A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 Juniusi kismamik

Szia Kriszti!
Örülök, hogy jól vagy! Ne aggódj, hamarosan újra örülni fogsz egy új angyalkának. Kitartás!!

sz.andi

[quote="sz.andi"]S írta:sz.andiziasztok!
Én nem is vagyok a táblázatban.. :(
Na nem baj. Azéjó nézni ezt az összesítést!

Írtál nekem adatokat?
Vendég

Szia Kriszti!

Nagyon örülök,hogy jól vagy,már amennyire jól lehetsz!
Sokat gondoltam rád!
Örülök,hogy bejelentkeztél!
Vigyázz magadra!
Nemsokára újra itt leszel velünk mint boldog kismami!!! :lol:
Addig csak azt tudom írni mint Andi:KITARTÁS!!!!!!!!!

Szia

Kép

Kép
ibm

Igazad van, nem. Eszemben sem volt. Hát ez van. :D Kicsit szétszórt vagyok.
Andi, Kazincbarcika, Városi Kórház, 27év., 1. baba. Azt hiszem ennyi kell. Köszikee!

sz.andi

Sziasztok!Ma voltam dokinál!
KISFIAM LESZ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D :D :D :D :D :D :D :D
Nagyon boldog vagyok!!!!!!!
Vendég

Kép
Vendég

Kép
Vendég

Sziasztok!
De jó neked Móni,te már tudod!!!

Gigi a cumis mit jelent???

Mindenki:,normális gatyát keresek szilveszterre?Kismama gatyát de nem a hagyományos indigókék farmer kinai kinézetű.
Csizmanadrágot mondjuk.
DIVATOS kismamaruhákat hol lehet venni?
Vett már valaki?
Fölső nem gond mert az
"orsay" ban is minden mell alatt húzott,szint direkt kismamás.
Már vettem is,az megvan...
Vendég

Sziasztok!

Moni! Nagy nagy gratula a kisfiadhoz!
4 d-n voltál?

Bárány! Szerintem bármelyik bababoltban,legalábbis én ott vettem!
Sok sikert!

Kép

Kép
ibm

Sziasztok!

Móni! De jó! Gratulálok! :lol: Már én is várom, hogy mondjanak valamit, de az orvos csak az AFP eredmény után akar uh-t csinálni. :cry:

Kriszti! Örülök, hogy jobban vagy. A lelki gyötrelmek mindig fájdalmasabbak, mint a testiek, de kívánom, hogy gyorsan túl legyél rajta.

Tamaraildi! A 12. heti vérvétel sem szentírás! Szerintem az AFP és az utána következő uh talán többet fog mutatni. Ha még mindig bizonytalan a helyzet, ott van az amniocentézis.

Nekem az utóbbi időben akkora az étvágyam, hogy egy egész disznót fel tudnék néha falni. :roll: Két hét alatt híztam két kilót. :shock: Hiába mondogatják, hogy egyek inkább gyümölcsöt meg zöldséget, ezeket nem kívánom és hiába eszem ugyanúgy éhes maradok. Na, akkor jön a kenyér meg a tészta, amitől jóllakok egy kicsit. De csak egy kicsit, mert pár óra múlva kezdem előről. :roll: :twisted: Még hátra van 24 hét! Mi lesz így velem? :roll: Nagyon remélem, hogy ez csak egy átmeneti állapot.

Akár azt hiszed, hogy meg tudod tenni, akár azt, hogy nem, igazad lesz!
Kép Kép
montana

Bárány!

Én a C&A-ban vettem egy fekete csizmanadrágot, teljesen jó anyag, tök jó szabás és csak 3500 ft volt. Rám egyelőre nagy még, mert a pocakrészét nem töltöm ki. :roll: Pedig én is ezt szerettem volna felvenni a karácsonyi céges buliba. De én egyelőre a saját régi fekete nacómba megyek. :roll:

Kép Kép
montana

nacómba=nacómban :oops:

Kép Kép
montana

Bárány
http://kismamaruha.lap.hu/
2in1 és a mammystic nagyon szuper :lol:
Cumi: lesz rózsaszín is :lol: :wink:

Én már hetek óta kismama-nadrágban járok...
Vendég

Sziasztok!
Gigi,ezek ku..a jók!!!!!Nagyon tetszik,szerintem fogom venni a fáratságot és elmegyek egy boltjukba,végre láttam csizmanacit,és normális farmert!!!
Köszi
Ja mostmár leesett,értem a cumit... :D
Vendég

Sziasztok!

Én is megnéztem azokat a kismamás boltokat, tényleg vannak állati jó cuccok. Csak persze az ember sajnál ennyi pénzt költeni egy olyan ruhadarabra, amit max. 4-5 hónapig hord.

Pedig egyre inkább csak a kismama göncök jönnek rám, eddig kismama övvel a régi nacikba jártam, de ez kezd gond lenni.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Kedves Montana,

köszönöm a választ, azóta érdeklődtem több orvosnál, azt mondták még igazodhatnak az eredményeim.

Van itt valaki, aki június végére várja a babát?

Ildi
tamaraildi

Sziasztok!
Köszi szépen, hogy felkerültem a táblázatba. Azt elfelejtettem írni, hogy 2008. június 06.-ára várjuk Mogyorót.
Egyébként én is vettem egy terhes gatyót, már azt hordom. Még feljön rám a sima gatya is, de ha leülök nagyon nyomja a hasamat és fáj. Így sokkal kényelmesebb.

sz.andi

[quote="tamaraildi"]
írta:
tamaraildiVan itt valaki, aki június végére várja a babát?

Ildi

Kicsit nézz feljebb... ott a táblázatunk!
Abban megnézheted... :wink:
Vendég

Szép estét mindenkinek!
Köszi a gratulákat!
Gigi marha jo a kék cumis dolog! :D
Orsitigris hol lehet ö is tegnap volt 4D-n!
Nem?
Lehet már ö is tudja a nemét! :)
Vendég

Ja a férjével mentek hétvégézni! :oops: :oops:
Vendég

Sziasztok!

Móni - de jó neked!!!! Gratulálok a kis kukishoz!! :D Én is úgy várom már az uh-ot, de még elég sokára lesz.

Orsiék 3 napig wellnes-eznek! :D Nekik is jó, ha már itt tartunk! :lol:

Hogy álltok a kari ajándékokkal? Én már kivagyok ettől a tömeghisztériától ami a bevásárló kp-okban és a hyper-ekben van! Ilyenkor hiányzik a kisvárosi légkör... Itt és most megfogadom hogy jövőre mindent megveszek novemberben, ha belegebedek is!!!! :twisted: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukk!

Kriszti - örülök, hogy már "jól" vagy, remélem hogy hamarosan újra kismamaként üdvözölhetünk körükben. Vigyázz magadra és pihenj sokat!

Móni - Nagy gratula a kisfiatokhoz! Érezted? Név van már? Mi is nagyon kiváncsiak vagyunk már, de azt hiszem ezzel nem vagyok egyedül.

Bárány - a Westendben találtam egy tök jó kismami boltot, ha nerm tévedek: Góly Kismam bolt, az alsó szinten van, középen a New Yorkerrel szemben a mozgólépcsőnél, ahogy lejössz. Tulajdonképpen nem olcsó hely, de nagyon jó minőségüek és szépek a ruhák, szerintem egyszer megengedhetjük magunknak. Én ott vettem kismami nacit, már vagy 3-4 hete abban járok, mert a régi cuccaim nem jöttek rám, kényelmetlen volt hasamnál. A 2in1 nekem nem tetszett, de talán csak az riasztott el, hogy éppen akció volt és tömve volt az az egyébként sem túl nagy bolt, szóval elment az egésztől a kedvem. De nézz szét, remélem találsz valami szépet!

Montana - se te, se mások, ne aggódjatok a kilók miatt!!! Mit nem adnék érte, ha tudnék hízni!!! Nekem még semmi nem jött fel, bár úgy nézek ki, mint egy hordó! Ez normális? Valaki nyugtasson meg!!! Kezdem félteni a babánkat, hogy éhen hal! Bezzeg máskor könnyen jöttek a kilók, de most???

Ja, egyébként én még dolgozom, a múlt héten közöltem bent a nagy hírt, jól fogadták. Voltam a héten a védőnőmnél is és megnyugodtam, mert egy nagyon aranyos és kedves nő.

Majd igyekszek visszaolvasni, mert nagyon el voltam havazva.

Wera - a tömeget én sem bírom jól, már csak a szédülés miatt sem, de lassacskán már a finisben vagyunk, már tényleg csak egy-két apróság kell. Fánk még nincs, az nagy menet lesz, mert eléggé válogatós vagyok. Nagy is legyen, szép is legyen, formás legyen...stb. Tudtok jó helyet???

Gigi: Gratula a pocakodhoz, igazán szép! Én is gondolkodom, hogy rakjak-e fel.

Manka

Manka

Kép

Kép
mankabi

Mankabi!
Köszönöm a gratulát!
A kérdésedre hogy éreztem-e a válaszom nem.
Fogalmam nem volt de még sejtésem se. :roll:
Férjrm a 12.heti ultrahang után azt mondta hogy 100% hogy fiu.
Hát nagyon bejött neki. :D
A neve Botond vagy Bendegúz :) .
Még egy pár hét és te is tudhatod a nemét,persze ha a babád is úgy akarja! :)
Én szoritok hogy úgy akarja! :oops:
Vendég

wera

Nekem is lejár a szerződésem.
:cry:

Azt mondták előtte min. 1,5 hónappal írassam ki magam ,hogy kapjak rendesen GYÁS-t meg GYED-t? Titeket simán kiírtak v. kell indokolni?

Te is így tudod? Köszi az infókat

Amikor megtudtam azt h kell munkaviszony a szülés idejére is elég sokat sírdogáltam éjszakánként.

Kriszta

Kép
kritta

Sziasztok!

Most jöttem meg a nyelőcsövön keresztüli szív UH-ról. Nem volt túl kellemes, de ki lehetett bírni. A lényeg: monden oké a szívemmel!!! A doki szerint nagymama koromban kell újra a szívemmel foglalkoznom. :)

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Bogi,de jó neked...én már szinte nem tudok az ágyból kikelni a szivem miatt..
De felénk egy komolyabb vizsgálatra csak akkor jut el az ember ha már legalább félhulla
Vendég

Bárány! Engem a háziorvos utalt be az ultrahangra, és a kardiológus erre a nyelőcsövön keresztülire. Esetleg próbálj meg Te is a háziorvosodtól kérni beutalót!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Szia Bogi
Engem már nagyon rég küldözget a háziorvos,legutóbb 2 éve küldött kivizsgálásra,de ott is csak rendes ultrahang volt.
Annyit tudtak mondani,hogy mivel sovány vagyok(már nem),kicsi a testem kicsik a belső szervek is,de amúgy nem láttak semmi elváltozást.A 24 órás EKG kimutatta a ritmuszavart de azt mondták tanuljak meg élni vele...köszi
Vendég

Szia Bárány!

Ja, hát ez kedves...Ennyit az orvosokról.
És most, hogy a terhesség miatt jobban dolgozik a szíved, még szarabb, mi?
Szegény!

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!

Beszéltem ma a nőgyogyival, megjött az AFP eredményem, ami teljesen jó lett. :lol: Az értékre már nem emlékszem, talán 0,95. :oops: Január 7-én kell mennem a következő genetikai uh-ra és akkor remélem azon kívül, hogy teljesen egészségesnek találják, talán a lába közé is be tudunk kukucskálni. :wink:

Bárány! Most, hogy terhes vagy, nem küldtek újabb kivizsgálásra?

Kép Kép
montana

Sziasztok!

Megjöttünk!
Egyelőre csak pár szóban:

RÓZSASZÍN CUMIT KÉREK A NEVEM MELLÉ!!!! :lol: :lol: :lol:

Határtalanul boldogok vagyunk!!!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Holnap jövök bővebben,szuper kép is van!!!!

Kép
orsitigris

Orsitigris!

Én is csak gyors benéztem!
Nagy nagy gratula nektek,már nagyon vártam az eredményt!
Akkor holnap!

Kép

Kép
ibm

ORSIIIII!!! ÓRIÁSI GRATULA NEKTEK!!! Várjuk a képet!! Van már befutó nevetek? :D Ó, de irigyellek hogy már tudod! :wink:
Vendég

Montana - mikor vették le neked a vért az AFP-hez? Úgy látom nagyon hamar kész lett, nem? Nekem 2 hetet mondtak :?
Vendég

sZIASZTOK!
Bogi tényleg szar!!A terhesség rátesz egy lapáttal.Nem nagyon akarok menni a kardiológiára mert úgy is1-2 hónap várolista van
Addig talán elmúlik...reménykedek
Nem semmi ez az egészségügy...na ők is rátesznem 2 lapáttal nehéz helyzetükre..(nem politizálok :oops: )

Montana,de jó neked,hogy már ezen is túl vagy...

Orsi,gratula a pink cumihoz :D
Vendég

Sziasztok Pocakosok!

Elnézést, hogy sokáig nem írtam, de először kissé depressziós hangulatban voltam, aztán még ott volt az esküvőnk, nászút, meg az új lakásunk átadás-átvétele :) Minden a lahető legjobban sikerült! Mostanra már rendeződni látszanak a dolgok, így remélem most már gyakrabban be tudok kukkantani :)

Nagyon gratula mindenkinek, aki már tudja a Picúrja nemét, és üdv minden újnak.

Dec.28-án megyek AFP-re, mert ultrahangra, már nagyon várjuk, hátha látunk valami újat:)

Nagyon jó a kismama ruhabolt tipp, azt hiszem a 7végén elmegyek körülnézni!

Mindenkinek szép napot, vigyázzatok magatokra!

Melus

Kép
melus79

Szép napot mindenkinek!

Először is kezdeném azzal,hogy a kisfiamtól csak sikerült elkapnom a szörnyű vírust ,ami a mi hétvégénken teljesedett ki rajtam (hát hol máskor??).Influenzaszerű megbetegedés,láz ,végtagfájdalom,erős náthaszerű orrfolyás (ma már kapok levegőt az orromon :lol: ),tehát a hétvégénk 3 napjából másfelet símán végigfeküdtem,ugyanis fel sem bírtam kelni. Hamarabb haza is jöttünk,itthon még tegnap feküdtem,ma már fel-fel kelek...Gyógyszer nuku,csak egy kis orrcsepp,meg az Algopiryn levitte a lázamat.Enni nem bírtam,most újra a kezdősúlyom alatt vagyok... :( Kész őrület... :(

De mindez (hála!?) csak az UH után erősödött meg,tehát az UH-ra még el tudtam menni.
Most már tényleg egy kicsit jobban vagyok,babó is mocorog,úgy gondolom (remélem),hogy őt azért nem érintette olyan rosszul ez a betegség,mint engem.

TEHÁT:
A 4D Genesis-t csak ajánlani tudom!!! :lol:
Amint felfeküdtem az ágyra,a babó 10 perc után szépen bealudt.Hiába fordítgattak jobbra meg balra,nem akarta mutogatni a magát.Fel kellett kelnem,sétálnom kellett,még kávét is főzött a hölgy,csokival etetett,hátha kicsit mozgásra bírjuk a csöppséget.
Ilyet mikor csinálnak egy UH vizsgálaton?????????????????????
Utána már mocorgott.Sok képet csinált (45-öt),meg van egy órahosszás DVD-nk,de a korából kifolyólag nem lettek túl jók,némelyiken egy kicsit "alienes".Azt mondta a hölgy,hogy a legjobb fotók a 26-28.héten készülnek,később már szinte nem is érdemes. (majd visszamegyünk...)
Az első fél órában méregette,fotózgatta,a második fél órában pedig a nemét kutattuk.Nem semmi volt kideríteni...!!! :wink:
3-an könyörögtünk egy klassz terpeszért.
De végül beterpesztett,mintha ráült volna egy üveglapra.

A hölgy egyértelműen rámondta,hogy kislány!!! :wink: :wink:

Íme Őnagysága 121 grammosan:
Kép

Kép
orsitigris

Orsi!
Nagyon nagyon gratula a kislányhoz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ugy emlékszem azt szeretettek volna,ugyhogy gondolom most a fellegekben jársz! :)
A kép is nagyon jol sikerült.
Mi Január 9.én megyünk 4D-re,De nagyon durva hogy 15 hetes vagy és ilyen jol látszik a képen.
Biztos ö is része akart lenni a karácsonyotoknak mármint ugyértem hogy megmutatta magát ilyen szépen. :D :D :D :D :D :D
Vendég

Sziasztok!
Orsi gratulálok a kislányhoz! Tényleg nagyon jó a kép, jó látni, hogy az enyém is kb ilyen lehet most 15 hetesen. :D

Én ma megyek este a dokihoz, remélem látjuk a drágánkat.
Most délután megyek a védőnőhöz, jövő héten AFP-re.

Melus, Bárány Nektek nincs vonalzó? Tessék csinálni! :wink: :D

Kép

Kép

köv.UH:március 23.
buci79

Sziasztok!

Én is jövő héten megyek AFP-re, és január második hetében lesz aktuális a 18. heti Genetikai UH. Már nagyon várom!!! Kiváncsi vagyok a kis lurkóra, hogy mekkora most, meg fiú vagy lány-e?

Az is jó lenne, ha lassan érezném a mozgását, az megnyugtató lenne.

Bogcsa
Kép

Kép
d. bogi

Sziasztok!
Orsi nagyon jó a kép!!!
Tényleg nagyon rendesek a 4D-sen...

Ma ismét rosszul voltam kb fél órán keresztül a szivemmel.
Néztem a vérnyomásmérőn 250-el rebegett a szivem,mert ezt szivverésnek nem nevezném..
Nem akartam mentőt hívni így a férjemet rángattam haza a melóból,de mire hazaért jobb lett(egy kicsit)
Közben bennem a para,hogy a magzat túl éli e??
Vendég

Bárány!
Nagyon durván nyomod!
Miért nem mész orvoshoz a sziveddel?
Vagy voltál?
250!!!!!!!Nagyon sok!
Vigyázz magadra te nöööööööööööööö!!!!!!! :)
Vendég

Ami azt illeti már kezdtem azt hinni,hogy kampó... :?
Igen el kéne menni orvoshoz (ismét),de már bőszít,hogy 14 éves korom óta találgatnak,de semmi érdemi...
Vendég

Jajj ne gondolj ilyenekre!Nem tudok mást mondani mint irány a doki!
Fiatal vagy még medg hát ott a baba nehogy hagyd ezt a problémát,az ilyet meg kell oldani.
Hát gondolom hogy eléggé unod hogy 14 éves korod óta nem találnak semmit na dehát mégis csak nem akarod hogy kampeca legyen!
Jajj nehogy félre érts ám nem akarok okoskodni csak olyan ilyesztö ez a 250-es szám.
Vendég

Dehogy értelek félre tényleg nagyon jó lenne már megszabadulni ettől a nyomorult szívbajtól
A legutóbbi kivizsgálás alkalmával szóba került,hogy esetleg egy katéterezés megoldhatná a problémám,de ez csak beszéd szinten.
De szerintem azt ilyenkor nem csinálják
Vendég

Sziasztok!

megpróbáltam vonalzót csinálni. Ha nem sikerült, ami mindjárt kiderül, valaki most olvas, kérlek írja meg, hogy hova kell bemásolni a kódot!
Köszönöm szépen.

Melus

Kép
melus79

Sikerült :)

Melus

Kép
melus79

melus!
Hát sikerült a vonalzód! :) :)

Bárány!!!!
Neked viszont még mindig nem!!!!! :roll: :shock: :D