A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 április-májusi babavárók

Szösszenet: kölcsönadnád nekem a rokonságod pár napra?? :lol:
Mondjuk én annak is örülök, hogy az anyósomék etetnek minket (kapunk tőlük spk zöldséget- gyümölcsöt , meg időnként egy-két napra való főtt kaját) mert lassan kezdek annyit enni, mint egy falka anyadisznó :lol:

Cinyke

levelibeka

Egy autóalkatrész gyárban voltam mindenféle vegyi anyaggal dolgoztunk.Sokszor arra gondoltam így megérem-e a nyugdíjt de a gyereket egy percig nem teszem ki neki. :?
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a vizsgán, remélem görbül majd, bár jó szivatós volt. :evil:

szösszenet, hú, nagyon szép kis ágyikó :wink: Nekünk is hasonló van, csak nincsen kupolája.

nicci, szuper hogy minden rendben volt. 600 gramm, wow :D Mienk manó 180 :D
Várjuk a képeket!

Csöppke, Domka(2006), Lóci (2008) és Sebi (2011) anyukája
www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szöszi,

anyósodékat nekem is kölcsön adhatnád :lol: :lol:
Az enyémektől tuti nem kapunk babás dolgot karira :(

Gitka,

még annyit akarok mondani, hogy csomó mindent be tudsz szerezni használtan. A babát ez egyáltalán nem érdekli...

Kép
emi29

Csöppke,

Biztos görbülni fog :) Gratulálok!

Kép
emi29

Mamacka - Előbb belinkeltem a boltot - én itt vettem a babakocsit is .. meg most 1-2 rucit. De sok dolgot kinéztünk innen .. pl. a kiságyat pelenkázóval is ..
http://www.babaholmiolcson.hu/
Sokkal barátibbak az árak, mint bárhol .. utána bementünk a Soroksári úti Baby Outletbe .. és nekünk az is elég drága ..

Kép
szösszenet

Ja és a legjobb (újabb panasz):nemkapok karácsonyi ajándékot mert betegállományban vagyok.4 éve sem kaptam akkor a portán osztották de én 50perccel hamarabb eljöttem mert tanfolyamra jártam és nem szóltak ki a portáról h ott kell átvenni.Tavaly 1 év alatt(nem egyszerre)12-13 nap betegácsim volt és 50%prémiumot kaptam,aki meg aug.-szept.környékén lépett be a céghez 70% !!!-ot kapott.Most meg hívott a párom aki szintén ott dolgozik h be akarják rendelni 7végére.Hát milyen világ ez???Teljesen kihasználnak minket és még örülhetünk h van munkahelyünk :evil: :evil:
Vendég

[quote="emi29"]S írta:emi29zöszi, anyósodékat nekem is kölcsön adhatnád :lol: :lol:
Az enyémektől tuti nem kapunk babás dolgot karira :( .

Mi anyuméktól, anyóséktól .. mindenkitől a babának kérünk dolgokat, mert mi nem bírnánk .. így is az "apróságokból" is rengeteg dolog kell ... nem lehet bírni anyagilag.
Az, hogy anyumék állták a babakocsit, ők meg a kiságy+pelenkázót, és karácsonyre meg ezt .. ez így nagy szerencse. Anyuméktól karácsonyra előszoba falat kapunk :D :lol: mert még azunk sincs...

Mamacka
- Jobbulást!!!!

Csöppke
- Görbülni fog, ez tuti :)

Kép
szösszenet

Csöppke drukkolok h görbüljön!
Köszi a biztatásokat mostmár megpróbálok nem gondolkozni.
Holnap jön a falunkba a nőgyógyász remélem csak jókat mond majd.
Vendég

Szöszke ne haragudj de ez hogy fog kinézni?Mármint hogy előszobafal ajándékba?Nem értem bocsi :oops:
Vendég

[quote="gitka01"]S írta:gitka01zöszke ne haragudj de ez hogy fog kinézni?Mármint hogy előszobafal ajándékba?Nem értem bocsi :oops:

Nem értem mire gondolsz .. :D :D
Mivel nemrég vettünk lakást, még ezer dolog hiányzik .. de az előszobafal nagyon .. kilincseken lóg a kabátunk .. stb :? :shock:
Az lesz a "fa alatt" (vagy annak a doboza), amire szükségünk van :)
Mi ezt a mai világban, a jelen anyagi körülmények között így csináljuk .. ha már örömet szeretnénk okozni a másiknak, vegyünk olyat, aminek tényleg örül, és amire szüksége van ..
Ez már nem az a világ, amikor vagyonokat lehet költeni meglepetésekre - legalábbis nálunk nem :(

Kép
szösszenet

Szöszke,

így kell ezt csinálni. Végülis én nem kértem anyóséktól babás dolgot, ugyanis nálunk nem úgy működik, hogy kapunk pénzt és mi megvesszük ami nekünk tetszik, hanem ő dönti el, hogy milyen legyen. Aztán persze mindenből a leggagyibbat veszi (magának nek, csak nekünk :lol: ), amit egyszer tudsz használni, aztán mehet a szemetesbe :lol: :lol:
Persze ajándék lónak ne nézd az fogát :lol:

Kép
emi29

Jó ajándék az előszobafal, főleg ha arra van szükség :)

Kép
emi29

Hát igen .. Emi, annyira tipikus amit mondasz ..
Szerencsére nekünk mindkettőnk szülei édesek :)
Megkapjuk a pénzt, párom szülei vidékről utalják amint kell .. és elmehetünk megvenni .. aztán velünk örülnek :)
Anyósom még azt is kérte tőlem, hogyha lent leszünk náluk pár napot Karácsonykor, akkor menjek el vele bababoltba, hogy vehessen Alíznak ruhákat .. de egyedül nem szeretne, olyat szeretne, ami nekünk is tetszik - szerintem ez édes dolog :)

Kép
szösszenet

És a ruci-szerzemények :)
Kép Kép Kép Kép

Nem részletezem, melyik mennyi .. de összesen volt 7ezer Forint ez a 4 ruci :) Szerintem megérte ..

Kép
szösszenet

Szöszke,

Nagyon arik. Ezeket is abban a boltban vetted?

Kép
emi29

[quote="emi29"]N írta:emi29agyon arik. Ezeket is abban a boltban vetted?

Vegyesen ott meg a Baby Outletben :)

Kép
szösszenet

Jó vásárt csináltál. Ügyi vagy :lol:

Kép
emi29

Sziasztok!

Gitka, absz. megértelek, én is írtam az elején, amikor bejelentkeztem hogy hetekig nem volt biztos a baba sorsa. Most is alig maradt enni pénzünk, nem tudom fánk miből lesz...

De végülis a párom elfogadta hogy nem tudom megtenni az abortuszt, és így (no meg úgy hogy fogok kapni (kop-kop-kop) gyedet) maradt a baba. De nagyon sokáig nem tudtam közel érezni magamhoz, mert nem akartuk, nem vártuk. Attól még jobban féltem hogy a férjem nem fogja szeretni, az első tizenvalahány hétben beszélni se igen lehetett róla vele, de szerencsére mostmár elfogadta, imádja, beszélget vele, símogatja :) Furi, de én most pont azt várom hogy megszülessen, és végre egyenesbe jöjjünk anyagilag :)

Szóval nekem is sokáig járt a fejemben az abortusz, de tudom hogy megint jól döntöttem :)

(a fiam is hasonló termés, csak ő egy 1hónapos kapcsolatból született, ahol apuci lelépett. én meg ott voltam 18 évesen, hogy nem tudom elvetetni, pedig már ágyam is volt a klinikán...de jó döntés volt :))

Szösszenet, nagyon szupi az utazóágy, nekünk is jól jönne, de kocsi nélkül nehéz lenne cipelni :)

Zsu

3 gyerek anyukája :)

Különcségeink: mosható pelus, hordozás, természetesség :)

Rendelj tõlem Lizann Mei tai-t!

www.mamami.hu
zsuzsófi

Sziasztok!!

Szössz, nagyon szuper ez az utazóágy!!! Ügyesek vagytok :wink: A színe is nagyon tetszik nekem. És tündériek a rucik is.

Mi is vettünk ma ismét Mazsinak valamit :oops: :oops:
Kép

Tudom, mondtátok hogy ez a nyak nem a legszerencsésebb, de... Ezt nem bírtuk otthagyni, leginkább férjem nem :lol:

Kép Kép
szõlõ

Szőlő - Nagyon cuki :)
Mi is vettünk egy 5-ös szettet még az Auchanban, annak is ilyen a nyaka :D :D Abban a ár hétben nem nyúlik az ki .. :lol: :lol:
Ez mekkora méret?
A mienk 62-es, de kisebb mint az 56-os rucik, amiket vettünk .. nem is értem ..
Ezt hol találtátok? NAgyon szép :)
Köszi a dícséretet .. imádjuk ezt az ágyat .. és vissza is tudtuk ám csomagolni :D :D Szerintem nagyon megérte .. Brendonban 60-70ezer körül vannak amik ennyit tudnak .. :shock: :shock:

Kép
szösszenet

Jah és csajok .. szerintetek pl. áprilisi babánál 56-os méretből milyen típusúakat vagyünk? Meleget .. könnyűt??? Meddig lesz kb jó rá? 3 hónapos koráig? Vagy még addig sem .. :?: :?:

Kép
szösszenet

Sziasztok!

Hogy ezek az anyagiak mindenhol ott vannak. :(
Gitka, rendbe fog jönni minden, csak nem szabad feladni!
Nem akarom részletezni, mert sztem senkit nem érdekel, de én egy éve olyan helyzetben voltam, hogy azt sem tudtam, mit adok egész hónapban enni a gyerekeknek.... :( de rendbe jött, nagyon nehéz volt, senkinek nem kivánom, főleg, amikor az apjuk a másik oldalon meg elhalmozta őket játékkal, itthon meg lekváros kenyér volt napokig, aztán magyarázzam meg két óvódás gyereknek, hogy itthon miért nincs a hütőben semmi, amikor apánál még csoki is van...... Különböző problémák, tudom, de hidd el, ez a baba nagyon sok boldogságot fog hozni.
Egyet énis elvetettem, még az extől... nem tudta, nem is fogja, anyagilag sem és máshogy sem szerettem volna..... az extől nem.
Tavasszal már akkor Zolival, elvesztettünk egy babát a 8.héten, utána annyira szerettünk volna, hogy nem volt kérdés, marad-e.... de néha még énis megingok, hogy jó döntés volt-e???

Nálunk most a decemberi fizu van kérdésben, a párom nincs bejelentve és átvette a céget más dec.1-től..... igy a dec 15-i fizetés egyenlőre lóg a levegőben és csak imádkozhatok odafentre de erősen, hogy kapjon, mert ha nem, nem tudom, mi lesz.... 70ezret kéne fizetni csak a számlákra.... én még elvileg kapok pénzt,önkormis támogatást.... elvileg.... meg talán az ex is hozzámvág pár fillért gyerektartás cimén, de arra nemis számitok már...... a családi pótlékot már elköltöttem ajándékra a három gyereknek, a maradékból még elvagyunk péntekig... akkor derül ki, lesz-e fizetés..... :roll:
Vendég

Pumpóka - Sajnálom .. nem egyszerű :(
Mi még vásárolgatunk, amíg tudunk .. mert jan-febr. halott a zenei ipar .. nincsenek koncertek .. azok aztán a szűkös hónapok...
Amúgy tényleg szörnyű, hogy 10 fórumozóból kb. 8-nak anyagi problémái vannak :(

Kép
szösszenet

Ez 56-os, természetesen Tescos :lol: :lol: Janit idegesíti ha bababoltban bámulják az eladók, úgyhogy ott sose tudunk normálisan nézelődni, azt a tegnapi kis állatot is csak lekaptam a polcról aztán vittük a kasszához. Azt hiszem többre majd akkor tudom rávenni ha ha..... ha nem tudom. Ha már nagyon közel leszünk Mazsi érkezéséhez :lol: :lol: Vagy valami nagyobb bababoltba kéne elvinnem ahol nem lihegnek a nyakunkba az eladók (tényleg zavaró, nemtom, mintha lopni akarnánk.... :? )

Kép Kép
szõlõ

Szöszi én olyan hülye vagyok h csak na.Most kapcsoltam de tudod mi volt a gond?Még bennem van h itt sokan építkeznek ezért nem értettem de most már ok.Bocsi teljesen leépülök szellemileg mire itt lesz a babó. :lol: :lol: :lol: :oops:
Pedig ettől féltem :D Aranyosak a babarucik sőt Szőlő neked is mondom nem csoda h meglátod és nem jut eszedbe h praktikus nyak vagy nem. :D Én is elhoztam volna. :D
Nem győzök bocsánatot kérni a picurtól a gondolatok miatt. :oops: Most is kényeztettem küldtem neki mézes kekszet(füszeres mézes) :oops: Remélem nemfog ezért rossz anyának elkönyvelni! :)
Vendég

Ez azért segít ha máshogy nem lelkileg h más is így áll még is mozog a föld.Na most már megpróbálok nem rossz dolgokra gondolni :wink:
Vendég

Szerintem szinte mindenkinek vannak....

Én csak azért nem panaszkodom, mert ti pl általában többszobás lakásban-házban laktok, mi össz galériával együtt 36 nm-en, aminek a rezsijét és a hiteltörlesztését össze sem lehet hasonlítani egy házéval.... De jövőre nekünk is kell váltani, mert itt nem fogunk elfréni.

Plusz Janinak OK hogy bejött ez az állás, DE ha mégsem jön össze? Ha nem felel meg? Ha nem lesznek elégedettek vele és 2 hónap múlva azt mndják hogy szevasz? Szóvl jókor is jött meg nem is, mert ez legalább biztos meló volt, az jóval többet fizet de bizonytalan, viszont kihagyni meg a legnagyobb butaság lett volna. Mondjuk részemről annyi a pozitívum, hogy korrektül bejelentett munkahelyem van jó fizuval, és azt hiszem max gyedet fogok kapni.

Kép Kép
szõlõ

Gitka, hogy könyvelne már el rossz anyának? :D Mézessüti mértékkel nem fog ártani :wink:

Kép Kép
szõlõ

Gitka - Semmi baj :)
A rossz gondolatokat meg hesegesd el örökre!!!
És azért a fórum azért is jó, mert tudjuk egymásnak adni a tippeket, mit hol lehet olcsón beszerezni!! Tudunk segíteni egymásnak sok-sok dologban :)

Szőlő -
Sejtettem, hogy Tescos, ismerős is volt :lol: Szerintem ezeket olyan rövid ideig hordja a baba, hogy annyi idő alatt nem nyúlik ki ..
Főleg, ha 1 hétre való ruhája megvan .. és mág ha 2 hónapig jó rá, akkor is csak 8-szor volt rajta ;) Nah? Megnyugtattalak?? :D :D :D Jó vétel volt ... mennyibe került amúgy? Gondolom nem volt drága!

Amúgy érdekes, ahol mi voltunk vásárolni, ott még soha nem szólítottak le minket, hogy mit segítsenek .. mi csomót válogatunk ... mindenhova bemegyünk.. és a legtöbb helyről üres kézzel távozunk, miuátn árfelmérést végeztünk :D Szerintem szinte mindent ilyen kieső outletekben, raktárakban fogunk megvenni ..

Kép
szösszenet

Húúú, csajok, nagyon édi cuccokat szereztetek!

Nálunk sem lesz fényes a karácsony, én nem dolgozom, még most is nyögjük a lombik körüli átcsoportosításokat, ráadásul, duplababa :D De én mindig azt mondom, hogy "Sosem volt úgy, hogy ne lett volna valahogy!"

A www.bebibolt.hu -n is vannak olcsó cuccok...

Kép
babyteve2

Én az Elefániban voltam múlt héten, hát, ezzel a pocakkal is alig fértem el, nemhogy nagyobbal. Gyönyörű minden, persze, nem occsóért, de a két eladó csajszi...hááát, menekültem. Akkora bunkó, nyegle, nemtörődöm p..csák voltak, hogy egy darabig nem megyek sehová.... :( Olyan sajnálkozva nézte a pocimat, hogy azt vártam, mikor döf belé vmit.... :evil:

Kép
babyteve2

Szőlő biztos "beválik" a férjed.Én drukkolok!
babyteve kérdezd meg tőlük legközelebb h ha nem teszik valami miért nem mennek el kéményseprőnek?Logikus h egy bababoltba nagypocis nők járnak.Ne vedd fel biztos írígykedtek.Még nem tudják de mikor téged majd az unokáid látogatnak ők eljárnak bridzselni majd h ne legyenek egyedül. :D
Vendég

Csak annyira rossz volt, mert én sima boltba sem megyek be, ha egy szilikonos plázamaca áll a pultban (vagy bagózik az üzlet előtt), de hogy egy bababoltból kinézzenek pocakosan....grrrrrrrrrrrrr :evil:

Kép
babyteve2

[quote="babyteve2"] írta:babyteve2de hogy egy bababoltból kinézzenek pocakosan....grrrrrrrrrrrrr :evil:

Igen .. ez halál gáz lehetett :? :?
De ne vedd fel .. meg ne vegye el a kedved a nézelődéstől - azért bababoltban nem ez az általános ;)

Én meg ezt találtam .. járt már itt valaki? Milyen áraik vannak??
http://www.babadiszkont.hu

Kép
szösszenet

Jó reggelt!

Szössz, izmos 1300 ft volt a 3 együtt, itthon csak úgy hívjuk hogy tégérugi (Tesco Gzadságos :lol: ) És köszi, igen megnyugtattál azt hiszem :D

Gitka köszi a drukkot! :wink: Pénteken megyünk ki akkor viszi be a papírokat, ez már jó jel. Örök pesszimista lévén majd akkor hiszem el hogy felvették mikor már ott dolgozik :oops: :D

Ma vagyok hivatalosan félidős! :D (És Mary is :wink: )

Kép Kép
szõlõ

Szőlő

Akkor gratula... Lehet visszaszámolni. Ja, Mary neked is :lol: :lol:

Azt én is utálom, hogy amikor bemegyek valahova egyből rám szállnak az eladók, hogy tudnak-e segíteni, de amikor szükség lenne rájuk, akkor persze nincs ott senki.

A soroksári outletben én azt tapasztaltam, hogy nagyon kedvesek az eladók. Legalábbis velünk nagyon segítőkészek voltak....

Pumpóka,

azért az gáz, ha a párod nem kap fizut. Ledolgozta a novembert nem? Akkor jár neki, még ha nincs is bejelentve...

Hétvégén megvesszük az ágyikót. Már úgy várom!!!!!

Kép
emi29

Köszi Emi :wink: "Nemhivtalaosan", a hétfői UH szerint már vasárnap túlvoltam rajta egyébként, mindegy.

Jaj, Csöppkének akartam mondani! Tegnap voltunk az Aréna Plázában, nem a Tescoban hanem a Pláza részében. hátőőő nem rossz, de rengeteg itt is a ruha meg a parfüm bolt, viszont van Hervis, C&A, H&M meg ElectroWorld, meg jó játékbolt :) ÉS amin baromira meglepődtünk, alig voltak :shock: A Hervisben rajtunk kívül szerintem csak eladó volt, pedig olyan délután 6-7 között jártunk ott. Biztos a szerda miatt vagy nem tudom, de egyáltalán nem volt tömeg. És a parkolás az ünnepek alatt ingyenes.

Kép Kép
szõlõ

Sziasztok

Szőlő
Azért nekünk is vannak ilyen boríték nyakú bodyjaink! Nem is megy mind hamar tönkre csak az amelyik vacak anyagból van. És ebből a kicsi méretből valóban nem gond mert rövid ideid használod... nagyobb méreteket már tovább fogjátok nyúzni ott érdemesebb jobb minőséget venni. Pl én most néztem, hogy van olyan body amit egy éve is már ráadtunk Áronomra.

A H&M-ben nem néztél bodykat? Azok nagyon jók, a C&A-ban meg még olcsók is, de azok is ált. borítéknyakúak, azok mindenhol olcsóbbak!

Arénát én is megnézném bár kicsit fázom a plázáktól... pl a Mamuttól kifejezetten rosszul vagyok! :(
De férjecske még ennyire sem kíváncsi... azt mondta, hogy mielőtt lebontják megnézhetjük :lol: :lol: :lol:

Gratla a félidőhöz! Már nekünk is csak napok kérdése! :)

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok lányok :D

Végetért a karácsony előtti hajtás,úgyhogy ismét jelentkezem.
Sajnos nincs időm mindent visszaolvasni,csak pár oldalt,úgyhogy nem vagyok teljesen képben.
Látom töbé kevésbé mindenki jól van.
A vásárlási láz is beindult :D :D
Aranyosak a kisrucik,meg a babaágy is.
Én még mindig nem vettem semmit,majd januárban a nyakamba veszem a várost,és vásárolgatok egy kicsit.
Szombaton voltam dokinál ultrahangon.Azt mondta,hogy fiunk lesz(ahogy gondoltam) :D Amúgy minden rendban a babóval,szombaton voltam 20 hetes,és 3 napos,és akkor volt a baba súlya 400 gramm.

Kedden megyek babamozira.A felvétel lesz férjecskének a karácsonyi ajándék :D :D

Mára ennyit.most már sűrűbben leszek a láthatáron.

A mézeskalácsrecept már felkerült?

Kép
szibi

még nem :oops:

Kép
Kép
Kép
mamacka

Sziasztok,
ügyesen vásásroltok ám... :) Szépek a ruhák, a babaágy, jók a hírek rólatok, örülök neki. Kicsi ruha biztosan nem fog elnyúlni pár hét alatt, nekünk a többszörösen örököltekből két saját gyerek után is van teljesen jó, ám borítéknyakú bodynk.
Szöszke, amit belinkeltél, a babadiszkont állítólag jó, ismerőseim ott vettek babakocsit (TOMA Buggy), kiságyat, etetőszéket anno, meg voltak elégedve a választékkal, árakkal, eladókkal is.
Mi már nagyon készüldünk az útra, vasárnap délután elmegyünk a vonattal, még a sztrájk előtt, nagy feladat, két gyerekre+ magamra pakolni, két hétre.
Utazóágyat most már mi is szeretnénk, mert addig a lányok kicsi korukban mózesben aludtak a nagyszülőknél, nagyobbacskán pedig lapra csukható járókában, de az nehezen fér el a csomagtartóban. Ha közelebb lesz a baba érkezése, utánanzek a használtaknak. Azért meglepett a 60 ezres utazóágy...Összesen ennyit nem költöttem babakelengyére a két gyereknél, az öröklések miatt.
Tényleg nem könnyű a mai világban, főleg gyerekkel-gyerekekkel boldogulni...Mi pedagógusok vagyunk, aminek előnye ugye, hogy bejelentett állás, de a fizetés az elég szégyenteljes, most meg csak a férjem keres, én GYED-en vagyok. De sokat segítenek a szüleink (a bútoraink jó részét apósom készítette, anyumék pedig a lakásban segítettek rengeteget, hogy nagyobba tudjunk költözni). A rezsit (panelre a fűtés :shock: ), és a havi 30 ezres illetéket még nyögjük...De NAGYON boldogok vagyunk, mert két gyönyörű lányunk van, és ugyanilyen boldogan várjuk a harmadik babát is (csak tényleg megőrülök, amikor MINDENKINEK az az első kérdése, hogy "na, akkor most nagy az izgalom, hogy fiú legyen, ugye?")

Kitartás, az ünnep mindnyájatoknak gyönyörű lesz!

Megyek, felébredtek a lányok.

Üdv,
Nuska+ (22+6)
nuska1

Nuska - Ok, akkor megnézzük azt a Babadiszkontot is :)
Amúgy írtam .. az utazóágy, amit mi vettünk, csak 18ezer volt ;) 60-70ezret én még babakocsira sem költöttem :lol: :lol: nem jellemző .. inkább kijárom a rögös utat az olcsóig :lol: :lol:

Szőlő - Gratula a visszaszámláláshoz!

Egész közlekedés-képes a derekam ma reggel .. megpróbálok elmenni jógázni. Kíváncsi leszek hogy hat rá .. :roll: :roll: :roll:

Kép
szösszenet

Sziasztok, jó reggelt! :)

Szösszenet, szőlő, nagyon édes ruhákat vettetek! :wink:

szőlő, grat a félidőhöz :D
Hmm, igazából ajándékot néznénk a nagyszülőknek, rokonoknak, szal ha inkább csak ruha-meg parfümös, akkor felejtős.
ŐŐő, hol van BP-en igazi karácsonyi kirakodós vásár? A vörösmatry térről hallottam, ott jó?
Szombaton fel akarjuk vinni Dominót, biztos el fogják varázsolni a fények. :D

Szép napot!
Nálam ma nagytakarítás a menü. :? :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Szibi - Neked nagy gratula a kissráchoz :lol: :!: :lol:

Szőlő
- Amúgy ezek a Tesco Gazdaságos árak tényleg nagyon nevetségesek :lol: :lol: De ki lehet fogni tök jó cuccokat .. és ez a lényeg :wink:

Mamacka
- Ezeket a boltokat én is megnézem majd ... bár félek az áruktól .. egy C&A-ban voltam bent .. nekem nem volt annyira baráti :)
Majd mutassatok valamit, amit ott vettetek a picinek :) Hátha kedvet kapok :lol:
(mézes recept meg jöhet :P )

Kép
szösszenet

Hát Csöppke - Én már nem jönnék Bp-re, ha nem itt lennék ... mármint én az elmúlt napokban nem egy helyen futottam orbitális tömegbe .. ideges, lökdösődő emberekbe .. :( utálom!!!!
Én délelőttönként veszek ajándékot, és du. 3-4 után ki sem dugjuk a fejünket a lakásból - itthon a legnyugisabb :lol: :lol:

Kép
szösszenet

Elérkezett a félidő.

Látom Szőlő te előbb felkeltél erre a hírre...én bizony még aludtam 9-ig.
Azért gratulálok én is neked Szőlő!!!! :wink:

Emi köszi a gratut! Meg aki még gratuzott, csak nem láttam félig becsukott szemmel....
Még félálomban.... :oops:

Megjött a közüzemi szerződés! Úgy látszik, hogy használt a tegnapi telefon! Biztosan a kedves hangom.... :lol:

Mary
Kép

Kép

Június 25. van már kiskönyvem is!!!!
Július 20. doki vizsg+uh
ollem

Csöppke, pont akartam mondani, hétvégén a kirakodós vásárok borzasztóak.... Meg amúgy minden. A Vörösmarty téren meg állítólag még baromi drága is. Viszont ha "csak" szép fényeket szeretnétek, sétáljatok kicsit az Andrássyn, csodálatos ilyenkor!

Kép

A plázák sajna mindenhol ilyenek, túlnyomórészt ruha van, én is csk akkor indulok el ha határozott céllal megyek egy ott lévő boltba (mint pl most).

Mamacka, a H&M-ben nem néztünk babaruhát, mert Fater addigra "behisztizett" :lol: :lol: a C&A-ban vannak aranyosak, de ami olcsó az pont ugyanolyan minőség mint a "tégérugi" és annál meg drágább. Ami jó minőség és aranyos, annak az ára is aranyos, valamint nem uniszex, nekünk meg ugye egelőre azok jönnek számításba :)

Na megyek végre megveszem Jani ajándékát (plusz van pofája december 27-én tartani a névnapját, úgyhogy arra is veszek neki valamit :lol: :lol: )

Majd jövök, addig is kellemes beszélgetést :wink:

Kép Kép
szõlõ

Köszi csajok!
Akkor marad a westend, aztán majd meglátjuk. Igazából számítottunk rá hogy hatalmas tömeg lesz, dehát eddig vizsgáim voltak, nem tudtunk menni. :? Tegnap a suliból a körúton jöttünk haza, az is gyönyörű volt, de ahogy nézem az andrásy még szebb. :)
Na, majd kiderül :)

www.csoppkeblog.hu
www.csoppkendo.hu
csöppke

Sziasztok!

Nagyon szép holmikat vettetek a babáknak. Én közben figyelek, hogy ki mit hol vesz, mert babának mi még nem vettünk semmit. Azt hiszem, csak januártól lesz erre időm, most sűrű a program (egyetem, karácsony). Viszont végre sikerült találnom normális kismamafelsőket és nadrágot. Végülis elmentem Elenorhoz, és neki rendes méretei voltak, amik megfeleltek a normál S-es, M-es méretnek. Szerencsére voltak is készen. Legutóbb az egyik boltban még az S-es is nagy volt rám, mikor egyébként általában M-eseket hordok. Az árai is nagyon jók. Szóval kösz, hogy ajánlottátok őt.
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?