Sziasztok Lányok!
Bobcsike????????????????????? Merre vagy????????????????????
Látom, ez a hit-kérdés mindenkit beindított, legalább felpörgött a topic.
Tegnap újabb ismerősökről derült ki, hogy babát várnak - igaz nem akartak még babát - oké, ez tök természetes, mint ahogy az is, hogy most már folyamatosan derül ki egy-egy kolléganőről is ugyanez. Ma pedig a volt osztálytársnőm jelentette be, hogy a 3. baba jön, és képzeljétek, ők a férjével csak megegyeznek, hogy melyik hónap legyen, és eddig mind a háromszor sikerült elsőre. Hát mondtam neki, hogy beavathatna, hogy kell ezt csinálni! Most csak arra koncentráltak, hogy a Jónás-módszerrel az is bejöjjön, hogy fiú legyen! Na, ha még ez is összejött, akkor végképp eltátom a szám, hogy ez a fogantatás így is tud működni!
Madrin
Dehogy bántott meg a dolog, ezt Lexivel priviben is kitárgyaltuk, és nagyon remélem, hogy én se bántottam meg senkit!!!!! Nem állt szándékomban, egyszerűen kibuggyant belőlem. A férjem hülyének is nézett, hogy miért írok ilyenről. Az aurában például nem nagyon hiszek.
Sajnálom, hogy még mindig szenvedsz!!! Nem semmi, hogy ilyen fájdalmaid vannak!
Gabikámmmm
Megkaptad a névnapi mailemet??? Remélem! Már a 14. hétben vagy! Te jó ég! Hogy rohan az idő! Múltkor Gicánál, Jucinál, Lukinál éreztem, hogy emlékszem a beülti napjára, meg még régebbi emlékeim is vannak ,most meg már a másikon a szoptatásról csevegnek. Olyan furcsa! Mintha csak most lett volna!
Vic!
Boldog szülinapot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Az nagyon bosszantó, hogy ha egy fiatalabb kiakad, hogy ő már mennyi idős!

Tudom, mert nekem is mindig ezt mondják a nálam idősebbek!

Szóval örülj, hogy csak ennyi vagy még itt köztünk!
Bibar
Aranyos voltál, hogy múltkor vigasztaltál minket a te eseteddel!

Sok puszi!
Mazsola
Tényleg ne edd magad, ennyitől csak nem lett semmi! Mostanában nekem is egyre rövidebbek a ciklusaim, nem tudom, mitől van. Azért még add fel, ahogy a többiek is írták!