A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

itt a Margit med

http://www.2m.hu/Html/indexreal.html

de Moose annak idején megrendelte a gyogyótárukban és kicsit olcsóbban jutott hozzá, mint én.
ancsipancsi

Leni: szerintem azt is megírhatnád, hogy hogy hívják ezt a nénit, hogy esetleg ha másnak is kell, tudja. Meg én is kíváncsi vagyok ám. :wink: És annyira örülök, hogy így megnyugtatott téged a beszélgetés.

Kép
Kép
tinu

Mézeskalácsozóknak jó sütögetést!!!

Johi :) Köv. vizsgálata mikor lesz Fanninak? mármint láb- és gipszügyben, csak hogy küldhessük a drukkokat :wink: Bencének még popóban, Bálintnak viszont már hónaljban mérünk hőt, de én is gondolkodom egy fülhőmérőn :roll:

Fibi :) Szuper, hogy halad a lakás! :D reélem kérelemről mielőbb döntenek!! Diára kaptál már tök jó tippeket, én is csak a játékboltot tudnám mondani... Anyósékkal azóta enyhült a helyzet? mindenesetre kitartááást, holnap utaztok! :wink: (ugye a pénteket mondtad)

Ancsi :) Bultok már? csokis keksz kész? nyaaami! :D

Zsan :) És Ti javultok már???

Curse :) Füstlinek nálunk is nagy rajongói vannak! :lol: :lol: mél majd megy :wink:

Neet :) Párod fejének bulást!! +++

Rylie :) Hurrá, hogy végre elhúzta a csíkot a róka!! :D :D Nos 2. gyereknél tényleg előbb nő az ember lányának pocija, legalábbis nekem is úgy volt, erre "jó humorú" dokibácsim aszonta, hogy "ez a kinyúlt bevásárlószatyor esete" :mrgreen: :lol: És szupi, hogy fejben már megvan a szakdoli!! :D :D Rég nem írtad, hoyg mi van Kamilla lépcsős "előadásaival"?
denizsa

Vica :) Olyan jó tippeket írsz, hogy mindjárt rohanok fáért :wink: bár nekünk is műfánk van... mél Neked is megy ma :wink:

Zuzi :) Elműs sztori: ez igen! mármint nagyon klasszul csináltad, hogy kifejezted nem-tetszésed, mert ezekszerint másképp is lehet(ne) csinálni, csak vmiért nem akarják :roll: És Pannus hoyg bírta a 2 órát??

Akata :) légkondi :mrgreen:

Macs :) Füli csigabigája :lol: :lol:

Leni :) Bulást Nektek is! +++ És nagyon szuper, hogy megtaláltad ezt a nénit, remélem minél többet tud segíteni Nektek!!

Votiv :) Ez aztán a jó hír!!! :D :D :D :D mármint amit Kornél mondott! el tudom képzelni, milyen boldog vagy most!! Képek nagyon jóóók! Megmutattam Bálintnak is, a kislányos képet többször is kérte :wink: :lol:
denizsa

Sziasztok!
De jó lehet most Nukéknál sütögetni!
Enyim csajok pörögnek ezerrel, már tök jól vannak, de még taknyolnak és köhögnek, van dolga az orrszívónak meg az inhalátornak... Most leviszem őket ebben a szép időben, a jó levegő csak jót tehet nekik, de gyerekek közé még nem engedném őket, főleg Pt, aki néha még vadul köhög.

Deni, "kinyúlt bev.szatyor" :evil: meg :mrgreen:
Nekem is sokkal hamarabb nőtt a 2.nál.

Johi, nálunk is hónaljban mérés van (a kicsinél meg még poopsi). Ennek kösznhető a Thomas-mánia :) Kb. egy éve bekapcsoltam neki a minimaxot, mert nem hagyta megmérni a lázát, és pont a Th.ment, egyből beleszeretett. (Viszont annak nagyon örülök, hogy ha néha néz tvt, és nem olyan mese kezdődik amit szeret, akkor magától kikapcsolja! Lehet, hogy sikerülkt megtanítani neki, hogy csak azt nézzük, ami érdekes, nem mindent ami jön?!)

Thomasról jut eszembe: kitaláltam Pnek egy szupi Kar.ajándékot, mégpedig azt, hogy gyártunk a vonatainak egy fűtőházat. Sztem (rem.) nagyon fog örülni! (Azért írtam többesszámban, mert Apjukkal együtt csináljuk, én egyedül nem vagyok vmi ügyes.) Apjuk ma be is szerezte hozzá a faanyagot, meg a festéket.

Liliróza csokievéséhez: B ma smartie-t evett... :oops: P jól megetette. Kb. úgy nézett ki, mint Lili a képen, és nagyon elégedett volt. (Szerencsére jól megrágta, egészben félrenyelni nem lett volna olyan jó...) Mindössze 3 percre hagytam magukra őket a szobájukban...
rídonli#

Vot, én még nem is fejeztem ki az örömöm a fejlesztős fejlemények miatt, pedig nagyon örülök ám! :)

És Leni, neked is köszi,h leírtad mindezt!Várjuk a folytatást! ÉS sok+++++++++++++++++++++++++++++++!!
(És P is úgy sírt,h LE-E-E-E-E-LE-E-E-E-E, ilyen szaggatottan. Asszem B is, de erre már nem is emlékszem :oops: pedig B nem is olyan rég volt pici, még csak majdnem 1 éve.)
rídonli#

Deni, B1 és B2 hogy vannak? :)

És elfelejtettem írni, B már 3,5 lépésnél tart kapaszkodás nélkül!
Föláll kapaszkodva, hosszú ideig koncentrál, aztán elindul, közben vigyorog és baromira koncentrál, a végén meg lehuppan a fenekére. Nagyon édi! :)
rídonli#

Akkor nem csak az én fiam ilyen kedves és szolidáris a kistesóval csokiügyben... :wink:

Votiv, gratula a diplomához! :D

Leni, ki volt ez a pszichológus (véletlenül nem Hollandiából érkezett hozzánk)? :D

Sütögetésről kéééépet!
marcangoló

Votiv, Leni és még akiket érint:
Engem nagyon szíven ütött, hogy azt gondoljátok, hogy ha vki nem jár fejlesztésre, akkor azt nem is érdekli, hogy mi van Veletek ill. a gyerkőceitekkel, mert ez nem igaz!!! Nagyon is érdekel!!! És vmi nagyon félresiklott akkor itt, ha Nektek mégis ilyen gondolataitok támadtak, lehet hogy én (is) tehetek róla, hogy nem úgy fejeztem ki magam, ahogy kellett volna, ezekután még jobban fogok figyelni a szavaimra, cenzúrázok minden sort, de remélem azért véleménytformálni még lehet dolgokról anélkül, hogy vki személyes bántásnak venné. És igen, egyszer leírtam, hogy hat pl. rám ez a sok fejlesztős téma (hogy én is hogy beparáztam a gyerekeim miatt), de ez nem azt jelenti hogy ne érdekelnétek!! hanem én is leírtam, ami a fejemben járt és sokat foglalkoztatott, már ha szabad ezt nekem is (a "kinek mi a végzettsége"- vitákhoz meg amúgy sem szóltam, hisz nem értek hozzá). Úgyhogy nagyon remélem továbbra is leírjátok mi történik a gyerekeitekkel, hogy fejlődnek, mert őszintén nagyon örültem ma Votiv és Leni híreinek :D
(Írtam még mást is, de azt kihúzta a cenzúra, nehogy félreértse vki.. :mrgreen: )
denizsa

És még az előző gondolatsorhoz:
Ha vkit valaha is megsértettem itt bmiért, nagyon sajnálom, nem szántszándékkal volt, az biztos! De nagyon kérem, inkább írja meg nekem, minthogy ignoráljon vagy olyanokat gondoljon, hogy nem érdekel meg hasonló "csacsiságok"!

Na ez most ilyen nap, lelki nagytakarítást tartok, leírom ami a lelkem nyomja :mrgreen: bocsi mindenkitől... hogy szoktátok írni? akit nem érdekel, ugorja át?...
denizsa

Deni: bakker ezt a rókadolgot elkapkodtam :? hajnali fél ötkor bírt felkelteni :evil: ma az okos védőbanya azt mondta, hogy mielőtt felkelnék egyek valamit és igyak teát. Igy majd holnap apjukot felkeltem hajnalban, hgoy rittyentsen nekem villásreggelit nehogy hányikázzak ??! Há hülye ez?

Leni: ööö én totál nem emlékszem, hogy sírt Kamilla :oops: de amikor kibújt ő nem is sírt fel, csak szemlélődött. Valami kis nyöszörgés volt asszem.... :roll:
és bárki is ez a nő, remélem segítségetekre lesz!

Votiv: fotók nagyon CÚLak ;) és igenis tessék írni a fejlesztésről is!

Nuk: hát mi jól itthon maradtunk és a fini sütögetés helyett a védőbanyával taliztunk...

Macs: aki irigy Füli :lol:
És Drágáim, nem a pocakmérettel van bajom!!! Az szééép, ellenben a daguló hátsóm és a combom az már nem üdítő látvány és még nagyon az elején tartok, ellenben csak az a gatya jön rám, amit Kamillával a szülés UTÁN hordtam és ez kissé megrémít.

Deni: képzeld a lépcsőzés megoldódott!!! Az egész tényleg csak rajtam múlott!! Helyrebillentek a hormonjaim, és mint egy Zen lépek be a lépcsőházba és ezt ded is érzi és vígan felkocogunk a 4.re ;) Remélem ez igy is marad, Ámen!

Nuk: én nem olvasom el se a Hban töltött napjaid se a szülésed. Bocs. Ehhez én most túl para vagyok. Majd június végén ;)

Ruz: wow egy közös Kispál buli, jeeee!! És igen ez egy JÓ társaság!

Zuz: ügyi vagy, ezek szerint igy kell ezekkel bánni!

Ancsi: spec nekem nem jön be Beyonce hangja aki mellesleg a Destiny (vagymi) Childban is kornyikált, de szólóban jobban megy neki az ipar. Nekem olyan érzésem van vele kapcs. hogy jól hátbakéne vágni, hgoy kigyüjjön má az a hang onnan rendesen 8)
De pl a Beautiful Liar száma amit a Shakirával együtt nyom az tecc!

Indi: Te má nekünk sose írsz többet???? :cry:

Ma este megyünk Pécsre! Előre fosok, hogy lehetőleg drágajóanyósom nehogy beadagoljon valami tiltott cuccot a dednek amikor Apjuk épp nem figyel :roll: :x Lényegében viszem a fél konyhát, hogy ne legyen ebből probléma, de a gyomrom igy is görcsban emiatt...

Legyetek jóóók!
Rylie
rylie

Ríd :) De jó, hogy a gyerkőcök ilyen jól vannak!!! :D :D (Bevallom kicsit aggódtam Borid miatt, de most úgy örülök!!) Fűtőházas ötlet nagyon szupi sztem, pláne hogy saját gyártmány lesz! :D ez egy "rendes" ház lesz, csak kicsiben és fából? és lesz berendezése, kéménye, meg minden?
Naaagyon nagy gratula B-dnek a járáshoz!!!!!! :D :D :D
Köszi, fiúk megvannak, most gyógyulunk ki a takonykórból mi is. Ma voltunk méreckedni a gyerkőkkel a dokinál: Bence alig hízott az elmúlt hónapban, "csak" 8650gr 8) de Bálint már több mint 15 kiló! és 1méter magas! kicsit ledöbbentem, hogy ekkora fiam van :shock:
denizsa

[quote="rylie"] írta:ryliema az okos védőbanya azt mondta, hogy mielőtt felkelnék egyek valamit és igyak teát. Igy majd holnap apjukot felkeltem hajnalban, hgoy rittyentsen nekem villásreggelit nehogy hányikázzak ??!

Hát ez a minimum!!!!! :mrgreen: :lol: :lol:
denizsa

MAcs: ezt akartam írni: a kis irigy Füli :)
Deni: te kis rendmániás :lol:

Ja és én is egy vicceset:
Kamillának ugye tegnap óta mondom, hogy ma megyünk védőbanyához. Erre a babakocsiban elkezdi ő is, hogy
"megyünk a védőbanyához!"
Én meg magamban, tyű ez elkezdi ott mondogatni a nőnek, hogy "védőbanya" akkor az öléggé égő lesz!!! És persze teljesen szépen érthetően mondja, szal el se tudtam volna kenni...
Igy szépen treníroztam a dedet az úton, hogy most a VÉDŐNÉNIHEZ megyünk!
Megérkezünk, bemegyünk, erre Kamilla mondja, hogy
itt a védőbanya! :lol: Oltári mákom volt, hogy a banya már a papírjaimmal votl elfoglalva és én Kamilla fölé hajoltam és közben én is dumáltam neki, igy nem hallotta, csak én :) De egész végig fostam, hogy mikor mondja megint..igy nem is csoda ha magas volt a vérnyomim :mrgreen:

R
rylie

Még ezt és elhúzok :)

Deni: éljen a nagyfiad!

Akata: azt ugye tudod, hogy bármilyen hiper-szuper a klímátok -5 C alatt nem szabad használni fűtésre, mert tönkremegy!
(mi ugyanis használtuk és nem rég lettünk felvilágolva, hogy ne)

Ríd: nálunk a Plusban van még favonat szett! Kettő darab!

R
rylie

Rylie :) Ez a vörös szőrös már nagyon bosszantó :evil: mivel eteted, hogy ilyen jól érzi magát Nálad? Na de viccen kívül sok +++++++++++ és kitartást, mert már nagyon ideje, hogy odébb álljon ez a rókakoma!!
Gatyó miatt be aggódj, szívesen kölcsönadom a terhesgatyómat (talán emlékszel: a zöld kordbársonyt), meg persze a felsőimet is, ha elfogadod, azokba tuti beleférsz! :wink: Legyél e téren is Zen!! :wink: Egyébként szuper, hogy végre megoldódott a lépcsőház-mizéria!! :D
Pécshez (és anyóshoz) meg szintén kitartást, jáj... de ha ott a párod, nem lesz baj! Mikor jöttök vissza?
denizsa

Rylie :) védőbanya :lol: :lol: :lol: :lol:
denizsa

Den:
ez óriási,lelki nagytakarítás :mrgreen:
Egyébként nehezen tudom elképzelni,hogy Te valakit megsérts :wink:
Kinyúlt bevásárlószatyor :shock: ,akkor az enyémre mit mondana :lol:

Rylie:
bizony,bizony egyre hamarabb és egyre nagyobbak a pocakok :wink:
Íme egy 28hetes :shock: :

[img]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1197552932.1334
.jpg[/img]

Macs,Vica:
köszönöm a tippet fa ügyben,azt hiszem megpróbáljuk :D

Nuk:
köszi a figyelmeztetést :lol:
De azt hiszem most fogom felszínvi magam és nekiülök :wink:
Pont akkor költöztünk,mikor szültél,ezért semmit nem tudok erről az időszakotokról.És végülis elég para vagyok vagyok már ettől függetlenül is :wink:

Én is csak csatlakozni tudok:nagyon is érdekel,hogy ki hogyan fejlődik,kinek mi az igazi segítség :!: Tessék írni ezek után is róla.

Votiv:
gratulálok Istihez/nek :D
Csúcsszuperek a fotók :lol: Zsuzsika hogy van mostanában?

Neet:
mi történt a férjeddel?Ugrott v. mi?

Zsan:
hogy vagytok?

Jaj és nem írom a nap hírét,legalábbis nekem:ismételt cukor:4.2 :!:
Ezt hogy tudták 2héttel ezelött 7.3-nak nézni? :roll: :shock:

petergabi

Rylie,
a védőbanya szöveg kúúúl :D kondiról, köszi - mondták :)

Votív,
tényleg szívdöglesztőek a fiókák :D
az enyém gyerek sem látott még csokit :wink: így amikor a nagymama a kezébe dugta (csak anya meg ne lássa :) ) akkor az én kisfiam szépen az egészet a ruhájára kente, nem tudta hogy ezt meg kellene ennie :lol: én meg nagyon nagy irgumburgum - a mamának persze :D

Leni,
tök jó, hogy megértettél minket és megosztottad velünk - köszi :)

Deni,
jó utat!! :D - pihizzél és kenyeztesd magad amíg a mama vigyáz a gyerekekre, mondjuk mint Lindi tette :)

Kép
akata

Köszi a válaszokat dia ügyben. hát nem occso :? :P

Rylie,
védöbanya :lol: :lol:

Deni,
igen, enyhült a helyzet, mert összeszedtem magam és bementem hozzá megbeszélni. azota jo a hangulat, de megint ugy érzi, hogy belemászhat az életünkbe.... mindegy, holnap (igen!) megyünk innen. hát, karácsony után vissza kell jönnünk, de azt mondta a bank hogy van esély idén a hitelszerzödésre :) de legrosszabb esetben január 7 körül költözhetünk.

És lassan el is köszönök megint egy idöre, mert Baján nincs net (csak amig Zs és a laptopja ott lesz velünk 7végén) :)
Jok legyetek, puszi
fibi

Na és hol a pocakom :?
Kép
petergabi

Gabi, woowwww :D eeez igen!!! :D :D :D
Zsuzsika jól van, köszi :) az érettségije 90%-os lett, a héten volt egy MR-je, és minden lelet jó :D és már megtanítottam shang-gungolni, adtam neki Bach cseppeket, és virul mint a tök :D ma este randija van, a bátyja egyik volt oszt.társával :wink:
(kicsit szerénytelen, de az Éva prána nadi mester mondta már többször nekem, hogy jó hatással tudok lenni mások életére :P hát erre most speciel irtó büszke vagyok :D :D)

köszi mindenkinek a támogatást, jól esik :D :D ma is nagyon büszke voltam Istókra, hogy Nukéknál 1-2 rosszaságon kívül nem volt vele nagyon gond, és nem csak róla szól a buli :twisted: :D
azért még biztos egy jó időbe beletelik, míg hozzászokom, hogy már nem a fiam az 1. számú problémaforrás :roll:

Nuk, ezer köszönet, olyan jól éreztük magunkat, hogy csak na!

Mindenkivel jó volt találkozni, én is teljesen feltöltődtem, ez a rengeteg kedves és vidám anyuka és gyermek :D :D :D

votiv 8)
votiv

Deni,
ez az első kirohanásod, nem győzök lesni! :) szerintem kevese vagy az olyanoknak, akik birkatermészetüknél fogva nem bántanak meg soha senkit, sőt, folyamatosan mindenkinek válaszolnak, bíztatnak, támogatnak; hogy a végén magukról már alig tudnak mesélni, úgy kifáradnak az írásban. úgyhogy 100%, hogy semmi közöd a hallgatás előidézéséhez :), s ha ennyi bíztatás után se mesél majd valaki a fejlesztésről, akkor engem már nem is érdekel, azért se! :P (Votivnak felmentése van, mert neki már nem lesz mit megírnia! ;-) )

a csokis keksz meg hibrid volt, egy kicsit a tiéd, egy kicsit az enyém. (tojás is volt benne, mert nem akart összeállni, meg sütőpor, meg csak búzaliszt.. :D viszont volt benne kukorica pehely, ami jó ropogós) de már csak két darab van, mert nagyon fogyós!!!

VALAKI ADJON TANÁCSOT:
hogy lehet hatékonyan csak és kizárólag neveket és hozzá tartozó évszámokat megtanulni nagy mennyiségben??? az első pár még megy, mert vizuális típus vagyok, de az ötödik után keverem, és baromi sok van. :( most felmondtam mp3 lejátszóra és hallgatni fogom, nem tudom mennyire hatékony.
ancsipancsi

Gabika!
tök frankó nagy a hasad! :D
ancsipancsi

Sziasztok! Bocsi hogy így betörök hozzátok, de a Szent Imrében szeretném szülni majd a 3. gyerkőcöt, és egy szakmailag jól felkészült doki kellene, mert egyedi eset vagyok...régi dokim nem ajánlotta a további akciót, viszont szeretnénk még babát, és nemigen hiszek neki(nem volt egy szaktekintély)Szóval melyik doki az, aki nem drága, lelkiismeretes, és okos is..?Addig nem merek belefogni a dologba, amíg nem találtam egy normális orvost, aki megerősít abban, mit lehet, mit nem!
Nagyon köszi a segítségeteket! ( A legidősebb Bálintnál születtem egyébként)

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

[quote="lkverus"] írta:lkverus( A legidősebb Bálintnál születtem egyébként)

akkor miért nem keresed fel őt? ő már egy szaktekintélynek számít! az olcsóságra ne apellálj, mert én már egyetlen olcsó dokit se ismerek, csak drágát meg még drágábbat. akiknek "alacsonyabb" a tarifájuk, azok még igen kezdők. (értsd mondjuk 5eFt/rendelés alacsony, 8-10eFt/rendelés közepes, 10-15eFt/rendelés drága) a hangsúly inkább azon legyen, hogy az adott orvosban bízz meg, s ha vállalja a szülést, ne izgasson annyira az ára. (ha már ennyire szeretnél harmadikat)

(ha nem titok, egyszer elárulhatnád, hogy miért nem javasolnak vkinek harmadikat)
ancsipancsi

Nuk,
kösziiii a mai szép napot :D :D :D és remélem, neurológián ma (is) csupa jót mondanak :D

Gabi,
helyes a pocakod :D

Ancsi,
passz, én évszámmegtanulós típus vagyok, ezt szeretem, más megy nehezen :lol: kitartás :D

és bakker elfelejtettem elvinni a jojót :( :lol:

Vot,
mire volt Zsuzsinak az MR? :? dejó, hogy minden rendben van :D

és drukkokat kérek plíz, hogy a mai elcseszett autópályázásom miatt ne büntessenek meg.... (végülis csak kicsivel mentem túl a nemfizetős rész határán...) :roll:

Kép

Kép

:D
szrekuc

Szrek,
férjem is ezt mondta, mikor X nap 0 órájáig volt érvényes a matricánk és 0:10-kor láttunk egy villanást, ami tkp a fotózás volt. mondtam, hogy azonnal vegyünk egy jegyet, mert azt, ha jön a büntetés még be lehet mutatni, hiszen az mindig 0 órától érvényes, de nem, nem vett. így aztán 15eFt-ra büntették. később kiderült, ha vki huzamosabb ideig van a pályán (15-20 perc), nem lehet kikerülni az elektromos ellenőrzést.
kérdés: láttál villanást? valahol nem lehet utána nézni az ell. pontoknak? mennyi időt voltál pályán jogosulatlanul? (mert semmi méltányosságot nem fogadnak el :( )
ancsipancsi

ja, bocsi, mert mindkét elsővel letapadt a méhlepényem, másodikkal teljesen, kaparós buli volt(első altatás nélkül), igen elfogyott a méhfalam, viszont most tavassszal kiderült, hogy vészes vashiányom és vérszegénységem lett, mert a méhfalam nagyon megvastagodott....szóval vmi hormonproblémám van és a helyi(gödi) doki fogamzásgátlóval gondolta megoldani eme problémát....most fél éve szedem, le akarok állni, mert nem valami jól reagálok...:)De ehez a dokihoz már nem szándékoznék visszamenni. Első 2 gyereket Istvánban szültem noname dokinál, és szerinte a terhesség alatt már kezdett beragadni vagy mit csinálni a méhlepény...na de ezt elvileg a 2. gyereknél UHn látni kelett volna a gödi doki szerint...ő azt mondta, legfeljebb ha ilyen lesz, és a 3. nál látszik, elvetetjük a babaát. Na így nem kezdek neki gyereknek....Szóval nem egyszerű. Utánaolvasgattam ezeknek, és elvileg úgy tudom, hogy a méhlepénynek legalább egy óra időt is lehet hagyni, hogy magától kijöjjön(annál is akinek szívósan tapad), ha megrángatják idő előtt beragad....hát emlékeim szerint nekem már a szülés után 5 perc múlva a másodikkal készítették az alattást, és aférjem szerint a doki meghuzigálta(elsővel vákum volt, adott hogy szakadhat a lepény, rövid volt a köldökzsinór), ezek után elgondolkodtam a dokim szaktudásán, és az én nem bizonyított hormonproblémáimon....
Nem akartalak untatni, mert ez hosszú, ezért nem írtam le....:)
Nem túl idős a Bálint? Vállal még szülést?

Kép
Kép
Kép
lkverus
Göd

Ancsi,
arra én is gondoltam, hogy veszek egy matricát, de azt hittem, azt látják, hogy hánykor vettem - szóval akkor még szaladjak el venni egyet?
összesen voltam annyit autópályán (15-20p) de abban benne van a nemfizetős rész is (érd utáni leágazásnál mentem le - sóskút meg vmi regionális hulladékgyűjtő kijáratnál)

Ikverus,
ez nem hangzik egyszerűen :o sok sikert! :D álintok tök jók :D

Kép

Kép

szrekuc

Ancsi,
közben megnéztem, hogy m7 az 5-18 szelvény (km) között ingyenes, a regionális hulladékkezelő kijárata (ahun én kijöttem) a 23-as km-nél van
ha a jóindulatukból indulunk ki, akkor valszeg fotóznak;én nem vettem észre, hogy villant volna vmi, de persze ez nem mérvadó, mert azzal voltam elfoglalava, hogy minél előbb találjak kijáratot :? :(

Kép

Kép

szrekuc

Gabi,
hejjjjj de szééép :D

Vot,
köcök édesek :) és éljen a johir Istiröl :D

Ancsi,
mp3 jo ötlet sztem :)

Képek vannak a Nuk partirol? ha már nem lehettünk ott.
fibi

Rid,
tökjo a kari ajándék ötleted :)

nálunk a Mikulás hozott Thomas könyvet (B-nek tetszik, még sosem látta), anyos szerint mé nem magyar könyvet veszünk neki. tüntetöleg nem is olvas belöle, B-t meg is siratta ezzel...
fibi

sziasztok,
köszi +++++, már jól.
kicsit fura ez, mert tegnap még a mentőt kellett kihivni hozzám, ma meg már én vásároltam be, mert most épp Levi a soros...
hát ennyit dióhéjban, kezem már jól van, a többit meg szeretném jól elfelejteni...

Fibi,
akkor szombaton???? sms-ezzük majd le!!!!

én is szivesen látnék képeket Nuk sütis buliról, mert a szivem szakadt meg,h nem lehetek ott... :cry: :cry:

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Nuk, köszönjük a csodás napot! Nagyon melengető ott nálatok. Rékád pedig tünemény, és iszonyú türelmes és barátságos csajszi. És oylan jó volt, hogy annyian összejöttünk. :D

Belekukkantottam az utóbbi oldalakba. Látom, szó esett a fejlesztésről. Votiv, gratulálok Isti elballagásához! :) Télleg rengeteget változik, pedig nem is láttam régen.

Nálunk a dolog úgy alakult, h hosszas kihagyás után múlt héten ismét jártunk Kornélnál, mert 1/ Emma kihagyta a kúszást, egyből a mászással próbálkozott (bár azt azért érdekesen), 2/ a bal lábával lökte magát csak, 3/ csak a jobb oldalra tette ki a popóját (ebből lesz az ülés), 4/ rég jártunk nála. És szépen javulunk, Leni, nekünk is nyaki tónusos reflexünk vanvolt, nem tom, milyen erősségű (születése után már nyomta a fekvőtámaszt, még nem volt 3 hónapos, amikor hasról hanyatt fordult, nem lehetett kinyújtani a karját a feje fölé stb.). És most azon túl, h gyakorolnunk kellett a bal oldalra kiülést, meg az ültetést pár percekre, semmi más dolgunk nincs. És már gyakorolnunk sem kell, mert 4 nap után Emma magától is kiült balra, és tegnap pedig, igaz, a lábunkra támaszkodva kétszer is magától ült le teljesen egyedül. Valszeg sosem lesz balerina, mert a lábait mondjuk 60 foknál tágabbra nem tom nyitni, de hátha oldódik még.

Fibi, mikor jöttök hozzánk? Gárdonyból tucc netezni?

Ancsi, talin szóba került a szamurájkard, mert lehet, h szeretném meglepni vele a férjemet, és hozzád irányítottak. Te milyet vettél és hol? És urad meg volt vele elégedve? Ha lehet, nem vennék teljesen gagyit (Szfv-on lehet kapni olyat, amibe még gravíroznak is...mondjuk azt, h Hattori Hanzo), de több millám sincs persze. Köszi!

Gyógyuljanak a betegek, ünnepelteknek boldogot! Mingyán ünneplünk megint, már nincs két hét Karácsonyig!
kincsimano

akkor offolok egy kicsit :D sajna nem vmi jók a képek és nem sikerült mindenkit rendesen elcsípni :(
Kép Máté baba Kép Barbiék Kép Ábel Kép Vicáék Kép Máté épp puszit ad Rékának :D Kép Elmélyült Dominó Kép Kátyáék Kép Házigazdáék Kép Isti Kép csajom Kép Dominó Kép Zuziék Kép Pannus Kép Isti ennyire házias :lol: Kép Angi Kép Csóri elefánt :lol: Kép Csajok Kép LiliRóza Kép Emma Kép Votivék Kép LiliRóza

Nuk,
Nagyon köszönjük a vendéglátást, szuperül éreztük magunkat :D Csajom átaludta a délutánt :D Remélem nem hagytunk nagy kupit :oops:
És a kaja nagyon nyami volt :D

Kép Kép
curse

Nuk, mi volt a vizsgálaton?
Curse, köszi a képeket! Jó, h Te nem felejtettél hozni gépet. :D
kincsimano

Ja, és Curse, tökjók a képek, semmi baj velük!
kincsimano

Sziasztok!

Remelem senki sem fog nagyon pofatlannak tartani... :oops:
Szivesseget szeretnek kerni. Kmeten nem talalok Act Hib DPT D30-as oltaskivezeto szert. Ezen egyebkent elegge meglepodtem, mert anno Bp-en a sarki patikaban siman beszereztek egy nap alatt. :roll:
Ha jar valaki patikaban megnezne nekem hogy van-e? Esetleg meg is venne? Termeszetesen utalom az arat! Meg a postakoltseget is :oops: , hogy lejusson hozzam. :wink:
Nagyon-nagyon halas lennek erte!!! Jan. 13-a fele lesz aktualis az elso oltas, ugyhogy viszonylag raer a dolog!

Gabi, jo nagy a poci, de ugye tobbedik gyermeknel... :D

Fotok: csak amulok es bamulok! :D Hihetetlen mennyit valtoznak a gyerekek! Domino is mar kesz ferfi, Pannat is par hetesen lattam utoljara ( na jo, meg a keresztelos kepeket :wink: , Bazsi nem volt ott? ) , Angi is meg milyen kicsi volt Lencse elso szulinapjan. :lol:
Latszik, hogy mindenki jol erezte magad a Nuk partin! :D

Istipoknak es Esztinek pedig utolag is boldog szulinapot!!!

Dóra
KépKép
KépKép
dora_

Gabi: széééééééééééééép pocak! :)

A képek nagyon jók! Tiszta irigy-irigy vagyok, látszik, hogy jó buli volt. :D És milyen lett a mézeskalács?

Kép
Kép
tinu

Nuk,
buli remek lehetett :D :D :D és :(

Curse,
képek szuperjók :D olyan szép mindenki.. :)

Votiv,
Istinek gratula!! :D

Ancsi,
enyém doki főorvos, kandidátus és terhespatológus, még is 5000ft egy vizit :) és ha lesz harmadik, akkor azt is nála(náluk) szülöm :)
És hogy emlékszel!!!bakker!!! Pont ezért hívjuk Fülest mai napig "Kicsi Láá"-nak

Ikverus,
ha a Bálintok nem fogadnának, akkor szívesen megadom a dokim elérhetőségét :) és üdv itt :)

Leni,
ez tök jó :D sok sikert és én várom a beszámolót :)

szép éjjt mindenkinek

szalmamacs
macskanyu

Köszönöm, hogy jöttetek! Bár Réka elég furán reagált a társaságra, mármint nem fáradt el, hanem még mindig nyomja az ágyban a dumát és délelőtt aludt egy fél órát... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ, nincs nagy kupi... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Viszont ezért jó a műanyag tányér-pohár (bár környezetszennyező..), fogom kidobom a kukába, azt már rend is van :lol: :lol: :lol:

Aki még fotózott, nyomja fel a képeket, mert én HÜJJJJE elfelejtettem... Ugye berakhatok párat majd a blogba???

Neurológia:
A drnéninek tetszett Réka fejlődése, a lábával még sokat kell foglalkozni. A CTre azt mondta, hogy amíg így fejlődik, addig nem kell, ha majd esetleg megáll a fejlődés, vagy visszafejlődik, akkor lesz értelme és majd akkor MR kell és altatásban... Reméljük sosem fog kelleni!!! Amúgy azt mondta, hogy Réka biztosan oxigénhiányos volt... Az a Qva jó, hogy ez egyik papirunkon sem szerepel :evil: :evil: :evil: :cry: :cry: :cry: :cry: Ha elém állt volna egy dr és azt mondja: nézze anyuka, ez a helyzet, ez és ez lehet, ezt és ezt tehetik, mindjárt másképp álltunk volna hozzá...
De RÉka szépen fejlődik és a lényeg.
Vittünk a drnéninek egy doboz bonbont és olyan aranyos volt, azt mondta, hogy neki az lenne a legszebb ajándék, ha Réka rendesen felállna és járna nem sokára... Azért még vannak ORVOSOK manapság!

Leni:
Nektek mi volt???????

nukada

Ja és Dóri: boldog első hófordulót Andrisnak!!!! :D
Nem raknál fel képet a picúrról?

Kép
Kép
tinu

Nuk :D :D :D

Leni :D :D :D

egy kevésbé poz. dolog, hogy Isti hője már 38 fölött :( - kapott Belladonnát meg alkati szert, most várunk...

Szrek, MR még pár évig rendszeresen van, hogy hamar észrevegyék, ha esetleg visszatért a betegség...

Dora, én egész biztosan járok addig a gazdagréti nagy homeós patikában, és szívesen megveszem és postázom is neked! Majd dobj egy címet priviben :) és meséj, milyen Andrissal? Kata még mindig örül a tesónak? és gratula az első hófordulóhoz :D

Curse, köszönjük a képeket :D :D nagyon klasszak!

Leni, nálam van a Legótok! jövő héten ugorjatok be érte!

votiv 8)
votiv

Sziasztok

Nuk :) nagyon köszönjük a vendéglátást, örülök, hogy sokan összejöttünk. Sajnálom, hogy a sütés maga végül elmaradt :roll: Örömmel láttam, hogy Réka milyen szépen fejlődik. Nagyon-nagyon gratulálok a sikerhez, az erőtökhöz és Réka ügyességéhez. :)

És most néhány kép. Most, hogy válogattam a képeket, láttam, hogy Zuziról és Pannusáról, Votivról és Lilirózáról nem igazán sikerültek a képek, így azokat nem teszem fel. Elnézést érte :roll: :oops:

Kép Adél, vajon jó a frizurám? :) Kép Angi Kép Curse, Adél és Ábel Kép Emma, fogom a széket, nehogy elfusson :) Kép Indiék Kép Isti, a három éves nagyfiú :) Kép Réka, hát nem helyes, ahogy mosolyog :) Kép Hát nagyjából ennyi gyerek fért el a takarón :) és a háttérben látszik a négykézlábazó Réka, aki még hintázott is :D:D

Elnézést, ha valaki kimaradt, gyűjtöm a többi fotót is, ha valakinek kellenek, szóljon, kiírom cd-re és küldöm, ha címet is mellékeltek :)

Vica

Kép
Kép
vica94

Buli király volt!!!! :D Leszámítva, hogy nem sikerült eljutnunk a sütésig :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Mi nagyon jól éreztük magunkat, köszönjük még egyszer a vendéglátást.

Képek is tök jók, köszi!!!

Ancsi!
A fent említett okok miatt nem hoztam kóstolót :oops: :lol: :lol: :lol: :lol:
elmű: interneten már 3 hónapja leadtuk, aztán személyesen 1 hónapja. MOst meg reklamáltam :twisted:

sajna visszaolvasni nem tudok most, B még foglalkoztat :roll:
zuzmo1

Neet,
akartam írni már korábban, hogy azért nem úgy van, hogy egyik biztosító se fizet ;) pl Allianznál van aktív kárrendezés, ami azt jelenti, hogy ha olyan autós okozza a kárt, akinek nem hajlandó fizetni a biztosítója, akkor az Allianz megcsinálja az autót,a többit meg lemeccseli a másik biztosítóval (tehát nem az embernek kell futni a pénz után és az autót is megcsinálják :D)
biztos van ez más biztosítónál is, én sem allianzos vagyok, csak ismerősöm ügynök :D

tök jók a képek :D

Kép

Kép

szrekuc

Sziasztok lányok!

Először is boldog szülinapot Eszcinek, Istinek és Vincének :)

Pgabi! Pocak jóóó nagy (tesómnak is beindult már), és utólag is boldog névnapot :)

Buliképek nagyon jók :) Jövő héten nem lesz véletlenül ismétlés? :roll:

Mi megint Szolnokon vagyunk. Még vasárnap lejöttünk, hétfőn egész nap tolmácsoltam, és annyira elfáradtam (pedig régen meg se kottyant, de most olyan tömény könyvelési-pénzügyi téma volt, hogy 1 pillanatra se lehetett lazítani), hogy aznap már nem volt kedvem a 2 gyerekkel este 8-kor hazaindulni, így itt ragadtunk :) Azóta meg zajlik az élet(em) :lol:

Zuz! Én most vettem interneten 2 jegyet a Producerekre, igaz március 9-re szól, viszont erkély közép. (ez lesz Peti kariajándéka)

KépKép
KépKép
lindicita

A Producereket azért nézzétek meg "eredetiben" is! (azaz filmen)
vagy azon már túl vagytok?
nagyon gáz, h engem ezek nem vonzanak??? (mármint,h Gálvölgyit vagy Oroszlán Szonját élőben lássam) főleg igy, h nem lehet rá jegyet kapni... :roll:
még réges régen gondolkodtam a Rómeo és Júlián, mert annyira imádom azt a bizonyos számot, aminek gőzöm sincs a ciméről, legtöbbször franciául hallottam, az meg nekem FRANCIA!!!! :mrgreen:
zsancikant

és képek nekem is nagyon tetszenek!
gyönyörű gyerekek!!!!
zsancikant

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?