A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Szép estét mindenkinek!
Bodzi!
Jól fellelkesítetted ezt a tündéri társaságot.!!!!
Nagyon aranyos mindenki,és egy emberként örülnek.
Most akkor én lettem a kabalátoK??? :lol: :lol:
szurikáta56

Kedves Szurikáta!

Igen Te most már a DRK kabalája vagy! Visszavonhatatlanul!

És tudjuk Bodzi néhányunk popóját - ujabb szerencse reményében felajánlotta neked megszurkálásra. :D

Te nagyon tudod, hogyan kell bökdösni, mert pocaklakók sokasága fémjelzi a nevedet :D
andi67

Drága Andi!
Köszi a kedves szavakat.
Nagyon jó érzés hogy nekem is részem van a sikerben.
Ez egy szép feladat, és örömmel,szeretettel csinálom, hiszen a gyermek a legcsodálatosabb ajándék.
Ha rajtam ennyi múlik,akkor szivesen szurkálom a popótokat,had' jöjjön a gyermekáldás. :lol: :lol: :lol:
szurikáta56

Hogy Te milyen jó fej vagy.
Igen a gyerekek az életünk értelme, és akinek csak küzdelmek árán sikerül az anyaság érzését megtapasztalni, igazán szeretettel fogadják azokat akik végtelenül sokat segítenek ennek elérésében. Az olyanokat, mint amilyen Te is vagy.
Köszönjük, hogy vagy nekünk! :D
andi67

Andi!
Nagyon drága vagy!
Nekem vannak gyerekeim (3) és unokáim (4)
Tudom mit éreztek!
szurikáta56

Az összes lánykák sürögnek-forognak konyhában itt-ott amott!
Micsoda csend van itt ma este. Csak én nem férek a bőrömbe?? :D

A mi Bodzink jól feldobott ma!! :)
andi67

Hát Bodzikánkat telcsin tényleg nem lehet elérni, pedig én is bele akartam üvölteni, hogy HURRÁ!!!!

Aludjatok, amíg tehetitek, baba után úgyis jó sokáig nem, én most semmi mást nem kérnék karácsonyra , csak ALVÁS-t!!!

1. számúkám ma akkora hisztit levágott du. hogy csak úgy zengett -először az óvoda, aztán az utca, aztán a közért, aztán a ház. Tiszta hüle volt, nem aludta ki magát az oviban, ilyenkor kezelhetetlen. Haha, majd megtudjátok Ti is :x :x :x de kicsit most ilyen vagyok.

bea
öreganyu

Szerencsés vagy Szurikátánk, hogy már van 4 gyönyörű unokád!
Milyen klassz ilyen nagy családban a karácsony. :D
Mekkorák az unokáid?
andi67

Öreganyu, ha ketten kialvatlanok a családban, Te és az 1.számúkád, akkor kész örültek háza tud lenni.
Ne izgulj ilyenek is kell lenni. Ettől mi még szeretünk :)

Feküdj le gyorsan, holnap szebbnek látod majd a világot meg Ő is.
andi67

Elmentem vacsizni, majd mielőtt elbújok a paplan mögé még bekukkolok.
andi67

Andi!
Majd ugyis fogunk beszélgetni és elsorolom.
Jó étvágyat a vacsihoz.
szurikáta56

Andim!!!

Jelentem fő a lekvár :)
Hogy én mennyit szenvedtem vele,fáj is a hátam rendesen :)
Remélem sikerül!!!

Puszikák
hanyatka

Szurikáta!!!
Tényleg te vagy a lombikosok kabalája :)))
Januárban kezdheted újra szurkálást :)
Sok sikert!!!!

Öreganyu!!!Ha tehetném átvállalnám a gyerkőcöket 1 napra,hogy kialudhasd magad :)
hanyatka

Hanyatka!
Te is nagyon aranyos vagy!
Bodzit jan 2-ig szurom,utána jön Yamita és talán Andi.
Rajtam nem mulik! :lol: :lol:
szurikáta56

Jaj, de arik vagytok.
Hanyatka, vigyázz mert szavadon foglak! Csak az éjjeli szopit nem tudom hogy oldanánk meg... :lol:

bea
öreganyu

Kész van a lekvár,kicsit csalódott vagyok,mert olyan sok narancsot pucoltam/vágtam és csak 2,5 üveg lett belőle :(
Így 1-1 üveggel tudok adni anyukámnak és anyósomnak :(
Hát ez van,legközelebb tudom mennyivel kell számolni!
Amúgy sztem nagyon finike lett!!!

MIndenki alszik???Ma lesznek a Szülik!!!!
Hahó Bodzi!!!
hanyatka

Köszke Szedrecske ,jó volt beszélni!
Cupp...
hanyatka

Én még vagyok,írjatok,ha vagytok!!!
hanyatka

Sziasztok Lányok!

Ma egész nap úton voltam, és most értünk haza a nagy túrából!

Közben narancsleki ügyben társalogtam Hanyatkával telcsin, és szerencsére elmondta a nagy örömhírt!

BODZIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!! Olyan de olyan boldog vagyok, hogy sikerült Nektek!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Elmondhatatlanul örülök! Az imáinkat meghallgatták odafönt, és a Kis Lelkecskék, biztosan érezték, hogy most olyan szinten vannak a szeretethullámok, hogy most kell megérkezni! Írtam sms-t, de a telód látom rendetlenkedik, lehet, hogy nem is kaptad meg, de mindegy is, a lényeg, hogy nagyon-nagyon boldogok vagytok, és annyira megérdemeltétek!
A Mesternek is nagy-nagy gratula! :D

Nagyon vigyázzatok magatokra, bár ha Apánk megmondta, hogy Kis Tökös, akkor egészen biztos, hogy nagyon ügyes Baba!!!!

És igen, Bodzi, el sem tudod képzelni, mekkora erőt adsz nekünk is!!! ÉS nem csak azzal, hogy Nektek sikerült, hanem az egész Lényeddel!!!

Nagy-nagy ölelés és pocisimi Nektek!!!

Szederke
szederinda04

Hanyikám!

Sajnálom, hogy kevés lett a leki, én úgy emlékeztem, hogy több lett belőle... :oops: :oops: :oops:

Amúgy az Andika receptje az volt, amit én is kerestem! :D :D :D

Azért örülök, hogy fini lett!! Meg szerintem szép is így az üvegekben! Biztosan nagyon fognak örülni Anyudék és Anyósodék!

Én meg közben egyre betegebb vagyok sajni...azt hiszem, el fogok dőlni lassan....

Puszillak Lekimesterecske!!!!

Szederke
szederinda04

Lányok!

Mindenkinek nagyon szép álomkat kívánok!!!!

Nagyon örülök, hogy ilyen szép napunk volt, és 2008-ban még lesznek is! Látjátok, ez a sok szeretet meghozza a gyümölcseit!! :D :D :D

Ölelek Mindenkit!

Szederke
szederinda04

Szederkém!!!!

Nagy ölelés!!!Jó éjt,szép álmokat!!!
hanyatka

Ne betegeskedj!!!!
hanyatka

Szurikáta kedves engem nem talán hanem biztosra veheted, hogy kell bökdösni, de majd megbeszéljük.

Hanyatkám drága, te szorgalmas tündér, de kis ügyes vagy. Elhiszem, hogy fáradt vagy. Én is lassan haladok mindennel, valahogy idény nem vagyok elég hatékony.

biztos finom lett a lekvár, én már olyan régen csináltam, hogy nem emlékszem mennyi lett belőle. Nem a mennyiség, hanem a minőség a fontos, meghogy örömet szerezzen.

Szederkém merre bolyongtál ma, és Te is kezdesz betegeskedni, jaj ne...
Na ugye milyen jó kis nap volt ez.? :D
andi67

Hanyatka és Szederke lefeküdtek!

Kicsit későn értem vissza. De ha nincs senki ,lefektetem magamat.
Jó éj édes lányok, Jó éjt Babás-Bodzi :D!
andi67

Andikám!!!
Itt vagyok!!!
Lefeküttéle???
hanyatka

:( LYÓ ÉJT!!!!
hanyatka

“Most valósággá válik minden édes remény,
Mely ott ég a szívünk rejtekén.
Az élet tárt karokkal vár,
Hogy szép lesz-e, csupán rajtunk áll.”
(Antoine de Saint-Exupéry)
Kép

Nagyon szeretlek Benneteket!!!!!

Mindent köszönök Nektek, édes Lányok!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

BODZAAAAAA! :D :D :D :D :D
február

Kép
bodza2005

Sziasztok!

Bodzi olyan jó volt tegnap dumcsizni egy jó nagyot. ( tegnap adtam a telszámlámnak Noczival kb fél óra, Bodzival meg nem is tudom mennyit :-) )
Este még egy imát is elnyomtam értetek! :-)

Na most csak ennyi voltam, mert mindjárt jön az anyukám, és megyünk a dolgunkra! :-)

Du jövök!

Lilypie Kids Birthday tickers
Ági28

Sziasztok Lányok,

Tegnap voltam első alkalommal apánknál (most már merem én is így szólítani :) ). Hát én is csak jót tudok mondani róla. Kérdezte, hogy honnan ismerem az intézetet. Mondtam neki, hogy az interneten néztem utána, és hát annyi jót olvastam róla......... :wink: Szóval nagyon kedves volt, jól elbeszélgettünk.

Persze most nekem is egy csomó leletet be kell szereznem. Egy párat elfogadott a régiek közül is. Azt mondta elsőre úgy néz ki minden rendben van velem (de akkor miért nem jön a baba? :shock: ). Januárban megyek vissza hozzá, aztán átjárhatóságira. Elmondanátok, hogy a Dévaiban milyen módszerrel csinálják? Lehet kérni altatást vagy valamilyen fájdalomcsillapítást?

Ha nem bájátok mától én is csatlakoznék hozzátok. Bár nem tudok olyan gyakran jönni.

Puszi mindenkinek

Kép
Kép
mirci74

Szép napot Kedveseim!

BODZUSOM, még mindig :D :D :D . Meséltelek a páromnak is. Sok szerencsét kívánunk nektek. Puszik.

Üdv Mirci.
Nélunk is minden rendben, mégsem jön a baba már 3 éve. Az átjárhatóságit nekem is Apánk csinálta, ő az UH-sat csinálja. Én nem kaptam fájdalomcsillapítót, de nem is igen volt rá szükség, mert alig éreztem valamit. ( egy pici mensis fájdalom ) És altatás ennél nuku.

Beusom! Te olvasod a freemail-es címedet? Mintha úgy emlékeznék, hogy gondok voltak vele és van másikad! Írtam neked a freemailre.

Andikám! Hogy vagy? Hol tartasz a készülődésben?

Hanyat! Narancsleki végre elkészült! :D :D :D

Yamikám. Hogy vannak a vizsgáid?

Mindenkinek nagyon szép napot kívánok!
finch

Jó reggelt DRK-sok!!!!

Szép napra ébredtem, ma dolgozom idén utoljára:-)

Bodzussal már kellemesen indítottuk a reggelt, mi más lett volna a téma, mint az édes babója:-)

Mirci, írtam privit Neked.

Andikám, Szederkém, Ti vagytok Skype-on?

Hanyikám, Yamikám, Szépem, Beus, Andi, Finchi, Zel, Tatu, Ági, Fiatalanyu, Manóka, Dobsakriszta, Február, Szurikáta, Cseka, Albi, Katócom (remélem, mindenkit belevettem, akit nem, elnézést), vigyázzatok magatokra nagyon, élvezzétek az ünnepi készülődést! Mostantól picit ritkábban leszek, de fél szemmel itt sasolok majd.

Sok puszi mindenkinek!!!!
plümõ

szurikata56@freemail.hu
Ez Gabi nővér mail-címe, ha bárkinek szüksége lenne Rá... ;-)

Nagy a csend a topikban... :oops:
Cuppantás!!!!!!!!!

Kép
bodza2005

Szép (hideg) napot mindenkinek :lol: :lol: :lol:

Bodza-család: jól aludtatok? az izgalomtól? :lol:

Kismamik ..szavatokon fogunk, jan-febr-ban is kell talizni, h terjesszétek a vííííííííííííírusokat-:))

Topic kabalája :lol: :oops: :lol: nemis tudtam, h nagyiSzurikáta vagy, gratula a sok-sok unokához :D

Hanyatka: nem csalódtam Benned, éjszaka lekvárt főzni?!?! :D :oops: :cry: a naranccsal meg asszem sokat kell pepecselni, nem?

Szederke: jobbulást az újabb betegeskedőnek!!!!

Mirci: üdv. itt közöttünk, párodat megvizsgálták már, az átjárhatósági nem olyan kellemetlen, nekem máshol csinálták és túlélhető volt, ha nem vagy elzárva akkor semmit sem érzel szinte.

Andi67: Te is fogsz kapni progit? Nekem nem említette, vagy ez "rendelésre" megy?

smaccantás mindenkinek :D :D :D :D :D :D

Anikó
tatulány

Öreganyu:
karácsonyra kérjél 10 x fél nap/pár óra gyerekfelvigyázást...... a nagyszülőktől és addig tudsz aludni-:))

Anikó
tatulány

Tatus!
Én 5-kor felébredtem... :D
Amúgy normálisan egy mormota vagyok...
5.30-kor úgy éreztem, meg kell csinálnom végre a tesztet... :oops:
Úgy izgultam, hogy tényleg mutatja-e a Babát...
Először semmi, kész voltam, majd szépen megjelent az egyértelmű csík...:D :D Ez még kellett a lelkemnek a fotó mellé!:D
Egyébként még soha nem volt nekem ilyen és szerettem volna eltenni... :oops:
Nagyon eltűntek a Kiscsajok!!!
Te mit csinálsz?
Smaccccccccccc

Kép
bodza2005

Bodzusom, ismét vagyok Skype-on, jössz?
plümõ

Bodzus, én itt vagyok félig-meddig, csak nagy a hajtás így az utolsó héten. De azért lopva olvasok.
Tegnap pont akartam kérdezni, hogy tesztet azért csinálsz? Szuper lehet kétcsíkosat látni.
Annyira összejöttek a dolgok. Apánk köszöntése, aztán mindjárt Kari, és gyönyörű kariajéndékot kaptatok. Szép ünnepet kívánok nektek!

Zel, kívánom, hogy neked is sikerüljön. Hiszen Bodzival együtt volt a punki, és Bodzi és Apánk energiasugarai csak odaragasztották azokat a bébiket.
Nem beszélve a zebrás szendóról!
Nagyon szorítok neked!
finch

Így van Zel, a fa alatt gondolunk majd Rátok!!!:-)
plümõ

Jó reggelt - napot :D:D:D

vizsgák köszönöm alakulnak, most még pénteken lesz egy és idénre elég :D
fincsikém egy szót sem szóltál a hétvégéről a havasban vagy én vagyok figyelmetlen és nem olvastam??? - mostanában alig volt időm böngészni, úgyhogy simán lehet hogy én vagyok a hunyó.. :oops:

bodzám, nagy ölelés :D:D:D:D:D kis csíkos tesztes barátném 8)
a telefonod légyszi dobd ki...ez egy szar..
vagy kikapcsolgatod, mi??? :lol: hogy hagyjunk már békén :lol: :lol:

szurikáta nagy puszi neked is, már alig várom, hogy találkozzunk.. kár hogy nem csak kávézni jövünk össze, már előre fájlalom a kis hátsómat ..... dehát sebaj :D:D:D

Csajok küldjétek a mensimanóóóóót! ZEL ZAVARD ERRE LÉCCI .. :)
yamita

Yami! dec. 17. 10.48
nem volt nagy élménybeszámoló, csak egy kis szösszenet :)
Semmi gond, ki tud itt mindenkire 100%-osan figyelni. Meg aztán ott vannak azok a fránya vizsgák. És még hozzá a készülődés Karira!
finch

Jó reggelt, Drága DRK!

ÖÖÖÖÖ...nincs is már reggel...jó délt, drága DRK! :)

Én most keltem fel...szabin vagyok, ezért megtehettem, de igazából azt hiszem, a betegség miatt nyomott ekkorát rajtam az álom, de remélem ezzel túl is lendültem a nehezén! ÚÚÚÚgy fáj a torkom, hogy az már nem is emberi :( , csak nem bírok egyszerűen megülni a popómon, mert mindig eszembejut valami, amivel még haladnom kellene...

Tegnap bevásárló és szépülő kürűton voltam..:) voltam kozmetikába, fodrásznál (CSÍKOS LETT A HAJAM!!!! Igaz, több mint 2 csík van benne...úgy gondoltam, mindenki két csíkját beletetetem, hátha szerencsét hoz.. :D :D :D ), aztán előtte-utána vásárolgattam a kis keresztlányomak, meg még a családnak apróságokat. Estére meg az Urammal kimentünk Törökbálintra, ott nézegettünk ezt-azt. Jól eltelt az idő, este 10 körül értünk, vagy hogy, már nem is tudom....aztán jól eldőltem..mert közben egyre jobban fájt a torkom...:(

BODZIIIIIII! Még midig :D :D :D :D és újra :D :D :D :D
Nem véletlenül lett éppen tegnap csíkos a frizkóm!!! :)
Ugye jól megvuvuztad a kis kabalácskámat? (Mondjuk ebben biztos vagyok!!!) Én rázogatom! :D
szederinda04

Csajoooook!

Síkideg vagyok, basszus, másodszorra szállt el, amit írok!!!

Na, mindegy.... :roll:

Andikám!
Kitartás, Karácsonyra készen leszünk! Én is lassan haladok...borleves receptjét meg tudnád írni, Drága?

Tatus!
Köszi szépen a jókívánságokat!

Fincsikém!
Érted mikor kell lilára szorítanom az ujjaimat? Nagyon drukkolok Neked! Szerinrem tök nagy esélyetek van, a múltkor is csak egy picike hiányzott!!!

Plümikém!
Még mindig nálam van a sztárképünk Apánkról!Össze kéne egyeztetnünk valahogy magunkat, hogy karikor már veled lehessen! :)

Szurikáta!
De jó, hogy itt vagy nekünk!!! Egészen bizonyos, hogy varázserőd van! A szeretettel adott szurinak varázsereje van! Igaz, nekem még van 3 kötelező inszemem, de ha lombikra kerül a sor, az én popóm is bejelentkezne!!! :D

Angyalka!
Üdv közöttünk! Jajj, drukkolunk Neked nagyon, mindenképpen jelentkezz!!! Gondolok Rád sokat!

Fiatalanyu!
Jobbulást Neked!!!És sok-sok alvást!!! Tatu ötlete tetszik... :D

Zsembikém!
Jó karácsonyi készülődést Neked is! Jól vagy, Drága?

Ágikám!
De jó, hogy átadják a helyet, már tényleg nagyon kismamis a formád!

Zelecske!
Jelentkezz kérlek ragyogó hírrel!!!!

Yamika!
Vizsgákra drukk-drukk! Úgyis nagyon ügyes leszel!!!

Bocsánat, hogy nem mindenkinek név szerint írok, most megyek, visszafekszem kicsit, nyomatom magam mindenféle cuccokkal, aztán holnap már fitt leszek, ígérem!

Nagy smaccantás Mindenkinek!!!
szederinda04

Jaj, bepisilek Szedrem!!! :lol:
Emlékeztek csajok, a talin, Szederke kabalája... :lol:
Annyira cuki, ugye??!!
Nekem is fáj újra a torokkkom...
Pár napig kinyomtam egy gerezd fokhagymát és mézzel benyeltem, akkor azonnal helyrejött, de tovább kellett volna... Eperke! Te is csináld + citrusok, kiwi!!! Gyógyulj meg!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Egyértelműen vudus a kabid és még csíkos is, ne aggódj!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D:D

Kép
bodza2005

Borleves

5 dl debrői hárslevelű vagy fűszerezett fehér bor
5 dl főzőtejszín
15 dkg porcukor
3 db vaniliás cukor
8 db tojássárgája
3-4 db fahéj
10 db szegfűszeg
díszítés - 10 dkg mazsola 1 dl rumban áztatva, tejszínhab

A bort felforralni a fahéjjal és a szegfűszeggel - hűlni hagyni
tojássárgáját kikeverni a porcukorral és a vaniliás cukorral.

Lassan hozzákeverni a habosra dolgozott tojás sárgákat a leszűrt borhoz, majd kis lángon kevergetve felforralni. hűtve fogyasztandó.

Kép
bodza2005

Reggel nem kaptátok meg a kajákat ezek szerint Lányok???

Kép
bodza2005

Bodzikááám!

Nyomassad a fokhagymás cuccot Te is! Azt hiszem, most én is megyek és nyomatom!!! Csak ne leheljünk rá senkire... :D :D :D

A "H" betűket mellőzni kell a beszédből... :D :D :D

:D :D :D :D

Smaccc!!!
szederinda04

Szederkém, gyógyuljál Te is! Majd jelzem, ha megyünk anyuékhoz!

Bodzusom, megjöttek a tuti receptek reggel, köszi :-)

sok pussz
plümõ

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?