Sziasztok!
Majácskának boldog hófordulót!
A többi anyukától és babától elnézést kérek, de tudom, hogy közte és Ákos között egy hónap és 1-2 nap van.
Mivel Ákos ma kilenc hónapos, úgy gondoltam ide tolom képem. Két reakció lehet felbukkanásomra, lesz aki nagyon örül és lesz aki azt gondolja, mi a francot keresek itt. Az utóbbira csak annyit, megértem.
Az előbbieknek pedig egy kis beszámoló.
Tehát: Ákos három hete kezdett el mászni. Foga még nincs. Súlya 7500 gramm, ami jóval alatta van az előírtnak, de a betegségéből kifolyólag + a nagyobbak alkatát tekintve nem vagyok elkeseredve. Már csak azért sem mert nagyon jó kedvű, kiegyensúlyozott baba. Majdnem mindent eszik amit mi, csak babakonzervvel ne közelítsek. Tápláléka nagyobb részét az anyatej teszi ki és remélem ez sokáig így marad. Alvás: napközben kétszer max. háromszor alszik. Mindig cicin ami számomra azért jó, mert ilyenkor én is pihenek. Este kb. nyolckor kezdődik az altatás ami szintén cicizéses, összebújós, majd beteszem a kiságyába. Éjfél körül, amikor felébred a saját kényelmem érdekében berakom magam mellé és reggelig összebújva alszunk. Imádom. Ma éjszaka nagyon érdekes érzés lett úrrá rajtam. Háttal feküdtem neki, de mielőtt megfordultam jól betakargattam. Ahogy hozzám bújt így, jó szorosan olyan érzés volt, mintha egy „bennszülött nő” lennék aki a hátán viszi mindig a gyerekét. Nem tudom szavakba foglalni, de elképesztő érzés volt, mintha valami ősi, ösztönös dolog történt volna.
Tesókat nagyon szereti és kitűnően tudja őket használni, ki-ki mire való. Vannak kedvenc zenéi és mondókái.
Képes krónika következik.
Mindenkinek sok puszit küldök!
Annyit még, hogy priviben vagy mailben szívesen levelezek kisebb-nagyobb késésekkel, de azt nem tudom vállalni, hogy itt naponta, hetente reagálok, válaszolok.
Az én Karácsonyi ajándékom azoknak akik egy kicsit is kételkednek abban amit csinálnak:
Ranschburg Jenő Szülő könyve
Miért pont ez? Mert hatalmas szaktekintély, 40 éves tapasztalattal rendelkezi, magyar ami azért jó, mert ismeri a kultúránkat, gazdasági, szociális és mentális helyzetünket. Nem kell megijedni, nem egy maradi vénember.
Sok-sok szeretettel!!!
Huncutka klubban a Mikulással
Itthon Árpi volt a Mikulás
Gyulai az igazi
https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachme ... 0.4716.jpg[/img]