A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

fincsi karácsonyi husi :D mazsolás rizzsel kell tálalni :D

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Brigi, Barbi ez az első lecke :D

Orsi

borsa

tudna valaki ajánlani ehez az édeskés főételhez valami egyszerű jól illő levest? Köszönöm várom az ötleteket!

Orsi

borsa

jujj ma nem tudok helyesen írni bocsi.... :evil:

Orsi

borsa

Borsa,
tárkonyos pulykaragu leves :?:

emano/Andi
KépKép
emano

Borsa,
borleves? Nálunk nagyon bejön. Édeskés az is. de akkor is! és karácsonyi. :)

Ma elmentem a céges buliba, hát 1,5 órás műsor volt, amiről 15 perc után ki kellett jönni, mert Bene kicsit zajos volt, és csúnyán néztek ránk .( aztán a második 1 órát meg végigbőgte, a végén elaludt az ölemben, ugyanis éhes ovlt, de kajálni még nem lehetett, és közben álmos is. Aztán 20 perc után felkeltettem, ettünk, ittunk, azt hazajöttünk. Beszélgetni senkivel nem lehetett igazán :(

Legközelebb nélküle megyek. Már nem lehet őt 1 helyben tartani. Ami persze természetes.... :D

mtunde

Hmmm mindkettő hól hangzik, talán a borleves különlegesebbnek tűnik... Tünde kérhetnék egy receptet? Ilyet még nem csináltam.

Orsi

borsa

Borsa, tavaly netről néztem le :) rákerestem, és asszem a mindmegette.hu receptjét választottam:
a lényeg, édes bor (én tokaji szamorodniból csináltam) tojássárgája, cukor... kb ennyi. hogy pontosan milyen arányban és sorrendben... az a receptből derült ki nekem is :)

mtunde

Árkádba CSAK boxkesztyűbe menjenek, akik karácsonyi vásárlást terveznek!!! :evil:
Gabi
Sajnos tegnap eladták az utolsót!!! :(
Sajnálom!

Hanna

Kép
hanna09

Tünde!
Köszönöm már le is töltöttem :D Buta vagyok ezt az oldalt már a tesóm is mondta.... :roll: Hiába szőkenőőőő!

Orsi

borsa

Sziasztok!
Bocs, hogy ennyi ideig megint nem jelentkeztem, de Olivér beteg volt kissé, és anyaragaccsá vállt, meg a karácsonyi mizzéria.. de ezt nektek meséljem? :lol: :oops:
Szerencsére már a csomagolás van hátra, meg a kettyós 12 éves húgom eszébe jutott, hgoy akkor, ha végeztem, akkor helyette is vásárolhatnék, a fene sok szabadidőmben.. szerintem hamar el kell kezdeni verni a kölköket.. :lol:
Látom, főztök, tök jó kaják lesznek.. én egyszerűen oldom meg a dolgokat, mert karikor szerencsére megyünk anyumékhoz, anyósék meg előtte nap jönnek, és ők max. rántott halat kérnek.. így könnyű..
Tünde! Gondoltam Rátok, hogy sikerült- e elmennetek a finn Mikuáshoz, mert képzeld, tök véletlenül, de mi összekeveredtünk Vele. Jó lett volna legalább köszöntenem, de még a nevét sem tudtam kimondani.. Sikerült végülis Nektek?

Most megyek, mert a "bátyust" kell kihalásznom a vízből, de mostantól remélhetőleg törzsebb :lol: tagja leszek a csapatnak.
Puszi mindenkinek!
Ja, egy kérdés be lehet még kerülni a tablóra? Ha igen, akkor kinek kell képet küldeni? Mert tavaly is jó ötlet volt.

satuk

Satuk!

Nekem küldd a képet, ha lehet, még ma este, különben nem lesz kész időben... :) Ide: szel.zsofi@gmail.com

Nagy tablógyártásban vagyok, mindjárt felteszek egy "prototípust". :lol:

Végül a fénykép alá lesz írva először az anya neve (teljes név, hogy a dokik tudják, kiről van szó :lol: ), alatta a babák keresztneve és a születési dátum, azalatt meg a doki és a szülésznő neve. Jó így? Ha nem, most már akkor is így lesz, mert nincs kedvem megváltoztatni... :lol: :lol:

Dolgozom is tovább, és mindjárt felteszem a mi képünket, hogy lássátok, milyen lesz.

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Várjuk-várjuk..... :lol: legalábbis én nagyon...... :lol: :lol: :lol:
Bocsi, de csak ezt az oldalt olvastam. :oops:

Heni

Kép

Kép
cancan

csak gyorsan néztem vissza... nem is értek egy-két dolgot

Memme: mi van most akkor? Szülsz karácsonyig? Vagy félreértettem valamit? Vagy csaszi lesz? Vagy Vidadoki hozzáállása változott meg? ( bizzukatermésztre)

Gyuzso: azt olvastam hogy "nem is tudtam, hogy te ÁLLAPOTOS vagy, " Kaptam fel a fejem... azt hiszem késő van......

Eni: azért remélem februárig nem felejtesz el minket........ mi nagyjáól akkor költözünk majd.

Barbi: ugye tudod, hogy is sem lakunk túl messze egymástól?

Ja, és mivel nem leszek holnap:

JÁZMIN KISASSZONYNAK NAGYON-NAGYON BOLDOG 1 ÉVES SZÜLETÉSNAPOT KÍVÁNUNK!!!!!!!!

Heni

Kép

Kép
cancan

afranc... már helyesen írni sem tudok.
Szóval :
JÁZMIN

Heni

Kép

Kép
cancan

Sziasztok!

Húúúú itt ülök a gép elött és várom az előtablót.... :D
Biztos nagyon szép lesz...

Memme! Most már én is zavarodtam...nem úgy volt, hogy év vége felé szűlsz???? MOst meg valahol azt olvastam, hogy karira már 4en lesztek?????? Vagy csak nem olvasok rendesen??????

Tényleg GYÖRGYI!!!!!!! Merre vagy?????????

Na megyek is....várjuk az odaátot...férjem kedvence :lol:

Kép

Kép
cukipofa

Ilyen képek lesznek "rászórva" egy lapra:
Kép

A tablón lesz körbe egy keret hópelyhekből, amik olyan színűek lesznek, mint a betűk a képek alatt. Az egész háttér meg halványzöld lesz. És még rá lesz írva, hogy "2007 Karácsony", meg hogy a babanetes anyukáktól, és még kéne valami szöveg, hogy mikben gazdag boldog új évet, de ezt még ki kell találni. Nem akarom pont ugyanazt, mint tavaly...

Ötletek?

Ja, és szóljatok, ha valaki szeretné megnézni a saját "polaroid" képét, felteszem szívesen.

Párom nemsokára hazaér, és akkor tesszük össze a tablót a sok kis képből (eddig 26). Asszem kb 60x80 cm-es lesz, és fekvő.

Most még elfogadok bármilyen kritikát, hajrá!! (azért remélem tetszik... :oops: :oops: )

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sztem nagyon TUTI :D :D :D :D

Kép

Kép
cukipofa

Köszi! :lol:

Ugye nem baj, hogy Orsit és Danit írtam a kéed alá?

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Fú, Zsófi, állatkirály. Én szívesen megnézném az enyémet, de most nem akarlak ezzel feltartani, majd ha nagyon ráérsz. :)

Kép
Kép
paklincs

Jó így? Vagy legyen János a Jankó helyett?

Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ha más baba is került fel becézve, nyugodtan maradhat a Jankó, de Rád bízom a választást. Vadállat. :)

Kép
Kép
paklincs

Ja, és a nagy szervezkedésben azt nem is írtam, hogy mi holnap elutazunk! :lol: Megyünk Bükfürdőre 3 napra! Anyósomék is most költöztek és a hálószobagarnítúrához kaptak egy 3 napos ajándékutalványt az egyik bükfürdői szállodába flépanzióval. De ők sajnos nem tudtak elmenni, így nekünk adták... Úgyhogy megyünk és halálra zabáljuk magunkat a svédasztalos reggelivel és vacsival. Na meg van wellness-részleg is...

Úgyhogy mi holnap délelőtt el, és csak hétfő este leszek megint.

Azért, ha kész lesz a tabló, még felrakom ide. :lol:

Jó hétvégét mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ki a vadállat? Én? :lol: :wink:
Péter helyett Petyát írtam és Dániel helyett Danit. Legyen Flóra is Flórka? Tényleg mondd meg, a te gyerekeid! :D :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Hát akkor maradjon a Jankó, Flóra meg legyen Flórka-csakhogy bekavarjak. Az vadállat, ahogy megcsináljátok a tablót, na! :lol: Jó mulatást a hétvégére(azé ez milyen? Telezabálás meg wellnes is?! Én biztos vagy az egyiket csinálnám, vagy a másikat. Inkább az egyiket. :lol: )

Kép
Kép
paklincs

TUTI lesz, Zsófi!!!!!! :wink:
Szövegen gondolkodok én is!
És jó wellnesselést és zabálást! :D

Heni

Kép

Kép
cancan

A wellness azért kell egy kicsit, hogy ne legyen túl nagy lelkiismeretfurdalásom (ezt így írják???), amikor zabálok... :lol: :lol:
Máris javítom! :wink: Nagy helyes család vagytok ám! :wink:

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

nemtok írni, szóval nagyon helyes család vagytok...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Ja! És én Benedeket kérek, de a keresztnevemet meg csak becézve ( köszi ) úgyis túl hosszú....

Heni

Kép

Kép
cancan

így jó?
Kép

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsófi.
és még apát nem is láttad... :lol: Köszi!!! :lol:
Pezsgőfürdőben füstölt csülköt nyomni... ez az élet... Elzavarom Nagyjankót kanapét venni. :lol: Ahhoz vajon mit adhatnak?

Kép
Kép
paklincs

Íme:
Kép

Holnap legkésőbb 10kor elküldjük, hogy posztert csináljanak belőle, addig még bármit lehet változtatni. Jó a szöveg? A szín? stb...

Jóéjt...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Jázminnak boldog Első születésnapot!!

Heni,
még nem vagyok állapotos! :wink: még :lol:
állatorvosként is felfüggesztettem a munkát :lol:

Zsófi,
jó svédasztalozást-pancsizást, eccóval PIHENÉST Nektek!!

Fürtöcskék merre vannak? És a mamájuk???

Mindenkinek szép napot!!

KépKép
Kép
gyuzso

Ezenkívül boldog hófordulót szeretnénk kívánni:
Lilluska Hunorjának,
Masni Mátéjának és
[color=brown]Valentina Viktorjának!![/color]

KépKép
Kép
gyuzso

Jó reggelt mindenki!

Zsófi, tabló csúcs! nagyon köszönjük!
El tudnád kicsit nagyobb formátumban is e-mailezni, hogy el lehessen olvasni? Kíváncsi vagyok mindenkire pontosan. Köszi. :wink: Kellemes wellnest nektek! (csak így eszperente)

Utólag köszönöm a névnapi üdvözleteiteket! Rendesek vagytok, pedig mostanában nem is vagyok itt.

Györgyi, úgy látom, te sem nagyon írsz, de talán olvasol: JÁZMINNAK ÉS NEKED IS NAGYON BOLDOG SZÜLETÉSNAPOT!...ez anya szülinapja is szerintem...egy kicsit.

Borsa, ahogy most bekapcsolódtam, rögtön a receptedbe botlottam, amiért köszi, mert ezt fogom megcsinálni, nagyon finom már olvasva is. Én is az ilyen édeskés husis kajákat szeretem karácsonykor, de amit én szoktam, azt már unom.

üdv.gabboka
Kép

Kép
gabboka

Tök jóóóóóóóó a tabló ügyi vagy Zsófi!! :D

Hanna, elfogyott :evil: :evil: de azért köszi
Vendég

Zsófi!
Le a kalappal! Nagyon tuti lett! :D Jó pihenést nektek, de kérünk majd képeket ám, szeretnék irígykedni :D

Gabó!
Én is most kaptam a tesómtól és annyira tuti gondoltam felteszem, örülök hogy tetszik! :D

Jázmin drága nagyon boldog 1. szülinapot neked!

Hófordulósoknak boldog boldogot....

Hú annyira várom hogy végre péntek legyen! Kik lesznek ügyeletben? Memme, Erika ott lesz? Nagyon szeretnék találkozni vele mert imádom!

Gabi!
Enci hogy van? Gyógyulgat már?

Orsi

borsa

Valószínűleg hétfőn sütjük a kalit addig gondoljátok ki milyen formára kéritek a neveket :D

Szép napot!

Orsi

borsa

Jázminnak BOLDOG 1. SZÜLINAPOT KÍVÁNUNK Danival!!!

Juuuuuj, Zsófi, ez a tabló szuper, én már meg is hatódtam tőle! :lol: :lol:

Gabi, mi fogyott el? lemaradtam... :oops:

Borsa, ez a RECEPT!!.. Nyammmiiii, elmentve!!! :wink:

Hanna, ez a karácsonyi áradat szörnyű ilyenkor, én szerencsére szinte már mindenkinek megvettem, amit akartam! Azta kevés maradékot pedig majd inkább a környékbeli kisboltokból szerzem be, bevásárlóközpont kizárva!!

Zsófi, nektek jó pihit!!!!

KépKép
barimami

Barbi,
tök jó lehet úgy felnőni, hogy befogadott állatok vesznek körül!! mi 4. emeleten laktunk, hiába mondtam 3 évesen, hogy az erkélyen lovat! a kádban meg disznót! szeretnék tartani, nem engedték.. :lol:

Gabbó,
tök jó, hogy jöttél!! hogy van az iskolás Zsombi, És Sári Kisasszony?

ezek a formák vannak meg nekem:
Kép

KépKép
Kép
gyuzso

nekem kacsa, nyuszi, ló(mármint forma), ha valakinek arra van igénye, átdobjuk Gyuzsónak.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Zsófi küldtem a módosítást. Esetleg eltudod nekem küldeni a mi polaroid képünket? Nagyon szupera tabló!!!!

Barbi:[/b] Igen a közös kép lesz a tablón.

Borsa: [/b]Köszönöm a leckét. Nagyon jól hangzik. Szeintem beszerzem a hozzávalókatés még karácsony előtt kipróbálom.

Gyuzsó: Nem is értem, hogy miért nem engedték a szüleid??? :) :) :) Én lestoppolthatom a csengő formát?

Kati : többször akartam kérdezni,hogy a Gozárhoz te a magánrendelőjébe vagy a kórházba jársz?

Memme: Hogyhogy karácsonyra már 4-en lesztek? Mégsem év végén jön Eszter?

Jázmin Istem Éltessen sokáig!!!![/color]

és minden Hófordulósnak boldog Hófordulót!!
[/b]

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Mi omst indulunk, csak gyorsan még szeretnék Jázmninnak boldog-boldog első szülinapot kívánni!!!

Közben feladtuk a poszter megrendelését, úgyhogy most már nincs lehetőség módosításra, sorry... Brigi, a tiedet megcsináltam :wink:
Annyi változott, hogy még ketten rákerültek, Satuk és a barátnőm Ági, akit kérdeztem, hogy lehet-e rajta. Bár senki nem válaszolt, remélem nem gond... :?
Emiatt kicsit át kellett rendezni a képeket, hogy mindneki rendesen elférjen, remélem senki nem sértődik majd meg, hogy máshova került... :wink:

Borsa, a receptet én is elmentettem, nagyon fincsinek tűnik!!! És nekem minden forma tetszik, talán a csillag vagy a szivecske a legjobban. De mivel mi csak hétfőn este jövünk haza, addigra már kész is lesznek a mézeskalácsok. Szóval mi mindenben benne vagyunk!!! :lol:
És köszi nektek Gyuzsóval előre is a sütögetést!

Na, tényleg megyek, majd ha megjöttünk küldök mindenkinek az új tablóból, kicsit nagyobb felbontásban, mint tegnap. De most már tényleg megyek!

Legyetek jók! :wink:

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Zsofesz, tuti nagyon!!! Bízom benne, hogy nem engem mozgattál át, én Gabbó és Gabi között nagyon jól érzem magam... :wink: KELLEMES HÉTVÉGÉT!

BOLDOG SZÜLINAPOT JÁZMIN ÉS GYÖRGYI!!! EZ A TI NAPOTOK!
vbea

Zsófi: Köszönöm a változtatást és én személy szerint nem haragszom, hogy még 2 ember felkerült a tablóra, sőt örülök neki.

Eni: Sajnálom,hogy februárig nem lesz netetek, azért ha tudsz, akkor nézzél be hozzánk!

KépKép

KépKép
cukorfalat

Sziasztok!

Szuper a tabló és a formák is jók lesznek. Bármelyik jöhet! :)

mtunde

Sziasztok!

Eni vagy még? Ha nem "találkoznánk" - minél gyorsabb berendezkedést, netet és jó alvásokat Beninek!

Igen, Ancsa már régen volt. :?:

Barbi, még bőven találkozhattok Erikávala szülőszobán... :) Hajrá.

JÁZMIN, ISTEN ÉLTESSEN!

Hogy négyen leszünk-e karácsonykor? Nem tudom, de tény, hogy mindjárt itt a 38. hét, legalábbis a papírforma szerinti. Én innen kezdve akár holnapután is lehet. Jósolgatunk is. És akkorák vagyunk már, és egyre nehezebb ez a két dudás egy csárdában. Főleg, hogy a csárda is én vagyok. Nem szeretném januárig kihúzni. Melinda is a 39. hét elején jött.

Az album szupi, de megírtam amúgy is.

Lányok, mikor megyünk be?

No megyek pakolni. Holnap költözés.

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
NAGYON jó lett a tabló.
Nekem tetszik. :lol:

Tényleg mikor mentek be?
Mi lehet hogy nem tudunk be menni :cry: :cry: :cry:
Viktorom kiütötte magát,olyan aranyosan alszik.

Jók legyetek,majd jövök.
V

valentina

Zsófi kérlek küld el nekem a képet,mert nem tudom mit írtál rá.
Köszönöm.

valentina

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?