A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Nagyon jók a képek!! :)

"ha legközelebb is ekkora fütyije lesz akkor nincs mit tenni " :lol: :lol: :lol: ez aranyos

Kép Kép
szõlõ

Ja és a vonalzóm nekem is nagyon tetszik... jó látni, hogy milyen lenne.
Ha ráklikkelsz ott tudsz te is ilyet.

A mama is változik... olyan jópofa

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
Én is remélem tetszeni fog neki a fekvő póz is! az elején alá kell hajtogatni egy takarót, de ezt már mondtam...
A csípőhordást biztos élvezni fogja.

már én is alig várom, hogy Andorral is kipróbálhassam.

Kép
Kép
Kép
mamacka

ja és a név Andor!

A nemekkel kapcsolatban:

Egyik barátnőmnél már négy fiú van, egy másiknál négy lány után jött a fiú... a legideálisabb, egyik keresztgyerekéknél ahol két fiú után két lányka lett. (ilyennek én is nagyon örülnék...)

A plébánián meg van egy család akik a kilencedik fiú után adták fel, hogy nekik valaha lányuk lesz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka,

Gratula. Andor is nagyon édes :) és szép nevet választottatok.

Kép
emi29

Kilencedik fiú??? :shock: :shock: Én 3 gyereknél tovább nem gondolkodom :roll:

A takarós dologt még nem hallottam vagy elfelejtettem :oops: De mostmár tudom :D

Kép Kép
szõlõ

Szőlő
Azt én sem bírnám... én is úgy gondolom, hogy olyan három gyerekre vagyok kalibrálva... még esetleg négy, de több biztos nem.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi
Köszi
Nekünk is nagyon tetszik... más nem is tetszik... így a harmadiknak már nincs választása lánynak kell lenni különben nem lesz neve :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy dédnagyapja is Andor, ükapja meg Andorás volt!
A vezetéknévvel különösen szép!

Kép
Kép
Kép
mamacka

Még annyit, hogy anyum szerint túl komoly de inkább legyen túl komoly egy gyereknek pár évig mint idétlen-gyerekes egy felnőttnek több évtizedig! (pl Manó)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Szőlő
A takaró csak akkor kell ha látod rajta, hogy zavarja, hogy nagyon belesüpped, az egy kicsit kiemeli, nem minden gyereket zavar. és csak max első egy-két hónapban...
5-6 hónaptól már lehet próbálni a csípőhordást is.

jajjj a gyerekem mindent összefilcez... :oops: :oops: :oops: :oops: :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Emi - Én is remélem, hogy a pelenkázás ebben gyerek-játék lesz :D :D
Próbálom megfogadni a praktikai tanácsokat .. de ruha-vásárlás ügyben egyre nagyobb a káosz a fejemben ...
Jah .. meg ez a Minnie-s rugi elvileg 56-os, de gyakorlatilag nagyobb, mint az Auchanban vett body szettem, ami 62-es .. Szóval teljesen összekavartak, ezentúl inkább összeméricskélem itthon őket :D :D
Utazóágy nekünk kell, mert párom szülei vidékiek ..
Meg én szüleimnek van telkük, és nyáron pl. szeretnék többet ott lenni a jó levegőn :)

Toncsi
- A Fekete-Kék tényleg jó kis nosztalgia .. Nah, nemsokára te is jössz koncerte, én úgy érzem :lol:

Csöppke
- Nagyon cukik a képek, gratulálok hozzá!!! Az utolsó - zseniális :D Gyere sűrűbben ... Tudom, a tanulás gázos .. nekem lassan szakdogát kell írnom .. szóval én is ritkulni fogok. (Karácsony után tervezem elkezdeni)

Mamacka
- A ti képeid is édesek ... majd legközelebb biztos megerősítik jobban a nemét :)
Az Andor név is tetszik... azt amúgy hogy szokták becézni?
A hordozó nagyon szép :)

Szőlő - Te akkor már meggyógyultál? Vagy még gyengélkedsz otthon?? :( Remélem előbbi .. ;)

Az én derekam fáj .. ugyanúgy, mint tegnap reggel .. de remélem ma is bejáratódik!
Ismét reggeli, és utána tornázom, az jót tesz neki! :)

Alig várom a délutánt, és megyünk, megvesszük az utazóágyat a picinek :D :D D

Kép
szösszenet

Oké, köszi az infót :) Kíváncsi leszek. Egyébként ha mégsem szereti majd, arra akkor is jó lesz hogy le-fel mászkáljak vele a lépcsőn, a gárdonyi házban elég meredek, de itthon is. Már most azon parázom hogy mi lesz ha leesünk. Így legalább majd tudok két kézzel kapaszkodni.

Kár hogy Áront nem láttuk tegnap :)

Kép Kép
szõlõ

Mamacka, nekem is tetszik a vonalzód! :D (És elég csak ránéznem...)

Kép
babyteve2

Szösszenet, már jól vagyok, de a héten még itthon. :) Remélem a derekad egyre jobb lesz, jógára elmész azért?

Utazóágy nekünk is kell, mert Anyuékhoz gyakran fogunk menni, de azt mondta hogy ő vesz egyet maguknak otthonra :) Azt még nem tudom lesz, hogy... Na mert nekünk az a terv, hogy olyan 1-2 hónapos korában szépen lecuccolunk Gárdonyba Anyuék nyaralójába, ami teljesen fullos, fűtés is van ha mégis meglepne minket az időjárás, és ott maradunk egészen szeptemberig, vagy míg jó idő van és ki lehet menni. Jani úgyis Törökbálinton fog dologzni (vagy ha valami közbejön akkor marad itt Budaörsön) talán még gyorsabbn odaér mint a csúcsforgalmi dugókban most. És azt nem tudom hogy a kiságyat levigyük-e majd, vagy jó lesz-e az utazóágy oda is, ezen még gondolkodom...

Kép Kép
szõlõ

Ollem,

Csak most tudok válaszolni, bocsi. Igen én is oda megyek 4D-re a Babits M. utcába. A vizsgálat 9000 Ft, amiben a videókazetta van benne, azt nem kell vinni. Ha DVD-t kérsdz, vagy képet, azért pluszban kell fizetni, de nem tudom mennyit, mert azt elfelejtettem megkérdezni! :oops:

KépKép
kisfruzsi

[quote="szőlő"]S írta:szőlőzösszenet, már jól vagyok, de a héten még itthon. :) Remélem a derekad egyre jobb lesz, jógára elmész azért?

Örülök, hogy te jobban vagy már!!!

Úgy érzem, hogy a mozgás jót tesz a derekamnak .. úgyhogy holnap mindenképp elszenvedem magam jógára ..
Tegnap itthon csináltam néhány nyújtó-gyakorlatot azokból is, amikre emlékeztem :)
De érdekes volt, mert tanítottam..ültem .. rossz volt. Jött értem Szabi és mentünk vásárolni .. mondtam neki, hogy lehet, nem fogom bírni .. és neki kell megoldania. De ahogy sétáltunk, egyre jobb volt a derekam .. és mire hazajöttünk, már egész használható volt ..
Ki érti ezt .. ilyen még nem volt ...
A jóga hiányzik .. holnap lesz óra .. addigra még jobban leszek! Nem jössz? :) (mondjuk elég ciki lenne pont akkor találkozni elsőre, amikor tök nyomi vagyok :D)

Az utazóágy szerintem nagyon jó ötlet ... és nem tartom drága mulatságnak. Így bátran átmehetünk anyumékhoz .. nem kell hazarohanni, hogy alvásidő van .. stb. Vagy én elmehetek a picivel bárhova kocsival .. barátnőzni, gyerekezni :D :D A hosszabb (több napos) utazásokról ne is beszéljünk :) És szerintem nyáron mindenki tervez ilyesmit :) Lehet kapni 90*60-asat, és 120*60-asat is .. szerintem utóbbi jó sokáig jó tud lenni :)

Kép
szösszenet

Erről az utazóágyról be tud valaki rakni képet, hogy mégis hogy kell elképzelni? :D
lei

[quote="lei"]E írta:leirről az utazóágyról be tud valaki rakni képet, hogy mégis hogy kell elképzelni? :D

http://www.brendon.hu/ProductSearch/bro ... y=utazoagy
Itt van nagyon sokféle .. :)

Kép
szösszenet

Végre visszaolvastam, pedig csak tegnap este óta nem voltam......
És jó sokat írtatok!
Azóta látom megint csatlakoztak hozzánk!
Üdv. mindenkinek!

Kérdésekre a válasz (Kamillára emlékszem, hogy kérdezte)
nem tudjuk a nemét, de aztán olvastam, hogy Emi válaszolt helyettem.
KÖszi EMI!!! :wink:

Kisfruzsi!
Köszi az infót 4D-ről
Mikor mész 4D-re? Mennyi idővel előtte kell bejelentkezni??? Ha én pl. januárban mennék, akkor mikor telcsizzek???

Utazóágy:

szerintetek ha veszek ilyet itthonra az gáz??? Úgy értem azért pl. hogy ha kint vagyok a konyhában, nappaliban, akkor kitenném a nappaliba és ott aludna a babánk....Hm???
És éjjel a mi szobánkban pedig ugyanebben???
Csak akkor felmerül a kérdés, hogy minek is neki kiságy???
De azért lesz, később meg éjszakára az ágyában aludna.
Vagy nem jó ötlet??? Tapasztalat??? Hozzászólás???

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Azért utazóágy 60 ezerért elég kemény :o Mondjuk van hozzá jó sok minden, de akkoris :) Kiságyat sem vennék ennyiért :oops:

Kép Kép
szõlõ

Utazóágy:

ami 10 ezerért a Tescoban van??? Azt valaki megnézte már közelről??? Én csak régebben láttam.....
Vagy az nem is utazóágy??? Csak járóka féle???

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Barátnőm 10.000 ért vett teljesen új kiságyat, pelenkázóval, baldachinnal ajándék matraccal meg minden.
Jó üzlet nem??? A helyi boltban vette :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

[quote="szőlő"]A írta:szőlőzért utazóágy 60 ezerért elég kemény :o Mondjuk van hozzá jó sok minden, de akkoris :) Kiságyat sem vennék ennyiért :oops:

Amit mi kinéztünk, az sokkal olcsóbb ..
Ma megyünk megnézni, és elvileg megvenni ..
Ha már itthon van, és tényleg olyan, mint a képen .. és megvettük, akkor rakok fel fotót ;)
Ezt is inkább az outlet-ekben érdemes venni ..
A Brendont azért linkeltem be, mert ott nagy a választék ..
Amúgy az a 60ezres ráadásul kicsi is ... mi láttuk élőben, hiper-szuper jól néz ki, de így sem éri meg az árát ...

Kép
szösszenet

[quote="ollem"]B írta:ollemarátnőm 10.000 ért vett teljesen új kiságyat, pelenkázóval, baldachinnal ajándék matraccal meg minden.
Jó üzlet nem??? A helyi boltban vette :shock:

Hát az nagyon jó ár :!: :!: :shock: :shock:
Én az ágy+pelenkázó+matrac hármast néztem ki 40ezerért .. :? :?
Sokallom .. de ez van, a kókuszmatrac csak 8-10ezer bele :?
Biztos 10ezerért vette a barátnőd? Szinte ingyen volt akkor :D

Kép
szösszenet

ollem, az utazóágy hosszútávon egyáltalán nem jó a baba gerincének szerintem. Az, hogy egyszer egyszer abban alszik a nagyszülőknél, uatzásnál, stb az oké, de hogy állandóan, éjjel-nappa... szerintem az necces.
Nekünk is van, most anyukáméknál, de nem szeret benne aludni Domka. Mondjuk Ő sehol nem szeret csak a szobájában :)

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Mary, az szerintem is több mint baráti ár :o

Kép Kép
szõlõ

mamacka, klassz képek :) Tök szépen látszik a gerince az utolsó képen.
És tényleg nagyon szép neve lesz!! Illetve már van :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Csöppke, kösz akkor levisszük nyárra a kiságyat.

Kép Kép
szõlõ

Miért Csöppke? Az utazóágyban nem lehet ugyanolyan minőségű matrac? Vagy miért lenne káros a gerincének .. én ezt nem értem :roll: :roll: Biztos vannak gyengébb minőségű utazóágyak .. ugyanúgy mint kiságyba gyengébb minőségű matracok ..
Vagy az ágyrács hiánya lenne az ok?

Kép
szösszenet

Szössz, szerintem az ágyrács miatt.

Kép Kép
szõlõ

Merthogy kifekszi a baba? És akkor nem tart annyira? Az lehetséges ..
Még nem néztem tüzetesen egy utazóágyat, hogy mennyire stabil az a fekvőfelület ..
Mi utazásnál gondolkozunk ebben, meg 1-2 napokban, amikor ide-oda megyünk vendégségbe :)

Kép
szösszenet

Igen, szerintem nics annyira kimerevítve az alja mint a normál ágynak, végülis ez logikus. Én sem néztem még egyáltalán mert mi nem veszünk, Anyu még nem szólt mikor akarná megvenni.

Kép Kép
szõlõ

[quote="szösszenet"][ írta:szösszenetcolor=indigo]Miért Csöppke? Az utazóágyban nem lehet ugyanolyan minőségű matrac? Vagy miért lenne káros a gerincének .. én ezt nem értem :roll: :roll: Biztos vannak gyengébb minőségű utazóágyak .. ugyanúgy mint kiságyba gyengébb minőségű matracok ..
Vagy az ágyrács hiánya lenne az ok?[/color]

Ja, ha teszel bele egy jóminűségű matracot akkor az más. De azzal az alap-matraccal ami benne van, szerintem nem egészséges. Mi a nagyszülőktől kaptunk egy viszonylag jó minűségű utazóágyat, és azért abban is van a matracrészen törés (ugye ahol összehajtogatod), meg kemény is az a vacak. Szóval szerintem ahhoz káros, hogy teljes egészében helyettesítse a kiságyat, akármilyen márkás is.
A másik hogy ebbe pl légzésfigyelőt sem lehet tenni. Mondjuk aki eleve nem akar annak nem gond :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Köszi!
Nah .. majd megnézzük élőben :)
De mondjuk mi nem mindennapos használatra nézzük .. mert én annak vagyok a híve, hogy itthon szokja meg hol alszik, miben alszik .. nem hurcolnám ágyastul a konyhába vagy a nappaliba .. :)
Csak utazóágynak használnánk .. amire gyártották :D :D

Mary
- Neked akkor viszont ezek szempontok .. akkor inkább nézz rendes kiságyat a Manónak :)

Kép
szösszenet

Barátnőm tényleg 10-ért vette a kiságyat stb...
Én is csodálkoztam..... :shock:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szösszenet!

Lenne rendes kiságya is, de ha nappal alszik, akkor jobb ha szem előtt van, nem??? Ahogy magamat ismerem minden percben a szobájába mászkálnék, vagy ott figyelném, hogy mit csinál.....
Ha meg van egy ilyen utazóágy a nappaliban akkor én nyugodtabban tudnám a dolgaimat nappal csinálni. Éjjelre meg akkor ha tényleg ennyire nem jó a gerincének, akkor alszik külön szobában légzésfigyelővel....Vagy fogalmam sincs????!!!! :roll:
Még van 4 hónapom kitalálni..... :D

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Én a szobájában fogom napközben is altatni .. csak az elején légzésfigyelővel ... hogy nyugodtabb legyek :)
De a gyerkőc szempontjai fontosabbak, mint a sajátom.
És szerintem a saját szoba, a jól megszokott kiságy .. amit lát .. az mind erősíti a biztonságérzetét :)
Amíg el nem alszik, addig meg vele vagyok .. lát :)
De ezt mindenki saját belátása szerint csinálja - én anyum bölcsi-vezető, rengeteget kellett tanuljon/olvasson gyermeklélektanról .. így sok mindenben kikérem a véleményét :) Ebben is egyetért .. és már sok dolgot átértékeltem, amikor meghallottam a véleményét :D

Kép
szösszenet

Hello csajok!

Visszaolvasgatok - de még mindig nagyon fáj a fejem, úgyhogy le is lépek nemsokár a a gép elől.
Az Andor nagyon szép név, teljesen férfias és tök jó :)
Nálunk legolcsóbb kiságyban fog aludni babszem, használtan szerzünk be babakocsit és veszek egy olyan hordozóizét, amit Szőlő prezentált a kutyával - jaj nagyon király az a kutya benne :lol: - ennyi. Nincs utazóágy meg egyéb kecmec, mert nincs rá pénzünk - mi még nem voltunk anyagilag felkészülve a gyermekáldásra :oops: de azért nagyon örülünk a mi kis Meglepetésbabánknak. Egyetlenegyszer! Egyetlenegyszer voltunk elővigyázatlanok a másfél év alatt!!! :lol: :lol: :lol:
Na megyek, mert most még vezetni tanulok, átnézek egy-két dolgozt óa előtt.
Majd jövök, ha túlélem: Brekeke

Cinyke

levelibeka

Sziasztok!

Atyaég, mennyit irtatok......

Ezek az utazóágyak nekem is nagyon tetszenek, de mi megoldottuk járókával a helyzetet a telken, annak kemény az alja is és tettünk bele matracot, hogy puha legyen alváshoz. Lapra csukható lévén a szekrény mögé rejtettük, ha nem kellett. Abba ki tudtam tenni a kertbe is. Mondjuk, mi nem hoztuk-vittük, hanem egyszer kikerült és utána már csak a lomtalanitásra (két gyereket kiszolgált)... Ha hozni-vinni kéne, biztosan én is vennék, de igy inkább marad a járóka, az később is tökjó lesz, nemcsak alvásra. :)

Karácsonyi vásárlást már elkezdtem novemberben, persze csak egy-két dolgot mikor megláttam a fiúknak, megvettem gyorsan, mert igy legalább nem egyszerre kell majd mindent, kevésbé megterhelő. Tegnap voltam utoljára játékboltban, a Mammutban, 11-kor és annyian voltak, hogy alig lehetett megmozdulni. Mi lesz jövő héten??? Szerencsére gyorsan le tudtam kapkodni, amit előzőleg összeirtam, fiúknak Legot, párom kislányának beszélő pónit vettem. Mondjuk, még mi nem vettünk a fiúknak semmit, mert a Legot párom anyukája fizette, csak én vettem meg, mert ő nem tudja, miről beszélek :) igy még hátravan két ajándék, meg három felnőtt (anyu, anyósom, párom nővére), szerencsére a többieknek megvan. És folyamatosan csomagolok, hogy az se maradjon utoljára. Egymásnak valószinü, nem veszünk semmit, inkább abból a pénzből Zsófinak akár babakocsit pl. vagy ruhát, meglátjuk. Sajnos annyi pénz nincs, hogy egymásra is költsünk nem keveset, igy is elég nagy a család. Egyébként is úgy vagyunk vele, hogy nem arról szól a szenteste, hogy ajándékozzunk, hanem, hogy együtt legyünk és szeressük egymást.... ha ez megvan, az már maga az ajándék. Nekünk legalábbis. :)
A karácsony előtti kajavásárlás nincs még meg, na attól veszettül tartok és ilyenkor gyülölöm, hogy 15-én van fizetés, mert ez most nagyon nem jól jön ki. Jövő héten már képtelen leszek megmaradni egy Tescoban vagy Auchanban..... Talán vagy nagyon reggel, vagy egészen késő este.... de lehet, már az sem segit, mikor megyünk, akkoris tömegek lesznek. Legrosszabb esetben elküldöm a páromat vásárolni az ismerőssel akivel szoktunk (nekünk nincs kocsi sajna) én meg maradok. Csak akkor jó részletes listát kell irnom, hogy semmit ne hagyjon ott, mert erre hajlamos a drága, hogy kiválogatja, szerinte mi fontos és mi nem. :) Én meg itthon örjöngök, hogy akkor most visszamész, mert nekem a holnapi főzéshez pont az kellett volna, amit te nem tarottál fontosnak..... :) Dehát pasiból van, még csoda, hogy elmegy bevásárolni! :)
Vendég

Hát nem semmi feladat végigolvasni amit írtatok, míg aludtam... Azt hiszem, korábban kéne felkelnem néha... :oops: (nem, nem MOST keltem! :D)

Utazóágy nekünk is kelleni fog, úgyhogy csak tessék sok-sok véleményt írni! :)

LEI!!!! MIZU AZZAL A TESZTTEL?!?!?!?!?!?!?!?!

ercsi_3

Szösszenet!

Anyukádnak biztosan igaza van, hiszen ez a szakmája.
Akkor nekem is meg kell fogadnom a tanácsát! Hiszen a tapasztalat az tapasztalat! Én meg mint első babás anyuka igyekszem megfogadni a jó tanácsokat!
Köszi!

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

ercsi: hát negatív lett sajna, de még nem jött meg. most már kezdek kicsit lenyugodni, de azért rossz volt, meg a párom sem úgy reagálta le a dolgot, ahogy vártam volna, és ez is kicsit betett lelkileg. De a csajok a másik topikban már helyreráztak. :D
Lehet, hogy a műtét miatt hosszabb lett a ciklusom, és akkor csak a hétvégén kellene megjönnie igazából. Szóval még várok, és majd vasárnap vagy jövő hét elején tesztelek egy uccsót. Aztán lekattanok kicsit a témáról.
lei

Ollem,

Én tegnap jelentkeztem be és dec.28-ra volt még 2 időpont. Szerintem minél előbb telefonálj, mert eléggé tele vannak. De lehet, hogy csak a karácsonyi őrület miat!

KépKép
kisfruzsi

Kisfruzsi!

Január közepére gondoltunk hogy babalesre megyünk, de én már most mennék, csak most épp nincs rá keret.... :(
Még én sem kaptam táppénzt....pedig a csekkeket valamiből fel kéne adnom...
Párom pedig minden pénzét a házra költi...

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csöppke!
Édesek a képek! :D Olyan jól látszik minden. Már én is alig várom, hogy menjünk.

Mamacka!
Gratulálok Andorhoz! Nagyon szép nevet választottatok. Mi még egyelőre nem tudtunk megegyezni.

Utazóágy
Szerintem is nagyon kemény és egyenetlen a felülete. Mindenképpen kell bele plussz matrac. Egyébként praktikus.
Mi kölcsönadtuk tavaly a férjem munkatársának. Lassan vissza kellene kérnem... Remélem még megvan. :shock:

Kép
Kép
Kép
felsoa

Sziasztok!

Jó sokat írtatok, már megint... :roll:

Üdv az újaknak, és gratu a picikhez!

Sajna a témákhoz nem nagyon tudok hozzászólni, mert már megint elfelejtettem amiket olvastam... :oops: :lol:

A babaágy és egyéb dolgok vásárlásáról annyit, hogy mi még nem vettünk semmit a manócskánknak, de már anyukámék nagy erőkkel gyűjtögetik a babakelengye hiányzó darabjait is, meg az én kórházi felszerelésemet is. :shock: :lol: A kiságyat, meg a többit meg örököljük, tehát arra sem kell költeni... Már csak helyet kéne csinálni a manósaroknak a szoba egyik sarkába. :oops: :roll:
Eddig egy pár kiscipőt kaptunk a barátainktól, ha megtalálom a képet, feltöltöm...

Kicsit passzívabb leszek még egy darabig, mert hétvégén sikerült pár bacit összeszednem,nincs erőm a gép előtt ülni folyamatosan... húz az ágyikó, meg ég a szemem, meg nagyon fáj a torkom... A védőnő szerint sok teát igyak, meg pihenjek, de ez nem segít... :( Vmi ötlet, hogy mit csináljak, hogy kimásszak ebből?

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Sziasztok!

Rengetegett írtatok! :lol:

TONCSI,KINCSES,LEVELIBÉKA már négyen vagyunk szegediek! :lol:

MAMACKA,CSÖPPKE éljenek a két fiús anyukák! :lol: :lol: :lol:

Tegnap voltunk 4d-n Barnabásunk 600gramm tömör gyönyörűség,hajacskával! :lol:

A vesém viszont továbbra is sz*rakszik 13mm-ről 21mm-re nőtt rajta a tágulat,lehet hogy csak nem uszom meg a katétert! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Kép Hát nem aranyos?... Ez volt az első kézzelfogható jele annak, hogy tényleg kismanócink lesz... :)

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?