A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Csajok, nagyon örülök, hogy megint tudtunk talizni, kár hogy csak ilyen kevesen voltunk! (jól kiveséztük a fiúk dolgát...!! ) :lol: :lol:
Cseka- kár, hogy hamar elmentél, igaz, én meg késtem!
Ági - már szépen látszik a pocak neked is! most szerintem jobb passzban voltál, mint a múltkor!

lépek, mert fáradt vagyok, majd holnap jelentkezem!

puszi mindenkinek!

(nem olvastam vissza, ezért sorry, ha nem reagálok vmire)
szépem

szederke - tök jó, hogy szomszédok vagyunk! :)
szépem

:D :D :D

Én is itt örömködök Szépem! Már elképzeltem a tologatós szép jövőnket! :D :D :D
szederinda04

A kérdés már csak az, hogy milyen babakocsit tologatunk majd..ikreset? hármasikreset? simát? Mindegy is, csak tologassuk! :)
szederinda04

Azt hiszem, én is eldőlök lassan, szép álmokat Nektek kedves aranyos DRK!!!!
szederinda04

Szép jó reggelt DRK!!!!

Gondolom, milyen jó lehetett a tegapi csacsogás!!! Lassan elkészül a DRK fórum-tali album-)

Nálunk a karácsonyi vacsi érdekes volt, a társaság tuti, de az ételek, hmmm... Nem igazán jöttek be.

Nóczikám, örülök, hogy túlvagy a csütörtökön és a fájdalom elviselhető.

Mit szólnátok majd egy közös mozizáshoz?

Sok puszi mindenkinek!
plümõ

jóóó reggelt!

kissé visszaolvastam végre.

Plümő - a moziban benne vagyok, csak stílust kell egyeztetni! :) kár h. nem tudtál jönni!

Manóka - te is lemaradtál sajna, no de majd legközelebb! eldőlt már, h január, vagy február?

Noczi - tényleg nagy hős vagy, nem is értem, hogy tudod ilyen "jól" felfogni a dolgokat..

Szederke - babatologós bevásárlás jöhet!!! minél előbb!!!!!

Cseka - én (is) nagyon izgulok már az első bébinkért!!
szépem

Sziasztok drága csajocskák!

Bocsánat,hogy tegnap nem jelentkeztem,de nagyon sok dolgom volt,este meg én is vacsizni/bulizni voltam,ma meg dolgozom :(
Annyira fáradt vagyok,a vendégeskedés jól sikerült,csak csütörtök éjjel is nagyon keveset aludtam,tegnap meg szinte semmit.
Még egy kemény hetem van és utánna jöhet a pihi.:)

Úgy sajnálom,hogy tegnap nem talizhattam veletek,majd küldjetek nekem is fotókat léccike!!!
Hiányoztok,remélem jövőre minnél előbb látjuk majd egymást!

Nóczikám!Örülök,hogy minden jól sikerült és bízom benne,hogy a pocid is minnél előbb rendbe jön.Ügyes kislány vagy!!!

Finchike!Szép hétvégét nektek!!!

Andikám!Nem írsz nekünk valami jó hírt???Olyan jó lenne,ha igaz lenne amit érzek!!! :wink:

Katóc!Mesélj majd!!!

Lányok!Mindenkinek gyönyörű hétvégét és boldogságos készülődést az év legszebb Ünnepéhez!!!

Smaccantás...
hanyatka

Hull a hó és hózik zik zik....:)
hanyatka

Cukorkáim!

Iszonyatjó volt a tegnapi tali!!!!:lol::lol::lol::lol:
Legközelebb nem maradhat senki távol, semmiféle igazolással!!!!
Mennyit kacagtunk!!!!!!!!!:lol::lol:
Eszembe jutott, hogy demonstráltuk a mi és hova és mekkorát mekkorába stb. dolgokat poharak, üvegek és egyén tárgyak felhasználásával:lol::lol::lol::lol:
Jaj és Yami, amikor jött a pincérfiú:lol::lol::lol:
Megkérdezte Yami, mit tud ajánlani, ami nagyobb ennél (itt félreérthetetlenül mutatott egy igen kicsiny mértete utalva...:lol::lol:) nagyobb?? :oops:
A fiú zavarba jött és jelentőségteljesen: Hááááááát...
Erre Yami: na és persze csokival leöntve...
Dőltünk a röhögéstől!!!!!!!!!:lol::lol:
Szederke! A fotó a díssszel??!:lol::lol:
Szépem, valld be, direkt csináltad!!:lol::lol:

IGEN! Tologassunk együtt nagyon!!!!!!!!!
MOZI: OK!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Én tegnap azonnal elaludtam... :lol: :lol: :oops: :oops:
Éjjel azt álmodtam, hogy volt két édes csemeténk, de nem azonos korúak. A nagyobb kb.2éves kislány volt, a kicsi kb.1éves fiúcska...
Cukikák voltak!!! Teljesen emlékszem az egész szitura, a csemetékre is, tündériek voltak, nagyon kis fehér bőrük volt, szöszik voltak. A ksfiúról nem tudtam, hogy fiú és belestem a nadidrágjába...:lol: Éppen megfelelő vastagságú zoknit kerestem a lábikójukra, rá is húztam, amikor felébredtem. Még soha nem álmodtam ilyesmit. Mit jelenthet ez??:lol::lol: :oops:
Jaj, de szép volt ez az álom!!! Remélem, hamarosan valóra válik!!! :oops:

Andikám!
Hányan lesztek szerinted??;-)
Mindenki úgy érzi, hogy többen, mint jelenleg... :oops: :oops:

Plümikém!
Te hogi vagi???;-)

Jaj, de izgi!!!

Cseka!
Olyan szép kis formás Danipocid van!!!!:D
Nagyon várjuk, hogy jöjjön a kis bak!!!!;-)

Ágica!
Te milyen egy fitt csajszi vagy!!!!:D
Olyan jó volt látni a fotókat!!!!! Köszi!!!!!!:-)
A kabalát is és a babafertőző puszikat!!:-)

Kép
bodza2005

Yami!
Nagggyon csinike voltál!!!;-) :D
Köszi, hogy aggódtál... :lol:

SzépM!
Annyira kedves vagy az ajikkal!!!!:-)
Még 1x köszi szépszemű!!!!!!:D

SzedrecskeTesó!
Cukor vagy nagyon!!! Köszi a mailt!!!
Detto!!!!!:D

Kép
bodza2005

Hanyikám!
Mit főzicskézel ma??
Kérek!!!!!!!!!!!!:D

Kép
bodza2005

Bodzikám!
Ebédelj meg,pihizzél,és utána készítsd a popód,4 körül csengetek!
Puszi addig is! :lol:
szurikáta56

Szurikátám!
De cuki vagy!!!:lol:
Rendben! Készítem!:lol:
Várlak!!!!:D

Kép
bodza2005

Szijja édes Bodzim!!!

Úgy sajnálom,hogy nem láthattalak tegnap!!!
Jó olvasni,hogy most is nagyon jól sikerült a tali!!!Csúcsok vagytok...csajok a csúcson!!!:)
hanyatka

Ú,ma sztem nem főzök,mert annyira fáradt vagyok,hogy hazaérek és alszom 1et,majd eszünk utána vmit valahol kinnt :)
hanyatka

Aranyos Hanyikám! :lol::lol::lol:

Kép
bodza2005

Ugye, milyen nyomi az idő?
Mármint szép a hóesés, csak baromi fáradtnak érezzük magunkat Hanyimmal!:lol:

Kép
bodza2005

írtam privit...
hanyatka

Én kész!!!:) Te is???
hanyatka

Totálisan...:lol:

Kép
bodza2005

Válasz ment. ;-)

Kép
bodza2005

Smacccccccccccccccccccccccc

Kép
bodza2005

enyém is... :)
cupppp
hanyatka

Lányok, tali fotók???????????????????????

bea
öreganyu

Sziasztok édesdrágáim! :lol:

Nagyon jó volt Veletek lenni tegnap és nehari, hogy olyan hamar el kellett jönnöm, de már a kicsi férjecske is nagyon hiányzott. :lol:

Jókat rötyögtünk, Dani bébi is biztos élvezte a ringatózást ettől :lol:

Szépem, Yami, sajnálom, hogy olyan messze voltatok tőlem és nem nagyon tudtunk beszélgetni, de azért jó volt látni Titeket!És Szépem, nagyon édi vagy, hogy hoztál ajándékot DaniMaci névnapjára, köszöni szépen!

Bodzusom, annak örülök végtelenül, hogy Veled dumcsizhattam, mostmár tudom, hogy ez hiányzott volna az életemből nagyon :lol:

Egyszóval szuper volt az este, feltöltöttetek megint!!!

Köszi mindent!

Millió Tsók mindenkinek!

Kép
cseka

igen, bodzz kűűűgy fotót!!!!!!

Cseka - nem lesz könnyű bak-bébivel! :lol: de most ez talán nem olyan nagy gond...
szépem

Ok, kűűűűdökkkk! :lol::lol:

Kép
bodza2005

Jaj, Lányok!
Olyan megható dolog történt velem.
Bejelölt iwiw-en egy gyönyörű lány. Nem jöttem, rá, a neve alapján, ki Ő, de megláttam az egyik képét és akkor, a névvel együtt azonnal rádöbbentem, hogy életem első munkahelyén, egy óvoda és egy iskola tartozott hozzám, Ő egy kis ovis volt, de nem logopédiára járt hozzám, hanem abba a csoportba, ahova néha bemehettem helyettesíteni az óvónénit (imádtak csoportban lenni a kis ovisok között). Ott volt egy kicsi lány, 4 éves, aki utált aludni és csak pislogott, mert mindig rászóltak, hogy csukd be a szemed, Ő pedig látszott, hogy fél ettől, talán attól, hogy amikor az Anyukája jön érte, nem veszi észre, minden esetre én nem kértem, hogy csukja be a szemét, csak, hogy pihenjen. Ő jelölt be, mire én leírtam ezt az alvós sztorit. Erre egy olyan megható levél érkezett, hogy még a Férjem is elérzékenyült, amikor elolvasta... A lány mindenre emlékszik, ami akkoriban történt, még arra is, hogy milyen pulcsim volt a kedvence, az illatomra, hajamra stb., elképesztő. Azt írta, én voltam Neki a legjobb dolog az oviban :-) és még sok nagyon megható dolgot...Kész vagyok tőle! Ha eddig nem tudtam volna, miért is ezt a hivatást választottam, most megkaptam volna a választ!!!! Döbbenet, hogy ilyen elképesztő mély nyomokat hagyhat egy pedagógus egy kisgyermek szívében, lelkében. Ha ezt minden pedagógus felmérné, biztosan másképp tennének jónéhány dolgot... Nagyon boldoggá tett a most már felnőtt nő, az akkori kis oviskám levélkéje!!!!!!!!

Csekám!
Hogy Te milyen édes vagy!!!!!!!!!!:D:D

Kép
bodza2005

Bodzikám!

El tudom képzelni, mennyire megható lehetett az egész! Szerintem ezekért a pillanatokért érdemes bármit is tenni, így érdemes bármit is tenni! Boldog lehetsz, mert a helyeden vagy, azzal foglalkozol, ami a lényeged. Nagyon sok gyereknek okoztál már boldog pillanatokat, eljött az idő, hogy a saját csemetéid is részesedjenek Belőled!

Jó éjszakát Mindenkinek, szépeket álmodjatok!

Szederke
szederinda04

Édes Szederkém vagy!!!!:D

Jó éjt kedves DRK!!!!:-)

Kép
bodza2005

mindenki vasárnapozik? jól teszitek! :lol:

Bodza - tényleg nagyon megható lehetett a levél! válaszolsz neki? bárcsak minden pedagógus így gondolkodna!!

puszi mindenkinek!
szépem

Jó reggelt DRK!

Sajnálom ,hogy ilyen rossz hírrel indítom a hetet itt a fórumon, de most már hivatalossá vált a dolog: nem lesz babánk karácsonykor :-(
plümõ

Szia Plümő, nagyon sajnálom, gondolom így még nehezebb lesz az ünnep... annyi megpróbáltatáson kell átmennie az embernek, mire végre megkapja kívánságát, de eljön az ideje, ha türelemmel vagyunk!! sok puszi!!
szépem

Kedves Lányok!
Mivel ez az utolsó napom a melóban és nem tudom, hogy jutok e gép közelébe az elkövetkező napokban, engedjétek meg, hogy ezúton kívánjak Nektek és szeretett családotoknak:

Nagyon kellemes karácsonyi ünnepeket, jó egészséget, sikeres, boldog, kitartásban, optimizmusban nagyon is bővelkedő, babazáporos, békés, boldog új esztendőt.

Kép

Manók lessék és teljesítsék minden kíváságotok.

"Csengessünk csengőkkel,
Szeressünk szeretettel,
Örüljünk, ha sírunk,
Ha ránk tör minden ember
S ha álul bántatunk."

További szép napot Mindekinek
Móni
moncso70

Szépem, köszi, aranyos vagy. Ma már jobb valamivel, a tegnapi nap nem telt éppen vidáman.

Nagyon helyesek vagytok a képeken a pénteki talin :-)

puszi
plümõ

Sziasztok!

Plümő! :cry: Sajnálom!

No, hova bújtatok? ( Mondom én, aki napokig nem jött....) Nem voltam, vagyok jól. Sokat szúrkál, fáj a pocim. Már arra gondoltam, dokihoz kellene menni. De mit láthatna, mondhatna?! Szóval inkább várok.. Meg félek.

Tali: Biztosan nagyon jól sikerült. A pincérfiú magához tért? Elég megrázó lehet ennyi nő kupacon. Ráadásul olyan szöveggel, amit tolhattatok?!

Pusziiiiiiii!

Kép
Kép
Kép
zel

Sziasztok!

végre van gépem!!! A múlt héten azért nem jöttem, mert sikerült kiborítani egy pohár tejet, ami folydogált.... nem részletezem...

Plümő, sajnálom! Örülök, hogy most már jobb picivel! A tegnapi nap nekem sem telt vidáman, mert délután semmi nem maradt meg bennem... ezt sem részletezem.
Moncsó neked is szép ünnepeket és sok meglepit a fa alá!

Bodzimnak köszi a képeket, jó volt látni benneteket vidám arccal!
Noczi a hősnő! Remélem jobban vagy picit minden nappal! Hát szerintem az ikerlátogatós álmod hamarosan valósággá válik! :-)
Még nem küldtél telcsiszámot priviben, hogy fel tudjalak hívni kép ügyben.

Katóc milyen volt a kirándulás? Fincsike libegtél eleget?
Nem jegyzeteltem visszaolvasáskor.... tuti kihagyok valamit/valakit... Ja mert már perzse rajtam kitört a kismami szenilitás, ne is kérdezzétek! Eddig is én voltam a varázsló néni, aki mindent elrak és nem találja. Most meg aztán!

Na menek dógozni!
sok puszi, meg ++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Kriszta
dobsakriszta

Az első dolgom az volt, hogy megnéztem, hogy vagytok.... Itt.

Aztán gyors kattogtam és és néztem a talis képeket! Szépek vagytok!!!!

Kép
Kép
Kép
zel

Kedves Lányok Sziasztok!

Megjöttünk a csúszásból tegnap éjszaka, sok szépséges hófödte csúcsot láttunk, minden nagyon szép volt és jó is! Szikrázó napsütés és naggyon hideg! Hihi. Nagyokat sétáltam ( helyetted is YamiYami ) és gőzgombi is volt ( helyetted is YamiYami ).

Nóczi, örülök, hogy túl vagy a dolgon, és annak még jobban, hogy lelkileg így viseled.

Remélem, hogy Krisztabébik és Ágibébik és Csekabébi is nagyon jól van. Csekához szívesen csatlakozom én is szülésileg segítőnek! 

Beus, én csak most olvastam el tüzetesebben ezt a recipét sportilag, ki fogom próbálni!

Hanyatka, azért néha egy picit pihizzél is ám, mert aztán szétesel, oszt nézhetünk. Lassíts. Remélem az ünnepek alatt lesz alkalmad egy jó adag lustizásra.

Tatusom, neked puszik, a januári kezdéshez sok szerencsét, de előtte azért még ott vannak a szupi ünnepek!

Plümő, annyira nagyon sajnálom. Mész még idén apánkhoz, azért megvizsgál, vagy már csak januárban találkoztok? Kívánom, hogy az első nap fájdalma hamar elmúljon, és karira már előre tudjál nézni. Puszik.

Andika, te édes szöszke lány és Szederke. Itt ülök összeszorított öklökkel, már alig van bennük vér. Annyira szeretném, ha legalább Ti jó hírekkel jönnétek.

És végül Bodzi és Zelka! Lassan itt van a Ti időtök is. Remélem csupa pozitív gondolataitok vannak.
Bodzi, szuperek lettek a képek, nagyon köszönöm Őket. Sajnos mi nem sokat csináltunk, amit csináltunk is azon pedig én nem vagyok rajta. Úgyhogy ez most így alakult.
Egyébként én is olyan furikat álmodtam a hét végén. Először azt, hogy Anyum, aki januárban tölti a 60. életévét terhes volt , aztán meg azt, hogy feküdtem a Dévisznél valami vizsgáló asztalon, rámnézett, és azt mondta, hogy maga terhes. Mintha valami látó lenne!  Asszem túl sokat foglalkozom ezzel a témával! 

Egyszóval Andi, Szederke, Bodza, Zel millió drukk és puszik!

Szép napot!
finch

Hoppá, Szépem és Zsembi kimaradt! Neharitok! Ez azért van, mert csúnya vagyok és a Zsembi táblicskuból puskáztam és ott nem vagytok benne. Jajajaj. Mivel most veletek sem történik élesben action, azért nektek is nagy puszik.
finch

Jó reggelt!

Sokan téli álmot aludtunk a hétvégén-:))

Nagggyon jól sikerült ismét a tali, reméljük a kismamik megfertőznek már minket babavírussal.

Köszönjük a képeket Bodza, nagy boldogság lehet ilyen levelet kapni ennyi év távlatából, dehát az igazi pedagógusok megérdemlik!!!!

Plümek: sajnálom nagyon, de fel a fejjel, majd jövőre beindul a babazápor

Kriszta: jobbulást Neked-:))

Moncsó: nagyon köszönjük a jókívánságokat, Nektek is hasonló szépet, jót és mielőbbi babasírást kívánok :D

Zel: kitartás, pár nap már csak, a hasfájás, az jóóót is jelenthet, beszélgess a babákkal...szorítunk.... :D

Anikó
tatulány

Finch: örülök, h jó volt a lebegés-:)) hideg és hó az itt is volt.
Milyen a gőzgombóc?

Macskuszomat mikor szombaton kiakartam engedni , megérezte a hideget és elkezdett fúúúújni, aztán meg emelgette a talpait a teraszon.....nem látott még havat a drága :D :oops: :D

Anikó
tatulány

A gőzgombóc az olyasmi fincsiség :-), mint a knédli, mármint a tésztája, úgy is gőzölik, mint a knédlid, a belsejében lekvár van, a tetjére pedig olvasztott vajat, vagy vaníliasodót öntenek és megszórják mákkal. Lehet, ez egy kicsit nem jól hangzik, :D de nagyon fincsi!
finch

Már hogyne hangzana jól Fincsike! :D alig várom a január 24-ét amikor mi is megyünk síelni! nem kell megijedni én sétálni fogok anyósommal meg a szomszéd babát váró lánnyal.
De a gőgombócra már most be vagyok indulva!!!! az hagyján hogy lekvár benne, de SZILVALEKVÁR!!!! huh de éhes vagyok.....
Zelecske jó végre hallani felőled! a szúrkálás tényleg lehet jó! :-) nagyon izgulok érted is!

Menek enni!
puszi
Kriszta

jaj Fincsi de irigyellek a hétvége miatt! :oops: :D
dobsakriszta

Drága Lányok,

Örülök, hogy jó hétvégéje volt majd mindegyikünknek. Sajnos az enyém is, mint Plüminkké vasárnapra rosszra fordult. Megint szertefoszlott a reményem.

Reggel jártam fenn a rendelésen. Elindult valami, de aztán valamiért meggondolta magát. Nem volt könnyű ezt feldolgoznom.

Finchi ne szorítsd tovább a kezeid kékre. Illetve Bodzi és Zel miatt mindenképp.

Köszönöm mindenkinek kedves törödést és drukkokat.

Ma még dolgozom, holnaptól teljes karácsonyi készülédésre adom a fejem.

Pusszantás mindenkinek avagy Yamisan Smaccantás
andi67

Andi :(
Nagyon sajnálom.
Egyre inkább foszlanak szét a remények? Az nem lehet, hogy senkinek nem sikerült most sem! Hát milyen erők irányítják ezt a világot?
Nem tudok okosat és jót.
Andikám. Szederkével nem találkoztál?
finch

Kriszta, akkor én is irígykedhetem a pocód miatt? Ugyen nincs hari? :D
finch

Andi! Azért jössz közénk mert nem dolgozol! Ugye?
finch

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?