A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » Hőmérősök babásai és a többiek

Hahó!

Karácsonyi készülődés? Hahha! Van is nekem annyi időm meg erőm, hogy karácsonyra készülődjek! Nem bírok és nem is merek már messzire menni a fősulitól, mert itt van mögötte a klinika, tömegközlekedni meg már nem merek... Tegnap a bankban ott ácsorogtam a gigapocakommal, senki nem adta volna át az ülőhelyét, amíg vártunk. :twisted: Ezek után nem merek tömegközlekedni. Nálunk lehet, csak késői karácsony lesz, ha már megvan a béjb.

Megjöttek a bútorok, hát elég érdekesek. Egy-két elem más színű, mint a többi, és képtelenség összeszerelni, hívnunk kell külön emiatt egy asztalost. :twisted:
Interneten már nem is dühöngök, kiderült, az a gond, hogy a tévé a párom nevén van, a net meg az enyémen lesz, így kötnünk kellett egy szerződést párommal meg a tévésekkel, amiben a párom beleegyezik abba, hogy az ő tévékábelét használjam internetezni. Komolyan már csak röhögni tudok ezen. :roll: Ja persze az idén már nem lesz meg a net, minimum 3 hét a várakozás, pedig a szerződésünk már hat hete megvan. :twisted:

Boni, visszaszámlálás? :lol: 5...

Tegnap majdnem elindultunk a klinikára. Gondoltam, hónapok óta először, főzök egy fincsi vacsit. Nekiálltam túrós csuszát főzni meg gofrit sütni, erre kezdődtek a fájások. Á mondom, ez semmi, aztán már majdnem ottmaradt a vacsi félig megfőzve. Baromi gyorsan felerősödtek, aztán csak megvacsiztunk, lefürödtem jó forró vízzel, még tusoltam is direkt a pocakomat, aztán lefeküdtem, párom nézte a tévét, én mértem a fájásokat, aztán 5-6 percnél már majdnem indultunk, aztán volt pár 3 perces, aztán megint 5-6, aztán fél egy felé elaludtam.
Szóval baba összenőtt velem, bár nem is csodálom, ebbe a hidegbe én is inkább bent maradnék.

Kép
szilcsi

Szilcsi drága! ki fog jönni meglásd! :lol: addig is kitartás te gigapocakos! már várom ceni mikor teszi fel a képet!

hmm túróscsusza nyami nyami!

Igen visszaszámlálás... lehetne már idő :lol:
Vendég

Na akkor ide is egyet:

Kép

Kép
szilcsi

Szilcsi: szép a pocid nagyon!!!!! :D

"Reményből él a vágy s meghal, ha nincs remény.”
snufi

Szilcsi jaj de szép a pocid! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

na,amire még emlékszem... :?

Tontica

Tuti a kép,feltétlenül meg fogom Villőnek mutatni!!! :D:D Szt tetszeni fog neki :):
Örülök,hogy Alex gondjai megoldódtak,úgy látszik,ő a nagyobb,neki kell is a több kaja :wink:!

Robcsi

Milyen az a abevásárló-kocsi? :wink: hogy nem fér bele két gyerek :D!Tessék reklamálni!!! És ha nem beleteszed a hordozót,hanem keresztbe ráteszed? No igen,mondjuk a cipős dolog megfontolandó :roll: Igaz, az áruk sem tiszták,de azért ugye mi mindenben császkálunk,ki tudja :?....
Azért kitartás!!!! :):)

Szilcsi

Látom,megint csak majdnemszültél meg :D!Hát hallod,lehet,hogy kihúzod a végéig,ez már csak így szokott lenni :wink:!Egyébként meg szt nem is olyan nagy a pocakod,mint ahogy gondoltam,ha már ijesztgetnek itt a hatalmas babával!!lehet,hogy is lesz olyan nagy :wink:!Hát csak takaríts szorgalmasan,jöhetsz ide is :D!
Suliban még nincs nagy hajtás(mármint munkahely),majd januárban,amikor mindegy gyerek javítani akar :?...azt imádooooom! :(

Boni

Készülődés :D!Ja :D!A holnapi vizsgára :?.... Meg jövő héten 3-ra :?.....
Na de Te készülődsz???Lassan itt a nagy nap :)!

Lányok,holnap szorítsatok délelőtt,mert egy brutál vizsgám lesz!!!!Persze írásban :?...

Na mentem,puszi!

anyapoc

Ja,Tontica

Megnéztem a csöppeket,nagyon édesek!!!! :):):)

anyapoc

Anyapoc Kép
Vendég

Dedim elment, most jon a vilagvege. :roll: :shock:
Anna olemben, Alex alszik (remelem sokaig!!!) Rate suliban de mi lesz ha mind itthon lesz es mind egyszerre sir?! :roll: :( :? :evil: :lol:

Boni: takarot az itteni vasarban vettem mert ugyanolyan mintaju mint a fuggony csak mas szinben, csinaltam kepeket Rate szobajarol, az albumban van! Amugy otthon Mo-on meg sokkal szebb takarok vannak! :wink:

Anyapoc: nagy, nagy drukk es egy kalappal!!!

Szilcsi: ne akard hamar megszulni, jo ott bent Neki! Nagyon szep a pocid! Jo nagy mar!

Alex mar ket ejszakaja reggelig alszik kajcsi nelkul de felek csak azert mert a betegseg miatt nincs etvagya, bar nappal van, majd meglatjuk! Remelem ez igy marad es mindket baba reggelig alszik.

KépKép
KépKép
tontica

Köszi lányok! :)

Sikerült :).Azt ugyan még nem tudom,hányas,de szt elég jó lett :).Hát volt értelme fennmaradni,meg tanulni egy csomót :).

Pusz!

anyapoc

Jó reggelt!

Tonti nmmost kezdődik a neheze? dédi nélkül? de ügyi avgy, megoldod!

Anyapoc dejó gondoltam Rád!

Szilcsi még 2in 1?

CEni, BAli, OKR?

Én nálam tanyát vert Vuk pajtás... :cry: :lol: :cry: :lol: de sejthettem volna, anyukám is h....s volt
Vendég

Boni

Hja kérem,semmit nem adnak ingyen :lol: :lol: !Mesélni én is tudnék :?....

anyapoc

Anyapoc mesélj! :wink:
Vendég

OK...Te akartad :D!

Bulcsúval kb 6-7 hetesen sikerült kikapnom a dolgokat.Először azt sem tudtam,mi bajom,mert nem konkrét hányingerrel indult,hanem fulladással.Úgy éreztem,nem kapok levegőt.Aztán nagy kínlódások közepette meglátogattam a wc-t és onnantól már stimmelt a dolog :).A nyakam baromi érzékeny volt,elég volt,ha a hajam odaért hátul a tarkómhoz,már hánytam...így maradt a fodrászos megoldás :D!Nem tudtam magasnyakú pulóvert hordani, a sáltól irtóztam...mindenzt januárban és februárban képzeld el :D!Szagokra nagyon érzékeny voltam....Ha a hasamon volt valami,nadrág stb,akkor megint csak jött a hányinger... :?....Volt,hogy jóízűen megettem valalmit és szinte azonnal kijött...
Rájöttem,hogy az ingert meg tudom előzni,ha mentolos dolgokat eszek,vagy ha valami cukorkát eszegetek.Maradt a tik-tak,ami egyrészt az összeszoruló,fulladás előtti torkomat segített "kiengedni",másrészt midnenféle öklendezéstől megvédett.A suliba is így tanítottam,mindig volt nálam egy dobozzal.vagy teát vittem be,hogy amikor bemegyek az "oroszlánbarlangba",ne hánnyam el magam azonnal :?...Nem volt szabályos,de muszáj volt.Mondtam a főnökömnek,hogy választhat :D!A gyerekeknek is emgmondtam,miért teszem,nem is ellenkeztek :D!

Azt hittem,ennél rosszabb nem lehet,bár igazából túl sokszor nem is hánytam...

Míg nem terhes lettem Villővel :)!Vele alig töltöttem be az 5. hetet és már jelentkezett is rókakoma...Még a dokinál sem tudtam kivárni a soromat :?...
Aztán mennem kellett táppénzes papírért,mert egyszerűen lábra is alig tudtam állni...Röhej volt,mentem az SZTK-ba,még papírom sem volt a terhességről(illetve egyszer voltam,ahol látták a petezsákot,de akkor még nem adtak róla semmit...),de már táppénz kellett :D!A doki is nagyot nézett és kicsit megszeppenve mondta,hogy azért csinálna egy UH-ot...mondtam,hogy persze-persze :D!
Nos,amilyen jól kezdődött,annál rosszabbul folytatódott :).6 hétig tk minden reggel hánytam.Azt hiszem,túl sok volt a savam és amíg az ki nem jött,nem tudtam mit tenni.Alig bírtam felkelni,egész nap aludtam volna,ha lehet.Ha mennem kellett valahová,az felért a kínzással.Sajna itt a tik-tak nemjött be,így egyeteln megoldásként(mert százféle dolgot kipróbáltam), a CBA-s dobozos rágó jött be,bár az is csak ideig -óráig :).
A dárga férjem istápolt,főzte a zacsis leveseket(mert csak azt tudtam megenni)... :)

Aztán ahogy jött,szinte úgy is ment,12. héten szinte el is illant.Akkor költöztünk,arra emlékszem.Aznap reggel is hénytam egy jót,majd jóízűen megettem a szalámis szenyómat és kezdtük a pakolást :).

Érdekes,hogy Villőnél így hamar elmúlt (bár ez is relatív :?), Bulcsúval majdnem a harmadik harmadik voltak hányingereim,rosszuléteim,bár vele nem sokat hánytam...

Hát már az elején mondták a csajomra,hogy tuti lány :D:D:D!Kitett magáért,az biztos :D!

Röviden ennyi,lehet mulatozni :)!

pusz

anyapoc

Anyapoc ksözönöm szépen!Büszke vagyok Rád! egyébként Nálam is a leves a favorit... :lol:
Vendég

Boni

Miért vagy büszke rám? :shock:
Leves,az jó :).Csak répa, borsó és tészta ne legyen benne,mert azt kihányni... :?
Mondjuk nemrég,amikor sikerült valamelyik nap éjfélkor az ebédemet kihányni :shock: , elgondolkodtam rajta,hogy hogyan is akarom én ezt majd kibírni megint.....? :roll: Na de a hídon akkor keljünk át,amikor odaértünk :D!

Megyek tanulni,holnap le akarok vizsgázni statisztikából :roll:...

Pusz!

anyapoc

nyapoc, hogy túlélted azt a nehéz időszakot :wink: jó persze muszáj volt, de akkor is :lol:
Vendég

Sziasztok!
Csak életjelet adok magamról, sztem jan végéig tuti nem tudok sűrűbben jönni. Múlt héten 2szer kellett Pestre menni, kedden zh, csüt.-ön beszámoló. Most csüt.-ön 2 vizsgám lesz, arra kell tanulnom. És jan.-ban lesz még két szigorlatom, meg még van egy elmaardt beszámolom is. Úgyhogy nem unatkozom.

Tonti!
Megnéztelek, így a plusz kg-kal is csini vagy! És nagyon édesek az ikrek, megsasoltam a videokat is! Alex sztem nagyon hasonlít rád!

Szilcsi!
Ez így szokott lenni. Kitartás! Lehet, hogy 2008-ban fogsz szülni?! :P

Anyapoc!
Gratula a vizsgáidhoz! Nem semmi amit hányás fronton túl kellett élned! Vikinél és Raminál nekem is volt benne részem. De most már elfelejtettem... :wink: :P :lol: :lol:

Rólunk pár szót, és már megyek is tanulni.
Martin éli kiskamasz életét, néha nehéz vele, néha nem. Jár táncolni, szombaton léptek fel Palotással. Hát még a könnyeim is kijöttek...
Viki balettozik és tornázik ezerrel. Baletten a héten valamit elő fognak adni. DE nagy titok, meglepi lesz! Nem árult el róla semmit! :lol:
Rami meg már elmúlt fél éves! Olyan mintha most lett volna poz atesztem, és már fél éves is elmúlt. Nyugis baba, az oldalára fordul. Mivel elég későn másztak a nagyok is (10 hónaposan), ezért nem aggodok. Addig jó nekem, amíg elvan magában! :lol: Amúgy imádnivaló kiscsaj! Ha ránézek mindig elérzékenyülök, hogy mennyit kellett szenvednem addig, amíg nem jött! És most itt van, és imádom minden percet amit vele lehetek, még akkor is, ha éjfélkor én majdnem össze esek a afáradtságtól, ő meg vigyorog és dumál ezerrel, és esze ágában sincs aludni!

Na ennyi. Majd jelentkezem.
AKiknek nem írtam név szerint azoknak is nagyon sok puszit erőt, és minden jót küldök!

moni

Sziasztok!

Nem olvastam vissza, egy par napig nem lattok errefel, korhazban vagyunk Annaval. :cry: Bronhitisze van. Nem csak Neki, Rate 39 fokos lazas mar par napja, lemegy, folmegy. Alex kezd kohogni, remelem nem kell Ot is majd bent fogni.
En Annaval a korhazban (egy kis szobaban ahol 4 baba, 4 anyukaval van oszezsufolva es egy fotelban kell aludni) Apa itthon a fiukkal, most csereltunk egy kicsit hogy zuhizhassak meg atoltozhessek.
Anna borzalmasan kohog, 6 orankent oxigen maszkot kap, uuuutalja!!!!
Epp most kellett elmenni a nagyinak! :evil: Nem tudom hogy fogjuk birni, mindketten par orakat alszunk Apaval, csak gyogyuljanak meg a gyerekek minnel hamarabb!

KépKép
KépKép
tontica

Tonti drága sajnálom! Jobbulást kívánok Anna babának,Raténak , Alex remeélm nem kapja el!
Vendég

Hahó!

Jaj Tontica, nagyon sajnálom, küldöm az összes gyógyenergiámat nektek!!! MIelőbbi gyógyulást a kicsiknek, csak nehogy még ti is elkapjátok! Én is annyira be vagyok tojva, itt ez a nagy karácsonyi tülekedés mindenütt, még mennem kellene pár kört itt a közelben, hogy mindent megvegyek, de már nehéz és félek a baciktól is. És annyira de annyira bunkó-tuskók az emberek!!!!! Hiába vagy gigapocakos kismama, le se szarják a fejedet, lökdösnek, a villamoson hagynak állni, sőt egy nő csak a sztyrát utaztatta az ülésen, le sem ült, én meg álltam mellette a telitömött vilin... Le is lettem szidva, de hát nem tudok már 3 megállót sétálni.

Jelentem, gyerekszoba kész! Az összes bútor összerakva, lemosva-lesikálva, ruhácskák kimosva-vasalva, helyükre pakolva, kiságy beállítva, már csak a lényeg hiányzik belőle, de az nagyon.
Irigylem, aki azt tudja mondani, hogy a terhesség jó dolog. Nekem szinte csak rossz emlékeim maradnak sajna, főleg a 2. feléből. Csütörtökön megint ctg, ami persze megint nem fog semmit sem mutatni. :roll: Tényleg lehet, 2008-as baba lesz belőle????? :shock: Apája szülinapja január 2., lehet, azt várja... :wink:

Anyapoc, gratula a sikeres vizsgához és kitartást a többihez! Nem lehet könnyű két gyerkőc mellett! Én halasztottam most egy évet, bár csak felsőfokú szakképzésen vagyok, de lehet, januárban visszairatkozom, nem várom meg a szeptembert, majd látjuk. Majd a fiam eldönti. :D Vagy én leszek az örök "majdnemmegintmegszültem" kismama-dömper!

Bonikám, bakker ezt az egy dolgot köszönöm a sorsnak, hogy nem voltam (nagyon) hányós, inkább csak émelygős, de az is épp elég volt. Engem a fogmosás irritált brutális módon az első trimeszterben, rendszeresen öklendeztem fogmosás közben. Savra Rennie-t vehetsz be, nekem az nagyon bevált! És próbálj ki minél több házi praktikát, hátha valamelyik bejön. Nekem a szorulással voltak gondjaim, aztán a napi liter tej megoldotta a problémát.

Hú a málnalevél teával nagyon megszívtam, olyan szinten kijött az allergiám, hogy nem győztem vakarózni, csupa kiütés lettem tőle, úgyhogy abba kellett hagynom az ivását. Vasárnap óta nem iszom, azóta már múlnak a pöttyeim.

Kép
szilcsi

Szilcsi az emberek többsége bunkó :twisted: sajnálom!

Én biztos átadtam volna a helyem :lol:

Jó shoppingolást! remelém hamarosan a kiságy sem lesz üres! :wink:

Most gyömbért iszok! orrba szájba :oops: :wink:
Vendég

Sziasztok!

Csak kutyafuttában amíg még a kicsi alszik.

Tontica, minél hamarabbi gyógyulást kívánok a gyerkőcöknek. Remélem gyorsan haza tudtok jönni a kórházból.

Boniko, én Rékával 6 hetesen kezdtem rókázni és masszívan a 16. hétig el is tartott. Eredmény: -8 kg a végén már zörögtem a csontjaim, mert előtte se voltam szumó súlyban. Adriennel, szinte a + teszttel egyszerre kezdtem a hányást és azt utolsó pont a betöltött 15. héten volt, erre emlékszem, mert olyan szarul voltam, hogy felhívtam a férjem jöjjön haza. Szóval mesélni én is tudnék mit :wink: Ja, és Rékával nekem meg a savanyú cukor jött be, mikor éreztem, hogy itt az idő akkor gyorsan bekaptam egyet :lol:

Anyapoc, valamelyik nap nekem is hányingerem volt és nekem is rögtön az jutott az eszembe, hogy miért akarom én ezt még egyszer.
Bár hozzá kell tennem a dologhoz, én 1 terhességet végigcsináltam a 14. hétig és avval a terhességgel csak émelyegtem, úgyhogy meg vagyok győződve róla hogy kisfiú lett volna :(

Szilcsi, én is voltam így, nyáron akkor a dög melegben álltam sorban a gigapúppal a postán, én nem szóltam volna, de 2 hölgyemény elkezdett a sorban álló emberekkel kiabálni, hogy itt van ez a szegény kismama, mindjárt itt szül meg engedjék már előre. Talán 1*-2* tapasztaltam, hogy előzékenyek voltak velem szemben és én tökre meghatódtam, pedig hülyeség, mert ennek kellene a normális dolognak lennie.

Boni, holnap feltétlen benézek, képet kérjél ám!!!

Kép
Kép
robcsi03

Robcsi mindenképpen kérek...
hmm savanyúcukorka nyami nyami :lol:
Vendég

Boni????????

anyapoc

Sziasztok!

Elnézést, hogy így ismeretlenül írok ide, de a segítségeteket szeretném kérni! Október óta próbálkozunk a babával (kistesó project) és ebben a hónapban elkezdtem a hőmérőzést is, viszont nem nagyon értem én ezt! Az itteni vonalzóm szerint ma, a ciklus,hu szerint holnap lesz az ovulációm, viszont a hőm egyáltalán nem ezt mutatja. Minden reggek 8kor mérem a hőmet (van úgy hogy fél 8kor, mert a fiam elöbb kel fel), de ennél nagyobb eltérés nem volt és mindig a számban mérem, így lett ez a görbém:
Kép

Tudna valaki segíteni, hogy akkor most mi van?? Már túl lennék a peteérésen is?? Vagy csak ezután várható??
Köszi aki segít!
Szép napot!
Andy

Kép
oriandy

Csajok van egy darab babánk méhen belül! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Boni, itt is gratula!

Kép
Kép
robcsi03

Boni

Hurrrrááááá!!!!!

anyapoc

Andy

Szt majd két nap múlva próbáljuk meg értékelni a görbét,mert egyenlőre még kétesélyes.Ha esetleg még eztán lesz,akkor meg fog ugrani holnap vagy holnapután a hőd.
De előfordulhat az is,hogy ebben a hónapban nem volt/lesz peteérésed és ezért nem ugrik meg nagyon a hőd.Ha nem mászik feljebb a görbe,akkor nagy valószínűséggel ez történhetett.
De azért írtam,hogy még várjunk,mert nem biztos,hogy nem az elkövetkező pár napban lesz.
Átlagosan hány napos a ciklusod?

Jövök majd még a többiekhez is!!!!

Pusza!

anyapoc

Sziasztok!

Tegnap hazajottunk Annaval, tovabbra is nagyon kohog de a melle mar nem horog.Alex is ugyanugy kohog hogy majd megfullad :cry: es Rate is es Neki meg a pocikaja is faj az antibiotikumtol, az ejjel ketszer kelt orditva hogy faj a hasa. :cry:
Remelem karacsonyra jobban lesznek!!!!

Szilcsi meg mindig egyben? Jo sokaig kihuzod ezzel a fiatalurral. Irjal am ha van valami!!!

Boni nagyon, nagyon orulok!!!! Meselhetnel egy kicsit bovebben is am! Kep?

KépKép
KépKép
tontica

Boni, gratula, de én ezt eddig is tudtam ám!!! Képet nem kaptál? Szívhang volt? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ÓRIÁSI GRATULA ÉS ÉLJENEK NEKTEK!!!

Oriandy, ha tovább emelkedik a hőd, akkor 18-án megvolt a peteérésed, de tényleg várni kellene még pár napot, hogy biztosra meg lehessen mondani. (Bár szerintem a 15.-e is esélyes peteérésre.)

Mai ctg: dokim ránézett a szalagra és közölte, hogy ez a gyerek pocakból megy az oviba. :shock: Pedig szép nagy, kitartott fájásokat mutatott, éreztem is rendesen, de úgy tűnik, ez nem elég neki. :roll: Ami fura, hogy jövő pénteken kell mennem következő ctg-re, és ez sztem nagyon sok idő, 8 nap, nekem ez nagyon soknak tűnik így 38 hetesen. :shock: Ma este megyek a magánrendelőjébe, néz méhszájat meg vesz kenetet, remélem, szépen nyílogatok már, ha már ilyen sokat fájok. Éjjel alig aludtam, csak forgolódtam, kicsimanó meg ezerrel bugizott odabent. :roll: Már semmi sem jó, sehogy sem jó, elegem van, kezdek bekészülni!

Robcsi, az első közös karácsonyotok! :lol: Én is úgy szerettem volna!!! Sajna úgy tűnik, szenvedős karácsonyunk lesz. :roll:

Kép
szilcsi

Tontica, ha más nem, Ceni majd jön a hírekkel, tudod, nekünk nincs otthon netünk. (A fene a hülye T-Online-osokba...) :twisted: :twisted: :twisted:
Örülök, hogy jobban vagytok!!! Tüdőgyulladás vagy mi volt ez pontosan?

Kép
szilcsi

Sziasztok!

Csak gyorsan bekukkantok, és gondoltam megírom, hogy ma megint feljebb ment a hőm. Igaz nem sokat emelkedett, csak 36.5 ről 36.6-ra, de feljebb ment! A ciklus.hu szerint a 14. napon a fertillity szerint pedig a 15. napon volt a peteérésem! Na, majd meglátjuk! Azért köszi mindenkinek, és majd persze beszámolok még, hogy alakult a dolog! Amúgy Clostis hónap volt ez, remélem volt eredménye!!
Szép napot mindenkinek!!
Andy

Kép
oriandy

Gyorsan a görbémet....

Kép

Kép
oriandy

oriandy alakul alakul! :lol:
Vendég

Boniko!
Remélem! :wink: :D
Neked meg hatalmas gratula!! Problémamentes pocakosodást kívánok!!

Kép
oriandy

Sziasztok!

Gyorsan beugrok,holnap megint két vizsgát kell lenyomnom, de sajnos nem sokat bírtam rá tanulni.Illetve nem érzem olyan biztosnak a dolgot,de majd meglátjuk,ma még hosszú az éjszaka :?....

Tontica

Jobbulást nektek,remélejük,hogy hamar túlestek rajta :(...Elég szar dolog lehet egyszerre három beteg gyerekkel :?...Az én gyerekeim olyan rendesek,mindig egymás után lesznek betegek :roll:...

Robcsi

Na,akkor Te is kikaptad a jót.Ahogy olvasom Mónit is,ezek a csajok valamit tudnak :?...
A fiúk tényleg ennyire mások lennének már pocakban? :roll:

Móni

Örülök,hogy benéztél és örülök,hogy jól vagytok :).
Gyere gyakrabban :)!

Boni

Használ a gyömbér???Mert anno én is olvastam,de aztán nem vetettem be,mert akkor már mindegy volt :?...de a következőre majd fel akarom vértezni magam :D!

Pusztok,megyek kínozni magam :)!

Ja,képzeljétek,ma az orrom előtt ütöttek el egy cicát és végig kellett néznem a haláltuáját :(:(...Pont a kocsiban ültem,és tőlem 1 méterre,ahogy elment mellettem egy kocsi,kiszaladt elé a cica(szt észre sem vette,mert én is csak utólag láttam,hogy ott van) és elütötte és szegény ott vonaglott a földön.Semmit sem tudtam tenni :(:(:(...a z ovisok kedvenc cicája volt...
POnt baromi rossz passzban voltam,egyéb okok miatt és még ez is.... :(

Na nem rontom tovább a hangulatot :roll:...

Tényleg pusz!

anyapoc

Sziasztok!

Tontica, örülök, hogy legalább a kórházból haza tudtatok menni, további gyors gyógyulást kívánok nektek!

Anyapoc, szegény cica :(

Mivel nem tudom, hogy tudok-e jönni még az ünnepekig, ezért most szeretnék mindenkinek békés boldog ünnepeket kívánni!

Kép

Kép

Kép
Kép
robcsi03

BÉKÉS, BOLDOG KARÁCSONYI ÜNNEPEKET KÍVÁNok!

ezzel még tartozom
Kép

és

Kép
Vendég

Boni édes ez a kis törpe nagyon!!! Milyen szépen látszik, ott van egészen jobboldalt! :lol:
Hát szebb karácsonyt nem is kívánhatnátok magatoknak, de meg is érdemeltétek már nagyon!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Anyapoc, drukkolok a mai két vizsgádhoz! Hajráhajrá!!!

Robcsi köszönjük, nektek is békés, boldog karácsonyt, ha már nem jönnék én sem és a többieknek is!!!

Tegnapi dokikukk: méhszáj szépen tágul, 1.2.1.0., vagyis a belső még teljesen zárt, de a többi nyílogat 1-2 centikre, buksi teljesen beilleszkedve, ki is tapintottam a doki keze segítségével, meg a nyakát is, olyan fura kis puha volt! Sőt, azt is megmondta, hogy balra van fordulva a buksija. :D Szerinte nem lesz itt csaszi, vagy ha igen, nem a méretei miatt, egyéb komplikáció nyilván közbejöhet, de nem lesz és kész. A rossz hírek: 25.én elutazik, szülésznőm se ér rá aznap, akkor jönnek át anyuék is, és a védőnő és a gyerekorvos szabin van az ünnepek alatt, szóval senki nem lesz itt. Úgyhogy most tojtam be nagyon, léci szorítsatok, hogy még egy hetet bírjon ki odabent a kicsim!!! Vagy bújjon ki még a hétvégén, de a hétfő-szerda időtartamot bírja ki odabent!!!

Kép
szilcsi

Szilcsi drukkolok nagyon! :lol:

Ezen a képen legalább jól látszik a Mi kis Pöttömünk! :lol: majd január 2.án kell menjek UHra!
Vendég

Január kettő párom szülinapja, és reménykedik benne, hogy a fiáé is az lesz! :lol:

Kép
szilcsi

Szilcsi :mrgreen:
Vendég

NAGYON BOLDOG KARÁCSONYT KÍVÁNOK MINDENKINEK SOK-SOK SZERETETTEL!
Puszi: szilendi (athiz) :)

Kép
Kép Kép
Vendég

Békés,boldog Karácsonyt kívánok mindenkinek!

Kép

anyapoc

Halihóó!

Tontica
Jobbulást kívánok nektek!Szörnyű lehet :cry: :cry: :cry:
Hasmenés ellen normaflor,meg kefír,joghurt!!!

Boniko
Nagy gratul a pöttyhöz!Igazi karácsonyi ajándék!
Én 16 hetesen hánytam először Dorottyával :wink:

Anyapoc
Grat a vizsgádhoz!!! :D

Szilcsi
Mondtam,hogy kitartotok odabennt!

Moni
Te hogyan tudsz tanulni 3 gyerkőc mellett??Drukk!!

Rólunk:
20-án múlt egy éve,hogy nincs velünk a kisfiunk. :( Jó,hogy már elmúlt az évforduló,kicsit jobban vagyok.Aznap viszont másra sem tudtam gondolni... :cry:
Ma még volt egy vizsgám,remélem sikerült.
:wink: Mentünk megint 4-n,a rendőr is megállított a suli közelében pedig már késében voltunk.Én kiugrottam az autóból ,és elrohantam vizsgázni.a rendőr úgy meglepődött,hogy elengedte apát hamar. :D
Dorottya szeme meg csupa csipa már 3 napja.Lehet nem kellett volna magammal vinni a vonaton ,de hát nincs más lehetőségem,minthogy húzom magammal.Mosom kamillateával,de nem akar elmúlni. :roll: Pedig már tegnap szebb volt.

Nagyon boldog karácsonyt kívánok minden topiktagnak!! Kép

KépKép

KépKép
okr

En is beugrok NAGYON BOLDOG ES BEKES KARACSONYI UNNEPEKET KIVANNI MINDENKINEK!!!!

Orulok hogy tobben is jelentkeztek a regiek kozul!

Szilendi: Teged meg nem ismerunk. :wink: :lol: Isten hozott es maradj koztunk! :D

Okr.: nagyon nehez lehet/ett Nektek ebben a honapban, en azt hiszem mar tul vagyok rajta, nincs is idom szomorkodni. :roll:

Alex megint folvetete magat, bocsi mennem kell. :cry:

KépKép
KépKép
tontica

Tontica
Hát neked is kijut a "jóból" :( :(
Talán a 2008 -s év már könnyebb lesz! :lol:

KépKép

KépKép
okr

Kép
Vendég