A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Sikerült erőt gyűjtenem és bejelentkeztem 4D-re!!! :D
Január 9.-re van időpontom 17: 40-re.
Végre apa is láthatja pocaklakót!!! :D
Meg én is!!!
Mert lehet, hogy nem írtam, de most sem nézhettem meg, mert a doki azt mondta, hogy most ő akarja jobban szemügyre venni a méreteit....én majd máskor megnézem....
Jó fej, nem??? :( :roll:

Közben meg bosszankodtam, mert az E-on még mindig nem küldte a közüzemi szerződésünket és addig nincs villanyóránk sem....
Másodszor hívtam ma őket, és egy másik (sokkal normálisabb csaj) vette fel a telefont.
Utánanézett....a közüzemi szerz már ezer éve a gépben volt, csak ki kellett volna nyomtatni és elküldeni nekünk...
Most ő kinyomtatta és elküldni....
Döbbenet, hogy ha nem telefonálok rájuk, akkor még jövő ilyenkor sem lesz villanyóránk???? :evil:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok,

most értem vissza a karácsony ebédről. Nem írom le, hogy milyen finomságokat ettem, nehogy rosszul legyetek :wink: Húh, nagyon belaktam :)

Szöszke,

az tuti, hogy én sem fogom tologatni a gyerkő kiságyát, meg mindig a saját szobájában fogom altatatni. Bár biztos, hogy kényelmesebb lenne nekem, ha az én ágyamban aludna... Mindenesetre a tesóm ezt a dolgot nagyon elbénázta, úgyhogy tanulok a hibájából. Náluk A fiú csak az apjával hajlandó elaludni a lány meg csak az anyjával. Na nálunk ilyen nem lesz.... Lilinek is meg kell tanulnia a saját ágyában aludni a későbbi problémák elkerülése végett.

Mariann,

nagyon édes ez a kiscipő :)

Nicci,

Gratula :) Ugye teszel fel képet az UH-ról

Kép
emi29

Mariann, nekem is ugyanilyen nyavajám volt múlt héten, mostanában kecmeregtem ki belőle. Nekem a torkom rlég csúnya volt, Maripent írt rá fel a házidoki, amit babásan is be lehet szedni.

Az a kiscipő nagyon édes!! :D

Mary, ezek szerinte az E-On sem jobb mint az ELMŰ... Nekem dacembertől júniusig tartott kipostázni a szerződést!!! Addig nem tudtunk fizetni sem, mert nem volt vevőkódunk. Hetente telefonáltam, írtam, faxoltam, mindig azt mondták hogy ma postázzák/már postázták, kérdeztem bemenjek-e személyesen érte, ajaj azt nem lehet, úgy nem tudják odaadni. Nagy nehezen júniusban végre kiküldték, bediktáltuk, a nászútról hazaérvén pedig ott várt egy 110 000 ft-os csekk..... Amiből természetesen 30.000 ft nem volt jogos, újabb 2 hónap elteltével sikerült is megkapnom az első jó számlát. Még házasok sem voltunk mikor elindítottuk, és már terhes voltam mire sikerült elrendezni. Vicces :? Bocsi az offért...

Kép Kép
szõlõ

Nicci, gratula az UH-hoz, tegyél majd fel képet. :)

A vesédet sajnálom :( Csinálnak most vele egyébként valamit? Kezelés vagy ilyenek?

Kép Kép
szõlõ

Szőlő, a torkom fáj nagyon, és a hangom elment nyaralni. Szerencsére már levegőt kapok... Tegnap kamillateáztam, de csak egy bögre ment le egész nap. Már az illatától is rosszul vagyok kiskorom óta... Ma reggel égetett cukros teáztam, így már nem sípolok, hanem rekedten, de tudok beszélni... :lol: Ha holnapra sem javul a dolog, akkor kénytelen leszek hagymateázni... :? Vagy én pusztulok bele, vagy a bacijaim menekülnek el tőle. :oops: :lol:
Orvoshoz még nem akarok menni, meg gyógyszert sem szívesen veszek be... Lázam szerencsére nincs. Na erre mit mondasz? :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

A vesédet sajnálom :( Csinálnak most vele egyébként valamit? Kezelés vagy ilyenek?[/quote]

Most várunk,ha belázasodok azzonal katéter,vagy ha 3cm körülire nő a tágulat,vagy ha sok lesz a vér a vizeletembe!

Már elegem van a kétségekből! :cry:

KépKép
KépKép
nicci

Béna vagyok ,ez Szőlőnek ment! :oops:

Képeket meg nemtudom mikor tudok felrakni már mindent megpróbáltam,átküldtem egy barátnőmnek is emailba,hogy kicsinyítse le,de nem tudta,nyílván a fényképezőn kellene valamit át állítani csak tudnám,hogy mit?!!!!!!!!! :twisted:

KépKép
KépKép
nicci

Nicci, küldd át nekem ha gondolod, hátha tudok valamit csinálni vele

lilla.szoke@gmail.com

Kép Kép
szõlõ

[quote="fmarian"] írta:fmarianLázam szerencsére nincs. Na erre mit mondasz? :roll:

Öööö... :roll: Nem tudom :oops: Én sem akartam gyógyszert bevenni, de nekem volt hőemelkedésem is, nem akartam hogy láz legyen belőle. Tavaly először voltam annyira beteg hogy 39 fölött volt 3 napig a lázam, megijedtem nehogy az legyen...

Hagymatea? :o Jáj :D

Kép Kép
szõlõ

[quote="szőlő"]H írta:szőlőagymatea? :o Jáj :D

Ugye, ugye.... múltkor tisztességesen megfáztam(nyár közepén... :lol: ) és párom csinált nekem ilyen borzalmat. A fél literből kb. 4-5 kortyot tudtam inni... megitattam inkább párommal... :D

Mariann
Kép

Kép
fmarian

:lol: :lol: Ő tán szereti?

Kép Kép
szõlõ

Utazóágy szerintem jó dolog... de a maiakban én sem altatnám állandóan... mi soskat használtuk de nekünk egy kőkorszaki dög nehéz van, ráadásul ebben akár altatni is lehet olyan az alja, viszont nagy, nehéz stb... de ez van.

Nekünk is nagyon tetszik az Andor név. Én nem bánom, hogy nem az a becézős név... Áron sem az... amúgy úgy lehet becézni mint az Andrást merthogy ez az András régi változata... pl Bandi

Mariann
Nyugodtan vegyél be Algopirint! Nekem védőnő és doki is azt mondja, hogy nem jó ha szenved a mama... ezt be lehet venni.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Én is ittam... a bolti megfázás elleniben is az van...

Még van alternatív gyógymódként olyan, hogy veszel egy feketeretket, belevágsz egy fordított kúpot, nem vágod teljesen át, megtöltöd mézzel és ami lecsorog a pohárba megiszod.. azt teszed a teába pl.

Egy éjjszakára ott hagyhatod...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Az én nevemet sem lehet becézni, és én se bánom :)

Kép Kép
szõlõ

[quote="mamacka"]
írta:
mamackamegtöltöd mézzel és ami lecsorog a pohárba megiszod.. azt teszed a teába pl.

Hú ez nem hangzik vmi jól... Azt tudom, hogy lázcsillapítót vehetek be, védőnő nekem is mondta.

Szőlő, ő mindent megiszik... :lol:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Algopirin nem csak lázcsillapításra jó... fájdalomcsillapító és eleve megfázásos cuccokra.

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka, tudom én is... lehet estére beveszek egyet... állítólag rubophen-t is vehetek be... majd meglátom...

Jajj, párocskám olyan édes... nemrég ért haza, és kivitte a szemetet, befizette a csekkeket a postán, most meg a boltban vásárol a lelkem, és hívogat, hogy mit kell még hoznia. :) Én már nem merek kimozdulni, mert abban a pillanatban visszaesek... :oops:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

[quote="fmarian"]
írta:
fmarianSzőlő, ő mindent megiszik... :lol:

:lol: :lol: Ja értem! :D Enyém is. Ha az tea vagy kóla esetleg meggylé :lol:

Kép Kép
szõlõ

Mariann, ne is, pihizz most inkább, nehogy roszabb legyen!

Kép Kép
szõlõ

Férjem ma telefonált az afp miatt!
Tökéletes.

1,16
Az alacsony nem lányra szokott utalni?

Hogy is van ez?

Kép
Kép
Kép
mamacka

Rubofen is mehet
Az paracetamol ha jól tudom... azt lehet egész elejétől A VÉGÉIG, aLGOPIRINT INKÁBB CSAK A KÖZÉPSŐ HARMADBAN!

Kép
Kép
Kép
mamacka

hülye caps lock :evil: :evil: :evil:

Kép
Kép
Kép
mamacka

A retkes cucc nem vészes!
Teában nem is érzed! de állítólag nagyon jó...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Mamacka: az alacsony afp lányra utal, de én (is) a kivételeket erősítem, az 1,1-es értékkel és a kisfiammal a pocakomban... :-)

Üdv az újaknak, a betegeknek pedig jobbulást! Én már csak a náthával küzdök, a torokfájásom szerencsére elmúlt...

Kép

Kép

Beni és Dorka életének fontosabb eseményei: http://beni-baba.blogspot.com
zorroné

Szőlő, párom is tea- , kóla-, és egyéb üdítőfüggő... Igazából ő az én kis konyhamalacom... :lol: Mindent megiszik és megeszik... nem válogat sokat. :D

Húha, akkor most kislányom vagy fiam lesz? :shock: 1,1 a MoM-om, és eddig a doki nem látott semmit a lábacskái között... :roll:

Mariann
Kép

Kép
fmarian

Mariann,

jobbulást neked. Pihizz sokat!

Nicci,

Sajnálom, ami veled történik. Azért én remélem, hogy végül mégsem kell katéterezni.

Kép
emi29

Sziasztok!

Megfázás és egyéb kellemetlenségek:

Nekem a 14. hétben sikerült bekapnom valami veszett meghülés-szerüséget..... Homeos bogyót szedtem rá, ami a torokfájástól a meghüléses tünetekig mindenre jó, a Coryzalia. El kell szopogatni, kicsi fehér bogyesz és édes ize van, mégcsak nem is rossz. Nekem három nap után mutatott javulást, mellé Rubophent vettem be, mikor lázam is volt, az Algopyrint nem ajánlják terhesség alatt. Ami nagyon jó szolgálatot tett, az a tengerisós Isomar orrspray volt, mikor a párom meghozta, egyáltalán nem kaptam levegőt, aztán sokkal jobb lett pár "fújás" után. Én a Hársfateát javasolnám még ilyen tünetekre, az ize is jó és emlékszem, szegény megboldogult keresztanyám itatta velem mindig, amikor beteg voltam, és hatásosnak bizonyult. Én azóta is iszom télen, ha nem vagyok beteg, akkor is néha, semmi káros hatása nincs. Tiszta gyógynövény. Nekem ezekkel egy hét alatt sikerült magam mögött hagynom az ágyat......

Ági
Vendég

Sziasztok!
Megtudtam a tegnapi terheléses vércukor eredményem. Szerencsére minden rendben van! A normál vércukor szintem még kicsit alacsony is (3.4 és 3.8-től indul) a cukros lötty utáni pedig 4.7. Úgy örülök!
Örömömben vettem is 3 kinder buenót...

Mariann,
remélem jobban vagy! Én is idegendkedtem a gyógyszerektől, de én is úgy tudom, hogy rosszabb ha az anya szenved...
Az a kék cipő gyönyörű. Persze elfogult vagyok, mert nekünk is ilyen színekre van szükségünk!

Nicci
teljesen magamra ismertem a veseproblémáddal kapcs. Mi kb. 3 hete voltunk az ügyeleten, annyira begörcsölt. 5 órán keresztül szenvedtem, és még pár napig is fájdogált. Az uh-n csak egy kis jobb oldali "pangást" találtak, de azt mondták, hogy az belefér. Engem is megijesztettek a katéterrel, de arra figyelmeztettek, hogy láz ne kísérje. Akkor no-spa algopirinnel kihúztam a dolgokat, és 1-2 napra rá már teljesen megszűntek a panaszaim. Ja, a nőgyógyászom még semmiciln kapszulát is felírt a fertőzés megelőzésére, de bevallom őszintén nem igazán szedtem...Ugyanis 4*2 írt fel naponta. Szerintem az brutál. Mivel azóta sem fáj - le sem merem írni - így nem izgatom magam.

Emi,
remélem már teljesen jól van a hasad a karácsonyi nagy ebéd ellenére is. Nálunk jövő kedden lenne a karácsonyi buli, de nincs igazán hangulatom hozzá.

Én is szenvedek a képfelrakással...

Kép
tim27

Timi,

3 kinder buenoval ünnepltél? :lol: :lol: :lol:
A hasam most rendben a gyomrom ég, de nagyon. De ha jól tudom ez is a terhesség egy tünete :( :( :(

A képfelrakás nagyon egyszerű rákkattintasz a Melléklet feltöltésére, aztán Tallózás. Kiválasztod a képet, amit fel szeretnél tölteni és feltöltés. Ennyire egyszerű. Csak arra kell figyelni, hogy Max. 250KB. és 600x600 pixeles lehet a kép. Tehát ha ennél nagyobb, akkor le kell kicsinyíteni.

Kép
emi29

Tomival 0,9 volt a MoM (és ugye, Ő fiú), az ikrekkel meg 1,7 (ami meg nem jelent semmit). :D

Kép
babyteve2

Mamacka - Én meg a magas AFP-vel vagyok kivétel .. mert nekem meg kislány van a pocakomban :D Szóval .. rá se ránts :D :lol:

Nicci
- Sajnállak a veséd miatt :( De legalább a Babucival minden rendben .. és már nincsen sok hátra ..
4D-s képeket mutatsz majd??

Mariann
- Nagyon cuki a cipő :)
Pihengessél! Gyógyulj meg :)
Nem egyszerű kimászni a nyavajákból .. de tényleg gyógyszer nélkül is megy az .. nekem sikerült :) Kamillás-sós gargalizálással, kamilla inhlalálással és teákkal :)

Megvettük az utazó-ágyat!!!!
Nagyon szép - mindjárt összerakjuk, lefotózzuk, és mutatom ;)

Meg 1-2 ruhával is bővültünk .. nem bírtam őket ott hagyni :oops: :oops: :lol:

Kép
szösszenet

Utazó ágyat én is szeretnék majd!
Milyen?
Újszülöttnek is való?
emelhető?
Mennyi volt?

Mi úgy húsz alatt keresünk de lehet majd babaszületésre kérjük valamelyik nagyszülőtől.

Most azon agyalok mit kérjünk Áronnak. Anyós hintalovat akar, de lehet szénmonoxid riasztóra nagyobb szüksége lenne :oops: :oops: :oops: és ő még annyira úgy sem értékeli a cuccokat... de lehet ezt apóstól kérjük. E nélkül nem merek beköltözni!

Holnap jönnek a munkások!! Jiiippijjééé! Vakolnak, gipszkartonoznak. Majd kérünk árajánlatot mázolásra, a festést majd magunk...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Nekem meg ki akar szakadni az egész belsőségem, gyerekestül, mindenestül... ugyanezt éreztem szülés után hónapokig... volt, hogy nagyon fájdalmas volt... alig bírtam állni...
Remélem ez nem fog erősödni... elég vacak érzés...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Valaki tudja, hogy Voltaren krémet lehet használni terhesség alatt????
Marhára de nagyon marhára fáj a derekam.....sétáltam egy picit, mert kell a mozgás alapon, és most ott tartok, hogy leülni is és felállni is csak úgy megy, ha kapaszkodom valamibe.... :oops:
Nagyon fáj...... :cry:

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Szegény Mamacka, jobbulást neked :)

Szöszke,
várom a képet. Hol vettétek?

Kép
emi29

Rákerestem a neten, de a Voltaren nem alkalmazható....
Na jó szenvedést magamnak....... :cry: :cry: :cry: :x

Mary
Kép

Kép

Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Sziasztok!

Mi is most újítjuk fel a férjem házát, úgyhogy januárban beköltözhetünk végre (eddig albiban laktunk). Mindenhez mestert hívtunk, semmit nem csináltunk magunk. A majdnem kész fürdőszobában már csak fel kellett volna rakni a szerelvényeket, amikor a vízvezetékes bácsi egy mozdulattal átfúrta az elektromos vezetéket (szerencsére nem volt áram alatt a lakás), ráadásul a bácsi súlya alatt a valószínűleg trehányul lerakott padlólapok sorban összetörtek...
Most újra kellett járólapozni, elektromos vezetékezni, festeni a fürdőszobát... jelzem, a Titanicot is szakérők építették. Legközelebb inkább ketten megcsináljuk az egészet a férjemmel, feleennyiért, de jól. :lol:

Nicci: jajdeborzasztó lehet ez a vesebetegség. :(

Emi: Mit veszel be a gyomorégésedre? Nekem a Rennie nagyon bevált.. (Nomeg a napi egy liter tej :lol: )

Muszmák őfelsége nagyon rúgdos a pocakomban, nem tudok tőle előrehajolni. Vezetés közben pláne rúgdos, tehát imádom amikor rá kell dőlnöm és körbekémlelnem az úton. Azt hiszem, nekem nagyon lenn van a babám.

Fmarian: Én Septofortot szoktam szedni torokfájásra, nem szívódik fel belőle semmi, ezért lehet terhesség és szoptatás alatt is szedni, nekem nagyon jól lerendezi a torkomat!
Hogy kell csinálni az égetett cukros teát? Ne nevessetek ki, de én még nem hallottam ezt. :oops:

Cinyke

levelibeka

Ollem, nekem is nagyon szokott fájni a derekam, de nem mertem semmit se használni rá. Viszont a múltkor eltöltöttem törökülésben egy jó 20 percet, úgy, hogy a derekamat púposítottam közben, (szóval összerogyva ültem törökülésben) és utána nem fájt a derekam - szóval azóta időnként ülök egy kicsit így, nekem segít.
Na jó, persze csak akkor ülök így amikor Gáborka is hagyja ezt. :wink:

Cinyke

levelibeka

Sziasztok!Csak most értem ide,mert ma mézeskalácsot sütöttünk meg gyömbéreskekszet.Ma voltam csekket feladni és majdnem sírva jöttem haza.Megint hozzá kellett nyúlni a nászajándékpénzhez h be tujam fizetni a pénzt.Tehát a terveink egy része most ugrott.Ha így haladunk sosem lesz saját házunk de ha nem fizetem be a csekkeket az még rosszabb.Már nem tudom mit csináljunk hisz nem is költekezek.Már azon gondolkoztam visszamegyek dolgozni de nem dolgozhatok 3műszakban és nem tudnak olyan helyre tenni ahol nincs veszélyes anyag.Nagyon félek.A szomszéd fia 3évesen nem szobatiszta,nem beszél nem lehet vele értelmesen kommunikálni.Állítólag az anyja tehesen egy festéküzemben dolgozott.Én nem akarom tönkretenni a gyerekemet. :cry: :cry: :cry:
És rettentően szégyellem magam mert az is eszembe jutott h ezt előre láttam tehát el kellett volna vetetni ezt a babát is.Már kettőt el kellett anyagi okokból de már nem bírtam volna és ki tudja kapok-e mégegy esélyt. :oops: :oops: Végül is számíthattunk rá mert 2 éve rendszertelenül jött meg tehát a gyógyszert nem tudtam szedni az óvszer meg idegen. :oops:
Ne haragudjatok ez most hosszú lett.Olyan hülye vagyok hogy is juthatott eszembe az abortusz. :oops: :oops: :cry:
Vendég

Nah .. sikerült .. kb 3 perc összerakni, lefotóztam .. zseniális - imádjuk :D :D

Kép Kép Kép Kép Kép

17.500 Ft volt, és kb. mindent tud ..
Két szinten használható
A matrac alulról fém rudakkal van rögzítve (ágyrácsot helyettesítve)
Pelenkázós
Szúnyoghálós
120*60-as
Egyik oldalt kerekekkel a könnyebb helyváltoztatásért :)
Játékok is voltak a kupolájához .. :)

Annyira örülünk neki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D

Kép
szösszenet

Emi - Ugyanott vettük, ahol a babakocsit is :) Itt mindig minden kb. negyedannyi, mint máshol :lol: Kiszúrtam neten, hogy érkezett ilyen pár darab .. úgyhogy azonnal kimentünk érte. Mi ezt kapjuk anyóséktól Karácsonyra :)
http://www.babaholmiolcson.hu/

Kép
szösszenet

Szöszi ez nagyon édes!!!Ha a kiscsaj tudná mi várja itt és milyen szülőket kap........ :D :D :D
Vendég

A kedvenc fotósom képei:
Ha valakit érdekel!

Sziasztok!

Összegyűjtöttem a 2007-es (számomra) kedvenc esküvős klipeket ide: (zene, flash kell hozzá!)
http://eskuvofotozas.hu/demo

Gyerekek:
Marci és Zsófi, 2007 december 1
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... /index.php

Vivi és Dani, ikrek, 1 éves születésnapjukon, 2007 május 14.:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... index.html

Anna lányom 2. szülinapja, 2007 július 1.
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... index.html

Mikulás Anna bölcsijében (AMK), 2007 december 6.
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/gye ... g&sl=&oo=1

Krisnások:
Sankirtana fesztivál, 2007 január 1, Budapest
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/ren ... index.html

vizsgamunkám:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/veg ... kep=12.jpg

még több fotó Krisna völgyből:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/veg ... g&sl=&oo=1

A Tina magazinnak Őket fotóztam idén:
http://eskuvofotozas.hu/fotogaleria/rin ... aleria.php

Kép
Kép
Kép
mamacka

Gitka,

Fel a fejjel! Hidd el előbb-utóbb megoldódik minden probléma.
Bárcsak tudnék segíteni :( :(

Levelibéka,

Én sose szedek be semmilyen gyógyszert. Akkor sem szedtem semmit, amikor nem vártam babát, de lehet, hogy most muszáj lesz...

Mary,

Szegénykém.. Én a helyedben már holnap elmennék orvoshoz. Ez magától nem fog meggyógyulni :( :(

Kép
emi29

Gitka - :( :( :( Ilyenre gondolni sem szabad ..
Szerintem ez az időszak mindenkinek nagyon kemény ..
Felkészülni a babára .. ráadásul sokaknak, nekünk is .. neked is .. szinte a 0-ról ..
Én minden erőfeszítésemmel azon vagyok, hogy minél olcsóbban kijöjjünk .. keresem az akciókat.
Lekopogom, eddig nagyon jó áron vettük meg, amink van ... mondjuk hozzátenném. hogy a babakocsit szüleim vették, ezt meg párom szülei .. akik a babaágyat és pelenkázót is vállalják .. Tehát pár rucin kívül még mi sem költöttünk a babára .. mert jelenleg nincs miből :(
Fel a fejjel!!!! Lesz ez sokkal jobb is - de a baba blodogság .. mindent meg fogtok oldani!!!

Kép
szösszenet

Gitka ne sírj :( Szerintem akinek nem teljesen felhőtlenek az anyagi körülményei, azoknak egyszer-egyszer eszébe jut, hogy de nehéz helyzet lesz ez így a babával, és, hogy nem kellett volna-e elvetetni. Senki sem járhat folyton a fellegekben a boldogságtól, akkor sem, ha terhes.
A nászajándékpénzhez meg: veled érzek. Előttem van egy kis borítékban a maradék nászajándékpénzünk... :roll: kevesebb, mint a volt havi bérem, pedig az sem volt veszedelmes összeg.
Mit dolgoztál, hogy veszélyes helyen voltál?

Cinyke

levelibeka

Szöszke,

ez nagyon-nagyon édes. Tényleg :) Az a bolt pedig tőlünk kb 10 percre van, de még sose mentem be... Olyan hülye vagyok :( :(

Jó fejek az anyósodék :)

Kép
emi29

Mamacka ezek nagyon szép képek.megint erősödik a bűntudat.Soha többé nem fog eszembejutni mit kellett volna!EZ ÍGY JÓ!majdcsak megleszünk
Vendég

Emi: de jó neked, én sajna nem tehetem meg, hogy ne éljek gyógyszereken. De igyekszem bababiztos gyógyszereket szedni! :)

Cinyke

levelibeka

Emi
Köszi
Ülve amúgy semmi bajom... majd végig babanetezem veletek az elkövetkezendő hónapokat :lol: :lol: :lol:

Szöszi
Szerintem ez nagyon jó és jó áron van! Ezt hol is vetted?

Gitka
Ne gondolj ilyenekre... ezt megérzik a babák!
Nekünk is nagyon nehéz... sokszor kell választanunk, hogy melyik csekket fizessük be előbb, hogy ne járjunk annyira rosszul, mintha kétszer olyan rosszul járnánk... sokszor elkeserít az anyagi helyzetünk, de ennél sokkal fontosabb dolgok vannak... tudom a boldogságnak nem ez az alapja... pénzesen is lehet az ember boldog és boldogtalan és szegényen is...

Kép
Kép
Kép
mamacka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?