Sziasztok!
Zsu: jobbulást Pankának! Nagyon cukik a fotók egyébként!!! Jó, h kiderült mi a baj, de én is összesz*tam voilna magam.
Timi: sok+++++!!! Jó anya vagy te, hidd el! Mindent megteszel értük, amit lehet!
Hejesírás

jó volt, de már romlik, sajna...
Ciripke: Barnunak jobbulást! Marci cuki a terpeszpelusával, milyen békésen alszik:)
ogyi: üdv itt:)
Felengedett tej: rájöttem, h zsír szaga volt. Mindet kibukta Vili, és olyan undi volt, ment minden a wc-be. Negatív csúcsokat döntögetek: 60 gramm két mellből. Jó, hogy a múlt hétfőn még egy mell volt 150. Rájöttem, h néha túl sokat aludt, és volt, hogy egy mellből csak 10 óra múlva szopott, hát nem csodálom, h elapadt. Micsoda egy lúzer vagyok

Úccsírtam, de már mindegy, kicsit sajnáltattam/om magam. Tápszert elfogadta, 100-ra kell kiegészítenem a doki szerint. De nekem ez kínai, hogy csinálok 20 -40 grammot???
Írjátok meg lsz. És amíg csinálom, addig ordít? Dejó, főleg most, h lelkiismeretfurdalásom van
A védőnőtől meg tök jó tanácsot kérni, háromszor hívtam fel, pénteken, meg egyszer szombaton meg ma, és már tök bunkón veszi fel a telefont.
Ahh, kivagyok

bénának is érzem magam, szaladgálok mint pók a falon, Vilit meg itt kínzom, jövök-megyek, ő meg sír, pedig szerintem olyan cuki és jó baba, én meg itt kiszúrok vele.
alvás: Vili minden kaja között alszik kb egy órát. most egy kicsit többet, lehet megviselte ez az egész hajcihő...
auchanban vettem bodyt, olyat, amit nem kell áthúzni a fején:600 ft/db, meg másfélét is, 5 db volt 1300 ft.
ajándék: semmi, senkinek. Most két napig megyek anyukámhoz sütni-főzni, addig Noldi pihizhet.