát napközben.
- napi 4x átöltöztetni nem is sok.
- az egész szobát betakaró játszószőnyeg is kicsi.
- a hányás mindig a kimenőbe felöltöztetés és az autós hordozóba betevés UTÁN következik!
- 1 óra cipelés után egy 6 kilós baba is 20 kilósnak tűnik.
- a legjobb játék a pillepalack. Minden más pénzkidobás.
- az is befér egy baba szájába, amiről azt hiszed, egy reklámszatyorba sem férne be.
- mindenen a bevarró címke a legérdekesebb.
- minden fájdalom és baj emelés hatására múlik.
- ha eddig nem volt kutyád, most van. 2 méternél nem távolodik el jobban és még a WC-re is követ négykézláb.
- amíg a gyerek iszik a cumisüvegből, már lila fejjel és lélegzet
visszatartva nézve őt rá kell döbbenned, hogy ő tovább bírja 1 levegővel, mint te.
- térd magasságig minden kéznyomatos és nyálas a lakásban.
- 1 fog arra elég, hogy piercinget lukasszon a mellbimbódba, és átharapja a nyaki ütőered.
- ha valamit 1 órán át pepecselsz, főzöl, minden edény koszos, turmixgép úszik, na akkor nem fogja megenni.
- a baba nem nyeli le a szájában lévő falatot, mielőtt veled szemben ülve eltüsszenti magát.
- a baba nem ismeri a türelem szót! (sem)
- amikor leülsz mellé a földre, ő ügyesen feláll beléd kapaszkodva, de tuti a mellbimbód a fogódzó.
- a körömvágást altatásban kéne végezni!! Olyan, mint futó vadra lőni..
- a tépőzáras cipő 3 mp-ig van a lábán.
- miközben eteted, mindenki rajtad röhög, aki lát, mert te is nyitod és csukod a szádat, néha le is nyalod körbe a nem létező maszatot.
- a baba leszarja, hogy hétvége van, akkor sem alszik tovább.
- fel sem tűnik, ha kicsit hányásos a pólód.
- van, hogy 4 napig ki sem bontod a lófarokból a hajad. Kelsz és fekszel vele.
- rájössz, hogy a mikróba tett babakajás üvegből 40mp után kirobban az egész főzelék és mindent beterít.
- az etetőtálcára csöppent főzelék sorsa a tenyérrel szétcsapkodás. Ha nem vagy elég gyors a papírtörlővel.
- elnyúlni egy nagy kád habos vízben, arcpakolással, gyertyákkal körbe véve, egy pohár itallal.na ez innentől csak ábránd marad.
- ha 1 szál hajad kilóg a copfból, akkor azt megtalálja és szép lassan kitépi.
- ha megvetted a méregdrága játszószőnyeget lelógó cuccokkal, az elektromos hintát, a bébikompot, a babataxit, a félsátor áll a nappaliban, a felfújt kismedence is teli játékkal a szoba közepén, a járóka felállítva, a babakocsi a folyosón, és éjjel minimum 1 labdán átesel a 7-ből. . . akkor rájössz, hogy kiszorítottak a kecódból.
- ha eddig fújoltál egy nyálzó kutya láttán, akkor még nem tudod, milyen, ha megpuszil a csorgó nyálú gyereked.
- bármilyen földre ejtett morzsa vagy kajamaradék a szájában köt ki.
- többé nem kell mosni a papucsod talpát, van, aki tisztára nyalja.
- nem csak a saját lábujját tudja és fogja a szájába venni.
- a nagyszülőkhöz érkezve te már a kocsiban láthatatlanná válsz számukra.
lehet égnek álló seggel aludni!!!
- vendégségben is képes pólón és melltartón át bekapni a bimbódat.
- nem csak anya haját jó szálanként húzgálni, ott van apa mellkas szőre is.
- igenis meg lehet enni egy 3 fogásos vacsorát 4, 5 perc alatt.
- csak addig néz a fényképezőbe, amíg nem nyúlsz az exponálás gombhoz. 32 képből 1 sikeres.
- vetkőzni öröm, öltözni kín.
- a köldökpiercing képes 5 centit nyúlni. . .
- a " de én ezt így csináltam " mondat egy idő után kiváltja belőled a nagyigyilkos indulatokat
- ha bevásárlás után cipekedsz az emeletre, karodon gyerek, töködön is csomag lóg, akkor leejti a cumiját.
- a spejz úgy néz ki, mint egy bébiétel depó.

1 év után

- még mindig túl jóképű a férjed, túl jó szaga van az új parfümjétől, és biztos mindenki csak őt akarja. Pár féltékenységi jelenet, és totál hülyét csinálsz magadból. És ez még nem a vég, csak 1 éve vagy otthon. Lesz ez még rosszabb is.
- már nem zavar a kupi a lakásban, képes vagy nyugodtan ülni a szarkupac tetején, lábad alatt egy halom mosott és beszedett ruha, amit a gyerek elért az ágyon, és leszórt a földre. Oldalt egy pár üres flakon, amit kiszedett a kukából és odavitt neked a nappaliba. A konyhát beborítják a műanyag edények és fakanalak, amiket a szekrénybe beülve kihajigált. Esély nincs visszatenni, minek arra az 5 percre.
- a gyereked már 12 hós, csodásan feléri az asztalt. Igaz, nem látja mit ér el, de érzi, hogy valami húzhatót talált. Így szabadulsz meg az anyóstól kapott törékeny, de "csodálatos" lakásdíszektől, vázáktól, tálaktól, kaspóktól.
- eljött a fosztásidő. Minden, ami olyan anyagból van, ami kitartó munkával kikezdhető, és a szöszöket húzkodva kitéphető, az elkezd szétjönni. Ilyen pl. a padlószőnyeg, tapéta, a kutya bundája. (Ez utóbbi elég sokat nyüszít közben).
-eljött a nagy zajok ideje is. A földhöz csapkodás hangja már lószar ahhoz képest, amit a fakanál kiad, ha a konvektoron húzkodja végig. Mindezt fülig érő szájjal.
- az etetőszék kitűnően tolható a kövön, még a 20. kör után is érdekes elfoglaltság. Már akinek....
- nem hitted volna, hogy áhítattal fogod várni a napot, amikor először nézel meg egy teljes filmet. Az, hogy moziba is lehet menni, a vágyak netovábbja.
- eseményszámba megy, ha a fodrászig eljutsz és levágatod a hajadat...
- megtanulsz nyitott ajtóval szarni úgy, hogy közben valaki áll veled szemben és mereven néz téged.
- az ujjbecsípés 10. alkalom után sem riasztja vissza a fiókhúzogatástól.
- a kutyát megtaníthatod, hogy ne nyúljon a gyerek játékaihoz, de a gyerek a kutya jutalomfalatját fogja a legjobb ízűen rágcsálni.
- az idő múlásával egyre nagyobbak a lakásban a káresemények.
- mindenhonnan csak le- és kipakolni izgalmas.
- a homokozó lapáttal igenis ki lehet ütni egy ember szemét.
- a Hull a pelyhes szép dal, de 200-adik alkalommal már a Mikulás k. anyját. Még jó, hogy kivehető az elem a játékból.
- rájössz, hogy finom a pötidanon
- a melegítőnaci a leggyakrabban használt ruhadarabod.
- úgy érzed, évek óta papucsban jársz.
- ha alszik, nem tudsz csörömpölni a mosogatógéppel, ha fent van, akkor meg tőle nem tudsz belepakolni.
- a lakás növényállományát tekintve úgy érzed, a gyereked sosem lesz természetbarát.
- a nagyszülők gyakran ismételt mondata: "Én adnék neked, de az anyád nem engedi."
- ha hosszú levelet írsz, a modem zsinórja lesz a legérdekesebb húzható játék.
- nyaraláskor csak a hátad barnul le, ahogy derékszögben futkosol a parton a gyerek után.
- a gyereket nem érdekli, hogy 9600 forintot adtál ki egy 18-as cipőért.
- mire 1 éves lesz, jobb bicepszed van, mint aki évek óta gyúr rá.
- a legjobb haverjaid dobot, trombitát, szintetizátort és gitárt vesznek neki az első szülinapjára. Esetleg géppuskát. Persze nekik még nincs gyerekük.......

Kép

Kép
precious
Budapest

A KKKKKKKK ELEGEME VAN ÁÁÁÁÁÁ KKK SOKAT ÍRTAM ÉS ELSZÁLLLTTTT BBBRGRGRGGRRGHRHRHHHRHHRBNRRRGRHRHRH

Kép
kriemhild

Vhogy úgy vt, h

Pici, légzésfigyelő teljesen dettó.

Melcsi, csokimiki nejlonzacsiban összetör és belekever tésztrába. De szín kakaóportól van
Fogak lehet nem nagykönyv szerint jönnek

Ági, Bár Lili nem damján, de én kompban beviszem magammal zuhizni, én fürd ő néz.

HHHRRRRR felét elfelejtettem....

Kép
kriemhild

Ez jó volt Vanda, pedigm egijedtem a hosszától, de aztán erőt vettem magamon, megérte, jót röhögtem....
Csak az a szar, hogy ha pl apával ezt elolvastatnám, csak nézne, esetleg mosolyogna. Aki nincs benne nem érti mennyire rémesen komoly ez a sok viccnek tűnő mondat.

Kép
kriemhild

álló, hát senki sem válaszol? mekkora képet lehet feltölteni???? valaki? mindenki most tűnt el :cry:
pici76

Ácsi-ácsi,mi van itt????????!!!!!!!!
Doo és Melcsi ti bandáztok együtt?????????
meg Bogy és Lorci!!!!!!nem ér,én is akarok!!!!
Ez klikkesedés.........
:wink: :lol: :wink:

Ja,Krisz még neked akartam,tudod mi jó mulatság az erős,izmos kis lábacskákkal?kirúgni a kiságy rácsát!de nem ám akárhogy!keresztbe tört,úgy ám! :wink: édes kis nyugodt angyalbabó,igazi csajos! :oops: :wink: :lol:

Gyps!nekem akartad írni,gondolom...szóval a komp alig fér el az előszobában és ha elakad vele jaj nekem :shock: nem egy türlmes bébi a lelkem,az már egyszer szent igaz :( csak ez azzal kombinálva,h én sem vagyok túlságosan az,hát elég gáz :oops:
lehet beíratkozom vmi kézimunka szakkörbe,mert,h nem neki kéne változni az biztos.... :oops:

Vanda ezen már egyszer jót derültem,mikor emilben megkaptam,de most is jót mosolyogtam.........,időnként kínomban :wink:

Kép
bringababa

Pici, ha ide akarsz feltölteni, akkor a maximum 600 x 600 pixel.

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

nem ide Vanda!!! a Drogerie marktos falinaptár megrendelésről beszélek!!!!
de azért köszi :)
pici76

Ricsike 3/4 órája fekszik a kiságyban, rágja ennek a csoda kutyának a fülét, miközben sandán nézi a tv-t, és felváltva megy a "Kajla kis fülek összevissza lengenek" és a nyüszítés!!!! :roll: :twisted: :lol:

Kép

Kép
lorcika

Hajrá Ricskó!!!!!!!!!!!!!!!! :) :) :)

Kép

Kép
precious
Budapest

Pici, szerintem nem kellene lennie felső limitnek, hiszen minél nagyobb a felbontás, annál szebb a kép.
Most feltöltöttem egy jó nagy képet, hogy megpróbáljam, de nem volt semmi baja a programnak.

Szerintem, bármekkora lehet.

Jó próbálkozást!

Vanda

Kép

Kép
precious
Budapest

És akkor a fotókról...

Kriszti, Csenge nagyon aranyos. Kis vigyorgós baba. Szuper lehet ez az asztal.

A muffinok....na jól van, hagyjatok békén, jó?!

Ági, Zita milyen kis csöppség volt, nagyon helyes. Pont, mint egy baba.

Damján meg kis huncut, bírom őt!

Én is dobok mindjárt képet.
Aztán megyek túrógombócot csinálni.
Lefotóznám, h. csöpögjön a nyálatok (főleg a muffinsütőkééé :evil: ), de nincs itthon a gépünk.:(

Kép
niki30

Kösz Vanda, kedves vagy hogy meg is prószáltad :)
Az a gondom hogy ha egy kép 3 megás, akkor fél óra mire feltöltök 13 képet :( ezért kérdeztem hogy kinek mi a tapasztalata,érdemes -e 3 megás képekkel bajlódni vagy mondjuk egy kisebb is még elég szép.
De akor ezek szerint nincs tapasztalat...
pici76

Sziasztok

köszönjük a kérdést,nem vagyunk jobban...hasmars,hányós,gyomorbajos Patrik kivételével mindenki.

Azért olvasok...a tescóban van max.400ft-ért ilyen színes kanál.3db-os és a széle hőre lágyuló valami.mintha szilikon v.gumi lenne.egyik pici,másik nagyobb a harmadik meg csak akkor lesz jó,ha egyedül evés próbálkozása lesz,annak befelé hajlik a feje.

Kép[/URL]Kép
gabi.baba

Nem fájt!!! Nem fájt!! Hurrááááá!!!!!!!!!!!!! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

Kép

Kép
lorcika

Lorci, de jó neked :oops: :oops: 8)

Kép
melcsi6

bringa, úgy emlékszem h www.efeb.hu volt. ha nem működik, megnézem pontosabban.
nekem szóról szóra ismerős, amit írsz - főzés nincs, kreatívkodás csak annyi h a régi koszorúra új gyertya került. zuhi 5 perc. :roll: :lol:
jaj, viburcolunk van, bocsi h nem reagáltam :oops: de nekünk nem vált be. 6 hó fölött napjában 2-3x lehet használni. ez volt a kérdés?

niki, persze, már lehet szeparációs szorongás!! majd írok, csak össze kell szednem magam :roll: főleg h nehogy még a végén hírbe hozzatok h csak vettem a diplomámat (v csak tódítom) :lol:

Vanda, nekem is átküldte egy barinőm ezt a szöveget. haláli jó!! és nagyon köszi a hófordulós gratulát Neked is (és mindenkinek, akinek még elfelejtettem megköszönni :oops: ).

pici, én az a baj h nemtom, mekkorát töltöttem fel, de nem kicsinyítettem rajta semmit, az biztos! és nem is tartott sokáig feltölteni!!
Vendég

Pici, bármilyen képet feltehetsz, csak a feltöltés miatt gáz....én kivártam a fél órát amig feltöltötte és olyan szépek lettek a naptárak....

Gabi, jobbulást :?

Bogy, ez neked tupperos muffinsütő... :shock: ? Csak mert ilyet nem láttam a katalógusban.

Bringa, jövőre, ha egy budaörsi talit meg tudunk szervezni, mindenképpen klikkesedünk veled is. :D Puszillak

Gyps, köszi, csokimikink úgy is van dögivel....a gyerek most annyit kapott amennyit én eddig életemben :D .
Holnap én is muffinozok akkor.

Nekünk légzésfigyelőnk nincs, de babyörzőnk az van. Abból viszont jót vettem. Állítólag 12 hónapos korig vannak veszélyeztetve a baby-k. :(

Doo, :oops: :oops: Akkor bocsi :P Simán megettük a mandót :shock: Ígérem pótolom Áronnak :D

Javulunk egyébként evésügyileg, már fél babyétel simán lemegy és tejpép is fél adaggal, de én úgy érzem simán annyit szopizik, mint előtte....Nemtom.

Pussz.
Melcsi

Kép
melcsi6

Szeparációs bigyó nálunk is van.....Áron ordít, ha kijövök a szobából. És teljes testével örül, ha visszamegyek :lol: :lol: Imádom :wink:

Kép
melcsi6

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?