Szép Napot Minden Kedves Fórumozó Kisasszonynak
Lanyané: Szívből gartulálok a Két Kis Pulzáló Szívecskéhez! Továbbiakra is gyönyörű gömbölyödést, a problémák messze kerüljenek, és türelmet kívánok Mindkettőtöknek, tehát Neked és Lanyának
Gröni: Tudom, hogy 50-50% volt, csak itt már ment a "vacila" hogy most vajon kicsoda-micsoda
Én meg köztudott, hogy arról vagyok híres eme topikban, hogy "izgalomban" tartom a Lánykákat
Estike: pont ma mondtam a védőnőnek, hogy már most készülök a 46os cipellőkre

de üsse kánya!

Ennyit megér
Krisz: Én is Pandácska és a többi teszt-szóló mellé állok, bizony az ET-t kell figyelembe venni, és azon belül is az ET napját kihagyni
Drukkolok ezerrel, összes ujjam csuriban Értetek és a Csöpp Alexért
Nyulasz, Bella, Dezsina, Allegro és a többiek kik mind januárban akcióztok!
Lánykák! Mindjárt január, már csak 17 nap van Újévig
Mennyire izgi lesz, ennyi + tesztes egy rakáson
Katica: tudom, én most könnyen csépelem a szavakat, de fel a fejjel! Örülök, hogy köztünk vagy továbbra is, hidd el, mindannyian segítünk, hogy átvészeld az időszakot! ((((((Katica))))))
Apacsékról tud valaki valamit? Nagyon eltűntek, remélem jól vannak Ők is és a Babócák is, és növögetnek, gyarapodnak okosan
Heni? Ikres kismamink? Hogy vagy?
Julika: tessék magadra vigyázni! No stressz, no problem
Rólunk: zsibbadok ezerrel minden reggelre

Többször felébredek arra, hogy fáj valamelyik csuklóm annyira, hogy nem tudom megmozdítani, védőnő szerint is kicsit vizesedik, de olyan CIKI, ma már a gyűrűm sem tudtam felhúzni
Képzeljétek

Apuka tegnap este beállított egy kisággyal

, nem teljes még, mert a két háttámla hiányzik, de azt az ő cégük fogja gyártani

Teljesen meg vagyok hatódva s nem utolsó sorban lepődve
Ilyen lesz: