A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » Kútvölgyis anyukák beszámolója

Paklincs,
csak a tavalyi bryan koncertet hagytuk ki, sajnáltam a pocaklakót :lol:

Memme,
teljesen átérzem a mondataidat! annyira izgalmas ez az időszak! mennyire szép így, majdnem négyesben vagy négyesben? karácsonyozni :wink:

péntek fél 11 okés!! :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!

Nekünk a fél 11 jó, mondjuk Danival nem tom, h mi lesz, mert 10 körül szokott kidőlni, max. 11kor majd fejvesztve elrohanunk, ha már nagyon bőg! :D

Na, mivel többen is kérdeztétek, persze, persze, majd később esetleg szeretnénk babát is fotózni mamástul vagy családostul, csak hát először a kismamás fotózást szeretnénk tökéletesíteni, ugyanis ott sokkal egyszerűbb, a modell azt csinálja, amit mondok, míg egy gyereknél nem ez a helyzet! Plusz ahhoz másik optika is kell vagy más világítási viszonyok, hiszen a kismamafotózásnál nincs szó izgésről-mozgásról, így ott más idő/blendeértékekkel dolgozom... szóval ezek miatt egyelőre csak kismama fotózás, de nemsokára kell majd csinálnom képet tesómról, meg a párjáról és ha azok elkészültek, talán már jobban látni fogom, h milyen ez a családi fotózás, meg milyen technikai felszerelés szükségeltetik hozzá és akkor adom a jelet! :lol:

KépKép
barimami

Sziasztoook!!!

Ma voltunk uh-n és "valszeg lány"-nak mondták, de én még várok a rózsaszín bevásárló körúttal, mert annyira keresztbe rakta a lábacskáit, h a doki először azt modta, hogy hát itt ma nem tudjuk meg... :D

Egyébként a comhossz alapján érettebbnek számolta a gép, mint fejkörfogat alapján, erre mondtam a férjemnek, hogy Egy szép, de butuska hosszúcombú bombázónk lesz :D :D

Gabi,
uh-ra mindig vizsgálattal egybekötve megyek, Szalaynál a menetrend: 1. beszélgetés a szobájában, 2. vizsgálat (benyúlkál + vérnyomás) (3. mindenmás, pl vérkép, vizelet, ma ezek is voltak), 4. UH (na ezt sosem ő csinálja, gondolom oszt.vez. főorv.-ként ez nem volt elvárás :D :D ) 5. újra a szobájában értékelés és beszélgetés.

Ma egyébként Vida csinálta az UH-t, így "leporellót" kaptunk (nem csak egy képet! :D) De puszit szerencsére nem kaptam, mert a férjem egyből vágta, hogy ki az a Vida :D :D és nem örült volna!!!! :D )

Szóval sosem fix időpontra megyek, hanem kb ott töltöm a fél napomat... Nem is tudom, mi lenne, ha kötött munkaidőben dolgoznék, rámenne a jövőévi szabim is...

44kg :shock: :shock: :shock:
hát én MÁR most +6 kg-nál tartok :!: :!: :!: :!: :!: :!: ,
ami nagyon gáz.
Így most a doki diétára fogott: egyelőre napi max 1,2 liter folyadék.
(és a következő vizsgálatig egy grammot se hízhatok "karácsony ide vagy oda" - egész idáig egyetértően bólogattam, de ez azért érzékenyen érintett... :lol: )

Na eldugulok lassan, vár még némi meló,
pussz mindenkinek!
Vendég

Fúúú Borsika, ez aztán a szigor! Igazi Szalay-s, ahogyan a szobatársam is mesélte. :) Mondjuk az én dokim (Hegedűs) is max 8 kilót engedélyezett, aztán 20 lett belőle :)

Most jobb a helyzet.

mtunde

Ja, elfelejtettem írni:

Guzsó,
köszi a képet! Ma élőben is ajánlotta Erikát egy anyuka míg uh-ra vártunk.

Közben meg megtudtam, ki a Várnai(né?) Gabi, őt látásból már ismertem.

Mtünde, és Memme: nagyon köszi Nektek is a tippet!

Asszem tényleg ráérek még ezen tépelődni, majd ctg-n kinézek valakit.

Tényleg, mikortól vannak amúgy ctg-k?
Vendég

Sziasztok!

A fél 11 nekünk is jó. 8)
Viktor szinte egész nap aludt,alig evett valamit. :cry:
Láza is alig akart lemenni,de amikor az apja hazaért már kezdet jobban lenni. Annyira aggodtom, hogy az ügyelten kötünk ki. :(
Most már alszik és csak hőemelkedése van. :(

Örülök, hogy nem fog zavarni a párom :P
Borsika : a neveken már gondolkodtatok? Nekem nagyon nehéz volt választanom.
Zsófi : milyen csokit szeretsz? Mert olyat vinnék neked.

Jó éjszakát mindenkinek.
V

valentina

Tünde,
igen a szalay-s szigor... :D
Anyukám mesélte (talán már mondtam, h én nála születtem), hogy olyan mint egy "hadseregtábornok" de abszolút profi.. De mostanában azért elenged egy két poént és ilyenkor mindig meglepődöm.. :D :D
A szobatársad mesélt róla valamit? (csak mert róla nincs topic..és alig említik máshol is.. :?: )
Vendég

Valentina,
hú, ne is mondd, hát egyetértés az nem nagyon van név ügyben...
:? :? :?
Tényleg nagyon nehéz, nem is gondoltam volna, hogy ennyire...
:? :? :?
Vendég

Borsika!
36.héttől vannak a ctg-k...
Vendég

kicsit akartam még írni,de elment 1 sor

szóval, ma a drágalátos lépcsősök átfúrták a fűtéscsövet :evil: :evil:
gondolhatjátok!!!!az hogy dühöngtem enyhe kifejezés :oops: :oops: holnap folyt.köv. mert jönnek vissza folytatni a lépcsőt + jön fűtésszerelő is. SZerintetek mikor lesz kész????utálom már az egészet :evil: KAri előtt nagyon hiányzott :evil: ráadásul anyósom is beszól: miért vagy ideges???na,őt is elküldtem....szóval szép kis karácsonyom lesz :evil:
na megyek, nem is rontom a hangulatot, remélem holnap jobb kedvem lesz.... péntekre nem tudok igérni semmit-sajnos a munkálatoktól függ-vajon mit fognak még szétcseszni nekem???
Vendég

Jajjaj!
A vonalzókövetelő mindenit! :lol: Majd pénteken, becsszó, ha minden rendben lesz, nekiállok vonalzót gyártani.

Borsika!
Üdv a fedélzeten!

Én ma dolgoztam utoljára karácsony előtt, mert Panka bölcsit bliccel, holmi köhögések ürügyével. Főnököm nem volt különösebben boldog, és ma még a lelkemet s kidolgoztam. A múlt hét hasonló volt. Én meg mindenhol aludni tudnék.

A fél tizenegyet majd meglátom, mert csajt is vinni kell, és nem tudom hogy bírja 8-tól, meg még a labort is...Nem tudom hányan lesznek a vérvételnél mire odakeveredünk. Meg hogy én hogy bírom az éhezést, mert mostanában nem a gyomorkorgással kezdődik nálam az ehetnék, hanem hányingerrel. :roll: Apa nálunk is lesz, ha megyünk.

Kriszta

Kép
Kép
kriszta36

Sziasztok!

Ma elhozta párom a tablót, és hát.... elég jó... :lol: :lol: de nem akarom magunkat fényezni... :oops: és mindnekinek a képe tök jó lett szerintem!

Nekünk is jó a fél11 pénteken, mi kettesben megyünk, de ha kell kocsi, szívesen viszünk valakiket! Eni???

Csoki: nem lehet valami más? Imádom a csokit, de nekem (Steffivel és Katival ellentétben) inkább fogynom kéne... :oops: Szóval, ha csoki, akkor jöhet minden, kivéve az étcsokit... De lehet, hogy ha végre rávaszem magam a fogyókúrára (így karácsony előtt), akkor mégis inkább a 100asokat fogom begyűjteni... :wink: Ezzel is segíthetítek a fogyásomat... (Na, most jól magam ellen beszélek, mert tényleg imádom a csokit... jaaaaj....)

Borsika! Tök jó, hogy lehet, hogy lány! De azért még várj a vásárlással, nehogy csupa rózsaszín cucca legyen a kisfiadnak! :wink: Névválasztás nálunk is nehezen ment, de nem azért mert nem értettünk egyet, hanem mert túl sok volt! :D

Valentina, remélem hamar rendbe jön Viktor!
Memme, örülök, hogy rendben ment a költözés, és tök jó, hogy most már van állandó segítség melletted, apjuk személyében! :D

Na megyek, vár a tv, benne a vészhelyzet meg a grace klinika...

Jóéjt!

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Cukorfalat,
Annyira édes Petya!

Hófehérke,
Nagyon aranyos vagy! Köszönjük a felajánlást! :wink:
Sajnos nem voltam a MD-ban.
Jó a kép a babakocsiról.
Mindenkinek Te vettél meg mindent? :wink:
Tündérkéd mit kap?

Hanna,
Küldök nektek ma éjszakára sok, sok álommanót!
És kíváncsi vagyok ám a vállaidra!!!
Gratulálok a szép súlyhoz!!!!
Én is voltam úttörő, sőt én ott laktam 12 éves koromig az úttörök városában!
Richárd Grecora gondolsz?
Mert a Babákat meg Ancsa fogja!
Ma be is iratkoztam a fotosuliba! Nagyon szimpi volt az egyik tanár!

Manóka,
Ez tényleg jó hír!
Gratulálunk a nagy bölcsisnek!

Heni,
Tényleg?
A fél családod fotós és nem fotóznak? Én imádok fotózni, ezért is megyek tanulni, és akit csak lehet fényképezek, mert az embereket imádom fotózni.
Mondjuk, ez annyira nem meglepő, az én Apukám festőművész volt, és Anyukámat meg Öcsémet lefestette, engem meg nem :cry: ez mindig fájó pont lesz!

Gyuzsó,
Milyen versenyben?
Azért Eni Benijét sem hagyjuk ki? Ők kb Larával egy súlycsoport lehetnek. Tényleg Eni mennyi most Benőke, és milyen hosszú?
Lara már közelít a 11 hez,
És Gyuzsó ha tudnád, hogy az első két hónapban azzal voltam cseszegetve hogy miért nem hízik, akkor nem volt valahogy kedve enni, aztán belejött!
Remélem a rotyi is odaért!!! Mert ide jött még! Pedig mondtam hogy oda menjen!!!

Veronikusz,
Jó főzőcskézést! Azért gyere ha tudsz!!!
Hát igen egyedül a kényeztetés sem az igazi!

Memme,
De jó hogy itt vagy!
És annyira jó nyugodtak a soraid!
Szuper!!!
Melinda hogy van? Mit szól az új helyhez?

Édes vagy!

Paklincs,
Nagyon szuperek a vonalzók!

Barbi,

Neked is már annyit akartam írni, hogy szuper az új kép a vonalzón!

Borsika,
Hát igen még ráérsz a vásárolgatással!
Nálunk is sok volt a rózsaszín, 1% mondtak a fiúnak, erre mondta Apa hogy max átfesti a szobát! :lol: Hát nem kellett! De hát Anya tudta! Édes ez a név!

Gabi,
Jajj, sok sok puszikát küldök neked és egy cicát!!!
És a mestereket meg internetes verésben részesítem, és ezért tuti összekapják magukat holnapra!!!

Zsófi

A tabló így is csudaszép, szóval ez nem volt kérdés.
Ok, akkor kapsz egy százast és egy csokit is, de nem olyat ami pár napon belül lejár, így el tudod tenni addigra mire kell!
Ja, igen mentél kórházat nézni! :wink: Igaz?

Nyugodt éjszakát!

ancsaboszi

sziasztok,

Tünde: 8 kg??? nekem Hegedűs nem adott ilyen ultimátumot.

hármaskáról sztárfotó, már amennyi egy 12 hetes babából látszik. bár meglepődtem, hogy 3D-s képen mennyivel jobb. amúgy jól érzi magát, és egy igazi sajtkukac volt :)

Kép

Kép
Kép
Kép
manóka28

GAbbó!

Boldog, boldog boldogságos hófordulót Sári Babának!
MÁr csak egy hónap és buli van!!!!!!
PUszika Nektek!

ancsaboszi

Gabbó,
Sárinak boldog boldog hófordulót!!

Ancsa,
"verseny" :wink: szigorúan macskakarmok között gondolva!! :lol: mi csak a pólócsapat tagságra hajtunk!! :lol: :lol:

Manóka,
tényleg milyen jól látszik a 3D-n!! nekünk nem volt, furi látni ekkora manót :lol: :lol: gartulaaaa!!

Borsika,
ne izgulj a súly miatt, mi is májusiak, karácsonykor simán 2 kg ugrott fel és előtte is már, mivel nem hánytam egyáltalán :lol:
17-tel fejeztem be, persze a végén ment 1 poén, hogy sok lesz, de hamar lement, még kb. 2 van rajtam, ha majd futhatok, az is lemegy! :lol:

Kriszta,
nehogy a konyhában töltsd a karácsonyt főzéssel!! tessék felpolcolt lábbal pihizni!! :lol:
Főni meg tehet egy szívességet! :roll:

Viktornak gyógypuszik!!!

KépKép
Kép
gyuzso

Sziasztok!!!

Manóka :D :D :D Naggggyon jó a kép! És én még nem "mondtam" GRATULA Hármaskához! :D
Petivel megnézegettük, hogy : "ez a keze, ez meg a lába, az arcocskája..."
És nekünk is lesz majd ketteske! :wink:

Megyek mert Peti szabin, ma együtt takarítás lesz :roll: , meg épp peluscsere folyik, aztán meg én kellek a szopihoz. :P

Pénteken én is megpróbálok odaérni 1/2 11-re! :D :D

Pusza mindenkinek, no meg jó készülődést.
Jövök, amint tudok!

Kép
vkbrigi

Manóka, igen, még az elején mondta, először, aztán néha kérdezgette a kilókat. Mondta, őt nem az én súlyom-alakom érdekli, csak hogy jól tudjak nyomni, ahhoz meg nem szabad sokat hízni, hogy jól fel tudjam húzni majd a lábam. Hát nem tudom. Most fele annyit híztam, de szerintem a lábam ugyanúgy tudom felhúzni :)
Aztán amikor kiderült, hogy császár a felénél, utána nem is kérdezte a kilókat, csak a végén emelte fel a szemöldökét :)

Borsika, sokat nem meséltek. Csak hogy ő olyan határozott, megmondja,stb, de azért mivel a szülésnél nincs is bent végig (illetve inkább a végén) közben úgyis a szülésznő számit.
De minden nap bejött a kismamáihoz, az egyiknek begyulladt szüléstől az idegzsábája az arcán, azt is elintézte neki, hogy amíg bent van a kórházban, kezeljék más osztályon is, stb.

mtunde

Borsika!
Melyik a dokid???? Az a ki nek mindíg a vállán van a köpenye??????
Vagy az másik??????

Ancsa-Barbi!
Én is kerestem már sulit, csak most épp befejezem a mérlegképest aztán jöhet az is...na meg szeretném megtanulni úgy rendesen a photoshop használatát...veszem a digitális fotó magazint és abból lestem eddig :lol:
Szóval vannak ám terveim :D
Barbi! Nagyon jó ötlet a kis vállakozásotok...biztos nagy siker lesz...már csak ezért is bevállalnék egy hármaskát :D

Ja, én 16 kilót híztam mindkét gyerkőccel...60 kilósan kifejezetten szerettem az arcomat, nem volt olyan soványlka...megfogadtam, hogy a fölös kilókat magamon tartom szülés után, met ha már ottvannak akkor bizti könnyű lesz megtartani, de saja mindkét gyereknél 48 kilósan jöttem ki a korházból és két hónapos korukra megint belefértem a 32es gatyóimba...
Na jó Dani után a csípőm nem ment teljesen vissza így csipőben 34-36 kell már :lol:

Orsi kiöntött Dani elé egy csomó smartiest... :? rohanok... :D

Kép

Kép
cukipofa

Sziasztok!

Mi sajnos nem tudunk menni az átadásra, de lécccci készítsetek fényképeket!
Köszönöm szépen a tablót és a mézeskalácsokat, nagyon jó fejek vagytok! A honoráriumot meg majd a következő babatalin, amire remélem már el tudunk menni!

Cukipofa, a köpenytavállánhordó doki a Telekidr.

Manóka, fantasztikus lett a kép!!!

hali, vali

Kép
Kép
Kép
v30

Manóka, szuper a kép!!!!!! :lol: :lol: igazi sztárfotó! :wink:

Györgyiii?? Steffi?? masni?? Péntek?

Juj, én már várom nagyon a holnaputánt, hozok gépet, de nem a komolyat, mert Dani mellett azt nem lehet sajna :?

Cukipofa, köszi, remélem, h tényleg sikeres lesz! most már cska a kismamákra várunk, szóval hajrá! :D te jössz pénteken?? csak mert akkor megnézheted a kicsi gépemet, a fujit, ha érdekel...

Borsika, súly miatt ne aggódj, nem tudom, h te előtte mennyit nyomtál, de van egy barátnőm, aki nagyon vékonyan lett terhes és ezért az elején rá simán felugrott vagy 8 kiló az első pár hónapban, de aztán fokozatosan lassult a hízás! Szóval ez természetes, ő dokija is hümmögött, meg a védőnő is, aztán a végén még is csak 14et hízott, ami nem sok szerintem. De az unokatesóm felesége tök jól néz ki, sztem 50valahány kiló lehet és mind a 3 gyerekkel több, mint 20at hízott és mindegyiket term. úton szülte, szal vannak ilyenek, pár kiló plusz/mínusz becsúszik :wink:

Ancsa, köszi :wink: mentek ma végül úszni? dani képzeld, otto bácsitól nagyon félt, de majd leírom emailen, mert hosszú, szal mi Csilla nénihez akarunk járni csak egy ideig!

KépKép
barimami

Sziasztok!

Elkezdődött a Karácsonyi láz! Mindenki egyeztet ki, mit,mikor csinál.
Bár nem tervesztem semmit, de egy adag sütit mégiscsak csinálok, mert az idén Peti szülei és anyu csinál mindent és a lelkiismeret mégsem hagyja, hogy csak lógassam a lábom... :oops:

Biztosan én vagyok az egyedüli, de még egy darab ajándékot sem vettünk :roll: kivéve Áronnak!
Ezért is nem tudunk menni pénteken, mert apa csak akkor ér rá és egyszerűen nem lehet elodázni ezt a dolgot!
De azért várom ám a részletes beszámolót és a fotókat! :D Légyszi, légyszi!

Barbi
Ha nyugodt babamodell kell Áron szívesen vállalja. Nagyon kis ficánkolós, de ha meglátja gépet szinte megmerevedik és csak nézi, nézi...persze sietnetek kell, mert szerintem ez a dolog nem lesz hosszúéletű :wink:

Paklincs
Világos, hogy kinek a kicsodája! :D Nálatok sem egyszerű a család :D

Gyuzso
Mi újság Micuval?Nálunk sajnos hiába a gyümi sajnos rogyi nincs :(
Pedig már szilvát is ettünk!
Mr Adams nálam is menő, az a rekedt hang :wink:

Ancsa
Igen tényleg így hívták a pasast! Hogy Te mikre emlékszel? :D
Botrányos filmjei vannak, de helyes! (legalábbis akkor így gondoltam :roll: )

Gabi
Micsoda mizéria! Enci jól van?

Hanna

Hanna

Kép
hanna09

Hahó!

Látom, azért karácsonyosodik a hangulat.... :)

Gabi, én ilyen szituban örjöngtem volna. Akkor is, ha tudom, hogy semmivel sem vagyok vele előbbre. Előbb Enci nyavalyája, most meg ez... Remélem, annál jobb lesz az ünnep.

Tünde, örömmel olvasom a dokidról írtakat. :)

Ancsa, köszi az érdeklődést - hát Melinda napirendje kicsit felbomlott, mert ugye ha elmegyünk valahova, nem biztos h mindig akkor érünk haza,amikor szeretnénk. Azaz biztos, h nem. És állandóan az apján csügg. Teljesen összenőttek.

Ezt elküldöm.

Kép

Kép

Kép
memme

Kép

Kép
"Ez meg az a pillanat volt, amikor apa telefonált és nem vette észre, hogy anya elaludt".[/img]

Kép

Kép

Kép
memme

Sziasztok!
Tegnap kaptam levelet a suliból, ahova továbbképzésre járok, hogy a szakdoga beadási határideje március 15- (én április 15-re emlékeztem). Nos az azért vészesen közel van a gyermekágy végéhez... Úgyhogy most kaptam némi ihletet, hátha mégis meg tudom csinálni az egészet a napokban... drukkoljatok.... pár oldal lenne...

mtunde

Jaj Manóka, a kép láttán majdnem azt írtam, hogy "irigy-irigy". Végülis igen. Nagyon szép. :)

Kép

Kép

Kép
memme

Memme, haláli :D

mtunde

sziasztok!

munkások már itt karácsonyoznak nálunk sztem :evil: :evil: holnap is jönnek még :evil: ma a fűtésszerelők voltak, utána a lépcsősök meg nem haladtak semmit :evil: szóval....
péntekre én tényleg nem merek igérni semmit, pedig nagyon ott lennék (főleg hogy Fruzsival dec 21-re voltam kiírva!! :cry: )
ha nem sikerül mennem,ne haragudjatok meg érte....
ezt a hetet én sem így terveztem...ezek e melósok kikészítenek!!!!!!!! most megyek, majd későbbtalán még tudok jönni, most takarítok vmit, tiszta fűrészpor minden :evil: Enci meg hordja be a lábán mindenhová.... :cry:
Vendég

Manóka! nagyon jó a kép hármaskáról!!!végül is mentél ilyen genetikai szűrésre? hol voltál 3D-n?

Memme! Melinda de cuki!kis ravasz :D :D Enci a babapúdert meg a fülpiszkálókat szokta így kiborítani :D

A kilók meg majd tényleg lemennek... Tóth doki is állandóan a kilókért izgult :lol: no nem miattam, a baba miatt.hogy elmeszesedik a méhlepény...stb.én 14 et szedtem fel Encivel. Fruzsival a 22.hétig +4 kg volt. Van olyan bnőm aki 30at szedett fel.Nem is lett semmi baja se neki,se a gyereknek, és azóta le is dobta.

Na most megyek,látom csak én virrasztok....jön Dr.Hájsz :D
Tényleg Merci?

Kép

Kép és Kép
Vendég

Gabi: igen, végül elmentem Dunakeszire genetikaira, de igazándiból csak azért, mert itt tuti hiper szuper UH gépük van, amivel remekül lehet nyakredőt mérni, továbbá benne van még majd az AFP mérés is, és így nem kell elbaktatnom a Kútvölgyibe ezekért. itt időpontra mentem, nem kellett várni és a gyerkőcök is ott voltak. ha a kórházba megyek, akkor először le kell passzolnom mindenkit és egy félnapos program mindegyik.
ez a kép egy bónusz ajándék volt. :)

Kép
Kép
Kép
manóka28

hát itt meg nincs senki????? :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Kép

Kép

Kép
veronikusz

Beköszönés májpanírozás közben, látom mindenki készülődik, nincs nagy forgalom.

Lányok, asszonyok, akkor holnap fél 11? Legalább egy bólintásig gyertek.

Gabi, hát ez a kálvária nem semmi. De tudod, úgy jó az élet, ha zajlik. :D Remélem a fa alatt majd tudsz szuszanni egy kicsit.

Ezzel a 44 kg-val meg ne sokkoljatok. Én már eleve többel jöttem világra, az tuti. :roll:

Na muszáj rendezni az ebédet, mert az éhes férfinép lerágja az összes húsomat, jók legyetek!!!

Emese

Kép
Kép
paklincs

Gyuzsó,
szmötyis autó megérkezett?

Kép
Kép
paklincs

a hét fotója nálam Melinda és a kenőcs harca...
Éljeneka telefonáló apukák!!! :) :)

Kép
Kép
paklincs

MÉG MINDIG ITT VANNAK... :evil:
és azt mondták hogy holnap is...
mondom a sz..rt! ma vagy befejezik vagy nem fizetek semmit!!!
én 3 nappal Kari előtt nem akarom már idegen emberek pofáját nézni meg kerülgetni pláne,hogy szeretnék a Karira készülni!!!!!
Meg Enci is most gyógyult meg, ki tudja hogy ezeknek nincs e vmi bajuk???
egy jó hír,hogy elkészült a patchwork termékek! most kaptam meg mail-ben, elvileg holnap hozza a csomnagot a posta.
de így fog kinézni... a garnitura:falvédő,takaró,párna
Kép

takaró

Kép

falvédő

Kép

szerintetek jó lett???
Vendég

Sziasztok!

Mi biztos, hogy ott leszünk 10:30-kor.
Jön a férjem is, mert nem enged el egyedül, olyan édes, hogy így félt :P Bár néha túlzásokba esik etéren.

Zsófi nem mondtad, hogy milyen csokit szeretsz!?
Jövök ha tudok.
V

valentina

Gabi,
gyönyörűűű
hol csináltattad?fiúknak is van???

Melinda és a kenőcs harca...
nagyon édes :lol:

Mi sajnos nem tudunk menni holnap, de majd gondolunk rátok és az egész szülészetre! Léccilécci csináljatok sok képet

lányok (Zsófi,Borsa, Gyuzsó) anyagiak??????

emano/Andi
KépKép
emano

Sziasztok!

Hát, nem túl nagy a forgalom itt, már ennyire mindjárt karácsony van? :wink:

Mi ott leszünk holnap fél 11kor, már nagyon várom!

Gabi, remélem hamar eltűnnek a munkások! Nagyon szép lett a patchwork garnitúra!

Valentina! Bármilyen csoki jöhet... :wink:

Lányok, akik láttátok a tavalyi tablót felfüggesztve, hogyan tették ki? Csak mert az idei tulajdonképpen egy nagy fénykép, nem tudom, ezt majd hogyan lehet rögzíteni a falra. Szöggel? Ragasztóval? Blue-tech-kel( tudjátok, az a rágó állagú cucc, ami elvileg nem hagy nyomot és azzal elhet rögzíteni). Kérek ötleteket! Meg ez ugye fel is van tekerve, szóval egy ideig biztos össze fog ugrani...

Memme, csúcs a fénykép!:lol:
Na, én is megyek ajándékot gyártani...

Kép
Kép
Kép
zsofizsofi

Emano!

persze van fiúknak való is, nézd meg ezt az oldalt, innen van:

http://chinookdesign.hu/index.php?inc=gyermekgarniturak

azt hiszem hogy HAnna is rendelt tőlük,csak az már nem készüle el KArira,,,, én is októberben rendeltem meg...
Vendég

SZóval én tuti nem tudok menni :cry: :cry: :cry:
most is itt mászkálnak fel-alá...fűrészelnek stb.
és még a korlát sehol :shock: megőrülök :evil: :evil:
utálom az összes szakembert!!! :evil: :evil:
mondtam a páromnak ahogy ezek dolgoznak,. én előbb megcsinálnám, sztem csak itt múlatják az időt,hogy Kariig ne kelljen másba belekezdeni. De megmondtam,hogy holnaptól zárva vagyok!!!!!!!!!!!kapják be :evil:
Vendég

Tényleg aki megy holnap és tud fotózzon!!!léccccccci
legalább itthonról hadd örüljek veletek!!!! :D
Vendég

Sziasztok,
Mi megyünk, fotógépet is viszek, bár nem vagyok profi, mint itt sokan :wink:
Ancsa jöttök velünk?
Üdv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Gabi: kitartást, bár tudom nehéz én tegnap küldtem el minden melóst, szakit melegebb éghajlatra, no nem azért, hogy nyaraljanak, mert bazi elegem van belőlük... pedig nem is vagyok kiabálós, de a szöszmötölés és a lakás állandó összejárkálása belőlem kihozza.

KépKép

KépKép
snowwhite

Sziasztok!!

Kíváncsi vagyok én is a fotókra, ha nem veszitek tolakodásnak..:)) majd kommentáljátok lécci, hogy ki-kicsoda:)))

Á, szóval a vállravetős doki a Teleki? Mostmár legalább ezt is tudom.

Cukipofa: Az én dokim (Sz.) magasabb, vékonyabb, de szintén ősz és rövidebb hajú.
A szigorára visszatérve, legutóbb kiderült, hogy nagy tengerimalac fan!! Jókat nevettünk együtt. Hogy mik vannak?? :shock: :D

barimami
én 76kg voltam a kezdetekkor, s mar akkor volt rajtam pár kiló túlsúly a nyár után (182 cm magas vagyok), így most a 82 már igazán sok.. :(
de jan közepéig (a következő vizsgálatig) egy grammot se hízhatok, szoval ez gondolom azt jelenti, hogy míg odabenn valaki növekszik, én fogyok, s így tartjuk az összsúlyt...

Gabi,
ne is mondd, "szakik".... :evil:
mi kb 2 hónapja lakásfelújítunk (még nem lakunk benne), de hihetetlen, mennyit elkérnek (számla nélkül!!!), (múltkor lebontottuk óradíjra - netto 10e Ft jött ki egy főre!! :evil: ez most még mindig fizikai munka ha jól tudom nem???? talán kiemelkedően stresszes vagy veszélyes???) Férjem azt mondta, hogy ő egyből elmegy parkettásnak, mert az heti 40 órával számolva jóval többet kereshet egy hónapban!! Ezt csak magunk közt elemezgettük, de végleg eldurrant a feje, mikor az ember azt is mondta, hogy legközelebb csak 2 hónap múlva van egy-két szabadnapja!!!
na ennyit erről!

Ja, amúgy az élet csodás, mert mától január 8ig nem dolgozom:))))))

Puszi mindnkinek!
Vendég

Lányok, hol találkozunk? Vagy feltűnés nélköl mindenki felmegy az 5-re?

KépKép

KépKép
snowwhite

nélköl=nélkül sorry

KépKép

KépKép
snowwhite

Halló,
mi bevásároltunk, nagyit begyűjtöttünk, m,egpróbáltunk startszámlázni, persze szül akvi kivonat otthon maradt, DE holnap már időpontra megyünk!! :lol:
most uszi volt, az uccsó..űvettem kék és rózsaszín hímzőfonalat, megyek kötözgetni! :wink:

Gabi,
áááááááááá!! nagyon gáz, micsoda lusta banda!
gyönyörű a patchwork minden!!! biztos fog örülni a csajszid! :wink:

Memme,
Melinda csúúúúcs! :lol: :lol:
szegény Apuci!! :lol: és nemsokára 2 csajszi lesz!!! :wink:

Dóri,
nálunk eleve 10/koppf/napért álltak be dolgozni, nem volt mit számolni.. :roll:

Borsika,
magas vagy, eloszlik a súly! mint tudjuk cm-100-10%...

Paklincs,
fél 12-kor ért ide az szmötyis autó, IQ-harcos barátunk mondta, hogy nem jönnek ki a 27-ből nyitni a kaput.. mondtam 26/b a cím!!! :twisted: az utca sajátja, hogy az az utca másik vége, velünk szemben van az 5!!! szám :lol:

Veronikusz,
helyzetjelentés a Fürtöskékről???

mi is 10.30.!!
találkozhatunk a 4.-en vagy a portán, aztán együtt felmegyünk :lol:

KépKép
Kép
gyuzso

Holnap mi is megyünk!

Memme!
nagyon édi a kép :D

Manóka!
Milyen jó megható ez az uh kép alig várom hogy nekem is legyen :D Gratuálok!

Gabi!
Nagyon sajnálom hogy nem jösz főleg hogy Fruzsi holnap születne tudom milyen nehéz most neked küldök rengeteg +++++++++++++++++++ energiát és kérlek ne légy szomorú!

Ancsa!
Milyen édes vagy te mindenre és mindenkire gondolsz ez az e-mail képeslap nagyon kedves gesztüs a férjemmel együtt gyönyörködtünk Larában :D

Tünde!
Te hogy vagy? Pocilakó jól viselkedik?

Vali!
Ádámmal mi újság?

Kriszta!
De izgi! Holnap vizsgálat, én mindig be voltam sóva :D

Borsika!
Ne aggódj! Lényeg az hogy Te és Pocilakó-manó jól érezzétek magatokat! :D Mi is májusiak vagyunk egyébként :D

Holnap akkor kik is jönnek?
Zsófi, Zsuzsi, Dóri, Emese, Barbi, Brigi, Valentina.... többiek ezer bocsi ha kihagytam valakit!

Mi ma babauszin voltunk és tök jó volt :D Emmus is nagyon élvezte :D végre utóbb elég sokat sírt....

Orsi
Lilypie - Personal pictureLilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Pregnancy tickers
borsa

Sziasztok!

Hú milyen pangás van itt.
Látom mindenki karácsonyi lázban!
Én is indulnék, csak várom a Nagyit, jön Larára vigyázni! :lol:
Mert még sajnos mindig náthás, és ezért ma már nem merem elvinni semerre.
Na hát ezt reggel kezdtem el írni, de közben megjött a Nagyi, így mentem is. De most visszaolasok, mert alszik a Fönökasszonykám!

Manóka,
Nagyon jó a sztár fotó!

Gyuzsó
Pólócsapat örökös tagság ezekkel a méretekkel tuti meg van!

Cukipofa,
Tényleg?
Tök jó!!!
És nem akarsz jönni tanfolyamra?
Mi már befizettük.
Átküldöm majd priviben! Ok?
Februártól indul!

Memme,

Ez a kép, fantasztikus!!! És ismerős is a helyzet! És kitakarított?

Hanna,
Igen, igen nem rossz, én is úgy gondoltam akkor.

Gabi,
Hogy vagy?
Mi a helyzet? Készen lettek? Vagy még holnap is jönnek.
Tök jó hogy ilyen kemény vagy!! De hát ezekkel sajnos másként nem lehet .:-( persze tisztelet a kivételnek.

Annyira szép ez a garnitúra!!!

Veronikusz,

És milyen volt a tegnapi vacsi?

Paklincs,Megetetted a társaságot? Mi volt az ebéd?

Borsa,
:oops: édes vagy köszönöm, de hát mindenki küld karácsonyi képeslapot nem? Nem csak én!
De örülök, hogy tetszik.
:lol:

Holnap!
Sajnos :cry: mi sem tudunk menni, Hófehérke köszönjük a felajánlást, de most nem tudunk menni. De azért remélem hamarosan sikerül találkozni!
És csináljatok sok, sok képet!!

[/u]

ancsaboszi

Szerintem jó ötlet a porta és onnan rohamozunk, mert Manókkal és karácsonyi forgalommal nehéz kiszámolni, de igyekszünk pontosak lenni.
Ancsa sajnálom, hogy nem tudtok jönni...
Udv: Dori

KépKép

KépKép
snowwhite

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?