A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Finchikém még ma dolgozom, aztán holnaptól lazulok.

Mindenkinek eljön egy hónap és nap, amikor a remény valósággá lesz és tiz centivel járhatunk a földfelett.
andi67

Andikám, így van, egyszwr majd nem úgy állunk ott, mint ma, hanem repdesve! Jó volt látni Titeket!!!!

Finch, még ketten: Bodzink és Zel esélyesek a karácsonyi babákra. Rajtuk a vigyázó, óvó szemünk.

Sok puszi
plümõ

Plümő! Akkor ezek szerint tudsz valamit már Szederkéről?
finch

Lányok! Azért még nekem is drukkoljatok! Kééééééééééérlek!
finch

Finchi, dehogynem drukkolunk Neked, hogy gondolhatsz ilyet!!!!! Drukkolunk, hajrá!!!! :-)

Szederke dec 10-én írta a fórumba :"De gondoltam, gyorsan bejelentkezem, sajni rossz hírekkel, mert nekem ma kiderült, hogy ez a hónap sem a mi hónapunk, hát ez van."
plümõ

Bocsánat, ha figyelmetlen voltam! Szederkétől főleg!
finch

Jaj Andi! Pedig annyira reménykedtem!!!! Jó is hogy most beleveted magad a kariba, remélem eltereli a gondolataidat. Léleksimi neked!

Fincsike akkor kvittek vagyunk! :-)
dobsakriszta

Krisztám én is reménykedtem. De ez van. Nálam dec.16. egy időre fekete betűs nappá vált.
Köszike léleksimit, abból tényleg rámfér most egy nagy szekérnyi.

Fincsike persze, hogy jövök a héten meg utána is. otthon is van net. :)
Kicsit sütök, kicsit főzők, kicsit takarítok. Kicsit pedig ajikat csomagolok. és közben itt leszek.
andi67

Plümikém Téged is jó volt látni. Sajnálom, hogy dec.16. nem ünnep, hanem ..... :(
2008. viszont tutira a mi évünk! És jön velünk Szederke, Hanyatka, Senki, Szépem, Tatu, Zsembi,Manóka,

Tiszta szívből reméljük Finchnek, Zelnek, és Bodzának már csak a terhesgondozáson kell törni a fejüket, meg a babaruhák beszerzésén. :D
andi67

SZiasztok!

Plümö és Andi nagyon sajnálom, de majd a 2008 a ti évetek lesz. :-)

Bodzus olvastam a történeted, és majdnem elbőgtem magam! :-)
Ja fitt, mikor pénteken mentünk a metróhoz majdnem akkorát zakóztam, hogy csak na! De szerencsére nem lett baj.

Szépem, igen sokkal jobb formában voltam, mint a multkor, ezt jól láttad! :-)

Noczi tegnap felhívott, hogy nagyon fáj a hasa, meg hőemelkedése van. De ma meg nem veszi fel a telefont. Remélem nincs baj, annyira aggódom.

Olyan jó, ma végre lejutottam a fodrászhoz. Végre emberi fejem lett! :-)

Ja és ma olyan fincsi hamisgulyást főztem, hogy csak naaaaaaaaaa... :-)

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Andikám, Plümek! Talán a karácsonyi készülődés kicsit eltereli a figyelmeteket erről a szomorúságról. Békés adventi készülődést kívánok nektek, és minden DRK tagnak!

És köszönöm a drukkokat!

Ági, guláska nékem is jól esne!
finch

Ja és Cseka meséltem a páromnak hogy olyan a hasad, mitha lenyeltél volna egy gumilabdát, és nem csak kinézetre olyan! :-)

Ági28

Andi67:
sok léleksimit küldök Neked, reméljük a jövő év meghozza mostmár a +++ teszteket, ill. Zel, Bodza és Fincsi még azidén megkezdi :lol:

Fincsi: kérdezted milyen erők irányítják ezt a világot??? hát sokszor rosszak. ma olyan ügyfelem volt (természetesen babás) akinek a címe egy hajléktalanszálló :cry: na oda minek kellett a gyerek??? :shock: :shock: :roll:

Ági: milyen ez a hamisgulyás? már zugolvasó koromból is emlékszem, h emlegettétek???

Anikó
tatulány

Sziasztok Csajok!

Örülök, hogy jól sikerült a tali, és köszönöm a képeket, nagyon jók lettek.

Plümőke, Andika, nagyon-nagyon sajnálom, hogy nem sikerült! :cry: :cry: :cry: A jövő év lesz a mi évünk!

Zel, Bodzi, Fincsi veletek mi újság? MIkor teszteltek???
Nagyon drukkolok!!!!

Ági, vigyázz magadra, nehogy eless a csúszós úton!!!

Bea
beus77

Beus! Én nem vagyok az a tesztelős fajta. Még sosem csináltam. Kivárom azt a bizonyos napot. Aztán ha nem jön, akkor nagyon örülni fogok. A hét végére minden kiderül!
finch

Fincsi, mikorra nem kellene megjönnie? A hétvégére? Vagy a hétvégén már a beültitől számított 3 hét telik le?

Bea
beus77

Beus, Tatus, Ágikám, köszönöm olyan jó, hogy vagytok!

Nóczikám te, drága. Hívd fel Apánkat, ha nem vagy jól. Ne hagyd az utolsó pillanatra. Lehet, hogy a hőemelkedés egy kis gyulladást jelez. De ne szenvedj és hallgass, kérdezd meg tőle, hogy mit kell tenni, ilyenkor. Lassan már a vérzésednek is meg kellene szünnie és a fájdalomnak is enyhülni kell. Aggódom kicsit.
Pihenjél sokat.

Ágikám vigyázz magadra útközben. Most már csúszik is az út a hideg miatt. Nehogy elessél, az nem lenne túl szerencsés.

Zsembike lelkecskéje hogy van? Olyan régen írtál már Te is. sokat dolgozgatsz?
andi67

Nóczi: jobbulást kívánok!!!

Andi67: most pihiztek ugye 1 hónapot?

Nóczi és Finchi: bejelöltelek az IWIW-en benneteket-:))

Anikó
tatulány

Lányok édesek vagytok, nagyon jól esnek a kedves szavak:-)

Bodzikám, hiohetetlen a történeted, igazán mesébeillő, hogy ennyire megmaradtál neki. Bizony, ezek a pillanatok annyit adnak vissza az embernek lelkileg.

Zsembikém, valóban az utóbbi időben nem láttunk. Hogy vagy? Remélem, a lelked picit gyógyult azóta!

Ági, bizony, vigyázz magadra, ilyenkor könnyen borul az ember. Tegnap mi is éppen kikanyarodtunk az utácból és nem tudtunk megállni, így éppen az előttünk lévőt megtoltuk, de persze semmi nyom nem maradt.

Yamikám, majd mesélj, biztosan ügyeskedtél!!!

Többieknek is sok puszi.
plümõ

Tatu: tulajdonképpen pihenünk igen. Holnap megyek hormonos vérvételre a Nyirőbe, aztán január 4-én ujabbra, és megyek Apánkhoz is kenetvizsgálatra. A januári mensivel kezdem a lombikot. De ennek a ciklusnak az eredményei kellenek majd hozzá.

Addig minden a "vér" körül forog :lol:
andi67

Fincs gyere nyugodtan van elég gulás..

Tatu a hamisgulyás olyan mint az igaz, csak husi nélkül! :-)

Persze azért vigyázok ám. Úgy megyek mint az anyókák! :-)

Ja Noczival beszéltem pihen felhívta apánkat, és NO-spa-t kell szednie.

Na én mára leléptem Puszzzzzzzzzzzzzz

Ági28

Sziasztok Lánykák!

Végre le tudtam ülni a gép elé és nagyjából vissza is olvastam, amiket írtatok, bár jegyzetelni nincs erőm. Ma is egész nap pörögtem, mint ovis csoport a fagyizóban. :roll:

Nóczika, örülök, hogy túl vagy a nehezén, pihengess még és gyógyulgass. Millió puszi! :D

Plümőkém, Andikám, úgy sajnálom. :( Remélem, hogy végre a jövő év a miénk lesz. Addig is pihizzetek, és küldöm a nagy-nagy ölelést Nektek.

Bocsi Lányok, hogy nem írok mindenkinek név szerint, azért mindenkit nagyon szeretek ám, ugye tudjátok. :D :D

Bécs nagyon klassz volt, bár mire kiértünk már szakadt a hó, viszont ettől még hangulatosabb volt minden. Sikerült beszerezni egy csomó ajándékot, főleg gyerekek részére vásároltunk. Aztán megnéztük a fényeket, ittunk forraltbort és puncsot, na azt jól telenyomták alkohollal, úgyhogy hamar jókedvünk és melegünk lett. :D Este elmentünk vacsizni, nagyon finom és puha bécsi szeletet nyomtunk kis salátával, részemről ribizlilekvárral pluszban. :D :D

Fincsike, a gőzgombóc jóóóóóóóóóóóó!! :D Éljen a gőzgombóc! :D

Köszi a talis képeket, ahogy elnézem őket, főleg Yami miniszoknyáját (szegény pincérfiú, biztos csorgott a nyála :D ), forró lehetett a hangulat. :lol: :lol: :lol:
Remélem, hogy legközelebb én is tudok menni.

Beus, köszi a sportos receptet! :D

Majd még írok, csak most megint rohannom kell. Smaccantás!!! :D
katóc

Sziasztok Lányok!

Plümci,Andikám vérzik a szivem ugy sajnálom hogy nem sikerült de remélem hogy a 2008-as év mindannyiunknak meghozza a szerencsét.

Köszönöm hogy kerestetek jól esett nagyon. Igen dolgozom sokat azért nem tudok jönni és csütörtökön megyek utóljára és hétvégén fogok még csak vásárolni azért sokat gondolok mindenkire.

Nóczikám jobbulást kivánok neked!

Moncsóka neked is szép ünnepeket.

Bodzi,Fincsi,Zelecske babaragik mennek++++++++++++++++

Elszomorit a Táblázat de berakom.
TÁBLÁZAT

Andi
zsembi

Ági vigyáz magadra kérlek ne esedezzél akkor inkább ne mozdulj ki ilyen csuszos ronda időben.

Cseka én biztos végig bömbölném a szülésed igy is fogok szerintem ha meglátom majd Dani babát.

Hanyatkám puszillak ne porszivózz mostmár sokat.

Katóc ugy irigylem a puncsot meg a sétát bizti szép volt kint.

Yamikám,Szederke merre vagytok.

Tatukám ez a hajléktalan szállós kibóritó nem lehet neked könnyü ilyen ügyfelekkel.

Fiatalanyú meggyógyultatok?

Beus,Kriszta nektek is puszi.

A képeket meg köszönöm nagyon helyesek vagytok rajta.

Szépem szeded még a gynexet?

Andi
zsembi

Zsembike köszike, hogy a sok dolgod mellett megcsináltad az aktuális táblit.
Jó lenne már, ha sok sárga szinű lenne benne.

Katóc, de klassz lehetett, mindenért irigykedem - kivéve a husit.
Apánk ma már lefestette, hogy mennyi húst kell ennem januárban. blöá..... még ki sem hevertem az előzöt. :D

Tatus husikákkal feldíszitett karácsonyfája jut mindig eszembe. :D

Zelecském, Bodzikám minden imám küldöm nektek és kérem az összes angyalokat és istenségeket, hogy álljanak mellétek.
Finchi persze természetesen érted Bodzikánk barátnőjéért is mennek a fohászok.

Hanyatkám, Yamikám, Szederkém, Plümikém nem győzöm elégszer megköszönni a sok törődést nektek.

Yamikám magad alá gyűrted a vizsgabizottságot? Te kis okos, szép. :wink:
Mindenkinek jó szorgoskodást és karácsonyi készülődést kívánok!

Szép estét mindenkinek!
andi67

Andi - pedig nagyon reménykedtem, a meglepi-köszöntésen olyan biztató voltál!! reméljük, hogy a lombik végre meghozza majd a várva várt bébit nektek is! :(

Zsembi - azért gyere néha, ha tudsz!! ez már tuti, hogy csak ősszel mentek tovább? kúraszerűen szedtem a gynexet 3 hétig, s most újra kezdem. viszont nem tudtam leellenőrizni a dolgokat, mert most nem volt uh.

Katóc - te is januárban jössz?

Fincsi - neked is megy a drukk, naná!

Ági - ilyen csúszós időben jobb ha ki se mozdulsz!
szépem

Sziasztok aranyos Csajocskák!

Andi, Plümőke, nagyon sajnálom, hogy nem sikerült, de fel a fejjel! Tudjátok, hogy akire Apánk ráteszi a kezét, az nem marad sokáig baba nélkül :wink: Szurkolok Nektek továbbra is és nagyon sok puszit küldök!!!

Fincsi, Bodzus, Zelecske, Nektek pedig továbbra is mennek a drukkok ezerrel++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Bodzusom, jól emlékszem, hogy Te holnap mész Apánkhoz?

Puszilok mindenkit drága csajocskáim!

:lol: :D

Kép
cseka

Sziiijjjja Zsembibaba! Örülök, hogy jöttél! :D :D

Szépem, január 4-re van időpontyom Apánkhoz, akkor fogja felírni a harmadik szurimat. Aztán kitudja, hogy mikor kezdhetek lombikot újra. Remélem, hogy nem borul fel nagyon a "működésem". :wink:
katóc

Andi67: l
lombikooooooot???? túlvagytok már a kötelező inszemeken? megvan minden vizsgálat? oda kellenek extrák az inszemhez képest......de azzal sokkal több lesz az esélyetek!!!!

Katóc: nagyon hangulatos lehetett a kiruccanás, de ott is husit ettél :D :x és lekvárral :D

Zsembi: ha sok a meló az direkt jó ilyenkor, figyelemelterelő...hogyan és mikor tovább????

Mivel elmaradt a kreatív tali, milenne ha jóelőre kinéznénk egy jan-febr. hétvégét ami sokunknak jó és csapnánk egy vegetáriánus napot?!?!?!?! ahol nyoma sincs a húsnak

Cseka: bár így lenne, h Apánk keze előbb -utóbb babát hozna maga után

Anikó
tatulány

Tatu

Most volt a 6. inszemem. Az inszemhez is sok vizsgálat kell, aminek egy része a lombiknak is része.
Hormonokat meg most a decemberi mensivel megcsináltatom, és a friss vérképet pedig január elején.
Egyenlőre ennyi az előírt penzum. :) A többi ami kell folyamatosan januárban.
Tatukám nem gatyázok gyereket akarok :lol:
andi67

Tatukám, télleg husit ettem, de ez jólesett. Ugyanis most nekem nem kötelező a husievés, ezért aztán nem eszem húst napi szinten. Ilyenkor viszont, egy egész napi futkosás után, isteni volt. :lol: :lol: :lol: :lol:
katóc

Andikám: jó sokan leszünk jan-februárban.....és remélem megtörik az átok mostmár jövőhéttől...Bodzával, Zellel és Fincsivel.

6. inszem? valahogy elvoltam tévelyedve aszittem, h még nem tartatok ott.

Katóc: hát mi sem vagyunk az a húsevő fajták, párom ha lehet választani inkább sütit kér , képzeljétek tegnap felavattam a kuglófsütőmet, csíkos kuglófot csináltam, karikor megcsinálom uezt kakaó nélkül kandírozott gyümölcsökkel.

Ti miket sütögettek majd?

Anikó
tatulány

Püspökkenyeret, diós koszorút, és most kaptam egy gyömbéres süti receptet, amit fél óra alatt össze lehet ütni. Szeretem a ilyet. :D Beiglit meg rendeltünk a Daubner cukiból.
katóc

Sziasztok édes bogárkáim!!! :)

Jelentem befejeztem a vásárolgatást,kész vagyok,elegem van és egy halom pénzt költöttem :)
De imádok ajándékozni,meglepetést/örömöt okozni!!!

Finchikém!!!!Nagyon nagyon drukkolunk neked édes!!!
Bodzim,Zelecske!!!Ti is nemsokára jöhettek a jó hírekkel!!!!Kötelező!!!!

Andim!!!Ez csak természetes,mármint a törődés,hisz mi tudjuk a legjobban,hogy ez mennyire tud fájni :(
Plümikém!!!Lélekben veled is ott vagyok ám!!!

Zsembibébi!!!De jó,hogy jöttél,sokat gondoltam rád.Sikerült összekapni magad,sokat dolgozol???

Katóc!!!Kicsit irigykedtem Bécs miatt :)

Szépem,Tatus,Öreganyu,Cseka,Beus,Yamaica,Szederke,Krisz,Ági sok sok puszi,ölelés,szeretet sugik!!!!Remélem nem hagytam ki senkit!!!
hanyatka

Megvettem a narancsot csajok,aszem nekilátok lassan a lekvárnak!!!:)
hanyatka

Sziasztok, egyre rosszabbul vagyok, a melléküregeimre, fülemre húzódott az egész, véres gennyet fújok ki (már bocsánat), hétvégén fájt mint a fene, a gyerekeket alig bjrtam ellátni, stb stb. stb. de elég a panaszból , mi ez A Ti bajotokhoz képest, édes Plümőke és Andi! Nekem egyszer Szilveszterkor derült ki a sikertelenség, plusz egyedül is töltöttem mert a férjemnek el kellett utazni, a barátja aznap halt meg a karjai között, szóval át tudom érezni, hogy nem lesz annyira vidám ez a Karácsony. De fel a fejjel, Apánk tényleg gyereket fog csinálni Nektek! Kitartás!!!! Veletek vagyunk, tényleg nincs olyan órája a napnak amikor a gyerekekkel vagyok hogy ne gondolnék Rátok Mindnyájatokra sok-sok drukkal és szeretettel, pedig szinte nem is ismerjük egymást és mégis mintha....Már a fiam is tudja, mikor festettük a kisbaba képeket (még aki nem kapta meg annak majd jár) hogy ez oilyan néniknek készül akik szeretnék hogy kisbabájuk legyen és ez majd segíteni fog nekik.

Ági, létezik hogy Te voltál a Szólás Szabadsága c. műsorban egy villanásnyira????

Katócka, az a diós koszorú érdekel, az kelt tészta?
mi a francot főzzek ünnepekkor, nincs rá időm a gyerekek mellett, ugyanakkor annyira ennék valami igazán finomat, mert bármennyire is jó az a hozatott kaja, azért nem az az igazi, már nagyon unom.

bea
öreganyu

Jaj Bea, tiszta beteg vagy!!! :( Nincs valami gyógyó, amitől jobban lennél? Én sem vagyok oda a gyógyszerekért, de ha muszáj......
A diós koszorú kelt tésztából van, de a receptet Anyósom tudja, mindíg Ő készíti. Valami ősrégi Lakáskultúrából van a recept. :)

Pirított baconnal, aszaltszilvával és őszibarackkal töltött pulykamell, burgonyapüré, sali. Száraz fehérbor vagy pezsgő. Ez hogy tetszik?
katóc

Szépem, Cseka, Öreganyu köszi az együttérző szavakat. :)

Öreganyu, Te szegény, ez akkor jól ledöntött a lábadról. Jobbulást.
Betegen nehéz végig csinálni a karácsonyt. Próbálj meg kicsit pihenni, bár tudom a gyerekek mellett ez egyáltalán nem egyszerű dolog.

Hanyatka ügyes vagy, hogy sikerült a karácsonyi bevásárlás.
:D Még most fogsz nekilátni a nari lekinek. Én már féllábbal az ágyban vagyok.
Igaz az elmúlt két nap eléggé megviselt, ez inkább olyan lelki fáradtság, mint fizikai.

Nálunk a menü Szenteste: Borleves, Rántott harcsa-szeletek, majonézes kruplisalátával, franciasalátával. Mákos - guba.
Töltött káposzta.
Még a 26-i menü nem találtam ki, akkor jönnek anyósomék.
Aztán sütibe beigli mákos-diós, zserbó, mézes, hókifli a la férjem-módra, tiramisu, és sós-rúd
Látod Hanyatkám én már abban elfáradtam, hogy leírom mi mindent kell csinálni. Szerdától indul a konyhai nagyüzem.
andi67

Ú,Andim hát te nagyon ügyes vagy.Ennyi finomság.Ha az új évben lesz egy kis maradék,akkor jövök :)
hanyatka

Öreganyu!Sajnálom,hogy így ledöntött z a betegség!!!Jobbulást!!!
Szombat délutántól nekem is nagyon fáj a torkom,tegnap reggel úgy ébredtem,hogy a nyálamat is alig bírtam nyelni :(
hanyatka

Elkezdetm összepakkolni az ajikat és annyira elfáradtam meg még a ruhákat is ki kell teríteni,hogy a lekvá főzést sztem holnapra hagyom.

Szederkének szeretném a telefonszámát,hogy egy kis okitást kérjek mááá lekvár ügyben.Valki prviben átküldené???

Smacc....
hanyatka

Gyere Hanyatkám, majd jól besütizünk. :lol: Vagy káposztázunk!

Streptilst mézeset, eukaliptuszosat, szopogass Hanyatkám, az zsibbasztja és fertőtleníti a fájós torokot.
andi67

Hanyikám én nem tudom Szederke számát!
Plümi tudja! és Cseka is szerintem.
andi67

Imádom a kápit is meg a sütit is :)

Halls cukrot meg negrot szopogatok,de sztem holnap veszek strepsilst is.KÖszike :)
hanyatka

Akkor remélem holnap délelőtt majd megírja valaki vagy esetleg Szedrecske is bejelentkezik :)
hanyatka

Jaj, de jó nem vagy válogatós :D
Én is szeretem a hasikámat teletömni finomságokkal :lol:

Imádom a karácsonyban, hogy dőzsi-mőzsi van.
andi67

A Tantum verde zsibbasztja baromira a torkot ha nagyon fáj.

Köszi a kaja ötleteket, nem csinálná meg valaki helyettem? (csak vicc volt)

kezdhetek jobban lenni, mert kezdek éhes lenni amiben nem volt részem egy hete (de nagyon jót tett az alakomnak!!!!!)

bea
öreganyu

Juj én is,már előre félek,hogy hány kiló töblettel indítom az új évet :)
Bár most sikerült 2 kilót fogyni,van hova visszajöjjön :)
hanyatka

Öreganyu!!!Akkor ez már jó jel,hogy éhes vagy :)Egyél valami finit!!!
hanyatka

Hanyatka, Te kis turbó! :lol:
Fúú, már én is majdnem kész vagyok. Még be kell csomizni az ajándékokat, fel kell díszíteni a lakást, be kell vásárolni, és karácsonyfát kell venni. Ilyen jól még sohasem álltam. :D

Az ünnepi menű nálunk is valami sült halacska lesz (lazac, harcsa vagy süllő), majonézes olivás krumplival, süti, másnap bébipulyka egyben aszaltszilvával fokhagymával a pocijában, salival, rizzsel. Asszem még csinálok rakott káposztát is csak úgy. :D
26-án véndögségbe megyünk Apósomékhoz, akkor nem kell főznöm.
katóc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?