A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Jázmin!!!!!!!
Boldog születésnapot... :D

Cukorfalat!Hol ide hol oda...Terhesen a magánba jártam, mert ott legalább időben sorra kerűltem. Voltam nála a korházban is, de amikor beestem akkor beindúlt egy szülése ami nagyon eseménydús volt, így nem tudta otthagyni...nekem meg nem volt kedvem még 2-3 órát várni...
De van amikor a korházba megyek hozzá :D
Ő fogad mindenhol :D

Zsófi!
Nagyon szép lett a tabló...biztosan odalesznek érte :D

Kép

Kép
cukipofa

SZiasztok!
Zsófi! köszi, hogy bekerülhettem a tablóba, és hogy miattam újra szerkesztetted.. bocsi. :oops: Egyébként mennyivel tartozom? Mert gondolom nem két fillér lesz.. Majd el tudod küldeni a tablót emilben? Hogy elmenthessem Tücsöknek .. :) A tavalyit is előhivattam, tök jó.
Teljesen meglepődtem, hogy Jázmin ma már 1 éves, Gratula Nektek Györgyi! Asszem köbö tegnap szültél, jól emlékszem? :lol:
Puszi mindenkinek!

satuk

Satuk, végül nem vállaltam a Mikulásos-állatkertes túrát, mert gondoltam, azt hétköznap érdemes a tömeg miatt, viszont akkor meg nem lett volna apja... én meg már egy nagyobb sétától keményedek.
Vizsont voltunk a vasúttörténeti parkban Mikulásvonatozni, és ez nagyon jó volt, és legalább most már megismeri a Mikulást :)

mtunde

Tünde! mi a Vörösmarty téren találkoztunk Vele, én sem mentem volna el az állatkertbe. És nem csak a belépődíj miatt.. A vasúttörténeti parkba mi is készültünk, csak Olivér lebetegedett pár hétre, és nem kockáztattam. Egyébként a Millenáris parkban minden nap van Mikulás, meg Kinder sátor, meg ajándék, meg fa.. érdemes megnézni, ha valaki arra jár. Külön nem mennék el miatta, de mi úgyis itt lakunk.. úgyhogy megyünk eleget.. :D

satuk

ZSÓFI! Köszönjük a munkádat, NAGYON SZUPER LETT! TETSZIK! :lol:
Majd kiálts, hogy hova mennyit........
már rég küldtem képet, maiak.....
Kép Kép Kép

Heni

Kép

Kép
cancan

Heni, de édesek!!!

Képzeljétek, 26-án este randizom a szülésznővel. Kiváncsivagyok, Olyan vége-hangulat ez. Mondjátok, ti is paráztatok a szüléstől? Mert nekem ez lesz az első "igazi" és nagyon félek már tőle. Tegnap, amikor telefonon beszéltem a szülésznővel a háttérben épp ordított egy nő "de ez tényleg nagyon fáj!". Már ugrott is össze a gyomrom. Régen nagyon féltem a szüléstől. Aztán elmúlt, meg Benével időm sem volt felkészülni, hamar kiderült, hogy csak császár lehet. Most aztán...

Na, lassan megyünk barátokhoz karácsonyozni.

Jelentem, Szolnoki túrát lemondtam :)

mtunde

Sziasztok,

Zsófi: szuper lett a tabló, nagyon köszi és a piszkos anyagiakat majd mondd és rendezzük. Szeretnénk bemenni veletek a kórházba, sőt szereztem kocsit is Apától, így ha valaki útba esik, vagy csak kis kerülőre, szívesen viszem, hozom!

Hanna: hogy vannak az alvások? Nagyon jó az új vonalzós kép, már milyen nagylegény Áron!

Eni: örülök, hogy - ha az utolsó pillanatban is - tudtok költözni, biztosan már most sokkal simultabb a lelked! Mi mobilnetet vettünk, amikor ide költöztünk, de most már nem is kell más. Nincs madzag, szuperül működik, általában gyorsabb, mint egy 512-es adsl, ha nagyon felhős, ködös az idő, akkor picit lassabb. Nem kell most már csak 1 évre elköteleződni és 5e/hó és nincs plafon a használatban. Csak ajánlani tudom, ha gondolkoztok ilyenben, és akkor nem kell februárig várni :wink:

Barbi: igen mi nagyon közel vagyunk, az utcátokban néztünk lakást anno. Szoktam a Honihoz járni szelektívvel, csak jó kis túra (az is) mert nem a forgalmas Remetehegyin megyek, hanem az erdőben egy kis úton, így kicsit hosszabb, de nincs kocsi.

Minden hófordulósnak Boldog Hófordulót így utólag is, no meg Jázminnak és Mamájának Nagyon Boldog Szülinapot!

Tündénk kialakította a napirendjét, így most megint kiszámíthatóbbak vagyunk, meg persze mosolygósabbak. Már megy a hasra fordulás mindkét irányba. Meg most a lába lett a sztár, folyamatosan fogdossa, ha meg meztelen, akkor bekapja a szájába. Meg kell zabálni...

Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Dori, én is nagyon imádtam ezt a lábmegevős korszakot! Május környékén megint átélhetem :)

Mi meg tegan voltunk felétek vásárolni az Intersparban :)

mtunde

Sziasztok!
Dóri,
lábbetömés, forgolódás nálunk is megy kb. egy hete lett nagyon aktív Flórka. Most már bejárja gurulva az egész nappalit, lehet szedegetni Jankó kisautóit, nehogy Flóri elvégezze rajtuk a kerékcserét. Most éppen a vasalódeszka lábát nyalogatja a kisasszony.

Borsa,
iwiwen visszajelöltem. Hogy lehet valaki ilyen fiatal?:lol: Köztünk szinte generációs szakadék van. :oops: A mézeskalácsnál, ha lehet, Flórkának szeretnék egy virágot igényelni(a nevéből adódóan), Jankónak meg lehet bármi, de nálunk sem baj, ha egy kalácsra kerül a két név.

Tünde,
35. hét, 35 nap van hátra. Tök jó. És ne izgulj, minden rendben lesz, ha császárral, ha simán születik a bébi. Ügyesek lesztek, meglátod!!! :)

Én is szívesen mennék pénteken, de még nem biztos, hogy összejön. Szerintem 10 óra felé lenne érdemes, akkora hátha a reggeli megbeszéléseknek, viziteknek is vége. Azt szerettem volna kérdezni Tőletek, hogy tavaly is többen mentetek vagy csak egy valaki vitte be a tablót? Milyen volt akkor a fogadtatás?

Kép
Kép
paklincs

Tünde, Memme
Nézem a vonalzóitokat és beleborzongok :wink: , minden drukk Hozzátok megy!!
Memme,
remélem jól sikerült a költözés!!

Paklincs,
virág jegyzetelve :wink: hogy sikerült a hétvége apa nélkül?
Gratula a forgolódáshoz!!

Dóri,
Tündérnek is gratula, milyen mozgékony!!!

Heni,
micsoda szemek!!

Satuk,
jó, hogy mostanában tudsz jönni!! Raksz fel estleg lépet Olivérről, csak hogy ismerjük "látásból" :lol:

Valentina,
édes lehet, ahogy alszik!! javult az evés vagy még mindig játszik a kajával?

Mankó feladta a küzdelmet tegnap este :cry: , sajnos nagyon rossz állapotban volt, későn került szerető közegbe..
ma néztünk messziről kiskutyákat a faluban, nagyon megszerette az emberem a kutyust ez alatt a néhány nap alatt, lehet, hogy lesz saját kicsi :lol:

begyúrtam a sütit, holnap Orsival nekiesünk, ha van még kérés, ki milyenre szeretné a Gyerkőce mézesét, hajrá, lehet igényeket leadni!!
megoldjuk, hogy tesók 1-re kerüljenek, ha kéritek!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!
Itt egy friss, még mai kép Olivérről! :lol:

Kép

satuk

Sziasztok!

Dóri
Köszönjük a dicséretet! :D Szerintem Áron "picit" nagyobb a koránál! :D és egyre nehezebb is a lelkem. Igazi erőssége lesz a vizilabdacsapatnak! :wink:
Alvásaink egészen tűrhetőek, köszönjük várjuk az álommanókat folyamatosan! :D
Gratula a forgáshoz biztosan nagyon édes! :D
Már mi is próblkozunk, minden nap valami újat csinál, ma pl. kacagva felnevetett, ahogyan a hónalját fürcsi után!Tündéri volt! :D

Paklincs
Igen, Orsi szerintem is pofátlanul fiatal!!! :oops:

Tünde
Természetes, hogy félsz, de ne aggódj minden rendben lesz!
Ha valaki én nagyon féltem a szüléstől és ha nem Tóth dokin múlott volna én eleve császárral akartam szülni.
Ha nem szégyeltem volna magam előtte még fizettem is volna érte, :oops: hogy ne kelljen természetes úton szülni!
Nem gyaloggalopp, de tényleg nem elviselhetetlen és utólag visszagondolva sokkal nagyobb az emberben a félsz, mert nem tudja milyen lesz.
Tényleg ne félj Tünde, hidd el nagyon ügyes leszel, minden rendben lesz és hamarosan egy édes kicsi lányka lesz a karjaidban!
Nagyon szorítunk mindannyian!:D

Szépek a gyerkőcös képek!!!

Gyuzso
Szegény kutyus, pedig már révbe ért volna... :(
Sütiformaügyben hozzánk talán a holdacska illene :wink: (persze teljesen rátok van bízva, mi már annak is örülönk, hogy rajta leszünk!)
Alapanyag milyen tesztelted?
Apa nem bírta ki korán reggel kint csúszkált egyet az autóval. :x

Hanna

Kép
hanna09

Szép Estét,

Gyuzsó: sajnálom Mankót, de szeretetben és boldogságban lehetett az utolsó napjaiban, ez nagyon fontos!
Ha lehet mi az üstököst kérnénk.

Tünde: én nagyon szorítok Neked/Nektek, mert én is a másodikkal szeretném átélni a szülés csodáját. A vajúdás csodáját már átéltem, de gyönyörű lehet az a pillanat, majd óra, amikor együtt lehetsz lányoddal, aki rajtad piheni ki a szülés fáradalmait. Biztos nagyon ügyes leszel, drukkolunk Neked!

Satuk: nagyon jó a karácsonyi lap és Olivér ebben a szerkóban...

Megyek eldőlök én is, mert fárasztó hétvége volt, viszont van karácsonyfánk! Kíváncsi vagyok Tünde ragyogó arcára majd, ha meglátja. No meg utána még sok-sok évig. Tiszta érzékeny vagyok és karácsonyi hangulatú. Mankót is megsirattam, pedig nem is láttam, csak elképzeltem, ahogy Gyuzsó leírta.
Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Lányok, köszi a bíztatásokat. Rámfér. :) Tudom, hogy természetes, amit érzek, de furcsa, is, hiszen rutinosnak kéne már lennem :)

Na meg egy nehéz terheség már ott van a hátam mögött. Az is erőt adhat! Mármint, hogy ennek meg vége lesz.
De először Memme!

mtunde

Sziasztok!

Most jöttünk haza, és hú, hát ez a termés nem semmi, és a lakás is takarításra vár, így igyekszem visszaolvasni, de nem nagyon megy!

Zsófi,
nagyon szép a tabló!!!
Köszönjük szépen!
MIvel tartozunk mond?

Lányok,
Miről maradtunk le????
Mi lesz pénteken? milyen mézeskalács a gyeremekről??? hú nem értem :oops: :oops:
Valaki összefoglalná a 10 nap termését! :oops: :oops:
ha nem gond??
puszika

Ancsa

ancsaboszi

Sziasztok!

Csatlakozhatok hozzátok?
Ha minden jól megy május közepén a Kútvölgyiben fogok szülni, Szalay dokinál (én is nála születtem 25 éve, nem problémamentesen, Anyukám teljesen megbízott benne, azért választottam én is őt évekkel ezelőtt, bár akkor még nem gondoltam, hogy szülni is nála fogok :D :D )

Igazából az érdekelne, kinek vannak frissebb tapasztalatai a kórházról, a szülésekről, és főleg: a szülésznőkről?? Ez számomra még egyáltalán nem tiszta, bárkit választhatok onnan? Mondjuk nem ismerek senkit... :? :D

Olyan édi fotókat raktok fel, bárcsak már mi is itt tartanánk...

Eléggé parázok... :( :oops:

Üdv mindenkinek,
Vendég

Nagyon édesek vagytok!

Köszönöm mindekinek a hiányolást!
Nagyon jól esett!
Anyukámnál voltunk Kemencén! :oops: Apa levitt minket és tegnap értünk jött! Így már itthon is vagyunk!

Jázminnak és Pankának kicsit megkésve nagyon nagyon Boldog születésnapot!!!!

Barbinak, Gabónak és Gabinak!
Nagyon nagyon boldog névnapot!

És minden hófordulósnak sok sok puszi!

Minden baba és mama gyöngyörű!!!!

Borsika
Üdv a csapatban!!!
hidd el, ez a legjobb hely! :wink:
és hamarosan ott lesz a kezedben a Babód, és mi meg örülni fogunk a képeidnek!

ancsaboszi

Borsika,
üdv a csapatban!
Mi épp Zachár Erikával szültünk,. így nálunk Ő a favorit, de a többiek majd dícsérik a sajátjukat!!! :lol: Erika olyan igazi Anya-korú, nagyon nyugodt, békés, vidám!
majd küldök priviben fotót róla, hátha segít a döntésben! :wink:

Ancsa,
azt beszéltük, hogy péntek délelőtt ellepnénk a szülőszobát Babástól és együtt adnánk oda a tablót
mézes: Orsival ma sütünk mézest, ráírjuk a gyerkőcök neveit és csinálunk papír-karácsonyfát (nem lesz igazi fa az osztályon), ez is ajándék az osztálynak
ehhez raktam fel a formákat, amire felírjuk tojásfehérjével a neveket
remélem tisztult a kép! :wink:

Hanna,
ahogy ajánlottad, a selyemfűből csináltam 2 adag mézest, az tuti elég lesz!! Köszönjük még eccer!!!

Dóri,
aranyos vagy!
Mi is kidőltünk hétvégén, vasárnap este ültem le először pihenni.. Fát Apa vette meg nálunk szombaton!! :lol:

Éjjel sok ébredés 3.40.-kor nekiállt játszani... "büdös kölke"!!! :lol:
kipihent vagyok! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Megint csak gyors bekukkra futja sajnos, egész hétvégén nem volt netünk, tegnap az egyik gépre legalább sikerült visszavarázsolni. Ez egy ezer éves ócska masina, kicsit lassú, de a lényeg, hogy működik.

A tabló nagyon klassz lett, köszi Zsófi!

Zsu, ha lehet, mi is a holdat választanánk (Ádám a holdvilágban született :-)), és esetleg kettőt összeragasztva, hogy együtt legyenek a fiúk.

Sajnos pénteken nem tudunk menni, mert Ádámot kell vinni a dokinénihez méreckedni. :cry: Tudjátok, ha nem hízik továbbra sem rendesen, akkor komolyabb kivizsgálás kell, ezért most heti kontroll alatt vagyunk.

Borsika, üdv közöttünk, sajnos nekem nincsenek friss infoim, de Memme hamarosan egészen aktuális hírekről tud beszámolni. :lol:
A benti csapat fantasztikus, eddig egyik szülésznőről sem hallottam rosszat. Fiaim mind a ketten Várnai Gabinál születtek, s egyáltalán nem bántam ezt meg!!!

Mennem kell, hív a Herceg... :D

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Gyuzsó,
aztán ma semmi söröcske, oda ne égjen az a mézeskalács! Ha nem férnek el egy díszre a gyerköcök, akkor Jankó mehet külön, mondjuk egy holdacskára. És még egyszer köszi Nektek.
A kutyust pedig nagyon sajnálom.
Apa végül pénteken Tatabányánál visszafordult, mégis repülővel jöttek haza apukájáék, szóval szombaton csak a reptér-Tiszaújváros-Őrbottyán távolság leküzdéséig nélkülöztük.Addig megtanultam Zsomborral, ismét mindent tudok a magas-mély magánhangzokról,meg a beszédhez szükséges szervekről(pl.:gégefő az ínycsappal, azt se tudtam, hogy ilyen van :lol: :lol: ).

Úgy látszik virrasztós éccaka volt, fiam kb. hajnali kettőkor megjelent egy mesekönyvvel és két autóval az ágyunk mellett, hogy meséljek neki, vagy két órát küzdöttem, mire visszaaludt. Most persze horpaszt a kis ördög :? :)

Tünde,
amikor Flórka született, én is mondtam a szülésznőnknek, hogy itt bénázok, hogy induljak e vagy ne, pedig már ezt rutinból kéne nyomni. Erre ő azt mondta, hogy minden szülés más, még az is bénának érzi magát, aki harmadszor-negyedszer csinálja. Szerintem, ha megkérdezed azokat, akik a harmadik babát várják, vagy túl vannak a szülésen, bennük is volt-van egy kis bizonytalanság.

Borsika,
nem félni, majd meglátod minden megy magától. A kórházzal jól választottál és szerintem bármelyik szülésznő lesz Veled, jól jársz(mindenki a sajátjára esküszik :wink: ). Én első lépésként megkérdezném az orvosom, hogy kit ajánl, kivel szeret együtt dolgozni, de bárkit választhatsz(nálunk Várnai Gabi a befutó-én is úgy éreztem, mintha az anyukám lenne velem).

Ancsa,
mire megírtam, Gyuzsó már megírta...

Kép
Kép
paklincs

Zsu, sajnálom a kutyust, nagyon. :cry: Benegézának jól állna a holdacska... :D

Borsika, jó helyen vagy. :wink:

Paklincs, tavaly én vittem be a tablót. Pocakban Benedekkel, férjem kíséretében. Utolsó pillanatban karácsony előtt, este 8kor. Ügyeletben Vidadoki. :lol: Óriási volt. A siker is. :D

Megyek vissza, nálunk már káosz a köbön. Néha Bene is úgy eltűnik a dobozok között, hogy nem látjuk. :oops: :lol:
vbea

Sziasztok!

Borsika, üdv nálunk! Végre friss kismama. Mi már mindjárt megszülünk Memmével :)

Tegnap a karácsonyi partin jó kis bálnaképek készültek rólam... Majd ha megkpaom őket, megmutitom. Nagyon durva... :)

mtunde

Satuk,
boldog hófordulót Olivérnek!!

Lilluska,
a Ti Dorottyátoknak is boldog boldog hófordulót!!

Paklincs,
söröcske csak a jól megérdemelt nap után a vacsihoz jár! :wink:
az ínycsap lenne a gégefedő..? :oops: mindig tanulunk újat :lol:
szép menet volt azért a hétvégi kocsikázás így is!! :roll:

Eni,
mehet benedek rá? vagy Benegéza? :lol:
szépek lehettetek tavaly!!! jókor érkezni meg tudni kell!! :wink:

vali,
remélem semmi gubanc nincs azzal a gyönyörű szőke herceg Fiaddal, csak nem eszik :lol: :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Elég kicsi, de kaptam pár képet. Kép

Kép

Kép

mtunde

Gyuzso, az a baj, hogy eszik, rengeteget, csak nem hízik. 4 hónap alatt nincs 1 kg az eredménye. :shock:

Tünde, nagyon jó a Pocak! Hihetetlen mekkora! :D

Kép
Kép
Kép
v30

Sziasztok!

Nálunk is állt a bál éjszaka (telihold?)+hajnalban szomszéd cirkójából kifogyott a víz=olyan ricsaj,mintha itt készülne a M4-es :twisted:
Még mindíg kornyadozom, de hamarosan észhez térek... :roll:
Hanna

Kép
hanna09

Hanna,
sajnos csak kifli(már a hold), úgyhogy arra most nem foghatjuk.

Bea,
csak amiatt kérdeztem(de bátran ordítsátok le a hajam, ha túl aggódom a dolgot), mert az jutott eszembe, hogy szerintetek nem fogunk zavarni, ha sokan beesünk a kórházba gyerekestül?

Vali,
remélem semmi komoly gond nincs a kisfiaddal, feltétlenül mondd majd, ha van fejlemény.

Kép
Kép
paklincs

Sziasztok!

Gyuzsó!

Nagyon szépen köszönöm az információt!
:lol:
Nagyon édes vagy!
Lara kaphat csillagot? :oops: Vagy arról már lecsúsztunk.

Hú hát még nem tudom, hogy mi be merjük vállalni, mert BKV-val pénteken halál lesz.
Szóval még gondolkodom.
De nagyon jó ötlet!
Mikor van a randi?

Tünde
Nagyon szép pocakod van!!! :wink:

puszi

ancsaboszi

Ancsa: én kapok kocsit páromtól péntekre, így tudok vinni/hozni még két embert. Ha jól gondolom amúgy is közel lakunk :)

p.s. tényleg mikor lenne? Mi mostanában 10-re tudunk leghamarabb menni bárhová, vagy picit később, max 10:30-ra.

KépKép

KépKép
snowwhite

Gyönyörű idő van és már megvolt a 2.séta is, most éppen alszik a lurkó (de meddig...).
Paklincs, Dóri és akiknek még pár hónapos a babájuk mennyi az annyi a napközbeni alvásoknál?

Ancsa
Milyen szép az új vonalzós kép :D

Paklincs
De, de biztosan nem jól láttad és telihold volt tegnap...(muszály, hogy ma éjjel jól aludjon a kis gengszeter, ááááálmos vagyok!!!)
Mi történt Ti sem aludtatok jól?

Tünde
Szerintem nem is a pocakod olyan nagy inkább Te vagy nagyon szupi vékony :wink:

Gabi
Ma láttam az Árkád melletti Sugárban régi égősort, de ez nem volt szép. Olyan volt, mint amit a tempolomokban szoktak használni szerintem...
De gondoltam Rád!

Eni
Hogy bírja Beni a költözködést? Bevált a borostyánlánc?

Gyuzso
Mi is köszönjük a csomagot!Mica nagyon szép!

Vajon mi lehet Zillel, tud valaki Róla valait?
és Veronikusz, Steffi....

Hanna

Kép
hanna09

Sziasztok!

Vannak ám "bálnásabb" képek is. :) azon nem vagyok olyan vékony. De tény, hogy most nem híztam sokat. Az is igaz, hogy ma is most próbálok 3x-ra vaalmit enni, ami tlán bennem marad :) Most kakaó és kalács a próba tárgya.

Bár mi nem tudunk menni, de szerintem az osztály néha nagyobb dömpinget is megoldott! :) Biztos örülni fognak, minél többen mentek!

mtunde

Sziasztok!

Vali!
Mi is mostanság voltunk dokinál a havi viziten...mi sem híztunk szinte semmit. Nekünk sincs meg az 1 kiló 4 hónap alatt, sőt már 6 és fél hónapos és még nem duplázta meg a születési súlyát :cry:
Most 6800 g. Utolsó mérésnél másfél hónapja 6680 volt :? .
Mi arra lettünk ítélve, hogy délben főzelék husival vacsira szintén főzelék husi nélkűl. Na most így nyomjuk...
Aztán majd meglátjuk, hogy januárban mit produkál...
De nekünk nem mondták, hogy ez gond lenne csak azt, hogy ő ilyen alkat...ha eszik és kakil rendesen akkor nincs mit tenni.
Lehet, hogy rám ütött...akármit csinálok 44 kiló maradok :? pedig egész nap zabálok, nasizok...de sehol egy + kiló :roll:

Ancsa!
Megkaptad a képeket??????

Borsika!
Üdv a csapatban :D
Én egyszer Király Katánél szűltem egyszer meg Zachár Erikánál.
Erika az abszolut favorit :D

Szép napot...

Kép

Kép
cukipofa

Zsófi!
Nagyon jó lett a tabló! Ha megvan a pénteki időpont, lehet, hogy sikerül ott lenni nekünk is a Kútvölgyibe!

Köszönöm, hogy mi is rajta lehetünk a tablón!!
Ha ritkán írok is....nem múlik el úgy nap, hogy el ne olvassalak Titeket :!:

Sziasztok! Tikó-Veronika

Kép
tikó

Sziasztok Lányok!
köszi a hiányolást. :D
élünk és virulunk, senki sem beteg csak épp elkapott a karácsonyi gépszíj :lol:

pénteken jött a „HELYETTESEM” az irodából és hát … szóval velem szemben nagyon kritikusak bent a nők, ezért egész estig „nyaltam” a lakást. :D Kaptam többek között egy db egy napos kényeztető belépőt infra-szaunával, tornával, kozmetikai kezeléssel, masszázzsal stb. hát nem rendesek? :D kár hogy csak a főnök ilyen normális és figyelmes.

Szombat-vasárnap össze vissza loholtunk, Kata szombaton a papáméknál aludt, mert vasárnap DE mentek bábszínházba. (Szofit így hogy egyedül volt 1,5 óra a alatt sikerült elaltatnom :oops: ) Kata viszont nagyon élvezte az előadást. Végigtapsolta az egészet. :D

Ma meg kb 3 óra alatt becsomagoltam az ajándékokat a földön ülve. Most jóóóól fááááj a hátam :oops:

Szóval nem leszek a köv. napokban se nagyon, mert betábláztam magam. Bölcsis befizetés, gyerekorvos (ajándék), magam rendbetétele (szoli stb :D ), nagybevásárlás, takarítás, főzés, sütés :D :D :D de azért jövök ha tudok, mert tudjátok, hogy nem bírok meglenni nélkületek :D:D:D:D:D:D

Hanna!
Igen, 8-an leszünk 25.én, de talán elviszik a lányokat DE míg főzök az ősöknek. :D

Megyek gályázni :D vasalni :D

Minden hófordulósnak, névnaposnak boldog-boldogot kívánok!!!!

Puszi

Veronika

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Sziasztok!

Gyuzyó: Nagyon sajnálom a kutyust.
Viktor nagyon beteg lett. :cry: Nagyon csunyán köhög és csak a tápszert fogadja el mint kaja. :?
A dokink ... nem illetem semmivel,csak homeo bogyot írt fel és semmit a köhögésre,pedig hallotta, hogy köhög. :evil:

Lányok ti tudtok valami gyógy modot?
Kicsit meg vagyok rémülve,de biztos csak én reagálom túl a dolgot.

Borsika üdv itt nálunk.
Én személy szerint a Ferenci Erzsinél /Böbénél/ szültem és nekem ő volt a nyerő. Bár nálam szinte minden szülésznő bent volt aki az nap müszakban volt. Mindenki nagyon kedves és segítőkész.
Ne parázz,mindenki sgíteni fog neked. :lol:

valentina

Halihó!

Megcsináltuk a mézest, nem volt eccerű a 2 kölök mellett! Orsi mindent bevetett!! testvérek 1-re kerültek, kivéve Ákos-Ádám, ők 2 holdat kaptak. A nagyobb jelek kézzel készültek, a forma kicsi volt, nem fértek a nevek rájuk, elnézést, ha nem túl szabályosak.. :)
Ami a csúcs, hogyOrsiék vettek műfenyőt a párjával a Kútvölgyire gondolva, egyszáz forintért, 120 cm, nem olyan gagyi!! Annyira ügyik!!!!!!!!!!!
most szerintem kidőltek, Mica is ölben horpaszt, az ágy egyedül nem volt jó neki...

Veronikusz,
végre!! egész napos kényeztető luxus, de jól hangzik!! :lol:

Ancsa,
csillag lett Lara :wink: , aranyos az új vonalzó!!!

Tikó,
persze Dorina is kapott mézest is!! :wink:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzsó, már gondoltam rátok, hogy vajon beleragatdatok-e a mézesbe :)

Ügyik vagytok biztosan! Bár még nem láttam! :D

Én meg bepakoltam a bőröndöt. Fogalmam sincs, mi kellhet még, volt listám... majd apja behozza... Múltkor is 2x annyi csomaggal jöttem haza, mint be, pedig akkor is be voltam pakolva. :9

Olyan furi ilyet csinálni. Dehát bizony ez van, ki tudja, mikor, de menni kellhet. Persze azon drukkolok, hogy január 10-ig mondjuk ne kelljen. Főleg azért, mert szegény kiscsaj nehogy már karácsonykor szülessen. Még a végén a hülye rokonok összemossák a 2 ünnepet. :)

mtunde

Tünde,
:lol: :lol: :lol:
drukkolunk, hogy a Lányod érezze a kívánságod és várjon bent türelemmel!! :wink:
jó kis pocakod van!!!!! Bene mit szól hozzá?

Valentina,
Viktornak gyógypuszik elindítva!!

Vali,
furi, hogy nem hízik, de kiegyensúlyozottnak és boldognak tűnik.. mer az is, biztos!! :)
remélem semmi komoly.. :roll:

KépKép
Kép
gyuzso

Szaisztok!
GYuzsó! :) Ha nem mondod, el is felejtjük a hófordulót.. Már akkora nagy Olivér, hogy lassan tényleg félévekben számolom... :lol: Szóval köszi. Tök ügyik vagytok, hogy egy mézeskalács party is belefért..
VAlentina! A köhögésre stodal szirup az jó, nekünk legallábbis bevállt. Én konkrétan inkább homeózom, ha lehet. Sajna egyszer már kellett antibigyót adni Olivérnek, de szerencsére a dokinénink is homeós inkább.
Egy kérdés.. Mindenki visz a gyerekorvosnak ajándékot? Mi vettünk Neki, és a védőnéninek egy-egy konyakosmeggyet.. ez szerintetek elég??? :?
Ja, és tök ciki.. :oops: annyira siettem az emil elküldéssel a tablóhoz, hogy elírtam Olivér születési évét.. 2006 helyett 2007re.. ennyit a kapkodásomról.. Már most fiatalítom a kölköt.. :lol:

satuk

Sziasztok,
Gyuzsó szuperek vagytok a mézessel! Mikor lesz a bemenetel? Meg a fenyő is jó ötlet!

Hanna: Tünde nagyon rendesen alszik már egészen pici kora óta, így nem hiszem, hogy mérvadók lennénk. De most alakított új napirendet, ami szerint 3x alszik napközben. Az első szopi után kicsit visszalustálkodunk ez olyan fél óra-óra. Majd délelőtt nagyot sétálunk itt min. 1,5 óra és utána délután 2-4 között min. 2 óra alvás. Majd éjjel 10. Tehát a nappaliak összeadva min. 4 óra, de inkább több szokott lenni. Ezelőtt többet aludt, kb 6 órát.

Borsika: üdvözlet, én is Zachár Erikára szavazok egy Angyal! De mindenki nagyon kedves és segítőkész, csak mi vele voltunk.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!

Itt vagyunk! :D

Borsika! Üdv a csapatban. Szintén Zahár Erika fan vagyok! Imádom őt, persze mindenki kedves de én nekem ő a legédibb a 2. is vele lesz.... remélem.

Veronikusz!
Jól hangzik érezd nagyon jól magad és vigyél magaddal engem is cserébe viheted egy körre a Volvit :D jó hogy újra itt vagy!

Emese!
Persze pont egy generáció! :D Remélem azért meg tegezhetlek, meg Hanna téged is! Ne vicceljetek már lányok.... :D

Ancsa!
Üdv itthon! Nagyon szupi az új vonalzó! :D Jó hogy itt vagy!

Dóri!
Tünde egy angyal, nagyon ügyesen alszik :D

Tünde!
Olyan izgi! Már annyira itt a finis! Annyira szorítunk éretetek! Jók a képek, nagyon szép kismami vagy!

Memme!
Remélem minden rendben ment/megy a költözéssel!

Vali!
Reméljük minden rendben lesz Ádámmal sajnálom hogy nem találkozunk pénteken.

Hát a sütést azt fel kellett volna venni kandikamerára tuti rajtunk röhögne mindenki.... a végén már gyerekkel az ölünkben nyomtuk a cukormázat egyki kézben nyomózacsi másikban mézeskali közben innen onnan pacsiznak a gyerkók.... :D
Alvással ramatyul állunk de már nem panaszkodom majd egyszer jobb lesz....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Valentína, Satuk!
Remélem hamar rendbejöttök!

Hófordulósoknak sok boldogságot!

Ja és tényleg 100 egész forintért fa :D Szupi lett... még a pénztáros is kiröhögött minket amikor egyszáll fával (ennyi pénzért) beálltunk a kasszához!

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Gyuzso,Borsa
Ügyesek vagytok a mézeskalival! :D
Ja így könnyű, ha a gyerkőcök is segítenek :D :D :D

Veronikusz
Biztosan szeretett a főnököd, ha ilyen ajándékkal lep meg (és azt hiszem ismer is, tudja mire van szükséged :wink: )

Dóri
A nappaljaink jók, ő is sokat alszik, de csak a babakocsiban. Csak azért kérdeztem, mert van, hogy 3 órát is szundít egyhuzamban, lehet ezért nem alszik éjjel...

Hanna

Kép
hanna09

sziasztok!!!

most csak beköszönök, este majd jövök olvasni :D
sokat írtatok....nem tudom mikor voltam, pénteken??
szóval majd jövök
Vendég

Kép Kép Kép

így sikerültek!
ha valakinek a hold nem tetszik, szívre, harangra lehet cserélni még :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Gyuzso!
:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: szegény kutyi :cry:

Borsa!
ok, jöhetsz te is. Bár a férjem már próbálja lenyúlni :lol: :lol: azt mondtam: jöjjön ő is, de félek ez elég húzós, no meg ki lesz a lányokkal :D

Hanna!
na azért nem kell kombinálni :lol: a másik kismama is ezt kapta ajándékba :D egyszerűen csak rendes és figyelmes. De nagyon jó, hogy így számontartanak mint idegbeteg kikapcsolódásra szoruló kismamát :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Hoppá.
Zénó nevében is köszönöm a mézest. Aranyosak vagytok. A kicsike örömében összenyálazta a kezemet, feladom a további gépelést. üdv mindenkinek,

Kép

Kép
zill

Sziasztok!

Megjöttünk mi is! Nagyon jó volt, majd teszek képeket, Léna nagyon élvezte a havat! :lol:

Elkészült a tabló, párom holnap megy érte, kiváncsi vagyok!

Valentina, sajnos későn küldted a változtatásokat, már nem tudtam rátenni, bocsi... :? Remélem hamar rendbe jön Viktor!

Szétküldtem a végleges tablót e-mailben, ha valaki nem kapta meg, sikítson! :lol:

Satuk! Elutaztunk, azért nem reagáltam eddig az anyagias kérdésekre. De most már vagyok. Ja, és jól került rá Olivér születési éve, már nem tudom, hogy véletlenül, vagy direkt, de tény, hogy 2006-ot írtam rá!

Szóval az anyagiak: felejtsétek el! :lol: De tényleg! Örülök, hogy megcsinálhattam, tökre élveztem, és majd jó lesz látni a dokik-szülésznők arcát, ha bevisszük, nem? Ezért megérte...

Ha ennyien nem érnek rá pénteken, nem akarunk csütörtökön menni? Persze nem akarok kavarni, nekünk minden jó. Délelőtt kb 11ig érünk rá, mert délre itthon kéne lennünk, délután meg 4re tudnánk kb ott lenni. Csütörtökön asszem nekünk nem jó a délután, pénteken minden jó. És lehet, h megkérem a párm, hogy hagyja itthon a kocsit, és akkor én is tudok vinni még valakit! Eni? Titeket?

Tünde! Nagyon csini kismama vagy! És irigyellek a csomagolásért! :wink: Nyugi, minden rendben lesz!!!

Gyuzso- Borsa! Köszönjük a sütögetést! Fényképezni már nem tudtatok? :wink:

Borsika! Üdv a csapatban! Épp azon gondolkodtam nemrég, hogy az összes mostani kismamánk már "régi" Kútvölgyis, és hogy jöhetne valaki új! Erre itt vagy! Én is Zachár Erikával szültem, csak ajánlani tudom, de szerintem tényleg mindenki a sajátját fogja ajánlani, nem? :lol:

Ancsa! Remélem jól éreztétek magatokat Kemencén!

Na, megyek pakolni meg vacsizni, majd este még jövök, akkor már képekkel!

Zsófi

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Sziasztok!!

Milyen édik vagytok, hogy ilyen kedvesen fogadtok!! :D
Egyből nyugodtabban várom a májust most, hogy ilyen sok jót hallottam a Kútvölgyi szülészetéről.

Megjegyeztem a szülésznő neveket, köszönöm mindenkinek, aki szavazott! :D
Paklics, igazad lehet, megkérdezem azért a dokit is. Eddig csak azért nem akartam, mert ő is van már 60-65 éves, s túl azon, hogy abszolút megbízom benne, nem tudom mennyire konzervatív bizonyos témákban (sétálgatás, pózok, forgolódás, gátmetszés, stb). Persze erről majd kifaggatom őt is, de azt szeretném, ha a szülésznő amellett, hogy ért hozzá, azért hagyná, hogy azt tegyem, ami jól esik...
Nektek mi erről a véleményetek?

Gyuzsó, örülnék, ha elküldenéd Z.Erika fotóját! Köszi!!

Tünde, Memme, milyen izgi lehet, hogy már a tatyót pakoljátok. :D
Persze, gondolom, hogy jobban jönne karácsony után, de ha menni kell hát menni kell... :D
Drukkolok, hogy minden rendben legyen!

Mi holnap megyünk a kútvölgyibe UH-ra, s ha minden jól megy, megtudjuk a nemét is. Remélem, megint Tóth doki csinálja az UH-t, legelőször egy undok fiatal pasi volt, aki 2 perc alatt 'lezavarta', de múltkor T doki volt és olyan szeretettel és részletesen beszélt róla, hogy nekünk is sokkal nagyobb élmény volt így!! :D (mondjuk 4,5 órát vártam, mire sorra kerültem, de hát valamit valamiért.. :D )

Puszi mindenkinek!!
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?