A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

Tinu,
BKV utastájékoztatás: 06-80-406688 /1
ha más nem, megpróbáljuk majd ezt felhívni. most már baromi dühös vagyok, hogy a BKV ennyire lapít, semmi nincs a honlapjukon, magyarán leszarják az utazóközönséget. mit papolnak akkor, hogy használjuk ezt a baromi drága közl. formát?
ancsipancsi

Sziasztok!
Visszatértem rídonliba, na nem direkt, csak a technika ördöge miatt... Tegnap írtam egy hosszút, elszállt. Este meg végigrídonliztam mindent, Apa meg föltett vmi linuxos dolgot a gépre, amivel nem tudtam belépni. (Kértem,h csinélja meg, de mire visszaengedett volna a géphez, már éjjel volt és aludtam... :roll: )

A buli miatt én is irígy vagyok, mint Tinu :) Nagyon sajnálom, hogy nem tudtunk menni, annyian voltatok, akivel még nem is találkoztam!
Sütés elmaradásán én is jót röhögtem! :)
Képek szuperek, minden gyerek gyönyörű!!!!!!!!!

Zsan, ez a rosszullét nem semmi! Szegény kis Borisz, nagyon aranyos, ahogy segíteni próbált! Neetnek igaza van, fogd föl jelként, azért ez tényleg eléhg komolynak tűnik! Sztem menj el egy orvoshoz!

Ancsi,. terítő Lencsi nagyon édes! :) :)

Gabi, cukor :) hurrá, pocak meg szééép (énisakaroookilyetmegint!!) :)

Leni csatlakozom: P is úgy sírt,h LE-E-E-E, még szaggatta is :)
És volt szívhang leesés sokszor, meg hosszú vajúdás (szülésznő már császárt emlegetett, de a dokim "megmentett" az uralkodótól), meg rátekeredett köldökzsinór, ami mindig visszahúzta.... elég lila is volt, az apgarja meg 7/9 volt csak... De valszeg szerencsés volt, mert a mozgásfejlődése példás. Remélem később sem lesz tanulási nehézsége, vagy vmi ilyesmi.
Szuper, hogy rátaláltaok erre a Juditra, aki átlátja az egész fejlesztős dolgot! ÉS az a legszuperebb, hoyg azt mondta, hogy ki fogjátok kalapálni Igit! Csak kitartás és sok+++++++++++++++! :)

Curse, Anyós h&m-ben vett Bnek egy szép kis ruhát, az árkádban (csak néztem, kis falat ruciért 4ezer ftt kérnek!), sötét szövet, és egy halvány rózsaszín szalag+masni van rajta, ünnepi de nem habosbabos. 2 napja a Camponában nem volt ilyen, de azt a kínaisat láttam és sztem nagyon széép!(Majdnem elcsábultam, de meggyőztem magam,h most kapott B ünneplőset, nem igazán kell még 1.) Meg volt egy bársonyos, szintén masnis bordóban és rozsaszínben, az nem volt annyira szép, de csúnya sem.
rídonli#

Deni, Fibi, fűtőház nagyon egyeszrű lesz, nem is igazi ház (a mesében sem olyan-szerencsére) tulképp egy doboz rekeszekkel, mindegyikben lakik egy vonat, és onnan néznek ki :) De azért majd kifestjük, hogy jól nézzen ki. :)
rídonli#

Indi, jó nhogy itt vagy, írj magatokról!
Dominó gyönyörű!!!!
rídonli#

lindicita

Tinu!
leszúrtam a BKV-t emilben, s lám, kb. 1 óra múlva jött a válasz :D

"Tájékoztatjuk, hogy hétfőn valamennyi kötöttpályás vonalunk (metró, HÉV, villamos) közlekedni fog, az autóbusz közlekedésről egyelőre semmilyen információnk nincs. Kérjük, kísérje figyelemmel www.bkv.hu internetes honlapunkat."---> úgyhogy én már ki is néztem egy villamosos egérutat, igaz dupla annyi idő, de nem érdekel, majd jó korán elindulok.
ancsipancsi

A rádióban azt mondták, hogy még zajlanak a tárgyalások, és még nem lehet tudni,h kik fognak sztrájkolni...
rídonli#

Tinu, akkor most már fixálhatjuk, hogy mi egy helyre jártunk? :wink: Vagy Páli Judit máshol is tanít, nemcsak az eltén? Viszont úgy vettem ki a szavadból, hogy a klinikait Pécsen csinálod. Szerintem ott is vannak köös ismerőseink. :D

Ríd, szerintem ez az a szerencsés eset, amikor nem lett oxigénhiány pedig sok minden együtt volt. Biztos nehéz lehet eldönteni, hogy mikor kell figyelmeztetni a szülőt. Csak a rosszul alakuló helyzetekben dühöngünk, amikor meg végül minden jól megy, akkor elnézzük a dokinak...

Ancsi, ha cukor, akkor nem mindkét szemnél kellene csillagokat látni? Azért egy szem(fenék)vizsgálatot megérne..
Lencse nagyon helyre kis csajszi lett. És milyen házias. :lol: Igy kell ezt csinálni a bkv-val, látszik, hogy félnek tőled. Nem tudnád elintézni, hogy levigyék a bérlet árát? :P

A zuram meg ma nagyon penge, hagyott 9- ig aludni (hagyott volna tovább is, csak kivert az ágyból a lelkiismeretfurdalás), közben szórakoztatta, megetette, tisztába tette a kölköket. Azután mi a nagyobbal elmentünk könyvtárba, meg postára, meg boltba, addig a kicsivel játszott, és közben (ez a legfurcsább) tanult. Azon röhögtünk, hogy ha lenne egy saját szobája, ahol mindenki békén hagyja, már simán ő tanítana a főiskolán. :mrgreen:
marcangoló

Marc: igen, az ELTE-n végeztem. :) És a klinikait Pécsett csinálom. Most vagyok végzős, gyerek szakon. Onnan vannak ismerőseid? :wink:
És nem tudom, hogy hogyan csinálja a férjed, de én NEM tudok tanulni TÜnci mellett. :shock: Remélem, nem most fognak megvágni. :?

Ancsi: akkor rendben a dolog, csak eljutok valahogy a metróig, utána meg már célban vagyok. :D

Kép
Kép
tinu

Lindi,
:? nemtom, nekem ennyit mondott az allianzos bizt. ügynök, hogy kár, hogy elvittem tőlük, mert ők még ezt is tudják (mondjuk ez legalább magyarázza az árkülönbségeket)

Kép

Kép

:D
szrekuc

Háát, őszintén szólva nem tudom, hogy Rita barátnőm Szegedről éppen hol tart, összefolynak az évek. :D

Én sem tudom, hogy csinálja. Kicsit játszik, aztán leül a laptoppal és a legnagyobb zsivaly közepén Java programozást meg irányítástechnikát tanul. Jó, ha én is itt vagyok, akkor nincs dolga (bár a gyerekek úgy veszik, hogy ő is velünk van, tehát folyamatosan zaklatják), de hogy hogyan koncentrál, arról fogalmam sincs. Ja, nem mintha csak ez az egy szobánk lenne, de ő direkt a nappaliban szeret tanulni. Egy perverz. :wink:

Az előző vizsgaidőszakban még pici volt, igaz? Le a kalappal mindenki előtt, aki gyerek mellett vállalja a tanulást!
marcangoló

Ja, Ancsi, a zuram nagy Beyoncé rajongó, és ki is volt borulva, mikor mondtam, hogy te nem ismered. :D :lol: Télleg a Destiny's Childban volt, de most már szólóban. És ha ki tudtad kerülni annak idején a Crazy In Love című számát, akkor nagyon ügyi vagy (vagy nem hallgatsz rádiót, és nézel múziktévét) :wink:
marcangoló

Sziasztok!

Nagyon rég nem írtam és most már tényleg csak azért nézek be néha, hogy lássam, mi van veletek, búcsúznom is kéne és mivel olyan aranyosak, rendesek voltatok, hogy minden kérdésemre válaszoltatok, úgy gondolom megérdemlitek, hogy elmondjam, miért tűntem, tűnök el.
Szóval, doki bácsim lép a Szent Imréből és januártól már az új MÁV-ban működik tovább. Én örülök, mert egyrészt a rendelése is a MÁV-ban van, másrészt meg Csabi és Lehel is ott született és ha igaz, az ottani kedvenc szülésznőm is ott dolgozik még.
Nálunk karácsonykor indul a babaproject, azért ha nem bánjátok, írok, ha sikeresek leszünk. :lol:
Olvasgatlak azért benneteket néha, vigyázzatok magatokra és a gyerkőcökre. Zsanci! Tényleg menj orvoshoz!

Márti
borossné becz márta

Marc: Ritával épp ma délben beszéltem, ő is parázik rendesen a vizsga miatt. :)
Engem nem zavarna a zaj, a gyerek uuuuuutálja, ha a számgép előtt ülök (pedig a monitoron olvasnám az anyagot) - jön ide, nyí és feláll a székem mellett. Ha meg kinyomtatom papírokra, akkor meg imádja tépkedni őket, szóval olvasni lehetetlenség. Marad az alvásideje. :roll:

Kép
Kép
tinu

Márti,
jó lesz ez így!!! Vigyázz magatokra, és hajrá babaprojekt! :lol: :lol:

Gabi,
éljen a cukor!!!! :lol: :lol: :lol: Ugy nem baj, ha nem sajnálom, ha nem tudlak tippekkel elárasztani? :mrgreen:

Zsan,
EZ NAGYON DURVA :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Nehogy lelkiismeretfurdalásod legyen, én még a kórházba is bezavartalak volna kivizsgálásra L. helyében. Én alapból igen alacsony vérnyomással motorozok (100-90/60-50), de SOHA még ilyenem nem volt! Neet nagyon bölcsen mondá: abbahagyás vagy elkezdés, de az ilyen jeleket ne hagyd figyelmen kívül...

Mézeskalácsos gyerekek gyönyörűek!!!! :D :D :D :D

Zuz,
neked külön is: Pannus ESZMÉLETLEN sokat változott, mióta utoljára láttam!!! Olyan szép, és annyira hasonlít rád :) :)

Ancsi,
Lencsi :D :D :D Latinhoz nagy-nagy gratula :D :D

Curse,
én most olyat csináltam, amit még soha: teszkós rózsaszín ünneplő ruhát vettem Dócinak, mert annyira ízléses és gyönyörű és habkönnyű volt, kis fehér boleróval 8) Van nekik sötétbordó bársony-selyem kombináció is, az is nagyon szép :) Majd rakok fel képeket az óvodai karácsony után :)

Votiv, Leni stb. + fejlesztés:
ahogy a többiek mondják, sürgősen verjétek ki a fejetekből, hogy senkit nem érdekel, mi van veletek, és a gyerekeitekkel, tehát tessék írni fejlesztésről-vizsgálatokról-gondrólbajról MINDENRŐL! Erről szólunk. :)
A szakmai vitát Marcangoló nagyon helyesen eltávolította innen, mert ennek itt nincs helye, és ezért itt is köszönet neki. Hogy erről mit gondolok, a másik topikon leírtam, itt nem ismétlem meg :wink:

Most csak ennyi, én el, már majdnem meggyógyultunk, most a nagyszülők kapták el... beszélt ma K. az óvónénivel (D.-t még inkább itthon tartottuk a héten), és ezen a héten 3!!!! gyerek volt a csoportban. Durva :shock:

v
kisün

a gyerekem szivat. napok óta csak 1 órát alsick délután, pedig eddig fél 1-től fél 4-ig mindig nyomta!!! és most kéne tanulnom, de nem hagy!!! (mellette meg felfogni az anyagot.....)
ancsipancsi

basszus, a BKV már akkor is ír, ha nem írok nekik, tényleg félnek tőlem :lol: :lol: :lol:

ez most jött:

"Tájékoztatjuk, hogy az egyeztetések eredményeképpen hétfőn nem lesz sztrájk."
ancsipancsi

Ancsi: :lol: , de ez legalább jó hír.

Kép
Kép
tinu

Hull a hó és hózik-zik-zik...

Kép
Kép
tinu

Tinu, akkor csókoltatom! Mármint én, Tünde, szerintem még emlékszik. :wink:

Mostmár bulást, de tényleg minden betegeskedőnek!

Itt már fehér minden. :D
marcangoló

Sziasztok!

Húú már megint de sokat írtatok, alig győzöm olvasni. :)

Taliért irigy-irigy nagyon szupcsi lehetett, képek is szuperek!! :)

Zsan

Elég ijesztő volt amit írtál!! és még neked volt lelkifurdid, hogy kihívtad a mentősöket, hát mikor hívjad ki ha nem ilyenkor??? és tényleg vizsgáltasd ki magad, mert ez nagyon durván hangzik...

És biztosító ügyben, akartam írni, hogy nekünk is volt dolgunk a MÁV biztosítóval, nekünk fizettek, sőt még értékcsökkenést is kértünk tőlük, és az ügyvéd ismerős azt mondta, hogy ilyenkor általában csak kis összeget térítenek meg abból ami jogos lenne, nekünk kifizették az egészet!! :D Szóval ha valakinek kell, meg tudom adni az ügyvéd telószámát (püben), aki direkt ilyen közlekedési dolgokkal foglalkozik, néha az is elég, ha kapnak egy ilyen ügyvédtől egy szép levelet, nincs szükség perlésre...bár azt nem tudom, mennyit kér az ügyvéd egy ilyen levélért, nekünk ingyé vót 8)

és van még egy tipp, hogy van egy jogvédő biztosító, úgy hívják őket, hogy DAS, ők éves átalánydíjat kérnek, de ezért bármilyen jogi ügylet van, vállalják a képviseletet és elég jók benne, állítólag, sokszor elég ha valaki kap egy DAS fejléces levelet és rögtön nem kell perelni, de végül is ezt csak hallottam én is, hogy ennyire jók, személyes tapasztalat nincs e téren. Bár velük inkább olyannak érdemes szerződni, akinek sok jogi vitája van, vagy sok pénze és nem kiadás neki az éves díj, akkor sem, ha nem lesz semmilyen ügye. Bővebbet itt lehet erről tudni: http://www.das.hu/

Na most mennem, kell

puszi

ruz
ruzicsky

Marc: te is TÜnde vagy? Ok, megmondom neki. :)

Kép
Kép
tinu

Homeós guruk kérnék egy kis segítséget!!!!

Ignácomnak a gyerekdokink ma spastikus bronchitis-t diganosztizált, adnunk kell az antibiotikumot....

persze immunerősítésre semmi ötlete nem volt :evil: :cry:

Emlékeimben él hogy echinacin homeós golyóként is létezik. Milyen potenciálban és mennyit kell egy majdnem 7 hósnak adni??????
Előre is köszi!

MOgy megyek, mert folyton a gyereket figyelem, kap-e levegőt, ugyanis ránk van ilysztve, hogy amint nehéz légézés, hányás, nem evés, irány a kórház :cry:

"Utamon csillagport verek, szabad vagyok, mint kisgyerek, ha magában énekel." Sz.Á.
Kép
Kép
leni

Leni, bronchitisben profi vagyok :( a legjobb amit tehetsz, hogy hűvöset csinálsz a szobában (20-21 fok, a kházban 19et mondtak, de akkor már sztem meg is fázhat) és párologtatsz, sima vizet, esetleg Salvus vizet. A nehéz légzést elég nehéz volt nekem észrevenni, olyan volt, mintha nagyon tele lenne trutyival a légcsöve. És inkább kilégzésnél hallatszik. Később kilégzéskor jellegzetesen sípoló hangot adott ki. (Ez az asztmatikus. A kruppos belégzéskor vesz nehezebben levegőt, és ugatóan köhög. Az asztmatikus nem is biztos,h köhög.)
A hideg tényleg jó (csak folyton azon paráztam, h nehogy megfázzon), amikor a kházban kivittem Bt az "asztmás" kórteremből (ahol folyton nyitva volt az ablak és ment a párologtató) pár perc után jött a nehézlégzés, ha visszamentünk hamar elmúlt.
A Budai Gyerekkórházban nagyon profik, és nagyon rendesek, de ne kelljen megtapasztalnotok!
No para!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
rídonli#

Ja, bocs,h más tippeket írok, homeoban nem vagyok guru, olyan tippem nincs.
rídonli#

Most jut eszembe: Indiék kűzdöttek hasonló gondokkal, és akkor TI adott nekik bogyókat, ő lehet, hogy fog tudni segíteni!
Na meg persze Votiv.
rídonli#

Leni: létezik echineacea néven valóban ilyen golyó. Nekünk nem vállt be immunerősítésre. De biztos velünk van a probléma. Mi úgy szedtük, hogy napi 5 golyócska 1 héten át utána vagy pihi vagy vincetoxicum helyette. Abból is ennyi. Azt mondják, azt előbb kell elkezdeni, már szept. környékén, hogy igazán jó legyen. De persze egy próbát mindenképpen megér. Bulát Ignácnak.

Ancsi: mekkora és milyen szépséges Lencsi, egy igazi kis hölgy. Fúúúúúúú de nem tudnék most tanulni, nem irigyellek most miatta.

Lányok: hatalmas kérdés, kérés... Ma voltunk láb kötözésen és azt mondta a doki, hogy fekve vagy ülve mehetnénk sétálgatni babakocsival, de csak felpolcot lábbal. Na most ez nekünk nagyon nehézkes, mert nincs akkora babakocsink, amibe bele tudnám rakni. Ami van és három kerekű az nem jó, mert annak ugye lóg a lábrésze. Nincs valakinek egy nagy tipusú babakocsija, amit tud mellőzni egy kicsit??? Tudom, hogy óriási kérdés, de most, hogy tesó meggondolta magát, nem vennék egy Xedik babakocsit... Ha van valakinek 5lete előre is nagyon köszi.

Curse: Omron jól hangzik, megsúgtam ma "Jézuskának" is, hogy olyat szeretnénk. :lol: :lol:

Zsan: képzeld, ma kötözésre a Pelényi Attilához vittem, nagyon rendes volt, átadtam üdvözleteteket :lol: :lol: , úgyhogy melegen üdvözöl Titeket Ő is. Nem hozzá kellett volna menni, de nem volt a mi dokink, igy egy vezércsellel Őt kértem telefonhoz és nagyon kedves volt. Képzeld el a folyósón ami jó hosszú, Ő cipelte végig Fannit, a kollegái pedig néztek, hogy mi van főorvosÚr felcsapott beteghordónak. Lényeg, hogy köszi, hogy szóltatok neki az érdekünkben.
Remélem már teljesen jól vagytok, buljatok ám.

Szép estét mindenkinek
Johi és bandája

Kép
Kép
johanna1975

Ríd, KÖSZI!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Csak elvétve köhög, de olyankor semmi sem szakad fel, pedig köptető+hörgőtágító szirpu is játszik...

Nekem ez a nehézlégzés a parám, mert folyton attól félek, hogy nem veszem észre :?

UH-os párásító megy, már a fürdőben zuhannyal csinált párában levés 20 percig is kipróbálva. Ezen kívül kamillát ínhaláltunk, de nem tudom, ez tényleg jó-e, mert ez meleg gőz.... :roll: Csak remélem, hogy felszakítja már a trutyit....

Dokinénink nekünk Bethesda mániás, most is azt mondta, hogy mivel hétvégén ők az ügyeletesek, oda rohanjunk, ha menni kell....

Neked hol volt az a pont, amikor úgy érezted, ez otthon már nem kezelhető?
leni

Johi, neked is köszi!

Sajna nekünk csupa rövid babakocsink van, amikben elsősorban ülni lehet :? , pedig adnám szívesen !!
leni

Johi,
biztos lesz, aki tud segíteni kocsi ügyben!! Én szívesen odaadnám, de már az összes (2) kocsin túladtunk. És tökjó, hogy már "csak" a séta megoldása a problem. :)

Én is most hallottam, h nem lesz sztrájk. majd lesz januárban, akkor hozzák meg a most elhalasztott szigorkodásokat, fogadunK?

Lindi,
kössz, h ennyire bízol bennem. :mrgreen:
Akkor szólok előre: szürke 105ös Skodát jól elkerülni, seggembe ne álljatok bele, és kanyarban (szemből) maradjatok a saját sávotokban. (Nem úgy mint ma sokan a csúszós, havas, sötét utakon, ezerrel az 50es kanyarban. Hülyék ezek, komolyan, hova a pi..csába rohannak????) :?

Ma először elvittem Zapát bulizni és majd éjjel megyek érte kocsival. :D (céges cucc, csatlósok nélkül) És le se cseszett, és egyszer megdícsért és mondott egy okost, amit megfogadva hazafelé egyszer sem fulladtam le, wow! :)
neet
neet

hőmérő: nekünk is fülbemérős van, s nagyon szeretem, mert mp-k alatt megvan az eredmény, + ha nagyon parázok még éjjel is mérhetem anélkül, hogy felébreszteném

Ancsi! névmemórira van egy agykontrollos módszer. nekem csak rémlik, de hátha vki tudja pontosan

Angi a képeket nézegetve, no kit nénizett? :mrgreen: 8) :lol: :mrgreen:

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Third Birthday tickers

Lilypie First Birthday tickers
gödibarbi

Leni, sztem a meleg pára nem jó. Kifejezetten a hideget ajánlották.
Az úgy volt, hogy B éjjel nagyon nyugtalan volt, keveset aludt, és olyan volt a légzése, mintha baromi sok trutyi lenne bent, főleg kilégzéskor. De nem a trutyi adta a hangot, hanem ilyen a nehézlégzés. (trutyi nem is volt olyan sok.) Reggel elvittem Pt az oviba, és utána Bt a háziorvosunkhoz, hogy nagyon hurutos. (Ha du.rendelt volna, akkor később viszem...) Meghallgatta, megmérte a pulzusát, és mondta,h ez egy középsúlyos asztmás roham. (Besz@rtam kissé...) Ekkor már sok órája volt nehézlégzése, csak ugye én nem ismertem fel. Mivel gyalog voltunk, azt mondta a doki,h hív egy mentőt, ne vacakoljunk kocsiszerzéssel. Kapott egy szteroidos kúpot, meg 2 puff Ventolint, és ezektől jobb is lett. A kházban azért kellett egy kis oxigén, mert alacsony volt a véroxigénje, sok órai nehézlézés után, de ettől ő még elég vígan volt ám! Szal, ne parázz annyira, nem olyan nagyon akut az ilyen helyzet ám! Viszot arra már rájötem (és azóta 2x itthon is kikezeltem, nem kellett kórházba menni), hogy hamar be kell adni neki a gyógyszert, és akkor nem lesz súlyosabb. ez arra a gyógyszerre vonatkozik ,amit csak nehézlégzés esetén kell adni (Ventolin-hörgőtágító). Kap még egy szteroidosat is (Pulmicort), amit tavaszig folyamatosan kell szívni.
rídonli#

Barbi: az agykontrollos módszer szerintem olyan, mint amit Ancsi is használ amúgyis. Hogy a számjegyet valami tárgy képe helyettesíti és akkor a képeket, a képek kombinációját kell felidézni kapcsolatba hozva az eseménnyel. De szerintem ezt nagyon sok évszámra nagyon nehéz használni. Igaz, még nem próbáltam. Vagyis de, emlékszem, valamikor gimiben a töridolgozatnál használtam. :) Egyébként jópofa módszer.

Kép
Kép
tinu

Curse! itt Angi bowlingozik :lol:

Kép

Kép
gödibarbi

Mivel nem lesz BKV sztrájk, csatlakozik még vki a ZOO játszóházas talihoz? :wink: :D

Leni, Echinacea ahogy Johi mondta, így most nem sokat ér, egyébként alacsony (mondjuk D4-es) potenciában 2-3 hét szedés (napi 3 golyó is elég gyerkőcnek), aztán egy hét szünet. Vagy Vincetoxikummal csere.
Én most - még az antibigyó elindítása előtt - kérnék egy konzultációt egy homeopatától, akár TI-től akár mondjuk a dr. Sebő Zsuzsától, aki ott rendel a Lajos utcában, nem messze tőletek. őt ismered? a Natúrszigeten is rendel, onlájn, írhatsz is neki!

Zuzi, a Gábriel Orsi a craniosacralis terapeuta! :D

ma előbújt belőlem az anyaoroszlán :twisted:
Ikeában ebédeltünk és Isti játszott a kis játszótéren. Ott volt egy kisfiú, aki állati irigy volt, és mindent meg akart tartani magának, és bárki bármihez hozzáért, sikított. Egy kislányt meg Istit is lökdöste, csípett, karmolt, szóval agresszív kismalac volt, szülők persze sehol. Istit elvittem onnan, de úgy sírt, hogy miért nem játszhat, úgyhogy visszaengedtem, erre a kisfiú persze megint verekedett, erre Istók meghúzta a haját, mire rögtön ott termett a kölyök mutterja, és elkezdte leszúrni Istit, hogy szégyelje magát, csúnya rossz gyerek stb. Na itt durrant el az agyam.
Közöltem az anyjával, hogy: A maga gyereke, amióta itt vagyunk, azóta gyapálja itt a gyerekeket. Most az enyém visszaütött. Maga az én gyerekemet ne fegyelmezze, a sajátját kellene megnevelni, mert egy kis irígy agresszor. :evil:
Körben a többi anyuka elismerően nézett, de még én éreztem magam szarul, még sosem szóltam be így senkinek, főleg nem a gyereke viselkedése miatt :( biztos a karácsonyi stressz teszi... :roll:

votiv 8)
votiv

Votiv: jól csináltad.... :lol: Na ennyit engedélyezett a család. Egyeskét és ketteskét is ápolom. Zsolti is benyalt valami vírust, úgyhogy felváltva "anyáznak". :lol: :lol:

Kép
Kép
johanna1975

Johi, a mi nagy babakocsink, az ABC Design márkájú, elég hosszú (még a lábtartó is vízszintesbe tehető) és masszív! A két gyerekem is simán elfér benne. A kartámasz vagy mi, szóval ami keresztbe átmegy, az meg simán levehető, és mindkét oldalról tolható is a kocsi. elvigyem hozzátok valamikor a jövő héten? Csak hogy javítsak már valamit az életeden :D
mi tudjuk nélkülözni, van egy kis Hauck homokfutónk is, azon van a tesófellépő :)
a neten ezt találtam, ilyesmi a miénk, csak kicsit újabb dizájn
Kép

votiv 8)
votiv

Tinu, jajám! Aztán el ne hidd neki, parázik, parázik, a végén meg tök ügyes. :D

Vot, én még a sajátomnak sem mondok olyat, hogy csúnya, rossz gyerek, hát még a másénak! :twisted: De egyre többször találkozom olyan szülőkkel, akik a saját gyerekük szemében a gerendát sem veszik észre, és ez borzasztó dühítő tud lenni. Sajnos muszáj megtanítanunk a mieinknek, hogy meg kell védeniük magukat. Lőrinc ilyen helyzetben egy csomószor leblokkol és bőg- még a saját tesójával szemben is. Én nem tudom, mi lesz vele, ha oviba kerül. :roll:
marcangoló

Votiv,
szerintem finom, lágy és nőies voltál vele :wink: :lol: Csak így tovább! Szuperek a hírek Istiről, echte fejlett fiad van :mrgreen:

v
kisün

Na végre én is géphez jutottam! :D és már megérte, mert nagy öröm volt ennyi gyönyörű és édes gyerkőcöt látni!!! :D :D :D

Gabi :) Ezt a csodás pocakot!!! :D :D gratula!!! és éljen a jó cukoreredmény!! :D :D

Fibi :) Hű, már bizti Baján vagytok, érezzétek jól magatokat!!

Zsan :) Ez a rosszullét nagyon ijesztő... kérlek vigyázz magadra!! és ++++! Boriszod "kiheverte" az ijedtséget?

Ancsi :) Évszámtanuláshoz kitartááást!! És de édes Lencséd, ahogy megterített!! :D :D és igazán figyelmes, hogy ellátja energiákkal anyát :wink: Bkv-s levél :lol: :lol: (mármint hogy már félnek :lol: ) (ja, és köszi a poz. szavakat, nem akartam kirohanni mint Zrínyi... :lol: )

Tinu és Ancsi :) Neked is jó tanulást! Remélem eljuttok hétfőn simán a vizsgára és nem emiatt kell stresszelnetek!

Votiv :) Te anyaoroszlán! :D sztem jól tetted, hogy szóltál!! Isti hogy van, nincs már láza?

Johi :) Párodnak bulást! ++++ Babakocsinkat (mármint a nagyot) szívesen kölcsönadom, ha kényelmes Fanninak! (írok majd mélt :wink: )

Leni :) Iginek bulást +++++++++++ Neked kitartást, rémes lehet még a levegővétel miatt is aggódni :( Sajnos (vagy inkább szerencsére) nincs tapasztalatom e téren, nem tudok segíteni, de nagyon drukkolok a mielőbbi gyógyulásért!! Takarítóparty egyébként rulez :mrgreen: :lol:

Indi :) Szia! :D Nagyon örülök, hogy írsz megint! :D Dominód nagyon nagy és szépséges fiú lett! :D

Zuzi :) Ez az elműs eset így még durvább :evil: Vica mézeskalácsairól itt egy kép (remélem nem bánod Vica :wink: ), gyönyörűek :D :D :
Kép
denizsa

Zuzi :) Remélem már csorog a nyálad :wink: :mrgreen: :lol: :lol:

Ríd :) Fűtőház nagyon szuper lesz biztos! Nem akarok belepofázkodni, a kifestésre nagyon jók a hobbifestékek (Kreatív Hobby), vizesbázisúak (nem büdös) és nem mérgezőek, én már csak ilyet használok itthon :wink:

Barbi :) Bowlingozó Angi eszméletlen jóóó! :D :D :lol: Gratula a cici nélküli bealváshoz! És idén (nem utolsó sorban a Te hatásodra :D ) reform mézeskalács lesz nálunk is, no még csak részben, de a liszt teljeskiőrlésű lesz! kivi vagyok milyen lesz :)

Marc :) Férjed nem semmi! le a kalappal!

Kátya :) Avatarkép nagyon cukor!! és éljenek a jó hírek és hogy ilyen ügyes Emma!! :D Köldökzsinór Bálintnál is 1x nyakratekeredett volt, de más gond (eső szívhang, nem jó apgar, stb.) szerencsére nem volt, azonban én is csak a záróból tudtam meg :roll:
denizsa

hát én azért annyira nem vagyok büszke magamra, főleg mert annyi randa beszólást kaptam Istók rosszaságai miatt, hogy eddig inkább részvétet éreztem azok iránt az anyák iránt, akiknek kezelhetetlen gyerekük van :roll:
de azt hiszem, ez volt az elsőlépés, hogy megszüntessem a sorsközösségemet velük :wink:

votiv 8)
votiv

Deni, ezek a mézesek, aztaaaa! :D És ti hogy vagytok?
marcangoló

Votiv, sajna antibiotikumot most már elkezdtük, NAGYON rámijesztett a dokink - többek között ezért is szeretnék egy normálisabbat találni :cry:

Ráadásul péntek délután nagyjából esélytelennek éreztem a homeopata találást. Eme kishitűséget jól táplálta, hogy még én is nagyon szarul vagyok, semmi hangom, torkom fáj ezerrel, ha beszélek folyton köhöghetnékem van szárazon...

Köszi mindekinek a +okat!

IKEÁban tök igazad volt - de a legjobb az egészben, hogy távolodsz a problémás gyerekek szüleinek táborától :lol: :lol: :lol:
leni

Vot, azért más az a kezelhetetlen gyerek, akit meg sem próbál senki kezelni...
marcangoló

Vot, többieknek igaza van, nem az volt a (fő) baj,h a gyerek verekedett, hanem hogy az anyja hagyta, ráadásul MÁS GYEREKÉRE meg rászólt! Húú, de utálom az ilyet... (Asszem nem álltam volna meg szó nélkül én sem.)
rídonli#

Votiv :) Akkor is éljen az első lépés! és tudod: sok kis lépés... :wink: szóval csak hajrá!+++

Marc :) Ugye milyen ínycsiklandók?!!! Hát hiába, Vica ügyes csaj :D :D :D remélem majd nekem is sikerál megtanulnom ezt a technikát és hasonlóakat gyártani!
Köszi, már bulunk :D Párom igyekszik a férjed nyomdokaiba lépni és sokat segít itthon :D így gyorsan javulok én is, és ha már más nyüzsis progi úgysem jöhet szóba, hát majd konyhatündérkedem, be van tervezve a mézes meg a beigli, Bálint nagy örömére (merthogy ő imád sütni velem :D ) Te gyerkőceid is szeretnek matatni melletted a konyhában?
denizsa

Leni :) Ez nagyon rosszul hangzik :( Neked is bulást +++++++++++ ++++++++++++ Remélem ez nem vmi vírus, és nem megy végig a családon!!

Jó éccakát mindenkinek!
denizsa

Persze. :-) Lőrinc pl. szaggatja a mézeskalácsot, Bangla meg a lábamnál ordít, vagy gyűjti a lepattanókat. :D Akkor a legjobb, ha az apjuk lefoglalja a kisebbet, mert ő azt hiszi, hogy az asztalnál kizárólag enni lehet, és abból neki is kell. Jut eszembe, legközelebbre szeparálható amerikai konyhát kérek a Jézuskától.
Jó egy ilyen férj a háznál. :D
marcangoló

Leni, akkor neked is jól jönne valami párásító cucc. ++++++++++++++
marcangoló

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?