A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Képzeljétek, én az előadóteremben végig azon küzdöttem a nagy meghatottság közepette, hogy a harisnya, amit a hideg ellen prevenciónak felhúztam, folyamatosan húzta le a gatyókámat... és a következményt nem szerettem volna ama meghitt pillanatban elétek tárni, mint igen érdekes látványt, így folyamatosan rángattam vissza a nadidrágomat... :lol:

Kép
bodza2005

Bodzika, köszönjük a párodnak, hogy kiírja, majd összevfutunk és adok helyette csere dvd-t!
Ugyanúgy, ahogy Andiéknak is a videós dvd-ért jár a csere dvd!

Szépem, tényleg jó volt a beszólásod. Bodzival potyogtak a könnyeink a nevetéstől. Pontosabban nem is attól amit Te mondtál, hanem attól ahogy Apánk reagált.

Bea
beus77

Bodza, :D :D :D :D :D Kész vagyok tőled!!! Én, mint vizuális típus, elképzeltem ezt az egészet! Itt röhögök a monitor előtt. MÉg jó hogy egyedül vagyok az irodában. :D :D :D

Bea
beus77

Jaj, az is aranyos volt, hogy Apánk feltette a kitűzőt!!!:D

Kedves, szívmelengető volt ez a mai reggel nagyon- nagyon!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Nem kérem szépN, köszönöm, ez a mi ajándékunk Nektek drága Csajocskáink!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Lányok!
Akinek ideje engedi és van kedve, most pénteken, délután, a múltkori csokizdában (Mammut) találkozunk, csak úgy, összességében 6. taliként, aki tud és szeretne, jöjjön!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Kép

Kép
bodza2005

17 órakor. Már vagyunk páran ;-), de nem elegen :lol: !!!!

Kép
bodza2005

Mi volt Szépem beszólása?

manoka
manoka71

Valahogy így történt. Apánk mesélt egy pici szösszenetet, hogy tizenéves korában hogyan ugrott ki a gondolat a buksiból, hogy nőgyogyi legyen. Aztán Szépem beszólt, hogy és mostmár megvan a válasz arra, hogy "miért lettem nőgyógyász!"
Erre Dévisz visszakérdez? Maga nőgyógyász?

Valahogy így volt, de ha valamit rosszul írtam csajszikáim, javítsatok!
finch

Drága DRK!!!

Annyira sajnálom ,hogy nem tudtam ott lenni reggel, sokat gondoltam Rátok. Bodzi beszámolójáét telon hallgattam meg, már akkor livbabőrös lettem és most olvasva titeket nem csak Apánknak ,de nekem is könnybe lábadt a szemem!
Bodzikám, nagy szervező vagy! Yamikám, annyira jó lett ak ép és köszi a küldeményt, Szederrel összefutunk.
Hanyat, külön elismerés a muffinodnak:-) Bodzus, ez a harisnya story nem semmi:-)

Pénteken 6-ra megyünk vacsizni, picit tudnánk korábbra tenni a talit? Szeretnélet látni Titeket!!!!!

sok puszi
plümõ

plümő KIKÖPTEM a teámat már megint... :D:D:D:D
hát milyen duma ez, hogy elismerés a MUFFODNAK?????? :lol: :lol:
csak lestem, hogy lemaradtam valamiről???? :D:D:D:D istenem ez egy jó nap, csak röhögök folyamatosan :D

fincsi köszi azt a szép nagy csillagot :D

péntek du rulez!!! mehet :D

a nőgyógyász... MAGA??? az valóban az egyik kedvenc pillanatom :D
bodza a gatyádtól kivagyok :lol: :lol: :lol:
yamita

Most még jobban röhögök ..... :D:D:D
yamita

plümőkém te kiírtad hogy muffin.. csak olyan gyorsan olvastam hogy az in -kimaradt
leestem az asztalról a röhögéstől :D:D
hűűű, jól elszórakozatotom magam :D
yamita

Így végeznek a Csajszikák a dolgozóban + én pedig 16órakor szurikátázom...
De jó lenne, ha tudnál jönni!!!:-)

Kép
bodza2005

és asszem a gépelés sem megy már.. :D
reggel a bodzával telefonon úgy röhögtem hogy potyogtak a könnyeim.. azóta nem tudom magam összeszedni..
yamita

Bodzus! Ez a harisnyás story! :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Én sem tudok sajnos menni. Mindig úgy taliztok, hogy nekem nem jó! :cry:
Akkor én már útban leszek Schladming felé:
finch

Kép
finch

bodza kész vagyok :D
most mi lesz? :lol:
yamita

Jaj, ez kész!!!!!!!!!!!!!!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

hűű fincsi de jó neked, mész boardozni???
deeejóóóó..
mi nem is tudom, hogy kijutunk-e idén..sztem már nem.. :(
max azuram.
yamita

Nem bírom!!! Fincsi!!!!! Még Te is ráteszel... :lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Ahogy ott libegsz!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

most olyan röhögő rohamom van, mint a múltkor a szurizás alatt.. emlékszel beus? még beszéltünk is róla :))
hát ez király.. jobb, mint az alkohol :lol:
yamita

Yami! Ketten fogjuk szétnevetni, finom voltam, ugye, a kis fejünket???:lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Finch, síelni mész? De jóóóó! :D
noczi

Tatus is jön! Katóc is! Beus is!
Többiek??!! A helyes válasz: IGEN!!!!! :lol:

Kép
bodza2005

Bakker bodza ha nem ÉPPEN szemben ülne a főnököm akkor már hívnálak is, mert egy 20 percet simán röhögnénk vinnyogva..
:D:D:D:D:D
yamita

Hát csajok! Az egyik szemem nemhogy sír, hanem zokog, a másik meg nemhogy nevet, de vigyorog. Hogy én miről maradtam le!
Jó, azért mert link vagyok, csak ritkán nézek fel a babanetre, de már olvasni is egy élmény volt a beszámolótokat. Még még még!
Valaki írja le apánk első arckifejezését! Azt, amikor először tudotosult benne, hogy most nem magatokért, hanem érte vagytok ott! Ha már nem láttam, legalább olvassam!

(ha nem is írogatok gyakran, havi egyszer fel szoktam ugrani ide figyelemmel kísérni mi van veletek, úgyhogy drukk minden réginek és újnak :))
grillázs

Csajosok, lehet, hogy csak libegni fogok felfele a hegyre! Hogy Bodzinak még nagyobb örömet okozzak a libegéssel. Ez feltett szándékom! :D
Nem nagyon kellene gyúszkálni. Hátha nyugalmi állapotban a bébikém jobban meg tudna kapaszkodni. Mit szóltok?
Úgyhogy valószínűleg csak nagyokat sétálok és élvezem a szép tájat és a friss levegőt, míg a többiek örűlt módon nyomják a boardot!
finch

Szia Grilli! Hihi! De jó, hogy jöttél? Mizu veled? Apánk aszondta, hogy először megijedt, hogy ennyien jöttek reggel vizsgálatra, aztán gondolom a piros satyekok láttán tudatosult benne, hogy itt valami más lehet a dologban. Aztán könnybe lábadt a szeméje! Hihi
finch

Te szégentelen Grillike!!!!!
A Zuram mondta, hogy látszott Rajta, hogy rögtön érezte, hogy valami jó dolog készül, hogy jószándékkal vannak ott az emberek, nem tudom úgy leírni, ahogy Ő olyan szépen megfogalmazta, jött és jött és édescsillag volt, könnybe lábadt a szeme, ahogy mindenkinek... Látszott, hogy nagyon jólesik Neki! Mondta később, hogy Ő már régen feltételezi, hogy a nők a világ jobbike fele, erre rákérdeztünk, hogy mostantól sem gondolja-e másként, ugye? Jaj, olyan jó volt az egész!!! Engem Ágika és Zsuzsika reakciója is nagyon meghatott!!!!

Kép
bodza2005

szégyentelen akart lenni, de Yamim van :lol::lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

finch - kértem apánktól haladékot, hogy egyéb dolgaimat megcsináljam. De lassan én is kezdek :)

Írjátok le a lányok reakcióját is! Az is érdekel! :)
(egy hülye hasonlat jutott eszembe, miszerint ez nem csomagküldő szolgálat, ahol a vevő kapásból örül az ajándéknak, amint megkapja, vagyis nekik nem lehet sok ilyen jellegű visszajelzésük. Aztán rájöttem, hogy de, ez egy csomagküldő szolgálat :) Gólyacsomag-küldő)
grillázs

Ágikáék mondták, hogy nagyon meglepődtek, amikor látták a buszról, hogy ennyien jöttek reggel, de később észrevették a mikulássapkákat...

Kép
bodza2005

Bodzi és Yami Ti huncut vihánckák :lol: :lol: :lol: Én nem tudok, dolgoznom kell. Nemér!!
andi67

Hogy Ti mit műveltek már megint??? :lol:

Yamikám, a muff-tól konkrétan könnyesre röhögtem magam! :lol: :lol:

Sajna én nem tudok menni pénteken, ahogy már Bodzinak is megírtam, mert Bécsbe megyünk a barátainkkal, kicsit puncsozni-forraltborozni, shoppingolni, fényeket nézegetni, stb.
Már lepasszolta az ikreket, miénk a nap!! :D
De majd iszom az egészségetekre, okész?? :D

Grilli, Grilli, hát szabad így eltűnni!!!!!! Remélem, hogy jól vagy? :D
katóc

Grillázs!!!! Jaj de jó, hogy visszatértél hozzánk. Hiányoltunk ám.....
:D :D
Milyen volt Ágika tekintete, mosolygott vagy csodálkozott vagy vegyítve? ha még eszetekbe jut valami akkor írjátok le :)
Cseka ott volt?
Sok süti volt? Bodzácska, Yamika írjátok meg Nekem mailben, hogy hogymivel és mennyivel. Jó?

manoka
manoka71

Bodzika, én nem tudok menni a talira! :cry: :cry: :cry: Megyünk anyukámékhoz és ott is alszunk, másnap meg megyünk a nagyszüleimhez. De gondolok Rátok és jó "bulizást" kívánok Nektek! Gondolatban ott leszek Veletek!

Yamita, szétröhögtem magam a hsz-odon. Muffodon. Én meg visszaolvastam, hogy tényleg Muffom van-e írva, és látom, hogy ki van írva rendesen a muffin. Csak néztem értelmesen ki a fejemből. És azon töprengtem, hogy valószínű félreolvastad, vagy én maradtam le valamiről. Kész vagyok!! :D

Fincsike, irigyellek a "libegés" és a boardozás miatt! Érezzétek jól magatokra és vigyázzatok magatokra!

Bea
beus77

Igen, ott volt Cseka is, a végtermékkel a hasában! (a végerméket Apánk mondta) :D :D :D

Grilli, nem szabad így eltűnni!! Tessék jönni gyakrabban és nem zugolvasó üzemmódban lenni!

Bea
beus77

Sziasztok!

Hát szépek vagytok. A mai napomat sírással kezdtem miattatok! Meg Apánk miatt. Olyan rossz, hogy ennyire messze lakunk és nem tudtam ott lenni. Irigykedek, de nem rosszból ám! Tényleg eszméletlen pillanatok lehettek.

Yami! Köszönöm a sömöst... Írom priviben a címem. Ha lehetne egy icipcikérésem, akkor a fényképeket és a videokat nem tennétek egy lemezkére? úúúúúúúúúúúúúúúgy megnézném!!!!

Kik szerelmesek Andi férjébe??? Én is? Ti is? Tudom ki ő? Miről maradtam le? Muszáj? Mert akkor oké. Csak a párom meg ne tudja!

Hanyatka, Zsembi, Szederke! Én már nem is kell írjam, hogy sajnálom, hogy ez nem a Ti hónapotok volt. Nagyon tetszik Noczi hozzáállása, kívánom, hogy tudjatok ti is ekkorákat lépni. Csak előre nézni, és vidáman állni a elkövetkezendők elé!

Andi! A jávorszarvas komoly. Megettem. Jó volt. Kicsit édeskés, száraz könnyű husika, csak Qrva nehéz hozzájutni... Amit naon sajnálok, mert ha kicsit könnyebb lenne, mindenkit meghívnék egy jó nagy kajálásra.

Én is szeretnék síelni, meg ilyenek. Biztos tudok, csak még nem próbáltam!

Smacc! ( még visszatérek)

Kép
Kép
Kép
zel

Hihi!!
Eperke, Yami, Tatu és jómagam vagyunk eddig, de még remélünk!!!:-)
Cseka??? Szépem??? Plümi kicsit késnél esetleg a másik randidról?? ;-)

Ágica hívott és nagyon puszil Mindenkit! 15óra körül jön a topikba!:D

Kép
bodza2005

Ágika azt mondta, nagyon nagyra értékeli ezt az egészet!!! Úgy láttam, könnyes volt a szeme. :D:D
Zsuzsika el is sírta Magát a drága!:D:D Úgy imádom Őket is!! Olyan tiszta, jó emberek!!

Haláli lehetett, ahogy Zsuzsi lopakodik a muffinnal... és ott ül Hanyat...:lol:

Kép
bodza2005

Zelem!
Odaírtam a kis nevedet mind a 6 lapra!!!:-)
Hiányoztál, de velünk voltál lélekben, tudjuk ám!!!!!!:D

A többiekét is odaírtam, aki nem tudott jönni, de benne volt a "buliban", esetleg sütit, szívet küldött... :D
Szóval végül MIND ott voltunk!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Moffod, háát Yami, egy pillanatra engem is levettél a lábamról, ugyanis sokszor elgépelek dolgokat a rohanás miatt, de jól írtam :-)

Próbálom a pénteki vacsit tolni, majd még jelentkezem ezügyben :-)

sok pusza
plümõ

Hihi, én is 2x elolvastam, hogy tényleg....???? :lol::lol:lol::lol:lol::lol:

Kép
bodza2005

Katóc - azt leszámítva, hogy épp a fogorvostól jövök, elég jól :) Tudom, hogy nem szabad így eltűnni, meg mindig megígérem, hogy jövök rendszeresen, de valahogy mindig elúszok mással :oops:

Manóka - tudom és köszönöm :)

beus - valahogy mindig szándékomban állt írni, de valahogy mindig olyankor jöttem, amikor nem tudtam érdemben hozzászólni a társalgáshoz. Amihez meg hozzá tudtam volna szólni, az meg napokkal vagy hetekkel azelőtti hozzászólás volt, azért nem akartam :oops:

Nem ígérek semmit, de azért leszegetek.
grillázs

na micsoda zűrzavart okoztam itt a MUFF-fal :D:D:D azóta is röhögnöm kell..
zel imádlak.. ez a duma :D:D:D jávorszarvas.megettem :D
itt már nyerítettem :lol: nekem hiányoztál reggel, gondolam Rád ;)összeszedek mindent a csajoktól is és egyben küldöm 8)

ágikáék is teljesen odavoltak.. és nagyon nagyon jól jött ki, hogy annak ellenére, hogy Apánk kapott ajándékot, (persze sütiii, meg tömeeg, meg pusziii) ugyanannyira magukénak érezték az egészet. Persze tök jogosan. Mert nekik is szólt. De ehhez kellettek ők is, hogy így éljék meg.. Valóban nagyon jó emberek!
Látszódott, hogy ők is pont olyan jó kis csapat, mint mi.. nekem ez jött le leginkább.

katóc toljatok egy óriási kolbászt is.. :lol: vagy virslit szoktak?? valami nagyot az a lényeg! :)
yamita

ja Zel,
andi férje az a meglátni és megszeretni típus, tehát muszáj lesz, ha egyszer is összefuttok :lol: :lol: és ahogy kinéznek meg röhögnek ketten :D:D:D imádom őket.. annyira szépek együtt.
hihetetlen mennyi sugárzó emberke gyűlt itt össze...
yamita

Nem tudok dolgozni állandóan olvasgatlak benneteket :D

Az milyen volt, amikor azt mondta Apánk, a képet nézve: - hogy van ez, hogy ennyi nő és én vagyok felettük? :D

Olyan jó kis nap ez!

Bodzi Yami Tatu, Eperke és libegve még Plümi a randicsapat péntekre.

Úgy sírok, de szinte biztos, hogy pénteken nem tudok menni, pedig királyság lenne újra együtt.

Az erotikus töltetű Muffin-on bedig szét rötyögtem a fejem, totál kész.

Zel te drága otthon pityeregtél, pedig éreztük, hogy lélekben ott vagy velünk.
Kösz a jávor-gasztronómot. Beleharapnék én is egybe.
Egzotikusba csak krokodilt ettem, azis jó. A kengurut nem bírtam lenyelni, mert annyira szeretem őket.
andi67

Yami :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
andi67

hát most írtam volna hogy az egész családba vagyok szerelmes????
Andikááááám :D
yamita

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?