A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Irina! Jönnek itt ám kérem-szépen a változások! :wink: Ádika gyönyörűen emeli a fejecskéjét! GRATULÁLOK! :D :D :D

Heni! Péterke nagyon cuki! És hogy ropja Anyájával! Édesek vagytok!!!! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Regi! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

El is felejtettem, hogy délután sikerült egy kézzel egy fotót készítenem Zsófiról a labdán. Kicsit el is mosódott a szeménél, de hát örültem, hogy egy kézzel megy, miközben a másokkal tartom.
Este teszek fel normálisakat, ahol látszódik is rendesen a labda, meg a gyakorlatok!

Kép Jipppííííííííí!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-)

Kép
Kép
Kép
gremese

másokkal=másikkal

Kép
Kép
Kép
gremese

Emese! Járóka! Hát ja, valahol igaza van, de mindegy, nekünk már lesz. Majd úgyis eladjuk, ha már nem kell! :wink:
Bár én a kiságyba nem szívesen tenném, inkább csak aludni. De az is egy megoldás.

Kép

Kép
regcsiken14

Köszi Emese!

Viranka, én megint üzletelnék veled! Gyereruhákhoz szabásmintáid is vannak? Bár nem tudom, így gépen keresztül hogy lehetne továbbítani... esetleg fényképpel és felnagyítanám arányosan.
A hordozó is jó! Én már azt néztem rajta, hogy hogy lehetne ezt házilag megvarrni!

Még jó, hogy írjátok többen ezt a szopi közben jelentkező hisztit, ezek szerint nem vagyunk egyedül. nálunk második napja van ilyen műsor, én arra gondoltam, hogy ilyenkor is a pocak fáj, de nem tudom. elhúzza a fejét, de a ciciből még magától spriccel a tej, hozzá se kell érni, annyira tele van, aztán pár perc erőszakoskodás után kezd csak enni. Mondjuk nekem nem kell attól félni, hogy lefogy...
:D

Takarítás..Na én ezt leredukáltam, amiből nem engedek, hogy a mosogatásnak és felseprésnek minden nap meg kell lenni. na jó, azért sűrűn főzök is. Az első gyereknél annyra stresszeltem magam a takarítás-főzés problémakörön, hogy tiszta depressziós lettem, teljesen kikészültem, szerencsére nem orvosi értelemben. De most sűrűn beveszem a leszarom tablettát....

Az évi egy kiló kosszal egyetértek.

Azt hiszem eddig életem egyik legrosszabb éjszakáján vagyok túl. Ketteske este már betaknyosodott, és mivel cumis, nem kapott levegőt, jó sűrűn ébredt sírva.... egyeske meg minden előzmény nélkül végighányta az éjszakát (bocs)! Aztán mindkettő ezt folytatta ma nappal is, némi hőemelkedéssel, hisztivel tetőzve. Aludtam éjjel vagy három órát.
Zita csak a szokásos evésre ébredt egy után, aztán négykor úgy döntött, itt a reggel. Aztán napközben ő is beerősített, lehet, hogy valami hasfájós vírus és ő is elkapta.

Most ezt a hozzászólást kb. három órája írom több részletben...

KépKépKép
bongyi

Tündi! Nyugodj meg, ne tépd magad, attól megijed a tejci.
Próbáltad esetleg kanálból etetni? Vagy pohárból? Nagyon ügyesek ám.
Pihenj egy kicsit, a sok folyadék is segít.
Van még egy tippem, a melegvizes zuhany. Állj be a zuhany alá - egyrészt felfrissülsz -, másrészt a meleg is segíti a tejtermelést. :wink:

Kép
Kép
Kép
gremese

De jó ez a labdás kép!

KépKépKép
bongyi

Hello Lányok,

úgy látom a babák ma egész nap szundítanak! :lol:
Látod Irina, hogy milyen szépen emelgeti magát Ádi? Lehet h csak lusti volt kicsit. Védőnőm mondta, h vannak alapból kicsit lusta babák. Lizi pl nem nyúl semmiért sem :cry: Hiába hadonászok az orra előtt mindenféle kütyüvel. Le is lett lustázva by védőnő. Amúgy a törcsi mit segít a felemelkedésben? (Nálunk a fej alatti pelus köt ki 10 mp-en belül mellkas alatt hasonló pozícióban a kepesztés végett :shock: )

Emese, Zsófi nagyon élvezi ezt a labda gyakorlatot. :lol: Kíváncsivá tettél. Várom az esti egész (labda)alakos fotókat. :wink:

Házimunkát én is nagyon rühellem. És sajnos a terhességem végére totál rend- és tisztaságmániás lettem. Most szívok is miatta, mert persze sosem érem utol magam. Ja, és imádok főzni, amire szintén nincs úgy időm. Néha azért nekiállok. Pl, most bealudt Lizó, úgyhogy alkottam egy másfél órát. Jáj, most is mennem kéne, mert lejárt egy program, ki kéne teregetni, de előbb leszedni a régit a szárogatóról.... És én ehelyett itt lógok. :lol:

Képzeljétek, én is beálltam a sorba: megkopasztattam magam. De nagyon. Mondjuk már korábban is le akartam vágatni, de a fodrász mindig rádumált a hosszúra. De ez meg folyamatosan fel volt csatolva, meg össze volt gumizva, akkor meg mi értelme??? Szóval levágattam 15-20 centit a hajamból! :shock: :lol: Mikor apának mondtam telefonon, h mi történik éppen, totál meg volt döbbenve. Persze csalóka, mert elől nem lett olyan rövid. Csak a nyakam kilóg! Nagyon furi :wink:

Na, megyek házimunkázni :evil: Meg úgy hallom ébredünk is...

silka
silka

Sziasztok Mammcik!
Heni! Noel is újabban 2-3naponta kakil, pedig én szó szerint tömöm, úgyhogy ez nem kajafüggő, most alakul ki az emésztésük, egyre jobb a hasznosítás.
Cukik vagytok a képen :lol:

Kenguruzás nekünk még nem megy :roll: , mondjuk nem sokat volt még benne Noel, de már sétálni is voltunk vele, szóval én aggódok, hogy fázik a lába, Noel meg nem fordítja el a fejét oldalra, görcsösen szuszog a két mellem közé :lol: A kendő még rosszabb...ott még sír is :roll:

Era! Veled álmodtam :lol: azt, hogy megtárgyaltuk milyen jó a vizes porszívó :lol: :lol: :lol:
ÓÓÓ mi elég gyakran együtt eszünk Noellal :lol: milyen jó is ez a szopipárna :lol:
Lábiázi: még egy percet sem sikerült :oops: de a krém jó, már nem fájnak annyira az ujjaim (ugyanis több ujjam is beteg :roll: )
De édesek kis család vagytok! Szuper a kép :lol: :lol: :lol:

Emese! Mi sem tudunk sokat sétizni, nem értem miért, ma a hideg széltől szabályosan fuldoklott :shock: ráadásul nekem is ez a bajom, hogyha sír teljesen leizzad :shock:
Tündi-Zsófi a labdácskán :lol: tényleg nagyon tetszik neki :lol:

Vasalás: én már rég nem vasalok, mindig is utáltam :evil: olyan mint a fűnyírás :evil: uncsi és értelmetlen :lol:

Nem kell szerintem sem a túl nagy higiénia, és az agyon takargatás, túlöltöztetés, túlfűtés. Mi sem voltunk még csak taknyosak sem ...kop-kop-kop :lol:
Viszont én a rendet és a tiszta (értsd itt: nem ragad minden, és porcica nincs) lakást szeretem :wink:

Irina! Nagyon édes Ádi ahogy könyököl :lol:

Bongyi! ó szegénykém, ma este talán sikerül pihenned

Pusszancs!

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

sziasztok!

hogy mennyit írtatok :) :shock: bár Bálint is alszik most :) persze csak azért mert rám volt kötve sétáltunk kint(óvi kézműves nap elkísértük apáékat) :)

és felkelt na majd holnap :)

KépKép
viranka

Bongyi: http://www.babakozelben.hu/praktikusinfo/varras_mt.htm

Emese: ilyen lasztihoz hol lehet hozzájutni?

Ezt a törölközős módit én is kipróbálom.

Ugylátszik ez a kismamaagy.Én is jó soká gondolkoztam az ágyúszás jelentésén. :D

Voltam ma a munkahelyemen.Marci egy kisangyal volt. Bezsebeltem egy halom dicséretet. :D Milyen az anyukák.Annyira boldoggá teszi őket ha megdicsérik a gyerekeiket. Ha a férfiak szívéhez a hasukon át vezet az út, akkor a nőkhöz a gyerekeiken keresztül.

Akkor most kell járóka vagy nem kell járóka??????

Én nem vasalom már a baba ruháit, viszont apáét annál inkább.Pedig nem is hord inget. Ellenben még a pólóit is vasalni kell, bármilyen szépen száradnak meg.Zavarja a szárító csíkja a ruhán. :shock:
Mondjuk ez anyós hibája mert ő még az alsógatyáit is vasalta.
Viszont nem várja el hogy megcsináljam.Míg dolgoztam rengetegszer maga vasalta a cuccait. Csak mióta itthon vagyok én csinálok beleőle ügyet hogy nehogymá még ő vasaljon.

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Emese: elmosódott a szeme, mi? Leszedted a képet a gugliról, aztán rámontázsoltad a Kicsilány buksiját (mivel ugye Apa még nem volt otthon, hogy fotózzon). :twisted: :lol:
Anitja: ha Noel csak 2-3 naponta kakil, akkor csodálkozol a múltkori mennyiségen? Az 2-3 napi összesített volt!!!! (Jesszus! :shock: )
Silka: kérünk képet az új hajkoronáról!!! :)
Bongyi: gyerkőcöknek jobbulást, Te pedig pihenj, amennyit tudsz!
Nyerkit: szerintem igaz, amit írtál, a nőkhöz a gyerekeiken keresztül.

Detti
KépKép
kiskolbi

Házimunka Nálunk a takarítást apával együtt csináljuk, mostanában előfordult, hogy csak apa :oops: . Főzni szeretek, de nem minden nap főzök, én elvagyok hideg kaján is és apa sem igényli minden nap a főtt kajcsit, Bencus meg ebédel az oviban. A vasalásnak aztán sosincs vége, most, hogy már négyen vagyunk hetente kétszer nekiállok, amikor Máté elalszik, belökök valami filmet és így viszonyla gyorsan végzek és nem olyan unalmas.

Bongyi Hát sok energiát küldök neked, mert egy beteg gyerekkel is nehéz, nemhogy hárommal! Nagyon le tudja szívni az embert! Mihamarabbi jobbulást!

Emese, Kiskolbi Annyira meg tudtok nevettetni! Ezek a szövegek!

Járóka Mi még Bencusnál vettünk egy simát fából, de most apa megcsinálta úgy, hogy két állásba lehessen rakni, plusz kértem rá kerekeket is. 8) Nálunk azért kell, mert két szinten vagyunk és a kiságy fent van. A föld meg még habtapival is olyan hideg.

Zsófi, Ádi és Petike is annyira édi!

KépKépKépKép
meryke

Gremeseeeeeeee, hát az úgy volt, hogy Ádi bealudt délután 2 órára (persze a boltjárás alatt nézett, mint a csík, aztán a teraszon a babakocsi előre-hátra tologatására szundított el).
Zsófi irtó király a lasztin, imádom a képeit! ;-)
Köszönöm, a lábam jól van, nagy seb van rajta, de nem fáj. Várom, hogy mikor lesz emberi formája, krémezem, kétszer átkötözöm/nap.

Silka: hát lövésem sincs, miért segít a törcsi, józan parasztival azt tippelem, hogy ha nincs alatta, Ádi lusta, oldalra hajtja a fejét, így meg magasabbra kerül és több a motiváció, hogy emelgesse. De így is irtó dühös lesz pár perc után...

Mostanában a baba annyit szopizott, hogy a melleim begolyóztak, már megtelt az, amelyik nem is most jönne... ráadásul ez a jobb, ami alig engedi fejni magát... na majd kitalálok valamit, de abszurdnak tartom, hogy olykor még 8-szor eszik Ádi (látszik is a súlygyarapodásán...). Ma meg csak 6 jön ki, mert túlaludt egy-egy 3 órás szakaszon. :shock:

Kép
Kép
irina

Nem hagyhatom szó nélkül az ÁGYÚSZÓT ;-) Hát természetes, hogy fáradt kismamik és babás kismamik az ágyra előbb asszociálnak, mint az ágyúra. Kérdeznék bezzeg tüzéreket! :lol:

Kép
Kép
irina

Sziasztok!

Már kb. 1 órája olvasom vissza, ezt a 2-3 oldalt, amit ma írtatok.

Emese:
Levi babámnak is van egy kis könnycsatorna elzáródása, de még az átmosásra nem vinném. Leírnád, hogyha tudod, hogyan kell maszírozni, nyomkodni? Köszi!

KépKép
becka

No Apa hazajött, Zsófi meg már éhes és türelmetlen volt, de én rátettem a labdára. Szegénykém most - érthetően - nem élvezte a játékot, nem értette, miért nem jön a fürcsi, és a kaja, ilyenkor már nem szoktunk játszani.
Ne haragudjatok, most csak egy képet teszek fel, de ígérem, holnap jön a többi mosolygós, mert ma már nem akartam nyúzni.

Becka: Az ujjbegyeddel finoman nyomkodod a szemzugát. Mintha egy csipát akarnál kitörölni, csak éppen finoman "pumpálod". Majd finoman végighúzod az ujjbegyedet a szemzugától az orra oldalán, mintha a kicsorduló könnyét akarnád letörölni. Finoman, inkább simogatás legyen, mint nyomás.

Kép A látszat csal! Én ezt amúgy élvezem!

Kép
Kép
Kép
gremese

Kiskolbi! Te nem is tudod, milyen nehéz mosolygós babaarcot találni..... De most lusta voltam keresni. (Látszik is a fenti képen).
:wink:

Nyerkit! A labdát itt rendeltem: www.r-med.com .
Nagyon korrektül nyomon lehet követni mindent. A laszti 3300 Ft körül volt, és választanom kellett ajándékokat. Wellness belépőt, komplex testelemzés lehetőség, magazin, plusz kaptam szaloncukrot, képeslapot, meg egy filc-karácsonyfát.
E-mail-t, meg sms-t is küldtek, mikor kapom a csomagot.
A játszvelem tanulhatna tőlük!

Kép
Kép
Kép
gremese

Gremese: Zsófika így is aranyos a labdán!!! :D

Niki, Motiot, többiek: HOL VAGYTOOOOk!!!!!!!!

Kép
Kép
timi26

Ajáljatok lécci valami jó kis rendelős oldalt, ajándékokat kellene venni, de nincs kedvem menni shoppingolni, minden tömve van, hátha tudok még rendelni.

Ti mit ajándékoztok szülőknek? Anyóséknak?

Heni
KépKép
heni81

Hellóbelló!
A Csirkefogó Dumagép már eltette magát holnapra, úgyhogy újra itt!
Emese: nagyon édi Zsófi azon a lasztin!!!! :D És nem piszkállak többet a photoshoppal, anélkül is jöhetnek a képek!
Nyerkit: minden gyógyászati segédeszköz boltban is szokott lenni ilyen labda, bár kismamiként megértem, hogyrákaptál a netes shoppingolásra. Én is. :oops:
Heni: ha nem haraxol, nem írom le, mit kapnak, mert Anyukám néha bekukkant megnézni mizújs itt a topicon (tök naprakész a Nagyi! 8) Este mindig meg kell tárgyalni a telefonban, mi volt. :lol: ), és nem szeretném lelőni a meglepit. Inkább majd priviben. :wink:
Irina: annyira jó a rácsvédőtök!!!! :D Megkédezhetem, mennyire vastag és hogy hol vettétek? (Kacérkodom a gondolattal, hogy kéne valami új, vastagabb a mostaninál, mert Máté mindig beveri a fejét, mivel a sarokban alszik. De még nem biztos, hogy ráveszem magam egy újabb kiadásra.)

Detti
KépKép
kiskolbi

Emese HELP!!!!
Melyik a jó laszti?https://www.r-med.com/index.php?catid=5&gkey=Fitness%20labd%C3%A1k

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Timi
Kép
Kép
nyerkit

Sziasztok!

Ágyúszó. :D

Nem tudtam mindent végigolvasni sajna.

Jövök-megyek...Próbálom az ajándékokat beszerezni, de tuti mindig azt nem kapok amit szeretnék. :evil:

Mi anyukáméknak és anyóséknak vezeték nélküli telót veszünk.Ha kapunk,mert 2 hete várok a kiválasztottra.Érdekes módon egyszerre jutott eszükbe.

Kenguru:megszakadok vele,de kénytelen vagyok használni. Manó imádja,végig vigyorog rám. :D Aztán bealszik és még nehezebbnek tűnik. :shock:

Házimunka: jelenleg szalad a lakás. :oops: Minden elismerésem az egyedülálló anyukáké!Annyi vasalnivalóm van...Amíg nem végzek felesleges takarítani,mert a szösz mindent elborít.Gyerkőcöm rengeteg rucit elhasznál. :shock:
Ha párom hazaér jönnek az ingek is.

Kicsi lakás mindig szalad. :( Ez a garzon nagy hátránya.Pedig hetente legalább 3x takarítok.Csak ugye Zéti már egyre több időt igényel. :roll:

Én vasalom a babarucikat.

Jaj,amíg el nem felejtem: használt már valaki közületek Contractubex krémet?
A sebem elég rosszul néz ki megint,arra kaptam.Pedig jártam kezelésre is vele. :cry:

Megyek,lejárt a mosógép..Olyan mintha mindig csak mosnék. :roll:

Puszi,jó éjt mindenkinek!

Kép

Miléna és Zéti
milénamoni

Nyerkit! Az a jó labda, amit Te szeretnél! :wink: Én ezt vettem, a 45 cm-es sárgát.
https://www.r-med.com/index.php?prodid= ... ai%20labda

Kiskolbi! Egyáltalán nem piszkálsz a photoshop-pal, én veszem a lapot!!!! :wink:

Miléna! Nem irigyellek. Én már akkor bajban vagyok, ha Apa pár órára elmegy itthonról. Illetve nem vagyok bajban, csak nem tud nekem segíteni senki, ha kellene és ez olyan furcsa. Persze megoldok mindent, de a fürdetésnél ez igazán nehéz.

Heni! Máté nagyi nagyon édi, végig sasol minket, és mikor Kiskolbi ment szülni, tudósított róluk. Ezúton is puszi Máté nagyi! :D
Anyóséknak babás ajándéktárgyakat adunk, anyumnak is, de neki még egy klassz sportos kabit is be akarok szerezni. Amúgy most lesz a szülinapja, és arra digitális konyhai mérleget kért. (Csak 1 5let). Utóbbit innen rendeltem: www.e-bolt.hu . Ők is nagyon korrektek, volt már, hogy mosógépet, meg gőztisztítót rendeltünk - na nem karira.

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok!

Annyit írtatok,hogy tegnap már nemvolt időm írni.

Babucik aranyosak és milyen huncutok.

Szerdai vásárlás elég jól ment lányom végig aludta.
Gondoltam minek vigyem be hordozóval amikor
van kenguru is hát rosszul döntöttem majd leszakadt a két vállam
mire kiértünk.
Röpke 2 órát cipeltem a kisasszonyt.

Vasalás:ÚÚÚÚtálom szerencsére párom is és nem is hord inget.
1 ingje van de azt is csak egyszer vette fel.

Takarítás:
Muszály leszek elkezdeni,hogy karácsonyra rend és tisztaság legyen.

Rendeltem tegnap pihiszéket majd most megyek utalni,
azt írták aki 17.-ig utalja azét még karácsony előtt kihozák.

Megyek is.
Majd jövök.

Ildi
Kép
Kép
horcsog

Kiskolbi
wow :) ez igen. Bár az én főnököm is úgy vált el tőlem, hogy mikor szülök?? Akkor ugye szept18.-án márdolgozom?? :) persze nem véresen komolyan.
Csak így fejezte ki, h hiányozni fogok neki :)
Nem mintha olyan sokat látott volna :) Bécsben csücsül :)
(most már kivi vagyok, h mit is dolgoztál a baba előtt és amúgy milyen doktori? Jöhet priviben is ne terheljük a többieket :))
Én elkezdtem tanulni új nyelvet :) az angol már nagyon snassz :) bár azt nagyon jól nyomom :)
Nono a GLS futár??? :) Kérd meg, h tegyen fel szárnyakat akkor már közelít egy angyalkához :)

Babaúszás: Én még nem tom..állítólag le kell őket nyomni a víz alá....hát és aztán tuti üvöltés lenne, mert itthon már előfordult, h véletlenül felszívott egy kis vizet az orrába...
jaajjjj

Házimunka: hát az mi....látom ti nagy vasalásosak vagytok, na én úúúútálok vasalni. Amúgy nem is vasalok Lili ruháit sem. Most nem azért, de pl tegnap nyalta végig a pulcsim
oda vissza 3x azzal több koszt benyel. Amúgy meg Baby mosopórral mosok, ez az egy megvan.
KépKép KépKép
Nálunk is inges munkába járás van...

Emese
szegény barátnőd ez gáááz. Az meg még inkább, hogy a pasi rá fog jönni, h a 21 éves sem jobb. Úgy utálom az ilyet, csak menekül a felelősség elől.
jaa de neked csak ilyen kicsi van :) nekem bazi nagy :) nekem való :) de az is jó :)

Era
Vettem :) csilli villi meg minden. Na majd megpróbálok valami képet tenni. Remélem lesz időm. Még nyomda is volt hozzá meg tinta. Tök jó, mert én ezzel csinálom a kísérőkártyákat az idén :)
ááá ez nagyon jó :) pasi :) biztos elég lesz egy ideig :)
Nem mondod, h van ilyen bazi Cif is mi a kutyafülnek? Azéé nem írok csúnyát, h leszokjak róla :)

Én is rántott sajtot ettem tegnap.. :)

Amúgy a káromkodásról jut eszembe a Jó barátok 10. évadban van egy olyan rész, amikor kitalálják, h nem szabad csúnyán beszélni a gyerek előtt és ilyeneket mondanak helyette érdemes jegyzetelni.
Én nagy Friends Fan vagyok :) szét tudom röhögni az agyam rajta.

Heni
jajj nagyon jóó :) táncoltok? Rövidebb lett a hajad, vagy csak hátra tetted?
Ehelyett azt kell írni, h Durva jó :) (Jó barátok)
Megy a vuduu
A csoki pl okozhat a babánál székrekedést. Mikulás után mi is szenvedtünk egy kicsit...

Irina és többiek akiknek szintén nem emeli még a baba a fejét (mint Lilla is :))
Igen ez tök jó, még a szopi párnát és párnát javasolta nekem a védőnő. Amúgy a szopi párna azért is jó, mert onnan tud nézelődni és pl. Lilla jobban emelgeti a fejét :)
a kis kiváncsi :)

Vuduról jut eszembe Niki?

silka
na akkor kééépet kérünk

Pusz

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

CONTRACTUBEX: állitólag nagyon jó, de nekem nem jött be. 3 tubussal is elhasználtam, a sebem meg ocsmány.

Anitja: :lol: Egyébként nekem tényleg van vizes porszívóm, de utálom. MIvel 2 in 1 ezért a porzsákkal használom. Mert egyébként 1 nagy kaki a szívóhatás ( Fleur után szabadon :lol: )

Fleur: Azt hittem photoshoppal szerkesztettél neki, ezért tegnap felgyúrtam magam és próbáltam karis keretet szerkeszteni, nem sikerült, de az összes ráncunkat lesatíroztam, és magamnak még hejet is rajzoltam. Összességében elégedett lettem az eredménnyel :lol: :lol: :lol:

Ma már 4 x hívtam a kórházat, hogy kérjegy szív Uh-ra időpontot mindig foglalt volt, de kikötötték, hogy csak 8 és 9 között telefonáljak?????

Képzeljétek APA mit hozott nekem tegnap: Tepsiben sült csülköt pékné módra. Úgy bezabáltam. Nyami :-)

Próbálom a tejem szaporítani, újra sokat iszom, és fejek. Muszáj, mert azt válogatás nélkül beszlopálja még ha telerakom gyógyóval is.

Garzonlakás:......hááát.... a mi házunk 2 x 90 m2. Na ezt utálom takarítani. Mióta terhes lettem, ill gyerek van, azóta csak az alsó szintet takarítom. Igazából a felsőt nem is használjuk. Csak most Apa ott alszik az egyik szobában. Én fent sem voltam már vagy egy hónapja. De a lenti 90m2 is megvisel. Pláne a fürdő. Én örülnék egy garzonnak most. :oops:

Gremese: nekem is van ilyen labdám kb 5 éve kaptam, na tegnap ki is próbáltuk a példádon fellendülve. Bejött Beának! Csak sasolt mint a lukinyúl.

agyúszó :lol: :lol: :lol:

Az apukám mondta régen: ólajtó ( én mindig így hallottam), voltam vagy 17 éves mikor egy versben ez visszacsengett: ól ajtó, én meg mindig valamilyen tó-ra gondoltam. :P

Asszem felpakolom magunkat ma és teszünk egy vásárlós-gyógyszertáros-tankolós-mamalátogatós kört.
Vendég

hejet= hajat :oops:
Vendég

Váó, én kezdtem a lapot, ilyen sem volt még!
Vendég

Szép reggelt :)

remélem Bálint fog még picit aludni mert eddig jegyzeteltem :)

U.Era:
tök jól néztek ki a képen :) karácsonyi kereteket apa orosz oldalakról szokott letölteni ott nagyon jók vannak :)

Bongyi!
van egy gyerek burdám lefényképezem azt az oldalt ahol vannak a rajzok és átküldöm mélben az jó? s ha kell vmelyik kimásolom s postán elküldöm? amúgy micimacis pulcsit úgy varrtam Mírának h. egy másikat körberajzoltam és teljesen jó lett(bár a zippzár kicsit ferde lett benne)

Kiskolbi!
Mi ezzel játszotuunk apával :)
http://www.arzuhanas.com/Babaj%E1t%E9ko ... t9221.html
a zongorát ki sem próbáltuk még :) csodállak h. Máté mellett van energiád még dolgozni is 8)

Regi!
Ergo is egy hordozófajta csak ne lenne babakocsiárban :roll:
http://www.happy-baby.hu/index.php?cPat ... id=osCsid=

Silka!
kengurum Mírával volt azt hiszem Cam márkájú.Egyszer használtam de utána többet sem mert nekem vágta a vállam,Míra nehéz volt benne.Most barátnőmnek kölcsön adtam megkérdem tőle h. neki bevált-e.Mei-Tai-ban meg jó vinni Bálintot a leghosszabb idő míg rajtam volt kb. másfél óra volt(tegnap) és nem fájt semmim :)

Fleur!
Az a szín nekem is bejött :) szeretem a pirosat+ a zöldet :)
Leírást küldenek de csak egy A4-es lapon megkötési módok leírása+képek :)
Enyém főnök megkérdezte mikor bejelentettem h. szülök szeptemberben h. az jövőre lesz ugye :)

Irina!
Ádi nagyon ügyes :) ezt a törülközős módszert kipróbálom :)

Gremese!
Szegény barátnőd :cry: férje :evil:
S hogyan játszol Zsófival a labdán sok képet kérünk :) és zsófi mindegyiken mosolyogjon :)

Ikrek!
Nagyon kedves ismerősőmnek van ikrei Mírával egyidősek.Csodálom őt is :) mikor mesélte h. ettek a gyerekek.Flóra előrefele ugrált kifele az etetőszékből Bogdán hátrafele :shock: De tündéri manók :)

Vasalás:
csak textilpelusokat néha bodykat,rugikat egyre ritkábban vasalom :oops:
Apa ingekben jár dolgozni,de kivasalja magának :) egy időben volt mh-én fehér ing öltöny volt a kötelező akkor megutáltam a vasalást :)

és felkelt mialatt megírtam :)
pusz

KépKép
viranka

Emese szuper az oldal:-)

Heni
KépKép
heni81

gondoltam röhögjetek egy kicsit

szegény peti nagymamája
http://www.youtube.com/watch?v=zozIHqVkA-o

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

CONTRACTUBEX: én használom, nekem szerintem egész szépen gyógyul tőle a sebem

Fleur, Era, hú nekem nincs türelmem photoshoppal szerkesztgetni, pedig annyira jókat lehet csinálni.
Era, nagyon jó lett a kép:)
Domestos, Cif :D
Hú de rég ettem csülköt, és az milyen finoooooom

Regi,
Nem három napra csak egy félre mentünk, dehogynem hiányzott, már alig vártam, hogy hazaérjünk, de megérte, mert vettünk nekem szép kabátot, meg cipőt, no egy vagyon volt a Timberlandban.

Garzonlakás: hát a mi házunk is is 140 m2, és mi használjuk az alsót is és a felsőt is, nem is mondjátok, néha én is örülnék egy gazronnak. De azért most jó, mert itt van Anya és takarít, meg főz :D

Gremese!
nagyon jó a labda, helyes rajta Zsófi baba, én is gondolkodom rajta, és a 45 cm-t lehet úgy is használni mint a fitt ball-t, hogy ráülsz, tornzol rajta, vagy azt nem bírja?

Bongyi, Viranka!
Ti milyen kis ügyes varrós mamik vagytok, én is örülnék ha tudnék ilyet, bár el nem tudom képzelni, hogy mikor.

Kiskolbi!
De ügyes vagy, hogy dolgozol is, doktorit is írsz, engem is érdekel miből írod.
A sétálást azért egyszer összehozzhatjuk, karácsony után már lesz időnk :D

Silka!
nekem chicco kengurum van, mi azzal szoktunk vásárolni menni, illetve hát horodzóval és ha felébred és kinézelődni magát utána jön a kenguru, de szereti, lehet, mindkét irányba fordítani, kb. 1-1/2 1 órát kibírok vele, de Apa bírja.

Irina!
Jó ez a törölközős dolog, bár Robesz tartja magát, ha van kedve

Ikrek!
hát nekem a sógornőm a 5. hónapban van az ikerekkel, nagyon kíváncsi leszek, megyünk áprilisban babázni :D
Mondjuk nem tervezték a bébit, főleg nem kettőt, Anyóssal együtt laknak, szóval lesz még ott zűr, de hát.....

Vasalás:
az mi én olyat kb. egy évben egyszer szoktam, Apa kicsit sűrűbben :shock:

Szóval jó volt tegnap egy kicsit kimozdulni, de hiányzott ám a kisfiam, vagy 5-ször h ívtam Anyut kintről, hogy hogy van.
Nagyon jól viselte a cici hiányt, de ahogy hazajöttem, pedig előtte evett 150 ml, azonnal ciciztünk, aztán ott vigyorgott nekem.
És dumált, be sem állt a szája.
Na megyek, jön a Kerim, olyan jó lesz, annyira szeretem.

Ja ajándékok.
Mi is babás ajándékokat vettünk, fotókönyv, fotók, naptár.
Anyu vezeték nélküli telefont kap, Anyósom bőrtáskát.
Tesót, a családtól egy digitiális fényképezőgépet, Robi tesójáék, C&A vásárlási utalványt.
Barátnők: egy volt osztálytársnőm gyöngyöt fűz, gyönyörűeket és így a csajok nyakláncot kapnak, és persze a profi fotókból.
No tényleg megyek, sül a süti.
Este még jövök.

Kép
Kép
nektarin

KépKép
viranka

KépKép
KépKép
fleur

Sziasztok!

Hát tegnap annyit röhögtem rajtatok, hogy fetrengtem!
"Apa vásárol" sztorink nekünk is van. Pár hete felajánlotta, hogy hazafelé bemegy a Tescoba, írjam fel mi kell. Hát én többek között felírtam viccesen, hogy occó tej is kell.
Minden eladót megkérdezett, hogy van-e okkó márkájú tej. Mikor már mindenki értetlenül nézett rá, akkor esett le neki!!! :D

Én egyáltalán nem vittem túlzásba a karácsonyi vásárlást. Csak a család gyerek tagjainak vettem ajándékot, a többiek a gyerekekről szóló meglepetést kapják + képeket.
Pár éve rájöttem, hogy nem attól szép a karácsony, hogy mindenféle drága dolgokat veszünk egymásnak, hanem hogy együtt legyen a család.
Ezt a férjem családja is így gondolja. Az enyémet még puhítani kell ezen a téren. Főleg anyukámat. Most pl. még karácsonyfát sem akar állítani, mert nincs elég pénze, hogy mindenkinek csodaketyeréket vegyen. Hát én ezen kiakadtam teljesen!!! :evil:

Vasalás: én szeretek vasalni, csak elkezdeni nem! Szerencséra nálunk sincs sok ing, amiben meg zenélni jár a férjem azt NEM KELL vasalni!!!

Bejelentkeztem én is a fodrászhoz, hát csak január közepén tud fogadni!!! :evil:

Viktorkát nemsokára viszem vissza az orvoshoz, majd jelentkezem, hogy mit mondott!

Kép
Kép
timi26

Gremese: neked még annyit akartam írni, hogy átérzem a barátnőd helyzetét. Szólj, ha segíthetek, férj visszaszerzésben profi vagyok! Sajnos...

Kép
Kép
timi26

Timi26! Jobbulást Viktorkának!

Akkorát röhögtem az Okkó tejen :lol: , hogy Zsófira a szívrohamot hoztam, úgy elkezdett sírni, alig bírtam megnyugtatni. :oops:

Köszi előre is a segítséget. A férjjel még nem beszéltem, így nem tudom az ő álláspontját, az tuti, hogy egy nagy katyvasz van a fejében, nem is tudja, mit akar. A feleség meg bizonytalan, hogy érdemes-e visszaszerezni.
Szóval még képlékeny a dolog, de ha megakadok, majd írok Neked!

Képzeljétek, most hívtak a játszvelemtől, hogy megjött a szék, amit kb. 3 hete rendeltem. Kell-e? Mondom nem, mert lemondtam a rendelést 2 hete.... :lol:
Summa: 9 hete rendeltem tőlük az első pihiszéket...... Most kaptam volna egyet.. Hú.... micsoda gyorsaság! :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Viranka! Ilyen nyuszit (is) rendeltem Zsófinak Karira. :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Szasztok Mamók!
Silka! Biztos nagyon csini vagy, képet-képet :lol:

Nektarin! Visszajelőltelek iwiwen :lol: Ki ültette beléd, hogy nem vagy csinos? nagyon jól nézel ki :!:

Fleur! Jó barátok :lol: gyorsan beszerzem, én is szerettem, de a tv-ben mostanában nem adják.

Era! Milyen vizes poszívód van? Én nagyon imádom, a családi pótlékból mi ezt vettük :oops: szóval EIO targa trio, 1600w és szuperul szív, és mondanom sem kell, hogy friss levegő lesz utána a lakásba, hiszen a porszíváskor átmegy a vizen a szmötyi, amit csak ki kell önteni utána, sőt én van, hogy illóolajat is teszek bele :lol:
Még jövök...

KépKép
KépKép
KépKép
Kép
anitja

Sziasztok Anyucik!
Nem semmi, ma reggelre megint mennyi lett az olvasnivaló!!!!
Persze megint nem jegyzeteltem, így ahogy eszembe jut, válaszolok.
Fleur: ment a privi. JA, és ma itt lesz rántott sajt. El is felejtettem, hogy azt rendeltem, de örülök neki nagyon!
Nektarin: Neked is Fleurnek is szól, hogy összehozzuk azt a sétát mindenképp!!!! És akkor közkívánatra off-topikoskodom: ha nagy leszek, genetikus leszek, a dolgozatot meg a reumás ízületi gyulladás genetikai hátteréből írom. Nem hanyattesni, rondán hangzik, de ez csak a látszat. Amúgy nekünk is Chicco kengunk van, én szeretem, ha jól meg van húzva, akkor kényelmes. De Apa jobban imádja. Véleménye szerint el is kéne felejteni a babakocsit (pedig abba jól lehet pakolni, és Máté ott is jókat alszik.)
Emese: akkor jó, mert akkor bekeményítek!
Viranka: jó az a nyuszi!
Timi26: komolyan csak januárra? Az durva! És ha karácsonyra-szilveszterre szertnél frizut, akkor be kell jelentkezni júliusban, vagy mi?!
Tyű! Ébredezik a Manóm! Majd folytatom...

Detti
KépKép
kiskolbi

Oké Kiskolbi! Ide nekem az oroszlánt is! :twisted:

Anitja! illóolaj a vizes porszívóba? Zseniális ötlet! :D

Kép
Kép
Kép
gremese

Fleur! Ez k.rva jó! :lol: Szegény Peti nagymamája..... :lol: Tarháló Tódor, meg Szeku Ricsi..... :lol: :lol: :lol:
Könnyesre röhögtem magam! :lol: Kööösziiiiiii!!!!!!!!!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
gremese

Hú, gyerekek, horror éjszakánk volt, órákig nem lehetett Ádit megnyugtatni, aztán meg levegőt nem kapott, mert visszajött a náthája (most is szuszmákol, de hiába szívom hosszú percekig, nem jön ki semmi az orrából :shock: ), a szopizás is kész fuldoklás volt... ráadásul a jobb mellem megint hülyéskedik, túltöltődik, a jobb mellbimbóm meg le akar esni a fájdalomtól.
Most találgatunk apával, mi a csuda ez már vagy 5. napja, azzal áltatom magam, hogyha nappal azért jobban elvan, csak nem nagybeteg a fiunk... hát a pocak/nátha/fog/fül közül bármi bármikor lehet szólóban és együtt is...

Kiskolbi: rácsvédő: a Soroksári úton lévő Baby + Outletben vettük, volt hozzá párna és takaró is, de bazi nagy, az majd egy pár éves gyerekre lesz jó. Egy csomó volt belőle, egész jó ára volt.

Kép
Kép
irina

Irina! Vidd ki sétálni! Amíg nincs minusz, lehet! A hidegben a nyálkahártyája kicsit visszább húzódik, és fog kapni levegőt rendesen!

A friss levegőnek meg immunerősítő hatása van, ezt a védőnénink mondta!
Uzsgyi kifele!

Kép
Kép
Kép
gremese

Téves riasztás, bár ki tudja, a következő talán éles lesz. Közben főztem Neki egy jó cukros kamillateát is, mert majdnem olyan kemény a kakija, mint egy felnőttnek, egy csomót kell erőlködnie, hogy kijöjjön. :( Álmában is feszeng és nyöszörög (szép éjszakánk volt, csak éjjelre nem mertem bekamillázni), és valamit muszáj tenni. Remélem, ez segít.
Okkó tej: kész vagyok!!!! :lol: :lol: Nálunk szerencsére ennyire nem súlyos a helyzet, bár ha Apa boltban van (és ált. Ő vásárol), akkor 3 percenként csöng a telefon. (Persze tuti szoptatok, vagy fürdetek. :? )
Emese: az a 21 éves is lesz majd 29. Akkor újabb csere? Tudjátok, van az az apróhirdetés, hogy "40 éves feleségem két 20 évesre cserélném." Hát ez kábé olyan. Persze nem látunk bele az életükbe, csak ők tudhatják, mi vezetett idáig. Játszvelem: :evil:
Muszáj mennem megint, nagyon nyöszörög. :( Segítek Neki kitornázni. Egyszer csak a végére jutok majd a reagálásnak...

Detti
KépKép
kiskolbi

Hello Lányok,

Emese, megértelek, hogy parázol egyedül otthon Zsófival. Anyukám Lizi 2 hetes koráig velem volt 24 órában és mikor tudtam, hogy következik az első napunk kettesben, tiszta gyomoridegem volt. Hogy mit fogok csinálni, ha vmi baja lesz, vagy elkezd sírni? (Ami azért valljuk be elég sűrűn előfordul egy 2 hetes babánál :lol: )Persze azóta már minden más!

Porszívó: mi azt kértünk anyósomtól karira. De már meghozta a Jézuska, úgyhogy 1000-rel használom. Annyira imádom, mert kicsi, mozgékony és pokoli ereje van. Porzsák nélküli hepa szűrős, és egy vagyon volt :oops: Én soha nem adnék ki ennyit egy gépért, még jó, hogy jött a kari. És azt hiszem most másnak nem is örülnék jobban, hogy 2 naponta végig kell rángatnom a lakáson...

Hát Lányok, ma már túlvagyok egy bő másfél órás hisztin. A kisasszony nem akart elaludni. Persze függőlegesen ölben semmi baja nem volt. De amint le akartam rakni a kiságyába... ...még a szomszéd utcában is hallották. Kis szeme már zárva volt, olyan álmos volt, de nem ment az elalvás, úgyhogy sajnos ölben kellett álomba ringatnom. :cry: ma ő nyert.

Képet mindjárt dobok, csak előbb le kellett takarítanom a tükröt, mert tiszta pötty volt. Meg persze ha már ott voltam, akkor nekiálltam a fürdőszobának.

silka
silka

Jó Barátok:
Robi megkapta szülinapjára mind a 10 évadot mikor Míra alig volt 1/2 éves :) h. én akkor h. utáltam a sorozatot ,mindennap minden percében szinte csak azt nézte s közben fetrengett a röhögéstől :) 8)

Gremese!
Esetleg barátnőd szerezze be Gary Chapman Egymásra hangolva az 5 szeretet-nyelv a házasságban.
Ezt a könyvet mindenkinek ajánlom különben,nagyon jó dolgok,ötletek vannak benne.

Timi26!
okko tej :lol: jót röhögtem én is :)

KépKép
viranka

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?