Sziasztok!
Most értem ide.Olvasgatok vissza,de nem tudom meddig jutok el..
Jók a képek azt már megtudtam nézni..
Takarítás stb:hát csak gyors léptekben szoktam takarítani,mert hol a törpihez,hol pedig a nagyfiamhoz kell rohanni.ja vagy apához...

így vasalás?áhh csak 4 naponta, és csak a legszükségesebbeket..mosni még csak bepakol az ember,meg a szárítóba is (hála az van),így nem a szennyes rucik állnak,hanem a mosottak..

én is azt a taktikát használom mint Irina,be a szekrény aljába,egy ráérös időbe meg a helyükre zsupsz és kész..

ha olyanom van kivasalom a törpe rugiajit is,de ezt csak azért,mert szeretem vasalt rucikban látni

,de hamar cseréljük így sok értelme nincs..
főzés:nálunk minden nap kell valamit gyártanom,sőt apáék nem eszik meg a déli kaját este,csak a modosított változat ami új kajának nézki jön be..
hát ez van,ha baba-gyerek van a házban..

azt nem bírom,amikor jönnek a vendégek és tökre tudják,hogy kisgyermekes anyuka vagy és alig van időd,és nézik mennyire tiszta a lakás,van-e por stb..mikor ők is így voltak annak idején..nem?
u.era:nagyon szépe család vagytok,és hogy néz fel az istenre..

apuka meg milyen büszke!így is van rendjén!..
Irina:nagyon ügyi a kis Ádi!!olyan édi..

:)
kiskolbi:én is így voltam Benivel..hiába volt tejem,ordított ha cicire raktam csak a cumoüveg volt jó,ott sírtam,hogy nem kell a cici neki..

..hát persze a cumoson nem kell annyit dolgozni,mint a cicin..

..el is apadt gyorsan a tejem..
ma nálunk cicis nap volt..kevés a tejci csak 100ak vannak a cickókban..

..de hiába olvasztottam tejcit nem hajlandó se üvegből se pohárból inni csak a ciciből próbálkozott..annyira kimerültem,hogy nincs meg éhezik szegééynem nem tudom mit kezdjek,ha nem akar inni semmiből pótlást..a homeosbogyom sem jött meg a gyogyitárba,és már nincs is itthon..kész vagyok...
na megyek inni sok folyadékot,hátha az segít...