Sziasztok!
Megjöttünk mi is! Nagyon jó volt, majd teszek képeket, Léna nagyon élvezte a havat!
Elkészült a tabló, párom holnap megy érte, kiváncsi vagyok!
Valentina, sajnos későn küldted a változtatásokat, már nem tudtam rátenni, bocsi...

Remélem hamar rendbe jön Viktor!
Szétküldtem a végleges tablót e-mailben, ha valaki nem kapta meg, sikítson!
Satuk! Elutaztunk, azért nem reagáltam eddig az anyagias kérdésekre. De most már vagyok. Ja, és jól került rá Olivér születési éve, már nem tudom, hogy véletlenül, vagy direkt, de tény, hogy 2006-ot írtam rá!
Szóval az anyagiak: felejtsétek el!

De tényleg! Örülök, hogy megcsinálhattam, tökre élveztem, és majd jó lesz látni a dokik-szülésznők arcát, ha bevisszük, nem? Ezért megérte...
Ha ennyien nem érnek rá pénteken, nem akarunk csütörtökön menni? Persze nem akarok kavarni, nekünk minden jó. Délelőtt kb 11ig érünk rá, mert délre itthon kéne lennünk, délután meg 4re tudnánk kb ott lenni. Csütörtökön asszem nekünk nem jó a délután, pénteken minden jó. És lehet, h megkérem a párm, hogy hagyja itthon a kocsit, és akkor én is tudok vinni még valakit! Eni? Titeket?
Tünde! Nagyon csini kismama vagy! És irigyellek a csomagolásért!

Nyugi, minden rendben lesz!!!
Gyuzso- Borsa! Köszönjük a sütögetést! Fényképezni már nem tudtatok?
Borsika! Üdv a csapatban! Épp azon gondolkodtam nemrég, hogy az összes mostani kismamánk már "régi" Kútvölgyis, és hogy jöhetne valaki új! Erre itt vagy! Én is Zachár Erikával szültem, csak ajánlani tudom, de szerintem tényleg mindenki a sajátját fogja ajánlani, nem?
Ancsa! Remélem jól éreztétek magatokat Kemencén!
Na, megyek pakolni meg vacsizni, majd este még jövök, akkor már képekkel!
Zsófi