GABRIELLÁKNAK BOLDOG NÉVNAPOT!
Ancsi: az én pisim is megagáz volt, de UM nem nagyon foglalkozott vele, mondta, hogyha nagyon idegesít csináltassam meg mégegyszer: reggeli pisi fele ki, majd jól megtöröl és a maradék a kisüvegbe. De miután láttam rajta, hogy különösebben nem nyúlt a szívéhez én se nagyon foglalkoztam vele.
Jobbulandusz!!!
És én is felkaptam a fejem a tápos szövegeden! Próbáld meg ne ezt venni alapul! Tudod nincs két egyforma baba sem és terhesség sem!
Fibi: kitartást és mielőbbi költözést!!
Zsanci: nektek is gyógyulást!!!+++++++++++
Ildi: szegény Timi

nektek is megy a +++++++
Votiv: ez az utazás! Wow!

én fosok az ilyesmitől!
Curse: ellenben hipnózisban fogat műteni, hm?
A hipnózisról nekem a Jáde skorpió átka jut eszembe Woody Allennel

szóval én kihagynám
Ruz: Apám ez volt a Kispál szülinapi koncija??? DE IRIGY VAGYOK!!! Szuper lehetett!
Köszönöm a rókamentesítő hszeket! Ma úgy érzem, hogy talán vége a gyomorproblémás időszaknak! (ámbár tegnap is ezt éreztem, aztán...

) Persze Morzsi azóta se mutatja magát
Tinu: nem tudom voltatok-e ma a MUPAba,de annyian voltak hogy folytak kifelé az emberek! Szóval mi is lépcsőztünk egyet, meg legalább körbejártam az egész épületet, igy legalább a szakdolimhoz újabb helyszínekre leltem
Gyertek el a kövi szerdán! Az az utsó lesz és megint a régi kerékvágás, szal nem sokan leszünk.
Deni: fejben minden megvan, már csak le kéne írni...majd feldobom ide is a rövidített verziót, hogy mi a véleményetek!
És úgy örvendek, mert azt hittem, hogy ma meg kő írnom, de hétvégén nem lesz a P@ccsel óránk és igy akkor még nem írok semmit
Kérdés:
Második gyeröknél egyértelműen hamarabb lesz dagadt az ember lánya?? Mert én most akkora vagyok, mint Kamillával a 9. hónapban
A második gyereknél ragyásodik az ember feje, vagy ez esetleg arra utal, hogy netalántán fiam lesz ??

Kamillával nagyon szépen kitisztult a bőröm...hát most meg mint egy pubi úgy nézek ki
Jaaaa!
Ríd: gyöngy a Gyöngyhalászba van kilószám és rengeteg fajta!!!
Ez pedig a Művész moziban leledzik belül a "lobby bárban"
Macs: hol béreltél eddig fát??? Én minden évben keresem a lehetőséget, de 1. marha messzi találok csak ilyet, 2. mire mennénk, már nincs bérelhető fa
Rylie