A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Gabicsibe!
Nagyon Boldog Névnapot :lol:
kata80

Lányok!
Ilyenkor van még valaki a klinikán?
moncso70

Kriszta!
Én azért drukkolok hétfőre, hátha.....
Köszi a szavaidat, jól estek.
Már tegnap megkaptam a páromtól hogy kezdhetnék valamit magammal mert csak a babán jár az eszem. És igaza van pedig előtte próbálom magam visszafogni, de látja hogy egyfolytában Babanetezem, számolom vissza a napokat inszemig, stb.... És tényleg tulajdonképpen csak vegetálok. Most, jelenleg nincs más értelme az életemnek csak az hoyg gyerekem lehessen. Mi más célom lehetne? Nem vagyok karrierista, stb....
Én is úgy vagyok vele hogy ki kellene használni az összes inszemes lehetőséget, mert a nagy átlagtól mindig el lehet térni, talán nekem sikerülhet 4.,5. vagy 6-ra.

Moncsó!
Jó idézett, tetszett nagyon.

Vic!
A pszichohoz járnak más olyan nők is akik lombik, inszem előtt járnak. Végülis szimpi, de most úgy érzem hogy egyhelyben topogunk. A méhemből kellene jönni az információknak de eddig nem jött sok és tartalmas, de most rá fogok szokni hogy reggeli időpontban menjek, mert akkor nem kalandozok el, mivel délutánonként nagyon nehéz volt munka után koncentrálni. Remélem lesz haszna. Eddig nem talált semmit.

Gabicsibe!
BOLDOG BABÁS NÉVNAPOT!!!! :D

Törpe!
Holnapra megy a drukkkkkkkkk!!!!!

Kép
vucuska

Moncso!
Esetleg a szerzőket vagy kiadót tudod, mert úgy biztos könnyebben találom meg. Ezeket ilyen nagyobb könyvesboltokban mint Libri vagy Alexandra ugye lehet kapni? Tehát ne az Elixirben keressem.
Köszi előre is

Kép
vucuska

Vucuska!
Nagyon köszönöm és egy nagy kalappal januárra.
Persze,azért még értekezünk. :D

Kedves Mindenki!
Én is hívő ember vagyok,és bízom az égiekben hogy segíteni fognak,sosem szabad elveszíteni a hitünket.Mindenkinek sok szerencsét. :D
kata80

Vucuska
A könyv -A vonzás hatalma-most nincs nálam, így a szerzőt csak péntekre tudom megmondani, mert holnap nem leszek sajna gép közelben, mivel a BMC-be kell mennem, otthon pedig elvből nincs netünk. (én is rajta és itt lógnék mindig) De ha javasolhatom, mert ez nem mostani slágerkönyv, akkor vedd ki inkább könyvtárból.
A Titkok című könyv pedig Vic ajánlásásval jött, így lehet ő tud valamit róla.
A méhedből jövő infokról pedig csak annyit, hogy ne sürgesd. Ha belegondolsz és utána számolsz hány év telt el, hogy "hozzá sem szóltál", nem is törődtél vele, ha mensi formájában jelzett (jelez)azt csak "havi bajként" élted meg és nem mint egy megtisztulást, megújulást vagy a nőiesség egyik kicsit mosthaként kezelt formáját. Most legyél vele türelmes és fog neked üzenni, megadja amire vágysz.
moncso70

Kedves Lányok!
Köszönöm a szép napot Veletek, nagyon hamar elszaladt, de sajna most mennem kell, remélem pénteken is sikerül belesnem, legalább a könyv miatt, ha másért nem is.

Vigyázzatok nagyon magatokra, pihenjetek, töltődjetek, legyetek együtt a párotokkal, ha tudtok legalább hétvégére menjetek valami szép és nyugis helyre, és kívánom, hogy mindenkinek a legszupibb álma váljon valóra.
További szép és tartalmas napot kívánok!! :lol:
moncso70

Gabicsibe!

NAGYON - NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!! :lol:

Kép
krisztamili77

Moncso!
Nagyon tetszett a válaszod. Milyen igazad van, és ezt a pszichológus sem mondta. Ez egy nagyon bölcs tanács volt!
Gyere sűrűbben ha tudsz és holnapra akármilyen vizsgálatra, beavatkozásra mész drukkolok neked!!!!

Kép
vucuska

Vucuska

Köszi ha még így gondolod. Végül is úgy mondanám hogy félig jött meg. Nem úgy ahogy szokott (nincs Niagara)

Szóval még adok egy kis esélyt a holnapra!

Moncso

Tök jó volt amit írtál! Tetszett!!!

(ma nem leszek már...)

További szép napot!

Kép
bobcsike

Böbe!
Nagyon drukkolok neked holnapra!!!!
Még ne add fel! Van még remény amíg a doki meg nem mondja mi a helyzet.
Aztán jelentkezz minél előbb!

Kép
vucuska

Sziasztok Csajszik!

Gynevac-os kérdéshez szeretnék hozzászolni.

Ha elfogadtok egy jó tanácsot akkor a BMC-ben nem említitek, mert nagyon Gynevac ellenesek!!!

Én is túl vagyok a Gynevac kúrán.
Lázár doktornővel vettem fel a kapcsolatot e-mailban és Ő tanácsolta , hogy az 5 oltást hetente vagy 10 naponta adassam be és utána pedig havonta egy emlékeztető oltás.
Szerinte így a leg optimálisabb.
Én be is adattam magamnak 15 emlékeztető oltást.
Nyáron ahoghy felemelték 8523.--ra azóta nem váltottam ki, most nem tudom mennyibe kerül.

Ja és ha véletlen lejár ne essetek kétségbe még 1 évig felhasználható csak hűtőben kell tárolni , ezt is a doktornő mondat.

Valóban háziorvos is felírhatja én mindig vele írattam fel.

A legjobb ha a férjecskék is kapják.

bonya

Kép

Kép
bonya

Mindenkinek nagyon szépen köszönöm!

Nefke
Lassan véget ér ez az év és egy újabb,szebb és sikeresebb fog rátok köszönteni!!Addig is jobbulást neked,gyógyulj meg mielöbb!!örülök,hogy néha azért jelentkezel!

Törpi
Eljött ez az este,holnap a nagy nap :D nagy kalappal Kép

Kata
Megy pü !

A könyv amit Moncso ajánlott:

http://www.libri.hu/hu/book/ezoterika/e ... as_hatalma

A holnapi Bmc-s járatnak pedig nagy kalappal!!!!
gabicsibe

Szia Bonya!
Mi újság van veled?
Köszi a Gynevac-os infót. Szerinted megéri beadatni?
Te miért kezdted el használni?

Kép
vucuska

Gabicsibe!
Köszönöm!
Nem tudom tudok e aludni :roll: :oops: :lol:

Metypredet, doxiciclynt be kell még vennem reggel ugye?

Törpe

Kép
törpehzs

Sziasztok,

Most nincs időm sajnos hosszan írni, csak látom, hogy a Gynevac a téma. Szóval mi is túl vagyunk a kúrán, és sajnos semmi nem változott. Női szokásos dolgok (folyás, könnyen hólyaghurut) megmaradtak sajnos. Tehát nekünk nem jött be. :? :roll: De sok jó tapasztalatot is hallottam már, úgyhogy akár be is jöhet :wink:

Szóval szerintem mindenkinél változó, hogy használ-e vagy sem. De elég drága azért kísérletezgetni, főleg a havonkénti emlékeztőkkel együtt. Na meg a fájdalom :shock:

Nem akartam ám senki kedvét elvenni, remélem aki a kipróbálás mellett dönt, annak segíteni fog :D (még az sem kizárt, hogy én is megpróbálom még egyszer, hátha akkor segít :D )

Böbcsike,
Ezer drukk holnapra! Várunk a hírekkel!

Bonya,
Jó Téged is itt látni újra!!! :D

Puszi mindenkinek!

Kép

Kép
zsókuci

Zsókuci, bonya!
A Gynevac akkor azoknak jó akiknek fertőzésük, gombájuk, stb van?
Kiknek ajánlott ez tulajdonképpen?

Kép
vucuska

VIC,
Boldog szülinapot kívánok és remélem minden álmod teljesül jövőre!
Kép

Kép
rebe
Dunaharaszti

Vucuska,

Igen elsősorban azoknak ajánlott akiknek nőgyógy problémái vannak ( gomba,gyulladás, stb.)

más országokban viszont a meddőségi kezeléseknél elengedhetetlen.
Valóban mindannyian mások vagyunk ezért mindekinél más a tapasztalat.

Nekem nem voltak problémáim én csak a meddőség miatt kezdtem el, bíztam benne, mert az időben 3 barátnőmnél akiknek nincs semmi bajuk, de nehezen jött össze a babuci és ahogy elkezdték beadatni már a 3.-4. -nél másállapotnak örvendhettek.

Nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, tudom ez nem vígasztal, de hidd el mindennnek meg van a miértje.

Pusszantalak

bonya

Kép

Kép
bonya

Kata,
Nekem a 14. napon volt a beülti, de antagonista protokollnál.
3*3 hüvelykapszulát kell használni!

Bobcsike,
Sajnálom! De még hátha…

Törpe,
Holnapra drukkolok!

Nefke,
Jobbulást neked! Minden jót neked a jövő évre!

Kép
rebe
Dunaharaszti

Szép jó reggelt Lányok!
Gabicsibe!
Köszönöm,küldtem neked pü-t. :D
Rebe!
Köszi,nekem long protokollom lesz.
A hüvelykapszulát nekem is így mondták.
kata80

Szép jó reggelt Csajszik!
Lehet, hogy nagyon elítéltek,de ma mégsem mentem vérvételre, mert számításaim szerint a punkció (leszívás) pont karácsonyra esne és akkor még a fű sem nő a BMC-ben, vagy ha mégis kiserkenne akkor azt én látom meg, mért ezt az ünnepet most nem szeretném máshol tölteni, mint a családommal.

Látom Gabicsiba nagyon lelkesen kiskereste Nektek a könyv elérhetőségét, így én nem tennék hozzá semmit, viszont adnék Nektek valamit, hogy szebb és sikeresebb napotok legyen:
moncso70

Bocsi, lemaradt a meglepi, de most már sikerült bepaszírozni az üzim alá.
Szóval, hogy legyen mégszebb, megjobb napotok.

Kép
moncso70

Moncso!

Ez nagyon szép, köszi! :P

Kép
krisztamili77

Hahó mindenki!
Mi ez a nagy csend az éterben?
moncso70

Helló!
Én itt vagyok!
Várom nagyon a maiak eredményeit! Megy a drukkkkkkk!!!

Kép
vucuska

Szia Vucuska!
Remélem ma jobb kedved van, mint tegnap.
Nálunk a melóban most volt az évbúcssúztató "mega party".
Mindenki bent figyel a klinikán? Hát én ma kihagytam.
moncso70

Szerinted hány tüszőnek kell lennie, hogy a stimut elkezdjék?
moncso70

MOncso
Már kedd óta jobb kedvem van, mint amilyen pénteken és a hétvégén volt. :D
Akkor holnap nem dolgoztok?
Te lombikos vagy ugye? Ehhez a stimus témához nem tudok hozzászolni sajnos.

Kép
vucuska

Hát még sajna kell, de én hétfőn jövök utoljára, aztán "becsukom a boltot" és csak a kikapcsolódás.
Mi nem égünk ilyen vásárlási lázban, mi inkább összejövünk a szülőkkel, tesókkal, midenki hoz valamit a karácsonyi ebédbe illetve vacsiba, utána jókat dumálunk, megemlékezünk azokról akik már sajna nem lehetnek velünk, jó kis anekdótázás megy majd kártyázunk, társasozunk,zenét hallgatunk. Van egy közös nagy fánk amit a szüleim prezentálnak mindig és arra hoz mindenki valamilyen különleges díszt, így minden évben egyre több dísz kerül rá. szóval olyan stresszmentesen próbáljuk mindezt megoldani.

Hát igen lombikos lennék, most dolgozom a sikerért, csak fura itt a BMC-ben egy,két dolog.
moncso70

Ja, és szupi ha vidám vagy.
moncso70

Ja, és szupi ha vidám vagy, csak így tovább.
moncso70

De jó neked, én még jövőhéten és a két ünnep között is dolgozok.
Az ajándékozást megpróbáljuk a legoptimálisabban megoldani, megvesszük magunknak az ajándékot aztán cserélünk, azért lesz egy kis meglepi is, de én nem fogom a plázákat járni és idegeskedni a nagy tömeg miatt.
Nekünk a Karácsony viszont nagyon szaladgálós lesz: megyünk szüleinkhez Egerbe, majd anyósomékhoz Hatvanba. Még szerencse hogy nincs a két város nagyon messze egymástól.

Kép
vucuska

A sógorom (nagyon kedvelem) is egri, a a legjobb, legédibb barátosném pedig füzesabonyi, 3 égetnivaló,de szupi gyerkőccel, ebből a csajszik ikrek és nagyon fazonos kis békák.
Mi anyosomékkal és párom tesojával nem járunk össze, így maradnak az én szüleim. Erre a karácsonyra a félbátyámék lehet, hogy hazalibbennek, így lehet, hogy tiszteletünket tesszük náluk Pápán.
Régebben én imádtam ezeken a zsufis helyeken lógni, mára már a boltba is utálok lemenni.
Neked itt ki a dokid?
moncso70

Én Zekéhez járok. És te?
Ti hogy álltokbabaügyileg? Ez az első lombik?

Kép
vucuska

Zeke szintén és ez lesz az első lombik, habár egy punkcióm már volt, de nem itt. November elején kezdtem itt.
Nem tudsz hozzá mobilt, mert én tuti, hogy el fogom kérni a számát, mert ez iszonyat, hogy soha ne veszik fel a telcsit. Nekem is lenne néhány lelet amit megcsináltak már, azt modták érdeklődjek és lehetlen elérni bárkit is. Mondjuk nem izgatom magam halálra, ha aktuális lesz akkor tuti megmondják, csak olyan szokatlan. De úgy tűnik ez a szokás az ilyen nagy centrumokban.
moncso70

Gabi!

Utólag is nagyon boldog névnapot kívánok Neked! Ne haragudj nem tudtam tegnap írni.

Rebe!

Tündér vagy nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntést.
Bár tény, hogy volt már boldogabb és jobb szülinapom. Tegnap kitört rajtam a depi, egyrészt ez a 27 olyan csúnya szám, lassan közeledek a 30 felé és még nincs babám, de úgy nézek ki mint egy 16 éves.
Másrészt tegnap olyan migrén jött rám az időjárásváltozástól,hogy mire hazaértem le kellettt feküdnöm, pedig a párom gyetyafényes vacsival várt, ő főzött, én meg depis voltam és nem éreztem a topon magam. Szegény készült, én meg elrontottam a kedvét. De annyira nem tudtam uralkodni a depimen. Nem baj majd ma kárpótolom. :wink:

Moncsó,
Nagyon szépen köszönöm a pü-t. Váalszoltam volna de nincs küldés gomb. Ha van e-mail címed add meg és arra írok. Lehet hogy már megadtad. :roll: De az biztos, hogy sokat segítettél. A véleményem majd én is leírom és sokban egyetértek veled. De leírom a miérteket is, talán így jobban érthető.

Bobcsike,
Ne add fel, egyre több a példa hisz te is láttad, hogy mensi mellett lehetsz terhes, úgyhogy még bízzál léci. Szorítunk.

Nemone,

Neked is megy a drukk.

Várjuk a mai Bmc-seket a hírekkel.
vic12

Hahó Vic!
Boldog szülinapot, így a "tizenhatodikon", bocsi, hogy most de nem tudtam. Cím a csőbn.
Amúgy tetszik, hogy azt állítjátok magatokról, hogy milyen ütnivalóan depis hangulatban vagytok, de azért rohannak a pozitív üzenetek, ha másik is így nyilvánul meg.
Kicsit olyan mint a vak vezet világtalant, de nagyon édi és figyelmes dolog Tőletek
moncso70

Sziasztok,

egy gyors bekukk,
nekem még mindig fáj a hasam a mensi miatt,ilyen még nem volt 3. nap és mág érzem a petefészkeimet annyira fáj :(

Moncso kérdezed hogy hány tüszővel indul a stimu.LEhet hoyg én értettelek félre de a stimu elkezdőddik és közben adják a cuccokat hogy minél több tüsző legyen. Sztem ha egy van akkor is foglalkoznak vele.
Írod hoyg fura egy két dolog a BMC-ben itt mire gondoltál? Volt már punkciód? MErre? Persze ha csak akko írd meg ha van kedved róla beszélni.

Vic, ne aggódj én 34 éves leszek lassan kár lesz az egészhez neki kezdeni :(

Ja vki kérdezte a biorezonanciát, én most jártam, de nem tudom fog e segíteni januárra az biztos hogy biorezonanciás nagy kivizsgálásra megyek januárban,majd elesélem mi volt, de ha azt monják hoyg idegi alapon van az egész kitekerem a nyakukat mert egy vagyont kérnek :)
madrin

Moncso!
Sajnos nem tudok hozzá mobilt, de a BMC-t olyan 1 és 3 között érdemes hívni. Ez a szám meg van neked: 355-2736 vagy 458-4580.

Vic!
Utólag én is boldog szülinapot kívánok és ne legyél kiakadva a korod miatt. Szerintem te vagy itt az egyik legfiatalabb. :wink:

Kép
vucuska

Csajszikáim!
Ez a nap is ellódult, kezdődik a délutános műszak, szóval cirógassátok meg az aurátokat, hogy szép fényesen tündököljön mindannyitoké. Remélem ma mindenkinek jól sikerült a BMC-s járat.
Sajna mennem kell, vigyázzatok magatokra, további szép napot.
moncso70

Madrin!
Én kérdeztem a biorezonanciát. ez egy kezelés vagy pedig valamit kimutat? Kb mennyibe kerül? Szerinted érdemes elmenni?

Kép
vucuska

Szia Moncso! További kellemes napot! Aztán gyere holnap is! :D

Kép
vucuska

Hát, nem tudom, ez a hét nem alakul valami jól.
Holnap kellet volna mennem BMC-be vérvételre a beültetés után és jól megjött.
ez az egész év egy horror zámomra. Mióta férjhez mentem, mintha valami fekete felleg lebegne felettünk.
Ciszta, kiderül, hogy nem lehet természetes úton gyerekünk és most úgy tűnik, hogy mesterségesen sem (legalábbis ami a mostani beültetést illeti)
Valaki elátkozott minket vagy nem tudom...
Megirigyelhették a sorsunkat. :(
mazsola02

Moncso!
Szia kedves társam. :lol:
Mi is szeptemberben kezdtünk,Zeke doktorhoz járunk és ez lesz az első lombikunk.
Ha van kedved folytathatnánk. :lol:
kata80

Mazsola,
nagyon nagyon sajnálom:(
De sztem ne így fogd fel hogy el vagytok átkozva, lett egy kedves férjed,gondolom boldogságban éltek, ciszta elmúlt és a következő beülti is sikerülni fog.Elhiszem hoyg most most minden fekete, sztem mindannyiunk ezt érzi.
Kívánom hogy hamar kicsit rózsaszínűbb legyen az élet...

vucuska,mindjárt írok privit.
madrin

Köszi, Madrin a bíztató szavakat!

Úgy gonndoltam és úgy is indultam neki, hogy hátha, de nem nagyon bíztam benne, és próbáltam magamat tartani, és nem erre gondolni, mert ha sikerül, akkor boldogok vagyunk, ha pedig nem, akkor felkészültem rá, hittem én.
De most annyira és annyira mérges vagyok.
Ráadásul tegnap történt valami, ami lehet hogy közrejátszott abban, hogy megjött (rendes, piros vézéssel): a párom pont a hasam alsó részére dobta a telefonomat, amikor kértem, hogy dobja ide nekem, és nem tudok szabadulni a gondolattól, hogy ennek köze lehet hozzá. :(
Vagy most már lehet, hogy csak okokat keresek :(, de ilyen hamar nem szokott megjönni, 25 napra, legalábbis nekem és mint olvastam, a inlkább késni szokott, mint előbb jön.
Mi tagadás, szar érzés :(
mazsola02

basszus, még a remény sincs meg holnapig :(
de lehet, hogy nem osztódtak, amitől tartottam is és azt nem tudják megmondani, hogy miért így még megoldást sem tudnak rá :(
Jó hírek így karácsony előtt :(
mazsola02

Na, nem akarom rontani a hangulatot és nehogy elkeseredjen, aki eredményre vár, mert minden szerevezet más ám :)
mazsola02

Mazsola
Neked szeretném osztani az észt, mivel aura-ügyben nem nagyon szeretnék hozzászólni. :oops:
A telefon miatt szerintem ne rágd magad. Nekem az orvosom azt mondta, ha a kisbabám jó helyen tapadt volna meg, akkor hegyeket is mozgathattam volna, úgyhogy nem árthatott a takarítás. Akkor nekem ez olyan volt, mint fuldoklónak a mentőöv. Próbálj meg Te is ebbe a mondatba kapaszkodni, hátha segít. Muszáj, hogy segítsen. Ha mindig mindenben magadat hibáztatod, beleőrülsz. Én már csak tudom, jó úton haladok, Te ne gyere utánam. :wink:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?