A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Szent Imre kórház azaz a Tétényi - Ikea szoba &eacut

ÁTÉK-MESTER Élményprogram a PRO-WIDE Rendezvényügynökség Kft. márkája

Indi,
csörögj rájuk, hátha megvan még!

A JÁTÉK-MESTER Élményprogram központja:

1146 Budapest Állatkerti Krt. 6-12. (Fõvárosi Állat- és Növénykert)
Telefon: 460-95-10, 460-95-09
Mobil: 06-30-6393-009
E-mail: jatek-mester@jatek-mester.hu

Az Élményprogram vezetõje:
Kovács Virág programigazgató
Mobil: 06-30-436-45-67
E-mail: kovacs.virag@jatek-mester.hu

Gyerekzsúr szolgálat vezetõje:
Karap Ágnes Játszóházvezetõ
Mobil: 06-30-257-8999
E-mail: karap.agnes@jatek-mester.hu

A PRO-WIDE Rendezvényügynökség Kft. központja:

1149 Budapest, Angol u. 34
Telefon: 432-12-68
Fax: 432-12-61
e-mail cím: pro-wide@pro-wide.hu
www.pro-wide.hu

Kép

Kép

:D
szrekuc

helyesbitek: megvan a pésztata, gyrek kilopta a táskából, de megtalálta valahol, most hozta elő. na ez az én karácsonyi ajándékom :lol:
indianyo

Indi: :o hívtad őket?? hátha valaki leadta.. :roll:

SMS küldők: egyszer hívtak egy nyelviskolából, hogy menjek oda tanulni én meg megkérdeztem, hogy bocsika honnan is tudod a számom? Erre ő mérgesen hadarva, hogy hát nem titkos a számom és igy adatbázis csomagban a szolgáltató árulja ezeket a telszámokat (gondolom célcsoportra lebontva is akár) és igy bárki megveheti! :x

Lindi: Ez a képeslap! WOW! :lol: Nagyon szupi!! ÜGyes vagy!
És tegnap hívtam a dokit és mondta, hogy ne parázzak, mert valszeg azért volt benne sok baci, mert ki tudja mikor vizsgálják meg a pisit és addig egy db baciból kb lesz kismillió :x az az amorf izé meg a savi ubitól van a pisiben :)
Ti az összes pisit a kórházba adtátok le Grétinek ugye??? Mert szerintem nekünk ez az sztk-s automata rossz! Azért nem lesz sose tökéletes az eredményünk :x
Gréti gyerekszáj :lol:

Akata: kár, hogy darabos lett a képetek, de Ákos nagyon ari!

Neet: Nekem meg Eszci a kedvencem és jól megnőtt a haja megint, nemde?

Zsan: Repülő Meme király!

Nuk: Kamarás felsőteste 8) pl az is jobb szerintem mint a Producerek 8) Milyen darabot láttál? Én a Macska a forrónt láttam vele utoljára.
Nekünk maradt végülis lego? Hogy lehetne lecsencselni az ügyet???

Barbi: Hajrá alvó Angi! Mostmár akkor tervezhetsz esti programot ;) Bár egyébként ha másra hagynád Angit szerintem totál eszébe se jutna, hogy elmarad a cici ill hol van anya a cicivel! Legalábbis nálunk ez volt...

ZOO: 2000 ft a belépő ??? Ebben az esetben nem bánom, hogy nem voltam.... az durva! Csevegni azért jó lett volna :(

Deni: oks! Gatya miatt akkor hívlak pénteken. Nem terveztem, hogy beülök hozzátok vacsira, szal ne szabadkozz. :lol:

Kattix: ez megható volt..könnyeztem is. és Félix szép baba!

Votiv: mindig akarom kérdezni, hogy Anyud jogi ügye hogy áll a cégével szemben????

Rylie
rylie

Zsan: ez nem is Meme, hanem a kis B!!!

Indi: rendi gyereked van, hogy nem várta meg, hogy totál összeomolj...csak egy kicsit :lol:

R
rylie

Indi,
:lol:

Rylie,
hááááát, van benne vmi... :wink:
zsancikant

Rylie, anyum úgy döntött, nem perel. Anyagilag nem lenne akkora ellentételezés HA nyer (márpedig erre ugye nem lehet mérget venni), aztán kifizeti az ügyvédet meg beleinvesztál a perbe, mint amilyen káros lenne az egészségi meg a lelki állapotára 3-4 év pereskedés...
Egyébként most már egyre jobban van, dolgozgat otthonról meg eljár úszni meg színházba...

Indi, a szívemhez kaptam a pénztárcád miatt, de szuper, hogy Dé megtalálta!!! :D

Rylie, 1000 ft/óra a játszóház gyerekenként, és fejenként kb 1,5 órát voltunk.. inkább az volt a gáz, hogy Meme és Józsi után is fizetni kellett, holott ők nagyon nem használták ki...
egyébként én elég sok helyen körülnéztem, és k. drágák a játszóházak, Pesten alig van 1000 ft/óra alatt... :? és ott meg a parkolás plusz ktség, plusz gond...
de mondjuk a camponás játszóház vagy a gazdagréti Eleven Center sem olcsóbb...
tényleg, ha tud vki olcsó, de azért még jó játszóházat, szóljon!
vagy esetleg legyen táncház? bár ott talán kevésbé lehet anyákoknak traccsolni...

Johi, az attól függ, hogy Ti mikor értek rá! de csüt-pént vmelyik nap jó lenne.

Ancsi, nagyon köszönöm a megvilágosítást! (asszem a képnézegetős funkció elég lesz, nem kell a videó) nagyon komoly a tudásod, leborulós szmájlik tucatját küldöm :D anyud miről ír könyvet? :) és hű és woww :D

votiv 8)
votiv

Rylie! Nem mindig a H-ban nézték a pisit, csak februárig, mert onnantól van ez a beutalósdi, és utána valami közeli laborban nézték.
Egyébként a kórházban is úgy volt, hogy ha már délután vittük a pisit, akkor csak berakták a hűtőbe és másnap reggel nézték meg.

Holnap és holnapután kimenőt kaptam. Megyek a Kikába meg az Ikeába, jár arra valaki? Mondjuk én szigorúan gyerek nélkül leszek mind a 2 nap.

A Kikán kívűl hol lehet még szép karácsonyfadíszeket venni?

Zsan! Almaevés :lol:
lindicita

Rylie még neked: szóval az ügyvéd úgy indított, hogy 100e, csak hogy körbeszaglásszon, érdemes-e perelni, ennyire vanak levédve stb. aztán ha érdemes, akkor a köv. 50e ft a papírok kikérése-beadása stb.
utána jön a 2-3-4 év per, amiből nyerhet max 2-3 milliót, ebből 20% sikerdíj az ügyvédé, a többi az övé cserébe a tortúráért :wink:

votiv 8)
votiv

Votiv: hm..megértem Anyud...bosszantó, hogy a jogi lassúság miatt egy csomó ember már eleve bele sem vág egy olyan ügyben, amiben azért nagy valószínűséggel győzhetne :?
Anyut is szívatják rendesen és szegény azért nagyon pipa, mert tudják, hogy megtehetik vele, mert 55 évesen hová menjen el új munkahelyet keresni??? Pedig legszívesebben beintene nekik :evil:

Játszóház: :o ööö akkor csak engem sokkolt az ár..Hiába még sosem voltunk ilyesmi helyen :roll:

Januártól a Kuszába szeretnék majd eljárni az Iciri-Piciri táncházba.
Lindi, tényleg Ti nem oda jártok?? Milyen egyébként??

Zsan: jaa és még az jutott eszembe, hogy sok-sok évvel ezelőtt, amikor Pécsett a Konzum aljába a Dary Queen nevű szuper hely működött, épp ott sátoroztunk és betértünk a DQba egy hmmm fagyi-turmixra és miután a barátnőmön Kispál póló volt, ingyé kaptuk a turmixot mindannyian (5 csajszi - a fiúk lusták voltak bejönni Orfűről Pécsre, inkább lepkehálóvál lenyúlták a vadászbácsi kiscsirkéjét és abból csináltak maguknak kaját :mrgreen: ) Életem legjobb nyaralása volt!!!

R
rylie

Lindi, az ikeában nagyon szép és hangulatos piros-fekete szalmadíszek vannak, lent a piactéren :)
és ha kimenőd van, addig mit eszik Barni? vagy már nem szopizik napközben?
én a szopi miatt még 2 órára se nagyon távolodhatok el Lilirózától :roll: (kivéve este, de akkor meg már kinek van kedve vásárolni menni :P)

votiv 8)
votiv

ööö persze nem Pécs belvárosába sátoroztunk hanem Orfűn 8)

Votiv: :shock: mé nem ügyvédnek mentem! Hajrá Ancsi!!!

Lindi: hát akkor nem értem.... :?
de letojom, gyerek jól van oszt kész.

R
rylie

Rylie, nem csak az igazságszolgáltatás lassúsága miatt, hanem inkább az egészsége érdekében nem vállalta anyu. A pajzsmirigyével voltak gondok, és az rámehet a szívre is, úgyhogy végképp semmi szüksége a stresszre, nem akar 1-2 millió forintba belerokkanni, vagy rosszabb esetben belehalni :?

votiv 8)
votiv

Votiv! De még szopizik napközben is Bajni, de csak ha lát engem, és inkább én erőltetem egyébként is a dolgot, ő nem olyan cicifun, mint Gréti volt. Múlt hétfőn, mikor szinte egész nap tolmácsoltam, nem is hiányzott neki. Mondjuk a biztonság kedvéért fejtem le tejet, mielőtt elindultam otthonról, de inkább csak a saját biztonságom érdekében, nehogy bedurranjon a cicim. Holnap is ezt fogom tenni.

Hajnal 6 körül szopizik egyet, aztán reggel, mikor ébred, olyna 8 körül, utána a délelőtti alvás előtt 10-kor, és utána van, hogy egészen a délutáni alvásig nem is szopizik, az pedig 2-kor van. Hát, legrosszabb esetben ez az 1 szopi marad ki, ha lelépek, mert 4-5 körülre már haza akarok érni.

Rylie! Ha úgy gondolod, hogy az sztk-ban bénáznak el valamit, nézz ki egy másik közeli labort és vidd oda legközelebb a pisit. Beutalóval bárhova viheted, én akkoriban volt, hogy a szolnoki vittem, mert pont ott voltunk, mikor eljött az ideje.
lindicita

Votiv,
jajjajj, felületes a tudásom, de az informatika a hobbim. éppen tegnap gondolkodtam el, mikor néztem az Így készült a macskafogó c. filmet, hogy mit a frászt keresek én egy seggelős suliban, ahol a tantárgyak 99%-a (perpill) utálatos; hiszen a filmben számtalan szgépes ember dolgozott mindenféle grafikákon, programokkal. nagyon szeretnék vmi ilyesmi munkát a jövőben. (a gáz, hogy felvettek az informatika szakra is, de ugye ez a 3. hely volt, szóval... + azért is tettem a harmadik helyre, mert nem érzem magam fizikából olyan észnek) viszont most látom, hogy milyen jól keresnek az ügyvédek :DDD. (Anyukád esete). kacérkodom a munkajoggal, ez érdekel a legjobban, de én kissé humánusabb lennék, szeretném a szerencsétlen elesettek jogait védeni :)
Anyuci könyve titkos (mármint nekem se mondja el), szerintem egy részt ilyen helyes/nem helyes dolgok, prédikációk lehetnek benne :), meg beszélgetések Istennel, vagy tanítások, ilyesmik.
Játszóház: igen, mindenhol ennyibe fáj, leszámítva azt a bölcsiset, ami a Fehérvári útról nyílik (Fonyód utca, vagy mi). egyszer oda kellene szerveznünk egy napra, csak nagyon előre kell, mert nem sok hely van, viszont kb. 800 Ft egész napra (9-től 3-ig) és ebédet is adnak ennyi pénzért. én jan. 19. után leszek ilyesmire használható.

Indi,
és Domicsek nem tett bele még lét neked? találhatott volna valahol plusz összeget is :)
különben egyszer tavaly Karácsony után Lencse a méreg drága új órámat izélte el, mígnem mindent felkutatva a babakocsi jó nagylukas hálójában találtam rá.

Lindi,
az Ikejában lenn a pénztár közelében vannak a díszek, szín szerint polcokra rakva, nekem nagyon beváltak, mindenfélét vettem idén lila lesz a fám.
ancsipancsi

Rylie,
DQ az egyik legjobb hely a világon!!! :lol: (Wendy's után) kár,h már nincs itthon...
a blizzardjuk és a csirkés szendójuk ISTENI volt....
és tök jó, h ingyé adták a fagyit Kispálért...
(és képzeld el, nekem fel sem tűnt, h nem irtad, h Orfűn sátoroztatok, mert eleve erre gondoltam...na persze, hol máshol lehet Pécs környékén sátorozni???) :wink:
zsancikant

Votiv: értem. Anyunak is pajzsmirigyes problémája van, de szerencsére ő nagyon jól reagált a gyógyszerre, igy már az adagját is csökkenteni kellett.

Lindi: Azért ez nagy könnyebbség, hogy Barni már nem függ ennyire tőled, ill a cicitől :)
Más labor: hm...ez igy is elég macerás, mert már nem túl egyszerű pisit vételezni a zacsiba a csajtól, és plusz még mire odaérünk az sztkba az is egy csomó idő, pedig nincs is messze :roll: és valahogy mostanában mindig kilötykölődik a fele cucc :?
és Erzsébetre nem szívesen mászkálnék át..ja és én mindig sürgősségire kérem, azaz 1 órán belül kész az eredmény.
Mostantól mindig levonok egyet az eredményből ;)

R
rylie

Rylie,
hát kezdd el szoktatni bigyóra, aztán könnyebb lesz a vételezés :D
ancsipancsi

A képek hiper-szuper jók!

Ancsi: hogy sikerült a vizsgád? :)

Lindi: hogy is gyógyult meg nálatok Gréti? Az egyik barátném lánya is (Zsanci, tudod, Melinda) küzd ezzel a vesemedencegyulával és őt is befenyítették az egy éves antibigyókúrával, amit nem akar. Jó lenne neki valami biztatót mondani.

Kép
Kép
tinu

Csajok!

Ki tudja, hol lehet kapni a köv. paraméterekkel rendelkező hőmérő szerű izét:

Egy hosszú palack tele van vízzel és a palackban kis üveg halacskák vannak, amikben valami folyadék van (talán higany?) és a halacskákon lóg egy-egy biléta, amin hőfokok vannak.
Attól függően, hogy háyn fok van, ezek a halacskák le-fel mozognak és az mutatja az aktuális hőmérsékletet, amelyik felül van.

Látott már valaki ilyesmit?

Rylie! Kamilla mennyi idős? Bili még nem jöhet szóba? Sajna Grétimnek is a betegsége miatt kellett rászokni a bilire, még nem volt 2 éves, és eleinte mindketten sírtunk. :cry:
lindicita

Tinu! Alapvetően ezzel a vesemedence gyulával az volt a szerencsénk, hogy csak egyszeri gyulladásról volt szó. Ez alatt azt értem, hogy nem azért lett vesemedence gyulladása, mert valami szervi baja volt, hanem valószínűleg azért, mert akkoriban össze volt tapadva a puncija és ettől felfertőződött neki. De ezt senki nem tudhatta biztosan, ráadásul mikor volt ez a VUR vizsgálat, akkor a pisije a húgyhólyagból visszaszivárgott a vesébe, és emiatt kellett az antibiotikumot szedni. Csak akkor nem lehetett tudni, hogy ez a záróbigyó a húyghólyagnál alapból nem működik jól, és ez a visszaszivárgás állandóan fennáll vagy a vesemedencegyula miatt még nem működik rendesen. Ezért a dokik úgy gondolták, hogy kíméletesebb 1 évig antibiotikumot szedni, mint mondjuk 2 hónap múlva egy újabb ilyen röntgenes vizsgálatot megejteni, ahol esetleg már azt mutatná a felvétel, hogy visszazár az a valami.

Ezzel együtt Gréti 1 hónapig lórúgás antibiotikumot kapott, utána még 3 hónapig már csak tizedét annak az adagnak. És mikor menni kellett a következő kontrollra és az újabb antibiotikumért (mert ezt 6 hetente váltogatni kell), akkor döntöttünk úgy Petivel, hogy próba szerencse, nem adjuk neki. De addig is már csak negatív pisiminták voltak Grétinek, és azután hetente vittem pisimintát, hogy ha valami gáz lenne, azonnal tudjunk lépni. 6 hét elteltével, mikor újabb antibiotikumért kellett menni és vittük az összes negatív pisileletet, akkor árultuk el a dokinak, hogy már 1,5 hónapja nem szedi az antibiotikumot, és akkor mondta a doki, hogy hát akkor ez a lánymeggyógyult. (de előtte azért még mindig hangoztatta, hogy legalább 1 évig folymaatosan kell szednie és ragaszkodnak az újab VUR viszgálathoz is, mielőtt gyógyultnak nyilvánítanák).

Na és akkor leírom, hogy mi miket adtunk a lánynak, és biztos vagyok benne, hogy ezek is hozzásegítették ahhoz, hogy ilyen "gyorsan" kigyógyuljon belőle. Ezek mind FLP termékek.
Ő folyamatosan issza az aloe gélt, ebből a berryt, napi 3 kiskanállal. Míg beteg volt, dupla adagot kapott.
Szedte a C vitamint, a kidset, a zöldség tablettát, és a legfontosabb az a propolisz tabletta volt, mert ez tulajdonképpen természetes alapanyagú és hatású antibiotikum.

Mondjuk ezeket azóta is szedi, a propolisz kivételével, azt kb 2 hónapig kapta onnantól számítva, hogy abbahagytuk az antibiotikumot.

KépKép
KépKép
lindicita

Sziasztok!
Képek szuperek, gyerkők édesek! :)
Zúzás meg kó lehetett!

Tegnap voltunk dokinál Bvel, és ahogy sejtettem antibigyót kapott, tegnap nagyon kis bágyadt volt, ma már jobb, nem is volt már láza. Az éjjel megagáz volt, 2 óránként gyógyszer, hőem, fulladás... Talán javul, és nem kell kórházba mennünk Karácsonyozni...drukkoljatok.

ÉS kaptam egy bosch mosigépet, drága Nagyim és Férjem jártak közben a Jézuskánál. :) (Akkora,h nem nagyon tudták dugdosni.)
rídonli#

Lindi,
szerintem Galilei hőmérőre gondolsz, nem olcsó mulatság:
http://webaruhaz.abako.hu/shop_art.php? ... cat=297277

mondjuk ebben nem halak, hanem valami más izék úsznak le és fel.

Vizsgáim:
kissé csalódott vagyok egy vizsgával kapcs, mert ...áá, már másnak elsírtam valójában, na, mindegy, beírom ide a boszitopicba is. a lényeg, hogy padtársam zéró tudással bejött, lediktáltam neki 4 kérdéshez kb. kérdésenként 3-3 mondatot, s kifejtettem az én tételeimet is, de sokkal részletesebben. s ki hányast kapott? enyém 3-as, övé 4-es.
mindenesetre a nehéz vizsgám szombaton lesz (mármint az első nagyon nehéz). most ismétlek rá, mert hiába tanultam meg mind a 70 tételt, az elejére már nem emléxem :)
ancsipancsi

Lindi,
ezek sokkal olcsóbbak
http://www.lhpwebshop.hu/shop_kat.php?shopid=12&k=192
és az Abako cég itt van egy köpésre:
Abako E.V. Kovács Béla 1119 Budapest, Andor u. 60. e-mail: abako@abako.hu Web: www.abako.hu Tel.: 1/208-4630 / 252 mellék Mobil: 20/960-4538 Fax: 22 338-799
ancsipancsi

Rid,
jobbulást a leánynak!!!!!
grat a mosigéphez!!!!

Tinu,
Meliéknek mondd meg,h jobbulást kivánok, és remélem sikerül elkerülniük az antibigyót!!!!!

Lindi,
én régen láttam ilyet, mégpedig gyógyászati segédeszköz boltban,a 7. kerületben! Rózsa utca, Király utca sarkán...
zsancikant

Szrek,
:( Bulást Nektek!!!!

Kattix,
Nagyon édes Félixed, hihetlen érdeklődő már most :D Szüléssztoridat nagyon jó volt olvasni :D

Neet,
Képek csúcsak :D

Lindi,
Gréti szövege :lol: videó nagyon tuti :D Adélnak nagyon tetszett :wink: És a képek is nagyon jók, hihetetlen, h már ekkora Bajni és gratula neki a járkáláshoz! :D

Indi,
Nem semmi Dominód, de legalább fellélegezhetsz :lol:

Játszóház: először azt hittem, h drága, de ha másfél óráért kellett 2et fizetni, úgy már nem is annyira vészes :? A campiba 1200 ft/óra, mondjuk ott egy év alatti gyerek ingyen lehet.

Ríd,
Jaj, szegény Borid :( Gyors gyógyulást!!!

Votiv,
Teljesen megértem, h Anyukád nem vág bele a perbe.

Egyébként én is csak ámulok az ügyvédek díjazásán :shock: Pl. negyed óra 7500 Ft. Tudtam, én, h rossz pályára megyek :lol: inkább jogira kellett volna, csak ahhoz meg magolás kell, amit utálok :roll:
Viszont, ha vki tud egy jó ügyvédet, nem pofátlan árakkal, az küldjön nekem nevet és elérhetőséget. Van egy kis problémánk a régi lakásszövetkezettel.

Deni, Ríd,
Köszi a nyomtatás tippet :) jól gondoltam. Közben megnéztem a árakat és majdnem egy hátast dobtam :shock:

Deni,
De jó, h Bencusodnak bejön az alma :) Nálunk ez vhogy annyira nem volt kedvenc, Adél előbb rákapott pl. a meggyre :lol: 8)

Zsanci,
Nem voltatok véletlenül vasárnap délután a corában? Olyan érzésem volt megint mintha Igit és Boriszt láttam volna az apjukkal :? Memés kép nagyon tuti! :D

Zuzi,
:( Bazsódnak bulást!

Vica,
:( Neked is bulást!!!

Rylie,
Havas képek nagyon szupik és Kamillád még mindig gyöngyörű :D

Barbi,
Éljen az átaludt éjszaka :D

Nuk,
Szuper, h jó volt a színház, főleg Iván felsőtestével :lol: 8)

Kata,
Annyira jófej Ákosod a képeken, az a pofavágás :lol:
Ilyen karfás szánkót hol vettetek és mennyi pízért, h szabad kérdezni?

Votiv,
Megkérdeztem Apát a bowling bérletről. Ő nem tud ilyenről, mondjuk ez még nem jelent semmit :lol: mi csak a pólusban járunk és ott sem követjük az ilyen típusú kedvezményeket. Viszont szokott lenni bowling tábor, de az általában nyáron :?

És képzeljétek ma akkorát sokkoltam, nem is tudom mikor volt ilyen utoljára egy cuccos ára miatt :shock: DM-ben szoktam venni időnként kecskeméti üveges kaját Adélnak, ez még két hete 179 ft volt, ma meg már 229 ft. 50 Ft-ot emeltek rajta :shock: :shock: :shock:

Ancsi,
Te olyan rendes vagy, h ennyit segítesz másoknak, de szerintem nem kéne túlzásba vinni :wink: Én is hasonlóképpen csináltam mindig, aztán mindig én voltam az, akinek persze nem tudtak segíteni, vagy egy másik ember miatt a sajátomat nem tudtam befejezni :roll: Legyél önző!!! :wink:

Kép Kép
curse

Indianyóm,
újjjj... és éljen. :D :D

Rídonli,
áááááááááááá! +++++++++++++++

Ancsi,
legközelebb ne mással foglalkozz. ;) ÉS ha én anno, gyerek mellett 3as vizsgát tettem volna BÁRMIBŐL... :lol:

neet
neet

Ja és hogy a lányom mennyire tud beégetni :lol: Eddig is tudtam, h kifejezetten vonzódik a pasikhoz. Ha nyolc nő veszi körül és csak egy pasi van, akkor is a pasinak fog tetszelegni :lol:
Délelőtt voltunk tücsök-zenén és most kivételesen az apuka hozta el az egyik gyerkőcöt. Adél egész végig tök passzív volt, aztán meglátta az apukát és mit akit kicseréltek volna, odatepert és el kezdett neki tetszelegni :oops: :lol: 8) Előtte az egyik anyuka próbált jópofizni Adéllal, de Adél tudomást sem vett róla. Hiába, igazi nő :lol: De ha már most ilyen, milyen lesz később :lol:

Kép Kép
curse

Curse,
lehet, hogy akkor még akciós volt a kecsói kaja, mert én legutoljára nyáron is 230 körül vettem. de sokszor van 170 körül akcióban, akkor kell bevásárolni.
a segítségről még annyit, hogy a köv. vizsgán azzal kezdte (mikor még el se olvastam a kérdéseimet), hogy mondjam meg, hogy ez meg az mit jelent? mondom, hát előbb te mondd meg nekem, hogy az én kérdésem mit jelent. erre válaszolt egy marhaságot. mondom: biztos? és aszondja, hogy igen, természetesen ez a válasz. na, mondjuk nem írtam be, szerencsére, mert nem is az volt a válasz, hanem az, amire én gondoltam. :) úgyhogy, ha vki biztosra "súg" vmit, azt se szabad már a mai világban elhinni. de a segítségből mindenképp vissza fogok venni, mert már nem vizsgázunk nagyon együtt :) + sajnos halasztanom kell a gyerkőc miatt, így új haverokat kell keresni.
ancsipancsi

Ancsi,
Akkor lehet, h Neked van igazad, csak azért lepett meg, mert kb. féléve veszem ezen az áron és most nagyon mellbevágott :roll:
Persze, a súgásban sem kell feltétlenül hinni. Csak arra utaltam, h amikor én kértem volna segítséget, akkor pont nem tudta azt az adott dolgot, vagy nem volt ideje rám, mert a sajátjával volt elfoglalva stb. És ez elég nagyon bunkóság :evil:
Mondjuk szerencsére ritkán kellett segítséget kérnem és akkor sem volt életmentő a dolog, de leckének jó volt, h megtanuljam segítsek-e másnak.

Kép Kép
curse

Curse,
az is van a DM-ben, hogy "tartósan alacsony ár", amit pár hónapig tartanak, aztán visszaállnak a rendesre. lehet, hogy így jártál. :(
ancsipancsi

Curse, köszi mindenesetre :)
és hogyhogy olyan messzire jártok bólingozni? ott van a társaság, vagy ilyen jó a pálya? egyébként voltatok már esetleg a Rubin Hotelben (Dayka G.utca) bólingozni? vagy hallottatok róla már? milyen?
mert elég közel lenne hozzánk, kipróbálnánk. Mostanában a Mammutba szoktunk járni, vagyis apjuk jár a nagyobb gyerekekkel. Egyszer elvittük Istókot is, de folyton a pályákon csúszott hason, kész életveszély volt... :P

az előbb megkaparintotta és kb 2 perc alatt zéróra kifújta a tegnap vásárolt sterimar orrspayt :twisted:

votiv 8)
votiv

Votiv,
én voltam Rubinban bólingozni, és nagyon tetszett!!!!!!!!
bár halál béna vagyok, de tök jól éreztem magam, tavaly, Levi szülinapján, azt kapta ajándékba, velem és sztárvendégeinkkel... :lol:

Curse,
de bizony igen...biztos mi voltunk... :lol:
zsancikant

Ancsi, jó ez a hőmérős link! megláttam az oldszkúl időjárásjelző házikót (ha jó az idő, kijön a néni, ha rossz, akkor meg a bácsi - ha jól emléxem), és nagyon fenem rá a fogam :P Istikének hogy tetszene :D csak jó magasan kéne tartani :twisted:

votiv 8)
votiv

Köszi, Lindi, tovább adom az infókat! Zsan, átadom. :wink:

Kép
Kép
tinu

Képzeljétek,
Borisz estére belázasodott... :( holnap lesz az ovis Karácsony, nagyon félek,h nem lehet ott, pedig tudom,h nagyon szeretne, egy csomót készült rá...
komolyan olyan érzésem van,h vki odafentről egy acélbetétes bakanccsal rúgdossa a fejünket, és irtó jól szórakozik... :roll:
zsancikant

Ríd! Én szorítok, hogy gyorsan meggyógyuljon a lánykád :) Nehogymá' kórházban karácsonyozzatok!

Ancsi! KÖSZÖNÖM :) Pedig olyan félve kérdeztem meg, ráadásul kicsit kuszán is írtam le. Na, holnap arra karanyorodok a kimenőmőn, ez lesz Petinek az egyik kariajándéka. :) Hú de meg fog lepődni, mert az egyik ismerősünknél láttuk és nagyon megtetszett, de mivel nászajándékba kapták, ezért fogalmuk nem volt, hogy mi a neve, pláne hogy hol lehet venni.

KépKép
KépKép
lindicita

Curse,
3e píz a Tesco-ban. Magam is alig akartam elhinni, de igen jó kis szánkó. Ma a sziomszéd gyerekek műanyag bobjában nyomtuk, épp úgy élvezte a szántóföldön felalá. :D

Már annyiszor akartam kérdezni. Anyajegy? Szemészet?? :)

Kép
akata

Ancsi,
Hiába, mindig tanul vmit az ember :lol:

Votiv,
Mi nem voltunk még ott, de szerintem biztos jó hely. A régi, gagyi pályákat a legtöbb helyen már felszámolták.
Eleinte azért jártunk a pólusba, mert ismertünk mindenkit, nagyon jófej volt az egész kiszolgáló személyzet, aztán azóta sajnos a banda lecserélődött :( Az újak nem igazán szimpik, de mivel apának ott van a hazai pálya ott van a kedvezményes játszási lehetőség is :wink:

Zsanci,
Úgy látszik, mi mindig csak kerülgetjük egymást :lol: Egyszer már tényleg jó lenne összefutni is :wink:
És egyébként a srácok annyira édesek voltak, amikor párodat próbálták meggyőzni arról, h milyen legót akarnak :lol: Boriszodnak sok-sok gyógypuszi, h holnap el tudjon menni a kari bulira!!!

Akata,
Nem mondod? Ilyen olcsó volt :o Akkor megnézem én is a budaörsibe, hátha van még. Azért tetszik, mert így Adél nem tud leborulni róla, élvezhetné ő is egy picit a havat :) Ráadásul az ünnepek alatt megyünk anyósékhoz. Onnan egy köpésre van a Mecsek és Rylie annyira nagy kedvet csinált a havas képekkel az egészhez :D
Anyajegyszűrés megvolt. Szerencsére minden okés, egy év múlva kell csak újra menni :) Szemészet meg majd jan. 31-én lesz.

Kép Kép
curse

Indi :) Hurrá, hogy meglett a pénztárca!! :D :D :D

Zsan :) Borisznak bulást+++++++! Meme nagyon cuki az almával! Egyébként ne aggódj, majd belejön! Bencus u.ezt csinálta dettó, fintorgás meg minden, most meg zabál :lol:

Rylie :) Pedig szívesen látnánk vacsira :wink: És szuper, hogy Kamilla pisije rendben! :D :D Azt honnan tudta a doki, hogy sav.ubit evett? meg kell adni a kajákat is?

Ancsi :) Fonyód utcai játszóházazásban mi is szívesen benne vagyunk jövőre!! :wink:

Ríd :) Nagyon drukkolunk!!! ++++++++ Mosogatógéphez grat.! :D

Curse :) Adél és a pasik :lol: :lol: és a kisebbek is bejönnek neki vagy csak a nagyokra hajt? Végül hol fogsz nyomtatni? (Copy G.-ról egyébként párom aszonta, hogy piaciak :roll: de remélem találsz olcsóbbat!)
denizsa

Deni,
Változó :lol: Pl. múltkor Máténak nyomult nagyon Nukéknál :lol:
Nyomtatásnál találtam két másik helyet, az egyik az irinyin van a másik meg soroksáron. Meglátjuk kinél lesz olcsóbb. Annyira bosszant, h most cégen belül nem fog menni, mert így tényleg nem lesz egy olcsó játék :roll:

na most már tényleg el, mert mennek a sorozataim, jóccakát

Kép Kép
curse

Rid: nagyon drukkolok, hogy ne kelljen kórház. Jobbulást nektek.

Zsanci: Borisznak is drukkolok, hogy ne legyen semmi komoly probléma és tudjon holnap menni "buliba". Pici fiad nagyon édes és nagyon hasonlít a tesókra. :lol: Én szeretnék menni valami rontáslevételre :lol: :lol: , mert hasonlóan érzek, mint Te.

Votiv: a péntek kicsit zsufi, de csüt jó lehet, hihi már azt sem tudom, hogy kinek mit ígérek, annyira megagázak a napok.

Curse: Adél tényleg igazi nő, jól csinálja, főleg, ha a pasikat is elbűvöli, engem nagyon...

Gipszünk ismeretlen ideig lesz még a lábon, a gáz, hogy azt mondták, hogy még egy jó ideig tuti. Brühühü... de csajom nagyon jól viseli, én vagyok már kikészülve.

Na ennyi gépidőt kaptam...

Kép
Kép
johanna1975

Mindenkinek köszi a +okat!
Borisznak drukkok,h holnap tudjon menni!!
Johi, ez elég kakául hangzik, deFanni eg yigazi kis hős! Büszke lehetsz rá!
Borim este eléggé fulladt, 8 óta már 2x volt ébren, és adtam neki gyógyszert. Pedig napközben már egész jól volt, láza sem volt, nem is volt olyan nyűgi meg bágyadt, mint tegnap. Hat az antibigyó, de a fulladás nem akar múlni. :(
Leni, Ignáció hogy van? Rég írtál, remélem minden ok!!
Rohadtul nem tudok aludni, fülelem a gyereket, pedig már hulla vagyok.
No, azért jószakállt, minden betegeskedő gyógyuljon, mindjárt it ta Karácsony!! :)
rídonli#

Jó Reggelt :)

Lindi,
neked még tegnap írtam PÜ-t de látom még nrm olvastad.. :)

Jajjajj mennyi beteg... :( MINDENKINEK gyors gyógyulást!! Rídék legyenek otthon karácsonykor, Borisz mehessen az ovikarácsonyra, Fannika lába legyen végre 100%-os, Pocakék össznépileg gyógyuljanak, Máté baba is hagyjon fel a kreháccsal és bocsánat ha kimaradt valaki, na nekik is soksok egészséget!!!

Curse,
anno én is a pólusban bowlingoztam, de nagyon drágának találtam és nem is olyan jónak. A Rubin pályálya nekem bejött :)

Ancsi,
neked továbbra is nagy kalappal :)

Ma nagyon kiakadtam... kezembe került egy játékkatalógus, ami a Bucimaci névre hallgató sajtótermék csatolmánya (újságot kaptuk ajándékba, nem én vettem). 42 ( :!: ) oldalo keresztül nincs benne egy használható játék sem!
hagy csemegézzek kicsit:

- nagy , ronda, lilafejű bogár, skinek ha tollat/cerkát raksz a kezébe, mindent összefirkálhatszvele
-varázslatos kismaci, ha éjjel beszélsz hozzá, világít a sötétben
(bizarr, kéken világító medve, aki "szeretetet és szép álmokat" hoz..)
- de lehet kapni apró, műanyag luxushotel-béli "hostess-girl"-öket, van amelyik úgy néz ki, mint egy profi transszexi, természetesen sminkkészlettel és esküszöm, csak a csillogós vibri hiányzik a kiegészítői közül.. a fantázianeve Perfümella..
- vehetsz magadra(gyerekre) aggatható macskacsaládot(zsebcicacsomag), házi balerinaképző dvd-t, műanyag barre-val, kis plüssfigurákat, akik "hangokat adnak" (?????) és leginkább egy genetikai kísérleti labor által létrehozott, de általuk kízsűrizett bizarr élőlényekre hajaznak. nekem ez jutott eszembe, mikor azon eszeltem, mik lehetnek ezek:
-patkány-elefánt
-birka-darázs
-malas-dongó, akit eperparféval öntöttek le
-zebra-pingvin
-sün-kutya-méhecske
de van még kifordítható tojás, alkosd meg saját szörnyeidet alien-készlet, Fiona hercegnő, cserélhető ogre-fejjel és a kedvenc társasjátékom: Ki őőccent több mesztelencsigát, a középen forgó Shrek-fej nyitott szájába? ez is a neve: bogárpöccintő...

ha netán Votíviám, kedved lenne írni a "gyerekjátékok" fantasztikus viágáról, akkor a kuka helyett neked postázom ezt a...öööö... gyűjteményt..

Egyebekben nyugodtan dobogós lehetnék, a "hogyan zavarjuk össze gyerekünket?" c. játékban. Előzményekben tudni kell, hogy Füles egyik mostani kedvence a Jézus Krisztus Szupersztár dvd. (Szokta kérni,: Annya tesz be "vatsz-s baz-t" (=whats the buzz? ), Judas bacsi énekel)
szóval meséltem neki a Karácsonyról,meg Jézusról
én: ....... és jön a Jézuska
Ő: autóval!!(és szalad az ajtóhoz)
én:nem, nem autóval, egyszere csak itt lesz, majd meglátod!
erre Ő: Jézus bácsi énekel?
én: nem, mi énekelünk neki,mert ez az Ő születésnapja
Ő: annya csinál tortát Jézus bácsinak

na igen, hétfőn volt Apa szülinapja, így már tudja, hogy olyankor a szülinaposnak jár a torta.... a további bonyolítás elkerülése végett megállapodtunk Fülessel, hogy csinálunk mi ketten tortát Jézusnak...

szép napot mindenkinek

csók

Macs
macskanyu

visszaolvastam és kis magyarázat:

a "vatsz-a-bazz", Füles egyik kedvenc számából a refrén, és halál édesen énekli ő is, miszerint:

"vatsz-a-bazz-telmi-vatsz-hepinin"*** és táncol hozzá

mielőtt megköveztek, nem én tanítottam neki, ő "vette le" a zenéből...

*** (fordítás: What's the buzz? Tell me what's a happening)
macskanyu

na már csak az maradt le, hogy megszületett Füles unokahúga tegnap :D :D :D :D :D :D

Dorka Maja 3550g, 55cm és egy tündér!
Nem mondom, hogy nem szorult össze a gyomrom és nem futott át egy pillanatra, hogy "képtelen vagyok meglátogatni", de azonnal azt mondtam magamnak: "márpedig mész!" és ma megyek és már naaagyon örülök is és nagyon várom :D
macskanyu

Drága Macs :)
Fülesnek Ákost ezennel megbocsájtom a vatszabazért :lol:

Ridonli - még mindig nem érdekel a homeos megoldás? Nem erősködöm, csak hátha ez eddig nem merült fel komolyabban..
indianyo

Macs,
ezért még én is elnézek az Ákos miatt... :wink:
és sok sok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Nektek, és csodás életet Dorka Majának. Nálatok mindenkinek ilyen szép neve van???????????????

B éjjel hasat ment, de most jól, remélem csak elcsapta a pocakot. Most nem megy oviba, csak du, ha tudunk...
vatsz-a-bazz :lol:

Rid,
++++++++++++
zsancikant

ja és Macs,
akkor az igazán hülye játékok kimaradtak neked.
Kedvencem a Pop Sztár Melodi, első magyarul éneklő karaoke baba... :shock:
http://www.uzletlanc.hu/catalog/product ... d999e44472

Kép

ZsanciKép
...hogy az utolsó emlékünk egymásról egy szép mosoly legyen...
zsancikant

Zsána,
Dorka nővérkéje (Fülivel egyidősek), Milla Katalin.. :mrgreen:
macskanyu

Zsána,
linkhez:
Kép Kép Kép Kép
macskanyu

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?